Je WHO hotela podkupiti beloruskega predsednika Lukašenka z 92 milijoni USD?

lulaenko.jpg - 20.53 Kb

Klikni na fotografijo za ogled videa

Če to drži, potem je zelo jasno, kako so potekale stvari v Italiji in Španiji, pa tudi vseh drugih državah, kjer igrajo to igro. Zadaj je velik denar, podkupnine, da si določeni do konca svojega življenja za več generacij zagotovijo brezskrbno in lagodno gmotno življenje. Janša in ostali hlapci domače in svetovne mafije, povejte, koliko so vam ponudili, da se greste tole zoper svoj lasten narod. Lukašenka, ki se je uprl, pa pomagate rušiti. Da vas ni sram!

640 zdravnikov trdi, da je KORONA globalna prevara!

Vsebino prevajamo, čim bo prevedena bomo objavili slovenski tekst tukaj v nadaljevanju.

Prevod

Dobrodošli na Kanalu Prebujenja !

Lahko se zgodi, da nas bodo družbena omrežja cenzurirala. V preteklosti je Facebook že brisal naše objave in Youtube nas ta trenutek cenzurira. V tem primeru greste lahko direktno na našo spletno stran awakeningchannel.com, kjer se lahko tudi prijavite na novice, tako da ostanemo v stiku. Prav tako boste lahko izkoristili velike količine fundacij, ki jih bomo dobili, da izpeljemo humanitarne in ekološke projekte po vsem svetu. Zmaga svetlobe!

Napovedovalec: “Kot smo rekli, smo izjemno veseli, da vam lahko sporočimo, da smo v stiku z zunaj parlamentarno preiskovalno komisijo, ki smo jo ustanovili z namenom obojestranskega sodelovanja, ki bo pomagalo naši družbi in ki bo uveljavil razumne in sorazmerne ukrepe, ki so možni v nastali situaciji, ki smo ji priča po vsem svetu. Prav tako smo vzpostavili stike z zelo podobnimi skupinami strokovnjakov in posameznikov iz Argentine, Kolumbije, Mehike, ZDA itd. Na koncu bomo izdali skupno objavo ‘zdravniki sveta za resnico’, ker se učenje na ta način eksponentno pomnoži. Torej, najprej povabimo zdravnika splošne medicine, dr. Heika Schöninga, da pove par besed. V čast nam je, da je z nami tu. Dajmo mu zaploskati.

(aplavz)

Ola! Buenos dias?

Ta govor bom moral opraviti v angleščini. Moje ime je Heiko Schöning, sem zdravnik iz Hamburga v Nemčiji in sem tudi eden od ustanoviteljev Doctors for Enlightenment (op. p. Zdravniki za razsvetljenje), v nemščini Ärzte für Aufklärung. To je javna organizacija v Nemčiji, Avstriji in sedaj že po vsem svetu, Medicos por la verdad (zdravniki za resnico v Španiji). V veliko veselje in čast mi je, da vas lahko danes podprem in vam govorim. V Nemčiji nas podpira 500 zdravnikov in približno 2000 imamo podpornikov.

(napovedovalec strne pravkar povedano v španščini)

Imamo 500 zdravnikov v našem združenju in vsi so javno imenovani na naši spletni strani https://www.ärzte-für-aufklärung.de

Ustanovili smo tudi mednarodno preiskovalno komisijo o COVID-19. Imenuje se “The COVID-19 extraparliamentary enquiry committee” (op.p. COVID-19 izven-parlamentarna preiskovalna komisija).

(napovedovalec strne pravkar povedano v španščini)

Tako, vprašanje je, zakaj smo ustanovili COVID-19 izven-parlamentarno preiskovalno komisijo? Zato, ker parlamentarna komisija ne opravlja svojega dela. Politiki niso uvedli preiskave o COVID-19 ne v Nemčiji, ne v Avstriji, ne v Španiji, ne nikjer po svetu. Zato je sedaj na nas, državljanih, da opravimo to delo, in opraviti ga moramo tako kot je prav.

(napovedovalec strne pravkar povedano v španščini)

In vprašanje je, za koga to počnemo? To počnemo za ljudi. To počnemo za naše družine, za naše paciente, za naše otroke, za naše paciente kot zdravniki.

