Poziv policistom, vojakom, gasilcem, novinarjem, odvetnikom, poslancem in zdravnikom!

Tonka Božinović

Dragi prijatelji!

ŽE V NAPREJ HVALA VSEM, KI VAM JE MAR!


Upam, da se zavedate, da se nahajamo v kritičnem in prelomnem obdobju za celotno človeštvo, v katerem je vsak človek lahko odločilen na jezičku tehtnice, zato sem prav iz človekoljubnih razlogov čutila potrebo, da se obrnem na širšo javnost, saj mi za našo bodočnost in bodočnost naših zanamcev ni vseeno. Naj še enkrat poudarim, da me politika nikoli ni zanimala, a danes smo vsi prisiljeni, da se ukvarjamo z njo, vsaj tisti, ki se zavedamo vseh posledic.
Včeraj sredi dneva sem v Skupini podpora in poklon pogumnim objavila 5 apelov (zdravnikom, odvetnikom, novinarjem in poslancem) in nam  pohlevnemu (kot nas radi imenujejo) "hlapčevskemu" narodu. VSI TEKSTI SO PRILEPLJENI V TALE TEKST SPODAJ.

Zvečer sem že opazila POZIV PROVOKATORJA v skupini, da bi se takšne objave morale brisati in res SO BILE ZBRISANE, čeprav je večina tistih, ki so jih prebrali, lajkala. Slovenskega zdravnika Sebastijan Piberla, ki je po lastni vesti spregovoril za Večer, so danes zbrisali po eni uri objave, kasneje pa se je čudežno spet pojavil, verjetno zato, ker so ljudje to skritizirali in povedali, da že imajo kopijo. A se zavedate(mo), da smo v popolni CENZURI, odvzeta pa nam je pravica do svobode govora, če zdaj že brišejo objave ene preproste upokojenke.

Sprašujem se, ali sem sedaj kot dobronamerna in človekoljubna upokojenka nekomu trn v peti? Ali si naj sedaj morda domišljam, da sem tako pomembna kakor priznani virologi in Nobelov nagrajenec? Ali morda samo zato, ker govorim resnico?

Skrbi me tudi, da morda med skupinami niso le provokatorji, temveč tudi komolčarji, ki bi se želeli preriniti v bodočo oblast in si v njih nabirajo bodoče glasove. Skupaj jim sporočimo, glede na vse barabije, ki se in so se dogajale, da smo za neposredni volilni sistem, z možnostjo takojšnjega odpoklica vsakega predstavnika ljudstva, ki ne bo deloval v imenu in v dobro celotnega ljudstva.

Ugledni srbski ekonomist Branko Dragaš trdi, da že ima izdelan program, ki to omogoča, pa nam ga morda niti razviti ne bi bilo treba.

Velika uganka mi je tudi, zakaj mojih objav sploh ni objavila skupina Podpora Ivanu Galetu (administrator mora potrditi objavo), čeprav sem jih objavljala istočasno kot v skupini Podpora in poklon pogumnim, zato menim, da moramo biti zelo pozorni, kaj se dogaja žal tudi v teh skupinah, da bi lahko v njih prepoznavali provokatorje in komolčarje.

Kot prijatelje vas prosim, da si vzamete čas in pisma preberete. Če boste v drugem do petem preskočili tisto, kar se morebiti ponavlja v vseh, ne boste imeli dosti dela. Nato presodite, če se skladajo z vašimi načeli, in če da, jih prosim delite. ŽAL VAS od skoraj 5.000 nisem mogla tag-ati več kot 14. Če imate kontakte katerega od naštetih poklicev,  jim prosim delite še posebej tistega, ki je namenjen prav njim, saj so v naši družbi verjetno najbolj odločujoči poklici, seveda s tem mislim tudi na pismo vsem, ki je namenjeno še posebno: policistom, vojakom in gasilcem, v tej krizni situaciji in lahko znatno pripomorejo k njeni razrešitvi, zato bi bilo dobro vseh, da jih doseže.

Dajmo, prosim, s skupnimi močmi ohranit tole našo čudovito Slovenijo in tale naš prečudovit planet.

Ravno danes sem prebrala v eni objavi v Podpor in poklon pogumnim:

NAJBOLJ SO OSOVRAŽENI TISTI, KI GOVORIJO RESNICO.

Avtorja se žal ne spomnim. Torej sovražite me, vendar vas rotim, da se prebudite (če se še niste) in pomagate ne le preprečiti uničenje človeštva, temveč ustvariti novi svet, poln ljubezni in razumevanja.

ŠE ENKRAT HVALA VSEM, KI VAM JE MAR.

BERI POSAMEZNE TEKSTE

PRELJUBI MIROLJUBNI SLOVENCI/KE (ŠE POSEBNO POLICISTI, VOJAKI, GASILCI)

Danes, 9.5., je ravno pravšnji dan, da se spomnimo na svobodo in dan osvoboditve.
Tako kot vi sem tudi jaz državljanka Republike Slovenije in se nikoli nisem ukvarjala s politiko in me ne zanima čisto nobena politična opcija, saj je le druga plat istega kovanca, a to, čemur smo sedaj priča, nas sili, da se vsi ukvarjamo z njo, smo v stresu in nimamo več normalnega življenja.

ROTIM VAS, TISTE, KI SE ŠE NISTE, DA SE ČIMPREJ PREBUDITE IZ (več)DESETLETNEGA SPANCA, V ZADNJEM ČASU PA TUDI IZ NAJVEČJE NOČNE MORE, KI Z OBLIČJA ZEMLJE LAHKO IZBRIŠE NAŠO CELOTNO CIVILIZACIJO.

