26 LET OPTIMUMA, TOKRAT V ČASU ORGANIZIRANE PLANDEMIJE COVID-19

Medicinska znanost je dosegla tako velik napredek, da je težko najti kakšnega, še zdravega človeka. — Aldous Huxley

Namenoma sem zavlačeval s pisanjem članka zato, ker me je strašansko zanimalo, kaj bo ukrenila Vlada Republike Slovenije (ubogi politični vazal EU in vojno kriminanih ZDA) na dan 20.09.2020.

To je datum, katerega sta bila planirana za organizacijo prvega in drugega vala plandemije, prevare imenovane COVID-19 že na WEF v Davosu – Švica, ki se je odvijal od 21. do 24.01.2020. Edini ukrep teroristične vlade in »stroke« je do zdaj (po karanteni, ustavitvi javnega prometa, zaprtju tovarn, šol, fakultet, seveda) bil le ta, da moramo zdravi ljudje maske nositi tudi zunaj, trdno pa sem prepričan da bo Vlada takšna kot je (skupaj s tako imenovano opozicijo ki to sploh ni — čiiisto tiho kot miške so, samo da je €3.600 na mesec), čeprav brez kakršnega koli razloga znova udarila, da bi le mi postali bolj sprejemljivi za DNA vakcine Billa-Kill Gates umazanega posla z vakcinami, oni pa všečni psihotičnim politikom ZDA, Združenih Narodov, Svetovne zdravstvene organizacije, CDC, FDA — vse imajo v žepu Rockefellerji, Rotschildi, Gates & Co. Udarili so nizkotno, z Zakonom o nalezljivih boleznih, ampak o tem več kasneje.

 

Ta mesec, 23.2020. je preteklo tudi 26 let življenja Optimalnega življenjskega sloga. Z veseljem vam sporočam da je vse v najboljšem redu, počutje in zdravje na najvišjem možnem nivoju. In to navkljub grožnji strašnega »korona virusa« in smrtonosni bolezni COVID-19 katero (menda…) povzroča. Ves čas sem veliko zunaj v naravi, med ljudmi, tudi veliko kolesarim in nikdar, nikdar nisem naletel na njega, niti na katerikoli drugi »virus — viruse«, ki so v bistvu izum junk-science medicine in njenih »doktorjev«. Infekcijskih bolezni ni!

Nacionalni inštitut javnega zdravja Republike Slovenije na svoji spletni strani z dne 28.09.2020 navaja: »Bolezen se kaže s slabim počutjem, utrujenostjo, nahodom, vročino, kašljem in pri težjih oblikah z občutkom pomanjkanja zraka. Natančni podatki o poteku bolezni se še zbirajo, saj gre za nov virus. dosedanji podatki kažejo, da poteka v lažji obliki pri približno 80 % okuženih. Težji potek naj bi imelo približno 20 % zbolelih. Tudi natančnega podatka o smrtnosti po okužbi z novim korona virusom še ni, ocenjuje se, da je smrtnost 2 % - 4 %. Večina umrlih je bila starejša in je imela pridružene kronične bolezni srca, pljuč, sladkorno bolezen ipd.

Za težji potek bolezni je značilna pljučnica. Okužbe z novim korona virusom od ostalih povzročiteljev akutnih okužb dihal, vključno s pljučnicami, ne moremo ločiti zgolj na osnovi poteka bolezni in bolnikovih težav. Za potrditev ali izključitev okužbe z novim korona virusom je potrebno mikrobiološko testiranje. Korona virus se dokazuje v brisu nosno-žrelnega prostora, v brisu žrela, izmečku dihal in še v drugih kužninah.«

Takšne simptome kot jih navaja NIJZ na osnovi koruptivne WHO, CDC, FDA ima čisto vsaka oseba, ki ima vnetje grla, sinusitis, torej prehlad. Modificiran prehlad je gripa, modificirana gripa pa pljučnica.

Vedno je bilo tako in vedno bo, tako se namreč bolezen razvija, če ne živimo zdrav življenjski slog ali med začetno krizo ne izboljšamo življenjskega sloga, »stroka« pa je za vse te simptome oziroma prej samostojne bolezni okrivila kar neobstoječi “virus” SARS CoV-2 in jih uvrstila kar pod eno samo novo bolezen”, tokrat z imenom COVID-19. Po novem, če imate vnete sinuse, grlo, če ste prehlajeni, imate gripo ali pljučnico, ste se že »okužili in zboleli za COVID-19« potrebno vas je le še testirati s “fake” PCR testom, takoj izolirati in najti vse tiste s katerimi ste bili v stiku in jih prav tako testirati s “fake” PCR testom, jih izolirati, izolirati pa tudi tiste s katerimi so bili oni v stiku in tako se psihoza nadaljuje do točke zloma — do zdaj relativno normalne, svobodne človeške družbe.

Gre za popolno
norost — blaznost, absurdnost ukrepov tako imenovanih »strokovnjakov za nalezljive infekcijske, virusne bolezni« in zmešanih, perfidnih, koruptivnih politikov ki naredijo čisto vse, da bi le bili všečni politikom in znosni korporacijam najbolj koruptivne, korporativne, kriminalne in vojno kriminalne državi na svetu — ZDA!

No, mikrobiološko testiranje pa pomeni testiranje s PCR metodo ki je popolnoma neustrezna, nefunkcionalna, ni primerna za diagnosticiranje nikakršne bolezni, še najmanj pa iskanja virusa SARS CoV-2 in diagnosticiranja »smrtonosne bolezni« COVID-19! Kaj potem sploh testiramo?

PCR ne more odkriti in ne odkrije (tudi sicer neobstoječega) virusa SARS CoV-2 zaradi katerega ljudje – po besedah doktorjev junk-science – zbolijo za hudo nevarno boleznijo COVID-19. Globalna teroristična medicinsko-politična mafija pa kar pritiska s brezveznimi PCR testiranji, zastrašuje, grozi obveznim nošenjem mask nam zdravim ljudem celo zunaj, distanciranjem in seveda vsesplošnim vakciniranjem vsega prebivalstva . Testi ne zaznajo ali prepoznajo virusa. Številke se pogosto manipulirajo, da upravičijo teroristične politične odločitve. Poleg tega uradne študije, ki potrjujejo identifikacijo virusa SARS-CoV-2 še niso bile objavljene!