(napovedovalec strne pravkar povedano v španščini)

In rad bi poudaril, da ne gre za politiko, tu ne gre za desne ali leve, ne gre za moške ali ženske, ne gre za gor ali dol, za debele ali suhe, gre za ljudi, gre za nas prebivalce.

(napovedovalec strne pravkar povedano v španščini)

Mi, zdravniki, imamo resne pomisleke, da je uradna zgodba o COVID-19 resnična. Pravzaprav imamo veliko dokazov, da je zgodba zlagana po vsem svetu.

(napovedovalec strne pravkar povedano v španščini)

Za nas zdravnike je zelo očitno, ker imamo dokaze o tem. Zdravniki vam skupno sporočamo, da ni treba, da vas skrbi COVID-19, ker ta virus ni nič drugačen od navadne sezonske gripe, ki se pojavi vsak leto.

(napovedovalec strne pravkar povedano v španščini)

Če imamo zdravstvene dokaze, da gre za goljufijo, da gre za laži, da to preprosto ni resnica, se moramo vprašati, ZAKAJ. Zakaj, zakaj, zakaj? In vprašati se moramo tudi, CUI BONO, kdo ima dobiček od tega?

(napovedovalec strne pravkar povedano v španščini)

Želim vas spodbuditi, naše gibanje je staro šele približno 10 tednov, toda dosegli smo že zelo, zelo veliko. Demonstracije imamo po vsej Nemčiji, po vsej Evropi.

(napovedovalec strne pravkar povedano v španščini)

Tako, samo en primer je naš tedenski časopis v Nemčiji, ki ima 500 000 izvodov. To je pol milijona tiskanih izvodov tedensko.

(aplavz)

Ta aplavz je za vas, za vas državljane. Mi lahko naredimo zelo veliko, najprej pa povejmo resnico. Zakaj to počnemo? Zakaj jaz to počnem? Lahko vam povem, zakaj. Najprej zaradi dveh ljudi, ki sedita danes tukaj. To sta moja otroka. Jaz sem oče, sem zdravnik, poleg tega sem upokojeni častnik nemške vojske. Zato hočemo braniti naše družine, hočemo braniti naše državljane.

(napovedovalec strne pravkar povedano v španščini)

Kot zaključek bi rad povedal, da je zgodba zelo preprosta. Če pogledamo za zaveso, če pogledamo medicinska dejstva, vidimo, da je vsa ta zgodba v zvezi z COVID-19, goljufija in prevara. Zato se moramo vprašati, kdo ima dobiček od vsega tega, kdo ima takšno moč, da lahko ustvari tako lažno zgodbo?

(napovedovalec strne pravkar povedano v španščini)

Tarče ste vi. Tarče ste vi prebivalci in gospodarstvo. Gre za gospodarstvo. COVID-19 je samo pretveza. Torej, kar sedaj potrebujemo, je solidarnost. Hvala vam, “Medicos por la verdad Espagna”. Kar počnemo tukaj je, solidarnost. To je dobro sporočilo vsem vam. Sedaj imamo zelo veliko priložnost.

(napovedovalec strne pravkar povedano v španščini)

(aplavz)

Da, s tem bi rad zaključili. Prosim, poglejte, na eni strani imamo to grozno zgodbo o COVID-19 in paniko, ki se dogaja zaradi nje. To nas je stalo že mnogih življenj v Nemčiji, ker je bilo veliko operacij odpovedanih. Med nami imamo danes tu tudi kirurga. 90% operacij v Nemčiji je bilo odpovedanih. To so uradne številke Ministrstva za notranje zadeve. Marca in aprila letos je bilo odpovedanih 90% vseh operacij v Nemčiji. Sedaj bodo ljudje umrli zaradi tega.

(napovedovalec strne pravkar povedano v španščini)

Za konec- imamo mednarodno spletno tran: https://acu2020.org/international/

Vsebino smo prevedli že v 10 jezikov. Najlepša vam hvala. Imamo več kot 3 milijonov klikov na Youtube-u. Kar potrebujemo sedaj, je solidarnost. Najlepša vam hvala. Uspelo nam bo!