Pa ne razumite me napak, ne govorim o grozovitih posledicah “pandemije”, ki dokazano to ni, pač pa zaradi skrbno načrtovanega. NAJVEČJI GENOCID v zgodovini človeštva, ki bi mu v primeru, da bi uspel, počistil z veliko večino. Svetovna elita, ki želi sprovesti tale PEKLENSKI PLAN, je tudi razglasila svetovno PLANDEMIJO in namerava uvesti obvezno cepljenje celotnega prebivalstva s pomočjo vedno bolj jasno vidnih lovk v vladah po svetu (v vazalski Nemčiji se že podpisuje peticija proti uvedbi obveznega cepljenja). In zdaj nam njihova marioneta Bill Gates razglaša (sami si lahko ogledate njegove videe na youtube-u), da normalizacije razmer ne bo, dokler ne bomo vsi cepljeni, vse to pa je že zdavnaj napovedal, v kar se prav tako lahko sami prepričate iz njegovih videov.

Del plana je seveda tudi zloglasna ID (osebna izkaznica-beri ČIP), ki so jo za leto 2020 napovedali že leta 2015. Projekt uvedbe obveznega cepljenja želijo sedaj združiti z Gatesovimi mikro čipi, ki bi jih prejeli kar v cepivu (kako priročno - dvojni mastni zaslužki), pa še zmanjšanje populacije s cepivi, kar je v TEDEX-u obljubil sam Gates (posnetki so prav tako na youtube-u dostopni vsem), medtem ko priznani strokovnjaki širom sveta predstavljajo dejstva, da se virus sicer nekoliko hitreje širi, vendar ni nič bolj nevaren od navadne gripe, tudi po smrtnosti ne.

Pravkar pa je kot strela z jasnega udaril tudi video, v katerem  se je oglasil tudi Nobelov nagrajenec za medicino, ki dokazuje, da je aktualni virus manipuliran, saj je vanj laboratorijsko vnešen tudi virus HIV, ki nikakor ni mogel nastati naravno. Pričakovano so takoj razglasili, da nobelovec širi neresnico. A lahko verjamete?

Pa prosim, nikar me ne imejte za teoretičarko zarote, saj to NI TEORIJA, temveč prava ZAROTA. In tega ne trdim na pamet.

Pogledala sem si videe nešteto neodvisnih strokovnjakov - virologov, tujih (pa tudi domačih), ki vsi po vrsti govorijo o istih dejstvih, dokler njihovi videi čudežno ne izginejo iz “NEODVISNIH MEDIJEV”, ki so prav tako v rokah elite. Dokler se elita ni čutila ogrožena, je tovrstne objave vehementno ignorirala, iz pohlevne množice pa se je norčevala s produkcijo in predvajanjem “znanstveno fantazijskih filmov”, ko ji je že leta vnaprej napovedovala svoje peklenske načrte.

Vendar iz sedanjih bliskovitih in hitrih akcij elite je razbrati, da se je strah tokrat prvič naselil tudi v elito (dokaz je v tem, da brišejo vso utemeljeno strokovno vsebino, ki bi lahko ogrozila njihov monstrumski plan), saj ugotavlja, da se vedno več ljudi prebuja in neizmerno se boji, da bi prebujeno človeštvo preseglo kritično maso in sprožilo efekt stotih opic), ter prevzelo svojo moč nazaj, kateri se je iz svojega udobja naslonjača prostovoljno odreklo ter jo prepustilo skorumpiranim politikov, misleč,  da so dovolj dobro plačani za svoje delo, da ga lahko opravijo namesto nas. Pa so (smo) se zmotili. Lobisti elite so jim ponudili drobtinice z mize lobistov in lakomno so jih pograbili, pozabljajoč svoj “neumni, hlapčevski” narod, s tem pa tudi nase, saj si neutemeljeno domišljajo, da jih bo elita nagradila in spravila pod svoje okrilje. Motijo se. Takoj, ko ne bodo več potrebni, bodo pomendrani kot nadležne mravlje.

Iz istega razloga celotno prebivalstvo zemlje bombardirajo s strahom v LASTNIH MEDIJIH,  v “NEODVISNIH” (so youtube, twitter, facebook,…) pa brišejo vse, kar jim ne gre v prid pri PLANDEMIJI. Prav zaradi tega sedaj pospešeno delujejo na tem področju, saj vedo, da počasi, a vztrajno izgubljajo bitko, ki je odvisna tudi od vaše prebujenosti.

Ne pravim, da mi verjemite, sami se prepričajte, saj je vsak dan dovolj neodvisnih strokovnjakov, ki govorijo o tem, prosim vas edino, da pohitite, saj vsak izgubljen trenutek ne vrne se noben.

Posebno apeliram na policiste, vojake in gasilce, da ne bi pozabili, da ste bili ustanovljeni in zaposleni zato, da ščitite nedolžne in nemočne, in VAS PLAČUJEMO MI Z NAŠIM (IN TUDI VAŠIM) DAVKOPLAČEVALSKIM denarjem. Žal za vaše plače ostane bore malo denarja, saj sami vidite, kako nekontrolirano odteka naš težko prislužen denar v BREZNA BREZ DNA. Prosim vas torej, da sledite vzglednim policistom po svetu in odložite ščite in orožje ali pa jih po potrebi uporabite  narodu v bran.

Zavedajte se namreč, da vsi skupaj plačujemo našo NAJDRAŽJO vlado, pa kaj, ko mnogi od njih iz lobističnih krogov dobijo še mnogo več (drobtinice z elitine mize), pa se požvižgajo na ubogi “hlapčevski” narod iz naše ponarejene zgodovine. Prava je bila namreč čez štiristo let skrbno varovana v Vatikanskih arhivih in na zloglasnem oddelku D, kjer so imeli dostop le izbranci.

Zapisana je v italijanščini v knjigi Kraljestvo starih Slovenov dubrovniškega dominikanskega opata - zgodovinarja (smo zelo star narod, ki se je vedno boril za svoje pravice). V oči pa bode dejstvo, da so bile pri nas prepovedane iste knjige kot v Vatikanu, pa ne glede na barvo oblasti v Jugoslaviji ali Sloveniji, kar veliko pove, da je elitna lovka dosegla tudi nas, pa to mnogo prej, kot si sploh upamo verjeti. V sramoto nam je tudi, da so Hrvati imeli prevod knjige že dvajset let pred nami.