Primerjava AIDS plandemije in COVID-19 plandemije

To, kar danes imenujemo AIDS — Ameriški patent: US Patent 5676977 (kaj mislite da to pomeni?), je skupek številnih bolezni, ki v medicinski literaturi dejansko obstajajo že več desetletij. Priročnik Merck in Dorland's Medical Dictionary sta bila osnova pri sestavljanju seznama bolezni poznane kot "imunodeficienčne bolezni", preden je bil zasnovan AIDS. No, »doktorji so se zelo namučili že s tem, da so končno uskladili mnenja o tem, kako se bo iz skupka starih zabeleženih, čisto samostojnih bolezni imenovala nova (skupna) bolezen.

Predlogi imen za aids so bili naslednji:

CID – Combined Immunodeficiency Disease (Združena bolezen imunske pomankljivosti)

CIDS – Combined Immunodeficiency Disease Syndrom (sindrom kombinirane imunske pomanjkljivosti)

IDS – Immunodeficienty Syndrom (Sindrom imunske pomankljivosti) in

SCID - Severe Combined Immunodeficiency (Huda kombinirana imunska pomankljivost).

Ko so se »doktorji« junk-science končno sporazumeli kakšno ime bodo dali novi bolezni – poimenovali so jo AIDS - Acquired Immune Deficiency Syndrome (Sindrom »pridobljene« imunske pomankljivosti), so odločali še o tem, katere same po sebi čisto samostojne bolezni bodo strpali pod eno ime: AIDS in za to hudo bolezen okrivili kar neobstoječi virus HIV.

Na seznam pod etiketo nove bolezni AIDS so strpali:

Agammaglobulinemija: pomeni brez ali z nizko vrednostjo gammaglobulinov, kar se imenuje tudi hypogammaglobulinemija ali disgammaglobulinemija.

Agranulocitoza: pomanjkanje granulocitov.

Alimfocitoza: pomanjkanje limfocitov.

Di Georgiov sindrom: še en izraz za SCID ali AIDS.

Granulocitopenija: nezadostno število granulocitov.

Kaposijev sarkom: tumorji in rak ki so posledica akumulacije karcinogenov zaradi nizkega števila belih krvničk – posledica življenja katastrofalnega življenjskega sloga, nezdrav način prehranjevanja, droge, ulične droge, alkohol.

Levkocitopenija: pomanjkanje ali nizko število levkocitov.

Limfocitopenija: pomanjkanje limfocitov.

Nevtropenija: pomanjkanje neutrofilov – vrsta evkocitov.

Pancitopenija: sindrom Chediak-Higashi, to je stanje v katerem je dovolj belih krvničk, a premalo encimov lisosomov.

Pomankljivi sindrom vranice: v tem stanju primanjkuje B limfocitov.

Alimpoflazija timusa: nizka populacija celic timusa.

AIDS je torej kompleks ki vključuje pomanjkanje limfocitov, levkocitov ki so vključeni v zelo aktivno vlogo vedno, kadar v telo vnesemo ne-hrano (kuhano, pečeno, procesirano, alkohol, droge vseh vrst, onesnažen zrak..), katero želijo v dobro organizma čim prej odstraniti iz telesa.

Povprečen človek naredi okrog 40 zastrupljanj dnevno, ti strupi vsebujejo kofein, kajenje — tobak, cola pijače, začimbe, konzervansi, potem je to kuhana, procesirana, toksična hrana, pa droge predpisane z recepti in tiste druge, ulične – rekreativne, zato je organizem neprestano napadan s strupi. Posledično kostni mozeg limfoidna tkiva, posledično izgubljajo možnost izdelovanja belih krvnih telesc. No, in rezultat tega je seveda AIDS, ki pa v resnici ni in nikoli — ponavljam: nikoli ni bil spolno prenosljiva, virusna bolezen!

V Merck Manual je (bilo) zapisano nekaj vzrokov ki pogojujejo tako imenovane bolezni imunske pomanjkljivosti: citotoksini (kakršen koli strup, vključujoč kis, alkohol – ubijalci celic), droge kemično-farmacevtske industrije in ulične droge, levkemija, maligni tumorji, radiacija, antimetabolična terapija, motnje fagocitoze, hipercatabolizem, nefrotični sindrom imenovan tudi enteropatija izgubljanja beljakovin, črevesna limfangiektazija in še kaj...

Seveda so »doktorji« za takšno stanje okrivili kar nikoli izolirani »virus« HIV in ga prav tako kot neobstoječi smrtonosni »virus« SARS CoV-2 “odkrivali s PCR metodo” in seveda nikoli odkrili — ne prvega, ne drugega!

Dragi moji, vzrok za vse te pomankljivost niso (bili) »virusi«, mikrobi - večni krivci za storjene neumnosti človeka, katerega potem mainstream medicina zdravi vse do preranega odhoda na pokopališče! Resnični vzroki za takšno stanje so še vedno zapisani v Merck Manual, torej...

Kaj torej povzroča “AIDS”? To so strupi ki jih večkrat dnevno vnašamo v naše telo, navsezadnje pa je kar dve tretjini smrti posledica zlorabe drog! AIDS je prva večja uspela zarota, prevara koruptivne ameriške vlade, korporativne in koruptivne kemično-farmacevtske industrije (njihovih lastnikov Rockefellerjev) skupaj z brezvestnimi, denarja vedno požrešnimi »doktorji« medicine. Slednji so očitno namesto (človeka ki ga tako “častijo”) Hipokratove prisege zaprisegli kar hipokritovo”, kot pri plandemiji COVID-19! Smrtnost “diagnosticiranih AIDS” bolnikov je bila več kot 95 odstotna — zaradi »zdravljenja« z izredno toksično drogo AZT, bolniki so odklanjali tovrstno zdravljenje in so rekli, da raje umrejo od “AIDS-a”, kot da nadaljujejo z “zdravljenjem”!

Prosim zapomnite si za vedno, bolezen vedno sproži organizem sam, z enim in edinim namenom: odstraniti — izločiti toksine in obdržati neko stanje toksikoze v kateri lahko kolikor toliko normalno funkcionira. Niso krivi »virusi« in mikrobi...

Zelo podobno stanje je v primeru sedanje Plandemije — prevare COVID-19.

