Pahor ne želi biti "slab gospodar te države"???

sobota 28.08.2010, 19:27

Opatje Selo - Na tradicionalnem srečanju SD v Opatjem selu na Krasu so se ob prisotnosti predsednika stranke in premiera Boruta Pahorja predstavili županski kandidati SD iz 30 slovenskih občin.

V slavnostnem nagovoru je Pahor županske kandidate in ostale prisotne opozoril, da zaradi lokalnih volitev vlada ne bo odstopala od začrtanih reform.

(Komentar OPS: Le kako so te kandidatke in kandidate izbrali? Zagotovo po partijski liniji, brez zdrave in demokratične notranje selekcije, brez kakršnihkoli strokovnih, moralnih in etičnih meril. Ni važno, kaj znaš in ali imaš srčno kulturo, važno je, da si naš. To počnejo že od leta 1941 in nedvomno bodo delali po dekretu tovarišev na vrhu tudi naprej oz. toliko časa, dokler jim bo slovenski narod to dovolil, ne glede na posledice.)

Pahor: "Naša skupna hiša nima tako varnih in trdnih temeljev, kot se je na začetku zdelo."

"Po dvajsetih letih tranzicije se je zaradi gospodarske recesije pokazalo, da ta naša skupna hiša nima tako varnih in trdnih temeljev, kot se je na začetku zdelo," je poudaril Pahor. "Po volitvah sem moral zato sprejeti odločitev, ali bom zaradi popularnosti vzel le čopič in prebarval fasado, prekril streho in dajal vtis, da je vse v redu, ali pa bom začel hišo popravljati pri temeljih, ki so se izkazali za manj trdne, kot smo vsi skupaj verjeli, da so."

(Komentar OPS: Oni so morda verjeli v trdne temelje, a so si morali močno lagati, sebi in drugim. Približno tako so se leta 1990 in še nekaj let potem izgovarjali, kako je za vse gospodarske takratne probleme in bedo naroda kriva Jugoslavija in Beograd, ne da ob tem bi povedali, da so v vseh zveznih vladah sedeli tudi sami (ali pa kakšno tudi vodili) in so Jugoslavijo zavozili skupaj s svojimi somišljeniki - partijci z njihovim učiteljem Josipom Brozom - Titom na čelu.)

Danes se ti isti ljudje z enako pohabljeno miselnostjo seveda izgovarjajo na svetovno recesijo, ki je že leto dni ni. Nemčija je npr. ravnokar dosegla največjo gospodarsko rast po združitvi obeh Nemčij in ravno Nemčija je naša največja gospodarska partnerica.

Nekatere države so v največji krizi medtem doživele le minimalen padec rasti, na primer naša soseda Avstrija, da o Švici ne govorimo. Na Poljskem, v post komunistični državi, kjer so izvedli lustracijo, pa imajo v vsej tej "megalomanski krizi" (propaganda titoistov) ves čas lepo gospodarsko rast. Medijsko izpostavljanje Grčije in Španije, v katerih očitno vladajo podobni tukajšnjim nesposobnežem, ni nič drugega kot običajna stalinistična propaganda.

Ni čudno, da se zlagana propagandistična "zgodba o uspehu" (beri "hiša o uspehu") podira kot hiša iz kart, saj so gradili to barako na povsem dotrajanih, zlaganih in trhlih temeljih in brez cementa (beri vrednot). In to so počeli ljudje, ki so skozi desetletja dokazali, da nimajo pojma o gradnji in delu nasploh. Vse, kar se je v socializmu zgradilo, so naredili marljivi in pošteni ljudje, za zahvalo pa so smeli živeti enaki v pomanjkanju in v strahu, ki je v njih zakoreninjen še danes.

Kako lahko o kakršnikoli gradnji govori človek, ki v svojem življenju ni naredil - zgradil še nič konkretno pametnega, razen da že celo življenje politizira in se preseda iz fotelja na fotelj okoli oblastniškega korita. Tako kot mnogi njegovi sotovariši, navedeni tukaj: http://www.gibanje-ops.com/top-projekt-ops/udbanet 

In res je, da so vsi njegovi predhodniki vsakokrat barvali fasade, se delali, da je vse v redu in se do onemoglosti sprenevedali ter manipulirali in s svojim propagandnim medijskim strojem in svojimi komentatorji ter kvazi razumniki, zavajali ljudstvo. Z najemanjem vedno novih kreditov na  račun naroda pa so tolažili in gasili požare (negativne posledice, ki so jih zaradi nemoralnih dejanj in neznanja ter negativne kadrovske selekcije sami povzročali).

