Prispevki različnih avtorjev Prispevki različnih avtorjev Iskrene čestitke slovenskemu ljudstvu in naše sožalje oblastnikom!

Iskrene čestitke slovenskemu ljudstvu in naše sožalje oblastnikom!

Zmaga neposredne demokacije, ki bo v prihodnje vse bolj prisotna v Republiki Sloveniji, a seveda preko e-referendumov in e-volitev, da bo cena minimalna. Posredno demokracijo je očitno že davno tega povozil čas.

Ampak tokratno glasovanje na referendumu ni bilo namenjeno izbiri med različnimi predlogi zakonov, kot je to normalno pri neposredni demokraciji, ampak je šlo za upor zoper ohole, nadute in nesposobne oblastnike, ki ne razumejo, da slovenski narod ni tako neumen, da ne bi razumel, kdo je kriv za težave, v katere so nas pripeljali.  Prejeli so novo zaušnico, pa ne eno, kar tri. Ljudstvo jih je izvižgalo in jih postavilo tja, kjer bi morali končati že leta 1990, na smetišču udbokomunistične zgodovine.

Seveda zdaj grozijo in prelagajo odgovornost na ljudstvo, ki naj bi se odločilo napačno, saj so oni, dobrotniki, predlagali rešitve, a ljudstvo jih je zavrnilo. Najbrž bodo kar ljudstvo zamenjali, ker ne sprejema nihovih genijalnih rešitev!? Brez strahu, da so oni predlagali kaj dobrega, kajti če bi to počeli v preteklosti, bi se danes pogovarjali o delitvi dodane vrednosti in zmanjševanju davkov, zmanjševanju pokojninske dobe in seveda o blagostanju in napredku. Ko bo tako, ne bo nihče več hrepenel po zlaganem socializmu. Pogovarjamo pa se o primanjkljajih in kako bomo zategnili pasove. Slišano že, ko je tovarišica Milka Planinc blebetala neumnosti v kamere in mikrofone njenih trobil.

Res ne razumejo, da se njihova pravljica definitivno izteka, srečen konec pa je v tej zgodbi namenjen trpečemu slovenskemu narodu.

Stara garda, našteti od zgoraj navzdol, od leve proti desni, tovariš Stanovnik, tovariš Ertl, tovariš Kučan, tovariš Bavcon, tovariš Ribičič, tovariš Kavčič, tovariš Zemljarič in mnogi drugi še vedno marsikaj držijo v svojih revolucionarno krvavih rokah. Imajo pa tudi potomce in svoje učence ter koristolovce in privilegirance. Skupaj jih je, če prištejemo še opranomožgance, ki so podlegli njihovi propagandi, za okoli 18%. Medtem ko nas je do 82% deprivilegiranih, delovnih, ustvarjalnih, sposobnih, inteligentnih, poštenih, razžaljenih, apatičnih, okradenih, zavednih, razmišljujočih in delujočih.  

Prav tile zgoraj preko takih in drugačnih udbokapitalističnih lobijev v gospodarstvu, politiki, policiji, tožilstvu, sodstvu ter seveda medijih in obvladovanih ter vodenih skupinah civilne družbe obvladujejo celotno slovensko družbo.

Naj naštejemo nekatere ključne lutke, ki so jih nastavili na mesto predsednikov vlad in države, da so se lahko po letu 1990 iz udbokomunistov prelevili v udbokapitaliste, saj je popolnoma neizpodbitno dejstvo, da so organizirali ropanje slovenskih državljank in državljnov  oziroma našega t.i. družbenega kapitala skozi montirane sodne postopke in krivično delovanje njihovih aparatčikov v službah in uradih, pa tudi zasebno premoženje mnogih uspešnih ljudi. In to še vedno počnejo, vse bolj očitno in predrzno z zlorabo institucij države in njenih simbolov, sklicujejo se pa na ime ljudstva, ko dobite domov krivčno sodno odločbo ("sodba v imenu ljudstva").

