KDO NAM PIJE NAŠO SRČNO KRI? GLOBOKA DRŽAVA!

KDO NAM PIJE NAŠO SRČNO KRI, KDO JE KDO V DEŽELI TEJ? POGLEJTE IN PREMISLITE KJE SE KDO POJAVLJA V JAVNOSTI IN POGLEJTE KAJ JE NJIHOV SKUPNI IMENOVALEC. KDO SPADA V ORGANIZIRANO KRIMINALNO ZDRUŽBO? KDO JE NARODNI VELEIZDAJALEC?

 

UDBA 1. DEL UDBA 2. DEL UDBA 3. DEL UDBA 4. DEL

UDBA 5. DEL UDBA 6.DEL

UDBA 7. DEL UDBA 8. DEL UDBA 9. DEL UDBA 10. DEL

SAMO RESNICA NAS BO OSVOBODILA IN RES BI BIL ŽE SKRAJNI ČAS, DA RAZČISTIMO, KDO JE KAJ POČEL V SVOJI PRETEKLOSTI IN Z ENAKO MISELNOSTJO ODLOČA O NAŠI USODI TUDI DANES. TO NE MORE IN NE SME BITI VEČ TABU TEMA.

Tudi zaradi tega ne, kliknite na spodnjo sliko:

 

Komentarjev 

 
#27 get more info 05:45 17-09-2021
What's up, I log on to your blogs daily. Your humoristic style is witty, keep it
up!
Citat
 
 
#26 Ronaldsib 22:51 16-09-2021
Restore Natural Skin flora with Rice-derived Lactic Acid Bacteria Powder — Ichimaru Pharcos Co. Ltd. weed wakes me up: https://buycannabisseeds.org/weed-wakes-me-up/ To find a reputable seller online, always check if their products are all organic and non-GMO. The company should also have third-party lab testing to prove that their products are safe and have been extracted with CO2. Actual marijuana Kush taste. how to build a small indoor greenhouse: https://buycannabisseeds.org/how-to-build-a-small-indoor-greenhouse/ However, you could use a detox drink for an unsupervised test if you are simply feeling you aren’t brave enough to smuggle a fake sample into the testing lab. To prep any type of cannabis for cooking, it must go through decarboxylation , or decarbing. That’s a long word that means we apply heat for a set amount of time in order to activate the psychoactive cannabinoid, THC . Kief is a 10 minute prep time, it melts readily into fats and requires no straining of plant material. OGKB 2.0 BX1 will have incredibly potent flowers that are jam packed full of resin and covered in a blanketed crystalline lattice of cannabinoids. Expect extremely delicious terpines along with exceptional potency levels. This higher than average potency makes OGKB 2.0 BX1 a supreme candidate for making cannabis extracts! does weed help with bipolar disorder: https://buycannabisseeds.org/does-weed-help-with-bipolar-disorder/
Citat
 
 
#25 betist bahis 09:23 16-09-2021
However, one of the biggest issues homeowners face with
is a leaky basement. As soon as the repairs have been made,
not solely that you'll be free of pests, odors and different related problems however you will also have lots of house at your disposal and you should utilize it
in a selection of ways. All of your expensive tools is personal and away from prying eyes,
so you don't have to worry that somebody can disrupt you or mess with your
gear. 2. Install expensive equipment. For example, you'll be able
to install a pool table or a poker table and have
enjoyable along with your members of the family and buddies in your
own basement. This article tries to offer you some concepts of what you are
able to do when you have a protected and secure basement.
If you are a music technician, music producer or skilled photographer, you can also make
use of your basement and transform it into an area of artistry.
Citat
 
 
#24 Administrator 14:55 11-09-2014
Škoda, da se pametnjakoviči tipa "Animos" ne narišejo na OPS, da bi predstavili svoje silno znanje o morali udbe. Tipično udbovsko obnašanje. Pljuvanje, zaničevanje drugih iz zatohle luknje pod vzdevkom.
Citat
 
 
#23 Jon Zyvikull Vojska 20:17 06-06-2014
Jon Vojska shared a stanje.

