PLES V MASKAH - ALI KAKO UBITI RESNICO?

 

Nanopatolog Dr. Stefano Montanari


Virus izoliran ali ne ?

Objavil/a achilles arrow, dne 2020-10-11 ob 17:19:11

Novinarka Byoblu Virginia Camerieri gosti legendarnega vrhunskega strokovnjaka nanopatologa Stefana Montanarija. Stefano Montanari je doživel cenzuro represivnega diktatorskega sistema, ki ne dovoli širjenja resnice o kolosalni prevari z imenom coronavirus.

Uporaba mask na prostem, cepivo anticovid-19, izolacija virusa, zdravstveni protokoli, hišni pripor, brisi in še veliko več. To so vprašanja, pri katerih je javna RTV oblastniške cenzure naredila skoraj vse, da se dr. Stefano Montanari ne bi mogel izraziti. Zdi se, da je v času Covid-19 svoboda izražanja resnično postala problem in živimo v sistemu absolutne cenzure fašističnega represivnega aparata. Byoblu je omrežna platforma, ki se bori za ohranjanje svobode govora in razširjanje resnice. Byoblu se je odločil, da bo raziskovalca intervjuval in mu bo dal možnost, da pove vse tisto, česar mu na javni politični televiziji niso dovolili. Z novimi pravili, ki veljajo od letošnjega oktobra, je namreč na Youtube-u nemogoče izpeljati celoten, neokrnjen intervju, ki ni v skladu s politično linijo oblastniškega laganja in zavajanja (nekateri govorijo o mehki diktaturi).

Raziskovalec je bil pred nekaj dnevi povabljen k posredovanju v oddaji Rete4. Medtem, ko so vsi ostali gostje sodelovali v živo iz studia ali v povezavi, je bila intervencija dr. Montanarija zgolj posneta in seveda izrezana iz konteksta. V njegovem laboratoriju se je pojavila oddajna ekipa, ki ji je zdravnik dal dolg intervju v trajanju približno 90 minut.

A predvajanje intervjuja je trajalo le minuto in pol z očitno video montažo zelo kratkih fragmentov (drobcev) izven konteksta, brez kakršne koli razlage in zato nerazumljivo.

Byoblu je tako dr. Montanarija povabil, naj odgovori na ista vprašanja, vendar brez kakršne koli cenzure. Že v članku o hinavščini Alojza Ihana in celotnem slovenskem oblastniškem prevarantskem konglomeratu, ki poganja to ostudno laž o coronavirusu in epidemiji, sem vis a vis Karla Lanka navedel tudi dva vrhunska italijanska strokovnjaka vzporedno z Stefanom Montanarijem še kandidata za Nobelovo nagrado Stefana Scoglia, ki je podobno kot Montanari kategorično izjavil, da virus ni bil nikoli izoliran in da je vse le diktatura lažnih brisov, ki jo poganja medijski pomp.

Slovenski prevod na vprašanje o resničnem obstoju virusa. Njegov odgovor je identičen tistemu, kar sam ves čas objavljam in kar trdi The Fullerton Informer Joe Imbriano.

Naravni virus ne obstaja, to, kar "lovijo", je laboratorijsko narejen patogen, injiciran nazaj v človeško telo.

19:05 ►
Virginia Camerieri: "v tem famoznem intervjuju na vprašanje "novinarke": "a vi zanikate obstoj virusa ?" vi odgovarjate: "ga ne zanikam, pravim, DA VIRUSA  ŠE NIHČE NIKOLI NI VIDEL !". ...

Stefano Montanari: "NIKOLI ŠE NI BIL IZOLIRAN! ...tisto, kar "prodajajo" za izolirane viruse, so v resnici le koščki RNA - ribonukleinske kisline. Ti niso nujno virusi. Lahko bi bili virusi, ampak potemtakem bi bili le koščki virusa.

Naj pojasnim, to je kot če bi rekel, da vas jaz poznam, a sem od vas videl le vaš mezinec. Ampak je ta mezinec vaš? Ali je od koga drugega? Na osnovi mezinca zelo težko lahko rečem, da ste to vi oz. vas ne morem poistovetiti z njim.

TOREJ TA VIRUS NI BIL NIKOLI IZOLIRAN !!!

