Novodobni povzpetniki z "žegnom"

 

  Rado Pezdir (foto: Požarreport)                            Marjan Šarec (foto: radio antena1)

Gibanje Osveščenih Prebivalcev Slovenije (Gibanje OPS)
Ruska ulica 2
1000     Ljubljana
e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.
spletna stran: www.gibanje-ops.com

   Gospod Rado Pezdir
   Mednarodna fakulteta za družbene in poslovne študije
   Mariborska cesta 7
   3000     CELJE

 Datum: 25. 10. 2010

 

ZADEVA: VABILO K SODELOVANJU


Spoštovani g. Pezdir!

Kot predsednika Društva za vračilo preveč plačane elektrike Vas vabimo k sodelovanju pri uresničitvi projekta, ki bo resnično dober in edini izhod iz bede večine Slovenk in Slovencev.

V medijih smo Vas zasledili kot borca za človekove pravice, kot človeka, ki se je pripravljen izpostaviti, v Vas smo videli potencial, zato Vas vabimo k aktivnemu sodelovanju pri izvedbi projekta, ki se mu reče

LUSTRACIJA.

Izvedli bi jo z Zakonom OPS – Zakon o Odpravi Privilegijev Socializma.

Zakon najdete: TUKAJ

in

Gibanje Osveščenih Prebivalcev Slovenije (Gibanje OPS)
Ruska ulica 2
1000     Ljubljana
e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.
spletna stran: www.gibanje-ops.com

    Gospod župan Marjan Šarec
   Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.
   Občina Kamnik

Datum: 25. 10. 2010

 

ZADEVA: VABILO K SODELOVANJU


Spoštovani g. Šarec!

Kot novopečenega župana občine Kamnik Vas vabimo k sodelovanju pri uresničitvi projekta, ki bo resnično dober in edini izhod iz bede večine Slovenk in Slovencev.

V medijih smo Vas kot imitatorja mnogih osebnosti iz javnega življenja, kot človeka, ki se je pripravljen izpostaviti, v Vas smo videli potencial, zato Vas vabimo k aktivnemu sodelovanju pri izvedbi projekta, ki se mu reče

LUSTRACIJA.

Izvedli bi jo z Zakonom OPS – Zakon o Odpravi Privilegijev Socializma.

Zakon najdete: TUKAJ

  PEZDIR IN ŠAREC – PAMETNA, IZOBRAŽENA, IZBRANA ?

Dne, 25. 10 2010 smo iz društva Gibanja OPS gospodoma Pezdirju (viš. pred. mag. na Mednarodni fakulteti za družbene in poslovne študije v Celju, magistriral je iz ekonomskih znanosti na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani in je habilitiran asistent za področje ekonomike. Sodeloval je pri večjem številu ciljnih in temeljnih raziskovalnih programov ter svetovalnih projektih za gospodarstvo.

Poleg objav v ssci indeksiranih znanstvenih ekonomskih revijah je izdal tudi knjigo o tranziciji v Sloveniji. Rado Pezdir je tudi stalni kolumnist poslovnega časnika Finance in partner na Inštitutu za ekonomske raziskave v zdravstvu. Področja njegovega raziskovanja obsegajo ekonomsko filozofijo, zdravstveno ekonomiko, ekonomiko tranzicije in matematično ekonomijo.

Vir: http://www.mfdps.si/si/strani/344/Rado-Pezdir.html)

in g. Šarcu (Končal je osnovno šolo Marije Vere na Duplici pri Kamniku. Šolanje je nadaljeval na Srednji lesarski šoli v Ljubljani in opravil maturo. Na prigovarjanje režiserja Marjana Bevka, ki je prepoznal njegov talent, se je vpisal na ljubljansko Akademijo za gledališče, radio, film in televizijo. Doštudiral je dramsko igro in umetniško besedo pri profesorju Borisu Cavazzi. Zaposlitev je dobil kot novinar na RTV Slovenija, kjer je že v času študija delal honorarno.

