Prispevki različnih avtorjev Prispevki različnih avtorjev AKOS mafia – 1993 –2019 zahtevano pričanje-ODGOVOR

AKOS mafia – 1993 –2019 zahtevano pričanje-ODGOVOR

 

 

REPUBLIKA SLOVENIJA
zanjo: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.
klic ponedeljek 9.9.2019 ob 10:37 z 8min 52sec pogovora
iz nepovratne gsm telefonske številke 030706899 


AKOS mafia – 1993 –2019 zahtevano pričanje


Koper-Capodistria, 21.8.2019 do 11.9.2019
----- pripravljalni spis oddan 4 dni pred zahtevanim rokom

ko ste planirala zaslišanje brez pravnega varstva prava vešče osebe s pravosodnim izpitom na PP Koper koder mi ni zagotovljena varnost življenja v NEDELJO 15.9.2019 kot ste navedla v elektronskem sporočilu  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. Tramite Lotus Notes Release 8.5.3 September 15, 2011
»vašega pisanja ne razumem. Za 15.9.2019 sem vam poslala pisno vabilo,… »

- Morda bo na koncu dopisa kaj lažje razumeti kak detajl … ali pač ne …

VABILO nezaščiteni PRIČI organiziranega kriminala – VABILO – izginjanja pisemskih pošiljk tudi iz zaklenjenega predalčnika !!?? … tako kot 26 let … ampak Slovenija ŠTEJE SE !!! Čeprav za zaslišanje ali za to pisno izjavo NI IZPOLNJEN noben od procesnih ali proceduralnih pogojev s katerimi se tako radi igračkajo sodni, policijski in upravni organi zadnjih 26 let ob asistenci kriminalnih mafijskih odvetnikov podam ta kronološki pregled nekaterih od dogodkov, ki jih zahteva policija, KI BI SE MORALA IZLOČITI. Tako kot bi se moralo izločit celotno pravosodje republike slovenije saj ne izpolnjuje nobenega od zahtevanih standardov in NITI BREZPLAČNE PRAVNE POMOČI NOČE !!! zagotoviti upravičencu niti pod grožnjo s tožbo !!! ali drugače povedano za vsak list, ki ga Slovenija popiše naj bi oškodovanci za doseganje SVOJIH PRAVIC SPROŽILI PREKO 100 MEDNARODNIH SODNIH SPOROV, ker pravice v tej državi imajo izključno NAŠI – COSA NOSTRA medtem ko smo – plebos – ovce brez vsakršnih pravic in se SFRJ 1990 bere kot visoko civilizirano pravno državo, ki ji ne bo seči do gležnjev naslednjih 1.000 let …  !!! 

Vse kar Vam REPUBLIKA SLOVENIJA ne bo všeč po formi ste si uredili sami, saj VSESKOZI KRŠITE 2.člen ustave KER NAMERNO NE ZAGOTAVLJATE PRAVNE ASISTENCE in POSTOPKE VSESKOZI PELJETE NEZAKONITO. Kršite 5.člen ustave ter z oškodovanci VSESKOZI RAVNATE NEČLOVEŠKO - 18.člen ustave, kršite 8.člen ustave, vseskozi kršite 14.člen ustave, kršite 15.člen ustave, kršite 16.člen ustave !!! ... itd ... ipd ...  Ne bom nadaljeval KER NISEM PRAVNI STROKOVNJAK!!! PRAVNI STROKOVNJAKI PA ZASTOPAJO IZKLJUČNO SVOJE MAFIJSKE SLAMNATE MOŽICLJE !!!!  Za ostale pa je slovenska odvetniška kasta izključno zato, da jim s pomočjo fašistično mafijskih pooblastil v boljševistično komunistični formi povzroči čimvečjo nepopravljivo škodo ob asistenci ostalih "državnih" organov ... na čelu s pravosodjem in policijo ...

Splošno znano je, da nihče od državnih organov v Sloveniji ne spoštuje ustave ali mednarodnih aktov zato si lahko še naprej dovolite kršitve kot potekajo 28 let … ker bojda Stalin in Hitler še pokrivata hrbet in držita špago …

UVOD

Vsa relevantna imena zaradi lažjega razumevanja brez slovenskih sklanjatev …

Poleti 1992 leta potrkamo na vrata RADIO ŠTUTENT - RŠ Ljubljana po tistem, ko ugotovim, da moj kapital, ki ga je bilo takrat za 50 tajkunskih mogotcev tipa današnjih z imenom radio1 ni mogoče poslovno oplemenititi na noben boljši način. Ker se nismo zavedali v kakšnem režimu živimo oziroma v kakšen režim smo se vrnili ( 1939? 1946? ) smo z ekipo sodelavcev takoj našli skupen jezik in poslovni model, ki smo ga kasneje potrdili s pogodbo o poslovnem sodelovanju, KI ŠE VEDNO VELJA TUDI PO NACIBOLJŠEVISTIČNEM ARBITRARNEM IZBRISU RTV ZAVODA RADIO MEGA.1.

Naj uvodoma povem, da kot upravičenec nisem NIČESAR OPUSTIL in NIČESAR ZAMUDIL ali ni NIČ POTEKLO. Vse trike s procesnimi, proceduralnimi in podobnimi zločinskimi dejavnostmi so izvajale uradne pooblaščene osebe z namenom povzročiti mi – nam ČIMVEČJO ŠKODO in mafijskim tajkunom urediti čimvečjo PROTIPRAVNO PREMOŽENJSKO KORIST. DVOJNA MERILA uradnikov režima, ki so s kriminalnimi in mafijskimi metodami uredili današnje stanje v katerem smo žrtve zločincev prepuščeni sami sebi. Elite kriminalcev pa so zaščitene in imajo v državnih organih servis za svoje kriminalne podvige.

Nikoli nisem imel in nimam NOBENIH POLITIČNIH ambicij ali kakršnihkoli potreb komunicirati s policijo, sodstvom in podobnimi ... Zainteresiran sem IZKLJUČNO ZA POSLOVNI VZOREC radio1, radio OGNJIŠČE in njim podobnim priviligirancem. ZADOŠČAJO KONCESIJE NA LEPE OČI kot veljajo 26 let za NAŠE !!!