Za povrh ta virus še mutira z izjemno hitrostjo, kar je še ena od stvari, ki sem jih povedal. Povedal sem tudi, zakaj tako bliskovito mutira. Mutira, ker je virus proizveden v laboratoriju. To vemo zanesljivo, saj je BIL PATENTIRAN V LETU 2015! Metodologija je na razpolago na 98 straneh (če se ne motim) in dostopna in tam je tudi obrazloženo delovanje virusa! TOREJ GRE ZA NEKAJ UMETNEGA! Narava ne sprejema nečesa, kar je izven domene  naravnega ! 

Toliko let od tega smo naredili ovco Dolly. "Rodila" se je iz treh celic drugih ovac. Torej ni bila generirana v fiziološkem načinu. Ampak ta ovčka je bila defektna, tako da je potem narava "poskrbela" za to, da je kmalu umrla zaradi pljučnih zapletov. Vse, kar je izven domene naravnega, narava ne sprejema, ampak zavrača. Torej ta stvar (laboratorijski virus - umetni patogen) išče svoje ravnotežje znotraj narave, ki ga nikoli ne najde. Ta "virus" išče svoj "ekvilibrij" s tem, da konstantno mutira. To ga dela izredno "izmuzljivega".

Namreč bliskovito uhaja (ga ne moremo nikakor "ujeti" ali "zgrabiti"). Torej vi ga zasledujete z vakcino ali s čemer že hočete, ampak ga ne dohitite, ker je prehiter za vas! Spreminja se izredno hitro. Ne vem, koliko vrst teh RNA so že videli ali "odkrili". To je eden od razlogov, zakaj so vse te vakcine absurdne - totalni nesmisli! Kot če bi s kolesom sledili formuli, ne boste nikdar uspeli !"

22:34 ►
Virginia Camerieri: "glede na to, da ste odprli poglavje vakcin, kaj mislite o vseh teh stranskih učinkih, ki jih imajo prostovoljci kot posledico testiranja vakcin ?"

Stefano Montanari: " Reakcije so povsem normalne, namreč vakcine niso testirane, niti jih ni mogoče testirati. Možnost tehnične eksperimentacije je nična! Namreč ko injiciramo vakcino - ta "zmazek" v zdravega človeka (tega ne morete testirati na živalih, ker stvari niso kompatibilne in so povsem nesmiselne, ker gre za ekskluzivno človeške bolezni), pri tem ne vemo, kako bo ta zdravi človek reagiral na dobljeno vakcino.

Kar lahko vidimo, je le, če v zelo kratkem času te vakcine povzročajo stranske učinke. Problem vakcin je, da srednjeročnih in dolgoročnih stranskih učinkov (po cepljenju) ne moremo nikakor predvideti (imam primere deklet, ki so bile cepljene za papiloma virus, včeraj je imela epilepsijo, danes je  neplodna! ipd. takih primerov je ogromno!). Torej iz teh testiranj poznamo le škodo, ki smo jo naredili v zelo kratkem roku. Dejstvo je, da o teh vakcinah ne vemo absolutno nič in logično je, da lahko pričakujemo zaplete ter težave in ti zapleti in težave seveda obstajajo!!! "

24:54 ►
Virginia Camerieri: "Ali je res, da ste posredovali uradno novico višjega zdravstvenega inštituta in še eno ameriško poročilo, kjer je dokazano, da brisi niso zanesljivi ?"

Stefano Montanari: "Ja, to poročilo, ki sem ga dostavil, pravi celo, da so ti brisi nezanesljivi - (zdaj šok terapija) do 95% ! KATASTROFA, S KAKŠNO LAŽJO JAVNI MEDIJI PUMPAJO MEGLO PROPAGANDE !!!!!

Dajo do 95% lažno pozitivnih! To je ogromno! 95% pomeni, da je na 100 brisov, ki se "kažejo" pozitivni, lahko do 95 lažnih!!! Torej niste absolutno pozitivni na test. Tu se ne konča, namreč "pozitiven" ne pomeni bolan, ampak čisto nekaj drugega! Kar je povedal že avtor PCR testa Kary Mullis (1944 - 2019), da namreč ni zanesljiv in se ne bi smel uporabljati za diagnosticiranje.

