Dejavnosti Osveščeno gospodarjenje Peko Slovenija Kooperativa na sestanku pri državnem sekretarju g. Tadeju Slapniku v kabinetu Vlade RS

Peko Slovenija Kooperativa na sestanku pri državnem sekretarju g. Tadeju Slapniku v kabinetu Vlade RS

Peticija za podporo PEKU SLOVENIJA KOOPERATIVA


 


Vprašanja na katera še nismo prejeli odgovorov. Poslano g. Tadeju Slapniku, državnemu sekretarju in gospe Tadeji Tamše, stečajni upraviteljici Peko d.d. v stečaju, 1.03.2016 po elektronski pošti.


VPRAŠANJA ZA VLADO RS NA SESTANKU Z DRŽAVNIM SEKRETARJEM, ZADOLŽENIM ZA VZPOSTAVLJANJE STIKOV S CIVILNO DRUŽBO IN KOORDINATORJEM ZA LJUDSKE POBUDE IN SOCIALNO PODJETNIŠTVO, GOSPODOM TADEJEM SLAPNIKOM in STEČAJNO UPRAVITELJICO, GOSPO TADEJO TAMŠE V ZVEZI S PONOVNIM ZAGONOM PEKA.

1. Kdo so največji in drugi upniki Peka d.d.?

2. Kaj je s hčerinskimi družbami? Peko INDE, PEKO HRVAŠKA, PEKO SKOPJE?

3. Kdaj bo in zakaj ni že npr. Računsko sodišče opravilo revizijo poslovanja v tem državnem podjetju in ali se bo to s strani katere vladne službe zgodilo? Če nimajo časa, nam dajte odobritev in bomo to storili mi. Gre tudi za naše podjetje. Po naših dosedanjih raziskavah je šlo tudi v Peku za hude nepravilnosti in sum je, da tudi za kazniva dejanja. Pijavke so izsesale Peko, to isto se je dogajalo v vseh drugih državnih podjetjih in se še vedno dogaja. Alpina v teh dneh izgublja zavest zaradi izčrpanosti. Povedali smo vam na sestanku, nobeno podjetje ne bo več propadlo na način kot je Peko. Ne bomo dovolili.

Kar se tiče pa revizij poslovanja Peka za nekaj let nazaj, pa smo vam povedali, da v kolikor nimate zmožnosti, če organi ne smejo, nočejo ali ne morejo, na čelu s stečajno upraviteljico, povejte in nam dajte teden dni časa, da mi izvršimo skrben pregled, da celotni slovenski javnosti predstavimo škodljive pogodbe in plačane fiktivne fakture. Povejte in nehajte se sprenevedati, ker smo vam povedali, da je sprenevedanje zločin. Torej zahtevamo nedvoumen odgovor od vas in od stečajne upraviteljice, magistre – znanstvenice prava, gospe Tadeje Tamše, kdaj in na kakšen način bo opravljen skrben pregled, revizije (najmanj za 10 let nazaj) poslovanja družbe Peko d.d., ki je vseskozi v večinski državni, torej ljudski lasti? Prosimo za terminski načrt in kdo bo to od organov RS to počel.

Naj ne bo pozabljeno opraviti revizijo cenitve in izbora najboljšega ponudnika za odkup večinskega deleža v Peko Skopje. Celotno revizijo roparskega poslovanja zahtevamo za Peko Split in poslovanje v Srbiji.

4. Ali obstaja in ali lahko vidimo ugotovitve stečajne upraviteljice o tem, kaj je ugotovila s skrbnim pregledom preteklega poslovanja Peko d.d., in za koliko nazaj do sedaj in ali je kot dober gospodar kaj v to smer naredila?

5. Kaj je z nepremičninami v tujini, predvsem tistimi, ki še niso bile vrnjene Peku, pa bi že zdavnaj morale biti?

6. Kaj lahko pričakujemo od Vlade RS za pomoč pri zagonu socialnega podjetja Peko Slovenija Kooperativa? Radi bi povsem konkretne zaveze. Subvencije najemnin, stroški elektrike, telefona, ogrevanja pri državnih podjetjih? Vsaj za dve leti, ker se šele postavljamo na noge.