In gospod tovariš Pahor se morda ne zaveda, da bo moral začeti popravljati temelje pri sebi in svoji tovarišiji, kajti v te temelje, ki jih  omenja, je še kako vgrajena njihova povsem zastarela in neuporabna miselnost, kar pomeni, da ne bo šlo s prenovo drugače kot tako, da se odstranijo in prepustijo gradnjo ljudem, ki bodo znali to, kar on govori, tudi v realnosti izpeljati. Moral se bo vse bolj zavedati, da je on in vsi tisti, ki so ga postavili na to mesto, da še naprej delajo po starem, del problema in ne del rešitve. Korenine problema krize v Sloveniji pa imajo precej daljšo brado, kot to govorijo patološki manipulatorji resnice, ki so osrednji vzrok zanjo.     

Pahor: "Omejiti moramo javno porabo"

V slavnostnem govoru je predsednik vlade poudaril, da ima vlada vso legitimnost, da napove prizadevanja za to, da bo naša ekonomija konkurenčnejša. Če hočemo to doseči, moramo omejiti tudi javno porabo, saj ne želi biti "slab gospodar te države."

(Komentar OPS: Tudi če bi gospod tovariš Pahor hotel biti dober gospodar, to ne more biti, saj kot rečeno, nima niti osnovnih kompetenc, da bi to bil, niti osnovnega občutka za dobro gospodarjenje, saj poleg že zapisanega, kot izjavlja, ne zmore dobro gospodariti niti s svojimi 3.000 evri plače, ker z njimi ne zna preživeti.)

O nerazumno previsoki javni porabi so nekateri neodvisni ekonomisti pisali in nanjo opozarjali že pred desetletji, nekaj o tem v podporo zapisanemu, si lahko preberete tukaj: http://www.gibanje-ops.com/dejavnosti-gibanja-ops/osveeno-gospodarjenje (predvsem v člankih spodaj).

Ključni problem previsoke takoimenovane javne porabe so plače javnih uslužbencev, saj je javna uprava (po njegovih besedah, ki so mu pred nedavnim najbrž ušle, ker je bil jezik hitrejši od pameti) za polovico predimenzionirana. 

Drugi nič manjši problem pa je vsekakor nenadzorovano in kleptomansko ropanje davkoplačevalskega denarja skozi razno razne finančno prevrednotene projekte (avtoceste, bolnišnice, nabava orožja, operacijskih miz, nepotrebnega cepiva, zgrešeni projekt TEŠ 6 itd, itd, privilegiji zaslužnim posameznikom in skupinam, spodkopavanja bank, deljenje bonbončkov pred volitvami itd, itd). 

Tretji problem je ogromen, saj gre za spodjedanje državnega proračuna na podlagi škodljivih pogodb, aneksov in podmiznih dogovorov med tovariši titoisti (klani, lobiji, škodljive združbe). In to se v zadnjem času dogaja v paniki, ker akterji čutijo, da bo tega konec, ker na vseh koncih zmanjkuje denarja. Vse to je iz leta v leto šlo, saj so vedno znova tovrstno "javno porabo" financirali s pomočjo in poceni odprodajo družbenega premoženja in najetih kreditov iz raznih mednarodnih bank. 

Zdaj se zapirajo dovodi novega denarja vse bolj in bo treba te že tako male pravice, dodeljene ljudem, jemati. Kar se že dogaja in se bo še dogajalo, če bomo to dopustili.  Evropska komisija zahteva ukrepe zmanjševanja porabe in to ne na dolgi rok, v to pa nas silijo tudi vse bolj katastrofalne razmere doma, saj potrošnje ni mogoče dvigovati, če kupna moč iz dneva v dan pada.

Gospodarstvo stagnira tudi zato, ker ni domačega povpraševanja, izvažamo pa premalo, ker so podjetja (predvsem mala in srednja)  bolj uničevali kot pa bi jim lahko pomagali. Veliki gnili poslovni sistemi (Mura, IUV) pa so bile pralnice denarja, ki so požirale naš denar, a na koncu padle v nemilost (mislimo predvsem ljudi).

In spet smo pri vzrokih! Kdo je odgovoren za nerazumno t.i. javno porabo, mar ljudje, med katerimi tako in tako večina komaj sestavi konec s koncem skozi mesece in leto? Kdo so tisti, ki polnijo svoje žepe in ropajo vse, kar je vrednega? To bi morala ugotoviti in ustaviti pravna država, ki deluje samo v primeru drugorazrednih državljanov, pa še to največkrat krivično.