VSE POTEKA SKLADNO Z NAČRTOM

https://www.youtube.com/watch?v=jc7WYROujjc

Ekipa OPS

 

 

 

Komentarjev 

 
#27 twitter 03:06 06-12-2021
Twitter is a microblogging service as well as social networking
web site that enables individuals to communicate and share with one an additional.
Users publish short messages known as "tweets" and can check
out and also engage with others' tweets. Registered customers can upload
and such as tweets, and also retweet others' articles.
Nonregistered users can just check out publicly available tweets as well as
can't upload or connect with others. Those who want to
be much more active on Twitter should register.

A strong password is obligatory for Twitter customers. Twitter uses your phone number moderately,
it is valuable in the occasion that you have actually forgotten your password.


Throughout the recent launch of the new site, Twitter announced that it is ceasing the legacy desktop computer front end of its
website. This version has been referred to as Twitter Lite.
In July 2019, Twitter made this version the default for desktop computer customers.


In addition to obstructing access to the tradition desktop variation of its
web site, Twitter additionally altered the way it provides
information. The brand-new variation is currently referred to as the Twitter mobile internet application.

In addition to images, Twitter has additionally added the capacity to send out video clips by means of video.
Despite the 140-character limit, tweets ought to not be even more than 140 personalities.
A user's Tweet must not be even more than 140 characters.


Twitter will certainly soon deprecate TLS 1.0 and TLS 1.1.
The brand-new version will certainly allow Twitter to utilize a various method.
If you do not rely on Twitter, do not use it.A solid password is obligatory for Twitter users.
In July 2019, Twitter made this version the default for desktop computer individuals.
In addition to obstructing accessibility to the tradition desktop computer variation of its internet site, Twitter additionally
transformed the means it supplies information. The brand-new version is now referred to as the Twitter mobile internet application. The new version will enable Twitter to
use a various method.
Citat
 
 
#26 slim 36 En pharmacie 02:51 06-12-2021
Hi! This post could not be written any better! Reading through
this post reminds me of my previous room mate!
He always kept talking about this. I will forward this article to
him. Pretty sure he will have a good read. Thanks for sharing!
Citat
 
 
#25 วาไรตี้ความรู้ 02:08 06-12-2021
Hi there this is somewhat of off topic but I was wondering if blogs use WYSIWYG
editors or if you have to manually code with
HTML. I'm starting a blog soon but have no coding know-how so
I wanted to get advice from someone with experience.
Any help would be enormously appreciated!

Here is my site: วาไรตี้ความรู้: http://elecuthai.ete29.com/forum/index.php?action=profile;area=summary;u=159
Citat
 
 
#24 ราคาบอลไหล 00:04 06-12-2021
Particularly, we discovered that the aggregated odds data across bookmakers can precisely estimate the likelihood that a
game will end in residence staff win, draw or away staff
win. How do we all know for every match the probability of the result of home crew
win, draw or away staff win? So, from what we
all know, Man City could consider fielding weaker facet than regular to preserve their most potent staff for the semi-final within the
midweek game. If the sport finishes without a winner, stake refund.

The point-spread evens issues out and offers folks
a reason to take Carolina, particularly if they think the Panthers can keep the
sport considerably close. That is a fancy job given the
variety of variables that can influence the end result
(player accidents, crimson playing cards during the sport,
weather situations, and so forth). If you’re just using a
bit of extra money to guess on your favorite group or bet
on the odd Monday Night Football recreation, paying for
an internet betting system may not make sense for you.
Lastly, the -one hundred ten you see next to each workforce
is the vigorish (aka: Juice) the bookie charges. You will notice video games where there is
no such thing as a numerical unfold, but merely a "pick-’em,"
which means that either group can simply win the game for a
guess on them to "cover." It’s additionally necessary to note that the spread doesn’t necessarily represent a numerical opinion of the book.
Citat
 
 
#23 ตารางบอลวันนี้ 18:07 05-12-2021
Click here for a have a look at what happened Friday.
LiveScore brings you the most recent soccer fixtures, results
and live score data for five September 2021. Revisit scores and statistics and look forward for upcoming fixtures for your favourite sport team.

But don’t worry if you happen to support certainly one of the opposite 17 LaLiga sides
as a result of we mean it once we say you won’t be short of facts, stats,
objective alerts, fixtures and results to thumb through.