7. Kaj lahko dobimo iz Peka (kolekcije, vzorce, zaloge materialov), ali nam to lahko Vlada RS podari, da s tega naredimo koristen zagonski kapital za nov zagon? Danes smo ugotovili nova oškodovanja družbe Peko d.d. v stečaju. Dogaja se namreč razprodaja obutve do 60% in več. Npr. čevlji za 250 Eur se prodajajo za cca 16 Eur?! Zakaj se tako mudi z razvrednotenjem minulega dela izkoriščanih delavcev Peka? Kaj se greste??? Če vi niste nikoli kaj pametnega delali, ne znate in ne morete ceniti dela drugih in tudi ne izdelkov, ki so jih marljive roke naredile.

Zahtevamo, da z razprodajami takoj prenehate, zaprete trgovine z obvestilom do nadaljnjega in vse zaloge ljudje, ki se zavedajo vrednosti kakšnih 50 tisoč parov in se na to spoznajo, jih sortirajo na kurantne in nekurantne, da se bomo potem dogovorili, kako v skladu z dobrim gospodarjenjem izvršiti prodajo, da ne bo oškodovanja. Nič ni v Peku d.d. v stečaju od gospe Tamše niti od koga drugega, vse, kar je v Peku d.d., ki ste ga s političnim kadrovanjem spravili na kolena in skoraj v grob, je od davkoplačevalcev, dolgovi, ki so jih s klošarskim poslovanjem povzročili politično nameščeni predsedniki uprav, nadzorni sveti in pametnjakoviči nameščenci v bankah, pa bodo morali pasti na njihova ramena.

Enkrat bo treba zaključiti to lomastenje po našem ljudskem premoženju. Napočil je čas, se vam ne zdi? Na kateri strani boste vi, je vaša stvar, mi prostovoljci smo na strani pravice in resnice ter na strani ljudstva.

8. Zahtevamo dogovor, kdo in kdaj bo sprožil kazenske preiskave, da se ugotovi nesporna kazenska odgovornost prej omenjenih.

9. Kako boste oz. na podlagi katerih kriterijev boste oddali v najem prostore Peka d.d. in ali je prednost skupine, ki ima povsem jasno izkazan namen, da se združijo moči in se naredi socialno podjetje? V primeru, če bi kdo najel vse prostore Peka, zahtevamo, da se ugotovi njegov izvor denarja, ker gre lahko za opran denar iz kraj našega premoženja, prenesen tudi iz tujine. Predlagamo, da se na mizo zložijo pri izboru poslovni načrti, da so na predstavitvah prisotni strokovnjaki in se na podlagi tega oceni, kdo ima rešitev za trajnostni obstoj in razvoj Peka s posebnim zagotovilom, da ne bo izkoriščanja delavcev, ko bi po našem prepričanju moral biti pogoj, da najemnik ustanovi socialno podjetje, kar mi danes tukaj zagotavljamo in imamo poslovni načrt izdelan v osnutku za tako podjetje.

10. Kako lahko inštitucije države pomagajo pri razvoju Peka? Fakultete, ZRMK, Inštitut Jožef Štefan in druge. Je možno dobiti kakšne popuste, ker gre za tako rekoč novo podjetje in bomo potrebovali veliko podpore in sodelovanja na razvoju novih materialov, raziskavah, uvajanju novih tehnologij itd? Osnovne in srednje šole, organizacija natečajev za oblikovanje obutve, obleke, drsalk, pasov, torbic, ostale galanterije.

11. Kje državna podjetja naročajo delovno obutev za svoje zaposlene? Krka, Gorenje, Telekom, UKC –ji, bolnišnice itd?

12. Kako je z možnostjo naročil za državna podjetja in institucije, kar se tiče delovne zaščitne obutve?

13. Kateri stroji so bili odpeljani iz Peka, ker ste prekinili pogodbe? Kdo je bil najemodajalec, koliko in po kakšni ceni in koliko časa so bili najeti?

