NUJEN projekt SLO naroda UDBA.net

UDBA.net

Mag. Andrej Aplenc v intervjuju 4. 6. 2010 brez dlake na jeziku pove, kdo je kdo v tej deželi. Zanimive ugotovitve niza tudi voditelj oddaje g. Ambrožič. Čustveno, saj zdaj že mnogi vidijo, kam to pelje, čeprav so skozi celotno tranzicijsko obdobje tako rekoč držali vrečo. Ampak bolje je spregledati pozno kot nikoli. Bo, bo, megla se počasi le dviguje. Neke v podzavest potisnjene, a nerazčiščene teme, se spet vračajo v pogovore tudi na nacionalno televizijo, drugače neprestrukturirano, nedemokratizirano in zbirokratizirano ter nesramno drago utrdbo za manipulacijo ljudstva.

To, kar pravi g. Aplenc, se je lahko zgodilo samo zato, ker v Sloveniji nismo izvedli tako imenovane lustracije, saj bi z odstranitvijo starih kadrov od vzvodov odločanja propadle vse formalne in neformalne povezave z ljudmi iz ozadja (lobiji). T.i pomladniki so na to dejstvo pozabili takoj, ko so zasedli nekatere stolčke. Sicer pa ni čudno, da je bilo tako, saj mnogi glavni akterji t.i. slovenske pomladi prihajajo iz istega vrednostnega središča.

In elite, kot jih imenujejo nekateri, od kje so se rekrutirale? Še bolj je pomembno, zakaj pravna država ni odigrala svoje vloge? Zakaj le, ne se čuditi, saj so tudi vsi vodilni v t.i. neodvisni sodni oblasti obremenjeni s staro oblastniško miselnostjo, ki je že takrat ustvarila dvotirni pravni sistem. Enega za elito, ki je nedotakljiva, in drugega za drugorazredne državljane, ki se jih s pomočjo tega sodstva sistematično uničuje.

In zakaj se ne upremo, če smo bili že dvakrat oropani? To je res vprašanje za psihologa. Upor se dogaja že dlje časa, saj se posamezniki upirajo vsak na svoj način in vsak po svoji presoji. Ni več daleč dan, ki bo s soncem obsijan in bomo Slovenke in Slovenci ter vsi pošteni ostali državljani dokončno naredili temu konec. S povezovanjem intelektualnih potencialov že nastaja potrebna kritična masa, ki bo sposobna izpeljati korenite spremembe na miren način. Vsako govorjenje in spodbujanje k nasilju nima dobrih namenov za slovenski narod. To ni naš nivo, mi smo kultiviran in razumen narod.

Marsikdo se pri sebi sprašuje tako kot voditelj intervjuja gospod Lado Ambrožič, zakaj vendar to trpimo? Zakaj se ne upremo? Saj se in še bolj se bomo.

Za potrditev dejstva, da so stari kadri iz prejšnjega komunističnega totalitarnega  režima oz. njihovi nasledniki s PROBLEMATIČNO MISELNOSTJO še vedno pri vzvodih odločanja in so zaradi tega še vedno živi in okrepljeni lobiji oz. interesne skupine ter posamezniki, predstavljamo tudi tukaj nekatere osebe, ki so bili pripadniki zločinske organizacije UDBE ali pa so bili preverjeni in so dobili soglasje za delo v javni upravi z njene strani, da so lahko delovali v prejšnjem režimu na pozicijah odločanja in so tudi ves čas tako imenovane tranzicije, igrali vidno, če ne odločilno vlogo.

UDBA 1. DEL        UDBA 2. DEL        UDBA 3. DEL         UDBA 4. DEL

                                    

                                   UDBA 5. DEL          UDBA 6.DEL

UDBA 7. DEL       UDBA 8. DEL       UDBA 9. DEL         UDBA 10. DEL

SAMO RESNICA NAS BO OSVOBODILA IN RES BI BIL ŽE SKRAJNI ČAS, DA RAZČISTIMO, KDO JE KAJ POČEL V SVOJI PRETEKLOSTI IN Z ENAKO MISELNOSTJO ODLOČA O NAŠI USODI TUDI DANES. TO NE MORE IN NE SME BITI VEČ TABU TEMA.

Tudi zaradi tega ne, kliknite na spodnjo sliko:

 

Komentarjev 

 
#26 Administrator 14:55 11-09-2014
Škoda, da se pametnjakoviči tipa "Animos" ne narišejo na OPS, da bi predstavili svoje silno znanje o morali udbe. Tipično udbovsko obnašanje. Pljuvanje, zaničevanje drugih iz zatohle luknje pod vzdevkom.
Citat
 
 
#25 Jon Zyvikull Vojska 20:17 06-06-2014
Jon Vojska shared a stanje.

23. maj


.