Sprva je delal na radiu nato na televiziji, kjer je s svojim talentom imitiral mnogo znanih slovenskih osebnosti, med njimi predvsem politike kot so Janez Drnovšek, Janez Janša, Andrej Bajuk, Sašo Peče, Anton Rop, Jelko Kacin, Danilo Türk in Karl Erjavec, igra pa tudi vloge izmišljenih likov, kot sta na primer Ivan Serpentinšek in gospa Greta.

Vir: http://sl.wikipedia.org/wiki/Marjan_%C5%A0arec), novemu županu občine Kamnik, poslali pismi, s katerima smo ju povabili k sodelovanju pri izvedbi najpomembnejšega projekta v zgodovini Slovenije po letu 1990 – pri sprejetju Zakona OPS oz. izvedbi LUSTRACIJE.

Gospod Rado Pezdir je v javnosti najbolj “zablestel” z akcijo Društva za vračilo preveč plačane elektrike. To je bil manever vladajoče elite – izbrali so mladega, zagnanega ekonomista, ki je uredil, da so elektro distributerji ljudem vrnili tistih nekaj evrov preveč plačane elektrike. Zraven so mu postavili sindikalista Dušana Rebolja, za katerega je znano, da je na seznamu UDBE oz. SDV. Tako so “napovedali” prihajajočo “alternativo”.

Gospoda Šarca (k sodelovanju smo ga povabili, ker je mlad, in smo verjeli, da je zaradi svoje mladosti zagnan)  tudi ni potrebno posebej predstavljati. Kandidiral je kot neodvisni kandidat s podporo (zbrani podpisi) volivk in volivcev in Liste Toneta Smolnikarja za Kamnik.

  

Tone Smolnikar, dosje SDV Šifra: 0014283-00305 - stalni vir na zvezi uslužbencev, pripadnikov rezervne sestave in registriranih sodelavcev SDV.

Omenjena gospoda do danes nista zmogla toliko osebne moči in naravne inteligence, da bi odgovorila na naše prijazno vabilo. Kaj to pomeni? Se mar tako obnašajo ljudje, ki so pravilno izobraženi? Oba zasedata pomembni funkciji, oba sta visoko izobražena, gospod Pezdir je celo magister. Res jima ni v čast, da tako slabo poznata pravila osnovnega bontona! Nihče jima tudi ni razložil, da bi morala biti v službi državljanov.

Na tem mestu naj jima pridružim še gospoda Bossmana, trenutnega župana občine Piran. Dne 28. oktobra 2010 smo mu poslali poziv, naj odstopi z mesta župana. Postavili smo mu tudi nekaj vprašanj (pismo je objavljeno na spletni strani). Na naš poziv se, pričakovano, ni odzval.

Kako nizka raven kulture zdravnika, ki v Sloveniji poleg tega, da ima zasebni zdravstveni zavod, postane še župan…Naše pismo ni uživalo nobene medijske pozornosti, kot npr. pismo Sebastjana Jeretiča gospodu Pahorju. Ali vam to kaj pove???

Tako kot ne uživa medijske podpore društvo Gibanje OPS, ker ne spadamo v okvire vladajoče elite! V medijih se pojavljajo razne izjave, da ni nobene prave alternative,

Gibanje OPS pa obstaja že nekaj let, člani se aktivno oglašajo, realiziranih je bilo več konferenc, na katere so bili povabljeni takorekoč vsi novinarji in novinarke, obveščene so bile vse medijske hiše, še posebno ob objavi projekta z naslovom Udba v Sloveniji!!! V času od aprila letos (2010) do danes (24.11.2010) v javnih medijih ni bilo omembe, da se je na spletnih straneh Gibanja OPS pojavila evidenca Udbe! Tabu tema pač, leta 2010 v 21. stoletju, 20 let po tem, ko naj bi padel totalitarizem tudi v Sloveniji. Pa je?

Pri Gibanju OPS ne govorimo o posledicah, razkrili smo vzroke v temelju in ravno zato ostajamo prezrti in ignorirani! Vprašanje je le, kako dolgo še? Dlje časa ko nas bodo blokirali in ignorirali, bolj hudo bo, ko se resnica razširi. Širi pa se tudi z vašo pomočjo.

Tisti rek: »Kdor molči, devetim odgovori« še vedno drži. In onadva sta odgovorila z molkom popolnoma vse. Tudi gospod Bossman.