26:54 ► Virginia Camerieri: "Ta nazalni bris je varen ali obstajajo tveganja ?"

Stefano Montanari: "Ne ne, obstajajo tveganja in to ne majhna! K meni je prišla gospa, ki so ji palčko potisnili do grla in je dobila težko reakcijo, počutila se je izredno slabo! Druga gospa je začela krvaveti iz nosu itd. Tega je ogromno, samo kar meni poročajo, a je le vrh ledene gore. To se dogaja, ker to opravljajo neizurjene osebe! Paličico potisnejo grobo do mukoze in povzročajo veliko škode, z njo zadevajo tudi tanko steno ethmoida, ki ločuje nosno votlino od možganov! Ne ravno pametno, kaj!?

Moje logično vprašanje je, če moram stati najmanj na metru razdalje, ker iz mojega nosu in ust lahko potujejo ti virusi, resnični ali fantomski, kakorkoli že, potem zakaj mi morate vrtati v nosno votlino v te globine. Če lahko pride na meter razdalje v nosnicah na nekaj cm, mar ne !? Ta bris je v resnici nevaren!

testiranje kovid 1.jpg - 30.04 Kb

29:15 ► Virginia Camerieri: "protokol, ki je odrejal večmesečno intubacijo bolnikov, se je izkazal za napačnega - preseneča me, da se ta skrajno resna novica ni pojavila med glavnimi predstavniki obveščanja".

 

Stefano Montanari: "Gre za odmevno sramotno napako, ker je šlo v resnici za pulmonalne (pljučne) tromboembolije in ne za pljučnice, ki jih je treba zdraviti na čisto drugačen način. Tako klinično, anatomsko, zdravstveno. Glejte, jaz sem delal 20 let na pljučnih tromboembolijah, torej kakšno zamisel zagotovo imam. Ma nisem delal na internetu ali knjigah, ampak "hands on", konkretno na živih resničnih primerih. Skreiral sem tudi sisteme za preprečevanje pljučne tromboembolije, torej sem delal zares na tem.

Oni v veliko primerih niso razumeli čisto nič in se jim ni niti sanjalo. Izvajali so intervencije, ki ne samo, da so bile neuporabne, ampak definitivno kontraproduktivne. Šli so oksidirati pljučno tkivo in poslabšali patologijo, bolezen, ki je bila pljučna tromboembolija, se pravi, gre za kri, ki ni prihajala do pljučnih mehurčkov (alveoli polmonari).

Torej bi moral biti poseg čisto drugačen!

Morali bi zdraviti s heparinom (antikoagulantna droga "zdravilo"), če se strdki še niso formirali, sicer pa z urokinazo, če so bili strdki že formirani. To vemo vsi!

Že od februarja smo sumili, da gre za pljučno tromboembolijo in smo o tem tudi poročali, danes smo v oktobru, pa se malo zamislite nad to vlado!!?? In smo zahtevali, da se vršijo obdukcije na truplih, da vidimo, za kaj gre! Jaz sem to povedal in to je bila ena od stvari, ki sem jih povedal in ki jih je oblast cenzurirala: (DRŽAVNA MAFIJA DELA PO NAVODILIH SVETOVNE SATANISTIČNE KABALE - NOBENE EPIDEMIJE NI, KER NI NOBENEGA NARAVNO PRENOSLJIVEGA VIRUSA !!!!).

Moja žena (Antonietta Gatti) stopi v kontakt z bolnišnico v Bergamu (Papa Giovanni 23), kjer so nam pokazali vse te mrtve, te krste, te tako strašljive stvari. Pa vprašamo, zakaj ne delajo avtopsij, zdravniki odvrnejo, da bi bilo to zelo v redu, ampak, da je ministrstvo za zdravstvo izdalo okrožnico, v kateri odsvetuje opravljanje avtopsij (spet smrdljive tace svetovne kabale).

Odsvetovati avtopsije je skrajno neodgovorna poteza, ki jo znanost ne pozna - absolutno ne!

Kadar imamo opravka s sumljivo obliko smrti, potem avtopsija ni "nekaj, kar bi se lahko naredilo", ampak postane mandatorno, nekaj, kar se mora opraviti obvezno!