Kot zanimivost naj povem še to, da sem komunicirala tudi z enim od poslancev in ugotovila, da se sploh ne zavedajo svoje ustavne pravice (pa seveda dolžnosti) iz 82. člena Ustave, ki govori, da so predstavniki vsega ljudstva in niso vezani na nikakršna navodila, torej tudi na navodila svoje stranke ne. Zakaj to trdim? Zato, ker je dotična oseba sama priznala, da ve za vse te stvari, da pa v stranki nima podpore. Verjamem tudi, da ni edina.

NUJNO:

Pravkar sem si ogledala video, v katerem se je oglasil tudi Nobelov nagrajenec za medicino, ki dokazuje, da je aktualni virus manipuliran, saj je vanj laboratorijsko vnešen tudi virus HIV, ki nikakor ni mogel nastati naravno.  Če pa bo zbrisan, ne skrbite, saj se bodo pojavljali novi. Prebudil se je namreč tudi pogumen in prebujen del strokovne javnosti, ki je prej verjel v TEORIJO zarote, sedaj pa tudi sam spoznava pravo ZAROTO. Začuda video ni zbrisan, so pa razglasili, da nobelovec govori neresnico. A lahko verjamete?

ČAS SE NAM IZTEKA.

V IMENU CELEGA ČLOVEŠTVA vas rotim, ustavimo skupaj ta PEKLENSKI NAČRT, saj bo to v nasprotnem pomenilo konec naše civilizacije.

___________________________________________________________

PRELJUBI SLOVENSKI DOBRONAMERNI IN ČLOVEKOLJUBNI NOVINARJI/KE

Tako kot vi sem tudi jaz državljanka Republike Slovenije in se nikoli nisem ukvarjala s politiko, a to čemur smo sedaj priča, nas sili, da se vsi ukvarjamo z njo, smo v stresu in nimamo več normalnega življenja.

ROTIM VAS, DA PRENEHATE POSLUŠNO RAZŠIRJATI VNAPREJ PRIPRAVLJENE IN SERVIRANE NOVICE (VSA ČAST IZJEMAM), SICER SE BOSTE TUDI SAMI ZNAŠLI V NOČNI MORI, KI Z OBLIČJA ZEMLJE LAHKO IZBRIŠE NAŠO CELOTNO CIVILIZACIJO.


Zelo dobro vem, da me ne razumete narobe in da ste dovolj inteligentni, da veste, da ne govorim o grozovitih posledicah “pandemije”, ki jo tako vneto razglašate, saj DOKAZANO TO NI, pač pa zaradi skrbno načrtovanega. NAJVEČJI GENOCID v zgodovini človeštva, ki bi mu v primeru, da bi uspel, počistiti z večino nas (tudi vas poslušne novinarje). Svetovna elita (v katere lasti so tudi skoraj vsi vaši mediji), ki želi sprovesti tale PEKLENSKI PLAN je tudi razglasila svetovno PLANDEMIJO - vi jo le kot papige ponavljate (če ne bi bilo žalostno, bi bilo prav smešno, ko vidimo na vseh medijih iste izjave). In zdaj nam njihova marioneta Bill Gates razglaša, da normalizacije razmer ne bo, dokler ne bomo vsi cepljeni, vse to pa je že zdavnaj napovedal, če meni ne verjamete, pa se lahko sami iz njegovih posnetkov prepričate, čeprav verjamem, da to kot novinarji že poznate.

Del plana je seveda tudi zloglasna ID (osebna izkaznica), ki so jo za leto 2020 napovedali že leta 2015 (pa saj tudi to že veste, a ne?). Nič novega vam verjetno tudi ni, da želijo oba projekta sedaj tudi združiti z Gatesovimi mikro čipi, ki bi jih prejeli kar v cepivu (kako priročno - dvojni mastni zaslužki), pa še zmanjšanje populacije, kar s cepivi obljublja sam Gates (posnetki so na internetu dostopni vsem), medtem ko priznani strokovnjaki širom sveta predstavljajo dejstva na “NEODVISNIH”, da se virus sicer nekoliko hitreje širi, vendar ni nič bolj nevaren od navadne gripe, tudi po smrtnosti ne. Tudi to verjamem, da veste.

Stavim pa, vaša drža pa to tudi potrjuje, da ne veste tega, da v tem PEKLENSKEM GENOCIDNEM PLANU NE BOSTE IZVZETI NITI VI, saj vas bodo izpljunili takoj, ko jim ne boste več potrebni. Če bi jim po kakšnem čudežu plan uspel, pa tudi če po kakšnem čudežu preživite, pa tako več ne bo potrebna medijska propaganda, saj bo plan zaključen. V obeh primerih boste torej nebodiga treba, zato se vas bo kljub vsemu treba otresti.

Lahko me mirne duše razglasite za teoretičarko zarote, vendar vam to ne bo spremenilo vaše temačne usode, saj stavim, da tudi to veste, da vse skupaj NI NIKAKRŠNA TEORIJA, temveč prava ZAROTA. In tega ne trdim na pamet, pa tudi ne ponavljam kot papiga napisanih tekstov. Pogledala sem si videe nešteto neodvisnih strokovnjakov - virologov, tako tujih kot tudi domačih, ki vsi po vrsti govorijo o istih dejstvih, dokler njihovi videi čudežno ne izginejo iz “NEODVISNIH MEDIJEV”, ki so prav tako v rokah elite. Elita se namreč boji, da bi preveč ljudi izvedelo resnico, saj jih v nasprotnem ne bi brisali (v preteklosti, ko se še niso čutili ogrožene, jih niso).

Seveda iz istega razloga v LASTNIH MEDIJIH PREKO VAS celotno prebivalstvo zemlje bombardirajo s strahom,  v “NEODVISNIH” pa brišejo vse, kar jim ne gre v prid pri PLANDEMIJI. Prav zaradi tega sedaj pospešeno delujejo na tem področju, saj vedo, da počasi, a vztrajno izgubljajo bitko, ki je morda odvisna tudi od vaše SKESANOSTI IN PROŠNJI PO ODPUSTKIH, ker ste počeli, kar so vam naročili tisti, ki vas plačujejo.