Our news feed will keep you updated with all the most recent developments from Spain, with the likes of LaLiga giants
Barcelona, Real Madrid and Atletico Madrid getting additional attention. We now have 5 reporters slated to cover games this afternoon and night and
could have stories, photographs and video highlights from them.
We might have video highlights with objectives and information for some Borussia Dortmund matches,
however only if they play their match in one in every of the preferred soccer
leagues.
Citat
 
 
#22 Skincare sets uk 17:50 05-12-2021
Simply want to say your article is as astonishing. The clearness in your post is just excellent and i
could assume you are an expert on this subject. Fine
with your permission allow me to grab your RSS feed to keep up to date with forthcoming post.
Thanks a million and please continue the rewarding work.


Stop by my webpage - Skincare sets
uk: http://stadalberts.us/info.php?a%5B%5D=%3Ca+href%3Dhttps%3A%2F%2Fservice.kompakt.com.ua%2F2021%2F12%2F02%2Fyou-knew-how-to-best-skincare-sets-for-sale-but-you-forgot-here-is-a-reminder%2F%3Eskincare+sets+near+me%3C%2Fa%3E%3Cmeta+http-equiv%3Drefresh+content%3D0%3Burl%3Dhttps%3A%2F%2Fwww.idarihukuk.com%2Fcommunity%2Fprofile%2Fomaswadling9257+%2F%3E
Citat
 
 
#21 Valeria 14:18 05-12-2021
great issues altogether, you just received a new
reader. What could you suggest about your submit that you made a few days in the past?
Any certain?

Stop by my website totobet sgp (Valeria: https://cipfg.org/)
Citat
 
 
#20 e-learning.pcz.pl 13:44 05-12-2021
Wonderful, what a webpage it is! This weblog provides valuable facts to us, keep
it up.

E-learning.pcz.pl, e-learning.pcz.pl, e-learning.pcz.pl, e-learning.pcz.pl, e-learning.pcz.pl,
e-learning.pcz.pl, e-learning.pcz.pl, e-learning.pcz.pl, e-learning.pcz.pl,
e-learning.pcz.pl,
E-learning.pcz.pl, e-learning.pcz.pl, e-learning.pcz.pl, e-learning.pcz.pl, e-learning.pcz.pl, e-learning.pcz.pl, e-learning.pcz.pl,
e-learning.pcz.pl, e-learning.pcz.pl, e-learning.pcz.pl,

E-learning.pcz.pl, e-learning.pcz.pl, e-learning.pcz.pl, e-learning.pcz.pl,
e-learning.pcz.pl, e-learning.pcz.pl, e-learning.pcz.pl,
e-learning.pcz.pl, e-learning.pcz.pl, e-learning.pcz.pl
Citat
 
 
#19 toto sgp 09:08 05-12-2021
Very soon this web site will be famous amid
all blogging and site-building visitors, due to it's nice posts

Feel free to surf to my page toto sgp: https://africareportonbusiness.com/
Citat
 
 
#18 ตารางบอลวันนี้ 08:43 05-12-2021
There are numerous factors that ought to be taken into account while going for pace training programs.
Results of this interdisciplina ry endeavor are interpreted and situated throughout the extant literature of each the
fields of sport psychology and the psychological study of
males and masculinity. The LiveScore web site powers you with reside soccer scores and fixtures from
Olympics Men Group B. Keep updated with the newest Group B rating,
Group B outcomes, Group B standings and Group B
schedule. Olympic Games, often known as Football at the
Summer Olympics, is an expert soccer tournament in World for men. WinDrawWin is one of the best supply of
free soccer betting ideas and soccer predictions and betting statistics, football results, football statistics and tendencies.
LiveScore brings you the newest soccer fixtures,
outcomes and stay rating information for five December 2020.

Revisit scores and statistics and look ahead for upcoming
fixtures for your favourite sport staff. See additionally current season's fixtures, Olympic Games results
archive, and the Football page with all today's
Football results and fixtures. Help: Follow Tokyo Olympics 2020 latest results, right this moment's scores and all of the current season's Tokyo Olympics 2020 outcomes.
The first official international match played by the twenty-six counties was on the 28th
May 1924 in opposition to Bulgaria on the Paris
Olympics.
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali razumete, da je corona plan-demija največji zločin zoper človeštvo
 
Trenutno je na strani
Prisotni 203 gostov .
AKTUALNO

Naša NOVA spletna stran

Prosimo, če pogledate še na našo Facebook stran, ker je vedno kaj novega

OSVOBODILNI PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Tako se je začelo: Pandemija KORONAVIRUS -VIRUSNI MARKETING!