Upor prti udbo stricem
SVETLOBNA ROBOTIKA

https://www.facebook.com/ajax/messaging/attachment.php?attach_id=45cb3db1569030982bfe02b53753735c&mid=mid.1400310401861%3Ac4a1664f6c9ba05f93&hash=AQDyYZJzrRG5RPAm
Citat
 
 
#24 Jon Zyvikull 07:55 05-06-2014
#1 Jon Zyvikull 07:47 05-06-2014
Zahtevam , da Kučan , B učar, Stanovnik odgovarjajo za zločine in poboje.Za sežigalnico do leta 91 na primorskem kjer so kurili politicne nasprotnike.Za zastrupljanje politicnih nasprotnikov kot sem jaz.Za groznje kriminalsitov in agentov sove s smrtjo, norsnico, zaporom za groznje s smrtjo moje sestre.Kriminalisti mi sledijo na vskem koraku že 3 x jim je spodletelo izvesti napad na uradno osebo dve smrtonosni zastrupitvi -sodolujejo z nekaterimi lokali ki imajo pripravljen strup za politicne nasprotnike za strice iz ozadja skrbno hlapčujejo kriminalisti in agenteje sove katere face že skoraj vse poznam.
Citat
 
 
#23 Troha L. 09:29 15-07-2013
Kaj naj rečem...bom uporabil besede gospoda tovariša Čanžka, ki je dejal nedavno: "Udba je bila izredno inteligentna služba!"

Pozabil je seveda dodati, da je bila tudi zločinska in pokvarjena...
Pošteno bi bilo, da gospod tovariš Čanžek stopi do arhiva Slovenije, dvigne svoj dosje in ga javno objavi. Ko, sem mu v nekem pogovoru to omenil se je zdrznil in ni kazal znakov, da bo to naredil, ko je izredno čudno, da to že zdavnaj ni storil.
Cela kopica njegovih zatrjevanj v zvezi z njegovim delovanjem v povojni državi je namreč najmanj čudnih, ko je tudi njegova neverjetna toleranca do njegovih krvnikov neverjetna. Počasi se zlaga mozaik.
Nisem človek, ki bi obsojal kar tako ampak dam vsakemu priložnost, da se sam ujame v svoje mreže. Gospod tovariš Čanžek se je.
Nedvomno je, da je bil partizan in celo politkomisar, ko zelo dobro vemo kakšno vlogo so politikomisarji igrali v partizanskih enotah. Brez dvoma so bili oni tisti, ki so na vsakem koraku indoktrinirali borce za boljševistično revolucijo. Vsakogar, ki je temu oponiral so uredili izločitev ali pa prisilno spreobrnitev.
Po vojni za časa informbiroja so po njegovem pričevanju, ga zaprli v samico v Celju in ga potem poslali na Goli otok kjer je bil zelo kratek čas, saj je podpisal sodelovanje z udbo, da so ga poslali domov. Torej govoriti o tem, da je bil kakšen velik disident ni mogoče,saj je bil lojalen sistemu ves čas in tudi po tem, ko je podpisal sodelovanje.
Potem seveda trdi, da ni delal za udbo, ko je to pravljica za otroke, ker kdor je postal član udbe ni to postal kar tako in nikakor ne zato, da bi si rešil kožo, marveč zato, da je bil deležen, kot sodelavec določenih privilegijev in je imel poseben status.
Kot je znano je gospod tovariš Čanžek zasedal različne položaje v družbi, od sredneješolskeg a učitelja v Idriji do direktorja ne vem vse česa. Hkrati pa trdi, da se je udbi dalo upreti in, da za udbo ni delal. Pa saj menda ne misli, da smo vsi priplavali na ta svet po prežgani juhi???
Seveda je prodajal naokoli, da je bil na Golem otoku, ko to še vedno počne, da je s tem v svoj krog privabljal resnične disidente, ki jih je potem ovajal udbi, saj so mnogi naivno verjeli, da je bil na Golem otoku, res, kot disident.
Citat
 
 
#22 Troha L. 09:28 15-07-2013
....