Vsi nastavljeni aparatčiki, tovariš Peterle -udba, tovariš Drnovšek - udba, tovariš Bajuk-sodelujoči pri spuščanju megle, tovariš Rop - udba, tovariš Janša - udba, tovariš Tuerk-udba in Borut Pahor - udba, nameščenci udbokapitalistične nomenklature, ki so vsi po vrsti zabijali žeblje v krsto Sloveniji kot samostojni, pravni in uspešni državi, in ta spodaj s prekrižanimi rokami ter nad njim, nadut pametnjakovič in hohštapler, ki se je peljal v bližnjo Bosno z letalom, za katerega let nas je davkoplačevalce stal 89.000,00 evrov, to še vedno počneta. No, drugi pač asistirajo in jih nameravajo zamenjati.

Če se boste malce sprehodili po udba.net in hobotnici, boste spoznali, kako te stvari gredo. Seveda nekateri niso direktno omenjeni, saj so morali, če so hoteli narediti dva pola, ki se navidezno napadata, pustiti eno stran (desno) izven omenjanj, da bi prikazali ene čiste, druge pa obremenjene. Od tod tudi ključen razlog, da so že leta 1989-90 očistili, uničili in pokradli arhive.  

in kaj zdaj počne ta nameščenec mafije, tovariš gospod Pahor? Govoriči, da bomo za še slabše stanje, ki ga napoveduje, krivi kar ljudje, ki smo se na referendumu odločili napak in že začenja kovati nekakšne interventne zakone po meri samodržcev, ki so vedno pobirali denar ljudstvu, da so sami še naprej živeli buržujsko življenje, ljudstvo pa je še bolj bílo plat zvona. 

Nak, tovariši, ne bo šlo več tako. Ljudstvo vam je prilimalo še eno zaušnico, kar je pozitivno iz vsega tega, je predvsem to in tudi, da ljudje vidijo, da lahko vplivajo in to vliva novega upanja.

Še enkrat čestitke slovenskemu narodu in vsem Sloveniji lojalnim državljankam in državljanom, ki so šli na volišča in obkrožili trikrat proti. To je bila edina prava poteza in velik korak k spoznanju, kdo je tukaj glavni problem. Vse reforme bomo izvedli, vso to tranzicijsko navlako bomo počistili, takoj začnemo, takoj zatem, ko tovarišija končno odide, kamor sodi, na smetišče zgodovine. Z 20 letno zamudo.

Zato so krivi tudi zgoraj predstavljeni, ki so se prodajali in se mnogim prodali za opozicijo udbokomunistom, v resnici pa so njihovi trojanski konji. Prej ko se boste s to resnico soočili in jo sprejeli, prej boste videli jasnejšo sliko.

Zdaj nas čaka nova naloga, ki bo podrla vse te povzpetneže, ki jim bomo na koncu sodili za narodno izdajstvo, saj so slovenski narod izdali, okradli, zadolžili in skoraj ugonobili. 

Apeliramo na vse, pridružite se Gibanju OPS in s svojim znanjem, sposobnostmi in pokončno držo pomagajte pri sprejemanju Zakona OPS in postavitvi trdne alternative, ki bo popeljala Slovenijo med zares demokratične, svobodne in uspešne države tega sveta. To je ravno tako ali pa še pomembnejši projekt kot je bila osamosvojitev. Kako spretno so se skrili za tem projektom našega naroda, se postavili celo na vrh zaslužnežev! Mi smo pa nasedli, namesto da bi jim leta 1990 sodili za zločine, ki so jih izvajali, in tiranijo, ko so pobijali, onemogočali in ustrahovali narod v času njihove popolne enpartijske diktature. 

Vsaj zdaj pustite naivnost ob strani, saj z izdajalci slovenskega naroda ni kompromisov, ni popuščanja, je možen, ampak samo eden in edini kompromis in to je, da jim ne bo treba bežati iz Slovenije, če vrnejo vse pokradeno, se opravičijo, se pokesajo, prosijo ta narod odpuščanja in postanejo navadni državljani te lepe dežele z vsemi odgovornostmi, moralnimi, materialnimi in kazenskimi skupaj. Vse pripadajoče pravice bodo dobili pa potem, ko bodo za svoja dejanja odgovarjali pred pravično pravno državo in bodo odslužili pravično dosojeno kazen za narodno izdajstvo in druge kazenske prestopke. 