Tudi pristransko (beri naročeno) poročanje o nečednostih z našim (tudi vašim) davkoplačevalskim denarjem, ki izginja v BREZNA BREZ DNA, vam pri bodočem opravljanju vašega poklica ne bo v čast, kar je verjetno še en razlog, da v SVOBODNEM RAZISKOVALNEM NOVINARSTVU ne boste imeli kaj iskati, če se ne pokesate.

Tudi tega, da vsi skupaj z vami vred plačujemo tudi našo NAJDRAŽJO vlado, se verjetno ne zavedate (še vedno se namreč vedete “hlapčevsko” in tiščite glavo v pesek), kakor so nas učili s ponarejeno zgodovino. Prava je bila namreč čez štiristo let skrbno varovana (da smo se vedno borili za svoje pravice) v Vatikanskih arhivih in na zloglasnem oddelku D, kjer so imeli dostop le izbranci.

V oči bode tudi dejstvo, da so bile pri nas prepovedane iste knjige kot v Vatikanu, pa ne glede na to, kdo je bil na oblasti v Jugoslaviji ali Sloveniji, kar veliko pove in sicer, da je elitna lovka dosegla tudi nas, pa to ne šele sedaj, temveč mnogo prej. Za nameček pa so imeli prevod knjige Hrvati že dvajset let pred nami, kar je tudi svojevrstna sramota. Ste kadarkoli o tem povprašali kateregakoli predstavnika oblasti? Verjetno ne, saj se vam to ni zdelo pomembno za duševno zdravje slovenskega naroda.

Ste morda kdaj katerega poslanca vprašali, zakaj se ne drži ustavne pravice iz 82. člena Ustave, ki govori, da so predstavniki vsega ljudstva in niso vezani na nikakršna navodila, torej tudi svoje stranke ne? Zakaj vas to sprašujem? Zato, ker sem sama komunicirala z enim od njih in mi je bilo potrjeno, da o tem ve, vendar v stranki ni podpore za takšne teme in verjamem, da niti slučajno ni osamljen primer.

ČAS SE VAM (NAM) IZTEKA.

V IMENU CELEGA ČLOVEŠTVA vas rotim, pridružite se svojemu narodu, da skupaj ustavimo ta  PEKLENSKI NAČRT, saj bo to v nasprotnem pomenilo konec naše civilizacije, pa če se tega zavedate ali ne. Zelo malo časa namreč imate, da svoje glave potegnete iz peska.

_____________________________________________________
LJUBI ČLOVEKOLJUBNI SLOVENCI - ODVETNIKI

Tako kot vi sem tudi jaz državljanka Republike Slovenije in se nikoli nisem ukvarjala s politiko, a to, čemur smo sedaj priča, nas sili, da se vsi ukvarjamo z njo, smo v stresu in nimamo več normalnega življenja.

Kot ekonomista nimam dovolj pravnega znanja, da bi lahko pomagala šikaniranim in blatenim ljudem, ki odkrivajo resnico, zato VAS ROTIM, ponudite vse svoje pravno znanje potrebnim pravne pomoči TUDI BREZPLAČNO, saj  če bo šlo s takšno bliskovito hitrostjo naprej, je ne boste mogli nuditi nikomur več.

Pa ne razumite me napak, ne govorim o grozovitih posledicah “pandemije”, ki dokazano to ni, pač pa zaradi skrbno načrtovanega NAJVEČJEGA GENOCIDA v zgodovini človeštva, ki bi mu v primeru, da bi uspel, uspelo počistiti z večino nas (kar seveda vključuje tudi vas). Svetovna elita, ki želi sprovesti tale peklenski plan, je tudi sama razglasila svetovno PLANDEMIJO. In zdaj nam njihova marioneta Bill Gates razglaša, da normalizacije razmer ne bo, dokler ne bomo vsi cepljeni, kar je že zdavnaj napovedal, v kar se lahko sami prepričate iz njegovih posnetkov.

Del plana je seveda tudi zloglasna ID (osebna izkaznica), ki so jo za leto 2020 napovedali že leta 2015. Projekt OBVEZNEGA CEPLJENJA Z VPRAŠLJIVIMI IN NEPRISTRANSKO NEPREVERJENIMI CEPIVI želijo sedaj tudi združiti z Gatesovimi mikro čipi, ki bi jih prejeli kar v cepivu (kako priročno - dvojni mastni zaslužki), pa še zmanjšanje populacije, kar s cepivi obljublja sam “ZDRAVSTVENI IN RAČUNALNIŠKI GENIJ” Gates (posnetki so na internetu dostopni vsem), medtem ko priznani strokovnjaki širom sveta predstavljajo dejStva, da se virus sicer nekoliko hitreje širi, vendar ni nič bolj nevaren od navadne gripe, tudi po smrtnosti ne, s čimer dokazujejo, da po vsesplošnem cepljenju ni prav nobene potrebe.

Pa prosim, nikar me ne imejte za teoretičarko zarote, saj to NI TEORIJA, temveč prava ZAROTA. In tega ne trdim na pamet. Pogledala sem si videe nešteto neodvisnih strokovnjakov - virologov, tako tujih kot domačih, ki vsi po vrsti govorijo o istih dejstvih, dokler njihovi videi čudežno ne izginejo iz “NEODVISNIH MEDIJEV”, ki so prav tako v rokah elite. Elita se namreč boji, da bi preveč ljudi izvedelo resnico, saj jih v nasprotnem ne bi brisali (v preteklosti, ko se še niso čutili ogrožene, jih niso).

Nazadnje se je oglasil tudi Nobelov nagrajenec za medicino, ki dokazuje, da je aktualni virus manipuliran, saj je vanj laboratorijsko vnešen tudi virus HIV, ki nikakor ni nastal naravno. Pričakovano so takoj razglasili, da nobelovec širi neresnico. A lahko verjamete?

Iz istega razloga celotno prebivalstvo zemlje bombardirajo s strahom v LASTNIH MEDIJIH,  v “NEODVISNIH” pa brišejo vse, kar jim ne gre v prid pri PLANDEMIJI. Prav zaradi tega sedaj pospešeno delujejo na tem področju, saj vedo, da počasi, a vztrajno izgubljajo bitko, ki je odvisna tudi od vaše nesebične pomoči.