14. Ali je možno najeti blagovno znamko oziroma ali nam jo lahko Vlada RS kot slaba upraviteljica našega – ljudskega premoženja in glavna upnica, ki je sama za to kriva oz. tisti, ki so se to šli s položajev, podari , da bo vsaj enkrat, kar se tiče Peka, naredila plemenito dejanje. Vabimo vas in vse ostale, da postanete zadružnik Peka, še prej pa prostovoljec, da se nam pridružite in naredite kaj ZA SKUPNO DOBRO, NE DA BI BILI ZA TO PLAČANI IZ NAŠEGA DAVKOPLAČEVALSKEGA DENARJA, KAJ KONKRETNO LAHKO NAREDITE KOT PROSTOVOLJEC? 

ALI OBLJUBITE, DA BOSTE PRIŠLI 9. marca v Tržič oz. okolico NA PREDSTAVITVENO KONFERENCO NOVEGA POSLOVNEGA NAČRTA PEKO SLOVENIJA KOOPERATIVA? Prosimo, da na odgovore odgovorita oba, ki sta dobila ta vprašanja, vi gospod Slapnik in gospa Tamše. Če ne morete odgovoriti, napišite, prosimo, kdo je kompetenten za odgovore na vprašanja, na katera ne morete, ne upate, ne znate ali nočete odgovoriti vi, namesto vaju.

Vse dobro!

Prostovoljci za ponovni zagon Peka, zanje Ladislav Troha

Na Vrhniki, 1.03.2016


P.S.

Ker je pred nami, da stremo še nekaj zahtevnih orehov, vabimo zdaj prioritetno k sodelovanju računalničarje oz. IT strokovnjake z znanjem in izkušnjami internetnega marketinga, ker imamo namen izdelati vrhunsko spletno stran z internetno trgovino, ki bo pregledna, enostavna in skratka nekaj vrhunskega. Oglasite se entuziasti, ki delate s srcem, da skupaj naredimo nekaj, kar bo izjemno za ponovni zagon Peka. Peko Slovenija Kooperativa. Pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali pokličite na telefon O31 274 419.

 

Komentarjev 

 
#1 Miroslav 17:48 04-03-2016
Peko bi morau zaceti z modernejso obutvijo, saj imamo dosti mladih, brez sluzb dizajnerjev, prvo njih uporabit, dosti trznikov, brez zaposlitve, prakse,...Njih so uničile pijavke v podjetju, zastareli dizajni. Majhna prodaja, za velike apetite, je propad! Poskušat, še kaj upeljat v izdelavo, prodajo, povabit podjetnike v sodelovanje z jasnim ciljem in razvojem, enim majka kapital, drugim dobri delavci, razvojniki..
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali ste za to, da se ukine prisilno plačevanje RTV dajatve, ker RTV SLO dokazano ne deluje v skladu z zakoni in USTAVO RS
 
Trenutno je na strani
Prisotni 61 gostov .
AKTUALNO

 

Ljudska pobuda - peticija za sprejem Zakona OPS - Zakon za Odpravo Privilegijev Socializma (komunizma) PROSIMO PODPIŠITE!

PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Podpišite, če želite živeti v najkrajšem možnem času najkasneje pa v 10-ih letih v taki državi Sloveniji!
****************************
****************************

Sprenevedanje oblastnika in novinarke, odlika takih ljudi je, da kar jim ne ustreza preprosto ignorirajo

Človeški pohlep ne pozna meja, če nimate dobrih želodcev ne glejte raje!

Kazenska prijava zoper osumljenega g. Mira Cerarja

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 25-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Začnite RAZMIŠLJATI in DELOVATI!