23. maj


.

Upor prti udbo stricem
SVETLOBNA ROBOTIKA

https://www.facebook.com/ajax/messaging/attachment.php?attach_id=45cb3db1569030982bfe02b53753735c&mid=mid.1400310401861%3Ac4a1664f6c9ba05f93&hash=AQDyYZJzrRG5RPAm
Citat
 
 
#22 Jon Zyvikull 07:55 05-06-2014
#1 Jon Zyvikull 07:47 05-06-2014
Zahtevam , da Kučan , B učar, Stanovnik odgovarjajo za zločine in poboje.Za sežigalnico do leta 91 na primorskem kjer so kurili politicne nasprotnike.Za zastrupljanje politicnih nasprotnikov kot sem jaz.Za groznje kriminalsitov in agentov sove s smrtjo, norsnico, zaporom za groznje s smrtjo moje sestre.Kriminalisti mi sledijo na vskem koraku že 3 x jim je spodletelo izvesti napad na uradno osebo dve smrtonosni zastrupitvi -sodolujejo z nekaterimi lokali ki imajo pripravljen strup za politicne nasprotnike za strice iz ozadja skrbno hlapčujejo kriminalisti in agenteje sove katere face že skoraj vse poznam.
Citat
 
 
#21 Troha L. 09:29 15-07-2013
Kaj naj rečem...bom uporabil besede gospoda tovariša Čanžka, ki je dejal nedavno: "Udba je bila izredno inteligentna služba!"

Pozabil je seveda dodati, da je bila tudi zločinska in pokvarjena...
Pošteno bi bilo, da gospod tovariš Čanžek stopi do arhiva Slovenije, dvigne svoj dosje in ga javno objavi. Ko, sem mu v nekem pogovoru to omenil se je zdrznil in ni kazal znakov, da bo to naredil, ko je izredno čudno, da to že zdavnaj ni storil.
Cela kopica njegovih zatrjevanj v zvezi z njegovim delovanjem v povojni državi je namreč najmanj čudnih, ko je tudi njegova neverjetna toleranca do njegovih krvnikov neverjetna. Počasi se zlaga mozaik.
Nisem človek, ki bi obsojal kar tako ampak dam vsakemu priložnost, da se sam ujame v svoje mreže. Gospod tovariš Čanžek se je.
Nedvomno je, da je bil partizan in celo politkomisar, ko zelo dobro vemo kakšno vlogo so politikomisarji igrali v partizanskih enotah. Brez dvoma so bili oni tisti, ki so na vsakem koraku indoktrinirali borce za boljševistično revolucijo. Vsakogar, ki je temu oponiral so uredili izločitev ali pa prisilno spreobrnitev.
Po vojni za časa informbiroja so po njegovem pričevanju, ga zaprli v samico v Celju in ga potem poslali na Goli otok kjer je bil zelo kratek čas, saj je podpisal sodelovanje z udbo, da so ga poslali domov. Torej govoriti o tem, da je bil kakšen velik disident ni mogoče,saj je bil lojalen sistemu ves čas in tudi po tem, ko je podpisal sodelovanje.
Potem seveda trdi, da ni delal za udbo, ko je to pravljica za otroke, ker kdor je postal član udbe ni to postal kar tako in nikakor ne zato, da bi si rešil kožo, marveč zato, da je bil deležen, kot sodelavec določenih privilegijev in je imel poseben status.
Kot je znano je gospod tovariš Čanžek zasedal različne položaje v družbi, od sredneješolskeg a učitelja v Idriji do direktorja ne vem vse česa. Hkrati pa trdi, da se je udbi dalo upreti in, da za udbo ni delal. Pa saj menda ne misli, da smo vsi priplavali na ta svet po prežgani juhi???
Seveda je prodajal naokoli, da je bil na Golem otoku, ko to še vedno počne, da je s tem v svoj krog privabljal resnične disidente, ki jih je potem ovajal udbi, saj so mnogi naivno verjeli, da je bil na Golem otoku, res, kot disident.
Citat
 
 
#20 Troha L. 09:28 15-07-2013
....