Komunističnoudbomafijska elita, ki jo je tako kot vlado postavila in jo ima pod nadzorom, je nedotakljiva, tako pa se enormne "javne" porabe ne bo dalo zmanjšati niti za cent. Zlahka je zaenkrat zmanjšati že tako in tako borne dohodke državljankam in državljanom. In on govori o tem, kako ne želi biti slab gospodar. Razumi kdor more. Ob nastopu na to funkcijo, ki ji niti slučajno ni dorasel, je bil z naše strani pozvan, kaj naj naredi  za začetek. Testirali smo ga ali je morda toliko priseben, da bo vsaj skušal udariti po mizi. Ampak ga imajo tovariši na povodcu, žal in pričakovano.)

Pahor: "Sedaj gremo naprej, saj ne potrebujem popularnosti, potrebujem le malo zaupanja javnosti"


"Sedaj gremo naprej, saj ne potrebujem popularnosti, potrebujem le malo zaupanja javnosti, da bo verjela, da delamo nekaj v skupno dobro. Če se nam uspe prebiti skozi izjemno zahtevne teme letošnje jeseni, potem bomo božič 2010 pričakali z manj kot 100.000 brezposelnimi, s pozitivno gospodarsko rastjo in znižanjem zunanjih dolgov," je še dejal premier.

(Komentar OPS: Žal Slovenija na skoraj vseh področjih nazaduje, saj je negativna kadrovska selekcija naplavila na vsa preštevilna odgovorna mesta same gospodu tovarišu Pahorju podobne kadre, kar je rak rana naše družbe in "gre za popolno de -profesionalizacijo na vseh nivojih naše družbe" (besede v citatu so last gospoda dr. Veljka Rusa, zapisane v eni od letošnjih pomladnih številk sobotne priloge Dela). 

Za izhod iz krize bo nedvomno potrebna v prvi vrsti temeljita prenova kadrovske strukture na vseh vodilnih in vodstvenih mestih v javni upravi, ampak na podlagi strokovnih, etičnih in moralnih meril. Torej nujno bodo potrebne nove kvalifikacije, a tokrat brez partijskih dekretov ter vez in poznanstev, kar bo pomenilo očiščenje pohabljene miselnosti, posledično pa začetek razreševanja do neba nakopičenih problemov.

Glede na to, da v proračunu vsak mesec zmanjka 240 mio evrov, ko so izdatki za toliko večji od prihodkov, nas res zanima, kako lahko tovariš Pahor trosi naokoli take demagoške neumnosti oz. laži o tem, kako bo do božiča zmanjšal število brezposelnih, povečal gospodarsko rast in zmanjšal dolg države. Morda je od hudega začel verjeti v Božička in mu je pisal, naj mu za božič vse te darove prinese!?  

To bodo lahko naredili po stari partijski navadi samo s prirejanjem - friziranjem neizprosnih dejstev v obliki številčnih podatkov. To pa potem posledično pomeni tudi, da moramo na primer Grkom pomagati, saj so naši uspehi na papirju, ki so poslani v Bruselj,  prirejeni, saj tam pač odmerjajo zahtevano pomoč na podlagi izkazov vsake države. Slovaška oz. njena vlada je pred nekaj dnevi zavrnila pomoč Grčiji. Kdo pa lahko pomaga drugim, če sam nima dovolj?

In popularnost? Kako je tovariš gospod Pahor govoril pred volitvami 2008 in že prej, med koliko držav sveta bo prišla Slovenija? Med 15? Očitno ni imel niti najmanjšega pojma, kam Slovenija pluje, ampak je vehementno razlagal, kako so pripravljeni sprejeti odgovornost za prihodnost. Pa zagotovo ni mislil, da bo prisiljen ljudem še več vzeti, ker je govoril, kaj vse bodo naredili, da bodo ljudje živeli boljše. Zdaj pa v stilu Milke Planinc razlaga, kako mora potegniti poteze, da bodo ljudje še bolj zategnili pas.

Poglejte, spoštovani bralci, kaj je razlagal svoji tovarišiji, očitno v ekstazi samovšečnosti takrat:

 

Krajša različica

 Daljša različica

In še ena o zmagovitem programu, da nam bo bolje, in ekipi, ki je po Pahorjevo dream team:

Razumi kdor more?

Po krizi bomo Slovenci bolj socialno povezani

Po Pahorjevih besedah bomo iz te gospodarske krize Slovenci izšli bolj razviti in bolj socialno povezani, kot smo bili v to krizo potegnjeni. Prav zaradi tega bo vlada v jesenskem času nadaljevala z začetimi reformami, pri katerih zaradi želje po zmagi na lokalnih volitvah ne bo popuščala.