Naj malo bolj pojasnim?

1. Sta novodobna povzpetneža, ki jima, tako kot predhodnikom, ni mar za svoj lastni narod;

2. Bila sta izbrana za posebno nalogo – sta mlada, še »neomadeževana«, v medijih poznana vsak po svojih aktivnostih:

3. Za njima stoji že znani aparat, ki se mu po domače reče UDBA.

Zdaj v paniki iščejo kadre, ki bi jim zagotovili, da se jim ne bi nič zgodilo, da ne bi nihče odgovarjal za svoja dejanja.

Imajo pa eno »smolo«: da nekateri nismo neosveščeni. Zdaj pa razmišljajte še malo sami.

Andreja Repše,

24.11. 2010

Nevednost zagotavlja najlepše življenje; ko pa resnica pride na dan, povratka nazaj ni!

Očistimo in Prenovimo Slovenijo!

 

 

 

Komentarjev 

 
#8 Administrator 22:35 25-01-2011
Danes,25.januarja 2011,je bila na Radiu A1 oddaja Studio ob 17h. Tema oddaje je bila nekako takole: ali lahko združena civilna družba požene strah v kosti oblastnikom? Gostje so bili gospod Pezdir, gospod Urban Vehovar in še dva gospoda, katerih imen se v tem trenutku ne morem spomniti.
Bilo je nekaj zanimivih izjav, ki so zvenele približno takole:

- "V Sloveniji ni peščice krivih in mase nedolžnih. Vsi smo krivi."
Le česa smo kar vsi krivi??? Ja, krivi smo res, da dopuščamo, da nas tako dolgo žejne čez vodo vozijo! To smo res krivi.

- "V Sloveniji ni veliko ljudi, ki bi podali rešitev, kaj v tej situaciji storiti." Gibanje OPS že nekaj časa podaja konkretno rešitev, a to je za "naše" (beri kastne) medije in oblastnike tabu tema!

Pezdir govori o vrhunskem nategu slovenskega naroda, ki da se je začel po vojni leta 1945. Le kje ,gospod Pezdir, to prebirate? Ali še vedno plonkate kot v "starih dobrih" časih?!? Opažamo, da dobro sledite vsebinam na naših spletnih straneh!

- "Civilna družba bi morala imeti predstavnike, ki so se pripravljeni izpostaviti, ki se znajo izpostaviti.." Nekaj v smislu, da predstavnik civilne družbe ne more biti vsakdo, pač pa nekdo, ki je "strokovno" podkovan. Le kaj so s tem mislili?

- "Kriza demokracije je globalna, to je povsod po svetu, nikjer niso imuni na razne vrste korupcije." Poznano je to relativiziranje in minimaliziranje vsakega problema, to je retorika združbe elite!

Gospodje, predvsem gospod Pezdir, poudarjajo Ekokrog (no, tudi njih smo testirali in tako kot od Pezdirja tudi od njih nismo dobili nobenega odgovora!), Očistimo Slovenijo v enem dnevu, Društvo za vračilo preveč plačane elektrike. Spet je gospod Pezdir "pozabil" omeniti Gibanje OPS in vabilo, ki mu je bilo poslano v zvezi z izvedbo zakona o lustraciji! Kakšna "vrhunska natega" za naivne ljudi - če uporabim njegov besednjak.

- "V preteklosti je bila vse od leta 90 praksa, da so vsi vidnejši predstavniki civilnih iniciativ šli v politiko. Civilna družba ne bi smela stremeti k temu, da gre v politiko." Ja, ja, se vam tresejo hlače, kaj?

A verjamete, da ko enkrat poznaš "njihov jezik", so stvari zelo prozorne, jasne in razumljive? Kdaj boste ljudje razumeli? Ko vam bodo pobrali že vse in še več???
Citat
 
 
#7 Andreja 11:04 08-01-2011
Gospod Pezdir je v enem od zadnjih tv nastopov v kamere vehementno povedal, da so v lanskem letu v Sloveniji delovale tri (3) civilne iniciative: Ekokrog, tista z akcijo Očistimo Slovenijo v enem dnevu in Društvo za vračilo preveč plačane elektrike (ali nekaj temu podobnega).

