Prispevki različnih avtorjev Prispevki različnih avtorjev Novodobni povzpetniki z "žegnom"

Novodobni povzpetniki z "žegnom"

 

  Rado Pezdir (foto: Požarreport)                            Marjan Šarec (foto: radio antena1)

Gibanje Osveščenih Prebivalcev Slovenije (Gibanje OPS)
Ruska ulica 2
1000     Ljubljana
e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.
spletna stran: www.gibanje-ops.com

   Gospod Rado Pezdir
   Mednarodna fakulteta za družbene in poslovne študije
   Mariborska cesta 7
   3000     CELJE

 Datum: 25. 10. 2010

 

ZADEVA: VABILO K SODELOVANJU


Spoštovani g. Pezdir!

Kot predsednika Društva za vračilo preveč plačane elektrike Vas vabimo k sodelovanju pri uresničitvi projekta, ki bo resnično dober in edini izhod iz bede večine Slovenk in Slovencev.

V medijih smo Vas zasledili kot borca za človekove pravice, kot človeka, ki se je pripravljen izpostaviti, v Vas smo videli potencial, zato Vas vabimo k aktivnemu sodelovanju pri izvedbi projekta, ki se mu reče

LUSTRACIJA.

Izvedli bi jo z Zakonom OPS – Zakon o Odpravi Privilegijev Socializma.

Zakon najdete: TUKAJ

in

Gibanje Osveščenih Prebivalcev Slovenije (Gibanje OPS)
Ruska ulica 2
1000     Ljubljana
e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.
spletna stran: www.gibanje-ops.com

    Gospod župan Marjan Šarec
   Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.
   Občina Kamnik

Datum: 25. 10. 2010

 

ZADEVA: VABILO K SODELOVANJU


Spoštovani g. Šarec!

Kot novopečenega župana občine Kamnik Vas vabimo k sodelovanju pri uresničitvi projekta, ki bo resnično dober in edini izhod iz bede večine Slovenk in Slovencev.

V medijih smo Vas kot imitatorja mnogih osebnosti iz javnega življenja, kot človeka, ki se je pripravljen izpostaviti, v Vas smo videli potencial, zato Vas vabimo k aktivnemu sodelovanju pri izvedbi projekta, ki se mu reče

LUSTRACIJA.

Izvedli bi jo z Zakonom OPS – Zakon o Odpravi Privilegijev Socializma.

Zakon najdete: TUKAJ

  PEZDIR IN ŠAREC – PAMETNA, IZOBRAŽENA, IZBRANA ?

Dne, 25. 10 2010 smo iz društva Gibanja OPS gospodoma Pezdirju (viš. pred. mag. na Mednarodni fakulteti za družbene in poslovne študije v Celju, magistriral je iz ekonomskih znanosti na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani in je habilitiran asistent za področje ekonomike. Sodeloval je pri večjem številu ciljnih in temeljnih raziskovalnih programov ter svetovalnih projektih za gospodarstvo.

Poleg objav v ssci indeksiranih znanstvenih ekonomskih revijah je izdal tudi knjigo o tranziciji v Sloveniji. Rado Pezdir je tudi stalni kolumnist poslovnega časnika Finance in partner na Inštitutu za ekonomske raziskave v zdravstvu. Področja njegovega raziskovanja obsegajo ekonomsko filozofijo, zdravstveno ekonomiko, ekonomiko tranzicije in matematično ekonomijo.

Vir: http://www.mfdps.si/si/strani/344/Rado-Pezdir.html)

in g. Šarcu (Končal je osnovno šolo Marije Vere na Duplici pri Kamniku. Šolanje je nadaljeval na Srednji lesarski šoli v Ljubljani in opravil maturo. Na prigovarjanje režiserja Marjana Bevka, ki je prepoznal njegov talent, se je vpisal na ljubljansko Akademijo za gledališče, radio, film in televizijo. Doštudiral je dramsko igro in umetniško besedo pri profesorju Borisu Cavazzi. Zaposlitev je dobil kot novinar na RTV Slovenija, kjer je že v času študija delal honorarno.