Ladislav Troha, predsednik Gibanja OPS

Očistimo in Prenovimo Slovenijo!  

 

Komentarjev 

 
#3 matej gorenje 22:07 19-06-2011
Tajda podpis vsi ki zafurajo podjetje ali da si sami ustvarijo stečaje bi morali njim pobrati vse a ne da se v naši državi politiki sprenevedajo čakajoč kot da se ni zgodilo nič.Nevem kam to pelje bojim se da nebomo grčija portugalska irska tudi mi kot mala slovenija v istem loncu kar ne dvomim da smo že bliz.Vso parlamentarno politiko oz.,,,politike bi morali menjat in po moje kar mislim da je prav vse volitve ki bodo bi morali ignrirati da noben nebi šel volit edino tako bi jih lahko oz bi lahko odstopili od teh svojih lepljivih stolčkov.lp Matej In zopet jaz na prvi strani ko sem izžvižgal to neusklajeno plačno politiko in ker nismo dosegli ničesar in to smo si sami krivi.
Citat
 
 
#2 Tajda 05:55 18-06-2011
O tem, da so najhujši kriminalci in tajkuni ravno naši politiki in to vsi brez izjem ni dvoma, vendar smo krivi tudi državljani Slovenije, da je tako, ker jim to dopuščamo s svojo naivnostjo in pasivnostjo.
Srce me boli, ker izglda da se bodo na naslednjih volitvah samo zamenjali eni in isti in kradli , ter izdajali slovnski narod naprej. Mi pa mirno čakamo, da se bo zgodil čdež..... Žalosno res žalostno, da se ne moremo zorganizirat in rečt tem barabam KONEC je z vami, VRNITE POKRADENO in SE OPRAVIČITE!
Citat
 
 
#1 Pinter Ivan 19:53 07-06-2011
Hu, bodo Jnaševci skočili,a brez skrbi fantje in punce. janša je imel štiri leta časa, da opravi delo, ki bi ga morali že leta 1990. Nikogar ni lustriral, nihče ni odšel v zapor, nihče ni od ukradenega nič prinesel nazaj. So pa v njegovem mandatu delili v NLB in še kakšni drugi naši banki tajkunske kredite, za nagrado pa so udbovcu Kramarju dodelili še milijonček evrčkov odpravnine, za dobro opravljeno lopovščino.

Samo ne se sprenevedati, ker nismo vsi tako butasti, da nebi razumeli zakaj gre. Gre za navidezno sprta dva pola, akterji pa zelo dobro vedo kako deliti in vladati. Fuj, smrduhi pokvarjeni.
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali ste za to, da se ukine prisilno plačevanje RTV dajatve, ker RTV SLO dokazano ne deluje v skladu z zakoni in USTAVO RS
 
Trenutno je na strani
Prisotni 93 gostov .
AKTUALNO

 

Ljudska pobuda - peticija za sprejem Zakona OPS - Zakon za Odpravo Privilegijev Socializma (komunizma) PROSIMO PODPIŠITE!

PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Podpišite, če želite živeti v najkrajšem možnem času najkasneje pa v 10-ih letih v taki državi Sloveniji!
****************************
****************************

Sprenevedanje oblastnika in novinarke, odlika takih ljudi je, da kar jim ne ustreza preprosto ignorirajo

Kazenska prijava zoper osumljenega g. Mira Cerarja

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 25-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Začnite RAZMIŠLJATI in DELOVATI!