Pozabil je ob tem omeniti Gibanje OPS, ki ga je tudi povabilo k sodelovanju, a zgleda, da ni zmogel odpisati niti besedice. Dr., mag., docent ali kaj že?!?
Citat
 
 
#6 Andreja 20:59 05-12-2010
V nocojšnjem (4.12.2010) TV klubu na POP Tv se je točno videlo to, o čemer govorimo - Rado Pezdir kot nosilec "nove alternative", zraven pa Janez Šušteršič (ki je tudi že vrsto let v sistemu,zdaj bo pa alternativa???), kot nasprotnica pa Katarina Kresal, vsa živčna...Pa še Golobič - za njega nimam komentarja, ker je prevelik strokovnjak inovator...

Upam, da zdaj razumete tole igrico "Slovenski Robin Hood"...
Citat
 
 
#5 Administrator 12:52 02-12-2010
Glede na ignoranco navedenih gospodov lahko rečemo, da se predvsem gospod Pezdir "bori" oz. se boril za pravice malega človeka s figo v žepu.

Omenjeni gospodje očitno ne poznajo niti besede olika, kaj šele morala...
Citat
 
 
#4 Janez 22:12 25-11-2010
Ja. Pri Pezdirju so očitno uporabili sistem, da je potrebno povedati malo resnice, da postane človek kredibilen, potem pa lahko ta širi laži.

Lepo, da ste tako izpostavili nove ljudi v slovenski politiki.

Tudi sam sem upal, da je Pezdir pošten Slovenec. Na TV je junaško rekel, da zdaj se bodo pa lotili še bank. A namesto, da bi opozorili na gnilobo delovanja FIAT monetarnega sistema, na zrežirano svetovno krizo, ki je zrežirana kraja denarja in sprotno zasužnjevanje.

Ker se Pezdir ne loti bank, tam kjer je treba, tu pa ste pokazali še njegovo povezavo z UDBA, verjamem, da od njega ni kaj dosti za pričakovati.
Citat
 
 
#3 Andreja 14:28 25-11-2010
Gospod Tone,sebičneži po pravilu prihajajo iz partijskih družin...
Citat
 
 
#2 karel 10:57 25-11-2010
To so ljudje z napako. Nista samo tadva s tovrstno napako. Samo poglejte, koliko jih je med politiki, funkcionarji in uradniki. Ljudje z napako se počutijo manjvredne, zato so pripravljeni narediti nekaj velikega, da bi postali enakovredni ostalim brez te napake. V preteklosti (65 let nazaj) so takšni izvajali vse lumparije v imenu razbojniško komunistične ideologije in partije. Njihova napaka je ta, da so se za počen groš, za drobtinice pod mizo ali za ceno mikrofona in trenutek slave, pripravljeni izpolniti vse želje svojih gospodarjev.Vprašanje je, če se tega sploh sami zavedajo. Če se, potem je to njihova druga napaka.
Citat
 
 
#1 Tone Kek 10:39 25-11-2010
Ja res je vsakega priklenejo. Posebna gesta, ki jo zlasti mladi angažiranci večkrat izjecljajo je: "Prav je da poskrbiš prvo zase. in Kdor ne poskrbi zase , tudu za druge ne bo."
Tako razmišljanje je rak rama morale.
Lustrirati je treba samo sebičneže ki tako razmišljajo, pa ne glede za kakim imenom ali organizacijo se skrivajo.
Poznam nekaj zelo mladih povzpetnežev, ki so bili v zgodnih najstniških letih poznani po tem, da je pred njimi treba skrivati torbice in denarnice. Prepoznali so talent in danes ti ga že priporočajo kot strokovnjaka.
Hvala za tako strokovnost, bog nas obvaruj pred njo.
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali razumete, da je corona plan-demija največji zločin zoper človeštvo
 
Trenutno je na strani
Prisotni 242 gostov .
AKTUALNO

Naša NOVA spletna stran

Prosimo, če pogledate še na našo Facebook stran, ker je vedno kaj novega

OSVOBODILNI PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Tako se je začelo: Pandemija KORONAVIRUS -VIRUSNI MARKETING!

