Gospod Gregor Knafelc, dr.dent. medicine, si na Medicinski fakulteti ni pustil oprati možganov

Odgovor, ki vso zlagano teorijo o virusih postavlja na glavo in v temelju razkrinka 200 let staro prevaro o virusih in seveda KORONA PREVARO ČLOVEŠTVA:

Spoštovani kolega, sošolec, Niels Udir, dr.dent.med.

Ko sva se usmerjeno izobraževala, sem tudi jaz mislil, da virusi obstajajo. To je bil pogoj, da sva naredila MF. Ob vsej literaturi, ki smo si jo morali zapomniti, ni bilo časa za podrobnejšo analizo in kritično razmišljanje. Zdaj pa vidim več generacijsko prevaro. Poskusi tudi ti. Izberi katerikoli virus in mi posreduj raziskavo, poskus, kjer so le-tega izolirali in je referenca za vse ostale članke. Podobno poizkusi tudi z dokazom kužnosti izbranega virusa.

Res bova morala na pivo, po vseh teh letih.


ESEJČEK O VIRUSKU ali KAKO SEM ZAPLOMBIRAL LUKNJO V (NE)RAZUMEVANJU VIROLOGIJE

Wuhan, osrednja Kitajska, hitro rastoče mesto z 11 mil. prebivalcev. Deponija odpadkov na obrobju temu primerno hitro raste, prebivalci zato protestirajo že več let. Oblasti so pred kratkim zgradile izgorevalnik. Zrak je vedno slabši. Novembra 2019 v polnosti prižgejo 5G omrežje.

LEGENDA:

Virus = izmišljeni vsiljivec, napadalec, ropar

Virusek = gospa, ki je prišla pospravit stanovanje

Eksosom = čistilka, smetar, odnašalec smeti

izolacija = osamitev, odstraniti vse ostalo

Prof.dr.Drosten = izumitelj nesmiselnega testa, virusni dobičkar

Jaz nisem vaš zdravnik in to niso zdravniški nasveti. Posvetujte se s svojim zdravnikom.

Virologija, znanost o virusih, temelji na predpostavki, da virusi obstajajo, povzročajo bolezen in so kužni, se pravi, se prenašajo po zraku, z vodo ali telesnimi tekočinami z enega človeka/živali na drugega. Virusi pridejo od zunaj, ugrabijo RNK ali DNK celice, se namnožijo, celica gostiteljica razpade in ti novonastali virusi ponovno napadajo celice itd.

Virusi naj bi bili na meji med neživim in živim svetom, nimajo celičnega jedra. Če sledimo temu, se odpira nekaj zanimivih vprašanj. A so virusi živi, če nimajo ne dihalnega, ne prebavnega sistema za pridobitev energije? A lahko brez energije prodrejo skozi obrambo živih organizmov? In če ne morejo prodreti skozi obrambo t.i. imunski sistem, a so lahko kužni?  A celična smrt - t. i. APOPTOZA vodi v reprodukcijo virusov? Če virusi ugrabljajo RNK ali DNK celic, se množijo, povzročajo razpad celic, kako to, da virusi ne uničijo vseh tkivnih celic, kako to, da se ne namnožujejo v neskončnost? To se namreč ne zgodi.

In kaj se dogaja v laboratoriju? Virologija ima osnove na opazovanju eksperimentov v celičnih kulturah s t.i. infektivnim dogodkom, ki potekajo v petrijevkah, testnih cevkah, oplojenih jajcih, abortiranih celicah… Celične kulture rastejo v kontroliranih pogojih, kjer jih umetno vzdržujejo pri življenju. V takem sterilnem okolju, izven naravnih pogojev, so celice sicer žive, vendar ne zdrave, so degenerirane in se zato ne morejo normalno, naravno odzvati na zunanje dražljaje, kot bi se v/pri živem telesu. Ker petrijevka ni naravno oz. zdravo okolje za celico, se tu pojavijo lahko samo viruski in virusni pomožni, strukturni proteini.