(Komentar OPS: Namesto da bi se pogovarjali, o tem kako bomo vse več ustvarjenega delili, vse bolje živeli, se ne zgodi v dnevu, da se ne bi pogovarjali o revežih, ki so brutalno vrženi na cesto, delajo v sužnjelastniškem odnosu, ko ne dobijo plač in zaradi neplačanih prispevkov ne morejo k zdravniku  ali pa celo ne morejo v zaslužen pokoj.

Kaj le počnejo zelo dobro plačani sindikalisti? Imajo pač navodila, da v takšne grozote ne posegajo, kakor tudi ne delovni inšpektorji in policija, saj gre za kazniva dejanja odgovornih, kajti Ustava RS prepoveduje vsakršno spravljanje ljudi v suženjski odnos, kar delati in ne dobiti plačila prav gotovo je. Sindikati so pač njihova podaljšana roka, ko se pogajajo in se na koncu tudi vedno uspešno pogajanja pred kamerami zaključijo, da dobijo zaposleni potem drobtine in so spet lahko tiho. Če bi imeli v Sloveniji res neodvisne sindikate, bi imeli hkrati že tudi generalno stavko, ko bi ustavili in zadeve uredili na mah.  

In seveda manipulativna medijska propaganda naredi vse, da bi mislili, da je cel svet v kaosu in je drugje še slabše. Izbor prispevkov je zelo dobro premišljen -poročanje od še slabših od Slovenije, tragedijah, vojnah, lačnih, pobitih itd. itd. Organizirajo akcije, ko reveži pomagajo revežem in oni temu pravijo solidarnost in povezanost, medtem pa sami odnašajo milijone ali pa si pred tem zatiskajo oči.

Po eni strani govorijo o povezanosti (v revščini se ljudje hitro povežejo, zdaj bodo še rekli, da imajo zasluge za povezanost naroda, ki naj bi se zgodila), po drugi strani pa zelo dobro obvladajo deljenje naroda na ideoloških temah in celo na temah, ki so vitalnega interesa za slovenski narod kot je npr. bila zadnja ponovna razdelitev v zvezi z arbitražnim (ne)sporazumom med RS in RH, ko so namesto da bi kot je po Ustavi določeno (saj gre za mednarodno pogodbo) dali v odločanje z dvotretjinsko večino v parlament.  

Ampak ker bi potem morali vsi pokazati svoje prave barve, so odločanje potisnili v naročje zmanipuliranim in namerno razdeljenim ljudem, ki naj bi na 4 mio evrov stroškovno vrednem referendumu pravilno odločili. Tako so samo lažje naredili, brez svoje odgovornosti, še en korak do izgube slovenskega ozemlja in morja, češ saj se je ljudstvo tako odločilo.

Oni že vedo kaj delajo, ampak glede na referendumsko (ne)udeležbo je arbitražni (ne)sporazum sprejelo pičlih 22% volilnih upravičencev, udeležba pa je bila zgolj 43%, kar je popoln poraz demokracije (beri demokrature) in je s tega gledišča odločitev povsem nelegitimna. Ampak njih to ne zanima, kot jih ne zanima še marsikaj drugega.)

Najzaslužnejšim članom stranke so podelili tudi znak stranke SD

Na vseslovenskem srečanju SD v Opatjem selu se je predstavilo 30 županskih kandidatov. Srečanja, na katerem je bilo okrog 600 udeležencev, so se med drugim udeležili ministra Franci Križanič in Igor Lukšič ter državnozborski poslanci Miran Potrč, Majda Potrata in Mirko Brulc. Najzaslužnejšim članom stranke pa so podelili tudi znak stranke SD.

(Komentar OPS: Seveda pa so si navajeni deliti nagrade in priznanja od nekdaj. Brez tega ne gre. Ko bi si med sabo razdelili tako javno tudi odgovornost za razdejanje, ki ga slovenskemu narodu povzročajo že skoraj 70 let. Toda tudi to bo treba slej kot prej storiti, saj se v nedogled ne bo dalo izmikati in odgovornost za razsulo in trpljenja naroda prelagati na neke zunanje vplive, medtem ko pohvala, nagrada ali pa medalja v njihovih vrstah vedno najde človeka z imenom in priimkom. Le kakšne zasluge naj bi to bile, menda ne mislijo še vedno kot nekoč na zasluge za narod?! Hvala za vaše usluge, bi bilo veliko boljše, ko bi nam jih takoj nehali delati, saj so te vsak dan bolj medvedje.