Sprva je delal na radiu nato na televiziji, kjer je s svojim talentom imitiral mnogo znanih slovenskih osebnosti, med njimi predvsem politike kot so Janez Drnovšek, Janez Janša, Andrej Bajuk, Sašo Peče, Anton Rop, Jelko Kacin, Danilo Türk in Karl Erjavec, igra pa tudi vloge izmišljenih likov, kot sta na primer Ivan Serpentinšek in gospa Greta.

Vir: http://sl.wikipedia.org/wiki/Marjan_%C5%A0arec), novemu županu občine Kamnik, poslali pismi, s katerima smo ju povabili k sodelovanju pri izvedbi najpomembnejšega projekta v zgodovini Slovenije po letu 1990 – pri sprejetju Zakona OPS oz. izvedbi LUSTRACIJE.

Gospod Rado Pezdir je v javnosti najbolj “zablestel” z akcijo Društva za vračilo preveč plačane elektrike. To je bil manever vladajoče elite – izbrali so mladega, zagnanega ekonomista, ki je uredil, da so elektro distributerji ljudem vrnili tistih nekaj evrov preveč plačane elektrike. Zraven so mu postavili sindikalista Dušana Rebolja, za katerega je znano, da je na seznamu UDBE oz. SDV. Tako so “napovedali” prihajajočo “alternativo”.

Gospoda Šarca (k sodelovanju smo ga povabili, ker je mlad, in smo verjeli, da je zaradi svoje mladosti zagnan)  tudi ni potrebno posebej predstavljati. Kandidiral je kot neodvisni kandidat s podporo (zbrani podpisi) volivk in volivcev in Liste Toneta Smolnikarja za Kamnik.

  

Tone Smolnikar, dosje SDV Šifra: 0014283-00305 - stalni vir na zvezi uslužbencev, pripadnikov rezervne sestave in registriranih sodelavcev SDV.

Omenjena gospoda do danes nista zmogla toliko osebne moči in naravne inteligence, da bi odgovorila na naše prijazno vabilo. Kaj to pomeni? Se mar tako obnašajo ljudje, ki so pravilno izobraženi? Oba zasedata pomembni funkciji, oba sta visoko izobražena, gospod Pezdir je celo magister. Res jima ni v čast, da tako slabo poznata pravila osnovnega bontona! Nihče jima tudi ni razložil, da bi morala biti v službi državljanov.

Na tem mestu naj jima pridružim še gospoda Bossmana, trenutnega župana občine Piran. Dne 28. oktobra 2010 smo mu poslali poziv, naj odstopi z mesta župana. Postavili smo mu tudi nekaj vprašanj (pismo je objavljeno na spletni strani). Na naš poziv se, pričakovano, ni odzval.

Kako nizka raven kulture zdravnika, ki v Sloveniji poleg tega, da ima zasebni zdravstveni zavod, postane še župan…Naše pismo ni uživalo nobene medijske pozornosti, kot npr. pismo Sebastjana Jeretiča gospodu Pahorju. Ali vam to kaj pove???

Tako kot ne uživa medijske podpore društvo Gibanje OPS, ker ne spadamo v okvire vladajoče elite! V medijih se pojavljajo razne izjave, da ni nobene prave alternative,

Gibanje OPS pa obstaja že nekaj let, člani se aktivno oglašajo, realiziranih je bilo več konferenc, na katere so bili povabljeni takorekoč vsi novinarji in novinarke, obveščene so bile vse medijske hiše, še posebno ob objavi projekta z naslovom Udba v Sloveniji!!! V času od aprila letos (2010) do danes (24.11.2010) v javnih medijih ni bilo omembe, da se je na spletnih straneh Gibanja OPS pojavila evidenca Udbe! Tabu tema pač, leta 2010 v 21. stoletju, 20 let po tem, ko naj bi padel totalitarizem tudi v Sloveniji. Pa je?

Pri Gibanju OPS ne govorimo o posledicah, razkrili smo vzroke v temelju in ravno zato ostajamo prezrti in ignorirani! Vprašanje je le, kako dolgo še? Dlje časa ko nas bodo blokirali in ignorirali, bolj hudo bo, ko se resnica razširi. Širi pa se tudi z vašo pomočjo.

Tisti rek: »Kdor molči, devetim odgovori« še vedno drži. In onadva sta odgovorila z molkom popolnoma vse. Tudi gospod Bossman.