Veliko vprašanje je kdo in zakaj ga je poslal v Švico, ko nekateri trdijo, da je šel v Švico s povsem določenimi nalogami, tako, kot mnogi udbovci, ki so jih je pošiljal Maček Matija drugam po svetu, da so nadzirali slovensko emigracijo in druge, ki bi utegnili kaj početi in udba za to nebi vedela.
Po moji oceni je gospod tovariš Čanžek v službi udbe v švici oddelal svoje in se je po upokojitvi tako, kot mnogi udbovci vrnil v Slovenijo, ko je tukaj honorarno opravljal še določene naloge. Res bi namreč težko verjel, da človek častitljivih let, materialno preskrbljen bi imel še toliko motivacije, da bi se gnal za korenite spremembe in se pojavljal v vseh možnih opcijah in ocenjeval kako in kaj delujejo. In to povsem voluntersko. V to jaz ne verjamem.
Glede na to, da mu marsikaj objavljajo časopisi, še posebej dnevnik in do nedavnega tudi komunistično Delo je povsem jasno kaj in kako to poteka.
Veliko piše o dojsjejih udbe in vidinih ljudeh, ki naj bi take dosjeje imeli, ko gre po mojem prepričanju za samo še eno izmed manevrov udbe. On napade nekoga, da je bil udbovec ta pa potem na dolgo in široko ter tudi lažnivo opiše svojo vlogo in seveda vsi po vrsti zanikajo ali pa vsaj minimizirajo svojo vlogo delovanja za ali v udbi.
Tako ostane v mislih bralcev to kar napadeni zapiše zadnji, saj po pravilu gospod tovariš Čanžek potem, ko prispe odgovor več ne argumentira svojih stališč, ko jih napadeni v odgovoru povozi. Zadnji primer si lahko preberete v Sobotni prilogi dela, ko je napadel dr. Arharja, bivšega guvernerja, ki vedri in oblači na različnih položajih že od kar imamo svojo državo pa tudi v prejšnji je deloval močno izpostavljeno.
Skratka, udba je bila izredno inteligentna služba mi še vedno odzvanjajo besede gospoda tovariša Čanžka, mi jih je izrekel v mojem avtomobilu, ko smo se peljali pred kakšnima dvema mesecema na neko srečanje, ko so izrečene besede zvenele, ko velika pohvala udbi.
Kmalu zatem sem prebral v zapisih tega človeka, da mi morajo pomagati psihiatri, saj, ko je videl, da ne bo uspel s svojimi neumestnimi sugestijami kako naj delujemo v Gibanju OPS in Koaliciji Karantanija, se je poslužil znanih udbovskih preizkušenih metod javnega blatenja akterjev, še posebej mene, češ vse je v redu, dobre ideje, ampak Troha je problematičen. Seveda svoj odstop od sodelovanja pospremi javno z veliko pompa in natolcevanja kako sem pričakoval veliko vsoto denarja in ne vem kaj še vse.
Kot rečeno nikoli človeka ne odslovim po občutku, ki največkrat govori, da s dotičnim ni dobro češenj zobati, ampak mu dam priložnost, da začne delati drugače, a so ob tem sodelovanju prižgani vsi senzorji. No, gospod tovariš Čanžek ni zdržal dolgo in je hitro na vso moč pokazal svoj udbovski obraz.
Kar se Ludvikec nauči, to Ludvik počne.
Vse to kar sem zapisal in še kaj kar trdijo drugi lahko ovrže samo tako, da javno objavi svoj dosje udbe. Vse drugo bo novo zavajanje in manipuliranje. Pravi disidenti so končali mrtvi, onemogočeni, so pobegnili nikoli pa niso imeli nobenih položajev.
In še vprašanja za gospoda tovariša Čanžka.
Ali lahko objavi listine s katerimi bo dokazal svoje izume v zvezi z optičnimi napravami s katerimi se hvali in jih je menda uporabljala tudi NASA.

Kako se je imenovalo njegovo uspešno podjetje v Švici, koliko je imelo zaposlenih v najboljših časih, kaj se je s tem podjetjem zgodilo, ko je šel v pokoj?
Čigavo pokojnino prejema gospod tovariš Čanžek, švicarsko, koliko in ali ima tudi slovensko ter koliko iz naslova borčevske?
Človek,ki ima čisto vest bi na ta vprašanja odgovoril brez zadržkov, boste tudi vi gospod doktor Čanžek.

Pa srečno!

p.s.

Spoštovana gospa Jana, sploh nimate prav, ko trdite, da ne maram Janše. Resnica je, da ne maram nekaterih dejanj gospoda Janše ali pa tudi ne dejanj. Ko gre za dejanja za katera vem, da jih je storil in jih na sodišču, ko me je tožil zanikal, lagali proti resnici pa so tudi njegovi lakaji, kar se tiče pa ne dejanj pa mislim predvsem na to, da je večna žrtev partije in udbe a lustracije, ki bi edina osvobodila ta narod izpod škornja boljševikov nikoli ni resno predlagal.

Samo en razlog je za to in to je ta, da bi si odžagal vejo na kateri sam sedi že desetletja. Vrana vrani ne izkljuje oči se temu reče.

Lep pozdrav tudi vam in predlagam vam, da nehate navijati za prevarante.
Citat
Citat
 
 
#21 jana 10:11 11-07-2013
G. Troha,
a če vam nek udbovec zatrdi, da pa on to ni, mu vi verjamete kar na besedo?
Glede na to, da Čanžek hudo pljuva po Janši, ki ga tudi vi NE MARATE, mi je vaša naklonjenost Čanžku jasna.
Revija Demokracija je razgalila Čanžkove laži.
Dotični pa se rad kaže v družbi rdečkarjev, očitno se v njihovi prisotnosti počuti domače.
Citat
 
 
#20 frankov 23:01 16-06-2013
Udba ,me je obdelovala, in na ditektorju laži, zasliševala, v 80h letih.Pa ni nikjer nibenih dokumentov.