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Po petnajstih letih aktivnega delovanja se Gibanje OPS prvič predstavi na RTV SLO


Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Zaseben pogovor z gospodom tovarišem Borisom Štefanecom, kdo je v resnici, si boste iz te korespondence vtis ustvarili sami

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

NEZASLIŠANO: Eden od elementov podtalnega genocida nad slovenskim narodom je tudi dvojno obdavčevanje slovenskih delovnih migrantov v Avstrijo!

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

BRUTALNA TIRANIJA NAD DRŽAVLJANI REPUBLIKE SLOVENIJE, KOT BI BILI KRIMINALCI

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Voz je boljševikom ušel po bregu!

Karakterne lastnosti BOLJŠEVIKOV

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Ustavimo mučenje gospe Milene Tanko!

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

IZJAVA ZA JAVNOST

1. dan gladovne stavke+DNEVNIK nadaljevanja

Ladislav Troha o svojem "incidentu" na RTV SLO, stavkovnih zahtevah in pričakovanih novih poizkusih diskreditacij režimskih medijskih trobil in udbovskih plačancev

Kratka kronologija

ZAHTEVAMO ODGOVORNOST OD LETA 1990 DO DANES - GLADOVNA STAVKA DO UVELJAVITVE ZAHTEV LADISLAVA TROHE

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

ZBOR SLOVENSKEGA NARODA ZA OSVOBODITEV RTV SLO

Združimo vse zdrave sile v Sloveniji in naše ljudi iz tujine v KOALICIJI KARANTANIJA

Bo Slovenija vstala od mrtvih?

slovenija na kriu1.bmp - 1.60 Mb

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

PETICIJA - REKLAMACIJA ZA ZAVRNITEV PLAČEVANJA VSILJENEGA RTV PRISPEVKA

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

Kaj storiti, da pridemo Slovenci iz te blodnje v temi, razlaga prvega in drugega koraka za uresničitev VIZIJE za Slovenijo do leta 2024

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Bo Ivan Janez Janša odšel v zapor?

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

Drugačne in boljše Slovenije ne moremo graditi brez vas

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

OPS srečanje v Mariboru

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

OBRAČAMO SE NA VAS, KER VEMO, DA BOSTE RAZUMELI IN BOSTE POMAGALI, ZAUPAMO VAM IN VAS SPOŠTUJEMO

Bili smo na srečanju OPS z odločnimi Ljudmi v Luciji pri Portorožu

O dobrodelnosti na slovenskem

DELAMO ZA SLOVENIJO, NAŠO ŠIRŠO DRUŽINO, KATERE ČLANI IN ČLANICE STE TUDI VI!

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

RESNICA NAS BO OSVOBODILA! PREDLOG DELOVANJA ODLOČNIH LJUDI ZA VNOVIČNO ZDRUŽITEV SLOVENSKEGA NARODA!

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Osvoboditev, Očiščenje, Preporod Slovenije!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

Ali ti veliki Čas je prešinil srce in razum, ali stoletni tvoj strah je izginil, prevzel te pogum?

Srečanje za dogovor KAJ STORITI

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

ZAKAJ MORA UPOKOJENI ŠVICARSKI PODJETNIK DR. ČANŽEK PRI SVOJIH 85 LETIH DEŽURATI NA INTERNETU IN BLATITI VSAKOGAR, KI JE TRN V PETI UDBO-KOMUNISTIČNI NOMENKLATURI?

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

OBVESTILO IN OPRAVIČILO!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 100 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?

Konstruktivna razprava o VIZIJI za Slovenijo - HVALA, spoštovana gospa Vakar Manfreda!

KOALICIJA KARANTANIJA OPERIRA Z LAŽNIMI PODATKI PRAVIJO NEKATERI, KI SE BOJIJO, DA BI SLOVENSKI NAROD SPREGLEDAL IN ZMAGAL!

