KDO NAM PIJE NAŠO SRČNO KRI? GLOBOKA DRŽAVA!

KDO NAM PIJE NAŠO SRČNO KRI, KDO JE KDO V DEŽELI TEJ? POGLEJTE IN PREMISLITE KJE SE KDO POJAVLJA V JAVNOSTI IN POGLEJTE KAJ JE NJIHOV SKUPNI IMENOVALEC. KDO SPADA V ORGANIZIRANO KRIMINALNO ZDRUŽBO? KDO JE NARODNI VELEIZDAJALEC?

 

UDBA 1. DEL UDBA 2. DEL UDBA 3. DEL UDBA 4. DEL

UDBA 5. DEL UDBA 6.DEL

UDBA 7. DEL UDBA 8. DEL UDBA 9. DEL UDBA 10. DEL

SAMO RESNICA NAS BO OSVOBODILA IN RES BI BIL ŽE SKRAJNI ČAS, DA RAZČISTIMO, KDO JE KAJ POČEL V SVOJI PRETEKLOSTI IN Z ENAKO MISELNOSTJO ODLOČA O NAŠI USODI TUDI DANES. TO NE MORE IN NE SME BITI VEČ TABU TEMA.

Tudi zaradi tega ne, kliknite na spodnjo sliko:

 

Komentarjev 

 
#28 Myrna 23:38 18-09-2020
each time i used to read smaller articles or reviews which also clear their motive,
and that is also happening with this piece of writing which I am reading here.
Citat
 
 
#27 ovaloPiops 21:49 18-09-2020
Посещайте сайт компании https://www.assorti-podarkov.ru/ для подбора наиболее уникальных и действительно интересных подарков. Очень приятно, когда людям с фантазией удается получить подарок либо одарить кого-либо. Смешной, строгий, оригинальный, необычный подарок ждет всех и каждого! Подарок на все случаи жизни на сайте найдется - сомневаться в этом нет причин. Подарки, купленные на данном сайте, непременно помогут почувствовать себя лучше. Товарный ассортимент на сайте удобно разбит, есть возможность покупать вещи максимально дешево.
Citat
 
 
#26 tinviAcrop 07:52 18-09-2020
В магазине купонов Google AdWords https://prof-kupon.ru можно найти наиболее экономичные и действительно эффективные предложения. Каждый человек может получить необходимые промокоды Google Ads - представлены они действительно в большом ассортименте и по низким ценам. Гарантия валидности является стопроцентной, а товар обновляется практически ежедневно. Для раскрутки ресурса и увеличения продаж инструмент этот действительно является оптимальным. Обращаться по указанным контактам непременно стоит тогда, когда нужен рост!
Citat
 
 
#25 cinepbar 07:51 18-09-2020
Сайт https://taxivkino.ru/ обязательно следует людям, которые действительно любят смотреть фильмы и сериалы в хорошем качестве. Сайт, который представлен в виде онлайн - навигатора, работает в любое время - это значит, что большой каталог российских и зарубежных фильмов различных тематик можно открывать как в час ночи, так и в двенадцать часов дня. Одних лишь комедийных фильмов на сайте имеется более 12 000. Фантастика, боевики, напряженные триллеры и детективы - все это и не только на сайте можно смотреть в радость и удовольствие!
Citat
 
 
#24 Administrator 14:55 11-09-2014
Škoda, da se pametnjakoviči tipa "Animos" ne narišejo na OPS, da bi predstavili svoje silno znanje o morali udbe. Tipično udbovsko obnašanje. Pljuvanje, zaničevanje drugih iz zatohle luknje pod vzdevkom.
Citat
 
 
#23 Jon Zyvikull Vojska 20:17 06-06-2014
Jon Vojska shared a stanje.

23. maj


.

