Aplikacija "OSTANI ZDRAV", še ena prevara za uvedbo popolnega nadzora!

APLIKACIJA "OSTANI ZDRAV" JE TAKO NEDOLŽNA IN ANONIMNA, DA NE VEM, KJE BI ZAČEL S PISANJEM. Vnaprej se opravičujem daljšemu zapisu, toda to je tako obsežna prevara, da jo je potrebno pojasniti iz več zornih kotov!
Ob prebiranju članka na portalu RTVSLO mi je najprej padla v oči prijavna številka, ki jo imenujejo TAN. Ok, ker ne vem, kaj ta številka pomeni, sem enostavno vprašal strica Googla. In kaj mi ta stric pove? Neverjetno! Ta identifikator, ta prijavna številka, s katero aktivirate aplikacijo "OSTANI ZDRAV" za preprečevanje širjenja okužbe s koronavirusom, je nova davčna številka posameznega subjekta! Ne katerakoli številka: NOVA desetmestna številka za pobiranje davkov.

ZDAJ ŠE VPRAŠANJE:
Imate mobilni telefon?
Imate mobilno bančništvo?
Imate mobilno komunikacijo?
Imate mobilne občutljive podatke?
Imate mobilne fotografije...
Rabim dalje naštevati?
Danes imamo na mobitelu vse!

Poglejmo, kaj pravi izsek članka, objavljenega na spletu RTVSLO:
"Namen aplikacije je, da se ob okužbi posameznika čim hitreje prekine veriga okužbe z novim korona virusom. Imamo že delujočo aplikacijo, ki je prilagojena za slovenske razmere in jo testiramo skupaj z NIJZ-jem," je na vladni tiskovni konferenci povedal državni sekretar na ministrstvu za javno upravo Peter Geršak in pojasnil, da je zaradi prilagoditev nemške aplikacije za slovensko rabo treba izvesti natančne preglede delovanja aplikacije, testirati funkcionalnosti in zagotoviti ustrezno kibernetsko varnost. (Če je davčna številka TAN v telefonu, potem je zagotovo potrebna varnost telefona, varnost takšna, da ima do telefona dostop samo DAVČNI CENTER države, katere rezident je uporabnik telefona!)

ttps://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koronavirus/gersak-uporaba-prostovoljne-aplikacije-je-pomembna-in-smiselna-ko-smo-se-zdravi/532095

Plačila davkov posameznikov in podjetij so glavni vir dohodka za vlade. Posledično vlade nenehno poskušajo izboljšati načine pobiranja davka.

KAJ SO ŠTEVILKE PAN, TAN IN TIN?

Ker so PAN, TAN in TIN vse davčne IDENTIFIKACIJSKE ŠTEVILKE, jih izdajo organi, ki se ukvarjajo z zbiranjem, obdelavo in obračunavanjem davkov. Številke PAN in TAN izdaja oddelek za dohodnino. Vendar je dodeljevanje PAN običajno pod nadzorom centralnega odbora za neposredne davke. TIN običajno dodeli uprava za socialno varnost ali služba za notranje prihodke.
TAN = TAN edinstvena 10-mestna alfanumerična koda, identifikator izdan za posameznike, ki so odgovorni za odbitek ali pobiranje davka kot obvezna zahteva. Zakaj je treba v aplikacijo vnesti 10 mestno številko TAN? TAN številka vsebuje vse podatke, ki ste jih navedli telekomunikacijskemu podjetju ob nakupu telefona:

Primer:
https://www.telekom.si/podporaobrazci/kontaktni_podatki_stranke.pdf
Seveda tudi ostali obrazci, ki ste jih morebiti izpolnili:
https://www.telekom.si/pomoc-in-podpora/dokumenti/obrazci


Telekom Slovenije sme z namenom preverjanja verodostojnosti podatkov, ki jih Telekomu Slovenije posreduje naročnik oziroma uporabnik (npr. navedenih v pogodbi o sklenitvi NR, posredovanih v sklopu naročila oziroma uporabe storitev ali blaga, …) , od kateregakoli organa, institucije,  delodajalca, banke ali drugega upravljavca osebnih podatkov pridobiti oziroma preverjati resničnost le-teh.  Telekom Slovenije ali drugi operaterji lahko šarijo tudi po bančnem računu, ker meni kot stranki ne verjame in očitno osebna izkaznica ne zadostuje za nakup in uporabo telefona ...! Poleg vsega Telekom v tem primeru obdeluje podatke za zakonite poslovne interese družbe ali tretjih oseb... halo? Razmišljam o tretji osebi NIJZ, POLICIJI, SODIŠČU, SOCIALNI SLUŽBI, etc, ...