Veliko vprašanje je kdo in zakaj ga je poslal v Švico, ko nekateri trdijo, da je šel v Švico s povsem določenimi nalogami, tako, kot mnogi udbovci, ki so jih je pošiljal Maček Matija drugam po svetu, da so nadzirali slovensko emigracijo in druge, ki bi utegnili kaj početi in udba za to nebi vedela.
Po moji oceni je gospod tovariš Čanžek v službi udbe v švici oddelal svoje in se je po upokojitvi tako, kot mnogi udbovci vrnil v Slovenijo, ko je tukaj honorarno opravljal še določene naloge. Res bi namreč težko verjel, da človek častitljivih let, materialno preskrbljen bi imel še toliko motivacije, da bi se gnal za korenite spremembe in se pojavljal v vseh možnih opcijah in ocenjeval kako in kaj delujejo. In to povsem voluntersko. V to jaz ne verjamem.
Glede na to, da mu marsikaj objavljajo časopisi, še posebej dnevnik in do nedavnega tudi komunistično Delo je povsem jasno kaj in kako to poteka.
Veliko piše o dojsjejih udbe in vidinih ljudeh, ki naj bi take dosjeje imeli, ko gre po mojem prepričanju za samo še eno izmed manevrov udbe. On napade nekoga, da je bil udbovec ta pa potem na dolgo in široko ter tudi lažnivo opiše svojo vlogo in seveda vsi po vrsti zanikajo ali pa vsaj minimizirajo svojo vlogo delovanja za ali v udbi.
Tako ostane v mislih bralcev to kar napadeni zapiše zadnji, saj po pravilu gospod tovariš Čanžek potem, ko prispe odgovor več ne argumentira svojih stališč, ko jih napadeni v odgovoru povozi. Zadnji primer si lahko preberete v Sobotni prilogi dela, ko je napadel dr. Arharja, bivšega guvernerja, ki vedri in oblači na različnih položajih že od kar imamo svojo državo pa tudi v prejšnji je deloval močno izpostavljeno.
Skratka, udba je bila izredno inteligentna služba mi še vedno odzvanjajo besede gospoda tovariša Čanžka, mi jih je izrekel v mojem avtomobilu, ko smo se peljali pred kakšnima dvema mesecema na neko srečanje, ko so izrečene besede zvenele, ko velika pohvala udbi.
Kmalu zatem sem prebral v zapisih tega človeka, da mi morajo pomagati psihiatri, saj, ko je videl, da ne bo uspel s svojimi neumestnimi sugestijami kako naj delujemo v Gibanju OPS in Koaliciji Karantanija, se je poslužil znanih udbovskih preizkušenih metod javnega blatenja akterjev, še posebej mene, češ vse je v redu, dobre ideje, ampak Troha je problematičen. Seveda svoj odstop od sodelovanja pospremi javno z veliko pompa in natolcevanja kako sem pričakoval veliko vsoto denarja in ne vem kaj še vse.
Kot rečeno nikoli človeka ne odslovim po občutku, ki največkrat govori, da s dotičnim ni dobro češenj zobati, ampak mu dam priložnost, da začne delati drugače, a so ob tem sodelovanju prižgani vsi senzorji. No, gospod tovariš Čanžek ni zdržal dolgo in je hitro na vso moč pokazal svoj udbovski obraz.
Kar se Ludvikec nauči, to Ludvik počne.
Vse to kar sem zapisal in še kaj kar trdijo drugi lahko ovrže samo tako, da javno objavi svoj dosje udbe. Vse drugo bo novo zavajanje in manipuliranje. Pravi disidenti so končali mrtvi, onemogočeni, so pobegnili nikoli pa niso imeli nobenih položajev.
In še vprašanja za gospoda tovariša Čanžka.
Ali lahko objavi listine s katerimi bo dokazal svoje izume v zvezi z optičnimi napravami s katerimi se hvali in jih je menda uporabljala tudi NASA.

