Dejavnosti Osveščeno gospodarjenje Peko kooperativa bo vzorčen poslovni uspešen model še za druga slovenska podjetja - SODELUJTE TUDI VI!

Peko kooperativa bo vzorčen poslovni uspešen model še za druga slovenska podjetja - SODELUJTE TUDI VI!

(S klikom na fotografijo pridete do NOVE spletne strani Peko kooperativa)

Spoštovani, se tudi vi, malce starejši, še spomnite take zgodbe?

"Ko sem bil majhen otrok sva z mamo vedno pred pričetkom šla kupiti nove čevlje. Obiskala sva kar nekaj trgovin in na koncu sva pristala v Peku, kjer so se v izložbi zasvetili modri športni čevlji, čevlji s posebno zakovico na podplatih.
Dostikrat sem se pojavil v Tržiču. In ne boste verjeli kako so ljudje ponosno hodili naokoli, ko je bila šuštarska nedelja... Peko je bil...oh in ah... v celi Jugoslaviji....ljudje so bili bolj zadovoljni, tudi srečni....najbrž zato, ker smo bolj sodelovali pa čeprav je bilo na razpolago veliko manj dobrin kot jih je danes. Edi iz Štajerske"

Danes pa z veliko žalostjo ugotavljamo, da je zgodba starega Peka končana, 113 let je živel. Ampak za vsem, kar mine, se rodi nekaj novega. Zato smo se odločili, da ustanovimo zadrugo, ki bo ljudem prinesla nova delovna mesta in tudi vašim otrokom in vam nove zelo kakovostne čevlje...največja škoda bi bila, da konča na smetišču zgodovine 113 let tradicije, znanje čevljarjev iz Tržiča in izkušnje zaposlenih v Peku. Podprite nas, pa ZMAGAMO SKUPAJ!

(klik na modro polje)

GRADIMO ZNOVA, KAR SO NEVESTNI LJUDJE PODRLI. Gre za ohranitev 113 Let tradicije slovenske kulturne in gospodarske dediščine, ki ne sme končati na smetišču zgodovine. Vabimo vas, da pri tej plemeniti NOVI gradnji sodelujete tudi vi! SKUPAJ NAM BO USPELO sebi in drugim dokazati, da je možno v Sloveniji zgraditi marsikaj, če STOPIMO SKUPAJ ljudje, ki nam je blizu ustvarjanje za SKUPNO DOBRO. NAJ BO PEKO ZGLEDNI MODEL oz. PILOTNI PROJEKT ZA VSE DRUGE, KI BODO SLEDILI.

V naši civilni iniciativi Osveščeni Prebivalci Slovenije že več mesecev zavzeto in prostovoljno delamo za ponovno oživitev proizvodnje slovenskega tradicionalnega čevljarja Peko iz Tržiča. Z vašo pomočjo želimo predati Peko v roke prvotnih opeharjenih lastnikov-delavcev-malih delničarjev in vseh davkoplačevalcev - vam, blagovno znamko Peko, proizvodne, pisarniške, skladiščne in trgovske prostore, stroje in opremo ter prevzem zalog gotovih izdelkov ter zalog repromateriala v skladu z dinamiko nove proizvodnje in prodaje na slovenskem in tujih trgih, da na ruševinah Peka d.d. - v stečaju, ki so jih povzročili neodgovorni upravitelji ter financerji z davkoplačevalskim denarjem, zgradimo podjetje Peko nazaj, da bo postalo uspešno in ugledno, zdaj organizirano po inovativnem modelu zadruge z imenom Peko kooperativa z znanimi in odgovornimi lastniki in upravljalci.

Zavedamo se svoje odgovornosti, da smo dolžni našim zanamcem zapustiti državo in podjetja v boljšem stanju kot smo jih prejeli od naših prednikov. Več o tem, kako smo prišli do ideje in kako je potekalo delo, da smo prišli do novega poslovnega načrta in inovativnega poslovnega modela, si lahko preberete v rubriki poslovni načrt in inovativni poslovni model. Poslovni model Peko kooperativa je pilotni projekt, ki bo lahko rešitev za vsa druga naša državna podjetja. Sodelujte, dokažimo, da, hočemo, znamo in zmoremo.

VABIMO VSE K SODELOVANJU, DA ZMAGAMO SKUPAJ! 200.000 (10%) SLOVENCEV ZA NOVI PEKO

Zbiramo sredstva za odkup blagovne znamke, nepremičnin, strojev, opreme, repro materiala, zalog in zagonska sredstva za novo proizvodnjo na podlagi novega poslovnega načrta in novega poslovnega modela, da ohranimo 113 let tradicije Peka, znanje in izkušnje ter zgradimo novo globalno podjetje PEKO KOOPERATIVA - ZADRUGA. 300.000 Slovenk in Slovencev, državljank in državljanov za NOVI Peko po 20 €, ki hkrati s tem obveznim deležem postanete zadružniki Peko kooperativa. Če vas SAMO polovica to stori, bomo SKUPAJ ZMAGALI. Kar je največ vredno pri Peku, dobimo brezplačno. To so ljudje, njihove izkušnje, znanje, sposobnosti, modrosti in veselje do dela. Seveda, ko vse to združimo v novo zdravo jedro, se bo začel uspeh in ta bo nagradil delo vseh tudi z denarjem od prodanih odličnih izdelkov.