Naj malo bolj pojasnim?

1. Sta novodobna povzpetneža, ki jima, tako kot predhodnikom, ni mar za svoj lastni narod;

2. Bila sta izbrana za posebno nalogo – sta mlada, še »neomadeževana«, v medijih poznana vsak po svojih aktivnostih:

3. Za njima stoji že znani aparat, ki se mu po domače reče UDBA.

Zdaj v paniki iščejo kadre, ki bi jim zagotovili, da se jim ne bi nič zgodilo, da ne bi nihče odgovarjal za svoja dejanja.

Imajo pa eno »smolo«: da nekateri nismo neosveščeni. Zdaj pa razmišljajte še malo sami.

Andreja Repše,

24.11. 2010

Nevednost zagotavlja najlepše življenje; ko pa resnica pride na dan, povratka nazaj ni!

Očistimo in Prenovimo Slovenijo!

 

 

 

Komentarjev 

 
#8 Administrator 22:35 25-01-2011
Danes,25.januarja 2011,je bila na Radiu A1 oddaja Studio ob 17h. Tema oddaje je bila nekako takole: ali lahko združena civilna družba požene strah v kosti oblastnikom? Gostje so bili gospod Pezdir, gospod Urban Vehovar in še dva gospoda, katerih imen se v tem trenutku ne morem spomniti.
Bilo je nekaj zanimivih izjav, ki so zvenele približno takole:

- "V Sloveniji ni peščice krivih in mase nedolžnih. Vsi smo krivi."
Le česa smo kar vsi krivi??? Ja, krivi smo res, da dopuščamo, da nas tako dolgo žejne čez vodo vozijo! To smo res krivi.

- "V Sloveniji ni veliko ljudi, ki bi podali rešitev, kaj v tej situaciji storiti." Gibanje OPS že nekaj časa podaja konkretno rešitev, a to je za "naše" (beri kastne) medije in oblastnike tabu tema!

Pezdir govori o vrhunskem nategu slovenskega naroda, ki da se je začel po vojni leta 1945. Le kje ,gospod Pezdir, to prebirate? Ali še vedno plonkate kot v "starih dobrih" časih?!? Opažamo, da dobro sledite vsebinam na naših spletnih straneh!

- "Civilna družba bi morala imeti predstavnike, ki so se pripravljeni izpostaviti, ki se znajo izpostaviti.." Nekaj v smislu, da predstavnik civilne družbe ne more biti vsakdo, pač pa nekdo, ki je "strokovno" podkovan. Le kaj so s tem mislili?

- "Kriza demokracije je globalna, to je povsod po svetu, nikjer niso imuni na razne vrste korupcije." Poznano je to relativiziranje in minimaliziranje vsakega problema, to je retorika združbe elite!

Gospodje, predvsem gospod Pezdir, poudarjajo Ekokrog (no, tudi njih smo testirali in tako kot od Pezdirja tudi od njih nismo dobili nobenega odgovora!), Očistimo Slovenijo v enem dnevu, Društvo za vračilo preveč plačane elektrike. Spet je gospod Pezdir "pozabil" omeniti Gibanje OPS in vabilo, ki mu je bilo poslano v zvezi z izvedbo zakona o lustraciji! Kakšna "vrhunska natega" za naivne ljudi - če uporabim njegov besednjak.

- "V preteklosti je bila vse od leta 90 praksa, da so vsi vidnejši predstavniki civilnih iniciativ šli v politiko. Civilna družba ne bi smela stremeti k temu, da gre v politiko." Ja, ja, se vam tresejo hlače, kaj?

A verjamete, da ko enkrat poznaš "njihov jezik", so stvari zelo prozorne, jasne in razumljive? Kdaj boste ljudje razumeli? Ko vam bodo pobrali že vse in še več???
Citat
 
 
#7 Andreja 11:04 08-01-2011
Gospod Pezdir je v enem od zadnjih tv nastopov v kamere vehementno povedal, da so v lanskem letu v Sloveniji delovale tri (3) civilne iniciative: Ekokrog, tista z akcijo Očistimo Slovenijo v enem dnevu in Društvo za vračilo preveč plačane elektrike (ali nekaj temu podobnega).