Upor prti udbo stricem
SVETLOBNA ROBOTIKA

https://www.facebook.com/ajax/messaging/attachment.php?attach_id=45cb3db1569030982bfe02b53753735c&mid=mid.1400310401861%3Ac4a1664f6c9ba05f93&hash=AQDyYZJzrRG5RPAm
Citat
 
 
#22 Jon Zyvikull 07:55 05-06-2014
#1 Jon Zyvikull 07:47 05-06-2014
Zahtevam , da Kučan , B učar, Stanovnik odgovarjajo za zločine in poboje.Za sežigalnico do leta 91 na primorskem kjer so kurili politicne nasprotnike.Za zastrupljanje politicnih nasprotnikov kot sem jaz.Za groznje kriminalsitov in agentov sove s smrtjo, norsnico, zaporom za groznje s smrtjo moje sestre.Kriminalisti mi sledijo na vskem koraku že 3 x jim je spodletelo izvesti napad na uradno osebo dve smrtonosni zastrupitvi -sodolujejo z nekaterimi lokali ki imajo pripravljen strup za politicne nasprotnike za strice iz ozadja skrbno hlapčujejo kriminalisti in agenteje sove katere face že skoraj vse poznam.
Citat
 
 
#21 Troha L. 09:29 15-07-2013
Kaj naj rečem...bom uporabil besede gospoda tovariša Čanžka, ki je dejal nedavno: "Udba je bila izredno inteligentna služba!"

Pozabil je seveda dodati, da je bila tudi zločinska in pokvarjena...
Pošteno bi bilo, da gospod tovariš Čanžek stopi do arhiva Slovenije, dvigne svoj dosje in ga javno objavi. Ko, sem mu v nekem pogovoru to omenil se je zdrznil in ni kazal znakov, da bo to naredil, ko je izredno čudno, da to že zdavnaj ni storil.
Cela kopica njegovih zatrjevanj v zvezi z njegovim delovanjem v povojni državi je namreč najmanj čudnih, ko je tudi njegova neverjetna toleranca do njegovih krvnikov neverjetna. Počasi se zlaga mozaik.
Nisem človek, ki bi obsojal kar tako ampak dam vsakemu priložnost, da se sam ujame v svoje mreže. Gospod tovariš Čanžek se je.
Nedvomno je, da je bil partizan in celo politkomisar, ko zelo dobro vemo kakšno vlogo so politikomisarji igrali v partizanskih enotah. Brez dvoma so bili oni tisti, ki so na vsakem koraku indoktrinirali borce za boljševistično revolucijo. Vsakogar, ki je temu oponiral so uredili izločitev ali pa prisilno spreobrnitev.
Po vojni za časa informbiroja so po njegovem pričevanju, ga zaprli v samico v Celju in ga potem poslali na Goli otok kjer je bil zelo kratek čas, saj je podpisal sodelovanje z udbo, da so ga poslali domov. Torej govoriti o tem, da je bil kakšen velik disident ni mogoče,saj je bil lojalen sistemu ves čas in tudi po tem, ko je podpisal sodelovanje.
Potem seveda trdi, da ni delal za udbo, ko je to pravljica za otroke, ker kdor je postal član udbe ni to postal kar tako in nikakor ne zato, da bi si rešil kožo, marveč zato, da je bil deležen, kot sodelavec določenih privilegijev in je imel poseben status.
Kot je znano je gospod tovariš Čanžek zasedal različne položaje v družbi, od sredneješolskeg a učitelja v Idriji do direktorja ne vem vse česa. Hkrati pa trdi, da se je udbi dalo upreti in, da za udbo ni delal. Pa saj menda ne misli, da smo vsi priplavali na ta svet po prežgani juhi???
Seveda je prodajal naokoli, da je bil na Golem otoku, ko to še vedno počne, da je s tem v svoj krog privabljal resnične disidente, ki jih je potem ovajal udbi, saj so mnogi naivno verjeli, da je bil na Golem otoku, res, kot disident.
Citat
 
 
#20 Troha L. 09:28 15-07-2013
....