CORONA PREVARA ŠE ENKRAT RAZKRINKANA - NAČRT ZA POHOD V LJUBLJANO 5.11.2020

HOČEMO BITI INFORMIRANI!

Boste po tem razkritju medijske prevare še vedno razmišljali, da bi 5. novembra ostali doma?

Fašistična tiranija se že izvaja,revščina trka na vrata,JE TO NAŠA NOVA NORMALNOST,SLOVENCI?

SLOVENCI, ZDAJ NAŠA SODBA SE PIŠE, ZAPIŠIMO JO SAMI! ZDAJ ALI NIKOLI!

Slovenija na razpotju, ena pot
vodi v svetlo prihodnost, druga v pogubo!

Zažvižgala je gospa Sabina Senčar, dr. medicine, VSA ČAST!

OPOZORILO ČLOVEŠTVU!

Priče smo najhujši tiraniji po drugi svetovni vojni!

PSIHOLOŠKA VOJAŠKA OPERACIJA COVID19 - ob široki medijski propagandi se izvaja še načrtovana druga faza po scenariju EVENT201 že od oktobra 2019

REŠITEV JE SAMO ENA, SKUPAJ STOPITI IN IZVESTI ISLANDSKI MODEL OSVOBAJANJA!

Hlapci svetovne in slovenske masonerije vam bodo s policijo vdirali v vaše domove!

Upamo, drage Slovenke in Slovenci, da vam bo to, kar pravijo različni zdravniki sveta, združeni v World Doctors Alliance, dalo misliti!

Kaj pa sklep in pravni pouk, gospoda pravniki v Državnem zboru?

JA, PRETIRAVALI SMO, je izjavil glavni uradni nemški medij ARD...

GREMO, SLOVENIJA, NA POT, KI VODI V SVETLO PRIHODNOST!

Najpomembnejši video na planetu ZEMLJA zdaj!

PLES V MASKAH - ALI KAKO UBITI RESNICO?

Odgovor je tukaj! Kaj naj storimo Slovenci, da vsi zmagamo!

Dr. Uroš Dobnikar: COVID 19: Javni poziv zdravnikom in Zdravniški zbornici Slovenije

Poziv tožilcem in vidnim drugim oblastnikom, ki sodelujejo pri zločinu zoper človeštvo!


Dr. Reiner Füllmich: "CORONA škandal je zagotovo največji zločin zoper človeštvo."

26 LET OPTIMUMA, TOKRAT V ČASU ORGANIZIRANE PLANDEMIJE COVID-19

CORONA VIRUS NI NAJVEČJA LAŽ V ZGODOVINI ČLOVEŠTVA, JE LE OTROK MATERE VSEH LAŽI!

Poziv Vladi Janeza Janše Gospod Gregor Knafelc, dr.dent. medicine, si na Medicinski fakulteti ni pustil oprati možganov

DESET ZAPOVEDI — tokrat iz ZDA

Ne nasedajte novi kontrolirani opoziciji in ne bojujte se s sodržavljani, ki nosijo ali ne nosijo mask, ker mafija želi, da se pobijete med seboj!

SLOVENCI UMORJENI BOSTE!

Zakaj nas zastrupljajo z wi-fi in nevrotoksini, DR. DIETRICH KLINGHARDT

Naravna znanost o zdravju je bila tema na zborovanju ZA ŽIVLJENJE in OOPS

Teste in aparate KOVID 19 je svetovna mafija distribuirala že leta 2018!

Je to vaša nova fašistična normalnost, gospa tovorišica Simona Kustec?

POZOR, POZOR TO VELJA TUDI ZA SLOVENIJO, ZDRAVNIK OPOZARJA

David Icke pove, kar mora izvedeti svet!


Črni oblaki se zgrinjajo nad staroselski evropski slovenski narod! Se bliža bankrot in razkosanje?

KRIMINAL NA KRIMINAL, PANDEMIJA KORONA KRIMINALA!

Narod, DOPUSTOV JE KONEC, tudi v Sloveniji so hlapci domače in svetovne masonerije že začeli zaostrovati!