Vendar odsvetovati ne pomeni prepovedati. Insistiramo, oni se začnejo izmikati, da jih je strah, da se bodo okužili pri opravljanju avtopsij. Ampak "strokovnjaki", za katere se sami imajo, ne vedo, da se virusi razmnožujejo le v živih tkivih. V mrtvih celicah se ne reproducirajo. Mrtvec je po definiciji mrtev, torej ni živ (aksiom), torej virus ni nevaren. Ampak vseeno se odločimo, da podarimo bolnišnici aparaturo, ki izolira zdravnika od trupla. Z dementno birokracijo smo porabili en mesec za sprovedbo darovanja (dementni birokrati, ki razen jest zastonj in srat na wc-ju ter komplicirat življenje ljudi, drugega ne znajo - saj je v Sloveniji čisto enako - vse za polit z bencinom in skurit - pa ne se zgražat, ker se ni kaj za zgražat).

13. aprila je bil aparat dostavljen, torej se avtopsije vršijo. Medtem je neka rimska organizacija podarila več deset tisoč eur bolnišnici v Bergamu, da bi lahko plačala stvarne stroške za observacijo mikrobov teh avtopsij pod elektronskim mikroskopom. Torej Bergamo ima izvršene avtopsije, vzorce in denar za plačilo observacij. Torej imajo vse. Toda k nam ni prispelo nič, kljub dogovoru, da nam pošljejo izsledke avtopsij!!!

Prispelo pa je pismo, v katerem sporočajo, da ne bodo dali nič!

(POKRADLI SO OPREMO, POŽRLI DESETINE TISOČE EUR IN NIČ - MEDICINSKA MAFIJA, KI JO POZNAMO TUDI V SLOVENIJI).

Če mislijo, da so vse res naredili korektno, zakaj nam ne posredujejo avtopsij?

Če vas jaz vprašam, da mi odprete omaro, da vidim, če imate tam skrito drogo, ne boste imeli nikakršnega razloga, da mi ne bi razkazali omare. Če pa imate tam skrito drogo, se boste izmikali! Tako je tudi v tem primeru. Skrivajo avtopsije, ker bi dokazale, da ni nikakršnih okužb s coronavirusom, ampak so ljudje umirali zaradi katastrofalnih zdravniških napak pri zdravljenju pljučne tromboembolije.

36:10 ► Virginia Camerieri: "WHO je pred časom govorila o stopnji smrtnosti 3%, ampak danes taista organizacija zatrjuje, da je okužb vsaj 20krat več. Torej se stopnja smrtnosti drastično zmanjša in pade na 0,14%. Ali lahko zagovarjamo vse te hišne pripore, vso to škodo, ki so jo povzročili v luči teh podatkov?"

Stefano Montanari: "Soočamo se z ničem!!! Soočamo se z nečim, ki tudi če ima neko resnično smrtnost, o čemer pa jaz imam zelo veliko dvomov, a se bom omejil le na dvome. Imamo pred sabo stvar, ki ima nižjo stopnjo od normalne in najbolj vulgarne gripe!  Gre za  velik nesporazum ter hkrati veliko namensko medijsko manipulacijo. Biti pozitiven na test ne pomeni, da si zbolel za virusom. Pozitivni ste na enormno število naravnih virusov, ki mirno pohajkujejo v vašem organizmu, ne da bi vam kakorkoli škodovali !

To je tudi ena od drugih stvari, katere sem povedal. Če bi vam karkoli storili ti tisoči, milijoni virusov... ne vemo niti, koliko jih v resnici je, potem bi človeška vrsta sploh ne obstajala !!!

To je virus, ki (ČE SPLOH OBSTAJA)  biva v vašem organizmu brez, da bi storil karkoli!

Veste, kdorkoli, ki se "izkaže pozitiven" in umre - po njihovi metodologiji rezultira mrtev zaradi coronavirusa.

Povozi vas avto do smrti, slučajno ste tri mesece prej bili pozitivni - umrli ste za coronavirusom. Umrete za rakom in ste umrli za coronavirusom. Umrete zaradi kapi in ste umrli za coronavirusom. Imajo grozanski diabetes ali umrejo zaradi kakršnegakoli vzroka, umrli so za coronavirusom. ZGOLJ ZATO, KER SO ONI ODLOČILI DA BODO DELALI TAKO!