Vse to kar se dogaja že 8 mesecev ni posledica delovanja strašnega, smrtno nevarnega korona virusa SARS CoV-2, ampak reakcije medicinske junk-science, ki žal še vedno temelji na srednjeveških predpostavkah, da mikrobi povzročajo bolezni (tokrat pa so v zločine proti človeštvu vključili še koruptivne, hlapčevske politike v vsaki posamezni državi ki so vsi veseli pristopili izvajanju »Navodil«, še zdaj nas — zdrave ljudi posiljujejo z maskami celo zunaj), torej organizirane svetovne reakcije na korona virus. Nikoli ne pozabite, da so posledice teh omejevalnih ukrepov v celoti nastale po Planu - zato plandemija. Omejitve celotnega Planeta zaradi »virusa« ki sploh ne obstaja in zato tudi strašne, smrtno nevarne plandemije ni, je ni bilo in je ne bo, je popolnoma psihopatska, neznanstvena in nelogična, nepotrebna, nerazumna reakcija! Prehladna obolenja pa še vedno bodo tako, kot so vedno bila.

Vaši »virusi« ne obstajajo, preljubi doktorji junk-science, to so eksosomi, ti pa ne povzročajo nalezljivih, prenosljivih, »virusnih« bolezni.

Želim da razumete absurden smisel same virologije in vakciniranja ter tisto, kar vakciniranje podpira - celotna virologija in znanost o cepivih temelji na eni sami stvari - da so virusi nalezljive substance ki povzročajo bolezen, da so povzročitelji bolezni. Če “medicinski znanosti” odvzamemo viruse in bakterije (mikrobe), ostane samo smiselni del medicine, to je urgenca in zobozdravstvo, ostalih 99 odstotkov je popolnoma nepotrebno, oziroma človeštvu škodljivo navidezno zdravljenje, parazitiranje! To moramo razčistiti enkrat in za vedno! Pomemben je življenjski slog, ne navidezno zdravljenje s kemično-farmacevtskimi drogami in (preventivno) vakciniranje!

»Virusnih« bolezni ni, ne obstajajo!

Dr. Antoine Bechamp, eden najpomembnejših znanstvenikov in bakteriologov na svetu je opazil, da se mikroorganizmi ki jih običajno imenujemo mikrobi razvijejo iz propadajočih celic, katere so drugim celicam pomagale pri gradnji in sodelujejo pri razpadanju vedno spreminjajoče se življenjske snovi in pomagajo oblikovati v material, ki ga narava lahko znova uporabi. Torej, ko najdemo mikrobe znotraj bolnega telesa, to ne pomeni, da so vstopili od zunaj in povzročili bolezen! Tako je zato, ker so se razvili iz razpadajočih celic v telesu in imajo pomembno vlogo pri ravnanju z odpadki in uničenjem, povzročenim od serumov, drog in drugih strupov, ki v telo prihajajo od zunaj.

Morda naši »sodobni bakteriologi, virologi, epidimiologi« vidijo aktivnost »mikrozim« in na hitro zaključijo, da so to protitelesa ki se borijo z boleznijo in da jih morajo (»doktorji«) v v telo vbrizgati še več, kar ves čas od zmešanega Angleža Jennerja naprej počnejo z vakcinami. To je razlog, da je vakciniranje postalo tako pomemben del mafijske medicinske »fake znanosti« in da povzroča tako razširjene bolezni.

Jaz pa verjamem da vsak izmed nas ki ima zdrav razum in razmišlja logično lahko vidi, da vakciniranje samo ovira in moti dobro organizirana prizadevanja Narave, ohranjati organizem na najvišji možni stopnji zdravja.

Torej, vakciniranje je tisto ki povzroči akutno ali specifično bolezen in poslabša obstoječe latentne bolezni. Absorpcija vakcinalnega strupa »virusa« v obtok vzbuja »virus«, točneje eksosom ki je že v sistemu, organizem pa se po naravni poti upira, se trudi, da bi zdaj ta vakcinarni strup izločil iz telesa. Če je na razpolago še dovolj vitalnosti, mu to uspe.

Kadar pa je vitalnost padla (vitalnost je hkrati karakteristika zdravja), kar pomeni da zdravstveno stanje nizko, organizem ne more več izvesti ekstremnega izločanja strupov v obliki izpuščajev, alergij, postul, psoriaze ali čirov ki so lahko notranji ali zunanji. V tem primeru se strup absorbira in ostane v telesu, kasneje pa se zaradi povišane toksikoze razvije v bolezen nekega organa, velikokrat kar v bolezen dihalnih organov. Pa smo zopet pri novi, prej opisani medicinski skovanki,
veliki prevari »COVID-19!

Postopek vakciniranja ni nič drugega kot vcepitev, injekcija bolezni - to je njegov priznani namen. Zdravje je normalno stanje, ki ga je treba iskati, ne bolezen! Vsaka patogena motnja v zdravem ali že bolnem organizmu pomeni zmanjšanje vitalnosti in tako zmanjša njegovo »naravno odpornost«, bolje rečeno: poslabša zdravje!

Dr. Shelton se je o vakciniranju izrazil takole: »Najboljši, resnično edini način spodbujanja zdravja posameznikov in javnega zdravja je, da ljudi naučimo naravnih zakonov in jih tako naučimo, kako ohraniti svoje zdravje. Imunizacijski programi so brezplodni in temeljijo na blodnjah, da je zakon vzroka in posledice mogoče razveljaviti. Cepiva in serumi se uporabljajo kot nadomestki za pravilno življenje, namenjeni so izpodrivanju poslušnosti zakonov življenja.

Vera v imunizacijo je oblika zavajajoče norosti. Celotna sodobna medicinska praksa vakciniranja, seruma in antitoksinski terapiji temelji na predpostavki, da telo proizvaja snovi, imenovane antitoksini, proti-telesa, antigene itd. ki so sposobni srečati in uničiti strupe, ki pridejo v telo. Zdi se, da je ideja dobra, čeprav je mogoče, da je delo uničenja takšnih strupov delo razstrupljanja, ki ga izvajajo jetra in limfne žleze itd. Antitoksini, protitelesa, antigeni itd. še nikoli niso bili izolirani.