Obdelava na podlagi zakonitega interesa

Telekom Slovenije obdeluje osebne podatke uporabnikov tudi za zakonite poslovne interese družbe ali tretjih oseb, za namene, opredeljene v tej politiki ali v pogodbi oziroma pogojih ali drugih dokumentih, ki urejajo posamezno pogodbeno razmerje.

https://www.telekom.si/podporaobrazci/Politika_zasebnosti.pdf

Telekom Slovenije uporablja osebne podatke prvenstveno za to, da uporabnikom zagotavlja naročene storitve. Uporaba v ta namen obsega tako sklepanje pogodb, zagotavljanje storitev, zaračunavanje in plačevanje le teh, kot tudi morebitno pomoč pri težavah in reševanju reklamacij.

Telekom Slovenije osebne podatke uporablja tudi za druge namene – v določenih primerih za to, ker pri tem meni, da je interes Telekoma Slovenije za takšno uporabo močnejši od interesa uporabnikov (npr. preprečevanje zlorab, analize za trženje in razvoj storitev, obvladovanje kreditnih tveganj, zbiranje soglasij, anketiranje, neposredno trženje za člane Programa zvestobe …). V določenih primerih, kjer je primernejša oziroma je možna le uporaba ob soglasju uporabnika, pa na podlagi soglasja (npr. pošiljanje obvestil za neposredno trženje, trženje na domu …).
---------------------------------
V primeru, da je uporabnik aplikacije okužen, ga bo glede na protokol o obveščanju NIJZ kontaktiral. Epidemiolog bo pridobil 10-mestno naključno potrditveno kodo teleTAN, ki jo bo prek telefona sporočil okuženi osebi, ta pa jo, če bo tako želela, lahko vnese v aplikacijo.

https://www.vecer.com/ostani-zdrav-kmalu-na-voljo-tako-bo-aplikacije-za-varovanje-zdravja-in-zivljenja-ljudi-izgledala-in-delovala-10200183
--------------------------------

Ključna razlika med TIN/TAN identifikatorjem.

Pravila in predpisi za plačilo davkov bi morali biti učinkovite narave, da bi se izognili davčnim utajam. Vlade nenehno poskušajo izboljšati načine pobiranja davka, saj je plačilo davkov s strani posameznikov in podjetij glavni vir dohodka za vlade. TIN (identifikacijska številka davčnih zavezancev) in TAN (davčna olajšava in številka računa za pobiranje) sta dva taka identifikatorja, ki zagotavljata pravilno pobiranje davkov v Indiji. Ključna razlika med TIN in TAN je, da je TIN edinstvena 11-mestna številčna koda, izdana za prodajalce in prodajalce, ki so zavezani plačati DDV, medtem ko je TAN edinstvena 10-mestna alfanumerična koda, izdana za posameznike, ki so odgovorni za odbitek ali pobiranje davka obvezna zahteva.

Kaj je TIN?

TIN (identifikacijska številka davčnih zavezancev) je edinstvena 11-mestna številčna koda, izdana prodajalcem in trgovcem, ki so zavezani plačati DDV (davek na dodano vrednost). DDV je vrsta obračunanega davka na potrošnjo, kadar se doda vrednost v fazi proizvodnje in ob končni prodaji. TIN se imenuje tudi številka DDV ali prometna davčna številka. TIN izda oddelek za promet z davki zadevnega državnega ali sindikalnega ozemlja (UT), prvi dve števki TIN pa sta izdana državna koda ali (koda UT). V drugih 9 števkah TIN se vlade držav razlikujejo.
Proizvajalci, trgovci in trgovci, ki so dolžni plačati davek, morajo omeniti TIN v vseh transakcijah in dopisovanju z DDV. Nadalje se bo TIN uporabljal za prodajo v državi ali med dvema ali več državami. Predpisi za TIN se trenutno spreminjajo in po novih predpisih ni razlike med TIN in DDV, saj je za vse vrste prodaje potrebna le ena številka.