V takem »zastrupljenem« okolju celica lahko proizvaja samo viruske, da se lahko očisti odpadnega materiala, ker nima dostopa do vseh drugih čistilnih mehanizmov, ki bi jih sicer imela v telesu. Viruski so potrebni in edini način, da raztopijo odpadni, mrtvi material in ga pomagajo izločiti iz celice. Ljudje v laboratoriju (virologi) temu rečejo »okužba«. Najdene delčke RNK/DNK, viruske, pa nekako, v današnji, visokotehnološki dobi, z računalniškimi programi, sestavijo v verigo, ki jo poimenujejo virus (ne povejo, da so ti delčki, viruski, v vsakem organizmu, tudi v papaji).

Celoten In vitro proces je nepomemben za človeško fiziologijo. V tem procesu vzamejo, ločijo celice iz organskega sistema (socialna distanca?), jih postavijo v umetno okolje (ostanite doma?), jih prikrajšajo za hranila (neprimerna hrana?), dodajajo kemikalije (uporabljajte razkužila?) in počakajo nekaj časa… in nastal je virus (virologi sklepajo, da če je učinek, to že kar pomeni, da so virus izolirali).

Do dan danes, virologom ni uspelo izolirati in določiti intaktno in popolno gensko zaporedje kateregakoli virusa. Osnovni standardni postopki za določitev dolžine genskega zaporedja so že dolgo znani. Prav tako do danes ni potrjeno, da v naravi obstajajo virusi s takim genskim zaporedjem, kot ga sestavijo virologi v laboratoriju iz krajših delcev, viruskov. Ameriški CDC vodi bazo takih miselno sestavljenih verig. Vse slike virusov in poti ugrabitve celice so samo računalniška grafika in 3D modeli, ki slonijo na tej teoriji. Na tej teoriji slonijo tudi cepiva. Vsa cepiva.

Še do danes niso uspeli, ker ne (z)morejo direktno dokazati, prikazati virusa t.j. izolirati, slikati, izmeriti in kemično analizirati. Prav tako ne prenosa s človeka na človeka ali z živali na človeka. Ogromno je pa dokazov, da virusov ni in niso kužni. Občasno se pojavi virolog, ki se vpraša, če je to znanje dovolj, da se ga uporablja za tak namen. Seveda ga kolegi ignorirajo.

Veličasten fenomen, virus, obstaja, da ni potrebno iskati vzroka zastrupitve zraka, vode, hrane. Prav tako, da bi obdržali infekcijske bolezni in tako prodajali zdravila, cepiva.

Grozen zaključek, virusi so cepiva, razpadajoče tkivo z veliko kemikalijami usmerjeno proti našemu celičnemu jedru. Vse je nastalo v laboratoriju - virus officinalis. Igranje v laboratoriju je lahko zabavno, igranje z našimi življenji ne.

Virusi so zelo majhni (0,1 mikron), bakteriofagi so tudi podobno majhni in jih lahko izolirajo in analizirajo. So bakterijske minispore, ki dobijo energijo in nekaj tudi lahko naredijo. Po 35-ih letih (ena delovna doba) so leta 2018  končno uspeli prikazati 20% cikla virusa HIV. Za teh 20% so pa porabili na milijarde in milijarde in milijarde dolarjev, ob več tisoč, za HIV specializiranih, znanstvenikih v najboljših laboratorijih.

So pa iznašli izraze kronični asimptomatski prenašalec, superprenašalec, čredna imunost, mutiran virus, počasni virus, virulenca... In na tej osnovi lahko epidemiologi štejejo stike in rišejo klaustre. Epidemiološka pojavnost nekega fenomena še ne pomeni njegovo kužnost. Tukaj moram omeniti, da so največji kronični asimptomatski prenašalci vsi mediji, vladni govorci, ki so vas okužili s strahom in to počnejo že več generacij. Prav tako vsi, ki nosite maske in si zavzeto razkužujete roke.