Kdorkoli se je izkazal kadarkoli pozitiven, bo umrl za coronavirusom.

TO JE ODMEVNA LAŽ. TO JE ENA VELIKA IN RESNIČNA GOLJUFIJA.

Ker vas prepričujejo, da je bila vzrok smrti stvar, ki je sploh ni bilo. Obtožili so nedolžnega za umor.

STOJIMO PRED ŠTEVILKAMI, KI SO TOTALNO IZMIŠLJENE! NIČ OD TEGA NI RES ! NIČ OD TEGA NI RESNIČNO.

Ko vas prepričujejo. da so milijoni mrtvih, to ni res! Je lažno, absolutno lažno!

39:10 ► Virginia Camerieri: "Torej nek zdrav mladenič, ki stakne ta covid, je malo verjetno, da bi lahko umrl za covidom19"

Stefano Montanari: "Ne! Je nemogoče! Poglejte, razen če ga povozi avto do smrti in rečejo, da je bil vzrok covid.

NIHČE NI DOKAZAL, DA BI COVID UBIL ENEGA SAMEGA ČLOVEKA! Naj mi to dokažejo, bom vesel,  če je to res!

39:10 ► Virginia Camerieri: "Da bi se popolnoma izjasnili, vemo, da so bolj izpostavljene tveganju, nevarnosti osebe določenih starosti, recimo 80 letniki?"

Stefano Montanari: "Ma veste kaj, 80 letnik je bržkone že prispel do konca življenja, bolj ali manj, ima že iztrošeno limito.

In ta revež postane pozitiven z vsemi omejitvami pozitivnosti, je res ali ni, sploh ni pomembno, ima raka, tehta 120 kg, ima diabetes, je srčni bolnik,

DANES ZGLEDA, DA NE OBSTAJAJO VEČ NOBENE SMRTNE BOLEZNI, ALI UMREŠ ZARADI COVIDA ALI PA NE UMREŠ!!!!

39:10 ► Virginia Camerieri: "kaj napovedujete za naslednje mesece, obstaja izhod iz te situacije ali bodo nadaljevali?"

Stefano Montanari: "Ne, nadaljevali bodo. DELAJO POSKUSE, DA BI VIDELI, KOLIKO PADEMO NA NJIHOVE PROVOKACIJE!

Prisilno nošenje mask prav povsod je stvar, ki ni z našega sveta, nima nikakršnega pomena, vendar sem se zjutraj na poti v laboratorij ustavil na pumpi in vsi so nosili maske, penzionisti, preoblečeni v kolesarje na kolesih, vsi v maskah. Otroke peljejo v šole v maskah. Torej izvajajo eksperiment in ocenjujejo, do kakšne točke lahko gredo.

V Modeni, kjer živim, so ceste z velikim pretokom, kjer so omejili hitrost na 30km/h, kar je dementno, saj tvegate, da vas zmendra tuj vlačilec. Eksperimentirajo, do katere točke smo se pripravljeni obnašati kot čreda oz. kot čredna žival. Resnica je, da se vsak dan bolj prilagajamo in podrejamo. Moja napoved je precej pesimistična. Na določeni točki bomo naredili vse, kar nam bodo ukazali. Hodili bomo vzvratno, če bodo rekli, hodili bomo po rokah z nogami v zrak, če bodo tako rekli.

Rekli so, naj nosimo maske po domovih. Prepričan sem, da že veliko ljudi nosi maske v kopalnicah.

Torej hodimo po zelo grdi poti. Moj privilegij je, da imam že polnih 71 let in nimam več veliko za živet.

NE ZAVIDAM OTROKOM!

43:20 ► Virginia Camerieri: "upam, da so vaše napovedi napačne!"

Stefano Montanari: "Tudi jaz upam!"


Prevedel in uredil,  Vid Dobnikar

  

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali razumete, da je corona plan-demija največji zločin zoper človeštvo
 
Trenutno je na strani
Prisotni 317 gostov .
AKTUALNO

Naša NOVA spletna stran

Prosimo, če pogledate še na našo Facebook stran, ker je vedno kaj novega

OSVOBODILNI PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Tako se je začelo: Pandemija KORONAVIRUS -VIRUSNI MARKETING!