Le domnevali so, medtem ko je bila praksa ki temelji na njihovem domnevnem obstoju, neuspeh in katastrofa. Vendar to morda ni posledica njihovega neobstoja. Če obstajajo, jih je nemogoče ločiti od beljakovin živalske krvi (pri izdelavi vakcin) in ti proteini, ki jih injiciramo neposredno v kri druge živali (ali človeka), so zelo strupeni. Poleg tega ni dokazov, da lahko antitoksine ene vrste uporabi druga vrsta. Kadar se uporabljajo vakcine, to pomeni vnos dejanske bolezni v kri. Se pravi, da v telo vnesejo domnevne vzročne mikrobe ali kakšen produkt bolezni. Posledice so pogosto hude. Prave koristi niso bile nikoli opažene!«

Kaj mislite, da bi se zgodilo, če bi bili zdravstveni sistemi večine držav nenadoma zaprti za nekaj mesecev? Če odgovor še ni bil očiten bi moral biti zdaj, saj se je ravno to dogajalo marca letos. Vladam – tudi naši, demokratično izvoljeni ki bi morala zastopati interese državljanov Slovenije, ne interesov psihotične, zlobne, genocidne Svetovne klike (v glavnem ameriške) - je bilo proti vsem znanstvenim dokazom in razlogom »svetovano«, da naj pričakujejo priliv na smrt bolnih, obupanih »kovid bolnikov« vseh starosti, zato je bilo treba v pripravi preurediti zdravstvene sisteme.

Poleg odstranitve (očitno potrošnih, neželjenih) starejših ljudi iz bolnišnic je bilo večini osebja v številnih bolnišnicah, ambulantah in uradih splošne prakse preprosto rečeno, da se vrnejo domov (zaradi lastne zaščite – popolna neumnost, blef zgrešene medicinske junk-science), načrtovane operacije so bile preklicane in številne bolnišnice so postale prazni virtualni duhovi mest v pričakovanju bolnikov, ki da so se »okužili« in zboleli zaradi »strašnega, smrtonosnega virusa«. Pričakovani bolniki okuženi s smrtonosnim “virusom” SARS CoV-2 in oboleli za smrtonosno boleznijo COVID-19 pa niso nikoli prišli...

Se vam ne zdi nevrotično, da »doktorji« junk-science neumnostim ki jih počnejo, imenujejo »praksa«?

Naravno inteligentni starši (stopnja dosežene »izobrazbe« nima nobenega pomena) lahko sebi in svojim otrokom preprečijo škodo ali pa še naprej živijo znotraj ene največjih zlobnih laži, prevare v zgodovini medicinske junk-science, da so vakcine - polne težkih kovin, virusnih bolezni, mikoplazme, fekalnega materiala, fragmentov DNK drugih vrst, formaldehida, polisorbata 80 (sterilizacijsko sredstvo) - čudež sodobne medicine.

Naša največja nevarnost za zdravje in zdravje otrok so vakcine nasploh, zlasti pa DNK vakcine in njihovi promoterji, skupaj: Globalna teroristična medicinsko-politična mafija!

Tudi zahvaljujoč Zakonu o svobodi obveščanja (FOIA) vemo, da cepiva - vakcine niso čudež sodobne medicine! Vsak zdravstveni ali vladni organ ki vztraja, da vakcine preprečujejo bolezni, ne pozna vladnih dokumentov (in neskončnih študij), ki razkrivajo ravno nasprotno od poskusov koruptivnih ameriških korporacij WHO, UN, CDC – Centres for Disease Control and Prevention in FDA – Federal Drug Administration, da bi javnosti prikrila resnico o vakcinah.

Zahvaljujoč tudi ameriškem Zakonu o svobodi obveščanja (FOIAvsaj ena dobra zadeva iz ZDA) celo skeptiki lahko izvedo, da je načrtovano vakciniranje prevara!

Korupcija obvladuje najvišje pozicije, tudi v sistemu Organizacije Združenih Narodov. Celotni državni aparati in medvladne organizacije nadzirajo močni finančni interesi ameriških koruptivnih, korporativnih psihopatov, parazitov - sovražnikov človeštva kot so Rockefellerji, Rotschildi, Morgani, Du Ponti in seveda Bush(mani)i, ki na vsak način hočejo izvest aktivno depopulacijo, prikrito pa jo itak izvajajo že desetletja. In tu je še njihov frontman, psihotični eugenik — sovražnik človeštva, Bill-Kill Gates.

Drakonski ukrepi koruptivne, vazalske EU vlade - proti množicam zahtevajo sodelovanje množic. To je bistvo politične pokornosti in mokre sanje vsakega diktatorčka, zato je temelj vladajočega načrta »Zahodne elite – starih, ogabnih, zlobnih ameriških pokvek, genocidnih psihopatov« s koristnimi idioti doma in po svetu (zlasti v EU) doseči popolni globalni gospodarski in politični nadzor in obvezno, prisilno vakciniranje z DNK vakcinami in depopulacijo, čeprav pandemije COVID-19 nikoli ni bilo, je ni in je ne bo!

Do zdaj gre Globalni medicinski-politični teroristični mafiji vse tako kot je načrtovala in pričakovala, obvladovanje človeške populacije že dobro poteka – grožnje z omejitvami pa se pri nas trenutno najbolj odražajo na prisilnem nošenju mask katere moramo nositi zdravi ljudje celo zunaj – totalna psihiatrična klinika!

Moja želja je, da bi bili ti članki osnova za prepotrebno razpravo v okviru zelo zapletene, vendar vnaprej zrežirane krize.

Naj še enkrat poudarim: bolezen je vedno problem (razen v 1 — 1,5 odstokih) življenjskega sloga, torej, s kakšno hrano in kako se prehranjujemo (hrana in način hranjenja imata kar 2/3 vpliv na zdravje, pri kuhanju hrane se tvorijo nove snovi), kemični aditivi v hrani ki so vsi brez izjeme toksični, kakšno pijačo in kdaj pijemo, kakšen zrak vdihavamo, delujemo pozitivno, hranjenje in naša čustva, kakšno postavo, telo imamo, koliko in kako delamo, ali imamo kreativno delo in kakšen kreativni hobi, ali imamo dobro ljubezensko življenje, se ukvarjamo s športom in kakšnim — smisel naravne lepote telesa, meditiramo ali samo bluzimo “indijske mantre”, koliko počitka in kakšne kakovosti imamo — koliko kvalitetnega spanja, kakšni so naši odnosi z drugimi, umirjeno delovanje nasploh in pomoč tistim, ki imajo manj od nas in jo zares potrebujejo (paraziti — tudi družinski odpadejo!), se počutimo svobodni, smo srečni, ali ne jemljemo kemično-farmacevtske droge, naredimo vse za čudovit dan, so ljudje radi v vaši družbi..

