Prispevki različnih avtorjev Prispevki različnih avtorjev Neponovljiva enotost leta 1990...

Neponovljiva enotost leta 1990...

... je bila temelj največje prevare slovenskega naroda v njegovi zgodovini!

TITO-isti, ki so tukaj maja leta 1945 nacifašističnega okupatorja samo zamenjali, nam vladajo še vedno. (pripomba OPS)

Prazniki, ki so trajali več kot dva meseca začenši od dneva, ko je zadnji vojak JLA zapustil Slovenijo, prek nastanka DEMOSA, dneva samostojnosti ali spomina na dan plebiscita, Božiča, do novega leta, ko je bilo dovoljeno sanjati, lagati, izražati samohvalo, so mimo. To so bili dnevi, ko je pomen in namen prazničnih dni, slovenska poliitčna elita v slogu titoisitčnih revolucionarjev iz preteklosti, poneumljala slovenski narod, državljane Slovenije, jih izkrivljala in prilagajala svojim osebnim in ideološkim potrebam v prid. Zdaj prihaja streznitev iz tega njihovega politikantskega opoja, ponarejanja zgodovine je konec, saj so problemi v tem času kljub njihovemu lepobesedičenju, bili aktivni in so rasli.

Enotnost ob izvedbi plebiscita za samostojno Slovenijo je bila posledica tega, ker je na eni strani slovenski narod večinsko verjel dejanskim pomladnikom, torej tistim kateri smo hoteli in smo jim obljubili, da bomo odpravili titoistični zločinski režim z njegovo elito vred. Titoisti in njihovi simpatizerji, kateri so bili, tako kot so še danes, v manjšini vendar kljub temu zavzemajo oblastniške fotelje, pa so glasovali za samostojno državo zato, ker je to za njih bila edina priložnost, da bodo še naprej na oblasti, da bodo opravljali državniške in institucionalne funkcije, da bodo lahko še naprej kradli kot do tedaj v titovi Jugoslaviji in se bodo šli udbovskega modela vsestranskega onemogočanja politično in strokovno drugačemislečih in cenzure medijev.

Tokratna trideseta obletnica spomina na izvedbo plebiscita za samostojno državo Slovenijo je, na temelju nastopajočih političnih govorcev in njim podrejenih strokovnih komentatorjev na to temo, izzvenela kot tista katero titoistični revolucionarji vsako leto izvajajo v spomin na dogodke v Dražgošah. V obeh primerih prireditelji in govorci lažejo in potvarjajo zgodovino, ko dejanske dogodke prirejajo sebi in svoji politični opciji v prid in s tem opravičujejo posledične žrtve teh dogodkov v obeh obdobjih. Identiteto, pomen dela in buditeljsko poslanstvo teh žrtev, zamolčijo, sebe in sebi pripadajoči politični sistem pa povzdigujejo v lažne višave, v nesmrtnost.

V Sloveniji postaja praznovanje raznih zgodovinskih mejnikov, v zadnjih 75. Letih, vse bolj farsa, ko praznujejo tisti kateri so te mejnike ovirali, so igrali dvojno igro s figo v žepu ali pa sploh niso v teh dogodkih sodelovali. To se kaže pravkar, ko nekateri tovrstni akterji praznujejo obletnico ustanovitve DEMOS-a (Demokratične opozicije Slovenije) v palači predsednika države tov. Pahorja ali na raznih slabo obiskanih okroglih mizah, kjer so prisotni le takorekoč sami. Vse to delajo z namenom, da bi postali pomembne pozitivne zgodovinske osebnosti, kateri so zaslužni za obstoj samostojne države Slovenije in celo za obstoj slovenskega naroda, ter da se nebi nikoli zvedela resnica o nekaterih, kakšno je bilo njihovo dejansko poslanstvo v takratnih dogodkih. Pri tej zgodovinski pravari in skrivanju resnice o teh dogodki pa uporabljajo pregovor: »Ujemite tatu«, kar pomeni, da slovenski narod, državljane Slovenije prepičujejo, da so za vse posledice te prevare katere so v nebo vpijoče danes po tridesetih letih, krivi oni, ta drugi ali neznane nadnaravne sile.