50 kratnik je rezultat presunljive zgodbice študentskih odrekanj v Bologni in prihranjenih 4.000 DEM od šolskih malic dvatisočevrskega mogotca, ki si je radijsko oddajanje za KNJIŽNIČARSKO DRUŽBO Quadrum uredil po in BIANKO pridobljeni mednarodno koordinirani frekvenci, ki jo italijani NE MOTIJO !!!

Žal je predsednica komisije za peticije DZ RS v to kislo jabolko vgriznila na črvivem koncu …
PRENEHAJTE SE IZŽIVLJATI Z VAŠIMI BEDNIMI MAFIJSKIMI POSTOPKI v katerih mi ne zadošča najem 100 najelitnejših odvetniških pisarn!!!

PRENEHAJTE S TEMI VAŠIMI DVOJNIMI MAFIJSKIMI MERILI !!!

PRENEHAJTE IMETI TO DRŽAVO ZA PRIVATNI PROFITNI CENTER ORGANIZIRANEGA KRIMINALA !!!

Poslovna škoda, ki ste jo povzročili je vsaj  50 kratnik cash flow radio1, ker je Slovenija pravna in socialna država, ki skrbi za poštenost in enakopravnost vseh, ki smo bili pravočasno pri koritu ... ...Seveda iz cash flow in pravočasnega prvega dovoljenja o katerem NI ODLOČAL UPRAVNI ORGAN V ZAKONITEM ROKU po 29.3.1993 izhaja tudi frekvenčni 50 kratnik, kapitalski 50 kratnik in še marsikaj pa bomo hitro ugotovili, da 2 miljardi poravnave ne bo zadoščalo čeprav je na PP Bežigrad odškodninski zahtevek za 650.000.000,oo€ v predalčku in čaka nekaj let, desetletij, poljubno dolgo ... za eno od kasnejših RTV frekvenc, ker je Slovenija bojda pravna in socialna država... razen za tiste, ki nam ni potrebno biti niti s CSD pravicami, ker MAFIJA TAKO DOLOČA in živimo od zraka … Mi lahko ker banditi tako določajo !!!

Seveda škoda ni  le POSLOVNA IN KAPITALSKA tudi 27 let delovne dobe je organiziran institucionalni kriminal pokradel čeprav je veljavna pogodba zagotavljala tudi solidno preživetje v.d. direktorja in lastnika, ki sme danes čakat pred vrati CSD, da ga tam zajebavjo zanikrne uradnice, ki morda pričakujejo zasebno odškodninsko tožbo, da dojemajo kaj počno … !!!

Slovenski SOLVIT pa DEBELO LAŽE, da je škoda že izplačana ... Morda na kak tajni konto kakega zveznega udbovca s serijo originalnih lažnih dokumentov ... oziroma slamnatega možiclja s čemer pa oškodovanci nimamo NIČ in torej državni organ slo-SOLVIT - DEBELO LAŽE IN NAKLADA V UPRAVNEM POSTOPKU na katerega je pozvan s strani EU SOLVIT.

Skratka !!! Ljubljana je prepričana da lahko pelje scat celo EU kot je to storila 1991 ... ...
Seveda vaš režim ne bo sposoben moji partnerici in meni zagotoviti 7 otrok, ki sva jih načrtovala in do danes zaradi vaših mafijskih aktivnosti nimava še nobenega in ste s tem izvedli GENOCID, ki ga samopreiskujete z namenom ničesar najti in onemogočiti mi pravice po uradu Varuha ČP, ki si izmišlja procesne in proceduralne razloge kako mi negirat pravice dopolnjenih 20 let ( od njegovega nesmiselnega vrisa …) in je aktiven udeleženec v kriminalnih aktivnostih.Tako kot to počne policija in pravosodje ... 26 let.

No pa se pomudiva malce pri zakonodaji katero vseskozi tako VEHEMENTNO KRŠITE tisti, ki se izdajate za uradne osebe in osebe s pooblastili !!! !!!

Ustava Republike Slovenije  "26. člen
(pravica do povračila škode)
Vsakdo ima pravico do povračila škode, ki mu jo v zvezi z opravljanjem službe ali kakšne druge dejavnosti državnega organa, organa lokalne skupnosti ali nosilca javnih pooblastil s svojim protipravnim ravnanjem stori oseba ali organ, ki tako službo ali dejavnost opravlja.
Oškodovanec ima pravico, da v skladu z zakonom zahteva povračilo tudi neposredno od tistega, ki mu je škodo povzročil."

NAMERNO STE GENERIRALI STANJE, KI VSESKOZI ONEMOGOČA POVRAČILO ŠKODE IN S SERIJO NEZAKONITOSTI PRIKRILI PREMOŽENJA, FREKVENCE, … S KATERIMI BI BILO MOGOČE POPLAČATI POKRADENO !!! Zdi se, da se je o takih institucionalnih sposobnostih že nekaj bralo v nekih aferah pranja ampak rezultatov VRAČILA še ni … !!! niti za POKRADEN zasebni KAPITAL kaj šele za karkoli ostalega. Dežela sve ću samo platit neću d.o.o. !!!

Medtem, ko jaz NE SMEM DO MOJEGA in to država sistematično onemogoča se za MAFIJO omogoča izvršbe, prednostne terjatve, pribitke, zamudne obresti … SKRATKA !!! Sistemsko in sistematično se PERE DENAR in se ga KRADE !!! Zato, da bi se NAŠIm odpuščale +50 miljonske terjatve in podobno … Ne le, da ste nas pokradli. Z mojim privatnim kapitalom po pranju prosto obdarite kogarkoli od VAŠIH !!! 