Ali mi lahko, kdo pomaga ,da bi prišel, do njih.'[wiki]Udba me je zasliševala,na ditektorju laži obdelovala,pa o tem ni nikjer nobenih dokumentov.Verjetno zato, ker je bilo to v 80 tih letih prejšnega stoletja.Če mi kdo lahko te dokumente pomaga najti,lepo prosim , zanje, ker mi to veliko pomeni.[/wiki]
Citat
 
 
#19 Andreja 09:10 28-03-2013
Nekatere pa res hudo žuli tale udba...Samougrabljeni, Vi že s svojim nastopom v enem stavku vse poveste o sebi. Žal niste dojeli bistva predstavljenega ! Informacije niso "zdravo za gotovo", pač pa izziv vsem, da se na to odzovejo in z argumenti in dokazi napisano ovržejo. Da bi se začeli kionkretno o tem pogovarjati. Če bi si pozorno prebrali od začetka do konca, bi prebrali tudi, da se bomo javno opravičili osebam, ki smo jih (morda) neupravičeno dali na ta seznam (saj so na izvornem seznamu Udba.net!). Do sedaj sta se v 4 letih odzvali dve osebi, ena je celo najprej grozila, potem pa sta se obe umirili, ko sta bili pozvani, da pojasnita zadevo in dokažeta, da nista imela z udbo nič oz. da sta na seznamu "po pomoti". No, tu se je pa končalo. Torej, junaki, pojdite po svoje dosjeje v Arhiv RS, poiščite oz. priskrbite dodatne razlage (mi jih kljub vsem naporom, tudi s pisanjem g. Lajovicu, nismo uspeli pridobiti!) šifranta, in je stvar rešena.
Citat
 
 
#18 L.Troha 21:34 07-03-2013
Citati jožef srnjak:
Ludvik Čanžek je bil sodelavec UDBE. Zadnjih dvajset let bi rad nalagal narod. Zato vztrajno druge imenuje UDBOVCI. Čanžka so v partizane poslali nemci. Leta 1945. Goli otok je bil izlet, kjer je prisegel zvestobo rdeči zvezdi in Beogradu. Vse ostalo so laži. Čanžek, vrni se v Švico, udbocev pokvarjeni.


Danes sva se sestala z gospodom Čanžkom in je po moje povsem iskreno povedal svojo zgodbo o tem kako je končal na Golem otoku, kako je bil tam pol leta in je moral, ko so ga izpustili podpisati sodelovanje z UDBO. (zelo zanimiva zgodba in upam, da jo bo gospod Čanžek zapisal za našo spletno stran)

Povedal je še, da ni nikoli zanjo delal, ker je potem kmalu (če sem prav razumel) pobegnil v Švico.

Nimam razloga, da mu nebi verjel, če ima kdo kakšne drugačne resnične informacije in dokaze, da je delal za udbo in s tem škodil komurkoli, naj jih predstavi, ker je sicer vse drugo zlonamerno obrekovanje kar je nepošteno in je tudi kaznivo, ker gre za obrekovanje in škoduje dobremu imenu.

Gospod Srnjak, gospoda Čanžka ste prizadeli s svojo obtožbo in prosim, da se opravičite, prosite za izbris vaših trditev ali pa predstavite za svoje trditve dokaze,priče itd.

Verjamem, da so te nerazčiščene stvari travmatične za marsikoga, zato bi bil že skrajni čas, da se državni organi osvobodijo iz ugrabitve ter te stvari razčistijo. Arhivi menda obstajajo in sploh niso bili uničeni.

S spoštovanjem!

p.s. V nasprotnem bomo morali predati gospod Srnjak vaš e-naslov gospodu Čanžku, saj bo zahteval, da svoje trditve dokažete na sodišču.

Menim, da je to nepotrebno in lahko to razčistimo, kot pošteni možje kar tukaj.

S spoštovanjem!

Ladislav Troha
Citat
 
 
#17 jožef srnjak 14:13 05-03-2013
Ludvik Čanžek je bil sodelavec UDBE. Zadnjih dvajset let bi rad nalagal narod. Zato vztrajno druge imenuje UDBOVCI. Čanžka so v partizane poslali nemci. Leta 1945. Goli otok je bil izlet, kjer je prisegel zvestobo rdeči zvezdi in Beogradu. Vse ostalo so laži. Čanžek, vrni se v Švico, udbocev pokvarjeni.
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

Prijava
Anketa
Ali ste za to, da se ukine prisilno plačevanje RTV dajatve?
 
Trenutno je na strani
Prisotni 62 gostov .
AKTUALNO

Ljudska pobuda - peticija za sprejem Zakona OPS - Zakon za Odpravo Privilegijev Socializma (komunizma) PROSIMO PODPIŠITE!

PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Podpišite, če želite živeti v najkrajšem možnem času najkasneje pa v 10-ih letih v taki državi Sloveniji!
****************************
****************************

Odgovor tovariša upokojenca Milana Kučana na naše vabilo za soočenje v Cankarjevem domu z Janezom Janšo

Bili smo na domu tovariša Milana Kučana in na sedežu SDS v zvezi z soočenjem Kučan&Janša 13. maja v Cankarjevem domu. Nov dopis tovarišu Kučanu

Vabilo najpomembnejšima politikoma neuspele tranzicije, Kučanu in Janši na soočenje v Cankarjevem domu v Ljubljani!

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

Od RTV Slovenija bomo zahtevali najmanj 600 evrov povrnitve že plačanega RTV prispevka + obresti + odškodnino!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Voz je boljševikom ušel po bregu!

Karakterne lastnosti BOLJŠEVIKOV

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Vse poteka v skladu z VIZIJO za Slovenijo do leta 2024!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

Boljševiki protestnikom ukradli stavkovna zavetišča z njihovimi osebnimi predmeti iz Gregorčičeve

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Nadaljevanje sodne farse zoper Predsednika Gibanja OPS je trajalo 3 minute, ker iz tožilstva ni pristopil nihče

Zahteva po krivem obtoženega Ladislava Trohe za izločitev politično motiviranega, mimo zakona in Ustave delujočega sodnika Srečka Škerbca

Že tretji montiran sodni proces se bo zoper veterana vojne za Slovenijo, predsednika neodvisne civilne organizacije Gibanje OPS, Ladislava Troho nadaljeval 10.12.2014 z aretacijo in priporom

Ustavimo mučenje gospe Milene Tanko!

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

Pomagajte družini v stistki zaradi oblastniškega nasilja


IZJAVA ZA JAVNOST

1. dan gladovne stavke+DNEVNIK nadaljevanja

Ladislav Troha o svojem "incidentu" na RTV SLO, stavkovnih zahtevah in pričakovanih novih poizkusih diskreditacij režimskih medijskih trobil in udbovskih plačancev

Novodobne metode udbo-mafije za eliminiraje svojih nasprotnikov - kratka kronologija v zvezi z Ladislavom TrohoZAHTEVAMO ODGOVORNOST OD LETA 1990 DO DANES - GLADOVNA STAVKA DO UVELJAVITVE ZAHTEV LADISLAVA TROHE

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije


Zaključena še ena sodna farsa zoper Ladislava Troho?

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

ZBOR SLOVENSKEGA NARODA ZA OSVOBODITEV RTV SLO

Združimo vse zdrave sile v Sloveniji in naše ljudi iz tujine v KOALICIJI KARANTANIJA

Napadi oblastniške nomenklature se v paniki stopnjujejo

Koristna tožba zoper OPS za razčiščenje delovanja UDBE

Bo Slovenija vstala od mrtvih?

slovenija na kriu1.bmp - 1.60 Mb

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

PETICIJA - REKLAMACIJA ZA ZAVRNITEV PLAČEVANJA VSILJENEGA RTV PRISPEVKA

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

Kaj storiti, da pridemo Slovenci iz te blodnje v temi, razlaga prvega in drugega koraka za uresničitev VIZIJE za Slovenijo do leta 2024

CESAR JE GOL!

Ne veselite se na Ustavnem sodišču padlega davka na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Bo Ivan Janez Janša odšel v zapor?

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

Drugačne in boljše Slovenije ne moremo graditi brez vas

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

IZSTAVITE ZAHTEVO ZA POVRAČILO STROŠKOV VODSTVU GEODETSKE "URAVE" REPUBLIKE SLOVENIJE

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

OPS srečanje v Mariboru

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

OBRAČAMO SE NA VAS, KER VEMO, DA BOSTE RAZUMELI IN BOSTE POMAGALI, ZAUPAMO VAM IN VAS SPOŠTUJEMO

Bili smo na srečanju OPS z odločnimi Ljudmi v Luciji pri Portorožu

O dobrodelnosti na slovenskem

DELAMO ZA SLOVENIJO, NAŠO ŠIRŠO DRUŽINO, KATERE ČLANI IN ČLANICE STE TUDI VI!

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

Osvoboditev, Očiščenje, Preporod Slovenije!

RESNICA NAS BO OSVOBODILA! PREDLOG DELOVANJA DOBRIH LJUDI ZA VNOVIČNO ZDRUŽITEV SLOVENSKEGA NARODA!

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Osvoboditev, Očiščenje, Preporod Slovenije!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

Ali ti veliki Čas je prešinil srce in razum, ali stoletni tvoj strah je izginil, prevzel te pogum?