In še vprašanje za vas, zakaj ni nikakršne fotografije, ki bi prikazala celoten avditorij, da bi videli množičnost tega "vseslovenskega shoda"? Morda zato, ker je bilo nastopajočih več kot obiskovalcev, ali pa so na STA oz. na SIOLU, od koder smo si tekst in fotografije za komentarje sposodili, pozabili objaviti tudi kakšno takšno fotografijo?

foto:Simon Plestenjak/siol.net, Tina Deu/siol.net

Zaključek OPS: Gospod tovariš Pahor mora ne glede na posledice svoje "popularnosti" (ta je bila vedno le plod propagande njim podrejenih medijev) potegniti poteze, ki bodo zmanjšale pravice slovenskemu narodu, njim pa omogočila še nadaljnje podaljševanje buržujskega življenja na eni strani, na drugi pa v bistvu podaljševanje agonije, ki bi se morala končati že leta 1990.

Takrat so s premetenimi manevri uzurpirali oblast, naivnemu in predvsem zmanipuliranemu slovenskemu ljudstvu pa so zadovoljili hrepenenja po spremembah že s tem, ko so na podlagi zahteve na plebiscitu, ko je narod tako enotno zahteval svojo neodvisno in samostojno državo, to omogočili, saj jim kaj drugega ni preostalo.

Ko je bil ta projekt, ki je bil v nekih točkah speljan v dogovoru s partijskimi somišljeniki iz bivše Jugoslavije, saj je po načrtu B to pomenilo za arhitekte perestrojke ustvarjanje svojih fevdov za lažje plenjenje narodovega bogastva in vladanje naprej v t.i. demokraciji, zaključen, so narod razdelili, da bi lažje lovili v kalnem. Načrt A o vzdrževanju celovite Jugoslavije (morebitna konfederacija) se ni več obnesel, ker so imeli vsi prevelike apetite in nekateri glavni akterji tudi načrte širitve svojega vpliva. So se oprijeli slogana in načrta, deli in vladaj naprej.

Če se tudi ta ponovni manever nomenklature zmanjševanja že tako minimalnih pravic ljudem posreči, bo tovariš Pahor zaradi jeze naroda najbrž zamenjan, da bodo ozračje razelektrili, a verjemite, da bo tako kot vsi predhodniki doslej samo presedlal v kakšen drug udoben, manj izpostavljen fotelj doma ali pa v Bruslju. Toda verjamemo tudi, da bo glede na situacijo, ki je zares katastrofalna, še pravočasno uspela organizacija zdravih sil, da bomo ostalemu ljudstvu nalili čistega vina in naredili vse potrebno, da jih končno odstranimo od vzvodov odločanja. To je edina možna rešitev za slovenski narod.

Res 20 let prepozno, a zakaj se to ni zgodilo prej, se bodo morali vprašati t.i. osrednji pomladniki, ki so očitno eni pristali na vrhu osamosvojitvenega projekta, ki je zadovoljil potrebe ljudstva po svoji državi in navideznih spremembah z nalogo udbe, drugi pa so na demokratizacijo pozabili takoj, ko so jim partijci in udbovci dovolili zavzeti nekatere nepomembne ali pa izpostavljene fotelje (sicer pod nadzorom) okoli oblastniškega korita. Resnična demokratizacija in z njo potrebne korenite spremembe se (še) niso zgodile in naša dolžnost in pravica je, da to storimo čimprej. Kako, je navedeno tukaj:

 http://www.gibanje-ops.com/top-projekt-ops

Zgodovina se ponavlja in očitno se vračamo na križišče, kjer smo leta 1990, ko nismo izvedli katarze (očiščenja), naredili veliko napako. To bo nujno popraviti, da bomo potem lahko nadaljevali po poteh resnice, resnične zgodbe uspeha in zadovoljstva večine našega naroda. In to je, tovariš gospod Pahor in ostala draga tovarišija, urejanje te vaše podrtije pri temeljih, pa vam je to všeč ali pa ne. Treba bo iti.  