Korak dlje lahko greste s pripravo zakonov o nedotakljivosti in neodtujljivosti voda, o prepovedi onesnaževanja zraka s težkimi kovinami, prepovedi uvajanja PET GE (na ta način zapisano namerno) tehnologije pred neodvisnimi ekspertizami o njihovi neškodljivosti (kar je naredila Švica), o neodtujljivi pravici o odločanju o lastnem telesu, torej o izbiri cepljenja in čipiranja, pa morda še čem. S 5000 podpisi namreč lahko državljani po ustavi vlagajo predloge zakonov, kar bomo glede na številne miroljubne, človekoljubne in podporne skupine pogumnim z lahkoto dosegli.

Pomagate lahko tudi z urgentnim vlaganjem zahteve po ustavni presoji eventuelnih neživljenjskih in genocidnih zakonov.

Seznaniti bi vas želela tudi s tem, da sem komunicirala tudi z enim od poslancev in ugotovila, da poslanci sploh ne poznajo svoje ustavne pravice iz 82. člena, ki govori, da so predstavniki vsega ljudstva in niso vezani na nikakršna navodila, torej tudi navodil svoje stranke ne. Na to me navaja dejstvo,  da je dotična oseba sama priznala, da ve za vse te stvari, da pa v stranki nima podpore, pa verjamem, da ni edina.

ČAS SE NAM IZTEKA,

V IMENU CELEGA ČLOVEŠTVA vas rotim, pomagajte nam ustaviti ta  PEKLENSKI NAČRT, saj bo to v nasprotnem pomenilo konec naše civilizacije.

_____________________________________________________
LJUBI ČLOVEKOLJUBNI POSLANCI VSEH BARV IN USMERITEV

 

Sem državljanka Republike Slovenije in se nikoli nisem ukvarjala s politiko, pa me lahko mirne duše razglasite za diletantko, a to, čemur smo sedaj priča, nas sili, da se vsi ukvarjamo z njo, smo v stresu in nimamo več normalnega življenja, zato ker NISTE OPRAVILI SVOJE NALOGE in delovali v skladu s tem, za kar ste bili izvoljeni.

VI se namreč namesto tega že desetletja ukvarjate s prelaganjem vsemogočih krivd drug na drugega, da bi s tem še bolj razdelili slovensko javnost (v resnici pa ste le DRUGA STRAN ISTEGA KOVANCA), medtem ko se pripravlja NAJVEČJI GENOCID v zgodovini človeštva, ki bi v primeru, da bi uspel, počistil z večino nas in seveda tudi vas, saj menda niste tako naivni, da verjamete, da pripadate svetovni eliti, ki želi sprovesti tale peklenski plan in katera je pravzaprav razglasila svetovno PLANDEMIJO.

Pa nikar me ne obmetavajte s teorijo zarote, saj sami dobro veste, da to NI TEORIJA, temveč prava ZAROTA. In tega ne trdim na pamet. Pogledala sem si videe nešteto neodvisnih strokovnjakov, tako tujih kot domačih, ki vsi po vrsti govorijo o istih dejstvih, dokler njihovi videi čudežno ne izginejo iz “NEODVISNIH MEDIJEV”, ki so prav tako v rokah elite. BOJIJO SE namreč, da bi preveč ljudi izvedelo resnico, v nasprotnem jih ne bi brisali ( ko se še niso počutili ogrožene, jih namreč niso).

Nazadnje se je oglasil tudi Nobelov nagrajenec za medicino, ki dokazuje, da je aktualni virus manipuliran, saj je vanj laboratorijsko vnešen tudi virus HIV, ki nikakor ni nastal naravno. Pričakovano so takoj razglasili, da nobelovec širi neresnico. A lahko verjamete?

Bojijo se ozaveščenih ljudi, zato preostalo prebivalstvo v LASTNIH MEDIJIH bombardirajo s strahom in pri tem so jim v veliko pomoč tudi predstavniki VAZALSKE VLADE (zgodovinski naziv, ki predstavlja spremljevalca, ki se je zavezal, da bo svojemu močnemu zaščitniku zvest do konca življenja).

Komunicirala sem tudi z enim od vas in ugotovila, da se poslanci sploh ne zavedate, da ste PREDSTAVNIKI LJUDSTVA in ste odgovorni temu istemu ljudstvu in ne vazalskim oblastnikom ali komu drugemu, tudi svoji stranki ne.  Bojite se vsega, še najbolj pa za svoje stolčke in bajne plače, ki jih s svojimi žulji plačuje slovenski narod, in se požvižgate na vaše ustavne pravice iz 82. člena, da ste, kot že rečeno predstavniki vsega ljudstva in niste vezani na nikakršna navodila, tudi svoje stranke ne. Dotična oseba mi je sama priznala, da ve za vse te stvari, da pa v stranki nima podpore, čeprav bi si lahko vzeli vzgled od naših južnih bratov, ki javno govorijo o tem, o čemer že  govori ves svet, le v zaplankani, hlapčevski Sloveniji ne.

Ne bom vas utrujala z vsemi dejstvi, ki so me pripeljali do grozljive resnice o “SVETOVNO PLANIRANEM GENOCIDU”, saj ugotavljam, da to tudi sami poznate (v nasprotnem imate vse možnosti, da lahko sami raziščete), pa vendar vas niti to ne strezni. Ne ugotovite, da vam borba za stolčke ne bo prinesla nič dobrega, temveč vas bo prav ta sebičnost skupaj z nami pogubila, če si bomo to dovolili.