Kaj je TAN?

TAN (davčna odbitka in številka računa za pobiranje) je edinstvena 10-mestna alfanumerična koda, izdana za posameznike, ki so odgovorni za odbitek ali pobiranje davka kot obvezno zahtevo. TAN izda Oddelek za davek od dohodka v skladu s členom 192A Zakona o davku od dohodka iz leta 1961. Glavni cilj TAN je poenostaviti odbitek in pobiranje davka pri viru. Struktura TAN-a je sestavljena iz 4 črk za prve 4 znake, 5 številk za naslednjih 5 znakov in črke za zadnji znak.

Poleg tega je, kot je določeno v oddelku 203A istega akta, obvezno navesti TAN za vse davke, odštete pri obračunu vira (TDS). Indijski organi so v skladu z Zakonom o davku od dohodka iz leta 1961 TDS sredstvo za posredno pobiranje davka. Kazen v znesku 10 000 000 EUR se plača, če se ne prijavi na TAN, pa tudi, če ga ni navedla v dokumentih o vračilu TDS.

Povzetek - TIN proti TAN

Razlika med TIN in TAN je, da je TIN izdan za sledenje dejavnosti, povezanih z DDV v državi, medtem ko se TAN uporablja za poenostavitev odbitka in pobiranja davka pri viru. Prav tako se razlikujejo glede na strukture kod in organ za izdajo. Edinstvene identifikacijske oznake, kot sta TIN in TAN, so izračunavanje in pobiranje davkov postale priročno za organe, davčni sistem pa je postal učinkovit in udoben za upravljanje.

Nejasna sporočila o (ne)obveznosti uporabe

Prelesnikova ves čas opozarja, da nejasnosti o tem, ali obstaja jasna in ustavno skladna pravna podlaga za obdelavo osebnih podatkov v povezavi z delovanjem aplikacije, pomenijo ključno težavo za vzpostavitev aplikacije in zakonito obdelavo podatkov uporabnikov predvsem od NIJZ-ja. Ta namreč glede aplikacije v interventnem zakonu sploh ni naveden kot upravljavec podatkov.

Pravno nejasna je po oceni informacijske pooblaščenke tudi izjava o neuporabi interventnega zakona. "Vprašanje je, kako bo v praksi dolžan ravnati okuženi, če predstavnik vlade javno pove, da je uporaba prostovoljna, obenem pa je sprejet zakon, ki določa, da si mora kot okuženi obvezno namestiti aplikacijo in vnesti kodo," je pojasnila. Četudi bi šlo v celoti zgolj za prostovoljno aplikacijo, je za obdelavo osebnih podatkov od več javnih organov prek "državne" aplikacije po opozorilih informacijske pooblaščenke potrebna pravna podlaga v zakonu.

RAZUMETE SEDAJ POMEN PROSTOVOLJNE INSTALACIJE APLIKACIJE »OSTANI ZDRAV« APLIKACIJE NA VAŠ OSEBNI TELEFON? Ker je zadeva protipravna, nezakonita in goljufiva!

Vendar, če prostovoljno naložite aplikacijo in vpišete novo davčno TAN številko, pod katero telekomunikacijsko podjetje skriva vse vaše podatke, potem enostavno PODPIŠETE Z DRŽAVO POGODBO pod pogoji, ki jih seveda pred inštalacijo programa ne boste prebrali, ker je predolga, pravno zapletena, težko jo je razumeti, ampak ker je državi pač treba zaupati, se odkljuka kvadratek in gremo veselo naprej na uporabo aplikacije!