Počasi tisti, kateri so po naročilu titove partije kot njeni zvesti sopotniki v bivšem sistemu in Kučana bili vrinjeni v stranke slovenske pomladi, začnejo govoriti pravo resnico. Prvi med njimi je dr. Rupel, ki je z izjavo: »Ko je razpadel DEMOS, so vajeti v svoje roke vzele stare sile«, jasno in nedvoumno priznal, da so oni zminirali DEMOS, kateri je njim in Kučanu služil kot prevara slovenskega naroda. Rupel je bil dolga leta trden člen vlad katere je vodil predstavnik, po Ruplu, »starih sil«, dr. Drnovšek. Po plebiscitu in ureditvi formalnega konstituiranja države in mednarodnega priznanja Slovenije kot države, so kvazi demosovci DEMOS takoj razgradili, saj jim je bilo s strani Kučanovih titoistov zagotovljeno, da bodo še naprej del titoisitčne oblasti. Vsem razen Pučniku (pa še njega so potem kot pesek v oči nagradili z neko nepomembno funkcijo podpredsednika vlade) je bilo že vnaprej zagotovljeno, da bodo v nadaljevanju sodelovali v vladah pod vodstvom starih poliitčnih sil. Tako so Rupel, Janša, Podobnik, Bavčar in še nekateri iz DEMOSA bili trdni in odločujoči člen naslednjih vlad v samostojni Sloveniji.

Predsednik države Pahor je 23.12.2019 v svojem govoru na proslavi in v svojih nastopih v medijih, povezanih s 30. Obletnico spomina na DEMOS in na plebiscit, glede neponovljive enotnosti, tako debelo lagal, da se je sam sebi smilil, kar je bilo vidno na njegovem obrazu in izvajanju govora. Bil je raztresen in to z razlogom. Bil je namreč v negotovosti in skrbeh, če je svojo edino pozitivno strokovno lastnost, to pa je mešetarjenje in vsestranska prilagoditev svojega javnega nastopa interesnim skupinam ljudi, dobro opravil. To, da premami in prepriča interesne skupine državljanov in povrhu še tistih 60 odstotkov volilcev kateri si želijo drugačen politični in upravljalski politični sistem v državi, od sedaj veljavnega titoističnega, pričakujejo od njega tisti kateri ga negujejo in so ga na koncu naredili za predsednika države, čeprav je bil nesposoben predsednik vlade, kjer je njegov edini dosežek to, da je državo zadolžil za deset milijard EUR.

Nemški predsednik Steinmeier je ob 30 obletnici padca Berlinskega zidu rekel, da se zahvaljuje vzhodnoevropskim državam za to, da so se njihovi narodi uprli stalinizmu in titoizmu in so s tem prispevali svoj delež k padcu Berlinskega zidu in k združitvi Nemčije. Da bi bila spet na pravi in zmagoviti strani zgodovine zdaj Pahor in Kučan bahavo razlagata dogodke okrog leta 1989 v Sloveniji. V svojih nastopih direktno in posredno zanikata to, da sta leta 1989 bila proti padcu Berlinskega zidu, proti razpadu Titove Jugoslavije, proti zlomu Titoizma, proti demokratizaciji Slovenije. Da se obnašata tako kameleonsko ni nič novega, tako sta pač bila izobražena in vzgojena s strani titoističnih vzgojiteljev.

Njuni politični in ideološki vzorniki so tudi zamolčali, Majstra, Slaviča, Jeriča, Lutra, Trubarja in mnoge slovenske strokovnjake in znanstvenike, kateri so v preteklosti naredili mnogo dobrega za Slovenijo in slovenski narod. Za njih se je zgodovina Slovenije in slovenskega naroda začela z njihovim prihodom na oblast torej leta 1945. Pahor in Kučan ter tovarišija kot jihovi nasledniki zdaj zanikajo obstoj dejanskih pripadnikov slovenske pomladi, dejanskih buditeljev slovenskega naroda in njihove aktivnosti okrog leta 1989. Tisti, kateri so nas takrat imeli na »mušici« in nas ves čas od tedaj vsestransko terorizirajo, zdaj sebe propagirajo kot pomladnike, prenovitelje in buditelje in si pripisujejo zaslugo za padec berlinskega zidu.

Resnica je, da so v teh odločilnih časih za spremembe v Sloveniji, s svojimi vrinjenimi vazali med dejanske pomladnike in buditelje, poskrbeli za to, da v Sloveniji ni prišlo do nobene spremembe titoističnega političnega sistema. V Sloveniji ni prišlo do padca titoističnega zidu ampak so ga Kučanovi titoisti s pomočjo njihovih hlapcev vrinjenih v Slovensko pomlad in DEMOS, med buditelje slovenskega naroda, le ometali z lažno fasado imenovano navidezna ali deklerativna demokracija.