CORONA PREVARA ŠE ENKRAT RAZKRINKANA - NAČRT ZA POHOD V LJUBLJANO 5.11.2020

HOČEMO BITI INFORMIRANI!

Boste po tem razkritju medijske prevare še vedno razmišljali, da bi 5. novembra ostali doma?

Fašistična tiranija se že izvaja,revščina trka na vrata,JE TO NAŠA NOVA NORMALNOST,SLOVENCI?

SLOVENCI, ZDAJ NAŠA SODBA SE PIŠE, ZAPIŠIMO JO SAMI! ZDAJ ALI NIKOLI!

Slovenija na razpotju, ena pot
vodi v svetlo prihodnost, druga v pogubo!

Zažvižgala je gospa Sabina Senčar, dr. medicine, VSA ČAST!

OPOZORILO ČLOVEŠTVU!

Priče smo najhujši tiraniji po drugi svetovni vojni!

PSIHOLOŠKA VOJAŠKA OPERACIJA COVID19 - ob široki medijski propagandi se izvaja še načrtovana druga faza po scenariju EVENT201 že od oktobra 2019

REŠITEV JE SAMO ENA, SKUPAJ STOPITI IN IZVESTI ISLANDSKI MODEL OSVOBAJANJA!

Hlapci svetovne in slovenske masonerije vam bodo s policijo vdirali v vaše domove!

Upamo, drage Slovenke in Slovenci, da vam bo to, kar pravijo različni zdravniki sveta, združeni v World Doctors Alliance, dalo misliti!

Kaj pa sklep in pravni pouk, gospoda pravniki v Državnem zboru?

JA, PRETIRAVALI SMO, je izjavil glavni uradni nemški medij ARD...

GREMO, SLOVENIJA, NA POT, KI VODI V SVETLO PRIHODNOST!

Najpomembnejši video na planetu ZEMLJA zdaj!

PLES V MASKAH - ALI KAKO UBITI RESNICO?

Odgovor je tukaj! Kaj naj storimo Slovenci, da vsi zmagamo!

Dr. Uroš Dobnikar: COVID 19: Javni poziv zdravnikom in Zdravniški zbornici Slovenije

Poziv tožilcem in vidnim drugim oblastnikom, ki sodelujejo pri zločinu zoper človeštvo!


Dr. Reiner Füllmich: "CORONA škandal je zagotovo največji zločin zoper človeštvo."

26 LET OPTIMUMA, TOKRAT V ČASU ORGANIZIRANE PLANDEMIJE COVID-19

CORONA VIRUS NI NAJVEČJA LAŽ V ZGODOVINI ČLOVEŠTVA, JE LE OTROK MATERE VSEH LAŽI!

Poziv Vladi Janeza Janše Gospod Gregor Knafelc, dr.dent. medicine, si na Medicinski fakulteti ni pustil oprati možganov

DESET ZAPOVEDI — tokrat iz ZDA

Ne nasedajte novi kontrolirani opoziciji in ne bojujte se s sodržavljani, ki nosijo ali ne nosijo mask, ker mafija želi, da se pobijete med seboj!

SLOVENCI UMORJENI BOSTE!

Zakaj nas zastrupljajo z wi-fi in nevrotoksini, DR. DIETRICH KLINGHARDT

Naravna znanost o zdravju je bila tema na zborovanju ZA ŽIVLJENJE in OOPS

Teste in aparate KOVID 19 je svetovna mafija distribuirala že leta 2018!

Je to vaša nova fašistična normalnost, gospa tovorišica Simona Kustec?

POZOR, POZOR TO VELJA TUDI ZA SLOVENIJO, ZDRAVNIK OPOZARJA

David Icke pove, kar mora izvedeti svet!


Črni oblaki se zgrinjajo nad staroselski evropski slovenski narod! Se bliža bankrot in razkosanje?

KRIMINAL NA KRIMINAL, PANDEMIJA KORONA KRIMINALA!