Želim vam veselo raziskovanje, aktivno nalaganje aplikacije: "OSTANI ZDRAV" in seveda - vsakega komentarja pod to objavo bom zelo vesel! Najbolj pa bom vesel, v kolikor se motim, in sem objavil zgolj novo TEORIJO ZAROTE za aplikacijo OSTANI ZDRAV, ki nas želi obvarovati vsega hudega!

Prav tako bom vesel delitve z namenom, da čim več Slovencev izve, kakšno lepo prevaro nam vlada pripravlja in državljanov o tem niti obvesti! Nasprotno: Kot da nismo pismeni, nas ima za norca in nas namerno ZAVAJA!

ŠE ZADNJA PODROBNOST: Ko je aplikacija enkrat na vašem telefonu, se brez vaše vednosti nadgrajuje. Zakaj? Ker ste podpisali pogodbo, da to lahko počne. Kaj prinaša nadgradnja? Vsaka nadgradnja prinaša več nadzora in za vas več problemov! Seveda, vse z vašim dovoljenjem ob prvem prenosu aplikacije in ob prvem podpisu pogodbe … Prihaja TOREJ aplikacija »Ostani Zdrav«, ki bo omogočila odkrivanje stikov, ki se menda »sploh ne bodo pridobivali«!

https://insajder.com/slovenija/prihaja-aplikacija-ostani-zdrav-ki-bo-omogocila-odkrivanje-stikov-ki-se-menda-sploh-ne

Še vladna reklama za: Dodatno možnost za odgovorno ravnanje posameznika!

https://www.gov.si/teme/koronavirus-sars-cov-2/mobilna-aplikacija-ostanizdrav/

Bellis Mihael

1. KLIKNI FOTOGRAFIJO, KLIKNI V DOGODKU "PRIDEM" IN POVABI VSE SVOJE FACEBOOK PRIJATELJE, DA BODO OBVEŠČENI.

2. NATISNI LETAK IN GA DELI NAOKOLI, DA OBVEŠČAŠ VSE NAŠE ROJAKE, SVOJE LJUBE, SOSEDE, ZNANCE, SODELAVCE ITD.

3. ELEKTRONSKO DELI TAKO LETAK, DOGODEK - ZBOROVANJE 1. SEPTEMBRA IN OBJAVE S TE STRANI, REDNO, VSAJ ENKRAT NA DAN.

4. POSTANI ČLANICA/ČLAN GIBANJA OPS, KJER SE ŽE OBLIKUJEJO EKIPE PO PODROČJIH, DA SE BO LAHKO ZAČELO STROKOVNO DELATI. Z VČLANITVIJO DOBIMO PODATKE O TEM, NA KATEREM PODROČJU SI STROKOVNJAK, KATERO PODROČJE TE ZANIMA IN V KATEREM KRAJU SI DOMA, DA TE POVEŽEMO ŠE Z DRUGIMI ČLANICAMI IN ČLANI ZA DELO NA LOKALNI RAVNI.

5. NE POTREBUJEMO TVOJE PODPORE, NISMO POLITIČNA STRANKA, SE NE PRERIVAMO ZA DOBRO PLAČANE POLOŽAJE, DELUJEMO, KER SMO ODGOVORNI DRŽAVLJANI! PRIČAKUJEMO TVOJE SODELOVANJE ZA SKUPNO DOBRO. KO VSE UREDIMO, BO KONČNO VLADALO LJUDSTVO, NA POLOŽAJIH PA BODO NAJBOLJŠI MED NAJBOLJŠIMI, V RESNICI POSTAVLJENI OD in IZ LJUDSTVA IN JIH BO VSE MOŽNO KADARKOLI ODPOKLICATI.

SKUPAJ ZMAGAMO!

KDOR NI Z NAMI, JE ZA NAMI!

Ekipa OPS

 

 

 

 

 

 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali razumete, da je corona plan-demija največji zločin zoper človeštvo
 
Trenutno je na strani
Prisotni 184 gostov .
AKTUALNO

Naša NOVA spletna stran

Prosimo, če pogledate še na našo Facebook stran, ker je vedno kaj novega

OSVOBODILNI PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Tako se je začelo: Pandemija KORONAVIRUS -VIRUSNI MARKETING!