Pozabil je ob tem omeniti Gibanje OPS, ki ga je tudi povabilo k sodelovanju, a zgleda, da ni zmogel odpisati niti besedice. Dr., mag., docent ali kaj že?!?
Citat
 
 
#6 Andreja 20:59 05-12-2010
V nocojšnjem (4.12.2010) TV klubu na POP Tv se je točno videlo to, o čemer govorimo - Rado Pezdir kot nosilec "nove alternative", zraven pa Janez Šušteršič (ki je tudi že vrsto let v sistemu,zdaj bo pa alternativa???), kot nasprotnica pa Katarina Kresal, vsa živčna...Pa še Golobič - za njega nimam komentarja, ker je prevelik strokovnjak inovator...

Upam, da zdaj razumete tole igrico "Slovenski Robin Hood"...
Citat
 
 
#5 Administrator 12:52 02-12-2010
Glede na ignoranco navedenih gospodov lahko rečemo, da se predvsem gospod Pezdir "bori" oz. se boril za pravice malega človeka s figo v žepu.

Omenjeni gospodje očitno ne poznajo niti besede olika, kaj šele morala...
Citat
 
 
#4 Janez 22:12 25-11-2010
Ja. Pri Pezdirju so očitno uporabili sistem, da je potrebno povedati malo resnice, da postane človek kredibilen, potem pa lahko ta širi laži.

Lepo, da ste tako izpostavili nove ljudi v slovenski politiki.

Tudi sam sem upal, da je Pezdir pošten Slovenec. Na TV je junaško rekel, da zdaj se bodo pa lotili še bank. A namesto, da bi opozorili na gnilobo delovanja FIAT monetarnega sistema, na zrežirano svetovno krizo, ki je zrežirana kraja denarja in sprotno zasužnjevanje.

Ker se Pezdir ne loti bank, tam kjer je treba, tu pa ste pokazali še njegovo povezavo z UDBA, verjamem, da od njega ni kaj dosti za pričakovati.
Citat
 
 
#3 Andreja 14:28 25-11-2010
Gospod Tone,sebičneži po pravilu prihajajo iz partijskih družin...
Citat
 
 
#2 karel 10:57 25-11-2010
To so ljudje z napako. Nista samo tadva s tovrstno napako. Samo poglejte, koliko jih je med politiki, funkcionarji in uradniki. Ljudje z napako se počutijo manjvredne, zato so pripravljeni narediti nekaj velikega, da bi postali enakovredni ostalim brez te napake. V preteklosti (65 let nazaj) so takšni izvajali vse lumparije v imenu razbojniško komunistične ideologije in partije. Njihova napaka je ta, da so se za počen groš, za drobtinice pod mizo ali za ceno mikrofona in trenutek slave, pripravljeni izpolniti vse želje svojih gospodarjev.Vprašanje je, če se tega sploh sami zavedajo. Če se, potem je to njihova druga napaka.
Citat
 
 
#1 Tone Kek 10:39 25-11-2010
Ja res je vsakega priklenejo. Posebna gesta, ki jo zlasti mladi angažiranci večkrat izjecljajo je: "Prav je da poskrbiš prvo zase. in Kdor ne poskrbi zase , tudu za druge ne bo."
Tako razmišljanje je rak rama morale.
Lustrirati je treba samo sebičneže ki tako razmišljajo, pa ne glede za kakim imenom ali organizacijo se skrivajo.
Poznam nekaj zelo mladih povzpetnežev, ki so bili v zgodnih najstniških letih poznani po tem, da je pred njimi treba skrivati torbice in denarnice. Prepoznali so talent in danes ti ga že priporočajo kot strokovnjaka.
Hvala za tako strokovnost, bog nas obvaruj pred njo.
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali ste za to, da se ukine prisilno plačevanje RTV dajatve, ker RTV SLO dokazano ne deluje v skladu z zakoni in USTAVO RS
 
Trenutno je na strani
Prisotni 161 gostov .
AKTUALNO

 

Ljudska pobuda - peticija za sprejem Zakona OPS - Zakon za Odpravo Privilegijev Socializma (komunizma) PROSIMO PODPIŠITE!

PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Podpišite, če želite živeti v najkrajšem možnem času najkasneje pa v 10-ih letih v taki državi Sloveniji!
****************************
****************************

Sprenevedanje oblastnika in novinarke, odlika takih ljudi je, da kar jim ne ustreza preprosto ignorirajo

Kazenska prijava zoper osumljenega g. Mira Cerarja

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 25-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Začnite RAZMIŠLJATI in DELOVATI!

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Po petnajstih letih aktivnega delovanja se Gibanje OPS prvič predstavi na RTV SLO


Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Zaseben pogovor z gospodom tovarišem Borisom Štefanecom, kdo je v resnici, si boste iz te korespondence vtis ustvarili sami

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

NEZASLIŠANO: Eden od elementov podtalnega genocida nad slovenskim narodom je tudi dvojno obdavčevanje slovenskih delovnih migrantov v Avstrijo!

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

BRUTALNA TIRANIJA NAD DRŽAVLJANI REPUBLIKE SLOVENIJE, KOT BI BILI KRIMINALCI

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Voz je boljševikom ušel po bregu!

Karakterne lastnosti BOLJŠEVIKOV

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Ustavimo mučenje gospe Milene Tanko!

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

IZJAVA ZA JAVNOST

1. dan gladovne stavke+DNEVNIK nadaljevanja

Ladislav Troha o svojem "incidentu" na RTV SLO, stavkovnih zahtevah in pričakovanih novih poizkusih diskreditacij režimskih medijskih trobil in udbovskih plačancev

Kratka kronologija

ZAHTEVAMO ODGOVORNOST OD LETA 1990 DO DANES - GLADOVNA STAVKA DO UVELJAVITVE ZAHTEV LADISLAVA TROHE

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

ZBOR SLOVENSKEGA NARODA ZA OSVOBODITEV RTV SLO

Združimo vse zdrave sile v Sloveniji in naše ljudi iz tujine v KOALICIJI KARANTANIJA

Bo Slovenija vstala od mrtvih?

slovenija na kriu1.bmp - 1.60 Mb

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

PETICIJA - REKLAMACIJA ZA ZAVRNITEV PLAČEVANJA VSILJENEGA RTV PRISPEVKA

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

Kaj storiti, da pridemo Slovenci iz te blodnje v temi, razlaga prvega in drugega koraka za uresničitev VIZIJE za Slovenijo do leta 2024

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Bo Ivan Janez Janša odšel v zapor?

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

Drugačne in boljše Slovenije ne moremo graditi brez vas

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

OPS srečanje v Mariboru

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

OBRAČAMO SE NA VAS, KER VEMO, DA BOSTE RAZUMELI IN BOSTE POMAGALI, ZAUPAMO VAM IN VAS SPOŠTUJEMO

Bili smo na srečanju OPS z odločnimi Ljudmi v Luciji pri Portorožu

O dobrodelnosti na slovenskem

DELAMO ZA SLOVENIJO, NAŠO ŠIRŠO DRUŽINO, KATERE ČLANI IN ČLANICE STE TUDI VI!

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

RESNICA NAS BO OSVOBODILA! PREDLOG DELOVANJA ODLOČNIH LJUDI ZA VNOVIČNO ZDRUŽITEV SLOVENSKEGA NARODA!

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Osvoboditev, Očiščenje, Preporod Slovenije!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

Ali ti veliki Čas je prešinil srce in razum, ali stoletni tvoj strah je izginil, prevzel te pogum?

Srečanje za dogovor KAJ STORITI

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

ZAKAJ MORA UPOKOJENI ŠVICARSKI PODJETNIK DR. ČANŽEK PRI SVOJIH 85 LETIH DEŽURATI NA INTERNETU IN BLATITI VSAKOGAR, KI JE TRN V PETI UDBO-KOMUNISTIČNI NOMENKLATURI?

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

OBVESTILO IN OPRAVIČILO!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 100 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?

Konstruktivna razprava o VIZIJI za Slovenijo - HVALA, spoštovana gospa Vakar Manfreda!

KOALICIJA KARANTANIJA OPERIRA Z LAŽNIMI PODATKI PRAVIJO NEKATERI, KI SE BOJIJO, DA BI SLOVENSKI NAROD SPREGLEDAL IN ZMAGAL!