Enak virus v drugem človeku in nobenih simptomov? Predsimptomatski prenašalec, mogoče. Če rečejo, da ta virus povzroča to bolezen, potem morajo to dokazati. Teh dokazov pa enostavno ni.

Koliko je umrlih za CoViD-19, starih do 65-ega leta brez pridruženih bolezni (in ki v zadnjem letu niso bili cepljeni)?

Pomen virusa naj ostane tak kot je bil od Hipokrata do rojstva virologije – STRUP. Virologija bi se moral ustaviti v 50-ih letih prejšnjega stoletja. Virologija je mrtva, naj živi viruskologija.

Se pravi, viruski postanejo pomembni, ko pride do sistemske zastrupitve in ko so onemogočeni oz. zaustavljeni vsi ostali naravni, biološki procesi za izločanje. Izrabljeni, neuporabljeni, poškodovani, zastrupljeni, mrtvi deli celice se zapakirajo v eksosome in pripravijo na izločanje iz celice in iz telesa (AVTOFAGIJA). Tukaj nastopijo fagociti in bakterije, kot mrhovinarji prvega izbora.

V posebnih primerih, če je neuporabnega in odpadnega materiala preveč, se pojavijo tudi glive in paraziti, kjer vidijo svojo prehransko nišo. Tu se pojavijo v malih količinah tudi viruski, ki spremljajo te biološke procese. Če je strupov preveč in jih živi mikroorganizmi ne morejo predelati, ker se zastrupljajo in umirajo, telo naredi viruske. Vzroki: zastrupljeno okolje, slab zrak, preveliko kemično breme, slaba kvaliteta vode in hrane, pomanjkanje hranil, slaba izbira in kombinacija hrane, zdravila, cepiva, elektromagnetno valovanje oz. koktajl le-tega.

Ko telo ne more uporabiti milejših bioloških metod (npr. prehlad), uporabi neživa proteinska topila, znana kot viruski (npr. gripa). Viruski pomagajo razredčiti, zdrobiti in raztopiti nepotrebne snovi v manjše delce, primerne za izločanje skozi sluznice dihal, prebavil in kože. Tako se celice očistijo, popravijo in regenerirajo, prav tako se očisti medcelična tekočina. Protitelesa iz belih krvnih celic nadzorujejo in regulirajo viruske. Glukoza iz kapsule, ovoja viruska, prinese kemično energijo, RNK/DNK, vsebina kapsule pa električno. Tako se vzdržuje homeostaza. 

Viruski in protitelesa delujejo skupaj kot en proces, trajanje in moč pa je odvisna od stopnje zastrupljenosti. Vsaka celica na svoji lokaciji v telesu lahko naredi svoj virusek, če je potrebno čiščenje in izločanje strupov. Učinek le-tega vidimo kot simptom pri npr. prehladu, gripi, driski… Simptomi so izraz zdravljenja telesa. Ko je proces končan, telo postane močnejše (če se seveda ne zastrupljamo naprej, kar vodi v ekstremnejše detoksifikacije).

Virusni strukturni proteini so del genoma vsake celice/tkiva in določajo, kakšen tip viruska bo nastal in kakšno zaporedje DNK/RNK bo zakodirano, dekodira se s pomočjo krvnih celic in protiteles. Viruski v celoti nastanejo v celici in se vsakih 72 ur spremenijo. Nova verzija viruskov nadaljuje delo prejšnje, dokler čiščenje in izločanje ni končano ter homeostaza povrnjena. Tako lahko nastane več 100.000 vrst različnih verzij viruskov. Viruski ne napadajo zdrave celice, samo čistijo neuporabne, strupene snovi in ne delujejo brez izvorne celice, ki ga je zakodirala. Prav tako se ne morejo replicirati brez izvorne celice.