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Po petnajstih letih aktivnega delovanja se Gibanje OPS prvič predstavi na RTV SLO


Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Zaseben pogovor z gospodom tovarišem Borisom Štefanecom, kdo je v resnici, si boste iz te korespondence vtis ustvarili sami

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

NEZASLIŠANO: Eden od elementov podtalnega genocida nad slovenskim narodom je tudi dvojno obdavčevanje slovenskih delovnih migrantov v Avstrijo!

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

BRUTALNA TIRANIJA NAD DRŽAVLJANI REPUBLIKE SLOVENIJE, KOT BI BILI KRIMINALCI

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Voz je boljševikom ušel po bregu!

Karakterne lastnosti BOLJŠEVIKOV

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Ustavimo mučenje gospe Milene Tanko!

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

IZJAVA ZA JAVNOST

1. dan gladovne stavke+DNEVNIK nadaljevanja

Ladislav Troha o svojem "incidentu" na RTV SLO, stavkovnih zahtevah in pričakovanih novih poizkusih diskreditacij režimskih medijskih trobil in udbovskih plačancev

Kratka kronologija

ZAHTEVAMO ODGOVORNOST OD LETA 1990 DO DANES - GLADOVNA STAVKA DO UVELJAVITVE ZAHTEV LADISLAVA TROHE

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

ZBOR SLOVENSKEGA NARODA ZA OSVOBODITEV RTV SLO

Združimo vse zdrave sile v Sloveniji in naše ljudi iz tujine v KOALICIJI KARANTANIJA

Bo Slovenija vstala od mrtvih?

slovenija na kriu1.bmp - 1.60 Mb

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

PETICIJA - REKLAMACIJA ZA ZAVRNITEV PLAČEVANJA VSILJENEGA RTV PRISPEVKA

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

Kaj storiti, da pridemo Slovenci iz te blodnje v temi, razlaga prvega in drugega koraka za uresničitev VIZIJE za Slovenijo do leta 2024

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Bo Ivan Janez Janša odšel v zapor?

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

Drugačne in boljše Slovenije ne moremo graditi brez vas

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

OPS srečanje v Mariboru

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

OBRAČAMO SE NA VAS, KER VEMO, DA BOSTE RAZUMELI IN BOSTE POMAGALI, ZAUPAMO VAM IN VAS SPOŠTUJEMO

Bili smo na srečanju OPS z odločnimi Ljudmi v Luciji pri Portorožu

O dobrodelnosti na slovenskem

DELAMO ZA SLOVENIJO, NAŠO ŠIRŠO DRUŽINO, KATERE ČLANI IN ČLANICE STE TUDI VI!

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

RESNICA NAS BO OSVOBODILA! PREDLOG DELOVANJA ODLOČNIH LJUDI ZA VNOVIČNO ZDRUŽITEV SLOVENSKEGA NARODA!

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Osvoboditev, Očiščenje, Preporod Slovenije!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

Ali ti veliki Čas je prešinil srce in razum, ali stoletni tvoj strah je izginil, prevzel te pogum?

Srečanje za dogovor KAJ STORITI

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

ZAKAJ MORA UPOKOJENI ŠVICARSKI PODJETNIK DR. ČANŽEK PRI SVOJIH 85 LETIH DEŽURATI NA INTERNETU IN BLATITI VSAKOGAR, KI JE TRN V PETI UDBO-KOMUNISTIČNI NOMENKLATURI?

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

OBVESTILO IN OPRAVIČILO!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 100 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?

Konstruktivna razprava o VIZIJI za Slovenijo - HVALA, spoštovana gospa Vakar Manfreda!

KOALICIJA KARANTANIJA OPERIRA Z LAŽNIMI PODATKI PRAVIJO NEKATERI, KI SE BOJIJO, DA BI SLOVENSKI NAROD SPREGLEDAL IN ZMAGAL!