LADISLAV TROHA POJASNI KAKO SE JE UGRABIL SAM

PRIHAJA ČAS ZA TRDNO, NEOMAJNO IN ODLOČNO ALTERNATIVO VSEM OBSTOJEČIM LEVO DESNO ANGAŽIRANIM STRANKAM, KI SO V 22 LETIH DELOVANJA SPRAVILE SLOVENIJO IN SLOVENSKI NAROD V GROZLJIV POLOŽAJ

Butalci iščejo izhod iz krize

"Pravljica" o Kuri

POZIV ZA ORGANIZACIJO PREDSTAVITEV VIZIJE ZA SLOVENIJO ZA NASLEDNJE DESETLETNO OBDOBJE! 2013 - 2023

Kot smo v OPS napovedali, da bodo plonkali: Predsednik Pahor sklical prvo konferenco Slovenija 2030

Nov poizkus diskreditacije iz obupa, lakaji uničevalcev Slovenije pisarijo ostudne pamflete

Posvet na temo 90. člena Ustave Republike Slovenije pri Predsedniku Državnega Zbora, 3.04.2013

ZOPET NEZASLIŠANA MEDIJSKA CENZURA, CELO, KO GRE ZA SPREMINJANJE SLOVENSKE USTAVE

FB lustracija, diskreditacije,...kaj sledi??!

VIZIJA ZA SLOVENIJO 2014 - 2024

korak 1 - 27.paril.jpg - 50.40 Kb

KORAK ŠTEVILKA 1 ZA URESNIČITEV VIZIJE ZA SLOVENIJO ZA OBDOBJE 2014 - 2024


KORAK ŠTEVILKA 2 - KADROVSKA PRENOVA SLOVENSKE DRUŽBE

VIZIJA ZA SLOVENIJO 2014 - 2024, KORAK ZA URESNIČITEV ŠT. 2 - DODATNA ARGUMENTACIJA IN OPIS


KORAK ŠTEVILKA 3 - POSTAVITEV PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE, ONEMOGOČANJE PRAVIH TATOV, VRAČANJE POKRADNEGA, ODPRAVA KRIVIC


KORAK ŠTEVILKA 4 - UVEDBA VSE BOLJ NEPOSREDNE DEMOKRACIJE - VLADAVINE LJUDSTVA


korak t. 5.jpg - 30.37 Kb

KORAK ŠTEVILKA 5 - ZAGON VSEH INTELEKTUALNIH IN GOSPODARSKIH POTENCIALOV, RAZCVET SLOVENSKEGA GOSPODARSTVA

KORAK ŠTEVILKA 6 - PREHRANSKA, VODOOSKRBNA IN ENERGIJSKA SAMOZADOSTNOST IN ČISTEJŠE OKOLJE

KORAK ŠTEVILKA 7 - DUHOVNI, ETIČNI IN MORALNI PREPOROD SLOVENSKE DRUŽBE

opslogo.jpg - 5.00 Kb

cirk1.jpg - 3.18 Kb

Z nakupom izjemno zanimive knjige za razumevanje sedanjosti, pomagate delovanju Gibanja OPS

Intervju Ladislava Trohe za internetni kanal "ZDAJ PA DOST!"

V samo sedmih minutah gospod dr. Dužević iz sosednje Hrvaške razloži pošteno in iz srca kaj je njihova težava

ŠOKANTNO!!! Pa dober tek!

ČAST, SPOMIN, ČLOVEK

Novinarska profesionalnost

Demonstracije ljudi se obračajo zoper tiste, ki so jih podpihnili in usmerjali za svoje interese

KOALICIJA KARANTANIJA ZA ZMAGO NA PARLAMENTARNIH VOLITVAH

OPS dobil odgovor iz EU Parlamenta

Nismo (še) objavili vsega, kar se tiče ŠKANDALA na Državni volilni komisiji!!!

Zakaj ljudje vse bolj množično pristopajo v OPS?

Kaj pa zdaj, gospe in gospodje?