V tej ihti, ko se slovenski titoisti trudijo dokazati, da so vedno na zmagoviti politični strani, se sploh ne zavedajo, da na ta način obelodanijo resnico katero so maloprej ostro in kategorično zanikali. Kučan in Pahor sta s tem odzivom na izjavo nemškega predsednika priznala, da je bila titova Jugoslavija tudi del vzhodnega bloka, da se je slovenski narod uprl titoizmu kot političnem sistemu v imenu katerega sta bila vzgojena.

To manipulativno izjavo od obeh so povzeli slovenski mediji ter so tako zamolčali resnico o dogodkih v Sloveniji leta 1989. Vsepovsod v vzhodnih državah o tem govorijo tisti kateri so dejansko zaslužni za to o čemer govori Steinmeier, le v Sloveniji ne. Tam o teh dogodkih govorijo dejanski uporniki proti stalinizmu, prenovitelji sistema in buditelji naroda, v Sloveniji pa smo dejanski pomladniki cenzurirani in se naš glas, da bi povedali resnico o takratnih dogodkih, ne sme slišati. Titoisti kot je poslanec SD Kovačič, pravijo, da »demokratična prenova partije« še vedno poteka. Torej za celotno slovensko poliitčno elito od leta 1989 naprej pomen padca Berlinskega zidu ne pomeni radikalne spremembe političnega sistema, kot se je to zgodilo v DDR in ostalih vzhodnoevropskih državah ampak prenova partije in nje prilagajanje stanju potrebam v danem trenutku oziroma po potrebi tistega s kom se pogovarjajo na mednarodni sceni.

Naslednja resnica katero brez sramu povedo, da smo še vedno v titoizmu kot pred letom 1989. Osamosvojitev Slovenije in padec Berlinskega zidu je velika večina slovenskega naroda razumela, da se bo s tem aktom rešil zločinskega titoizma in bo zaživel v demokratični pravni in v proevropsko urejeni državi s kadrovsko prenovljeno, uradniško ter politično elito in voditelji kateri niso bili del ali pa glavni v titovi Jugoslaviji. Zdaj, ko so se po njihovem zadosti rehabilitirali in udomačili, ko mislijo, da jim nihče več ne more do živega, jih nihče ne more več odstraniti z oblasti, brez sramu priznajo, da so leta 1989 s pomočjo vrinjencev v vrste slovenske pomladi prevarali slovenski narod. Plebiscit in takratno enotnost so zlorabili v namen dosega svojih ciljev kot so to titoistični revolucionarji kot politični predniki sedanje politične elite, borbo domoljubov proti trem okupatorjem v letih 1941-45 zlorabili za to, da so prevzeli oblast v svoje roke in je niso hoteli z nikomer deliti tako kot je tudi danes nočejo deliti in izpustiti iz rok. Zahrbtno z manipulativnimi nameni so se razdelili po strankah, hibridno levo-desno in na pozicijo-opozicijo in na ta način navidezno zadovoljili Evropskim standardom politične ureditve države Slovenije, notranja politična, upravna, izobraževalna, pravosodna ureditev pa funkcionira podobno kot v bivšem sistemu.

Tudi Janševi titoisti ponarejajo dogodke ki so se odvijali leta 1988 in naprej. Pri tem se poslužujejo istega sistema katerega uporabljajo Kučanovi titoisti za prikazovanje dogodkov v Dražgošah. Podpredsednik DZ Jože Tanko govori o napakah vladajoče elite, pozabi pa, da ima vsaka napaka vir in ta vir za to, da so lahko delali in lahko delajo napake Šarec, Cerar, Drnovšek, Pahor, so Janša in tovarišija, kateri so bili politični in državnoupravni sopotniki titoističnega sistema v bivšem sistemu, potem pa vrinjeni med dejanske slovenske pomladnike z namenom, da dosežejo stanje katero sem do sedaj opisal. Če bi oni takrat zares delovali kot je bilo zapisano v programu Slovenske pomladi, potem danes s strani Tankota našteti nebi nikoli dobili priložnosti, da bi opravljali državniške funkcije in bi delali napake. Tu so bili zraven še danes živeči, Bavčar, Rupel, Peterle, kateri so s Kučanovimi titoisti leta 1991 sklopili pakt o skupnem obvladovanju slovenskega političnega prostora in seveda njihovi pomagalci v Ljubljani, Jambrek, Požarnik in sem spadajo še tisti na lokalnem nivoju.