LADISLAV TROHA POJASNI KAKO SE JE UGRABIL SAM

PRIHAJA ČAS ZA TRDNO, NEOMAJNO IN ODLOČNO ALTERNATIVO VSEM OBSTOJEČIM LEVO DESNO ANGAŽIRANIM STRANKAM, KI SO V 22 LETIH DELOVANJA SPRAVILE SLOVENIJO IN SLOVENSKI NAROD V GROZLJIV POLOŽAJ

Butalci iščejo izhod iz krize

"Pravljica" o Kuri

POZIV ZA ORGANIZACIJO PREDSTAVITEV VIZIJE ZA SLOVENIJO ZA NASLEDNJE DESETLETNO OBDOBJE! 2013 - 2023

Kot smo v OPS napovedali, da bodo plonkali: Predsednik Pahor sklical prvo konferenco Slovenija 2030

Nov poizkus diskreditacije iz obupa, lakaji uničevalcev Slovenije pisarijo ostudne pamflete

Posvet na temo 90. člena Ustave Republike Slovenije pri Predsedniku Državnega Zbora, 3.04.2013

ZOPET NEZASLIŠANA MEDIJSKA CENZURA, CELO, KO GRE ZA SPREMINJANJE SLOVENSKE USTAVE

FB lustracija, diskreditacije,...kaj sledi??!

VIZIJA ZA SLOVENIJO 2014 - 2024

korak 1 - 27.paril.jpg - 50.40 Kb

KORAK ŠTEVILKA 1 ZA URESNIČITEV VIZIJE ZA SLOVENIJO ZA OBDOBJE 2014 - 2024


KORAK ŠTEVILKA 2 - KADROVSKA PRENOVA SLOVENSKE DRUŽBE

VIZIJA ZA SLOVENIJO 2014 - 2024, KORAK ZA URESNIČITEV ŠT. 2 - DODATNA ARGUMENTACIJA IN OPIS


KORAK ŠTEVILKA 3 - POSTAVITEV PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE, ONEMOGOČANJE PRAVIH TATOV, VRAČANJE POKRADNEGA, ODPRAVA KRIVIC


KORAK ŠTEVILKA 4 - UVEDBA VSE BOLJ NEPOSREDNE DEMOKRACIJE - VLADAVINE LJUDSTVA


korak t. 5.jpg - 30.37 Kb

KORAK ŠTEVILKA 5 - ZAGON VSEH INTELEKTUALNIH IN GOSPODARSKIH POTENCIALOV, RAZCVET SLOVENSKEGA GOSPODARSTVA

KORAK ŠTEVILKA 6 - PREHRANSKA, VODOOSKRBNA IN ENERGIJSKA SAMOZADOSTNOST IN ČISTEJŠE OKOLJE

KORAK ŠTEVILKA 7 - DUHOVNI, ETIČNI IN MORALNI PREPOROD SLOVENSKE DRUŽBE

opslogo.jpg - 5.00 Kb

cirk1.jpg - 3.18 Kb

Z nakupom izjemno zanimive knjige za razumevanje sedanjosti, pomagate delovanju Gibanja OPS

Intervju Ladislava Trohe za internetni kanal "ZDAJ PA DOST!"

V samo sedmih minutah gospod dr. Dužević iz sosednje Hrvaške razloži pošteno in iz srca kaj je njihova težava

ŠOKANTNO!!! Pa dober tek!

ČAST, SPOMIN, ČLOVEK

Novinarska profesionalnost

Demonstracije ljudi se obračajo zoper tiste, ki so jih podpihnili in usmerjali za svoje interese

KOALICIJA KARANTANIJA ZA ZMAGO NA PARLAMENTARNIH VOLITVAH

OPS dobil odgovor iz EU Parlamenta

Nismo (še) objavili vsega, kar se tiče ŠKANDALA na Državni volilni komisiji!!!

Zakaj ljudje vse bolj množično pristopajo v OPS?

Kaj pa zdaj, gospe in gospodje?

Napačen odgovor gospoda tovariša DR. Gregorja Viranta, predsednika DZ RS

Vloga za sestanek z Predsednikom Državnega zbora RS - Čakamo odgovor

KRIMINALISTI "SLOVENSKE POLICIJE" NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI S SKORAJ 14 DNEVNO ZAMUDO!

KAMORKOLI SE OZREŠ, JE UDBA POVSOD!