Viruski ne morejo preskočiti z ene živalske vrste na drugo (npr. z netopirja, opice na človeka). Ni mogoče, da bi se okužili s ptičjo, prašičjo gripo, ker viruski niso kužni in ker živalska RNK/DNK ni kompatibilna s človeško RNK/DNK.

Možno je, da lahko v laboratoriju naredijo virus in ga pripravijo za cepivo ali preko transfuzije človeka z virozo, lahko pride virusek v telo (mimo prebavnega sistema), vendar ga telo zazna kot tujek, ki mora biti izločen. Telo ne ve, kje in kdaj naj ta virusek dekodira, ker ga je zakodirala (RNK/DNK zaporedje) druga izvorna celica.

Glede na letni čas in temperaturne spremembe celice odvržejo večje količine strupov v medceličnino, ki so namenjeni za odstranitev.  Pozimi, ko je hladen zrak, se čistijo dihala s simptomi gripe, poleti se čisti črevo s simptomi driske. Koža dela ekceme. Pri živalih in ljudeh so viroze ciklične, tkivno specifične, nekaj mesecev, nekaj let… Kašljanje, smrkanje, kihanje, pljuvanje, slina in drugi telesni izločki niso prenašalci okužbe, ampak vseeno ostanimo kulturna bitja.

Iz vsega razloženega postaja jasno, da te virus ne okuži, se ne namnoži, ne uničuje celice in ne zboliš, ampak je ravno obratno. Se  zastrupimo, zbolimo, potem telo samo naredi viruske. Pri tem delno poškoduje celico proizvajalko in je to način očiščenja/ozdravitve, celica se počasi popravi. Celice čistijo sebe in okolico, da lahko celična aktivnost spet poteka nemoteno naprej. Po dosedanjih ugotovitvah izgleda, da viruski uničijo samo živčne celice - delujejo proti telesu, pri zastrupitvi s kovinami, ker je kovine težko odstraniti iz telesa.

Naš mikrokozmos s povratnimi zankami poskrbi za vse. Živi organizmi so čudežni in vedno najdejo pot, najboljšo bližnjico do ozdravitve, ne glede na težavne okoliščine. Ko so dekodirali človeški genom, so ugotovili, da je več kot pol kromosomov iz virusnih genov, viruskov. Telesu lahko zaupamo, da bo poskrbelo za nas, in ni strahu pred naravo, bakterijami, sosedi in nami samimi. Narava ne bi obkolila svojih otrok s sovražniki. Nismo nemočni in ni samo medicina, zdravila in cepiva, ki nas lahko rešijo. Sami se odločamo, kaj bomo dali vase in nase.

Težko vplivamo na zrak in vsak preskok v elektrifikaciji planeta (telegraf, radio, radar, telekomunikacijski sateliti, 1G, 2G, 3G, 4G, 5G, 6G) je prinesel zdravstvene težave. Povedano drugače: bolezen je  pot razstrupljanja našega telesa. Najnaprednejša biotehnologija v vesolju je v nas. Ne skušajmo pomagati naravi, narava samo prosi, da se ji nehamo vmešavati. Narava je pametnejša od farmacevtske, kozmetične in prehranske industrije. Ni nalezljivih bolezni, so samo nalezljive navade, razvade in čustva (strah, panika), ki nam kradejo zdravje.

Vsaka danes živeča oblika življenja je na svoj način najboljše prilagojena trenutnemu okolju in situacijam, ki jih je doživela, če le živi v stiku z  naravo, se pravi, diha čisti zrak, pije čisto vodo, je prebavnemu sistemu primerno hrano, se premika pod soncem in razmišlja pozitivne misli, v skupno dobro sobivanja vseh na tem planetu.

Po moje večina ljudi čuti, da je nekaj narobe s CoViD-19. Zaenkrat se lahko vsi strinjamo, da strah pred virusi naredi več škode kot virus sam. Priznajmo si, da nas ni strah tega virusa, sicer bi vsi ostali doma in nihče ne bi šel v trgovino ali na kavo. Strah vas je, da bi se vam množica posmehovala in vas zavrgla.