Ekipa OPS

 

Komentarjev 

 
#5 katarina 10:10 08-09-2010
Citati OF:
Tovarišem daš zlato v roke in iz njega bodo naredili drek to je vsa njihova sposobnost.


povedal si vse, OF, moje spoštovanje22
Citat
 
 
#4 Poštenost 23:32 02-09-2010
Obleka ne naredi človeka,niti države!
Drek lahko skriješ,smrdi pa še vedno!
Do kdaj bomo gledal ta oblečen drek!?
Citat
 
 
#3 Jože 21:53 30-08-2010
Mislim, da še marsikaj ne vemo, a vse bo prišlo na da. Ko sem pogledal vse te ksihte tukaj na OPS v udbi pa je popolnoma jasno kdo nam spodkopava državo. Ne gre za nobeno teorijo zarote, gre za zaroto in očitno jim štango drži tudi EU. Fantje in punce, osvestil sem se, ampak to ni dovolj, linkam te zapise naprej. To pa priporočam tudi ostalim.
Citat
 
 
#2 Peter 21:50 30-08-2010
Ima pa tale politolog res hude reference za dobro gospodarjenje. Res smo Slovenci preveč tolerantni do nesposobnih in povzpetniških ljudi.
Citat
 
 
#1 OF 07:11 30-08-2010
Tovarišem daš zlato v roke in iz njega bodo naredili drek to je vsa njihova sposobnost.
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali razumete, da je corona plan-demija največji zločin zoper človeštvo
 
Trenutno je na strani
Prisotni 219 gostov .
AKTUALNO

Naša NOVA spletna stran

Prosimo, če pogledate še na našo Facebook stran, ker je vedno kaj novega

OSVOBODILNI PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Tako se je začelo: Pandemija KORONAVIRUS -VIRUSNI MARKETING!

CORONA PREVARA ŠE ENKRAT RAZKRINKANA - NAČRT ZA POHOD V LJUBLJANO 5.11.2020

HOČEMO BITI INFORMIRANI!

Boste po tem razkritju medijske prevare še vedno razmišljali, da bi 5. novembra ostali doma?

Fašistična tiranija se že izvaja,revščina trka na vrata,JE TO NAŠA NOVA NORMALNOST,SLOVENCI?

SLOVENCI, ZDAJ NAŠA SODBA SE PIŠE, ZAPIŠIMO JO SAMI! ZDAJ ALI NIKOLI!

Slovenija na razpotju, ena pot
vodi v svetlo prihodnost, druga v pogubo!

Zažvižgala je gospa Sabina Senčar, dr. medicine, VSA ČAST!

OPOZORILO ČLOVEŠTVU!

Priče smo najhujši tiraniji po drugi svetovni vojni!

PSIHOLOŠKA VOJAŠKA OPERACIJA COVID19 - ob široki medijski propagandi se izvaja še načrtovana druga faza po scenariju EVENT201 že od oktobra 2019

REŠITEV JE SAMO ENA, SKUPAJ STOPITI IN IZVESTI ISLANDSKI MODEL OSVOBAJANJA!

Hlapci svetovne in slovenske masonerije vam bodo s policijo vdirali v vaše domove!

Upamo, drage Slovenke in Slovenci, da vam bo to, kar pravijo različni zdravniki sveta, združeni v World Doctors Alliance, dalo misliti!

Kaj pa sklep in pravni pouk, gospoda pravniki v Državnem zboru?

JA, PRETIRAVALI SMO, je izjavil glavni uradni nemški medij ARD...

GREMO, SLOVENIJA, NA POT, KI VODI V SVETLO PRIHODNOST!

Najpomembnejši video na planetu ZEMLJA zdaj!

PLES V MASKAH - ALI KAKO UBITI RESNICO?

Odgovor je tukaj! Kaj naj storimo Slovenci, da vsi zmagamo!

Dr. Uroš Dobnikar: COVID 19: Javni poziv zdravnikom in Zdravniški zbornici Slovenije

Poziv tožilcem in vidnim drugim oblastnikom, ki sodelujejo pri zločinu zoper človeštvo!


Dr. Reiner Füllmich: "CORONA škandal je zagotovo največji zločin zoper človeštvo."

26 LET OPTIMUMA, TOKRAT V ČASU ORGANIZIRANE PLANDEMIJE COVID-19

CORONA VIRUS NI NAJVEČJA LAŽ V ZGODOVINI ČLOVEŠTVA, JE LE OTROK MATERE VSEH LAŽI!

Poziv Vladi Janeza Janše Gospod Gregor Knafelc, dr.dent. medicine, si na Medicinski fakulteti ni pustil oprati možganov

DESET ZAPOVEDI — tokrat iz ZDA

Ne nasedajte novi kontrolirani opoziciji in ne bojujte se s sodržavljani, ki nosijo ali ne nosijo mask, ker mafija želi, da se pobijete med seboj!

SLOVENCI UMORJENI BOSTE!