Še imate čas, da se distancirate od PEKLENSKEGA NAČRTA in pokažete, da imate hrbtenico in da vam je mar za vaš narod, vas, vaše otroke, vnuke,….in da tistih najmočnejših in najtrpežnejših ne predate v roke eliti kot robotizirane sužnje brez čustev in brez zasebnega življenja, medtem ko vam nekoliko šibkejše prej ali slej odnese prisilno cepljenje (priporočam ogled videa, v katerem zdravnik lepo pojasni, zakaj so si izmislili termin cepiva, in sicer, da bi skrajšali za požrešne dobičkarje “predolge” procedure preverjanja in potrjevanja ustreznosti zdravil). V kolikor tega ne boste storili, boste SOKRIVI GENOCIDA NAD ČLOVEŠTVOM.
______________________________________________________________________
LJUBI ČLOVEKOLJUBNI SLOVENCI ZDRAVNIKI - POMAGAJTE NAM REŠITI SVET

Tako kot vi sem tudi jaz državljanka Republike Slovenije in se nikoli nisem ukvarjala s politiko, a to, čemur smo sedaj priča, nas sili, da se vsi ukvarjamo z njo, smo v stresu in nimamo več normalnega življenja. Mnogi med vami so šikanirani in blateni, a iz srca vas prosim, ne dajte se ustrahovati, pošteno pišite vzroke smrti, pridite na dan z vso resnico, ki  jo poznate tako o virusu, kakor tudi o ZAROTI, ki jo že desetletja (vleče pa se že tudi stoletja iz roda v rod) za nas pripravlja svetovna elita.

Pripravlja se namreč NAJVEČJI GENOCID v zgodovini človeštva, ki bi v primeru, da bi uspel, počistil z zemeljske oble večino nas (kar seveda vključuje tudi vas). Svetovna elita, ki želi sprovesti tale peklenski plan, je tudi razglasila svetovno PLANDEMIJO in načrtuje prisilno cepljenje celotne svetovne populacije.

Le to razglaša njihova marioneta “ZDRAVSTVENI IN RAČUNALNIŠKI GENIJ” Bill Gates, dodaja pa tudi, da normalizacije razmer ne bo, dokler ne bomo vsi cepljeni, vse to pa je že zdavnaj napovedal, kar se lahko tudi sami prepričate iz njegovih posnetkov na youtube-u. Del plana je seveda tudi zloglasna ID (osebna izkaznica), ki so jo za leto 2020 napovedali že leta 2015. Oba projekta želijo sedaj tudi združiti  z Gatesovimi mikro čipi kar v cepivu, medtem ko priznani strokovnjaki širom sveta predstavljajo dejstva, da se virus sicer nekoliko hitreje širi, vendar ni nič bolj nevaren od navadne gripe, tudi po smrtnosti ne.

Pa prosim, nikar me ne imejte za teoretičarko zarote, saj to NI TEORIJA, temveč prava ZAROTA. In tega ne trdim na pamet. Pogledala sem si videe nešteto neodvisnih strokovnjakov - virologov, tako tujih kot domačih, ki vsi po vrsti govorijo o istih dejstvih, dokler njihovi videi čudežno ne izginejo iz “NEODVISNIH MEDIJEV”, ki so prav tako v rokah elite. Elita se namreč boji, da bi preveč ljudi izvedelo resnico, saj jih v nasprotnem ne bi brisali (v preteklosti, ko se še niso čutili ogrožene, jih niso).

Iz istega razloga celotno prebivalstvo zemlje bombardirajo s strahom v LASTNIH MEDIJIH,  v “NEODVISNIH” pa brišejo vse, kar jim ne gre v prid pri PLANDEMIJI. Prav zaradi tega sedaj pospešeno delujejo na tem področju, saj vedo, da počasi, a vztrajno izgubljajo bitko, ki je odvisna tudi od vašega neodvisnega mnenja in odkrivanja resnice o vsiljevanju vzrokov smrti, saj se vedno več ljudi prebuja iz (več)desetletnega spanca.

Nazadnje se je oglasil tudi Nobelov nagrajenec za medicino, ki dokazuje, da je aktualni virus manipuliran, saj je vanj laboratorijsko vnešen tudi virus HIV, ki nikakor ni nastal naravno.

Komunicirala sem tudi z enim od poslancev in ugotovila, da se poslanci sploh ne zavedajo svoje ustavne pravice (pa seveda tudi dolžnosti) iz 82. člena, ki govori, da so predstavniki vsega ljudstva in niso vezani na nikakršna navodila, torej tudi na navodila svoje stranke ne. Zakaj to trdim? Zato, ker je dotična oseba sama priznala, da ve za vse te stvari, da pa v stranki nima podpore.

ČAS SE NAM IZTEKA.

Prosim vas, če se ne upate sami izpostaviti, pa se povežite s kolegi in spregovorite kolektivno, kar bo morda še bolj učinkovito. Ne bojte se za svoje službe, saj jih v nasprotnem sploh ne boste več potrebovali.

V IMENU CELEGA ČLOVEŠTVA vas rotim, ne dovolite uresničitve tega PEKLENSKEGA NAČRTA, saj bo to pomenilo konec naše civilizacije.

Tonka Božinović

 

Komentarjev 

 
#1 Resnica osvobaja 00:22 22-05-2020
TA SPOROČILA BOM NATISNIL IN DELIL LJUDEM
GRE ZA ŽIVLJENJE IN SMRT. MILIJARDNI GENOCID IN SUŽENJSTVO PREŽIVELIH NAM GROZI OD NWO SATANSKE BOGATAŠKE ELITE.
Nastaja satanistični NWO totalitarni sistem hujši od njihovega nacizma, komunizma in fašizma skupaj. Tokrat bodo pobili milijarde ljudi, če se ne upremo obveznim strupenim cepivom. Janševa dr Beović-Mengele je njihova in s cepivi nameravajo izvesti genocid še letos v kombinaciji s 5G frekvencami. ORGANIZIRATI JE POTREBNO OBRAMBO. Nepovezani nimamo možnosti.
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali razumete, da je corona plan-demija največji zločin zoper človeštvo
 
Trenutno je na strani
Prisotni 186 gostov .
AKTUALNO

Naša NOVA spletna stran

Prosimo, če pogledate še na našo Facebook stran, ker je vedno kaj novega

OSVOBODILNI PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Tako se je začelo: Pandemija KORONAVIRUS -VIRUSNI MARKETING!

CORONA PREVARA ŠE ENKRAT RAZKRINKANA - NAČRT ZA POHOD V LJUBLJANO 5.11.2020

HOČEMO BITI INFORMIRANI!