ČAKAM NA IZPLAČILO ...!!! Ne na 1.001 šikaniranje in institucionalni napad na oškodovance, kot do sedaj 26 let !!!
Kako daleč so izplačila AKOS za ponarejanja GSM – UMTS frekvenc v primeru Digitel d.o.o. – Franc Čimžar !!!??? Se izplačila ureja po metodi krogla v glavo po sistemu dipl.iur. Milko Mlakar …, ki ga bi krvavo potrebovali za odškodnine po 1995 letu …  !!!???

Razumem sicer, da ste si ustavo spisali za vsak slučaj, če bi jo Vi potrebovali in, da za nas PLEBOS ne velja, ker v Sloveniji nimamo NOBENIH PRAVIC !!! Slišati je, da to ni država ampak Delaware profitni konto... v zameno za izbrisane Ltd. v Sloveniji, parcelne ponaredke, frekvenčne ponaredke, pranje denarja, kraje kapitala  ...
Ni pa pojasnjena pot PRANJA DENARJA do Slovenskega medijskega tajkunstva pooblaščenih privilegiranih tajkunov - slamnatih mož...

PP Koper dela to silno preiskavo za PP Šiška, ko celotna država ne premore intelekta za pol krajevne skupnosti v večjem mestu ...  DIA in FBI so pa privid iz filmov ...  

Mi tepčki pa verjamemo v dobre in poštene policiste, ker grdi ki NAS SKUŠAJO UBIT nekaznovano ogrožajo naša življenja ... in nas 26 let napadajo in šikanirajo ...

Naj ta uvod zaključim še s podatkom, da je bila kopica dokazov listinskih in video zapisov objavljena v obdobju 1998 do 2007 in je večina izbrisanih po posredovanju tistih, ki jim je do UNIČENJA DOKAZOV!!! Pri komu in kje naj začne s preiskavo policija zaradi zahtevkov Youtubu in ostalim portalom po BRISANJU DOKAZOV vam pojasnijo na Youtubu in pri ostalih ponudnikih internet storitev !!! Ne mene spraševat po dokazih, ki jih imate oziroma si jih poiščite, kot sem to storil jaz s sodelavci !!! Moji dokazi so NAPRODAJ. TARIFE SO POZNANE !!!

KRONOLOŠKI PREGLED po 29.3.1993

Naj uvodoma povem, da smo kot EDINI, naj ponovim, EDINI v Sloveniji podali popolno vlogo v zahtevanem roku – teden dni preden naj bi AKOS takrat RUT odločal v ZAKONITEM UPRAVNEM POSTOPKU !!!

RTV frekvenc ni delil zakonito skladno z veljavno zakonodajo temveč po neznanih političnih in mafijskih merilih v povsem netransparentnih postopkih pri čemer je v isti sapi od nas in nam podobnih zahteval kopico predhodnih dokumentov in dovoljenj vključujoč dovoljenje MINISTRSTVA ZA INFORMIRANJE, ki nam ga je podelil minister Jelko KACIN saj je bila vloga povsem ustrezna.

NE !!! AKOS je podeljeval frekvence na zalogo, brez družb, z neustrezno vpisanimi družbami v Sodni register. Pomembno je bilo IZKLJUČNO KORUPCIJA in KLIENTELIZEM kdo so naši priviligiranci mafijskega lstninjenja in koga bojo izločili iz življenja …

Tudi glede tega so dokazi že podani tudi na komisijo za peticije DZ RS po sedanji predsedujoči Eva IRGL danes in takratni predsedujoči mag. Janez Drobnič takrat kot tudi dr. Sandra Bašić Hrvatin, prof. dr. Dejan Jelovac pa še prej v letu 2000 kot takratni direktor RŠ, takratni pristojni minister dr. Pavel Gantar in ostali, ki poznajo problematike DIVJEGA ZAHODA v pravni in socialni državi, deljenja RTV frekvenc pod mizo po v naprej dogovorjenih zmagovalcih lažnih javnih razpisov itd. … ipd.

PP Šiška bo zagotovo skupaj z zgoraj omenjenimi zaslišala še širok spekter direktorjev AKOS, razne v.d. Kališnik, ki niso skrivali potrebe po takojšnjem podkupovanju v zakotnem pogovoru na 4 oči … in podobnih akterjih, če seveda REPUBLIKA SLOVENIJA ali kdorkoli zanjo želi karkoli zvedeti … 

Lahko začno z zaslišanji lastnikov vseh radijskih postaj, ki jih je merilna postaja naci boljševistični JERUZALEM v lasti AKOS IZBRISALA iz zgodovine človeštva, ker je bilo potrebno povzdigniti bebavčke in slamnate možiclje v medijske tajkune.

Vsi za sedaj dostopni dokazi že pri Eva IRGL predsednica komisije za peticije DZ RS !!!
Morda bo delavstvo na AKOS še naprej cvililo o omejeni javni dobrini, ki so RTV frekvence …tako kot so cvilili vseh 26 let NAM medtem, ko so njihovim šenkovali frekvence na zalogo in so imeli večje število dovoljenj in bianco po predalčkih v naprej NA ZALOGO PRIVILIGIRANCEM itd … ter tako večkratno pokrivali območje s frekvencami medtem ko drugi 26 let čakamo na to mafijsko zalego nacističnih boljševikov. 

Morda bi zaslišali lastnike radio NEBO alias radio PORTOROŽ in jih povprašali koliko so PLAČALI frekvenco in kako so jo izgubili. Morda bi poiskali kako je izginilo radio Morje in kako je nastalo …

Obilno delo med ORGANIZIRANIM KRIMINALOM in PONAREDKI VAS ČAKA – REPUBLIKA SLOVENIJA. Kako so končali Vipavski K3 in kdo je odgovarjal za pluralnost medijskega prostora pri radio NOVA Ajdovščina, radio Informinvest nenazadnje kdo je odgovarjal za rtv zavod Radio Mega.1 in posledice institucionalnih mafijskih aktivnosti v državi, ki je ZASEBNA LAST BANDITOV 28 let … ali morda ne, a TOČNO TAKO SE RAVNA Z NJO VSESKOZI !!! 