Kako se je imenovalo njegovo uspešno podjetje v Švici, koliko je imelo zaposlenih v najboljših časih, kaj se je s tem podjetjem zgodilo, ko je šel v pokoj?
Čigavo pokojnino prejema gospod tovariš Čanžek, švicarsko, koliko in ali ima tudi slovensko ter koliko iz naslova borčevske?
Človek,ki ima čisto vest bi na ta vprašanja odgovoril brez zadržkov, boste tudi vi gospod doktor Čanžek.

Pa srečno!

p.s.

Spoštovana gospa Jana, sploh nimate prav, ko trdite, da ne maram Janše. Resnica je, da ne maram nekaterih dejanj gospoda Janše ali pa tudi ne dejanj. Ko gre za dejanja za katera vem, da jih je storil in jih na sodišču, ko me je tožil zanikal, lagali proti resnici pa so tudi njegovi lakaji, kar se tiče pa ne dejanj pa mislim predvsem na to, da je večna žrtev partije in udbe a lustracije, ki bi edina osvobodila ta narod izpod škornja boljševikov nikoli ni resno predlagal.

Samo en razlog je za to in to je ta, da bi si odžagal vejo na kateri sam sedi že desetletja. Vrana vrani ne izkljuje oči se temu reče.

Lep pozdrav tudi vam in predlagam vam, da nehate navijati za prevarante.
Citat
Citat
 
 
#19 jana 10:11 11-07-2013
G. Troha,
a če vam nek udbovec zatrdi, da pa on to ni, mu vi verjamete kar na besedo?
Glede na to, da Čanžek hudo pljuva po Janši, ki ga tudi vi NE MARATE, mi je vaša naklonjenost Čanžku jasna.
Revija Demokracija je razgalila Čanžkove laži.
Dotični pa se rad kaže v družbi rdečkarjev, očitno se v njihovi prisotnosti počuti domače.
Citat
 
 
#18 frankov 23:01 16-06-2013
Udba ,me je obdelovala, in na ditektorju laži, zasliševala, v 80h letih.Pa ni nikjer nibenih dokumentov.

Ali mi lahko, kdo pomaga ,da bi prišel, do njih.'[wiki]Udba me je zasliševala,na ditektorju laži obdelovala,pa o tem ni nikjer nobenih dokumentov.Verjetno zato, ker je bilo to v 80 tih letih prejšnega stoletja.Če mi kdo lahko te dokumente pomaga najti,lepo prosim , zanje, ker mi to veliko pomeni.[/wiki]
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali razumete, da je corona plan-demija največji zločin zoper človeštvo
 
AKTUALNO

Prosimo, če pogledate še na našo Facebook stran, ker je vedno kaj novega

OSVOBODILNI PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Tako se je začelo: Pandemija KORONAVIRUS -VIRUSNI MARKETING!

CORONA PREVARA ŠE ENKRAT RAZKRINKANA - NAČRT ZA POHOD V LJUBLJANO 5.11.2020

HOČEMO BITI INFORMIRANI!

Boste po tem razkritju medijske prevare še vedno razmišljali, da bi 5. novembra ostali doma?

Fašistična tiranija se že izvaja,revščina trka na vrata,JE TO NAŠA NOVA NORMALNOST,SLOVENCI?

SLOVENCI, ZDAJ NAŠA SODBA SE PIŠE, ZAPIŠIMO JO SAMI! ZDAJ ALI NIKOLI!

Slovenija na razpotju, ena pot
vodi v svetlo prihodnost, druga v pogubo!