CORONA PREVARA ŠE ENKRAT RAZKRINKANA - NAČRT ZA POHOD V LJUBLJANO 5.11.2020

HOČEMO BITI INFORMIRANI!

Boste po tem razkritju medijske prevare še vedno razmišljali, da bi 5. novembra ostali doma?

Fašistična tiranija se že izvaja,revščina trka na vrata,JE TO NAŠA NOVA NORMALNOST,SLOVENCI?

SLOVENCI, ZDAJ NAŠA SODBA SE PIŠE, ZAPIŠIMO JO SAMI! ZDAJ ALI NIKOLI!

Slovenija na razpotju, ena pot
vodi v svetlo prihodnost, druga v pogubo!

Zažvižgala je gospa Sabina Senčar, dr. medicine, VSA ČAST!

OPOZORILO ČLOVEŠTVU!

Priče smo najhujši tiraniji po drugi svetovni vojni!

PSIHOLOŠKA VOJAŠKA OPERACIJA COVID19 - ob široki medijski propagandi se izvaja še načrtovana druga faza po scenariju EVENT201 že od oktobra 2019

REŠITEV JE SAMO ENA, SKUPAJ STOPITI IN IZVESTI ISLANDSKI MODEL OSVOBAJANJA!

Hlapci svetovne in slovenske masonerije vam bodo s policijo vdirali v vaše domove!

Upamo, drage Slovenke in Slovenci, da vam bo to, kar pravijo različni zdravniki sveta, združeni v World Doctors Alliance, dalo misliti!

Kaj pa sklep in pravni pouk, gospoda pravniki v Državnem zboru?

JA, PRETIRAVALI SMO, je izjavil glavni uradni nemški medij ARD...

GREMO, SLOVENIJA, NA POT, KI VODI V SVETLO PRIHODNOST!

Najpomembnejši video na planetu ZEMLJA zdaj!

PLES V MASKAH - ALI KAKO UBITI RESNICO?

Odgovor je tukaj! Kaj naj storimo Slovenci, da vsi zmagamo!

Dr. Uroš Dobnikar: COVID 19: Javni poziv zdravnikom in Zdravniški zbornici Slovenije

Poziv tožilcem in vidnim drugim oblastnikom, ki sodelujejo pri zločinu zoper človeštvo!


Dr. Reiner Füllmich: "CORONA škandal je zagotovo največji zločin zoper človeštvo."

26 LET OPTIMUMA, TOKRAT V ČASU ORGANIZIRANE PLANDEMIJE COVID-19

CORONA VIRUS NI NAJVEČJA LAŽ V ZGODOVINI ČLOVEŠTVA, JE LE OTROK MATERE VSEH LAŽI!

Poziv Vladi Janeza Janše Gospod Gregor Knafelc, dr.dent. medicine, si na Medicinski fakulteti ni pustil oprati možganov

DESET ZAPOVEDI — tokrat iz ZDA

Ne nasedajte novi kontrolirani opoziciji in ne bojujte se s sodržavljani, ki nosijo ali ne nosijo mask, ker mafija želi, da se pobijete med seboj!

SLOVENCI UMORJENI BOSTE!

Zakaj nas zastrupljajo z wi-fi in nevrotoksini, DR. DIETRICH KLINGHARDT

Naravna znanost o zdravju je bila tema na zborovanju ZA ŽIVLJENJE in OOPS

Teste in aparate KOVID 19 je svetovna mafija distribuirala že leta 2018!

Je to vaša nova fašistična normalnost, gospa tovorišica Simona Kustec?

POZOR, POZOR TO VELJA TUDI ZA SLOVENIJO, ZDRAVNIK OPOZARJA

David Icke pove, kar mora izvedeti svet!


Črni oblaki se zgrinjajo nad staroselski evropski slovenski narod! Se bliža bankrot in razkosanje?

KRIMINAL NA KRIMINAL, PANDEMIJA KORONA KRIMINALA!