NOBENIH LISTINSKIH DOKAZOV NE BOM VEČ POSREDOVAL !!! VSE DOKAZE ŽE IMATE DESETLETJA DOLGO VI IN ZGORAJ NAŠTETE PRIČE ORGANIZIRANEGA KRIMINALA !!!

Razumem pa, da čutite potrebo po PRIKRIVANJU ZLOČINOV in držanju ovadb po predalčkih mafijske tranzicije tako, kot to počne PP BEŽIGRAD po policistu Boštjan MUSAR in 1.000 njemu podobnih…
Nikoli izbranem tožilcu Andrej BARAGA in 1.000 njemu podobnih… itd. … ipd. … ki ni čutil nikakršne potrebe po preučitvi kazenskih ovadb, ni potreboval nobenih listinskih dokazov in ni nikoli zaslišal OŠKODOVANCEV !!!

1994-1997
1994 – se napotim po nasvet in zščito poslovnih interesov k ODVETNIKU Zdenku FORTUNATU.

Čeprav so moje poslovne želje vezane na Radio Mega.1, RTV frekvence, ki jih noče biti in na dikcijo ODVETNIŠKE ZBORNICE SLOVENIJE: 

Bolj pomembno kot spor rešiti, ga je preprečiti!
Zato potrebujete odvetnika preden nastane pravni problem, ki ga morate reševati pred sodišči, zavarovalnicami in drugimi pristojnimi organi ter pri vašem delodajalcu. Poenostavljeno je prepričanje, da je v današnjem času edino odvetnikovo delo zastopanje strank v postopkih pred sodišči.

OD TAKRAT JE VSE NAROBE IN ZATO NI NIHČE ODGOVARJAL IN NOBENA ŠKODA NI BILA POVRNJENA. Meni in moji družini pa grozi vseskozi policija in njeni pajdaši na 1.000 in en bolj li manj »suptilen« način … Jaz in moja dužina se od 1995 leta skušamo izogniti likvidaciji po vzoru Milko MLAKAR … … … …

Policijska šikaniranja preko tudi 6X dnevno policijskih ustavljanj policijskih patrulj, pihanja, pregledi avtomobilov po policaju Amadeo ŽIGON in Co. … Vključujoč tajno sodelavko policije, ki so mi jo prilepili, da se je žrtvovala v obveščevalnih aktivnostih, kraji in uničenju dokazov in v nekaterih poglobljenih seksualnih performansah. Celoten spis o organiziranem kraško-obalnem organiziranem kriminalu vključujoč vse kazenske ovadbe, ki so izpuhtele v spisu K51/96 Nova Gorica kljub jasni naznanitvi tožilki Branka OVEN po sodnici MARIJA BRATUŽ ŠTRANCAR po tistem ko so mi naznanitev kaznivih dejanj 1996 preprečili policisti PP KOPER PERŠOLJA, RUGELJA in v sosednji sobi KOS in PRISTOV kljub temu da sta slednja na TV KOPER v mesecu dni razpredala o ORGANIZIRANEM KRIMINALU BELIH OVRATNIKOV pri čemer do danes od množine kriminalcev še NIHČE NI ARETIRAN z izjemo odvetnik FORTUNAT Zdenko, ki prosto razpolaga z nakradenim in opranim saj je NAŠššš !!!

Za ostale organizirane kriminalce belih ovratnikov iz množine pa so ugotovili, da jih lahko kvalitetno ščitijo in NAPADAJO nas oškodovance kar še vedno počno !!!

1998

Januarja 1998 mi prava vešča oseba – odvetnica spiše dopis odvetniški zbornici slovenije za povrnitev škode takrat 1,2 miljona DEM, ki mi jo je neposredno storil ODVETNIK Zdenko FORTUNAT pri čemer me nikoli nihče ni poučil, da sem bil oškodovan z njegovo mafijsko dejavnostjo pri OPUSTITVI ODVETNIŠKIH DEJAVNOSTI v zvezi z RTV frekvencami za družbo Radio Mega.1 Koper. Nihče !!! Ne POLICIJA NE TOŽILSTVO ni ničesar storilo, da bi postopali tako, da bi zaščitili interes oškodovanca brez pravne zaščite.

NASPROTNO!!! Tožilstvo in POLICIJA so ravnali tako, da bi povzročeno škodo še povečali saj ni od takrat še NIČ PORAVNANO, VSA ZASTARANJA SO POVZROČILI ORGANI, ki bi morali skrbeti za red in zakonitost !!!
Na že storjena kriminalna dejanja organiziranega kriminala belih ovratnikov se VSESKOZI DODAJA organizirana kriminalna dejanja nad IZBRANO ŽRTVIJO !!! In vi ste država !!??

26.6.1998 sledi moja aretacija pri čemer NIČ OD TAKRAT POKRADENEGA v poslovnih prostorih RTV zavoda Radio Mega.1 Koper NI NIKOLI VRNJENO in je postopek začet izključno zato, da se mi PREPREČI POSLOVNA DEJAVNOST, BLATI MOJE DOBRO IME, ŠIKANIRA naslednjih 12 LET z IZMIŠLJENIMI OBTOŽNICAMI pri čemer sta se poleg ostalih udeležencev z mafijsko obtožnico igrala tako MAJARIČ DOKIČ Ervin odvetnik kot tudi MENTOR ODVETNIKA Zdenko FORTUNAT preiskovalni sodnik Naglav.

NAŠiiiii … NOSTRUM – Cosa NOSTRUM !!!

Naj ponovim. Odvetnik Zdenko FORTUNAT je pri preiskovalnem sodniku Naglavu opravil pravosodni izpit na sodišču v Kopru… Da ostane vse v domačem mafijskem kurniku …

Samo osnovna škoda iz takratnega internet posla je 150.000,oo € mesečno do neskončnosti.
Preden kdorkoli od enopartijskih banditov prismrdi zraven naj poravna ŠKODO !!! V naprej !!!
NAJ PONOVIM !!! NIČ OD POKRADENEGA 26.6.1998 NI ŠE VRNJENO !!! 