Očitno virusi prizadenejo naš um, našo logiko, kritično razmišljanje in spreminjajo način življenja. Če se ne bi pojavljal Bill Gates, največji posamični donator WHO, glavni mecen Neala Fergusona iz Imperial Collega London, plačnik Oxfordski študij, bi še mislil, da bo korona efekt čez noč izginil kot so hunta, zika, ebola, bolezen norih krav, SARS, MERS…

Kužnega virusa ni.  Nobenega. Neverjetno? Šokantno? Res je. Si predstavljate smrtonosni virus, ki rabi nesmiseln test s palčko globoko v nosu, da ti dokažejo, da si bolan? Zakaj moramo zdrave ljudi testirati, če je to pandemija? Zdrave niso nikoli testirali za gripo. Prava pandemija ne potrebuje napihnjenih številk, nesmiselnih testov, vsakodnevno statistiko in 24urno propagando. Sicer pa, zakaj bi se trudili dokazati virus, če vsi verjamejo v njegov obstoj (čredna mentaliteta)?

Znanost skriva resnico že več kot 100 let. (The blood and its third element, Antoine Bechamp, 1912), (Timely truth on human health, Simon L. Katzoff, 1921), (Imunization: The reality behind the myth, Walene James, 1942), (The poisoned Needle: suppressed facts about vaccination, Eleanor McBean, 1956), (Murder by injection, Eustace C. Mullins, 1988), (The invisible rainbow, Arthur Firstenberg, 2016). Resnica ni tisto, kar prinaša dobiček.

Seveda so moja razmišljanja lahko zastarela že jutri.

Gregor Knafelc, dr.dent.med

Prispevek je mnenje avtorja in ne izraža nujno stališča inštitucije, za katero dela.

Dodatek OPS

TOREJ, ČE NI VIRUSOV, JE POTEM ZARADI ČESAR LJUDJE ZBOLEVAJO, BOJNI STRUP, KI GA TERORISTI MEČEJO IZ LETAL V OBLIKI VSEM NAM ZNANEGA "PUŠČAVSKEGA" PESKA IN V OBLIKI ZNANIH CHEMTRAILOV? TERORISTE IN NJIHOVE POMAGAČE V SLOVENJI, KI TO DOVOLJUJEJO IN PRI UMORIH SODELUJEJO, PA JE TREBA TAKOJ ZAPRETI V PREISKOVALNE ZAPORE.

ZA VSE, KI ŠE NE VERJAMETE, DA VIRUSI NE OBSTAJAJO, SE PODUČITE OZ. SI ODPRITE OČI ŠE TUKAJ in TUKAJ.Ekipa OPS 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali razumete, da je corona plan-demija največji zločin zoper človeštvo
 
Trenutno je na strani
Prisotni 231 gostov .
AKTUALNO

Naša NOVA spletna stran

Prosimo, če pogledate še na našo Facebook stran, ker je vedno kaj novega

OSVOBODILNI PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Tako se je začelo: Pandemija KORONAVIRUS -VIRUSNI MARKETING!

CORONA PREVARA ŠE ENKRAT RAZKRINKANA - NAČRT ZA POHOD V LJUBLJANO 5.11.2020

HOČEMO BITI INFORMIRANI!

Boste po tem razkritju medijske prevare še vedno razmišljali, da bi 5. novembra ostali doma?

Fašistična tiranija se že izvaja,revščina trka na vrata,JE TO NAŠA NOVA NORMALNOST,SLOVENCI?

SLOVENCI, ZDAJ NAŠA SODBA SE PIŠE, ZAPIŠIMO JO SAMI! ZDAJ ALI NIKOLI!

Slovenija na razpotju, ena pot
vodi v svetlo prihodnost, druga v pogubo!