Da bi zakrili ta medsebojno sklenjeni pakt o sodelovanju pri obvladovanju oblastniških foteljev v samostojni državi, danes govorijo le o procesu osamosvjanja in o plebiscitu, niti z besedo pa ne omenijo, da je bila glavna točka programa slovenske pomladi zlom titoističnega režima in takojšnja vzpostavitev demokratičnih razmer v državi. Takšen odnos Janševih titoistov je dokaz za to, da so tudi oni sprejeli sistem političnih in družbenih sprememb v državi kot to omenja poslanec SD Kovačič in tovarišija. To pomeni, da so se oboji strinjali, da do kadrovske lustracije (očiščenja) na političnem in državnoupravnem področju ne bo prišlo, da se bo ves tovrstni kadrovski potencial iz bivšega sistema prenesel v samostojno državo. Oboji ves čas kot papagaji le poudarjajo, da so pomembne izkušnje iz preteklosti in da moramo sodelovati. V tem smislu se oglasi poslanka v EU parlamentu gospa Novakova in pove, da novi politiki, kateri niso vzgojeni v njihovih poliitčnih inkubatorjih, nebi bili boljši od njih. Ta izjava Novakove potrjuje resnico, da so ti ljudje brez človeških moralnih in etičnih vrednot in jim gre samo za lastne interese na račun države katero je ustvaril slovenski narod. Toliko so zaljubljeni v državniške funkcije katere jim prinašajo privilegije, da jim je malo mar za to, da so državo v 30. Letih finančno, družbeno, razvojno, politično izropali in jo pahnili na rob razpada.

Če primerjamo tovrstno sodelovanje v drugih nekdanjih vzhodnih državah lahko ugotovimo, da v Nemčiji še danes po 30. Letih padca Berlinskega zidu, nemške demokratične stranke na državnem nivoju nočejo sodelovati z takoimenovanimi »Die Linke«, kateri so nasledniki Honeckerjeve SED, pa čeprav v njihovem programu ni sledu iz programa SED in tudi v javnih nasrtopih ne zagovarjajo te preteklosti kot to počno slovenski titoisti še danes. Seveda se iz aktivnosti naštetih, ta glavnih in njihovih pomagalcev vidi, da si tega nesodelovanja z Kučanovimi titoisti, kot vrinjenci v slovensko pomlad in potem v vlogi nosilcev aktivnosti DEMOSA na državnem nivoju, niso mogli dovoliti, saj so skoraj vsi bili v bivšem sistemu sopotniki titoizma, mnogi kot člani partije mnogi ne, vendar so zvesto izvajali program partije na nivoju kjer so delovali kot zaposleni v državnih službah ali kot študentje (kar nekaj jih je mogoče najti na Lajovicevem seznamu UDBA.net). Ti ljudje zbrani v Janševem klubu titoistov so takrat po letu 1988 skupaj s Kučanovimi titoisti postavili temelje za sedanje katastrofalno nevzdržno greznično stanje v državi na vseh področjih njenega funkcioniranja.

Tanko danes brez sramu slovenski javnosti pove, da je le takoimenovana »desnica«, ki pa ima hibridne gene, bila slovenska pomlad. Pri tem zamolči, da je nosilec slovenske pomladi in DEMOSA bila proevropsko levousmerjena demokratična Socialdemokratska stranka Slovenije s Pučnik Jožetom na čelu. Nam, kateri smo bili aktivni soustvarjalci takratnih dogodkov, Tanko in tovarišija katera ponareja najnovejšo zgodovino po vzoru Titovih revolucionarjev tisto od leta 1941-1990, teh laži ne more prodati, problem pa je, da na ta način poneumlja mlade. Janševi v tej skrivalni ofenzivi gredo tako daleč, da ponarejajo politično opredelotev dr. Pučnika z namenom, da bi ga lahko izkoriščali v svoje politične in osebne koristi doma in na mednarodni sceni. Pučnik ni bil nikoli desničar ampak socialdemokrat tako v Nemčiji kot tudi po prihodu v Slovenijo. Janševi pa so ga v Bruslju predstavili kot desničarja in to prevaro so Bruseljski politični birokrati sprejeli, čeprav dobro vedo, da je to laž. Torej Pučnik kot predsednik DEMOSA in socialdemokrat dokazuje, da pripadniki slovenske pomladi niso bili samo desničarji ampak proevropsko usmerjena levica.