1999

Preden je sodni register z IZMIŠLJANJEM ZAPLETOV pri čemer so sodne takse visele na LAŽNIH RČUNIH in kopici podobnih RAKOTVORNIH – genocidnih sodnih JAJC mafijskega enopartijskega sodnega registra utegnil VPISATI REGULARNO DOKAPITALIZIRANI DRUŽBI RES d.o.o. in RTV zavod Radio Mega.1 v sodni register je ZAČEL S postopkom MAFIJSKEGA IZBRISA po mafijski zakonodaji ZFPPod, ki je veljala samo toliko dni kolikor je UDBA potrebovala, da mi je povzročila škodo in s svojimi podjetji OPRALA MILJARDE NAKRADENEGA DENARJA.

Obe moji druzbi sta bili solventni in dokapitalizirani kljub IZGINOTJU SODNIH TAKS NA NEKIH MAFIJSKIH KONTIH … Družbi  je slovenija pokradla s krajo denarja iz transakcijskih oziroma takrat žiro računov. Denar je izginil na SDK – službi družbenega knjigovodstva z izbrisom in na zahtevek ga NISO HOTELI VRNITI  !!! Banditi v parlamentu so sprejeli zakon s katerim so brisali solventne zasebne družbe čeprav so nakladali, da je sprejem zakona nujen, da bi uredili nesolventnost. Legalizacija organiziranega kriminala tudi v temu primeru.

2000

Sledila policijska šikaniranja in prisilne privedbe na izmišljene procese na sodišču v Kopru koder je odvetnik Zdenko FORTUNAT ne da bi kadarkoli karkoli poravnal od povzročenih škod izkazoval vžaloščenost nad v spis K51/96 Nova Gorica vloženimi vlogami.

Ni zanimivo le to, da take mafijske aktivnosti republika slovenija dopušča ampak je še bolj zanimivo to, da se je PP KOPER namesto pregona svojih mafijskih varovancev kot so Bruno VILER ali Stojan CERKVENIK in ostali okoriščenci PP KOPER vsak petek pojavljali na mojih vratih in me hoteli prisilno privesti na sodišče brez pravnega varstva kogarkoli koder bi me MAFIJEC ODVETNIK Zdenko FORTUNAT z njihovo pomočjo procesiral pri njegovih sodnih pajdaših saj je SODNI SVET RS že uničil EDINO POŠTENO SODNICO Marijo BRATUŽ ŠTRANCAR po procesu K51/96 Nova Gorica in je Fortunatov Mafijski klan s polnimi jadri jadral novim zmagam na proti kot to počne še danes …z BTC ali brez …

ŠE ENKRAT VELJA !!! PLAČAJTE pa se žalite na moje povedi brez pravne asistence. PLAČAJTE ŠKODE, KI STE JIH NAREDILI !!!

V letu 2000 se je na sestanku na Radiu Študent v Ljubljani takratni direktor prof. dr. Dejan Jelovac
na vse zgoraj navedeno nasmihal kot se za slovenske humaniste spodobi …

2003 – 2004

V letu 2003 nas Koren Cilko, Fortunat Anico in mene najprej preseneti odkritje institucionalne kraje parcele 1579 k.o. Koper za katero v institucijah 16 let ne vlada nikakršno zanimanje čeprav je jasno, da so bili zasebni lastniki vpisani na parcelo 1579 k.o. Koper in ne za 2.000m2 manjšo 1579/1 k.o. Koper … Bolje obveščeni vedo povedati, da je zaradi tovrstnih vedenj 1995 leta Milko Mlakar univ.dipl.iur ustreljen v tilnik. Seveda nikogar v Kopru to ne zanima, tudi novinarko Evgenijo Carl ne … kaj šele organe pregona, ker imajo veliko dela s podtikanji in šikaniranji ter lizanjem riti organiziranemu kriminalu … kot vseskozi vseh 28 let.

Ves postopek je bil skladen z 10 letnim ABSOLUTNIM ZASTARANJEM in je tako 10 letno prikrivanje ORGANIZIRANEGA KRIMINALA istočasno pomenilo LEGALIZACIJO kriminalnih dejanj skupaj z legalizacijo kraje v korist enih in na škodo drugih.

NI KAJ DODATI ker je to stalna praksa !!!
Istočasno začno na pobudo takratnega mag. Janez DROBNIČ pričanja in vloge z dokazili na komisiji za peticije DZ RS. Po ogromno listinskih dokazih, lažeh AKOS, kesanjih AKOS, skušanju ureditve zadev na AKOS z izdajo odločbe po takratnem direktorju Nikolaj SIMIĆ ob prisotnosti dr. Sandra BAŠIĆ HRVATIN, nočnih sejah PARLAMENTA je predsednik komisije za peticije DZ RS izdal sklep, ki do danes NI DAL NOBENEGA REZULTATA in je potemtakem v nasprotju z namenom aktivnosti RTV zavoda Radio Mega.1 Koper izbrisanim iz razloga neaktivnosti ker mu AKOS onemogoča aktivnosti…

REPUBLIKA SLOVENIJA je sama sebi uredila razlog za izbris ZASEBNE DRUŽBE kot se za udbo partijsko državo spodobi pri čemer so tak zakon izglaovali VSI kar jasno kaže na stanje parlamentarnega boljševizma mafijskega tipa v državi … !!! Pri čemer se mi še naprej JEBE tako za politiko kot tudi za vaš kriminalni režim, ki mi 28 let namerno in naklepno povzroča škodo!!!

Pri čemer naj vas spomnem, da nimamo med seboj sklenjene nobene pogodbe in si lastite pravice, KI JIH NIMATE. V nadaljevanju NISEM NIKOLI ZAHTEVAL VAŠEGA DRŽAVLJANTVA in TUDI PRIZNAL VAS ŠE NISEM in VAS NIKOLI NE BOM !!! Toliko o našem medsebojnem pogodbenem razmerju – NI GA !!!