Zažvižgala je gospa Sabina Senčar, dr. medicine, VSA ČAST!

OPOZORILO ČLOVEŠTVU!

Priče smo najhujši tiraniji po drugi svetovni vojni!

PSIHOLOŠKA VOJAŠKA OPERACIJA COVID19 - ob široki medijski propagandi se izvaja še načrtovana druga faza po scenariju EVENT201 že od oktobra 2019

REŠITEV JE SAMO ENA, SKUPAJ STOPITI IN IZVESTI ISLANDSKI MODEL OSVOBAJANJA!

Hlapci svetovne in slovenske masonerije vam bodo s policijo vdirali v vaše domove!

Upamo, drage Slovenke in Slovenci, da vam bo to, kar pravijo različni zdravniki sveta, združeni v World Doctors Alliance, dalo misliti!

Kaj pa sklep in pravni pouk, gospoda pravniki v Državnem zboru?

JA, PRETIRAVALI SMO, je izjavil glavni uradni nemški medij ARD...

GREMO, SLOVENIJA, NA POT, KI VODI V SVETLO PRIHODNOST!

Najpomembnejši video na planetu ZEMLJA zdaj!

PLES V MASKAH - ALI KAKO UBITI RESNICO?

Odgovor je tukaj! Kaj naj storimo Slovenci, da vsi zmagamo!

Dr. Uroš Dobnikar: COVID 19: Javni poziv zdravnikom in Zdravniški zbornici Slovenije

Poziv tožilcem in vidnim drugim oblastnikom, ki sodelujejo pri zločinu zoper človeštvo!


Dr. Reiner Füllmich: "CORONA škandal je zagotovo največji zločin zoper človeštvo."

26 LET OPTIMUMA, TOKRAT V ČASU ORGANIZIRANE PLANDEMIJE COVID-19

CORONA VIRUS NI NAJVEČJA LAŽ V ZGODOVINI ČLOVEŠTVA, JE LE OTROK MATERE VSEH LAŽI!

Poziv Vladi Janeza Janše Gospod Gregor Knafelc, dr.dent. medicine, si na Medicinski fakulteti ni pustil oprati možganov

DESET ZAPOVEDI — tokrat iz ZDA

Ne nasedajte novi kontrolirani opoziciji in ne bojujte se s sodržavljani, ki nosijo ali ne nosijo mask, ker mafija želi, da se pobijete med seboj!

SLOVENCI UMORJENI BOSTE!

Zakaj nas zastrupljajo z wi-fi in nevrotoksini, DR. DIETRICH KLINGHARDT

Naravna znanost o zdravju je bila tema na zborovanju ZA ŽIVLJENJE in OOPS

Teste in aparate KOVID 19 je svetovna mafija distribuirala že leta 2018!

Je to vaša nova fašistična normalnost, gospa tovorišica Simona Kustec?

POZOR, POZOR TO VELJA TUDI ZA SLOVENIJO, ZDRAVNIK OPOZARJA

David Icke pove, kar mora izvedeti svet!


Črni oblaki se zgrinjajo nad staroselski evropski slovenski narod! Se bliža bankrot in razkosanje?

KRIMINAL NA KRIMINAL, PANDEMIJA KORONA KRIMINALA!

Narod, DOPUSTOV JE KONEC, tudi v Sloveniji so hlapci domače in svetovne masonerije že začeli zaostrovati!

MASKERADA in SOCIALNO DISTANCIRANJE

UGASNIMO TELEVIZORJE IN DELUJMO PO SVOJI VESTI!

Sloveniji vladajo HLAPCI slovenske in svetovne MAFIJE!


Španski zdravnik brez dlake na jeziku o SVETOVNI KORONA PREVARI!