Povišan nivo toksikoze organizma je vzrok za razvoj bolezni! Bolezni niso nalezljive, prenosljive, spolno prenosljive — AIDS ali celo “virusne”, bolezen je vedno reakcija telesa na naš način prehranjevanja, življenja, povišanje toksikoze na sploh; z boleznijo nas telo opozarja, da moramo napraviti kvalitetne spremembe, sicer se bo bolezen razvijala naprej v 7. stopnjah, tisto zadnjo imenujemo: rak, ta je po navadi fatalna.

Resnična znanost o življenju ki omogoča Optimalno počutje in zdravje v pozna stota leta je
Naravna znanost o zdravjumainstream medicina nikoli, saj temelji na zgrešenih, napačnih, neznanstvenih predpostavkah in navideznem zdravljenju in vakciniranju, z recepti za produkte kemično-farmacevtske industrije zdravnikov in doktorjev medicine. Ti produkti — droge in vakcine — so za organizem vsi brez izjeme toksični, škodljivi zato z njimi nikoli ničesar ne (p)ozdravijo! Koncept “mainstream medicine” je popolnoma zgrešen, to sploh ni znanost, je zgolj manipulativna religija ki zelo dobro plačuje svoje svečenike v belem (Angele smrti)!

Zdaj pa še “o našem” Zakonu o nalezljivih bolezni: pred sprejetjem za Slovence Genocidnega Zakona o nalezljivih boleznih je Vlada Republike Slovenije z odlokom (objavljen v Uradnem listu 3.9.2020) v skupino najbolj nevarnih nalezljivih bolezni (kuga, ebola — tudi ebola ima ameriški patent US Patent 20120251502 — kaj mislite da to pomeni? Pa rumena mrzlica,...) uvrstila tudi plandemijo COVID-19.

Za to dejanje ni
nobene strokovne podlage (gre za izredno podlo, zahrbtno politično odločitev v škodo Slovencev v korist ameriških politikov, katrih večina je na finančnem spisku ameriških korporacij), saj sem spadajo le tiste bolezni, ki imajo stopnjo smrtnosti med 45% in 100%. Zaradi takšne izjemne visoke stopnje smrtnosti je bilo dopuščeno poseganje v temeljne pravice in svoboščine ljudi, ki so v teh izrednih primerih podrejene interesu večine. Gre za osebno svobodo posameznika, da lahko odloča o svojem telesu!

Vlada Republike Slovenije je na omenjeni seznam bolezni dodala tudi COVID-19, ki ima nižjo smrtnost kot sezonska gripa — kar skovanka COVID-19 v resnici tudi je, ta je lansko leto povzročila 160 smrti, med tem ko je z — in ne za COVID-19 po “uradnih podatkih” do sedaj umrlo 136 ljudi… Ti ljudje niso sposobni voditi niti manjše krajevne skupnosti, kaj šele države!

Kot sem zapisal: tako politiki, vpleteni v COVID-19 prevaro — tudi opozicija razen tistih ki so glasovali proti sprejetju Zakonona — sprejemanje Zakona o nalezljivih boleznih kot tudi doktorji NIJZ vpeteni v COVID-19 prevaro morajo odgovarjati za zločine storjene proti Slovenskemu narodu! Pa maske naj nosijo do konca svojega življenja, tudi zunaj — na zaporniškem dvorišču, seveda!

Potrebno je poudariti, da vsi ljudje, ki so označeni kot umrli za COVID-19 umrli nekako “z kovidom” zaradi drugih bolezni, v resnici pa ni za COVID-19 umrl nihče — kovid je pravara, skupno ime za prehladne bolezni katere so vse posledica povišane toksikoze in zato pospešene detoksifikacije organizma, “virusi” nimajo s prehladnii obolenji nič skupnega, saj obstajajo le v učbenikih in glavah medicinskega establišmenta!

Da bi to prevaro lahko prekrili, preprosto niso opravli obdukcije umrlih, nikjer po svetu — gre za globalno prevato! Za PCR teste pa itak že vsi vemo da niso klinično testirani za tovrstno uporabo, kar pomeni da “smrtonosnega virusa SARS CoV-2” sploh ne odkrijejo — itak ga ne morejo, saj “virus” ne obstaja! Nikakršen utemeljen argument ne obstaja, da bi v kupino nalezljivih bolezni s posebnim statusom uvrstiti še prevaro z imenom COVID-19! Pa so to vseeno storili, na ljubo koruptivnih, psihotičnih in gnilih politikov ZDA, financiranih od lastnikov Ameriških orporacij, zlasti BigPharme, katere lastniki so Rockefellerji!

Navkljub temu je Vlada Republike Slovenije to naredila zato, da ima s tem zakonom pravico odrediti tudi obvezno ali celo prisilno vakciniranje ali zdravljenje. Z njim bodo omogočili, da bo po politični odločitvi časa za razglasitev epidemije mogoče ljudem vstopati — vdirati v stanovanje, hišo prisilno vakcinirati in/ali odvzeti prostost zaradi neupoštevanju tega zakona! V glavnem — predvsem pa zato, da so v “morbidnem, depopulacijskem trendu” ki ga narekujejo politiki in zdravstveni funkcionarji gnilih ZDA, vsi sponzorirani od BigPharme, njenih psihotičnih lastnikov in ostalih familij “elite” — razumi: nesramno bogatih Zahodnih (Zahodnoevropska genetska ydna haploskupina R1b), parazitskih, egoističnih, še vedno denarja požrešnih, zavistnih in zlobnih psihotičnih evgenikov — sovražnikov življenja, izmečkov človeštva!