LADISLAV TROHA POJASNI KAKO SE JE UGRABIL SAM

PRIHAJA ČAS ZA TRDNO, NEOMAJNO IN ODLOČNO ALTERNATIVO VSEM OBSTOJEČIM LEVO DESNO ANGAŽIRANIM STRANKAM, KI SO V 22 LETIH DELOVANJA SPRAVILE SLOVENIJO IN SLOVENSKI NAROD V GROZLJIV POLOŽAJ

Butalci iščejo izhod iz krize

"Pravljica" o Kuri

POZIV ZA ORGANIZACIJO PREDSTAVITEV VIZIJE ZA SLOVENIJO ZA NASLEDNJE DESETLETNO OBDOBJE! 2013 - 2023

Kot smo v OPS napovedali, da bodo plonkali: Predsednik Pahor sklical prvo konferenco Slovenija 2030

Nov poizkus diskreditacije iz obupa, lakaji uničevalcev Slovenije pisarijo ostudne pamflete

Posvet na temo 90. člena Ustave Republike Slovenije pri Predsedniku Državnega Zbora, 3.04.2013

ZOPET NEZASLIŠANA MEDIJSKA CENZURA, CELO, KO GRE ZA SPREMINJANJE SLOVENSKE USTAVE

FB lustracija, diskreditacije,...kaj sledi??!

VIZIJA ZA SLOVENIJO 2014 - 2024

korak 1 - 27.paril.jpg - 50.40 Kb

KORAK ŠTEVILKA 1 ZA URESNIČITEV VIZIJE ZA SLOVENIJO ZA OBDOBJE 2014 - 2024


KORAK ŠTEVILKA 2 - KADROVSKA PRENOVA SLOVENSKE DRUŽBE

VIZIJA ZA SLOVENIJO 2014 - 2024, KORAK ZA URESNIČITEV ŠT. 2 - DODATNA ARGUMENTACIJA IN OPIS


KORAK ŠTEVILKA 3 - POSTAVITEV PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE, ONEMOGOČANJE PRAVIH TATOV, VRAČANJE POKRADNEGA, ODPRAVA KRIVIC


KORAK ŠTEVILKA 4 - UVEDBA VSE BOLJ NEPOSREDNE DEMOKRACIJE - VLADAVINE LJUDSTVA


korak t. 5.jpg - 30.37 Kb

KORAK ŠTEVILKA 5 - ZAGON VSEH INTELEKTUALNIH IN GOSPODARSKIH POTENCIALOV, RAZCVET SLOVENSKEGA GOSPODARSTVA

KORAK ŠTEVILKA 6 - PREHRANSKA, VODOOSKRBNA IN ENERGIJSKA SAMOZADOSTNOST IN ČISTEJŠE OKOLJE

KORAK ŠTEVILKA 7 - DUHOVNI, ETIČNI IN MORALNI PREPOROD SLOVENSKE DRUŽBE

opslogo.jpg - 5.00 Kb

cirk1.jpg - 3.18 Kb

Z nakupom izjemno zanimive knjige za razumevanje sedanjosti, pomagate delovanju Gibanja OPS

Intervju Ladislava Trohe za internetni kanal "ZDAJ PA DOST!"

V samo sedmih minutah gospod dr. Dužević iz sosednje Hrvaške razloži pošteno in iz srca kaj je njihova težava

ŠOKANTNO!!! Pa dober tek!

ČAST, SPOMIN, ČLOVEK

Novinarska profesionalnost

Demonstracije ljudi se obračajo zoper tiste, ki so jih podpihnili in usmerjali za svoje interese

KOALICIJA KARANTANIJA ZA ZMAGO NA PARLAMENTARNIH VOLITVAH

OPS dobil odgovor iz EU Parlamenta

Nismo (še) objavili vsega, kar se tiče ŠKANDALA na Državni volilni komisiji!!!

Zakaj ljudje vse bolj množično pristopajo v OPS?

Kaj pa zdaj, gospe in gospodje?

Napačen odgovor gospoda tovariša DR. Gregorja Viranta, predsednika DZ RS

Vloga za sestanek z Predsednikom Državnega zbora RS - Čakamo odgovor

KRIMINALISTI "SLOVENSKE POLICIJE" NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI S SKORAJ 14 DNEVNO ZAMUDO!

KAMORKOLI SE OZREŠ, JE UDBA POVSOD!