CORONA PREVARA ŠE ENKRAT RAZKRINKANA - NAČRT ZA POHOD V LJUBLJANO 5.11.2020

HOČEMO BITI INFORMIRANI!

Boste po tem razkritju medijske prevare še vedno razmišljali, da bi 5. novembra ostali doma?

Fašistična tiranija se že izvaja,revščina trka na vrata,JE TO NAŠA NOVA NORMALNOST,SLOVENCI?

SLOVENCI, ZDAJ NAŠA SODBA SE PIŠE, ZAPIŠIMO JO SAMI! ZDAJ ALI NIKOLI!

Slovenija na razpotju, ena pot
vodi v svetlo prihodnost, druga v pogubo!

Zažvižgala je gospa Sabina Senčar, dr. medicine, VSA ČAST!

OPOZORILO ČLOVEŠTVU!

Priče smo najhujši tiraniji po drugi svetovni vojni!

PSIHOLOŠKA VOJAŠKA OPERACIJA COVID19 - ob široki medijski propagandi se izvaja še načrtovana druga faza po scenariju EVENT201 že od oktobra 2019

REŠITEV JE SAMO ENA, SKUPAJ STOPITI IN IZVESTI ISLANDSKI MODEL OSVOBAJANJA!

Hlapci svetovne in slovenske masonerije vam bodo s policijo vdirali v vaše domove!

Upamo, drage Slovenke in Slovenci, da vam bo to, kar pravijo različni zdravniki sveta, združeni v World Doctors Alliance, dalo misliti!

Kaj pa sklep in pravni pouk, gospoda pravniki v Državnem zboru?

JA, PRETIRAVALI SMO, je izjavil glavni uradni nemški medij ARD...

GREMO, SLOVENIJA, NA POT, KI VODI V SVETLO PRIHODNOST!

Najpomembnejši video na planetu ZEMLJA zdaj!

PLES V MASKAH - ALI KAKO UBITI RESNICO?

Odgovor je tukaj! Kaj naj storimo Slovenci, da vsi zmagamo!

Dr. Uroš Dobnikar: COVID 19: Javni poziv zdravnikom in Zdravniški zbornici Slovenije

Poziv tožilcem in vidnim drugim oblastnikom, ki sodelujejo pri zločinu zoper človeštvo!


Dr. Reiner Füllmich: "CORONA škandal je zagotovo največji zločin zoper človeštvo."

26 LET OPTIMUMA, TOKRAT V ČASU ORGANIZIRANE PLANDEMIJE COVID-19

CORONA VIRUS NI NAJVEČJA LAŽ V ZGODOVINI ČLOVEŠTVA, JE LE OTROK MATERE VSEH LAŽI!

Poziv Vladi Janeza Janše Gospod Gregor Knafelc, dr.dent. medicine, si na Medicinski fakulteti ni pustil oprati možganov

DESET ZAPOVEDI — tokrat iz ZDA

Ne nasedajte novi kontrolirani opoziciji in ne bojujte se s sodržavljani, ki nosijo ali ne nosijo mask, ker mafija želi, da se pobijete med seboj!

SLOVENCI UMORJENI BOSTE!

Zakaj nas zastrupljajo z wi-fi in nevrotoksini, DR. DIETRICH KLINGHARDT

Naravna znanost o zdravju je bila tema na zborovanju ZA ŽIVLJENJE in OOPS

Teste in aparate KOVID 19 je svetovna mafija distribuirala že leta 2018!

Je to vaša nova fašistična normalnost, gospa tovorišica Simona Kustec?

POZOR, POZOR TO VELJA TUDI ZA SLOVENIJO, ZDRAVNIK OPOZARJA

David Icke pove, kar mora izvedeti svet!


Črni oblaki se zgrinjajo nad staroselski evropski slovenski narod! Se bliža bankrot in razkosanje?

KRIMINAL NA KRIMINAL, PANDEMIJA KORONA KRIMINALA!

Narod, DOPUSTOV JE KONEC, tudi v Sloveniji so hlapci domače in svetovne masonerije že začeli zaostrovati!

MASKERADA in SOCIALNO DISTANCIRANJE

UGASNIMO TELEVIZORJE IN DELUJMO PO SVOJI VESTI!