Narod, DOPUSTOV JE KONEC, tudi v Sloveniji so hlapci domače in svetovne masonerije že začeli zaostrovati!

MASKERADA in SOCIALNO DISTANCIRANJE

UGASNIMO TELEVIZORJE IN DELUJMO PO SVOJI VESTI!

Sloveniji vladajo HLAPCI slovenske in svetovne MAFIJE!


Španski zdravnik brez dlake na jeziku o SVETOVNI KORONA PREVARI!


640 zdravnikov trdi, da je KOVID 19 SVETOVNA PREVARA! (VIDEO in prevod v SLO jezik)

Predsednik Belorusije odločno zoper NWO, razkril vsote podkupnine, če bi igral igro KORONA PLANDEMIJA

Dokumentarni film o KORONA PREVARI na največji angleški internetni medijski platformi LONDON REAL

Je WHO hotela podkupiti beloruskega predsednika Lukašenka z 92 milijoni USD?

Ponovno smo pisali vodstvu RTV SLO in prejeli smo odgovor!

Kdaj torej pridemo, glavna urednica Televizije SLO, gospa Manica Janežič Ambrožič?

Zastrašujoča RESNICA, razkrita s strani enega od nekdanjih vodilnih v VODAFONE-u

Potrebujete Slovenci še dokazov iz sveta, da prihaja POGROM NAD VAS IN VAŠE OTROKE?

RTV SLO: Tomo Križnar, "NEKAJ JE ZADAJ ZA KORONA VIRUSOM"

V Ameriki se je že začelo, otroci zbolevajo za nepoznanimi boleznimi!

Aplikacija "OSTANI ZDRAV", še ena prevara za uvedbo popolnega nadzora!

Kaj šele prihaja v novih cepivih "proti" KORONA "VIRUSU"!?

Avstralija ječi pod tiranijo fašističnh državnih organov. To čaka tudi Slovenijo!

TO BO POVZROČILO CEPLJENJE-ČIPIRANJE - POVRATKA NAZAJ NI!

Ker jim ni uspelo z EBOLO, skušajo doseči popolno kontrolo nad ljudstvom s KORONO!

Nemci so odvrgli maske, pravijo, da je za njih KORONA PREVARA KONČANA!

V Nemčiji vstalo preko 1.2 milijona ljudi!

Bill Gates: "Cepiti je treba celotno svetovno populacijo!"

Erdoganov cilj je "VELIKA TURČIJA"!

Kje so slovenski duhovniki, v službi vatikanske RKC, ki so menda zavezani širiti RESNICO?

Gripa sovražnica ali naša prijateljica?

Vloga Ministrstvu za zdravje za vpogled v obdukcijske izvide umrlih zaradi bolezni KOVID 19

(VIDEO) Predstavniki Gibanja OPS s predstavniki Slovenske ljudske stranke (SLS)

Čipirali so živali, zdaj smo na vrsti ljudje!

Ubijalski RESPIRATORJI nas stanejo preko 15 milijonov evrov!

Zakaj morate nositi "ZAŠČITNE" maske?

Naša nova članica, gospa profesorica Monika Maku sporoča oblastnikom

Kako je mogoče, da domala vse vlade in mediji lažejo o KORONA pandemiji?

Od samega začetka govorimo, kaj je v ozadju KORONA prevare, že jeseni na voljo 400 milijonov doz cepiv zoper COVID-19

Predsednik Vlade Ivan Janez Janša se je znova zlagal

Šokantno, kako je Rockefeller mafija maja 2010 objavila svoj načrt poteka epidemije

Ivan Janez Janša dvojni tajni agent UDBE in nemške BND?

CEPIVO SMRTI ZA LAŽNO PANDEMIJO KORONA PLAN-DEMIJO!

Razlaga resničnega pomena "KOVID 19"

Zelo zanimive informacije o zaroti zoper človeštvo KORONA PLAN-DEMIJI

Novinarji imajo po Ustavi in zakonu dolžnost posredovati javnosti informacije javnega značaja!

Vseslovenski zbor Osveščenih Prebivalcev Slovenije je na ZBOROVANJU ZA Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije sprejel VIZIJO ZA SLOVENIJO 2030 in Osvobodilni Program narodne enotnosti ZA OOPS

Prijava suma storitve kaznivih dejanj v zvezi z razglasitvijo in ukrepi KORONA PLAN-DEMIJE

UPOR ZOPER ČIPIRANJE IN 5G JE NAŠA PRAVICA IN DOLŽNOST!