Veliko vprašanje je kdo in zakaj ga je poslal v Švico, ko nekateri trdijo, da je šel v Švico s povsem določenimi nalogami, tako, kot mnogi udbovci, ki so jih je pošiljal Maček Matija drugam po svetu, da so nadzirali slovensko emigracijo in druge, ki bi utegnili kaj početi in udba za to nebi vedela.
Po moji oceni je gospod tovariš Čanžek v službi udbe v švici oddelal svoje in se je po upokojitvi tako, kot mnogi udbovci vrnil v Slovenijo, ko je tukaj honorarno opravljal še določene naloge. Res bi namreč težko verjel, da človek častitljivih let, materialno preskrbljen bi imel še toliko motivacije, da bi se gnal za korenite spremembe in se pojavljal v vseh možnih opcijah in ocenjeval kako in kaj delujejo. In to povsem voluntersko. V to jaz ne verjamem.
Glede na to, da mu marsikaj objavljajo časopisi, še posebej dnevnik in do nedavnega tudi komunistično Delo je povsem jasno kaj in kako to poteka.
Veliko piše o dojsjejih udbe in vidinih ljudeh, ki naj bi take dosjeje imeli, ko gre po mojem prepričanju za samo še eno izmed manevrov udbe. On napade nekoga, da je bil udbovec ta pa potem na dolgo in široko ter tudi lažnivo opiše svojo vlogo in seveda vsi po vrsti zanikajo ali pa vsaj minimizirajo svojo vlogo delovanja za ali v udbi.
Tako ostane v mislih bralcev to kar napadeni zapiše zadnji, saj po pravilu gospod tovariš Čanžek potem, ko prispe odgovor več ne argumentira svojih stališč, ko jih napadeni v odgovoru povozi. Zadnji primer si lahko preberete v Sobotni prilogi dela, ko je napadel dr. Arharja, bivšega guvernerja, ki vedri in oblači na različnih položajih že od kar imamo svojo državo pa tudi v prejšnji je deloval močno izpostavljeno.
Skratka, udba je bila izredno inteligentna služba mi še vedno odzvanjajo besede gospoda tovariša Čanžka, mi jih je izrekel v mojem avtomobilu, ko smo se peljali pred kakšnima dvema mesecema na neko srečanje, ko so izrečene besede zvenele, ko velika pohvala udbi.
Kmalu zatem sem prebral v zapisih tega človeka, da mi morajo pomagati psihiatri, saj, ko je videl, da ne bo uspel s svojimi neumestnimi sugestijami kako naj delujemo v Gibanju OPS in Koaliciji Karantanija, se je poslužil znanih udbovskih preizkušenih metod javnega blatenja akterjev, še posebej mene, češ vse je v redu, dobre ideje, ampak Troha je problematičen. Seveda svoj odstop od sodelovanja pospremi javno z veliko pompa in natolcevanja kako sem pričakoval veliko vsoto denarja in ne vem kaj še vse.
Kot rečeno nikoli človeka ne odslovim po občutku, ki največkrat govori, da s dotičnim ni dobro češenj zobati, ampak mu dam priložnost, da začne delati drugače, a so ob tem sodelovanju prižgani vsi senzorji. No, gospod tovariš Čanžek ni zdržal dolgo in je hitro na vso moč pokazal svoj udbovski obraz.
Kar se Ludvikec nauči, to Ludvik počne.
Vse to kar sem zapisal in še kaj kar trdijo drugi lahko ovrže samo tako, da javno objavi svoj dosje udbe. Vse drugo bo novo zavajanje in manipuliranje. Pravi disidenti so končali mrtvi, onemogočeni, so pobegnili nikoli pa niso imeli nobenih položajev.
In še vprašanja za gospoda tovariša Čanžka.
Ali lahko objavi listine s katerimi bo dokazal svoje izume v zvezi z optičnimi napravami s katerimi se hvali in jih je menda uporabljala tudi NASA.