MASKERADA in SOCIALNO DISTANCIRANJE

UGASNIMO TELEVIZORJE IN DELUJMO PO SVOJI VESTI!

Sloveniji vladajo HLAPCI slovenske in svetovne MAFIJE!


Španski zdravnik brez dlake na jeziku o SVETOVNI KORONA PREVARI!


640 zdravnikov trdi, da je KOVID 19 SVETOVNA PREVARA! (VIDEO in prevod v SLO jezik)

Predsednik Belorusije odločno zoper NWO, razkril vsote podkupnine, če bi igral igro KORONA PLANDEMIJA

Dokumentarni film o KORONA PREVARI na največji angleški internetni medijski platformi LONDON REAL

Je WHO hotela podkupiti beloruskega predsednika Lukašenka z 92 milijoni USD?

Ponovno smo pisali vodstvu RTV SLO in prejeli smo odgovor!

Kdaj torej pridemo, glavna urednica Televizije SLO, gospa Manica Janežič Ambrožič?

Zastrašujoča RESNICA, razkrita s strani enega od nekdanjih vodilnih v VODAFONE-u

Potrebujete Slovenci še dokazov iz sveta, da prihaja POGROM NAD VAS IN VAŠE OTROKE?

RTV SLO: Tomo Križnar, "NEKAJ JE ZADAJ ZA KORONA VIRUSOM"

V Ameriki se je že začelo, otroci zbolevajo za nepoznanimi boleznimi!

Aplikacija "OSTANI ZDRAV", še ena prevara za uvedbo popolnega nadzora!

Kaj šele prihaja v novih cepivih "proti" KORONA "VIRUSU"!?

Avstralija ječi pod tiranijo fašističnh državnih organov. To čaka tudi Slovenijo!

TO BO POVZROČILO CEPLJENJE-ČIPIRANJE - POVRATKA NAZAJ NI!

Ker jim ni uspelo z EBOLO, skušajo doseči popolno kontrolo nad ljudstvom s KORONO!

Nemci so odvrgli maske, pravijo, da je za njih KORONA PREVARA KONČANA!

V Nemčiji vstalo preko 1.2 milijona ljudi!

Bill Gates: "Cepiti je treba celotno svetovno populacijo!"

Erdoganov cilj je "VELIKA TURČIJA"!

Kje so slovenski duhovniki, v službi vatikanske RKC, ki so menda zavezani širiti RESNICO?

Gripa sovražnica ali naša prijateljica?

Vloga Ministrstvu za zdravje za vpogled v obdukcijske izvide umrlih zaradi bolezni KOVID 19

(VIDEO) Predstavniki Gibanja OPS s predstavniki Slovenske ljudske stranke (SLS)

Čipirali so živali, zdaj smo na vrsti ljudje!

Ubijalski RESPIRATORJI nas stanejo preko 15 milijonov evrov!

Zakaj morate nositi "ZAŠČITNE" maske?

Naša nova članica, gospa profesorica Monika Maku sporoča oblastnikom

Kako je mogoče, da domala vse vlade in mediji lažejo o KORONA pandemiji?

Od samega začetka govorimo, kaj je v ozadju KORONA prevare, že jeseni na voljo 400 milijonov doz cepiv zoper COVID-19

Predsednik Vlade Ivan Janez Janša se je znova zlagal

Šokantno, kako je Rockefeller mafija maja 2010 objavila svoj načrt poteka epidemije

Ivan Janez Janša dvojni tajni agent UDBE in nemške BND?

CEPIVO SMRTI ZA LAŽNO PANDEMIJO KORONA PLAN-DEMIJO!

Razlaga resničnega pomena "KOVID 19"

Zelo zanimive informacije o zaroti zoper človeštvo KORONA PLAN-DEMIJI

Novinarji imajo po Ustavi in zakonu dolžnost posredovati javnosti informacije javnega značaja!

Vseslovenski zbor Osveščenih Prebivalcev Slovenije je na ZBOROVANJU ZA Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije sprejel VIZIJO ZA SLOVENIJO 2030 in Osvobodilni Program narodne enotnosti ZA OOPS

Prijava suma storitve kaznivih dejanj v zvezi z razglasitvijo in ukrepi KORONA PLAN-DEMIJE

UPOR ZOPER ČIPIRANJE IN 5G JE NAŠA PRAVICA IN DOLŽNOST!