640 zdravnikov trdi, da je KOVID 19 SVETOVNA PREVARA! (VIDEO in prevod v SLO jezik)

Predsednik Belorusije odločno zoper NWO, razkril vsote podkupnine, če bi igral igro KORONA PLANDEMIJA

Dokumentarni film o KORONA PREVARI na največji angleški internetni medijski platformi LONDON REAL

Je WHO hotela podkupiti beloruskega predsednika Lukašenka z 92 milijoni USD?

Ponovno smo pisali vodstvu RTV SLO in prejeli smo odgovor!

Kdaj torej pridemo, glavna urednica Televizije SLO, gospa Manica Janežič Ambrožič?

Zastrašujoča RESNICA, razkrita s strani enega od nekdanjih vodilnih v VODAFONE-u

Potrebujete Slovenci še dokazov iz sveta, da prihaja POGROM NAD VAS IN VAŠE OTROKE?

RTV SLO: Tomo Križnar, "NEKAJ JE ZADAJ ZA KORONA VIRUSOM"

V Ameriki se je že začelo, otroci zbolevajo za nepoznanimi boleznimi!

Aplikacija "OSTANI ZDRAV", še ena prevara za uvedbo popolnega nadzora!

Kaj šele prihaja v novih cepivih "proti" KORONA "VIRUSU"!?

Avstralija ječi pod tiranijo fašističnh državnih organov. To čaka tudi Slovenijo!

TO BO POVZROČILO CEPLJENJE-ČIPIRANJE - POVRATKA NAZAJ NI!

Ker jim ni uspelo z EBOLO, skušajo doseči popolno kontrolo nad ljudstvom s KORONO!

Nemci so odvrgli maske, pravijo, da je za njih KORONA PREVARA KONČANA!

V Nemčiji vstalo preko 1.2 milijona ljudi!

Bill Gates: "Cepiti je treba celotno svetovno populacijo!"

Erdoganov cilj je "VELIKA TURČIJA"!

Kje so slovenski duhovniki, v službi vatikanske RKC, ki so menda zavezani širiti RESNICO?

Gripa sovražnica ali naša prijateljica?

Vloga Ministrstvu za zdravje za vpogled v obdukcijske izvide umrlih zaradi bolezni KOVID 19

(VIDEO) Predstavniki Gibanja OPS s predstavniki Slovenske ljudske stranke (SLS)

Čipirali so živali, zdaj smo na vrsti ljudje!

Ubijalski RESPIRATORJI nas stanejo preko 15 milijonov evrov!

Zakaj morate nositi "ZAŠČITNE" maske?

Naša nova članica, gospa profesorica Monika Maku sporoča oblastnikom

Kako je mogoče, da domala vse vlade in mediji lažejo o KORONA pandemiji?

Od samega začetka govorimo, kaj je v ozadju KORONA prevare, že jeseni na voljo 400 milijonov doz cepiv zoper COVID-19

Predsednik Vlade Ivan Janez Janša se je znova zlagal

Šokantno, kako je Rockefeller mafija maja 2010 objavila svoj načrt poteka epidemije

Ivan Janez Janša dvojni tajni agent UDBE in nemške BND?

CEPIVO SMRTI ZA LAŽNO PANDEMIJO KORONA PLAN-DEMIJO!

Razlaga resničnega pomena "KOVID 19"

Zelo zanimive informacije o zaroti zoper človeštvo KORONA PLAN-DEMIJI

Novinarji imajo po Ustavi in zakonu dolžnost posredovati javnosti informacije javnega značaja!

Vseslovenski zbor Osveščenih Prebivalcev Slovenije je na ZBOROVANJU ZA Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije sprejel VIZIJO ZA SLOVENIJO 2030 in Osvobodilni Program narodne enotnosti ZA OOPS

Prijava suma storitve kaznivih dejanj v zvezi z razglasitvijo in ukrepi KORONA PLAN-DEMIJE

UPOR ZOPER ČIPIRANJE IN 5G JE NAŠA PRAVICA IN DOLŽNOST!