Zažvižgala je gospa Sabina Senčar, dr. medicine, VSA ČAST!

OPOZORILO ČLOVEŠTVU!

Priče smo najhujši tiraniji po drugi svetovni vojni!

PSIHOLOŠKA VOJAŠKA OPERACIJA COVID19 - ob široki medijski propagandi se izvaja še načrtovana druga faza po scenariju EVENT201 že od oktobra 2019

REŠITEV JE SAMO ENA, SKUPAJ STOPITI IN IZVESTI ISLANDSKI MODEL OSVOBAJANJA!

Hlapci svetovne in slovenske masonerije vam bodo s policijo vdirali v vaše domove!

Upamo, drage Slovenke in Slovenci, da vam bo to, kar pravijo različni zdravniki sveta, združeni v World Doctors Alliance, dalo misliti!

Kaj pa sklep in pravni pouk, gospoda pravniki v Državnem zboru?

JA, PRETIRAVALI SMO, je izjavil glavni uradni nemški medij ARD...

GREMO, SLOVENIJA, NA POT, KI VODI V SVETLO PRIHODNOST!

Najpomembnejši video na planetu ZEMLJA zdaj!

PLES V MASKAH - ALI KAKO UBITI RESNICO?

Odgovor je tukaj! Kaj naj storimo Slovenci, da vsi zmagamo!

Dr. Uroš Dobnikar: COVID 19: Javni poziv zdravnikom in Zdravniški zbornici Slovenije

Poziv tožilcem in vidnim drugim oblastnikom, ki sodelujejo pri zločinu zoper človeštvo!


Dr. Reiner Füllmich: "CORONA škandal je zagotovo največji zločin zoper človeštvo."

26 LET OPTIMUMA, TOKRAT V ČASU ORGANIZIRANE PLANDEMIJE COVID-19

CORONA VIRUS NI NAJVEČJA LAŽ V ZGODOVINI ČLOVEŠTVA, JE LE OTROK MATERE VSEH LAŽI!

Poziv Vladi Janeza Janše Gospod Gregor Knafelc, dr.dent. medicine, si na Medicinski fakulteti ni pustil oprati možganov

DESET ZAPOVEDI — tokrat iz ZDA

Ne nasedajte novi kontrolirani opoziciji in ne bojujte se s sodržavljani, ki nosijo ali ne nosijo mask, ker mafija želi, da se pobijete med seboj!

SLOVENCI UMORJENI BOSTE!

Zakaj nas zastrupljajo z wi-fi in nevrotoksini, DR. DIETRICH KLINGHARDT

Naravna znanost o zdravju je bila tema na zborovanju ZA ŽIVLJENJE in OOPS

Teste in aparate KOVID 19 je svetovna mafija distribuirala že leta 2018!

Je to vaša nova fašistična normalnost, gospa tovorišica Simona Kustec?

POZOR, POZOR TO VELJA TUDI ZA SLOVENIJO, ZDRAVNIK OPOZARJA

David Icke pove, kar mora izvedeti svet!


Črni oblaki se zgrinjajo nad staroselski evropski slovenski narod! Se bliža bankrot in razkosanje?

KRIMINAL NA KRIMINAL, PANDEMIJA KORONA KRIMINALA!

Narod, DOPUSTOV JE KONEC, tudi v Sloveniji so hlapci domače in svetovne masonerije že začeli zaostrovati!

MASKERADA in SOCIALNO DISTANCIRANJE

UGASNIMO TELEVIZORJE IN DELUJMO PO SVOJI VESTI!

Sloveniji vladajo HLAPCI slovenske in svetovne MAFIJE!


Španski zdravnik brez dlake na jeziku o SVETOVNI KORONA PREVARI!