Boste po tem razkritju medijske prevare še vedno razmišljali, da bi 5. novembra ostali doma?

Fašistična tiranija se že izvaja,revščina trka na vrata,JE TO NAŠA NOVA NORMALNOST,SLOVENCI?

SLOVENCI, ZDAJ NAŠA SODBA SE PIŠE, ZAPIŠIMO JO SAMI! ZDAJ ALI NIKOLI!

Slovenija na razpotju, ena pot
vodi v svetlo prihodnost, druga v pogubo!

Zažvižgala je gospa Sabina Senčar, dr. medicine, VSA ČAST!

OPOZORILO ČLOVEŠTVU!

Priče smo najhujši tiraniji po drugi svetovni vojni!

PSIHOLOŠKA VOJAŠKA OPERACIJA COVID19 - ob široki medijski propagandi se izvaja še načrtovana druga faza po scenariju EVENT201 že od oktobra 2019

REŠITEV JE SAMO ENA, SKUPAJ STOPITI IN IZVESTI ISLANDSKI MODEL OSVOBAJANJA!

Hlapci svetovne in slovenske masonerije vam bodo s policijo vdirali v vaše domove!

Upamo, drage Slovenke in Slovenci, da vam bo to, kar pravijo različni zdravniki sveta, združeni v World Doctors Alliance, dalo misliti!

Kaj pa sklep in pravni pouk, gospoda pravniki v Državnem zboru?

JA, PRETIRAVALI SMO, je izjavil glavni uradni nemški medij ARD...

GREMO, SLOVENIJA, NA POT, KI VODI V SVETLO PRIHODNOST!

Najpomembnejši video na planetu ZEMLJA zdaj!

PLES V MASKAH - ALI KAKO UBITI RESNICO?

Odgovor je tukaj! Kaj naj storimo Slovenci, da vsi zmagamo!

Dr. Uroš Dobnikar: COVID 19: Javni poziv zdravnikom in Zdravniški zbornici Slovenije

Poziv tožilcem in vidnim drugim oblastnikom, ki sodelujejo pri zločinu zoper človeštvo!


Dr. Reiner Füllmich: "CORONA škandal je zagotovo največji zločin zoper človeštvo."

26 LET OPTIMUMA, TOKRAT V ČASU ORGANIZIRANE PLANDEMIJE COVID-19

CORONA VIRUS NI NAJVEČJA LAŽ V ZGODOVINI ČLOVEŠTVA, JE LE OTROK MATERE VSEH LAŽI!

Poziv Vladi Janeza Janše Gospod Gregor Knafelc, dr.dent. medicine, si na Medicinski fakulteti ni pustil oprati možganov

DESET ZAPOVEDI — tokrat iz ZDA

Ne nasedajte novi kontrolirani opoziciji in ne bojujte se s sodržavljani, ki nosijo ali ne nosijo mask, ker mafija želi, da se pobijete med seboj!

SLOVENCI UMORJENI BOSTE!

Zakaj nas zastrupljajo z wi-fi in nevrotoksini, DR. DIETRICH KLINGHARDT

Naravna znanost o zdravju je bila tema na zborovanju ZA ŽIVLJENJE in OOPS

Teste in aparate KOVID 19 je svetovna mafija distribuirala že leta 2018!

Je to vaša nova fašistična normalnost, gospa tovorišica Simona Kustec?

POZOR, POZOR TO VELJA TUDI ZA SLOVENIJO, ZDRAVNIK OPOZARJA

David Icke pove, kar mora izvedeti svet!


Črni oblaki se zgrinjajo nad staroselski evropski slovenski narod! Se bliža bankrot in razkosanje?

KRIMINAL NA KRIMINAL, PANDEMIJA KORONA KRIMINALA!

Narod, DOPUSTOV JE KONEC, tudi v Sloveniji so hlapci domače in svetovne masonerije že začeli zaostrovati!

MASKERADA in SOCIALNO DISTANCIRANJE

UGASNIMO TELEVIZORJE IN DELUJMO PO SVOJI VESTI!

Sloveniji vladajo HLAPCI slovenske in svetovne MAFIJE!


Španski zdravnik brez dlake na jeziku o SVETOVNI KORONA PREVARI!


640 zdravnikov trdi, da je KOVID 19 SVETOVNA PREVARA! (VIDEO in prevod v SLO jezik)

Predsednik Belorusije odločno zoper NWO, razkril vsote podkupnine, če bi igral igro KORONA PLANDEMIJA

Dokumentarni film o KORONA PREVARI na največji angleški internetni medijski platformi LONDON REAL

Je WHO hotela podkupiti beloruskega predsednika Lukašenka z 92 milijoni USD?

Ponovno smo pisali vodstvu RTV SLO in prejeli smo odgovor!

Kdaj torej pridemo, glavna urednica Televizije SLO, gospa Manica Janežič Ambrožič?

Zastrašujoča RESNICA, razkrita s strani enega od nekdanjih vodilnih v VODAFONE-u

Potrebujete Slovenci še dokazov iz sveta, da prihaja POGROM NAD VAS IN VAŠE OTROKE?

RTV SLO: Tomo Križnar, "NEKAJ JE ZADAJ ZA KORONA VIRUSOM"

V Ameriki se je že začelo, otroci zbolevajo za nepoznanimi boleznimi!

Aplikacija "OSTANI ZDRAV", še ena prevara za uvedbo popolnega nadzora!

Kaj šele prihaja v novih cepivih "proti" KORONA "VIRUSU"!?

Avstralija ječi pod tiranijo fašističnh državnih organov. To čaka tudi Slovenijo!

TO BO POVZROČILO CEPLJENJE-ČIPIRANJE - POVRATKA NAZAJ NI!

Ker jim ni uspelo z EBOLO, skušajo doseči popolno kontrolo nad ljudstvom s KORONO!

Nemci so odvrgli maske, pravijo, da je za njih KORONA PREVARA KONČANA!

V Nemčiji vstalo preko 1.2 milijona ljudi!