Zakaj nas zastrupljajo z wi-fi in nevrotoksini, DR. DIETRICH KLINGHARDT

Naravna znanost o zdravju je bila tema na zborovanju ZA ŽIVLJENJE in OOPS

Teste in aparate KOVID 19 je svetovna mafija distribuirala že leta 2018!

Je to vaša nova fašistična normalnost, gospa tovorišica Simona Kustec?

POZOR, POZOR TO VELJA TUDI ZA SLOVENIJO, ZDRAVNIK OPOZARJA

David Icke pove, kar mora izvedeti svet!


Črni oblaki se zgrinjajo nad staroselski evropski slovenski narod! Se bliža bankrot in razkosanje?

KRIMINAL NA KRIMINAL, PANDEMIJA KORONA KRIMINALA!

Narod, DOPUSTOV JE KONEC, tudi v Sloveniji so hlapci domače in svetovne masonerije že začeli zaostrovati!

MASKERADA in SOCIALNO DISTANCIRANJE

UGASNIMO TELEVIZORJE IN DELUJMO PO SVOJI VESTI!

Sloveniji vladajo HLAPCI slovenske in svetovne MAFIJE!


Španski zdravnik brez dlake na jeziku o SVETOVNI KORONA PREVARI!


640 zdravnikov trdi, da je KOVID 19 SVETOVNA PREVARA! (VIDEO in prevod v SLO jezik)

Predsednik Belorusije odločno zoper NWO, razkril vsote podkupnine, če bi igral igro KORONA PLANDEMIJA

Dokumentarni film o KORONA PREVARI na največji angleški internetni medijski platformi LONDON REAL

Je WHO hotela podkupiti beloruskega predsednika Lukašenka z 92 milijoni USD?

Ponovno smo pisali vodstvu RTV SLO in prejeli smo odgovor!

Kdaj torej pridemo, glavna urednica Televizije SLO, gospa Manica Janežič Ambrožič?

Zastrašujoča RESNICA, razkrita s strani enega od nekdanjih vodilnih v VODAFONE-u

Potrebujete Slovenci še dokazov iz sveta, da prihaja POGROM NAD VAS IN VAŠE OTROKE?

RTV SLO: Tomo Križnar, "NEKAJ JE ZADAJ ZA KORONA VIRUSOM"

V Ameriki se je že začelo, otroci zbolevajo za nepoznanimi boleznimi!

Aplikacija "OSTANI ZDRAV", še ena prevara za uvedbo popolnega nadzora!

Kaj šele prihaja v novih cepivih "proti" KORONA "VIRUSU"!?

Avstralija ječi pod tiranijo fašističnh državnih organov. To čaka tudi Slovenijo!

TO BO POVZROČILO CEPLJENJE-ČIPIRANJE - POVRATKA NAZAJ NI!

Ker jim ni uspelo z EBOLO, skušajo doseči popolno kontrolo nad ljudstvom s KORONO!

Nemci so odvrgli maske, pravijo, da je za njih KORONA PREVARA KONČANA!

V Nemčiji vstalo preko 1.2 milijona ljudi!

Bill Gates: "Cepiti je treba celotno svetovno populacijo!"

Erdoganov cilj je "VELIKA TURČIJA"!

Kje so slovenski duhovniki, v službi vatikanske RKC, ki so menda zavezani širiti RESNICO?

Gripa sovražnica ali naša prijateljica?

Vloga Ministrstvu za zdravje za vpogled v obdukcijske izvide umrlih zaradi bolezni KOVID 19

(VIDEO) Predstavniki Gibanja OPS s predstavniki Slovenske ljudske stranke (SLS)

Čipirali so živali, zdaj smo na vrsti ljudje!

Ubijalski RESPIRATORJI nas stanejo preko 15 milijonov evrov!

Zakaj morate nositi "ZAŠČITNE" maske?

Naša nova članica, gospa profesorica Monika Maku sporoča oblastnikom

Kako je mogoče, da domala vse vlade in mediji lažejo o KORONA pandemiji?

Od samega začetka govorimo, kaj je v ozadju KORONA prevare, že jeseni na voljo 400 milijonov doz cepiv zoper COVID-19

Predsednik Vlade Ivan Janez Janša se je znova zlagal

Šokantno, kako je Rockefeller mafija maja 2010 objavila svoj načrt poteka epidemije

Ivan Janez Janša dvojni tajni agent UDBE in nemške BND?

CEPIVO SMRTI ZA LAŽNO PANDEMIJO KORONA PLAN-DEMIJO!

Razlaga resničnega pomena "KOVID 19"

Zelo zanimive informacije o zaroti zoper človeštvo KORONA PLAN-DEMIJI

Novinarji imajo po Ustavi in zakonu dolžnost posredovati javnosti informacije javnega značaja!