Kot pripadnik Janševih titoistov je dr. Jambrek nedavno dobil državno priznanje od predsednika Pahorja za njegove zasluge (za kaj le je tako zaslužen in v imenu koga, zagotovo v imenu titoistične partije in njej pripadajoče elite). Pri tem je bil baje nejevoljen zaradi tega, ker je stanje v državi slabo. Jambrek je bil ustavni sodnik v samostojni Sloveniji in je potem opravljal še druge funkcije, vendar se nikjer ne vidi zapis, da bi se kakorkoli trudil in zavzemal za to, da se po letu 1990 politični sistem v Sloveniji spremeni in da se kadrovska kvaliteta v pravosodni in državni upravi spremeni. Glede na njegove funkcije v teh letih in podjetniške dosežke večinoma v izobraževanju je jasno, da je bil privilegiran in mu je bilo dovoljeno ustvarjati. Če bi zares bil zvest programu Slovenske pomladi in na strani dejanskih sprememb političnega sistema, bi danes to odlikovanje moral zavrniti, saj ga je prejel od Kučanovega »Kronprinza« Pahorja keteremu je zaupana naloga, da se v Sloveniji nadaljuje titoistični poliitčni sistem. Torej je Jambrek odlikovanje dobil za zasluge za to, da je leta 1990 in do danes poskrbel za to, da se v Sloveniji ohrani titoisitčni politični sistem.

Hubert Požarnik slovenski psiholog in psihoterapevt, obraz z znamenite slike ustanoviteljev DEMOSA in podpornik sklenitve pakta med vrinjenci v slovensko pomlad in Kučanovimi titoisti, ob 30 obletnici pove, da do lustracije takrat ni prišlo, ker je mnogo članov DEMOSA bilo v partiji. Seveda pa človek zamolči to, kar je bil večji problem, da je mnogo vodilnih članov, bilo sodelavcev UDBE-SDV v takšni in drugačni obliki, tudi s karakteristično številko 198 kar pomeni s strani partije in UDBE preverjeni ljudje. Prizna, da tudi on ni glasoval za lustracijo.

Vedno uporabljajo besedo »lustracija«, ki nekako grozno zveni, da je to neko rezanje glav in temu podobno pokončanje ljudi, dejansko pa to pomeni slovesno očiščevanje. Lustracija ni pomenila ubijanje ali onemogočanje partijcev, saj dobro vemo, da je članstvo v osemdesetih letih bilo že kot biti član sindikata. Partija je potrebovala denar in je zato vsakega sprejela kot člana zaradi plačevanja visoke članarine. Problem so bili nesposobni kadri z ali brez diplom ali so si jih pridobili na sumljiv način, v državni upravi, v pravosodju, šolstvu, ki so bili zapriseženi in vkalupljeni titoisti in teh se je bilo potrebno znebiti. Ti kadri drugače niso znali delati kot jim je partija in njena elita narekovala, bili so poslušni kot so še danes, zato tudi niso bili primerni za izvedbo sistemskih sprememb v samostojni Sloveniji, da bi ta postala demokratična, pravna in proevropsko urejena in funkcionirajoča država.

Brez problemov bi takrat te kadre iz bivšega sistema nadomestili z boljšimi v Sloveniji živečimi in tistimi kateri so pobegnili pred titoistično tiranijo in blaznostjo v tujino in se tam naučili demokratičnega sistema in urejene države. Za kadre iz tujine so se odločile mnoge vzhodne države zato so uspešno stopile iz stalinizma v demokratično ureditev in na pot gospodarskega razvoja. V Sloveniji pa do tovrstne prakse, zaradi do sedaj opisanega, ni prišlo, zato posledično tega, se še danes izvaja titoistična kadrovska selekcija, kjer je le pomembno, da je ta človek »naš in politično pravoveren«, znanje in njegove sposobnosti ter sporna preteklost ni pomembna. Če je v preteklosti storil več koruptivnih in kriminalnih dejanj, dobi za nagrado višji položaj, v državni upravi ali se ga nemalokrat pošlje na mednarodno sceno kjer predstavlja državo Slovenijo.

Spoštovani slovenski narod, državljani Slovenije, glede na vse kar se dogaja v teh 30. Letih v Sloveniji, kako so nas prevarali leta 1990 s pomočjo DEMOS-a in plebiscita, pod vodstvom Kučanove in Janševe titoistične politične elite, ko vsak dan drugorazredni živimo slabše, je napočil čas, da se upremo tej tiraniji z vsemi sredstvi in dokončno zrušimo ta hlapčevski, lažnivi, klečeplazni titoistični sistem in njegovo elito ter poskrbimo za razmere, da bodo v politiki in državni upravi v pravosodju in šolstvu, v strokovnih krogih, dobili mesto ljudje kateri imajo znanje, sposobnost, katerim je v prvi vrsti interes blaginja države in državljanov.