Kako se je imenovalo njegovo uspešno podjetje v Švici, koliko je imelo zaposlenih v najboljših časih, kaj se je s tem podjetjem zgodilo, ko je šel v pokoj?
Čigavo pokojnino prejema gospod tovariš Čanžek, švicarsko, koliko in ali ima tudi slovensko ter koliko iz naslova borčevske?
Človek,ki ima čisto vest bi na ta vprašanja odgovoril brez zadržkov, boste tudi vi gospod doktor Čanžek.

Pa srečno!

p.s.

Spoštovana gospa Jana, sploh nimate prav, ko trdite, da ne maram Janše. Resnica je, da ne maram nekaterih dejanj gospoda Janše ali pa tudi ne dejanj. Ko gre za dejanja za katera vem, da jih je storil in jih na sodišču, ko me je tožil zanikal, lagali proti resnici pa so tudi njegovi lakaji, kar se tiče pa ne dejanj pa mislim predvsem na to, da je večna žrtev partije in udbe a lustracije, ki bi edina osvobodila ta narod izpod škornja boljševikov nikoli ni resno predlagal.

Samo en razlog je za to in to je ta, da bi si odžagal vejo na kateri sam sedi že desetletja. Vrana vrani ne izkljuje oči se temu reče.

Lep pozdrav tudi vam in predlagam vam, da nehate navijati za prevarante.
Citat
Citat
 
 
#19 jana 10:11 11-07-2013
G. Troha,
a če vam nek udbovec zatrdi, da pa on to ni, mu vi verjamete kar na besedo?
Glede na to, da Čanžek hudo pljuva po Janši, ki ga tudi vi NE MARATE, mi je vaša naklonjenost Čanžku jasna.
Revija Demokracija je razgalila Čanžkove laži.
Dotični pa se rad kaže v družbi rdečkarjev, očitno se v njihovi prisotnosti počuti domače.
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali že razumete, da je KORONA PLAN-DEMIJA začetek ODKRITE vojne SATANISTOV zoper celotno človeštvo?
 
Trenutno je na strani
Prisotni 81 gostov .
AKTUALNO

 

Ljudska pobuda - peticija za sprejem Zakona OPS - Zakon za Odpravo Privilegijev Socializma (komunizma) PROSIMO PODPIŠITE!

OSVOBODILNI PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 29-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

O dobrodelnosti na slovenskem

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 200 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?

Konstruktivna razprava o VIZIJI za Slovenijo - HVALA, spoštovana gospa Vakar Manfreda!

Butalci iščejo izhod iz krize

"Pravljica" o Kuri

Kot smo v OPS napovedali, da bodo plonkali: Predsednik Pahor sklical prvo konferenco Slovenija 2030

Posvet na temo 90. člena Ustave Republike Slovenije pri Predsedniku Državnega Zbora, 3.04.2013

ZOPET NEZASLIŠANA MEDIJSKA CENZURA, CELO, KO GRE ZA SPREMINJANJE SLOVENSKE USTAVE

FB lustracija, diskreditacije,...kaj sledi??!

V samo sedmih minutah gospod dr. Dužević iz sosednje Hrvaške razloži pošteno in iz srca kaj je njihova težava

ŠOKANTNO!!! Pa dober tek!

ČAST, SPOMIN, ČLOVEK

Novinarska profesionalnost

Demonstracije ljudi se obračajo zoper tiste, ki so jih podpihnili in usmerjali za svoje interese

OPS dobil odgovor iz EU Parlamenta

Nismo (še) objavili vsega, kar se tiče ŠKANDALA na Državni volilni komisiji!!!

Zakaj ljudje vse bolj množično pristopajo v OPS?

Kaj pa zdaj, gospe in gospodje?