KAKO GLOBOKO SEŽE CENZURA V SLOVENSKEM PROSTORU

NEMŠKI ZDRAVNIKI RAZKRINKAJO KORONA PLANDEMIJO PREVARO!

Poziv policistom, vojakom, gasilcem, novinarjem, odvetnikom, poslancem in zdravnikom!

"ZAŠČITNE" MASKE VOJNIH DOBIČKARJEV

Virusov, ki bi skakali iz človeka na človeka NI! NE OBSTAJAJO!

Da bo še bolj jasna svetovna prevara PLAN-DEMIJA KORONA NORIJA!

Javno OPOZORILO IN POZIV vodstvu RTV SLOVENIJA!

Ugledna podjetnica transportnega podjetja zaradi OBLASTNIŠKE NOROSTI KORONA PLAN-DEMIJA, NAREDILA SAMOMOR!

POSLEDNJE PISMO IN PRITOŽBA (PRO)PADAJOČIM OBLASTNIKOM - ORGANIZIRANI KRIMINALNI ZDRUŽBI!

"Žvižgač" Gale fake kot korona plan-demija, enako kolesarski kvazi protestniki

KONEC JE, MASKE SO PADLE - RDEČI VIRUS KOVID 19 JE RAZKRINKAN

Pozabili so ugasniti mikrofon in spet je RESNICA prišla na dan, KORONA PLAN-DEMIJA je svetovna prevara!

Poziv miličnikom in vojakom!

IZVRŠEN DRŽAVNI UDAR IN NAPOVED VOJNE NEPRIVILEGIRANIM LJUDEM!

Strupi v cepivih v Italiji, predstavitev italijanskih strokovnjakov

VKLOPI RAZUM, še ena potrditev SVETOVNE PREVARE!

Dovolj je vaših laži, prevar, zvijač, manipulacij in ropanja narodovega denarja!

Še ena potrditev, da je KOVID 19 PLAN-DEMIJA svetovna prevara!

Tako nas hočejo ČIPIRATI (cepiti), nas imeti na povodcu in nas ubijati!

Ugrabljena RTV SLO zahtevala umik našega videa z YOUTOOBE-a!

"NOVI" KORONA VIRUS, je brez najmanjšega dvoma, zločin nad človeštvom!

Kacinu ušlo v mikrofon, ko bo narod dokončno spregledal bo pa njemu in še komu ušlo
tudi v hlače!

Slovenci, ki nasedate KORONA VIRUS MARKETINGU pazite se, kmalu bodo ukazali obvezno cepljenje

Bill Gates o tisoče milijardah USD, ki jih je vložil v fake teste za KORONO in za razvoj cepiva

Brutalna CENZURA UGRABLJENE RTV SLO, mag. Karin Rižner

EPIDEMIJE KORONA VIRUSA NI: Trdi nemški dr. med. Claus Köhnlein

Janša že 30 let naklada o nujnosti LUSTRACIJE!

Zgodba tvojega suženjstva Pamet PREPOVEDANA! Možen bo tudi državni udar!

Pozdravljeni v Sloveniji KORONA NOROSTI!

Odstopite Predsednik Sami, ker LAŽETE!

"MODI" - SARS Originalni nemški dokument o scenariju KORONA virusa

Hud zdrs RTV SLO, RESNICA je ušla na dan!

Kje ste slovenski intelektualci, profesorji, docenti, doktorji, zdravniki, ali ste vsi padli v histerijo medijskega marketinga
korona norosti?

Dr. Lidija Gajski - KORONA HISTERIJA JE PREVARA!

12 uglednih svetovnih strokovnjakov o CoVid - 19 PANIKI

Nalijmo si čiste vode, KORONA VIRUS je največja
prevara človeštva!

Smrtonosni virus pohlep in corona virus

Vse več pametnih ljudi meni, da gre pri KORONAVIRUSU za novi nateg stoletja!

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 29-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

O dobrodelnosti na slovenskem

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 200 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?