Zdaj vas bodo strički iz ozadja zavrgli kot obrabljen kos garderobe!

Pred našimi očmi se dogaja NOVA udbofašistoidna prevara!

NEZASLIŠAN ŠKANDAL NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI RS! VPRAŠLJIVI VSI REZULTATI VOLITEV IN REFERENDUMOV DO SEDAJ?

Stare igralce je treba umakniti, nastaviti pa mlade-"nove obraze", a sistem bo šel naprej svojo pot kot do sedaj...?

Zavodi za kulturo, turizem in šport ter podobne institucije...

Gibanje OPS dobilo ODLOČBO za nadzor dela Državne volilne komisije

UDBA - SDV - MONTIRANI SODNI PROCESI, KI SO PRAKSA ZOPER OPOREČNIKE ŠE DANES!

Vlado RS nove revolucionarne tehnologije za izboljšanje kakovosti življenja ne zanimajo

Posega v Ustavo RS kar se tiče 90. člena ne bomo dovolili


Neuspešen civilni nadzor Državne volilne komisije

Kaj nam preostane drugega, kot prezir, ignoranca in bojkot njihovih iger?

Sporočilo vsem, ki mislite, da ste svobodni

Spodbujanje podjetništva in samozaposlovanja v Sloveniji

Radio LASER iz Slovenj gradca podira slovenski medijski zid

Liberalna anatomija

STEČAJNA HOBOTNICA SODNIKOV IN SODELAVCEV Z IMENI IN PRIIMKI

Slovenija v gospodarski blokadi in vsebinsko konkretni izhodi za takojšen razvoj

Hočemo, zmoremo, znamo...Očistiti in Preporoditi Slovenijo!

Posnetka s tiskovne konference Gibanja OPS, ki so jo vsi osrednji mediji IGNORIRALI

Vabilo na tiskovno konferenco OPS, ki so ga vsi povabljeni medij, urednice, uredniki, novinarke, novinarji IGNORIRALI

Obvestilo in opozorilo za slovensko javnost

VSAKA PODOBNOST Z DOGAJANEM V ZDA S SLOVENIJO JE ZGOLJ NAKLJUČNA, MAR RES?

SE SPLOH ZAVEDATE KAJ POMENI OBLASTNIŠKI POSEG V 90. ČLEN USTAVE?

REFLEKSIJA OB PRVOMAJSKIH PRAZNIKIH

VLAK NOROSTI

V SLOVENIJI SMO SOOČENI Z MAFIJSKO OBLASTNIŠKO STRUKTURO

ČAS JE ZA DRUGAČNO REPUBLIKO!

Združevanje znanstvenikov/raziskovalcev v javnem sektorju kot nuja za rešitev nakopičenih problemov javnih raziskovalnih in visokošolskih zavodov

NAJPREJ USTAVIMO UNIČEVANJE SLOVENIJE IN SLOVENSKEGA NARODA! POTEM PA NAREDIMO KAR SMO DOLŽNI NAREDITI ZA POZITIVEN PREPOROD SLOVENIJE!

JAVNI POZIV PREDSEDNIKU VLADE IN RKC

Zadeva, ko je državljan te države za 124,38 € dolga izgubil svoj dom, še zdaleč ni zaključena

Slovenija je še vedno TOTALITARNA KOMUNISTIČNA država s politično policijo, ki zganja tiranijo nad svojimi državljani!!!

Odprto pismo evropskim in slovenskim demokratom

Kučan-kebab-bosanski lonac... in pohabljena nacija

Od predsednika nove slovenske Vlade RC Ivana Janeza Janše povsem upravičeno pričakujemo in zahtevamo

Koga čakate? Odrešitelje? To ste lahko samo vi, sami sebi in v pomoč celotni družbi

Pa jo imamo, novo staro vlado Ivana Janeza Janše

Zakaj v Sloveniji nismo izvedli LUSTRACIJE

Kdo bo nadziral kakovost naše hrane, vode,zraka,...?