Med drugim imate v spisih mojo zahtevo za status prič organiziranega kriminala (februar 2007)  z zahtevkom za ZAŠČITO po vzoru Roberto Saviano saj se meni veliko bolj resno grozi z eliminacijo dopolnjenih 23 let kot njemu!!! Vaš sodelavec MORATO je v začetku leta 2007 rekel, da ga zadeva ne zanima in da me NE BO zaslišal in da mojih ovadb ne bo obravnaval !!! Po domače povedano BOLI GA KURAC za kriminal, ker on je slovenski policist.

Da ne govoriva ponovno o vaših oboroženih uniformiranih kriminalcih ki medtem, ko me skušata UBITI pred Hofer Izola – 21.8.2018 sprašujeta ali sem jaz tisti ki na PP Koper naslavljam e-pošto z kazenskimi ovadbami … !!! !!! Pomeni, da sta me sledila, da me poizkušata ubiti !!!

To naj vaši kriminalci počno s tistimi s katerimi so krave in ovce pasli. Skratka policistka PP Koper, ki izkazujete zanimanje za ta dopis pri čemer vas jaz za to nisem pooblastil... Ko povrnete prvih 5% škode in uredite prvih 5% mafijskih rabot si pa še kaj sporočiva, da prideva na 50% povrnjenih škod nekoč…

Nenazadnje, ko vas v 28 letih nikoli ni zraven, ko mi kličemo policijo in ste vedno zraven ko nas je treba JEBAT ker to banditi zahtevajo, ker ste privat policija v privat državi  !!! …

Zatorej zahtevam MIR pred vašimi priporokami, MIR pred vašimi dopisi, MIR pred vašimi obiski na mojih domovanjih, vsiljenimi nenaročenimi telefonskimi klici, mir pred zaslišanji…

JAZ NISEM VAŠ URAD !!! Jaz sem zasebno bitje in z vami nimam NIČ razen škode, ki mi jo povzročate 26 let !!!
ZČNITE ZASLIŠEVATI KRIMINALCE !!!

PUSTITE NAS OŠKODVANCE NA MIRU !!!

Podeljujte nam koncesije na lepe oči kot to počnete z vašimi MAFIJSKIMI TAJKUNI 28 let !!!
Podarite  nam ukradene elitne zazidljive parcele, frekvence, denar  … … … … in se obračajte IZKLJUČNO NA NAŠE PRAVNE SLUŽBE koder uradujejo »strokovnjaki«…

Na naše pravne službe in staff elitnih odvetnikov, ki ne skrbijo izključno za svoje slamnate može…V kolikor jih ne najdete vedite, da ste za to poskrbeli Vi...z vašimi opustitvami in dejanji v 27 letih. Zahtevana ENAKA OBRAVNAVA je prvovrstna mednarodno vsklajena ŠTARTNA FREKVENCA 90,3 MhZ iz Kokoške s pokrivanjem cele južne primorske… NA LEPE OČI IN BIANCO SREDI MORATORIJA 2.marca 1993 … medtem, ko smo mi zbirali zahtevana predhodna dovoljenja in v Sodni register vpisali RADIO, da ga je mafijska GOLAZEN IZBRISALA … in vse škode, ki sledijo datumu marec 1993  !!! JASNO ?!! JE JASNO ???!!!

Ne razumete, da RTV frekvence niso privatna last banditov, ki znjimi prosto razpolagajo 27 leto in si jih prosto prerasporejajo pod mizo vseskozi, ker je država privatna last ??!!?? Ali pač !!?? Morda bi si izrodki kam nabili pluralnost medijskega prostora z vstoličenjem monopolnih tajkunov do mojega razkritja ponarejanj 2004, ko so se zadeve sprostile a NE ZA NAS !!!

ZLOČINCI KRIMINALNI GENOCIDNI !!!
Pojasnilo! V ničemer iz izsiljenega pričevanja ne uživam. Nasprotno! Gre mi na BRUHANJE!!!
Če si umišljate, da se vas bojim pa se motite. Ubijete me lahko samo enkrat !!!
Uživam v istih zadevah kot vaši mafijski tajkuni - priviligiranci s pravicami … v dnevih ODPRTIH VRAT v zgodbi o uspehu nasproti nam ki s 50x toliko kapitala trpimo GENOCID zoper svojo voljo in štejemo hlode, ki nam jih 26 let mečete pod noge ...

Lep pozdrav!
Za sodelovanje se zahvaljujemo!
S spoštovanjem,

oškodovani
RTV zavod Radio Mega.1 d.o.o.,
RES d.o.o.,
Vitogoj KODARIN z uničeno družino in 7 nerojenimi otroki kot posledica GENOCIDA

P.S. Opravičujem se vsem za katere nisem na tekočem glede akademskih naslovov ljudi, ki so navedeni z imenom in priimkom in zaradi kronologije raje navajam takratne, ko je bilo dogajanje aktualno v upanju da so točni. Vseeno ta kriminalna zgodba traja 27 let po zaslugi tistih, ki so ZLORABILI svojo bedno moč, da so to dosegli ... ČESTITAM !!!

 

 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali ste za to, da se ukine prisilno plačevanje RTV dajatve, ker RTV SLO dokazano ne deluje v skladu z zakoni in USTAVO RS
 
Trenutno je na strani
Prisotni 114 gostov in 1 član .
AKTUALNO

 

Ljudska pobuda - peticija za sprejem Zakona OPS - Zakon za Odpravo Privilegijev Socializma (komunizma) PROSIMO PODPIŠITE!

PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Podpišite, če želite živeti v najkrajšem možnem času najkasneje pa v 10-ih letih v taki državi Sloveniji!
****************************
****************************

Sprenevedanje oblastnika in novinarke, odlika takih ljudi je, da kar jim ne ustreza preprosto ignorirajo

Kazenska prijava zoper osumljenega g. Mira Cerarja

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 25-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Začnite RAZMIŠLJATI in DELOVATI!