Pravobranilec Evropskega sodišča v svoji odločitvi glede Arbitraže, ko je sprejel skoraj vse predloge Hrvaške in nobene slovenske, nam sporoča, da Slovenija pod sedanjo titoističmno klečeplazno politčno in njej podrejeno strokovno elito nima ugleda. To pomeni, da mednarodna skupnost tudi nas državljane ima za hlapce, saj si ne upamo resno zoperstaviti se tej titoistični krvosesni hlapčevski eliti v Sloveniji, kot to počnejo vsi narodi v Evropi, če se ne strinjajo s svojo politično elito in njenim načinom vodenja države. Napočil je čas, da ukrepamo in to lahko počnemo, saj je naša stranka najmočnejša z več 60 odstotno podporo. Zato ne prenašajmo več tega, da bi nam še naprej vladala manjšinjska združba titoistične partijske elite, kot nam vlada že 75 let.


Kozic Karel, 4.1.2020

 

KLIK NA spodjo sliko in izpolni pristopnico, potem pa deluj kot aktiven odgovoren član te širše družine Slovenije. Enako kot to počneš doma v svoji družini. Napiši svoje videnje, tukaj ga bomo objavili.


 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali ste za to, da se ukine prisilno plačevanje RTV dajatve, ker RTV SLO dokazano ne deluje v skladu z zakoni in USTAVO RS
 
Trenutno je na strani
Prisotni 84 gostov .
AKTUALNO

 

Ljudska pobuda - peticija za sprejem Zakona OPS - Zakon za Odpravo Privilegijev Socializma (komunizma) PROSIMO PODPIŠITE!

PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Podpišite, če želite živeti v najkrajšem možnem času najkasneje pa v 10-ih letih v taki državi Sloveniji!
****************************
****************************

Sprenevedanje oblastnika in novinarke, odlika takih ljudi je, da kar jim ne ustreza preprosto ignorirajo

Kazenska prijava zoper osumljenega g. Mira Cerarja

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 25-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Začnite RAZMIŠLJATI in DELOVATI!

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Po petnajstih letih aktivnega delovanja se Gibanje OPS prvič predstavi na RTV SLO


Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Zaseben pogovor z gospodom tovarišem Borisom Štefanecom, kdo je v resnici, si boste iz te korespondence vtis ustvarili sami

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

NEZASLIŠANO: Eden od elementov podtalnega genocida nad slovenskim narodom je tudi dvojno obdavčevanje slovenskih delovnih migrantov v Avstrijo!

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

BRUTALNA TIRANIJA NAD DRŽAVLJANI REPUBLIKE SLOVENIJE, KOT BI BILI KRIMINALCI

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Voz je boljševikom ušel po bregu!

Karakterne lastnosti BOLJŠEVIKOV

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Ustavimo mučenje gospe Milene Tanko!

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

IZJAVA ZA JAVNOST

1. dan gladovne stavke+DNEVNIK nadaljevanja

Ladislav Troha o svojem "incidentu" na RTV SLO, stavkovnih zahtevah in pričakovanih novih poizkusih diskreditacij režimskih medijskih trobil in udbovskih plačancev

Kratka kronologija

ZAHTEVAMO ODGOVORNOST OD LETA 1990 DO DANES - GLADOVNA STAVKA DO UVELJAVITVE ZAHTEV LADISLAVA TROHE

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

ZBOR SLOVENSKEGA NARODA ZA OSVOBODITEV RTV SLO

Združimo vse zdrave sile v Sloveniji in naše ljudi iz tujine v KOALICIJI KARANTANIJA

Bo Slovenija vstala od mrtvih?

slovenija na kriu1.bmp - 1.60 Mb

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

PETICIJA - REKLAMACIJA ZA ZAVRNITEV PLAČEVANJA VSILJENEGA RTV PRISPEVKA

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

Kaj storiti, da pridemo Slovenci iz te blodnje v temi, razlaga prvega in drugega koraka za uresničitev VIZIJE za Slovenijo do leta 2024

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Bo Ivan Janez Janša odšel v zapor?

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

Drugačne in boljše Slovenije ne moremo graditi brez vas

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

OPS srečanje v Mariboru

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

OBRAČAMO SE NA VAS, KER VEMO, DA BOSTE RAZUMELI IN BOSTE POMAGALI, ZAUPAMO VAM IN VAS SPOŠTUJEMO

Bili smo na srečanju OPS z odločnimi Ljudmi v Luciji pri Portorožu

O dobrodelnosti na slovenskem

DELAMO ZA SLOVENIJO, NAŠO ŠIRŠO DRUŽINO, KATERE ČLANI IN ČLANICE STE TUDI VI!

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

RESNICA NAS BO OSVOBODILA! PREDLOG DELOVANJA ODLOČNIH LJUDI ZA VNOVIČNO ZDRUŽITEV SLOVENSKEGA NARODA!

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Osvoboditev, Očiščenje, Preporod Slovenije!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

Ali ti veliki Čas je prešinil srce in razum, ali stoletni tvoj strah je izginil, prevzel te pogum?