Vseslovenski zbor Osveščenih Prebivalcev Slovenije je na ZBOROVANJU ZA Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije sprejel VIZIJO ZA SLOVENIJO 2030 in Osvobodilni Program narodne enotnosti ZA OOPS

Prijava suma storitve kaznivih dejanj v zvezi z razglasitvijo in ukrepi KORONA PLAN-DEMIJE

UPOR ZOPER ČIPIRANJE IN 5G JE NAŠA PRAVICA IN DOLŽNOST!

KAKO GLOBOKO SEŽE CENZURA V SLOVENSKEM PROSTORU

NEMŠKI ZDRAVNIKI RAZKRINKAJO KORONA PLANDEMIJO PREVARO!

Poziv policistom, vojakom, gasilcem, novinarjem, odvetnikom, poslancem in zdravnikom!

"ZAŠČITNE" MASKE VOJNIH DOBIČKARJEV

Virusov, ki bi skakali iz človeka na človeka NI! NE OBSTAJAJO!

Da bo še bolj jasna svetovna prevara PLAN-DEMIJA KORONA NORIJA!

Javno OPOZORILO IN POZIV vodstvu RTV SLOVENIJA!

Ugledna podjetnica transportnega podjetja zaradi OBLASTNIŠKE NOROSTI KORONA PLAN-DEMIJA, NAREDILA SAMOMOR!

POSLEDNJE PISMO IN PRITOŽBA (PRO)PADAJOČIM OBLASTNIKOM - ORGANIZIRANI KRIMINALNI ZDRUŽBI!

"Žvižgač" Gale fake kot korona plan-demija, enako kolesarski kvazi protestniki

KONEC JE, MASKE SO PADLE - RDEČI VIRUS KOVID 19 JE RAZKRINKAN

Pozabili so ugasniti mikrofon in spet je RESNICA prišla na dan, KORONA PLAN-DEMIJA je svetovna prevara!

Poziv miličnikom in vojakom!

IZVRŠEN DRŽAVNI UDAR IN NAPOVED VOJNE NEPRIVILEGIRANIM LJUDEM!

Strupi v cepivih v Italiji, predstavitev italijanskih strokovnjakov

VKLOPI RAZUM, še ena potrditev SVETOVNE PREVARE!

Dovolj je vaših laži, prevar, zvijač, manipulacij in ropanja narodovega denarja!

Še ena potrditev, da je KOVID 19 PLAN-DEMIJA svetovna prevara!

Tako nas hočejo ČIPIRATI (cepiti), nas imeti na povodcu in nas ubijati!

Ugrabljena RTV SLO zahtevala umik našega videa z YOUTOOBE-a!

"NOVI" KORONA VIRUS, je brez najmanjšega dvoma, zločin nad človeštvom!

Kacinu ušlo v mikrofon, ko bo narod dokončno spregledal bo pa njemu in še komu ušlo
tudi v hlače!

Slovenci, ki nasedate KORONA VIRUS MARKETINGU pazite se, kmalu bodo ukazali obvezno cepljenje

Bill Gates o tisoče milijardah USD, ki jih je vložil v fake teste za KORONO in za razvoj cepiva

Brutalna CENZURA UGRABLJENE RTV SLO, mag. Karin Rižner

EPIDEMIJE KORONA VIRUSA NI: Trdi nemški dr. med. Claus Köhnlein

Janša že 30 let naklada o nujnosti LUSTRACIJE!

Zgodba tvojega suženjstva Pamet PREPOVEDANA! Možen bo tudi državni udar!

Pozdravljeni v Sloveniji KORONA NOROSTI!

Odstopite Predsednik Sami, ker LAŽETE!

"MODI" - SARS Originalni nemški dokument o scenariju KORONA virusa

Hud zdrs RTV SLO, RESNICA je ušla na dan!

Kje ste slovenski intelektualci, profesorji, docenti, doktorji, zdravniki, ali ste vsi padli v histerijo medijskega marketinga
korona norosti?

Dr. Lidija Gajski - KORONA HISTERIJA JE PREVARA!

12 uglednih svetovnih strokovnjakov o CoVid - 19 PANIKI

Nalijmo si čiste vode, KORONA VIRUS je največja
prevara človeštva!

Smrtonosni virus pohlep in corona virus

Vse več pametnih ljudi meni, da gre pri KORONAVIRUSU za novi nateg stoletja!

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 29-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

O dobrodelnosti na slovenskem

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 200 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?