640 zdravnikov trdi, da je KOVID 19 SVETOVNA PREVARA! (VIDEO in prevod v SLO jezik)

Predsednik Belorusije odločno zoper NWO, razkril vsote podkupnine, če bi igral igro KORONA PLANDEMIJA

Dokumentarni film o KORONA PREVARI na največji angleški internetni medijski platformi LONDON REAL

Je WHO hotela podkupiti beloruskega predsednika Lukašenka z 92 milijoni USD?

Ponovno smo pisali vodstvu RTV SLO in prejeli smo odgovor!

Kdaj torej pridemo, glavna urednica Televizije SLO, gospa Manica Janežič Ambrožič?

Zastrašujoča RESNICA, razkrita s strani enega od nekdanjih vodilnih v VODAFONE-u

Potrebujete Slovenci še dokazov iz sveta, da prihaja POGROM NAD VAS IN VAŠE OTROKE?

RTV SLO: Tomo Križnar, "NEKAJ JE ZADAJ ZA KORONA VIRUSOM"

V Ameriki se je že začelo, otroci zbolevajo za nepoznanimi boleznimi!

Aplikacija "OSTANI ZDRAV", še ena prevara za uvedbo popolnega nadzora!

Kaj šele prihaja v novih cepivih "proti" KORONA "VIRUSU"!?

Avstralija ječi pod tiranijo fašističnh državnih organov. To čaka tudi Slovenijo!

TO BO POVZROČILO CEPLJENJE-ČIPIRANJE - POVRATKA NAZAJ NI!

Ker jim ni uspelo z EBOLO, skušajo doseči popolno kontrolo nad ljudstvom s KORONO!

Nemci so odvrgli maske, pravijo, da je za njih KORONA PREVARA KONČANA!

V Nemčiji vstalo preko 1.2 milijona ljudi!

Bill Gates: "Cepiti je treba celotno svetovno populacijo!"

Erdoganov cilj je "VELIKA TURČIJA"!

Kje so slovenski duhovniki, v službi vatikanske RKC, ki so menda zavezani širiti RESNICO?

Gripa sovražnica ali naša prijateljica?

Vloga Ministrstvu za zdravje za vpogled v obdukcijske izvide umrlih zaradi bolezni KOVID 19

(VIDEO) Predstavniki Gibanja OPS s predstavniki Slovenske ljudske stranke (SLS)

Čipirali so živali, zdaj smo na vrsti ljudje!

Ubijalski RESPIRATORJI nas stanejo preko 15 milijonov evrov!

Zakaj morate nositi "ZAŠČITNE" maske?

Naša nova članica, gospa profesorica Monika Maku sporoča oblastnikom

Kako je mogoče, da domala vse vlade in mediji lažejo o KORONA pandemiji?

Od samega začetka govorimo, kaj je v ozadju KORONA prevare, že jeseni na voljo 400 milijonov doz cepiv zoper COVID-19

Predsednik Vlade Ivan Janez Janša se je znova zlagal

Šokantno, kako je Rockefeller mafija maja 2010 objavila svoj načrt poteka epidemije

Ivan Janez Janša dvojni tajni agent UDBE in nemške BND?

CEPIVO SMRTI ZA LAŽNO PANDEMIJO KORONA PLAN-DEMIJO!

Razlaga resničnega pomena "KOVID 19"

Zelo zanimive informacije o zaroti zoper človeštvo KORONA PLAN-DEMIJI

Novinarji imajo po Ustavi in zakonu dolžnost posredovati javnosti informacije javnega značaja!

Vseslovenski zbor Osveščenih Prebivalcev Slovenije je na ZBOROVANJU ZA Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije sprejel VIZIJO ZA SLOVENIJO 2030 in Osvobodilni Program narodne enotnosti ZA OOPS

Prijava suma storitve kaznivih dejanj v zvezi z razglasitvijo in ukrepi KORONA PLAN-DEMIJE

UPOR ZOPER ČIPIRANJE IN 5G JE NAŠA PRAVICA IN DOLŽNOST!