Zdi se, da je bil to glavni namen — pa ne samo te čudne, pro-ameriško naravnane Vlade ampak tudi prejšnjih, zares “čisto levih” Vlad. Priprave so začele potekati takrat, ko so začeli pripravljati zakon, katerega je pripravila Vlada Mira Cerarja. Podpisal pa ga je predsednik Borut Pahor 28. decembra 2018, ko je podpisal Zakon o ratifikaciji Sporazuma o ustanovitvi IAIC — Medameriške investicijske korporacije. Ta zakon pravi, da je korporacija pravni subjekt “izven pravnega reda Republike Slovenije”. Torej, da je nad Slovensko Ustavo, uslužbenci IAIC pa niso pravno odgovorni za svoja dejanja! To so omogočili z uničenjem 90. člena Ustave o Ratifikaciji mednarodnih pogodb, o tem volivci ne moremo več odločati na referendomu! To si nedvomno želi pokvarjena Vlada Republike Slovenije — slabše bolj pokvarjene, pritlehne Vlade Republika Slovenija še ni imela — v bistvu sta takšni obe, prejšnja Vlada in sedanja!

Moderna — ameriški proizvajalec mRNK cepiva tako ne bo odgovoren za posledicami vakciniranja, čeprav mu že sedaj ni potrebno objaviti sestavin cepiva niti rezultatov varnostnih študij ki itak ne obstajajo!

Zaradi tega — za Slovence Genocidnega zakona sprejetega na najpodlejši, hinavski način, mora odstopiti celotna Vlada Repubike Slovenije in kazensko odgovarjati za zločine proti človeštvu, skupaj z tistimi opozicijskimi političnimi strankami ki so glasovali »ZA«, skupaj s predsednikom Republike Pahorjem! Tudi Borut Pahor je dobro vedel kaj podpisuje, njegov ameriški kolega pri katerem je na obisku vsaj 1 krat tedensko — v tistem obdobju aktualni veleposlanik ZDA na Prešernovi 31 ga je zagotovo dobro pripravil na začetek tistega, kar zdaj po sprejetem in podpisanem mednarodnem sporazumu z — ne morem verjeti: Medameriško investicijsko korporacijo (IAIC) in Zakonu neovirano vodi v genocid — depopulacijo Slovencev! Vsi skupaj so velika sramota Slovenskega naroda! So koristni idioti - vazali gnilih, psihotičnih, koruptivnih, kriminalnih, vojno kriminalnih ZDA, katerih vsaka vlada ščiti in varuje interese Ameriških korporacij, katere financirajo — podkupijo, oprostite: lobirajo večino kongresa ZDA!

Attorney: Fake PCR Test Created Fake Covid-19 Pandemic Scandal!

Zahtevo Vlade Republike Slovenije za prisilno maskiranje zdravih ljudi zunaj, distanciranje zdravih ljudi, zdrave ljudi v karanteno, zaklepanje gospodarstva, prenašamo že od marca letos, ko je“uspešno organizirala” prvi val prevare COVID-19; nenehna grožnja s prisilnim, nefunkcionalnim testiranjem PCR, prisilnim mRNK vakciniranjem, je potrebno preklicati, saj je brez pomena! Vseh teh zares čudnih Vladnih ukrepov in Vlade same in vpletenih “doktorjev” v NIJZ je vsem nam resnično dovolj!

Vakcine mRNK Bill — Kill Gatesa je treba najprej preizkusiti na politikih, na Fauciju, Tedrosu, na doktorjih v vseh nacionalnih inštitucijah javnega zdravja in Gates-u samem in seveda gnili «eliti» ZDA: Rockefellerji, Rotschildi, Du Ponti, Bushi in Morgani! Če preživijo, je vakcina varna. Če ne preživijo, potem so varne vse države, oziroma Planet!

Moramo stati in obstati skupaj, le tako bomo našli pot med napačno, zgrešeno vendar splošno priznano »mainstream« medicino, zavedenimi – koruptivnimi politiki, lažnimi predstavitvami »mainstream« medijev, vladnim zastraševanjem, grožnjami, frustriranjem in zatiranjem neodvisne misli in delovanja!

Da bi bili zdravi moramo živeti zdravo, ne potrebujemo DARPA čipov, ne potrebujemo vakcin Globalne (v glavnem vodeče ZDA) teroristične medicinsko-politične mafije in naših vladnih, pa EU in ZDA vazalov, tako političnih kot »doktorskih«!

Farmacija in zdravstvo

Čas po prvem delu fantomske plandemije COVID-19

Alois Kolar, B.HSc.

Murska Sobota, 29.09.2020.

 

 

Komentarjev 

 
#3 Tomaz Štamcar 20:59 06-10-2020
Komentar "Cizok Lerak" je sabotaža. Ti plačanci so nevarni za Slovenijo, slovenski narod in celotno človeštvo. Dela se pametnega v nekaj besedah kar pove vse o njegovih namenih.
Citat
 
 
#2 Tomaz Štamcar 20:51 06-10-2020
Zahvala vsem Slovenkam in Slovencem, ki smo prispevali podpise. NA REFERENDUMU SE BO ODLOČALO ZA BITI ALI NE BITI. Prosim aktivirajte se vsi v še večjem številu za 40.000 podpisov kmalu na upravnih enotah. VSA LAŽNA COVID-19 CEPIVA SO SMRTNO NEVARNA IN ZLOČINEC BILL GATES JIH IMA PRIPRAVLJENA ŽE DOLGO. GRE ZA OBVEZEN GENOCID IN ŽE POTEKA. Nič cepiv ne iščejo, zato jih "testirajo" že po nekaj mesecih. Sedaj jasno vidimo, kako nameravajo bogataške elita depopulirati svetovno prebivalstvo v milijardah. S "cepivi", 5G mikrovalovi, chemtreili, lakoto, nedelujočim zdravstvom, vojnami, nasiljem, samomori itd itd. Ne ni teorija (CIA), dokazana praksa zarote je kar z grozo opazujemo. Mikrovalove je ameriška vojska testirala na opicah že leta 1967! Tretjina Slovenije je pokrita in tudi šole. Daljinsko lahko nastavljajo frekvence in moč sevanja. Obsevane žrtve bodo pripisane lažni epidemiji in lažnemu virusu saj so bolezenski znaki ta "gripa". Teror bo vse hujši, če jih ne ustavimo zdaj. ZDAJ ALI NIKOLI !
Citat
 
 
#1 Cizok Lerak 01:44 06-10-2020
Človek, nepoboljšiv si in s svojimi trditvami izpadeš neumen. Fantaziraš in živiš v nekem imaginarnem svetu, zato si nevaren za Slovenijo in Slovenski narod. Nekaj povzemaš, sploh pa ne veš o čem so ti ljudje govorili
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali razumete, da je corona plan-demija največji zločin zoper človeštvo
 
Trenutno je na strani
Prisotni 195 gostov .
AKTUALNO

Naša NOVA spletna stran

Prosimo, če pogledate še na našo Facebook stran, ker je vedno kaj novega

OSVOBODILNI PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Tako se je začelo: Pandemija KORONAVIRUS -VIRUSNI MARKETING!