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Po petnajstih letih aktivnega delovanja se Gibanje OPS prvič predstavi na RTV SLO


Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Zaseben pogovor z gospodom tovarišem Borisom Štefanecom, kdo je v resnici, si boste iz te korespondence vtis ustvarili sami

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

NEZASLIŠANO: Eden od elementov podtalnega genocida nad slovenskim narodom je tudi dvojno obdavčevanje slovenskih delovnih migrantov v Avstrijo!

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

BRUTALNA TIRANIJA NAD DRŽAVLJANI REPUBLIKE SLOVENIJE, KOT BI BILI KRIMINALCI

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Voz je boljševikom ušel po bregu!

Karakterne lastnosti BOLJŠEVIKOV

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Ustavimo mučenje gospe Milene Tanko!

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

IZJAVA ZA JAVNOST

1. dan gladovne stavke+DNEVNIK nadaljevanja

Ladislav Troha o svojem "incidentu" na RTV SLO, stavkovnih zahtevah in pričakovanih novih poizkusih diskreditacij režimskih medijskih trobil in udbovskih plačancev

Kratka kronologija

ZAHTEVAMO ODGOVORNOST OD LETA 1990 DO DANES - GLADOVNA STAVKA DO UVELJAVITVE ZAHTEV LADISLAVA TROHE

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

ZBOR SLOVENSKEGA NARODA ZA OSVOBODITEV RTV SLO

Združimo vse zdrave sile v Sloveniji in naše ljudi iz tujine v KOALICIJI KARANTANIJA

Bo Slovenija vstala od mrtvih?

slovenija na kriu1.bmp - 1.60 Mb

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

PETICIJA - REKLAMACIJA ZA ZAVRNITEV PLAČEVANJA VSILJENEGA RTV PRISPEVKA

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

Kaj storiti, da pridemo Slovenci iz te blodnje v temi, razlaga prvega in drugega koraka za uresničitev VIZIJE za Slovenijo do leta 2024

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Bo Ivan Janez Janša odšel v zapor?

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

Drugačne in boljše Slovenije ne moremo graditi brez vas

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

OPS srečanje v Mariboru

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

OBRAČAMO SE NA VAS, KER VEMO, DA BOSTE RAZUMELI IN BOSTE POMAGALI, ZAUPAMO VAM IN VAS SPOŠTUJEMO

Bili smo na srečanju OPS z odločnimi Ljudmi v Luciji pri Portorožu

O dobrodelnosti na slovenskem

DELAMO ZA SLOVENIJO, NAŠO ŠIRŠO DRUŽINO, KATERE ČLANI IN ČLANICE STE TUDI VI!

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

RESNICA NAS BO OSVOBODILA! PREDLOG DELOVANJA ODLOČNIH LJUDI ZA VNOVIČNO ZDRUŽITEV SLOVENSKEGA NARODA!

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Osvoboditev, Očiščenje, Preporod Slovenije!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

Ali ti veliki Čas je prešinil srce in razum, ali stoletni tvoj strah je izginil, prevzel te pogum?

Srečanje za dogovor KAJ STORITI

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

ZAKAJ MORA UPOKOJENI ŠVICARSKI PODJETNIK DR. ČANŽEK PRI SVOJIH 85 LETIH DEŽURATI NA INTERNETU IN BLATITI VSAKOGAR, KI JE TRN V PETI UDBO-KOMUNISTIČNI NOMENKLATURI?

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

OBVESTILO IN OPRAVIČILO!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 100 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?

Konstruktivna razprava o VIZIJI za Slovenijo - HVALA, spoštovana gospa Vakar Manfreda!

KOALICIJA KARANTANIJA OPERIRA Z LAŽNIMI PODATKI PRAVIJO NEKATERI, KI SE BOJIJO, DA BI SLOVENSKI NAROD SPREGLEDAL IN ZMAGAL!

LADISLAV TROHA POJASNI KAKO SE JE UGRABIL SAM

PRIHAJA ČAS ZA TRDNO, NEOMAJNO IN ODLOČNO ALTERNATIVO VSEM OBSTOJEČIM LEVO DESNO ANGAŽIRANIM STRANKAM, KI SO V 22 LETIH DELOVANJA SPRAVILE SLOVENIJO IN SLOVENSKI NAROD V GROZLJIV POLOŽAJ

Butalci iščejo izhod iz krize

"Pravljica" o Kuri

POZIV ZA ORGANIZACIJO PREDSTAVITEV VIZIJE ZA SLOVENIJO ZA NASLEDNJE DESETLETNO OBDOBJE! 2013 - 2023

Kot smo v OPS napovedali, da bodo plonkali: Predsednik Pahor sklical prvo konferenco Slovenija 2030

Nov poizkus diskreditacije iz obupa, lakaji uničevalcev Slovenije pisarijo ostudne pamflete

Posvet na temo 90. člena Ustave Republike Slovenije pri Predsedniku Državnega Zbora, 3.04.2013

ZOPET NEZASLIŠANA MEDIJSKA CENZURA, CELO, KO GRE ZA SPREMINJANJE SLOVENSKE USTAVE

FB lustracija, diskreditacije,...kaj sledi??!

VIZIJA ZA SLOVENIJO 2014 - 2024

korak 1 - 27.paril.jpg - 50.40 Kb

KORAK ŠTEVILKA 1 ZA URESNIČITEV VIZIJE ZA SLOVENIJO ZA OBDOBJE 2014 - 2024


KORAK ŠTEVILKA 2 - KADROVSKA PRENOVA SLOVENSKE DRUŽBE

VIZIJA ZA SLOVENIJO 2014 - 2024, KORAK ZA URESNIČITEV ŠT. 2 - DODATNA ARGUMENTACIJA IN OPIS


KORAK ŠTEVILKA 3 - POSTAVITEV PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE, ONEMOGOČANJE PRAVIH TATOV, VRAČANJE POKRADNEGA, ODPRAVA KRIVIC