Sloveniji vladajo HLAPCI slovenske in svetovne MAFIJE!


Španski zdravnik brez dlake na jeziku o SVETOVNI KORONA PREVARI!


640 zdravnikov trdi, da je KOVID 19 SVETOVNA PREVARA! (VIDEO in prevod v SLO jezik)

Predsednik Belorusije odločno zoper NWO, razkril vsote podkupnine, če bi igral igro KORONA PLANDEMIJA

Dokumentarni film o KORONA PREVARI na največji angleški internetni medijski platformi LONDON REAL

Je WHO hotela podkupiti beloruskega predsednika Lukašenka z 92 milijoni USD?

Ponovno smo pisali vodstvu RTV SLO in prejeli smo odgovor!

Kdaj torej pridemo, glavna urednica Televizije SLO, gospa Manica Janežič Ambrožič?

Zastrašujoča RESNICA, razkrita s strani enega od nekdanjih vodilnih v VODAFONE-u

Potrebujete Slovenci še dokazov iz sveta, da prihaja POGROM NAD VAS IN VAŠE OTROKE?

RTV SLO: Tomo Križnar, "NEKAJ JE ZADAJ ZA KORONA VIRUSOM"

V Ameriki se je že začelo, otroci zbolevajo za nepoznanimi boleznimi!

Aplikacija "OSTANI ZDRAV", še ena prevara za uvedbo popolnega nadzora!

Kaj šele prihaja v novih cepivih "proti" KORONA "VIRUSU"!?

Avstralija ječi pod tiranijo fašističnh državnih organov. To čaka tudi Slovenijo!

TO BO POVZROČILO CEPLJENJE-ČIPIRANJE - POVRATKA NAZAJ NI!

Ker jim ni uspelo z EBOLO, skušajo doseči popolno kontrolo nad ljudstvom s KORONO!

Nemci so odvrgli maske, pravijo, da je za njih KORONA PREVARA KONČANA!

V Nemčiji vstalo preko 1.2 milijona ljudi!

Bill Gates: "Cepiti je treba celotno svetovno populacijo!"

Erdoganov cilj je "VELIKA TURČIJA"!

Kje so slovenski duhovniki, v službi vatikanske RKC, ki so menda zavezani širiti RESNICO?

Gripa sovražnica ali naša prijateljica?

Vloga Ministrstvu za zdravje za vpogled v obdukcijske izvide umrlih zaradi bolezni KOVID 19

(VIDEO) Predstavniki Gibanja OPS s predstavniki Slovenske ljudske stranke (SLS)

Čipirali so živali, zdaj smo na vrsti ljudje!

Ubijalski RESPIRATORJI nas stanejo preko 15 milijonov evrov!

Zakaj morate nositi "ZAŠČITNE" maske?

Naša nova članica, gospa profesorica Monika Maku sporoča oblastnikom

Kako je mogoče, da domala vse vlade in mediji lažejo o KORONA pandemiji?

Od samega začetka govorimo, kaj je v ozadju KORONA prevare, že jeseni na voljo 400 milijonov doz cepiv zoper COVID-19

Predsednik Vlade Ivan Janez Janša se je znova zlagal

Šokantno, kako je Rockefeller mafija maja 2010 objavila svoj načrt poteka epidemije

Ivan Janez Janša dvojni tajni agent UDBE in nemške BND?

CEPIVO SMRTI ZA LAŽNO PANDEMIJO KORONA PLAN-DEMIJO!

Razlaga resničnega pomena "KOVID 19"

Zelo zanimive informacije o zaroti zoper človeštvo KORONA PLAN-DEMIJI

Novinarji imajo po Ustavi in zakonu dolžnost posredovati javnosti informacije javnega značaja!

Vseslovenski zbor Osveščenih Prebivalcev Slovenije je na ZBOROVANJU ZA Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije sprejel VIZIJO ZA SLOVENIJO 2030 in Osvobodilni Program narodne enotnosti ZA OOPS

Prijava suma storitve kaznivih dejanj v zvezi z razglasitvijo in ukrepi KORONA PLAN-DEMIJE

UPOR ZOPER ČIPIRANJE IN 5G JE NAŠA PRAVICA IN DOLŽNOST!