Fotografija: Spoštovani! V izjemno čast nam je bilo včeraj, 11. januarja, se srečati s plemenitimi in dobrimi ljudmi, ki se zavedajo svoje odgovornosti do naše skupne domovine - naše širše družine Slovenije.  Na dogovorjeno srečanje je prišlo 21 ljudi, ki so potrdili prihod nekaj dni prej in so dano besedo tudi držali. Pred osebne obveznosti so postavili skupno obveznost za iskanje najboljših rešitev za rešitev Slovenije. Vsa čast: zavedanje, da je delo za skupno dobro tisto, ki bo posledično prineslo koristi za vsakega posameznika v skupnosti, je plemenito razmišljanje.  STOPIMO SKUPAJ ZA SPREJETJE ZAKONA OPS, ki je prvi konkreten korak SLOVENSKEGA LJUDSTVA za uresničitev VIZIJE do leta 2024.  Hvala vsem, ki ste včeraj prišli, še enkrat in spodbuda, da podobna srečanja organizirate v svojem kraju. Dajte pobudo, povabite ljudi, ki stokajo in jamrajo, da se usedemo tudi z njimi in jim predstavimo to, kar smo včeraj vam. Sporočite nekaj dni prej, da se uskladimo, in z veseljem bomo sestavili ekipo, da pride v vaš kraj na prijetno koristno druženje.  Imamo skupni imenovalec, zaradi katerega se bo ZNOVA ZDRUŽILO SLOVENSKO LJUDSTVO.  Poglejte v povezavo, preberite, premislite in povejte naprej. Vsak dan, ko še ne stopamo po tej jasno začrtani poti, je zamujen. Namenoma puščamo te datume, da ne bo kdo rekel, zakaj tega nismo predlagali že prej.  http://www.gibanje-ops.com/prispevki-razlicnih-avtorjev/41-prispevki-razlicnih-avtorjev/484-vizija-za-slovenijo-2013-2023 Za prvi korak za vas pa tukaj:  http://www.pravapeticija.com/sprejem_zakona_ops_-_zakon_za_odpravo_vseh_privilegijev_v_rs  Vse dobro in na snidenje!  Ekipa OPS

Srečanje DOBRIH LJUDI iz vse Slovenije za dogovor KAJ STORITI

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

TRETJI - ZADNJI POZIV LJUDEM NA POLOŽAJIH, DA PRESTOPIJO NA STRAN NEPRIVILEGIRANEGA DELA SLO LJUDSTVA - seznam nekaterih oseb in privilegijev

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

BLAGOSLOVLJEN BOŽIČ IN SREČNO NOVO LETO 2014

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

DRUGI - PREDZADNJI POZIV LJUDEM NA POLOŽAJIH, DA PRESTOPIJO NA STRAN NE-PRIVILEGIRANEGA DELA LJUDSTVA

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević?

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

ZAKAJ MORA UPOKOJENI ŠVICARSKI PODJETNIK DR. ČANŽEK PRI SVOJIH 85 LETIH DEŽURATI NA INTERNETU IN BLATITI VSAKOGAR, KI JE TRN V PETI UDBO-KOMUNISTIČNI NOMENKLATURI?

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

PRVI POZIV ZA PRESTOP NA STRAN NEPRIVILEGIRANEGA DELA SLOVENSKEGA LJUDSTVA!

OBVESTILO IN OPRAVIČILO!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Tako je to, ko se UDBA odloči, da si kriv!

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

Predsednika neodvisne civilne iniciative BI UDBO-MAFIJA ZAPRLA ZA 5 LET V ZAPOR

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KASTA Z ZLORABO DRŽAVNIH INSTITUCIJ ZNOVA NAPADA POVSEM NEDOLŽNE, A OSVEŠČENE!

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 100 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?

Konstruktivna razprava o VIZIJI za Slovenijo - HVALA, spoštovana gospa Vakar Manfreda!

KOALICIJA KARANTANIJA OPERIRA Z LAŽNIMI PODATKI PRAVIJO NEKATERI, KI SE BOJIJO, DA BI SLOVENSKI NAROD SPREGLEDAL IN ZMAGAL!

LADISLAV TROHA POJASNI KAKO SE JE UGRABIL SAM

PRIHAJA ČAS ZA TRDNO, NEOMAJNO IN ODLOČNO ALTERNATIVO VSEM OBSTOJEČIM LEVO DESNO ANGAŽIRANIM STRANKAM, KI SO V 22 LETIH DELOVANJA SPRAVILE SLOVENIJO IN SLOVENSKI NAROD V GROZLJIV POLOŽAJ

Butalci iščejo izhod iz krize

"Pravljica" o Kuri

POZIV ZA ORGANIZACIJO PREDSTAVITEV VIZIJE ZA SLOVENIJO ZA NASLEDNJE DESETLETNO OBDOBJE! 2013 - 2023

Kot smo v OPS napovedali, da bodo plonkali: Predsednik Pahor sklical prvo konferenco Slovenija 2030

Nov poizkus diskreditacije iz obupa, lakaji uničevalcev Slovenije pisarijo ostudne pamflete

Posvet na temo 90. člena Ustave Republike Slovenije pri Predsedniku Državnega Zbora, 3.04.2013

ZOPET NEZASLIŠANA MEDIJSKA CENZURA, CELO, KO GRE ZA SPREMINJANJE SLOVENSKE USTAVE

Napadi vse bolj obupane privilegirane kaste se na Gibanje OPS in njenega začasnega predsednika nadaljujejo, 2.000,00 evrov kazni za 25,00 evrsko domnevno napako pri poročanju Računskemu sodišču

FB lustracija, diskreditacije,...kaj sledi??!