CORONA PREVARA ŠE ENKRAT RAZKRINKANA - NAČRT ZA POHOD V LJUBLJANO 5.11.2020

HOČEMO BITI INFORMIRANI!

Boste po tem razkritju medijske prevare še vedno razmišljali, da bi 5. novembra ostali doma?

Fašistična tiranija se že izvaja,revščina trka na vrata,JE TO NAŠA NOVA NORMALNOST,SLOVENCI?

SLOVENCI, ZDAJ NAŠA SODBA SE PIŠE, ZAPIŠIMO JO SAMI! ZDAJ ALI NIKOLI!

Slovenija na razpotju, ena pot
vodi v svetlo prihodnost, druga v pogubo!

Zažvižgala je gospa Sabina Senčar, dr. medicine, VSA ČAST!

OPOZORILO ČLOVEŠTVU!

Priče smo najhujši tiraniji po drugi svetovni vojni!

PSIHOLOŠKA VOJAŠKA OPERACIJA COVID19 - ob široki medijski propagandi se izvaja še načrtovana druga faza po scenariju EVENT201 že od oktobra 2019

REŠITEV JE SAMO ENA, SKUPAJ STOPITI IN IZVESTI ISLANDSKI MODEL OSVOBAJANJA!

Hlapci svetovne in slovenske masonerije vam bodo s policijo vdirali v vaše domove!

Upamo, drage Slovenke in Slovenci, da vam bo to, kar pravijo različni zdravniki sveta, združeni v World Doctors Alliance, dalo misliti!

Kaj pa sklep in pravni pouk, gospoda pravniki v Državnem zboru?

JA, PRETIRAVALI SMO, je izjavil glavni uradni nemški medij ARD...

GREMO, SLOVENIJA, NA POT, KI VODI V SVETLO PRIHODNOST!

Najpomembnejši video na planetu ZEMLJA zdaj!

PLES V MASKAH - ALI KAKO UBITI RESNICO?

Odgovor je tukaj! Kaj naj storimo Slovenci, da vsi zmagamo!

Dr. Uroš Dobnikar: COVID 19: Javni poziv zdravnikom in Zdravniški zbornici Slovenije

Poziv tožilcem in vidnim drugim oblastnikom, ki sodelujejo pri zločinu zoper človeštvo!


Dr. Reiner Füllmich: "CORONA škandal je zagotovo največji zločin zoper človeštvo."

26 LET OPTIMUMA, TOKRAT V ČASU ORGANIZIRANE PLANDEMIJE COVID-19

CORONA VIRUS NI NAJVEČJA LAŽ V ZGODOVINI ČLOVEŠTVA, JE LE OTROK MATERE VSEH LAŽI!

Poziv Vladi Janeza Janše Gospod Gregor Knafelc, dr.dent. medicine, si na Medicinski fakulteti ni pustil oprati možganov

DESET ZAPOVEDI — tokrat iz ZDA

Ne nasedajte novi kontrolirani opoziciji in ne bojujte se s sodržavljani, ki nosijo ali ne nosijo mask, ker mafija želi, da se pobijete med seboj!

SLOVENCI UMORJENI BOSTE!

Zakaj nas zastrupljajo z wi-fi in nevrotoksini, DR. DIETRICH KLINGHARDT

Naravna znanost o zdravju je bila tema na zborovanju ZA ŽIVLJENJE in OOPS

Teste in aparate KOVID 19 je svetovna mafija distribuirala že leta 2018!

Je to vaša nova fašistična normalnost, gospa tovorišica Simona Kustec?

POZOR, POZOR TO VELJA TUDI ZA SLOVENIJO, ZDRAVNIK OPOZARJA

David Icke pove, kar mora izvedeti svet!


Črni oblaki se zgrinjajo nad staroselski evropski slovenski narod! Se bliža bankrot in razkosanje?

KRIMINAL NA KRIMINAL, PANDEMIJA KORONA KRIMINALA!

Narod, DOPUSTOV JE KONEC, tudi v Sloveniji so hlapci domače in svetovne masonerije že začeli zaostrovati!

MASKERADA in SOCIALNO DISTANCIRANJE

UGASNIMO TELEVIZORJE IN DELUJMO PO SVOJI VESTI!

Sloveniji vladajo HLAPCI slovenske in svetovne MAFIJE!


Španski zdravnik brez dlake na jeziku o SVETOVNI KORONA PREVARI!


640 zdravnikov trdi, da je KOVID 19 SVETOVNA PREVARA! (VIDEO in prevod v SLO jezik)

Predsednik Belorusije odločno zoper NWO, razkril vsote podkupnine, če bi igral igro KORONA PLANDEMIJA

Dokumentarni film o KORONA PREVARI na največji angleški internetni medijski platformi LONDON REAL

Je WHO hotela podkupiti beloruskega predsednika Lukašenka z 92 milijoni USD?

Ponovno smo pisali vodstvu RTV SLO in prejeli smo odgovor!

Kdaj torej pridemo, glavna urednica Televizije SLO, gospa Manica Janežič Ambrožič?

Zastrašujoča RESNICA, razkrita s strani enega od nekdanjih vodilnih v VODAFONE-u

Potrebujete Slovenci še dokazov iz sveta, da prihaja POGROM NAD VAS IN VAŠE OTROKE?

RTV SLO: Tomo Križnar, "NEKAJ JE ZADAJ ZA KORONA VIRUSOM"

V Ameriki se je že začelo, otroci zbolevajo za nepoznanimi boleznimi!

Aplikacija "OSTANI ZDRAV", še ena prevara za uvedbo popolnega nadzora!

Kaj šele prihaja v novih cepivih "proti" KORONA "VIRUSU"!?

Avstralija ječi pod tiranijo fašističnh državnih organov. To čaka tudi Slovenijo!

TO BO POVZROČILO CEPLJENJE-ČIPIRANJE - POVRATKA NAZAJ NI!

Ker jim ni uspelo z EBOLO, skušajo doseči popolno kontrolo nad ljudstvom s KORONO!