KAKO GLOBOKO SEŽE CENZURA V SLOVENSKEM PROSTORU

NEMŠKI ZDRAVNIKI RAZKRINKAJO KORONA PLANDEMIJO PREVARO!

Poziv policistom, vojakom, gasilcem, novinarjem, odvetnikom, poslancem in zdravnikom!

"ZAŠČITNE" MASKE VOJNIH DOBIČKARJEV

Virusov, ki bi skakali iz človeka na človeka NI! NE OBSTAJAJO!

Da bo še bolj jasna svetovna prevara PLAN-DEMIJA KORONA NORIJA!

Javno OPOZORILO IN POZIV vodstvu RTV SLOVENIJA!

Ugledna podjetnica transportnega podjetja zaradi OBLASTNIŠKE NOROSTI KORONA PLAN-DEMIJA, NAREDILA SAMOMOR!

POSLEDNJE PISMO IN PRITOŽBA (PRO)PADAJOČIM OBLASTNIKOM - ORGANIZIRANI KRIMINALNI ZDRUŽBI!

"Žvižgač" Gale fake kot korona plan-demija, enako kolesarski kvazi protestniki

KONEC JE, MASKE SO PADLE - RDEČI VIRUS KOVID 19 JE RAZKRINKAN

Pozabili so ugasniti mikrofon in spet je RESNICA prišla na dan, KORONA PLAN-DEMIJA je svetovna prevara!

Poziv miličnikom in vojakom!

IZVRŠEN DRŽAVNI UDAR IN NAPOVED VOJNE NEPRIVILEGIRANIM LJUDEM!

Strupi v cepivih v Italiji, predstavitev italijanskih strokovnjakov

VKLOPI RAZUM, še ena potrditev SVETOVNE PREVARE!

Dovolj je vaših laži, prevar, zvijač, manipulacij in ropanja narodovega denarja!

Še ena potrditev, da je KOVID 19 PLAN-DEMIJA svetovna prevara!

Tako nas hočejo ČIPIRATI (cepiti), nas imeti na povodcu in nas ubijati!

Ugrabljena RTV SLO zahtevala umik našega videa z YOUTOOBE-a!

"NOVI" KORONA VIRUS, je brez najmanjšega dvoma, zločin nad človeštvom!

Kacinu ušlo v mikrofon, ko bo narod dokončno spregledal bo pa njemu in še komu ušlo
tudi v hlače!

Slovenci, ki nasedate KORONA VIRUS MARKETINGU pazite se, kmalu bodo ukazali obvezno cepljenje

Bill Gates o tisoče milijardah USD, ki jih je vložil v fake teste za KORONO in za razvoj cepiva

Brutalna CENZURA UGRABLJENE RTV SLO, mag. Karin Rižner

EPIDEMIJE KORONA VIRUSA NI: Trdi nemški dr. med. Claus Köhnlein

Janša že 30 let naklada o nujnosti LUSTRACIJE!

Zgodba tvojega suženjstva Pamet PREPOVEDANA! Možen bo tudi državni udar!

Pozdravljeni v Sloveniji KORONA NOROSTI!

Odstopite Predsednik Sami, ker LAŽETE!

"MODI" - SARS Originalni nemški dokument o scenariju KORONA virusa

Hud zdrs RTV SLO, RESNICA je ušla na dan!

Kje ste slovenski intelektualci, profesorji, docenti, doktorji, zdravniki, ali ste vsi padli v histerijo medijskega marketinga
korona norosti?

Dr. Lidija Gajski - KORONA HISTERIJA JE PREVARA!

12 uglednih svetovnih strokovnjakov o CoVid - 19 PANIKI

Nalijmo si čiste vode, KORONA VIRUS je največja
prevara človeštva!

Smrtonosni virus pohlep in corona virus

Vse več pametnih ljudi meni, da gre pri KORONAVIRUSU za novi nateg stoletja!

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 29-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

O dobrodelnosti na slovenskem

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 200 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?