Narod, DOPUSTOV JE KONEC, tudi v Sloveniji so hlapci domače in svetovne masonerije že začeli zaostrovati!

MASKERADA in SOCIALNO DISTANCIRANJE

UGASNIMO TELEVIZORJE IN DELUJMO PO SVOJI VESTI!

Sloveniji vladajo HLAPCI slovenske in svetovne MAFIJE!


Španski zdravnik brez dlake na jeziku o SVETOVNI KORONA PREVARI!


640 zdravnikov trdi, da je KOVID 19 SVETOVNA PREVARA! (VIDEO in prevod v SLO jezik)

Predsednik Belorusije odločno zoper NWO, razkril vsote podkupnine, če bi igral igro KORONA PLANDEMIJA

Dokumentarni film o KORONA PREVARI na največji angleški internetni medijski platformi LONDON REAL

Je WHO hotela podkupiti beloruskega predsednika Lukašenka z 92 milijoni USD?

Ponovno smo pisali vodstvu RTV SLO in prejeli smo odgovor!

Kdaj torej pridemo, glavna urednica Televizije SLO, gospa Manica Janežič Ambrožič?

Zastrašujoča RESNICA, razkrita s strani enega od nekdanjih vodilnih v VODAFONE-u

Potrebujete Slovenci še dokazov iz sveta, da prihaja POGROM NAD VAS IN VAŠE OTROKE?

RTV SLO: Tomo Križnar, "NEKAJ JE ZADAJ ZA KORONA VIRUSOM"

V Ameriki se je že začelo, otroci zbolevajo za nepoznanimi boleznimi!

Aplikacija "OSTANI ZDRAV", še ena prevara za uvedbo popolnega nadzora!

Kaj šele prihaja v novih cepivih "proti" KORONA "VIRUSU"!?

Avstralija ječi pod tiranijo fašističnh državnih organov. To čaka tudi Slovenijo!

TO BO POVZROČILO CEPLJENJE-ČIPIRANJE - POVRATKA NAZAJ NI!

Ker jim ni uspelo z EBOLO, skušajo doseči popolno kontrolo nad ljudstvom s KORONO!

Nemci so odvrgli maske, pravijo, da je za njih KORONA PREVARA KONČANA!

V Nemčiji vstalo preko 1.2 milijona ljudi!

Bill Gates: "Cepiti je treba celotno svetovno populacijo!"

Erdoganov cilj je "VELIKA TURČIJA"!

Kje so slovenski duhovniki, v službi vatikanske RKC, ki so menda zavezani širiti RESNICO?

Gripa sovražnica ali naša prijateljica?

Vloga Ministrstvu za zdravje za vpogled v obdukcijske izvide umrlih zaradi bolezni KOVID 19

(VIDEO) Predstavniki Gibanja OPS s predstavniki Slovenske ljudske stranke (SLS)

Čipirali so živali, zdaj smo na vrsti ljudje!

Ubijalski RESPIRATORJI nas stanejo preko 15 milijonov evrov!

Zakaj morate nositi "ZAŠČITNE" maske?

Naša nova članica, gospa profesorica Monika Maku sporoča oblastnikom

Kako je mogoče, da domala vse vlade in mediji lažejo o KORONA pandemiji?

Od samega začetka govorimo, kaj je v ozadju KORONA prevare, že jeseni na voljo 400 milijonov doz cepiv zoper COVID-19

Predsednik Vlade Ivan Janez Janša se je znova zlagal

Šokantno, kako je Rockefeller mafija maja 2010 objavila svoj načrt poteka epidemije

Ivan Janez Janša dvojni tajni agent UDBE in nemške BND?

CEPIVO SMRTI ZA LAŽNO PANDEMIJO KORONA PLAN-DEMIJO!

Razlaga resničnega pomena "KOVID 19"

Zelo zanimive informacije o zaroti zoper človeštvo KORONA PLAN-DEMIJI

Novinarji imajo po Ustavi in zakonu dolžnost posredovati javnosti informacije javnega značaja!