Nemci so odvrgli maske, pravijo, da je za njih KORONA PREVARA KONČANA!

V Nemčiji vstalo preko 1.2 milijona ljudi!

Bill Gates: "Cepiti je treba celotno svetovno populacijo!"

Erdoganov cilj je "VELIKA TURČIJA"!

Kje so slovenski duhovniki, v službi vatikanske RKC, ki so menda zavezani širiti RESNICO?

Gripa sovražnica ali naša prijateljica?

Vloga Ministrstvu za zdravje za vpogled v obdukcijske izvide umrlih zaradi bolezni KOVID 19

(VIDEO) Predstavniki Gibanja OPS s predstavniki Slovenske ljudske stranke (SLS)

Čipirali so živali, zdaj smo na vrsti ljudje!

Ubijalski RESPIRATORJI nas stanejo preko 15 milijonov evrov!

Zakaj morate nositi "ZAŠČITNE" maske?

Naša nova članica, gospa profesorica Monika Maku sporoča oblastnikom

Kako je mogoče, da domala vse vlade in mediji lažejo o KORONA pandemiji?

Od samega začetka govorimo, kaj je v ozadju KORONA prevare, že jeseni na voljo 400 milijonov doz cepiv zoper COVID-19

Predsednik Vlade Ivan Janez Janša se je znova zlagal

Šokantno, kako je Rockefeller mafija maja 2010 objavila svoj načrt poteka epidemije

Ivan Janez Janša dvojni tajni agent UDBE in nemške BND?

CEPIVO SMRTI ZA LAŽNO PANDEMIJO KORONA PLAN-DEMIJO!

Razlaga resničnega pomena "KOVID 19"

Zelo zanimive informacije o zaroti zoper človeštvo KORONA PLAN-DEMIJI

Novinarji imajo po Ustavi in zakonu dolžnost posredovati javnosti informacije javnega značaja!

Vseslovenski zbor Osveščenih Prebivalcev Slovenije je na ZBOROVANJU ZA Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije sprejel VIZIJO ZA SLOVENIJO 2030 in Osvobodilni Program narodne enotnosti ZA OOPS

Prijava suma storitve kaznivih dejanj v zvezi z razglasitvijo in ukrepi KORONA PLAN-DEMIJE

UPOR ZOPER ČIPIRANJE IN 5G JE NAŠA PRAVICA IN DOLŽNOST!

KAKO GLOBOKO SEŽE CENZURA V SLOVENSKEM PROSTORU

NEMŠKI ZDRAVNIKI RAZKRINKAJO KORONA PLANDEMIJO PREVARO!

Poziv policistom, vojakom, gasilcem, novinarjem, odvetnikom, poslancem in zdravnikom!

"ZAŠČITNE" MASKE VOJNIH DOBIČKARJEV

Virusov, ki bi skakali iz človeka na človeka NI! NE OBSTAJAJO!

Da bo še bolj jasna svetovna prevara PLAN-DEMIJA KORONA NORIJA!

Javno OPOZORILO IN POZIV vodstvu RTV SLOVENIJA!

Ugledna podjetnica transportnega podjetja zaradi OBLASTNIŠKE NOROSTI KORONA PLAN-DEMIJA, NAREDILA SAMOMOR!

POSLEDNJE PISMO IN PRITOŽBA (PRO)PADAJOČIM OBLASTNIKOM - ORGANIZIRANI KRIMINALNI ZDRUŽBI!

"Žvižgač" Gale fake kot korona plan-demija, enako kolesarski kvazi protestniki

KONEC JE, MASKE SO PADLE - RDEČI VIRUS KOVID 19 JE RAZKRINKAN

Pozabili so ugasniti mikrofon in spet je RESNICA prišla na dan, KORONA PLAN-DEMIJA je svetovna prevara!

Poziv miličnikom in vojakom!

IZVRŠEN DRŽAVNI UDAR IN NAPOVED VOJNE NEPRIVILEGIRANIM LJUDEM!

Strupi v cepivih v Italiji, predstavitev italijanskih strokovnjakov

VKLOPI RAZUM, še ena potrditev SVETOVNE PREVARE!

Dovolj je vaših laži, prevar, zvijač, manipulacij in ropanja narodovega denarja!

Še ena potrditev, da je KOVID 19 PLAN-DEMIJA svetovna prevara!

Tako nas hočejo ČIPIRATI (cepiti), nas imeti na povodcu in nas ubijati!

Ugrabljena RTV SLO zahtevala umik našega videa z YOUTOOBE-a!

"NOVI" KORONA VIRUS, je brez najmanjšega dvoma, zločin nad človeštvom!

Kacinu ušlo v mikrofon, ko bo narod dokončno spregledal bo pa njemu in še komu ušlo
tudi v hlače!

Slovenci, ki nasedate KORONA VIRUS MARKETINGU pazite se, kmalu bodo ukazali obvezno cepljenje

Bill Gates o tisoče milijardah USD, ki jih je vložil v fake teste za KORONO in za razvoj cepiva

Brutalna CENZURA UGRABLJENE RTV SLO, mag. Karin Rižner

EPIDEMIJE KORONA VIRUSA NI: Trdi nemški dr. med. Claus Köhnlein

Janša že 30 let naklada o nujnosti LUSTRACIJE!

Zgodba tvojega suženjstva Pamet PREPOVEDANA! Možen bo tudi državni udar!

Pozdravljeni v Sloveniji KORONA NOROSTI!

Odstopite Predsednik Sami, ker LAŽETE!

"MODI" - SARS Originalni nemški dokument o scenariju KORONA virusa

Hud zdrs RTV SLO, RESNICA je ušla na dan!

Kje ste slovenski intelektualci, profesorji, docenti, doktorji, zdravniki, ali ste vsi padli v histerijo medijskega marketinga
korona norosti?

Dr. Lidija Gajski - KORONA HISTERIJA JE PREVARA!

12 uglednih svetovnih strokovnjakov o CoVid - 19 PANIKI

Nalijmo si čiste vode, KORONA VIRUS je največja
prevara človeštva!

Smrtonosni virus pohlep in corona virus

Vse več pametnih ljudi meni, da gre pri KORONAVIRUSU za novi nateg stoletja!

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 29-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

O dobrodelnosti na slovenskem

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 200 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?