Zdaj vas bodo strički iz ozadja zavrgli kot obrabljen kos garderobe!

Pred našimi očmi se dogaja NOVA udbofašistoidna prevara!

NEZASLIŠAN ŠKANDAL NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI RS! VPRAŠLJIVI VSI REZULTATI VOLITEV IN REFERENDUMOV DO SEDAJ?

Stare igralce je treba umakniti, nastaviti pa mlade-"nove obraze", a sistem bo šel naprej svojo pot kot do sedaj...?

Zavodi za kulturo, turizem in šport ter podobne institucije...

Gibanje OPS dobilo ODLOČBO za nadzor dela Državne volilne komisije

UDBA - SDV - MONTIRANI SODNI PROCESI, KI SO PRAKSA ZOPER OPOREČNIKE ŠE DANES!

Vlado RS nove revolucionarne tehnologije za izboljšanje kakovosti življenja ne zanimajo

Posega v Ustavo RS kar se tiče 90. člena ne bomo dovolili


Neuspešen civilni nadzor Državne volilne komisije

Kaj nam preostane drugega, kot prezir, ignoranca in bojkot njihovih iger?

Sporočilo vsem, ki mislite, da ste svobodni

Spodbujanje podjetništva in samozaposlovanja v Sloveniji

Radio LASER iz Slovenj gradca podira slovenski medijski zid

Liberalna anatomija

STEČAJNA HOBOTNICA SODNIKOV IN SODELAVCEV Z IMENI IN PRIIMKI

Slovenija v gospodarski blokadi in vsebinsko konkretni izhodi za takojšen razvoj

Hočemo, zmoremo, znamo...Očistiti in Preporoditi Slovenijo!

Posnetka s tiskovne konference Gibanja OPS, ki so jo vsi osrednji mediji IGNORIRALI

Vabilo na tiskovno konferenco OPS, ki so ga vsi povabljeni medij, urednice, uredniki, novinarke, novinarji IGNORIRALI

Obvestilo in opozorilo za slovensko javnost

VSAKA PODOBNOST Z DOGAJANEM V ZDA S SLOVENIJO JE ZGOLJ NAKLJUČNA, MAR RES?

SE SPLOH ZAVEDATE KAJ POMENI OBLASTNIŠKI POSEG V 90. ČLEN USTAVE?

REFLEKSIJA OB PRVOMAJSKIH PRAZNIKIH

VLAK NOROSTI

V SLOVENIJI SMO SOOČENI Z MAFIJSKO OBLASTNIŠKO STRUKTURO

ČAS JE ZA DRUGAČNO REPUBLIKO!

Združevanje znanstvenikov/raziskovalcev v javnem sektorju kot nuja za rešitev nakopičenih problemov javnih raziskovalnih in visokošolskih zavodov

NAJPREJ USTAVIMO UNIČEVANJE SLOVENIJE IN SLOVENSKEGA NARODA! POTEM PA NAREDIMO KAR SMO DOLŽNI NAREDITI ZA POZITIVEN PREPOROD SLOVENIJE!

JAVNI POZIV PREDSEDNIKU VLADE IN RKC

Zadeva, ko je državljan te države za 124,38 € dolga izgubil svoj dom, še zdaleč ni zaključena

Slovenija je še vedno TOTALITARNA KOMUNISTIČNA država s politično policijo, ki zganja tiranijo nad svojimi državljani!!!

Odprto pismo evropskim in slovenskim demokratom

Kučan-kebab-bosanski lonac... in pohabljena nacija

Od predsednika nove slovenske Vlade RC Ivana Janeza Janše povsem upravičeno pričakujemo in zahtevamo

Koga čakate? Odrešitelje? To ste lahko samo vi, sami sebi in v pomoč celotni družbi

Pa jo imamo, novo staro vlado Ivana Janeza Janše

Zakaj v Sloveniji nismo izvedli LUSTRACIJE

Kdo bo nadziral kakovost naše hrane, vode,zraka,...?