VIZIJA ZA SLOVENIJO 2014 - 2024

korak 1 - 27.paril.jpg - 50.40 Kb

KORAK ŠTEVILKA 1 ZA URESNIČITEV VIZIJE ZA SLOVENIJO ZA OBDOBJE 2014 - 2024


KORAK ŠTEVILKA 2 - KADROVSKA PRENOVA SLOVENSKE DRUŽBE

VIZIJA ZA SLOVENIJO 2014 - 2024, KORAK ZA URESNIČITEV ŠT. 2 - DODATNA ARGUMENTACIJA IN OPIS


KORAK ŠTEVILKA 3 - POSTAVITEV PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE, ONEMOGOČANJE PRAVIH TATOV, VRAČANJE POKRADNEGA, ODPRAVA KRIVIC


KORAK ŠTEVILKA 4 - UVEDBA VSE BOLJ NEPOSREDNE DEMOKRACIJE - VLADAVINE LJUDSTVA


korak t. 5.jpg - 30.37 Kb

KORAK ŠTEVILKA 5 - ZAGON VSEH INTELEKTUALNIH IN GOSPODARSKIH POTENCIALOV, RAZCVET SLOVENSKEGA GOSPODARSTVA

KORAK ŠTEVILKA 6 - PREHRANSKA, VODOOSKRBNA IN ENERGIJSKA SAMOZADOSTNOST IN ČISTEJŠE OKOLJE

KORAK ŠTEVILKA 7 - DUHOVNI, ETIČNI IN MORALNI PREPOROD SLOVENSKE DRUŽBE

opslogo.jpg - 5.00 Kb

Prihaja PRAVA SLOVENSKA POMLAD!

cirk1.jpg - 3.18 Kb

Z nakupom izjemno zanimive knjige za razumevanje sedanjosti, pomagate delovanju Gibanja OPS

Intervju Ladislava Trohe za internetni kanal "ZDAJ PA DOST!"

ZAOBLJUBA

V samo sedmih minutah gospod dr. Dužević iz sosednje Hrvaške razloži pošteno in iz srca kaj je njihova težava

ŠOKANTNO!!! Pa dober tek!

ČAST, SPOMIN, ČLOVEK

JAVNE KAZENSKE OVADBE IN POZIV VSEM JAVNIM USLUŽBENCEM V JAVNI IN DRUGIH UPRAVAH, KI SE TIČEJO DRŽAVE IN NARODA ZA PRESTOP NA STRAN LJUDSTVA!

Novinarska profesionalnost

Demonstracije ljudi se obračajo zoper tiste, ki so jih podpihnili in usmerjali za svoje interese

KOALICIJA KARANTANIJA ZA ZMAGO NA PARLAMENTARNIH VOLITVAH

OPS dobil odgovor iz EU Parlamenta

Nismo (še) objavili vsega, kar se tiče ŠKANDALA na Državni volilni komisiji!!!

Zakaj dobri ljudje vse bolj množično pristopajo v OPS?

Kaj pa zdaj, gospe in gospodje?

Napačen odgovor gospoda tovariša DR. Gregorja Viranta, predsednika DZ RS

Vloga za sestanek z Predsednikom Državnega zbora RS - Čakamo odgovor

KRIMINALISTI "SLOVENSKE POLICIJE" NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI S SKORAJ 14 DNEVNO ZAMUDO!

KAMORKOLI SE OZREŠ, JE UDBA POVSOD!

Zdaj vas bodo strički iz ozadja zavrgli kot obrabljen kos garderobe!

Nedopustne diskreditacije in napadi na naše zaveznike, Zvezo domoljubnih društev HERVARDI!

Pred našimi očmi se dogaja NOVA udbofašistoidna prevara!

NEZASLIŠAN ŠKANDAL NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI RS! VPRAŠLJIVI VSI REZULTATI VOLITEV IN REFERENDUMOV DO SEDAJ?

Nov napad lakajev privilegirane oblastniške kaste na predsednika Gibanja OPS

Stare igralce je treba umakniti, nastaviti pa mlade, a sistem bo šel naprej svojo pot kot do sedaj...?

Zavodi za kulturo, turizem in šport ter podobne institucije...