KAKO GLOBOKO SEŽE CENZURA V SLOVENSKEM PROSTORU

NEMŠKI ZDRAVNIKI RAZKRINKAJO KORONA PLANDEMIJO PREVARO!

Poziv policistom, vojakom, gasilcem, novinarjem, odvetnikom, poslancem in zdravnikom!

"ZAŠČITNE" MASKE VOJNIH DOBIČKARJEV

Virusov, ki bi skakali iz človeka na človeka NI! NE OBSTAJAJO!

Da bo še bolj jasna svetovna prevara PLAN-DEMIJA KORONA NORIJA!

Javno OPOZORILO IN POZIV vodstvu RTV SLOVENIJA!

Ugledna podjetnica transportnega podjetja zaradi OBLASTNIŠKE NOROSTI KORONA PLAN-DEMIJA, NAREDILA SAMOMOR!

POSLEDNJE PISMO IN PRITOŽBA (PRO)PADAJOČIM OBLASTNIKOM - ORGANIZIRANI KRIMINALNI ZDRUŽBI!

"Žvižgač" Gale fake kot korona plan-demija, enako kolesarski kvazi protestniki

KONEC JE, MASKE SO PADLE - RDEČI VIRUS KOVID 19 JE RAZKRINKAN

Pozabili so ugasniti mikrofon in spet je RESNICA prišla na dan, KORONA PLAN-DEMIJA je svetovna prevara!

Poziv miličnikom in vojakom!

IZVRŠEN DRŽAVNI UDAR IN NAPOVED VOJNE NEPRIVILEGIRANIM LJUDEM!

Strupi v cepivih v Italiji, predstavitev italijanskih strokovnjakov

VKLOPI RAZUM, še ena potrditev SVETOVNE PREVARE!

Dovolj je vaših laži, prevar, zvijač, manipulacij in ropanja narodovega denarja!

Še ena potrditev, da je KOVID 19 PLAN-DEMIJA svetovna prevara!

Tako nas hočejo ČIPIRATI (cepiti), nas imeti na povodcu in nas ubijati!

Ugrabljena RTV SLO zahtevala umik našega videa z YOUTOOBE-a!

"NOVI" KORONA VIRUS, je brez najmanjšega dvoma, zločin nad človeštvom!

Kacinu ušlo v mikrofon, ko bo narod dokončno spregledal bo pa njemu in še komu ušlo
tudi v hlače!

Slovenci, ki nasedate KORONA VIRUS MARKETINGU pazite se, kmalu bodo ukazali obvezno cepljenje

Bill Gates o tisoče milijardah USD, ki jih je vložil v fake teste za KORONO in za razvoj cepiva

Brutalna CENZURA UGRABLJENE RTV SLO, mag. Karin Rižner

EPIDEMIJE KORONA VIRUSA NI: Trdi nemški dr. med. Claus Köhnlein

Janša že 30 let naklada o nujnosti LUSTRACIJE!

Zgodba tvojega suženjstva Pamet PREPOVEDANA! Možen bo tudi državni udar!

Pozdravljeni v Sloveniji KORONA NOROSTI!

Odstopite Predsednik Sami, ker LAŽETE!

"MODI" - SARS Originalni nemški dokument o scenariju KORONA virusa

Hud zdrs RTV SLO, RESNICA je ušla na dan!

Kje ste slovenski intelektualci, profesorji, docenti, doktorji, zdravniki, ali ste vsi padli v histerijo medijskega marketinga
korona norosti?

Dr. Lidija Gajski - KORONA HISTERIJA JE PREVARA!

12 uglednih svetovnih strokovnjakov o CoVid - 19 PANIKI

Nalijmo si čiste vode, KORONA VIRUS je največja
prevara človeštva!

Smrtonosni virus pohlep in corona virus

Vse več pametnih ljudi meni, da gre pri KORONAVIRUSU za novi nateg stoletja!

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 29-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

O dobrodelnosti na slovenskem

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 200 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?