Vseslovenski zbor Osveščenih Prebivalcev Slovenije je na ZBOROVANJU ZA Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije sprejel VIZIJO ZA SLOVENIJO 2030 in Osvobodilni Program narodne enotnosti ZA OOPS

Prijava suma storitve kaznivih dejanj v zvezi z razglasitvijo in ukrepi KORONA PLAN-DEMIJE

UPOR ZOPER ČIPIRANJE IN 5G JE NAŠA PRAVICA IN DOLŽNOST!

KAKO GLOBOKO SEŽE CENZURA V SLOVENSKEM PROSTORU

NEMŠKI ZDRAVNIKI RAZKRINKAJO KORONA PLANDEMIJO PREVARO!

Poziv policistom, vojakom, gasilcem, novinarjem, odvetnikom, poslancem in zdravnikom!

"ZAŠČITNE" MASKE VOJNIH DOBIČKARJEV

Virusov, ki bi skakali iz človeka na človeka NI! NE OBSTAJAJO!

Da bo še bolj jasna svetovna prevara PLAN-DEMIJA KORONA NORIJA!

Javno OPOZORILO IN POZIV vodstvu RTV SLOVENIJA!

Ugledna podjetnica transportnega podjetja zaradi OBLASTNIŠKE NOROSTI KORONA PLAN-DEMIJA, NAREDILA SAMOMOR!

POSLEDNJE PISMO IN PRITOŽBA (PRO)PADAJOČIM OBLASTNIKOM - ORGANIZIRANI KRIMINALNI ZDRUŽBI!

"Žvižgač" Gale fake kot korona plan-demija, enako kolesarski kvazi protestniki

KONEC JE, MASKE SO PADLE - RDEČI VIRUS KOVID 19 JE RAZKRINKAN

Pozabili so ugasniti mikrofon in spet je RESNICA prišla na dan, KORONA PLAN-DEMIJA je svetovna prevara!

Poziv miličnikom in vojakom!

IZVRŠEN DRŽAVNI UDAR IN NAPOVED VOJNE NEPRIVILEGIRANIM LJUDEM!

Strupi v cepivih v Italiji, predstavitev italijanskih strokovnjakov

VKLOPI RAZUM, še ena potrditev SVETOVNE PREVARE!

Dovolj je vaših laži, prevar, zvijač, manipulacij in ropanja narodovega denarja!

Še ena potrditev, da je KOVID 19 PLAN-DEMIJA svetovna prevara!

Tako nas hočejo ČIPIRATI (cepiti), nas imeti na povodcu in nas ubijati!

Ugrabljena RTV SLO zahtevala umik našega videa z YOUTOOBE-a!

"NOVI" KORONA VIRUS, je brez najmanjšega dvoma, zločin nad človeštvom!

Kacinu ušlo v mikrofon, ko bo narod dokončno spregledal bo pa njemu in še komu ušlo
tudi v hlače!

Slovenci, ki nasedate KORONA VIRUS MARKETINGU pazite se, kmalu bodo ukazali obvezno cepljenje

Bill Gates o tisoče milijardah USD, ki jih je vložil v fake teste za KORONO in za razvoj cepiva

Brutalna CENZURA UGRABLJENE RTV SLO, mag. Karin Rižner

EPIDEMIJE KORONA VIRUSA NI: Trdi nemški dr. med. Claus Köhnlein

Janša že 30 let naklada o nujnosti LUSTRACIJE!

Zgodba tvojega suženjstva Pamet PREPOVEDANA! Možen bo tudi državni udar!

Pozdravljeni v Sloveniji KORONA NOROSTI!

Odstopite Predsednik Sami, ker LAŽETE!

"MODI" - SARS Originalni nemški dokument o scenariju KORONA virusa

Hud zdrs RTV SLO, RESNICA je ušla na dan!

Kje ste slovenski intelektualci, profesorji, docenti, doktorji, zdravniki, ali ste vsi padli v histerijo medijskega marketinga
korona norosti?

Dr. Lidija Gajski - KORONA HISTERIJA JE PREVARA!

12 uglednih svetovnih strokovnjakov o CoVid - 19 PANIKI

Nalijmo si čiste vode, KORONA VIRUS je največja
prevara človeštva!

Smrtonosni virus pohlep in corona virus

Vse več pametnih ljudi meni, da gre pri KORONAVIRUSU za novi nateg stoletja!

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 29-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

O dobrodelnosti na slovenskem

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 200 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?