Gibanje OPS dobilo ODLOČBO za nadzor dela Državne volilne komisije

UDBA - SDV - MONTIRANI SODNI PROCESI, KI SO PRAKSA ZOPER OPOREČNIKE ŠE DANES!

Vlado RS nove revolucionarne tehnologije za izboljšanje kakovosti življenja ne zanimajo

Posega v Ustavo RS kar se tiče 90. člena ne bomo dovolili


Neuspešen civilni nadzor Državne volilne komisije

Kaj nam preostane drugega, kot prezir, ignoranca in bojkot njihovih iger?

Sporočilo vsem, ki mislite, da ste svobodni

Spodbujanje podjetništva in samozaposlovanja v Sloveniji

Radio LASER iz Slovenj gradca podira slovenski medijski zid

Liberalna anatomija

STEČAJNA HOBOTNICA SODNIKOV IN SODELAVCEV Z IMENI IN PRIIMKI

PSIHIATRIČNA IN SODNIŠKA KVAZI STROKA Z ROKO V ROKI UMORILI 26. LETNEGA USTVARJALCA IN UPORNIKA Z RAZLOGOM, G. DANIJELA SPASOJEVIĆA?

Slovenija v gospodarski blokadi in vsebinsko konkretni izhodi za takojšen razvoj

Ladislava Troho podprl svetovni rekorder v smučarskih poletih

Hočemo, zmoremo, znamo...Očistiti in Preporoditi Slovenijo!

Spremstvo h kandidaturi

Kandidat za predsednika države prejel od lakajev oblastniške oligarije obtožnico za dve leti zapora, mediji o tem molčijo

Posnetka s tiskovne konference Gibanja OPS, ki so jo vsi osrednji mediji IGNORIRALI

Vabilo na tiskovno konferenco OPS, ki so ga vsi povabljeni medij, urednice, uredniki, novinarke, novinarji IGNORIRALI

Podpisi podpore za uradno kandidaturo Ladislava Trohe prihajajo! Vi ste že to naredili?

Kdo je v resnici ta pokončen mož, ki ga oblast tako zelo ne mara, ker se ga boji?

Veliki intervju LADISLAVA TROHE za Gibanje Osveščenih Prebivalcev Slovenije

Ladislav Troha - Predsednik za Očiščenje in Preporod Slovenije! Vizija za Slovenijo do 2022

Obvestilo in opozorilo za slovensko javnost

Ladislav Troha za predsednika, da očitimo in prenovimo Slovenijo

VSAKA PODOBNOST Z DOGAJANEM V ZDA S SLOVENIJO JE ZGOLJ NAKLJUČNA, MAR RES?

SE SPLOH ZAVEDATE KAJ POMENI OBLASTNIŠKI POSEG V 90. ČLEN USTAVE?

REFLEKSIJA OB PRVOMAJSKIH PRAZNIKIH

PRIPRAVLJAMO INFORMACIJSKO AKCIJSKO TISKOVINO ZA VSA GOSPODINJSTVA

VLAK NOROSTI

SLOVENSKA POMLAD 2012

RESNICE JE ZMAGA!

VABILO!

V SLOVENIJI SMO SOOČENI Z MAFIJSKO OBLASTNIŠKO STRUKTURO

ČAS JE ZA DRUGAČNO REPUBLIKO!

Združevanje znanstvenikov/raziskovalcev v javnem sektorju kot nuja za rešitev nakopičenih problemov javnih raziskovalnih in visokošolskih zavodov

NAJPREJ USTAVIMO UNIČEVANJE SLOVENIJE IN SLOVENSKEGA NARODA! POTEM PA NAREDIMO KAR SMO DOLŽNI NAREDITI ZA POZITIVEN PREPOROD SLOVENIJE!

JAVNI POZIV PREDSEDNIKU VLADE IN RKC

Zadeva, ko je državljan te države za 124,38 € dolga izgubil svoj dom, še zdaleč ni zaključena

Slovenija je še vedno TOTALITARNA KOMUNISTIČNA država s politično policijo, ki zganja tiranijo nad svojimi državljani!!!

Odprto pismo evropskim in slovenskim demokratom

POSTANITE PONOSNI SOLASTNIK NOVE OPS-TV (Ogledalo Prebivalcev Slovenije)

Kučan-kebab-bosanski lonac... in pohabljena nacija

Od predsednika nove slovenske Vlade RC Ivana Janeza Janše povsem upravičeno pričakujemo in zahtevamo

Koga čakate? Odrešitelje? To ste lahko samo vi, sami sebi in v pomoč celotni družbi

Pa jo imamo, novo staro vlado Ivana Janeza Janše

Zakaj v Sloveniji nismo izvedli LUSTRACIJE

Kdo bo nadziral kakovost naše hrane, vode,zraka,...?

Ko te kastni organi morajo in hočejo narediti kriminalca

Nezakonit postopek Informacijskega pooblaščenca RS zoper OPS so ustavili