Napačen odgovor gospoda tovariša DR. Gregorja Viranta, predsednika DZ RS

Vloga za sestanek z Predsednikom Državnega zbora RS - Čakamo odgovor

KRIMINALISTI "SLOVENSKE POLICIJE" NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI S SKORAJ 14 DNEVNO ZAMUDO!

KAMORKOLI SE OZREŠ, JE UDBA POVSOD!

Zdaj vas bodo strički iz ozadja zavrgli kot obrabljen kos garderobe!

Pred našimi očmi se dogaja NOVA prevara!

NEZASLIŠAN ŠKANDAL NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI RS! VPRAŠLJIVI VSI REZULTATI VOLITEV IN REFERENDUMOV DO SEDAJ?

Zavodi za kulturo, turizem in šport ter podobne institucije...

Gibanje OPS dobilo ODLOČBO za nadzor dela Državne volilne komisije

UDBA - SDV - MONTIRANI SODNI PROCESI, KI SO PRAKSA ZOPER OPOREČNIKE ŠE DANES!

Posega v Ustavo RS kar se tiče 90. člena ne bomo dovolili

Neuspešen civilni nadzor Državne volilne komisije

Kaj nam preostane drugega, kot prezir, ignoranca in bojkot njihovih iger?

Sporočilo vsem, ki mislite, da ste svobodni

Spodbujanje podjetništva in samozaposlovanja v Sloveniji

Liberalna anatomija

STEČAJNA HOBOTNICA SODNIKOV IN SODELAVCEV Z IMENI IN PRIIMKI

Slovenija v gospodarski blokadi in vsebinsko konkretni izhodi za takojšen razvoj

Hočemo, zmoremo, znamo...Očistiti in Preporoditi Slovenijo!

Posnetka s tiskovne konference Gibanja OPS, ki so jo vsi osrednji mediji IGNORIRALI

Vabilo na tiskovno konferenco OPS, ki so ga vsi povabljeni medij, urednice, uredniki, novinarke, novinarji IGNORIRALI

Obvestilo in opozorilo za slovensko javnost

VSAKA PODOBNOST Z DOGAJANEM V ZDA S SLOVENIJO JE ZGOLJ NAKLJUČNA, MAR RES?

SE SPLOH ZAVEDATE KAJ POMENI OBLASTNIŠKI POSEG V 90. ČLEN USTAVE?

REFLEKSIJA OB PRVOMAJSKIH PRAZNIKIH

VLAK NOROSTI

V SLOVENIJI SMO SOOČENI Z MAFIJSKO OBLASTNIŠKO STRUKTURO

ČAS JE ZA DRUGAČNO REPUBLIKO!

Združevanje znanstvenikov/raziskovalcev v javnem sektorju kot nuja za rešitev nakopičenih problemov javnih raziskovalnih in visokošolskih zavodov

NAJPREJ USTAVIMO UNIČEVANJE SLOVENIJE IN SLOVENSKEGA NARODA! POTEM PA NAREDIMO KAR SMO DOLŽNI NAREDITI ZA POZITIVEN PREPOROD SLOVENIJE!

JAVNI POZIV PREDSEDNIKU VLADE IN RKC

Zadeva, ko je državljan te države za 124,38 € dolga izgubil svoj dom, še zdaleč ni zaključena

Slovenija je še vedno TOTALITARNA KOMUNISTIČNA država s politično policijo, ki zganja tiranijo nad svojimi državljani!!!

Odprto pismo evropskim in slovenskim demokratom

Kučan-kebab-bosanski lonac... in pohabljena nacija

Od predsednika nove slovenske Vlade RC Ivana Janeza Janše povsem upravičeno pričakujemo in zahtevamo

Koga čakate? Odrešitelje? To ste lahko samo vi, sami sebi in v pomoč celotni družbi

Pa jo imamo, novo staro vlado Ivana Janeza Janše

Zakaj v Sloveniji nismo izvedli LUSTRACIJE

Kdo bo nadziral kakovost naše hrane, vode,zraka,...?