Srečanje za dogovor KAJ STORITI

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

ZAKAJ MORA UPOKOJENI ŠVICARSKI PODJETNIK DR. ČANŽEK PRI SVOJIH 85 LETIH DEŽURATI NA INTERNETU IN BLATITI VSAKOGAR, KI JE TRN V PETI UDBO-KOMUNISTIČNI NOMENKLATURI?

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

OBVESTILO IN OPRAVIČILO!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 100 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?

Konstruktivna razprava o VIZIJI za Slovenijo - HVALA, spoštovana gospa Vakar Manfreda!

KOALICIJA KARANTANIJA OPERIRA Z LAŽNIMI PODATKI PRAVIJO NEKATERI, KI SE BOJIJO, DA BI SLOVENSKI NAROD SPREGLEDAL IN ZMAGAL!

LADISLAV TROHA POJASNI KAKO SE JE UGRABIL SAM

PRIHAJA ČAS ZA TRDNO, NEOMAJNO IN ODLOČNO ALTERNATIVO VSEM OBSTOJEČIM LEVO DESNO ANGAŽIRANIM STRANKAM, KI SO V 22 LETIH DELOVANJA SPRAVILE SLOVENIJO IN SLOVENSKI NAROD V GROZLJIV POLOŽAJ

Butalci iščejo izhod iz krize

"Pravljica" o Kuri

POZIV ZA ORGANIZACIJO PREDSTAVITEV VIZIJE ZA SLOVENIJO ZA NASLEDNJE DESETLETNO OBDOBJE! 2013 - 2023

Kot smo v OPS napovedali, da bodo plonkali: Predsednik Pahor sklical prvo konferenco Slovenija 2030

Nov poizkus diskreditacije iz obupa, lakaji uničevalcev Slovenije pisarijo ostudne pamflete

Posvet na temo 90. člena Ustave Republike Slovenije pri Predsedniku Državnega Zbora, 3.04.2013

ZOPET NEZASLIŠANA MEDIJSKA CENZURA, CELO, KO GRE ZA SPREMINJANJE SLOVENSKE USTAVE

FB lustracija, diskreditacije,...kaj sledi??!

VIZIJA ZA SLOVENIJO 2014 - 2024

korak 1 - 27.paril.jpg - 50.40 Kb

KORAK ŠTEVILKA 1 ZA URESNIČITEV VIZIJE ZA SLOVENIJO ZA OBDOBJE 2014 - 2024


KORAK ŠTEVILKA 2 - KADROVSKA PRENOVA SLOVENSKE DRUŽBE

VIZIJA ZA SLOVENIJO 2014 - 2024, KORAK ZA URESNIČITEV ŠT. 2 - DODATNA ARGUMENTACIJA IN OPIS


KORAK ŠTEVILKA 3 - POSTAVITEV PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE, ONEMOGOČANJE PRAVIH TATOV, VRAČANJE POKRADNEGA, ODPRAVA KRIVIC


KORAK ŠTEVILKA 4 - UVEDBA VSE BOLJ NEPOSREDNE DEMOKRACIJE - VLADAVINE LJUDSTVA


korak t. 5.jpg - 30.37 Kb

KORAK ŠTEVILKA 5 - ZAGON VSEH INTELEKTUALNIH IN GOSPODARSKIH POTENCIALOV, RAZCVET SLOVENSKEGA GOSPODARSTVA

KORAK ŠTEVILKA 6 - PREHRANSKA, VODOOSKRBNA IN ENERGIJSKA SAMOZADOSTNOST IN ČISTEJŠE OKOLJE

KORAK ŠTEVILKA 7 - DUHOVNI, ETIČNI IN MORALNI PREPOROD SLOVENSKE DRUŽBE

opslogo.jpg - 5.00 Kb

cirk1.jpg - 3.18 Kb

Z nakupom izjemno zanimive knjige za razumevanje sedanjosti, pomagate delovanju Gibanja OPS

Intervju Ladislava Trohe za internetni kanal "ZDAJ PA DOST!"

V samo sedmih minutah gospod dr. Dužević iz sosednje Hrvaške razloži pošteno in iz srca kaj je njihova težava

ŠOKANTNO!!! Pa dober tek!

ČAST, SPOMIN, ČLOVEK

Novinarska profesionalnost

Demonstracije ljudi se obračajo zoper tiste, ki so jih podpihnili in usmerjali za svoje interese

KOALICIJA KARANTANIJA ZA ZMAGO NA PARLAMENTARNIH VOLITVAH

OPS dobil odgovor iz EU Parlamenta

Nismo (še) objavili vsega, kar se tiče ŠKANDALA na Državni volilni komisiji!!!