KAKO GLOBOKO SEŽE CENZURA V SLOVENSKEM PROSTORU

NEMŠKI ZDRAVNIKI RAZKRINKAJO KORONA PLANDEMIJO PREVARO!

Poziv policistom, vojakom, gasilcem, novinarjem, odvetnikom, poslancem in zdravnikom!

"ZAŠČITNE" MASKE VOJNIH DOBIČKARJEV

Virusov, ki bi skakali iz človeka na človeka NI! NE OBSTAJAJO!

Da bo še bolj jasna svetovna prevara PLAN-DEMIJA KORONA NORIJA!

Javno OPOZORILO IN POZIV vodstvu RTV SLOVENIJA!

Ugledna podjetnica transportnega podjetja zaradi OBLASTNIŠKE NOROSTI KORONA PLAN-DEMIJA, NAREDILA SAMOMOR!

POSLEDNJE PISMO IN PRITOŽBA (PRO)PADAJOČIM OBLASTNIKOM - ORGANIZIRANI KRIMINALNI ZDRUŽBI!

"Žvižgač" Gale fake kot korona plan-demija, enako kolesarski kvazi protestniki

KONEC JE, MASKE SO PADLE - RDEČI VIRUS KOVID 19 JE RAZKRINKAN

Pozabili so ugasniti mikrofon in spet je RESNICA prišla na dan, KORONA PLAN-DEMIJA je svetovna prevara!

Poziv miličnikom in vojakom!

IZVRŠEN DRŽAVNI UDAR IN NAPOVED VOJNE NEPRIVILEGIRANIM LJUDEM!

Strupi v cepivih v Italiji, predstavitev italijanskih strokovnjakov

VKLOPI RAZUM, še ena potrditev SVETOVNE PREVARE!

Dovolj je vaših laži, prevar, zvijač, manipulacij in ropanja narodovega denarja!

Še ena potrditev, da je KOVID 19 PLAN-DEMIJA svetovna prevara!

Tako nas hočejo ČIPIRATI (cepiti), nas imeti na povodcu in nas ubijati!

Ugrabljena RTV SLO zahtevala umik našega videa z YOUTOOBE-a!

"NOVI" KORONA VIRUS, je brez najmanjšega dvoma, zločin nad človeštvom!

Kacinu ušlo v mikrofon, ko bo narod dokončno spregledal bo pa njemu in še komu ušlo
tudi v hlače!

Slovenci, ki nasedate KORONA VIRUS MARKETINGU pazite se, kmalu bodo ukazali obvezno cepljenje

Bill Gates o tisoče milijardah USD, ki jih je vložil v fake teste za KORONO in za razvoj cepiva

Brutalna CENZURA UGRABLJENE RTV SLO, mag. Karin Rižner

EPIDEMIJE KORONA VIRUSA NI: Trdi nemški dr. med. Claus Köhnlein

Janša že 30 let naklada o nujnosti LUSTRACIJE!

Zgodba tvojega suženjstva Pamet PREPOVEDANA! Možen bo tudi državni udar!

Pozdravljeni v Sloveniji KORONA NOROSTI!

Odstopite Predsednik Sami, ker LAŽETE!

"MODI" - SARS Originalni nemški dokument o scenariju KORONA virusa

Hud zdrs RTV SLO, RESNICA je ušla na dan!

Kje ste slovenski intelektualci, profesorji, docenti, doktorji, zdravniki, ali ste vsi padli v histerijo medijskega marketinga
korona norosti?

Dr. Lidija Gajski - KORONA HISTERIJA JE PREVARA!

12 uglednih svetovnih strokovnjakov o CoVid - 19 PANIKI

Nalijmo si čiste vode, KORONA VIRUS je največja
prevara človeštva!

Smrtonosni virus pohlep in corona virus

Vse več pametnih ljudi meni, da gre pri KORONAVIRUSU za novi nateg stoletja!

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 29-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

O dobrodelnosti na slovenskem

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 200 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?