KORAK ŠTEVILKA 4 - UVEDBA VSE BOLJ NEPOSREDNE DEMOKRACIJE - VLADAVINE LJUDSTVA


korak t. 5.jpg - 30.37 Kb

KORAK ŠTEVILKA 5 - ZAGON VSEH INTELEKTUALNIH IN GOSPODARSKIH POTENCIALOV, RAZCVET SLOVENSKEGA GOSPODARSTVA

KORAK ŠTEVILKA 6 - PREHRANSKA, VODOOSKRBNA IN ENERGIJSKA SAMOZADOSTNOST IN ČISTEJŠE OKOLJE

KORAK ŠTEVILKA 7 - DUHOVNI, ETIČNI IN MORALNI PREPOROD SLOVENSKE DRUŽBE

opslogo.jpg - 5.00 Kb

cirk1.jpg - 3.18 Kb

Z nakupom izjemno zanimive knjige za razumevanje sedanjosti, pomagate delovanju Gibanja OPS

Intervju Ladislava Trohe za internetni kanal "ZDAJ PA DOST!"

V samo sedmih minutah gospod dr. Dužević iz sosednje Hrvaške razloži pošteno in iz srca kaj je njihova težava

ŠOKANTNO!!! Pa dober tek!

ČAST, SPOMIN, ČLOVEK

Novinarska profesionalnost

Demonstracije ljudi se obračajo zoper tiste, ki so jih podpihnili in usmerjali za svoje interese

KOALICIJA KARANTANIJA ZA ZMAGO NA PARLAMENTARNIH VOLITVAH

OPS dobil odgovor iz EU Parlamenta

Nismo (še) objavili vsega, kar se tiče ŠKANDALA na Državni volilni komisiji!!!

Zakaj ljudje vse bolj množično pristopajo v OPS?

Kaj pa zdaj, gospe in gospodje?

Napačen odgovor gospoda tovariša DR. Gregorja Viranta, predsednika DZ RS

Vloga za sestanek z Predsednikom Državnega zbora RS - Čakamo odgovor

KRIMINALISTI "SLOVENSKE POLICIJE" NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI S SKORAJ 14 DNEVNO ZAMUDO!

KAMORKOLI SE OZREŠ, JE UDBA POVSOD!

Zdaj vas bodo strički iz ozadja zavrgli kot obrabljen kos garderobe!

Pred našimi očmi se dogaja NOVA udbofašistoidna prevara!

NEZASLIŠAN ŠKANDAL NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI RS! VPRAŠLJIVI VSI REZULTATI VOLITEV IN REFERENDUMOV DO SEDAJ?

Stare igralce je treba umakniti, nastaviti pa mlade-"nove obraze", a sistem bo šel naprej svojo pot kot do sedaj...?

Zavodi za kulturo, turizem in šport ter podobne institucije...

Gibanje OPS dobilo ODLOČBO za nadzor dela Državne volilne komisije

UDBA - SDV - MONTIRANI SODNI PROCESI, KI SO PRAKSA ZOPER OPOREČNIKE ŠE DANES!

Vlado RS nove revolucionarne tehnologije za izboljšanje kakovosti življenja ne zanimajo

Posega v Ustavo RS kar se tiče 90. člena ne bomo dovolili


Neuspešen civilni nadzor Državne volilne komisije

Kaj nam preostane drugega, kot prezir, ignoranca in bojkot njihovih iger?

Sporočilo vsem, ki mislite, da ste svobodni

Spodbujanje podjetništva in samozaposlovanja v Sloveniji

Radio LASER iz Slovenj gradca podira slovenski medijski zid

Liberalna anatomija

STEČAJNA HOBOTNICA SODNIKOV IN SODELAVCEV Z IMENI IN PRIIMKI

Slovenija v gospodarski blokadi in vsebinsko konkretni izhodi za takojšen razvoj

Hočemo, zmoremo, znamo...Očistiti in Preporoditi Slovenijo!

Posnetka s tiskovne konference Gibanja OPS, ki so jo vsi osrednji mediji IGNORIRALI

Vabilo na tiskovno konferenco OPS, ki so ga vsi povabljeni medij, urednice, uredniki, novinarke, novinarji IGNORIRALI

Obvestilo in opozorilo za slovensko javnost

VSAKA PODOBNOST Z DOGAJANEM V ZDA S SLOVENIJO JE ZGOLJ NAKLJUČNA, MAR RES?

SE SPLOH ZAVEDATE KAJ POMENI OBLASTNIŠKI POSEG V 90. ČLEN USTAVE?

REFLEKSIJA OB PRVOMAJSKIH PRAZNIKIH

VLAK NOROSTI

V SLOVENIJI SMO SOOČENI Z MAFIJSKO OBLASTNIŠKO STRUKTURO

ČAS JE ZA DRUGAČNO REPUBLIKO!

Združevanje znanstvenikov/raziskovalcev v javnem sektorju kot nuja za rešitev nakopičenih problemov javnih raziskovalnih in visokošolskih zavodov

NAJPREJ USTAVIMO UNIČEVANJE SLOVENIJE IN SLOVENSKEGA NARODA! POTEM PA NAREDIMO KAR SMO DOLŽNI NAREDITI ZA POZITIVEN PREPOROD SLOVENIJE!

JAVNI POZIV PREDSEDNIKU VLADE IN RKC

Zadeva, ko je državljan te države za 124,38 € dolga izgubil svoj dom, še zdaleč ni zaključena

Slovenija je še vedno TOTALITARNA KOMUNISTIČNA država s politično policijo, ki zganja tiranijo nad svojimi državljani!!!

Odprto pismo evropskim in slovenskim demokratom

Kučan-kebab-bosanski lonac... in pohabljena nacija

Od predsednika nove slovenske Vlade RC Ivana Janeza Janše povsem upravičeno pričakujemo in zahtevamo

Koga čakate? Odrešitelje? To ste lahko samo vi, sami sebi in v pomoč celotni družbi

Pa jo imamo, novo staro vlado Ivana Janeza Janše

Zakaj v Sloveniji nismo izvedli LUSTRACIJE

Kdo bo nadziral kakovost naše hrane, vode,zraka,...?