Zakaj ljudje vse bolj množično pristopajo v OPS?

Kaj pa zdaj, gospe in gospodje?

Napačen odgovor gospoda tovariša DR. Gregorja Viranta, predsednika DZ RS

Vloga za sestanek z Predsednikom Državnega zbora RS - Čakamo odgovor

KRIMINALISTI "SLOVENSKE POLICIJE" NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI S SKORAJ 14 DNEVNO ZAMUDO!

KAMORKOLI SE OZREŠ, JE UDBA POVSOD!

Zdaj vas bodo strički iz ozadja zavrgli kot obrabljen kos garderobe!

Pred našimi očmi se dogaja NOVA udbofašistoidna prevara!

NEZASLIŠAN ŠKANDAL NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI RS! VPRAŠLJIVI VSI REZULTATI VOLITEV IN REFERENDUMOV DO SEDAJ?

Stare igralce je treba umakniti, nastaviti pa mlade-"nove obraze", a sistem bo šel naprej svojo pot kot do sedaj...?

Zavodi za kulturo, turizem in šport ter podobne institucije...

Gibanje OPS dobilo ODLOČBO za nadzor dela Državne volilne komisije

UDBA - SDV - MONTIRANI SODNI PROCESI, KI SO PRAKSA ZOPER OPOREČNIKE ŠE DANES!

Vlado RS nove revolucionarne tehnologije za izboljšanje kakovosti življenja ne zanimajo

Posega v Ustavo RS kar se tiče 90. člena ne bomo dovolili


Neuspešen civilni nadzor Državne volilne komisije

Kaj nam preostane drugega, kot prezir, ignoranca in bojkot njihovih iger?

Sporočilo vsem, ki mislite, da ste svobodni

Spodbujanje podjetništva in samozaposlovanja v Sloveniji

Radio LASER iz Slovenj gradca podira slovenski medijski zid

Liberalna anatomija

STEČAJNA HOBOTNICA SODNIKOV IN SODELAVCEV Z IMENI IN PRIIMKI

Slovenija v gospodarski blokadi in vsebinsko konkretni izhodi za takojšen razvoj

Hočemo, zmoremo, znamo...Očistiti in Preporoditi Slovenijo!

Posnetka s tiskovne konference Gibanja OPS, ki so jo vsi osrednji mediji IGNORIRALI

Vabilo na tiskovno konferenco OPS, ki so ga vsi povabljeni medij, urednice, uredniki, novinarke, novinarji IGNORIRALI

Obvestilo in opozorilo za slovensko javnost

VSAKA PODOBNOST Z DOGAJANEM V ZDA S SLOVENIJO JE ZGOLJ NAKLJUČNA, MAR RES?

SE SPLOH ZAVEDATE KAJ POMENI OBLASTNIŠKI POSEG V 90. ČLEN USTAVE?

REFLEKSIJA OB PRVOMAJSKIH PRAZNIKIH

VLAK NOROSTI

V SLOVENIJI SMO SOOČENI Z MAFIJSKO OBLASTNIŠKO STRUKTURO

ČAS JE ZA DRUGAČNO REPUBLIKO!

Združevanje znanstvenikov/raziskovalcev v javnem sektorju kot nuja za rešitev nakopičenih problemov javnih raziskovalnih in visokošolskih zavodov

NAJPREJ USTAVIMO UNIČEVANJE SLOVENIJE IN SLOVENSKEGA NARODA! POTEM PA NAREDIMO KAR SMO DOLŽNI NAREDITI ZA POZITIVEN PREPOROD SLOVENIJE!

JAVNI POZIV PREDSEDNIKU VLADE IN RKC

Zadeva, ko je državljan te države za 124,38 € dolga izgubil svoj dom, še zdaleč ni zaključena

Slovenija je še vedno TOTALITARNA KOMUNISTIČNA država s politično policijo, ki zganja tiranijo nad svojimi državljani!!!

Odprto pismo evropskim in slovenskim demokratom

Kučan-kebab-bosanski lonac... in pohabljena nacija

Od predsednika nove slovenske Vlade RC Ivana Janeza Janše povsem upravičeno pričakujemo in zahtevamo

Koga čakate? Odrešitelje? To ste lahko samo vi, sami sebi in v pomoč celotni družbi

Pa jo imamo, novo staro vlado Ivana Janeza Janše

Zakaj v Sloveniji nismo izvedli LUSTRACIJE

Kdo bo nadziral kakovost naše hrane, vode,zraka,...?