KAKO GLOBOKO SEŽE CENZURA V SLOVENSKEM PROSTORU

NEMŠKI ZDRAVNIKI RAZKRINKAJO KORONA PLANDEMIJO PREVARO!

Poziv policistom, vojakom, gasilcem, novinarjem, odvetnikom, poslancem in zdravnikom!

"ZAŠČITNE" MASKE VOJNIH DOBIČKARJEV

Virusov, ki bi skakali iz človeka na človeka NI! NE OBSTAJAJO!

Da bo še bolj jasna svetovna prevara PLAN-DEMIJA KORONA NORIJA!

Javno OPOZORILO IN POZIV vodstvu RTV SLOVENIJA!

Ugledna podjetnica transportnega podjetja zaradi OBLASTNIŠKE NOROSTI KORONA PLAN-DEMIJA, NAREDILA SAMOMOR!

POSLEDNJE PISMO IN PRITOŽBA (PRO)PADAJOČIM OBLASTNIKOM - ORGANIZIRANI KRIMINALNI ZDRUŽBI!

"Žvižgač" Gale fake kot korona plan-demija, enako kolesarski kvazi protestniki

KONEC JE, MASKE SO PADLE - RDEČI VIRUS KOVID 19 JE RAZKRINKAN

Pozabili so ugasniti mikrofon in spet je RESNICA prišla na dan, KORONA PLAN-DEMIJA je svetovna prevara!

Poziv miličnikom in vojakom!

IZVRŠEN DRŽAVNI UDAR IN NAPOVED VOJNE NEPRIVILEGIRANIM LJUDEM!

Strupi v cepivih v Italiji, predstavitev italijanskih strokovnjakov

VKLOPI RAZUM, še ena potrditev SVETOVNE PREVARE!

Dovolj je vaših laži, prevar, zvijač, manipulacij in ropanja narodovega denarja!

Še ena potrditev, da je KOVID 19 PLAN-DEMIJA svetovna prevara!

Tako nas hočejo ČIPIRATI (cepiti), nas imeti na povodcu in nas ubijati!

Ugrabljena RTV SLO zahtevala umik našega videa z YOUTOOBE-a!

"NOVI" KORONA VIRUS, je brez najmanjšega dvoma, zločin nad človeštvom!

Kacinu ušlo v mikrofon, ko bo narod dokončno spregledal bo pa njemu in še komu ušlo
tudi v hlače!

Slovenci, ki nasedate KORONA VIRUS MARKETINGU pazite se, kmalu bodo ukazali obvezno cepljenje

Bill Gates o tisoče milijardah USD, ki jih je vložil v fake teste za KORONO in za razvoj cepiva

Brutalna CENZURA UGRABLJENE RTV SLO, mag. Karin Rižner

EPIDEMIJE KORONA VIRUSA NI: Trdi nemški dr. med. Claus Köhnlein

Janša že 30 let naklada o nujnosti LUSTRACIJE!

Zgodba tvojega suženjstva Pamet PREPOVEDANA! Možen bo tudi državni udar!

Pozdravljeni v Sloveniji KORONA NOROSTI!

Odstopite Predsednik Sami, ker LAŽETE!

"MODI" - SARS Originalni nemški dokument o scenariju KORONA virusa

Hud zdrs RTV SLO, RESNICA je ušla na dan!

Kje ste slovenski intelektualci, profesorji, docenti, doktorji, zdravniki, ali ste vsi padli v histerijo medijskega marketinga
korona norosti?

Dr. Lidija Gajski - KORONA HISTERIJA JE PREVARA!

12 uglednih svetovnih strokovnjakov o CoVid - 19 PANIKI

Nalijmo si čiste vode, KORONA VIRUS je največja
prevara človeštva!

Smrtonosni virus pohlep in corona virus

Vse več pametnih ljudi meni, da gre pri KORONAVIRUSU za novi nateg stoletja!

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 29-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

O dobrodelnosti na slovenskem

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 200 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?