Napačen odgovor gospoda tovariša DR. Gregorja Viranta, predsednika DZ RS

Vloga za sestanek z Predsednikom Državnega zbora RS - Čakamo odgovor

KRIMINALISTI "SLOVENSKE POLICIJE" NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI S SKORAJ 14 DNEVNO ZAMUDO!

KAMORKOLI SE OZREŠ, JE UDBA POVSOD!

Zdaj vas bodo strički iz ozadja zavrgli kot obrabljen kos garderobe!

Pred našimi očmi se dogaja NOVA udbofašistoidna prevara!

NEZASLIŠAN ŠKANDAL NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI RS! VPRAŠLJIVI VSI REZULTATI VOLITEV IN REFERENDUMOV DO SEDAJ?

Stare igralce je treba umakniti, nastaviti pa mlade-"nove obraze", a sistem bo šel naprej svojo pot kot do sedaj...?

Zavodi za kulturo, turizem in šport ter podobne institucije...

Gibanje OPS dobilo ODLOČBO za nadzor dela Državne volilne komisije

UDBA - SDV - MONTIRANI SODNI PROCESI, KI SO PRAKSA ZOPER OPOREČNIKE ŠE DANES!

Vlado RS nove revolucionarne tehnologije za izboljšanje kakovosti življenja ne zanimajo

Posega v Ustavo RS kar se tiče 90. člena ne bomo dovolili


Neuspešen civilni nadzor Državne volilne komisije

Kaj nam preostane drugega, kot prezir, ignoranca in bojkot njihovih iger?

Sporočilo vsem, ki mislite, da ste svobodni

Spodbujanje podjetništva in samozaposlovanja v Sloveniji

Radio LASER iz Slovenj gradca podira slovenski medijski zid

Liberalna anatomija

STEČAJNA HOBOTNICA SODNIKOV IN SODELAVCEV Z IMENI IN PRIIMKI

Slovenija v gospodarski blokadi in vsebinsko konkretni izhodi za takojšen razvoj

Hočemo, zmoremo, znamo...Očistiti in Preporoditi Slovenijo!

Posnetka s tiskovne konference Gibanja OPS, ki so jo vsi osrednji mediji IGNORIRALI

Vabilo na tiskovno konferenco OPS, ki so ga vsi povabljeni medij, urednice, uredniki, novinarke, novinarji IGNORIRALI

Obvestilo in opozorilo za slovensko javnost

VSAKA PODOBNOST Z DOGAJANEM V ZDA S SLOVENIJO JE ZGOLJ NAKLJUČNA, MAR RES?

SE SPLOH ZAVEDATE KAJ POMENI OBLASTNIŠKI POSEG V 90. ČLEN USTAVE?

REFLEKSIJA OB PRVOMAJSKIH PRAZNIKIH

VLAK NOROSTI

V SLOVENIJI SMO SOOČENI Z MAFIJSKO OBLASTNIŠKO STRUKTURO

ČAS JE ZA DRUGAČNO REPUBLIKO!

Združevanje znanstvenikov/raziskovalcev v javnem sektorju kot nuja za rešitev nakopičenih problemov javnih raziskovalnih in visokošolskih zavodov

NAJPREJ USTAVIMO UNIČEVANJE SLOVENIJE IN SLOVENSKEGA NARODA! POTEM PA NAREDIMO KAR SMO DOLŽNI NAREDITI ZA POZITIVEN PREPOROD SLOVENIJE!

JAVNI POZIV PREDSEDNIKU VLADE IN RKC

Zadeva, ko je državljan te države za 124,38 € dolga izgubil svoj dom, še zdaleč ni zaključena

Slovenija je še vedno TOTALITARNA KOMUNISTIČNA država s politično policijo, ki zganja tiranijo nad svojimi državljani!!!

Odprto pismo evropskim in slovenskim demokratom

Kučan-kebab-bosanski lonac... in pohabljena nacija

Od predsednika nove slovenske Vlade RC Ivana Janeza Janše povsem upravičeno pričakujemo in zahtevamo

Koga čakate? Odrešitelje? To ste lahko samo vi, sami sebi in v pomoč celotni družbi

Pa jo imamo, novo staro vlado Ivana Janeza Janše

Zakaj v Sloveniji nismo izvedli LUSTRACIJE

Kdo bo nadziral kakovost naše hrane, vode,zraka,...?