Bill Gates: "Cepiti je treba celotno svetovno populacijo!"

Erdoganov cilj je "VELIKA TURČIJA"!

Kje so slovenski duhovniki, v službi vatikanske RKC, ki so menda zavezani širiti RESNICO?

Gripa sovražnica ali naša prijateljica?

Vloga Ministrstvu za zdravje za vpogled v obdukcijske izvide umrlih zaradi bolezni KOVID 19

(VIDEO) Predstavniki Gibanja OPS s predstavniki Slovenske ljudske stranke (SLS)

Čipirali so živali, zdaj smo na vrsti ljudje!

Ubijalski RESPIRATORJI nas stanejo preko 15 milijonov evrov!

Zakaj morate nositi "ZAŠČITNE" maske?

Naša nova članica, gospa profesorica Monika Maku sporoča oblastnikom

Kako je mogoče, da domala vse vlade in mediji lažejo o KORONA pandemiji?

Od samega začetka govorimo, kaj je v ozadju KORONA prevare, že jeseni na voljo 400 milijonov doz cepiv zoper COVID-19

Predsednik Vlade Ivan Janez Janša se je znova zlagal

Šokantno, kako je Rockefeller mafija maja 2010 objavila svoj načrt poteka epidemije

Ivan Janez Janša dvojni tajni agent UDBE in nemške BND?

CEPIVO SMRTI ZA LAŽNO PANDEMIJO KORONA PLAN-DEMIJO!

Razlaga resničnega pomena "KOVID 19"

Zelo zanimive informacije o zaroti zoper človeštvo KORONA PLAN-DEMIJI

Novinarji imajo po Ustavi in zakonu dolžnost posredovati javnosti informacije javnega značaja!

Vseslovenski zbor Osveščenih Prebivalcev Slovenije je na ZBOROVANJU ZA Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije sprejel VIZIJO ZA SLOVENIJO 2030 in Osvobodilni Program narodne enotnosti ZA OOPS

Prijava suma storitve kaznivih dejanj v zvezi z razglasitvijo in ukrepi KORONA PLAN-DEMIJE

UPOR ZOPER ČIPIRANJE IN 5G JE NAŠA PRAVICA IN DOLŽNOST!

KAKO GLOBOKO SEŽE CENZURA V SLOVENSKEM PROSTORU

NEMŠKI ZDRAVNIKI RAZKRINKAJO KORONA PLANDEMIJO PREVARO!

Poziv policistom, vojakom, gasilcem, novinarjem, odvetnikom, poslancem in zdravnikom!

"ZAŠČITNE" MASKE VOJNIH DOBIČKARJEV

Virusov, ki bi skakali iz človeka na človeka NI! NE OBSTAJAJO!

Da bo še bolj jasna svetovna prevara PLAN-DEMIJA KORONA NORIJA!

Javno OPOZORILO IN POZIV vodstvu RTV SLOVENIJA!

Ugledna podjetnica transportnega podjetja zaradi OBLASTNIŠKE NOROSTI KORONA PLAN-DEMIJA, NAREDILA SAMOMOR!

POSLEDNJE PISMO IN PRITOŽBA (PRO)PADAJOČIM OBLASTNIKOM - ORGANIZIRANI KRIMINALNI ZDRUŽBI!

"Žvižgač" Gale fake kot korona plan-demija, enako kolesarski kvazi protestniki

KONEC JE, MASKE SO PADLE - RDEČI VIRUS KOVID 19 JE RAZKRINKAN

Pozabili so ugasniti mikrofon in spet je RESNICA prišla na dan, KORONA PLAN-DEMIJA je svetovna prevara!

Poziv miličnikom in vojakom!

IZVRŠEN DRŽAVNI UDAR IN NAPOVED VOJNE NEPRIVILEGIRANIM LJUDEM!

Strupi v cepivih v Italiji, predstavitev italijanskih strokovnjakov

VKLOPI RAZUM, še ena potrditev SVETOVNE PREVARE!

Dovolj je vaših laži, prevar, zvijač, manipulacij in ropanja narodovega denarja!

Še ena potrditev, da je KOVID 19 PLAN-DEMIJA svetovna prevara!

Tako nas hočejo ČIPIRATI (cepiti), nas imeti na povodcu in nas ubijati!

Ugrabljena RTV SLO zahtevala umik našega videa z YOUTOOBE-a!

"NOVI" KORONA VIRUS, je brez najmanjšega dvoma, zločin nad človeštvom!

Kacinu ušlo v mikrofon, ko bo narod dokončno spregledal bo pa njemu in še komu ušlo
tudi v hlače!

Slovenci, ki nasedate KORONA VIRUS MARKETINGU pazite se, kmalu bodo ukazali obvezno cepljenje

Bill Gates o tisoče milijardah USD, ki jih je vložil v fake teste za KORONO in za razvoj cepiva

Brutalna CENZURA UGRABLJENE RTV SLO, mag. Karin Rižner

EPIDEMIJE KORONA VIRUSA NI: Trdi nemški dr. med. Claus Köhnlein

Janša že 30 let naklada o nujnosti LUSTRACIJE!

Zgodba tvojega suženjstva Pamet PREPOVEDANA! Možen bo tudi državni udar!

Pozdravljeni v Sloveniji KORONA NOROSTI!

Odstopite Predsednik Sami, ker LAŽETE!

"MODI" - SARS Originalni nemški dokument o scenariju KORONA virusa

Hud zdrs RTV SLO, RESNICA je ušla na dan!

Kje ste slovenski intelektualci, profesorji, docenti, doktorji, zdravniki, ali ste vsi padli v histerijo medijskega marketinga
korona norosti?

Dr. Lidija Gajski - KORONA HISTERIJA JE PREVARA!

12 uglednih svetovnih strokovnjakov o CoVid - 19 PANIKI

Nalijmo si čiste vode, KORONA VIRUS je največja
prevara človeštva!

Smrtonosni virus pohlep in corona virus

Vse več pametnih ljudi meni, da gre pri KORONAVIRUSU za novi nateg stoletja!

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 29-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

O dobrodelnosti na slovenskem

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 200 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?