PRISTNI IN POŠTENI MEDČLOVEŠKI ODNOSI SO TEMELJ ZA USPEH

Sodelavci in vodje bodo vedno izbrani po ostrih merilih stroke, dobre morale in srčnosti. Kandidatke in kandidati za vodje, ki bodo prišli v ožji izbor, se bodo predstavili v videokonferencah in izbrani bodo od vseh zadružnikov z glasovanjem. Delali bomo vsi za enega, eden za vse. Lažne solidarnosti ne bo. Skušali bomo biti vrhunski profesionalci in najboljši možni prijatelji. Vsak zaposleni bo videl možnost svojega razvoja in kariere. Nagrajevanje bo sprotno glede na uspeh in dobre predloge in na koncu obračunskega obdobja z udeležbo pri dodani vrednosti – dobičku. Izobraževanje in izpopolnjevanje doma in v tujini bo stalnica. Skrbeli bomo za psihofizično zdravje (izleti, potovanja, rekreacija, športna tekmovanja, pikniki, počitniška dejavnost itd.) in za glasbeno udejstvovanje – v zvezi s tem je naš cilj ustanoviti zasedbo simfoničnega orkestra, ki bi sčasoma postal ambasador Peka kooperativa.

SODELOVANJE VSEH ZA SKUPNO DOBRO

V poslovanje Peko kooperativa bomo vključevali že otroke v osnovnih in mladino iz srednih šol, ki se bodo udeleževali nagradnih natečajev za najboljše kreacije izdelkov. Vzpostavili bomo tesno sodelovanje s fakultetami za oblikovanje in design, Ekonomsko fakulteto ter Fakulteto za računalništvo. Štipendirali bomo dijake in študente in jih pošiljali na študij v tujino. Sodelovali bomo z Inštitutom Jožef štefan in z Zavodom za raziskavo materialov. Vključevali bomo kooperante iz Tržiča in okolice, iz cele Slovenije in iz tujine. Z vsakim našim kupcem oz. zadružnikom bomo imeli stike preko spleta - za sugestije, kritike, dobre ideje bomo nagrajevali.

INOVATIVNOST, IZVIRNOST, LEPE OBLIKE, KAKOVOST, KORISTNOST, TRPEŽNOST IN CENOVNA DOSTOPNOST

Zavezani smo nenehnemu iskanju novih rešitev, kar se tiče obutve, oblačil in galanterije v smislu tehnologij izdelave kot tudi naravnih zdravih materialov (nano celuloza, industrijska konoplja). Čevelj, ki raste z otroško nogo, najboljša pametna drsalka na svetu, obutev ali oblačilo, ki si jo iz danih računalniških elementov kreira človek na drugem koncu sveta sam po svoji meri in okusu ter v predlaganih materialih in barvah, ko mu bo takoj ob vsakem vnosu predlaganega elementa, materiala in barve, znana cena. Skeniranje noge na daljavo preko internetne aplikacije. Pritegnitev k sodelovanju domačih znanih osebnosti in estradnikov po svetu. Izdelava izdelkov za vse starostne skupine in za ljudi s posebnimi potrebami. Možnost plačila na več obrokov, kupovanje izdelkov prihodnjih kolekcij v predplačilu.


ZRNO DO ZRNA POGAČA, KAMEN NA KAMEN PALAČA

Bistvo našega delovanja je, da imamo v zadrugi PEKO KOOPERATIVA vsi korist. Kupci, ki bodo nakupovali koristne odlične in vrhunske izdelke, z vsakim vašim nakupom naših izdelkov si boste z 10% od plačane cene povečali prostovoljni delež v zadrugi Peko kooperativa. To pa pomeni, da boste glede na pridobljene deleže udeleženi pri delitvi dodane vrednosti – dobička ali pa boste prostovoljne deleže porabili za nakup izdelkov. Princip pri delitvi dobička bo vedno enak po tretjinah. Kooperanti, ker bodo s sodelovanjem imeli delo in zaslužek, ki bodo prav tako lahko del zaslužka vlagali za pridobitev zadružnih deležev. Pomembno je, da ne bo nihče izkoriščan in se bo dobiček delil med vse deležnike. Kar je najbolj pomembno, tudi med tiste, ki neposredno proizvajajo – zaposlene in tudi med večkratne kupce naših odličnih izdelkov – zadružnike, ki bodo ne glede na višino deležev s pravico enega glasu soodločali neposredno o vseh pomembnih vprašanjih Peko kooperative – zadruge.


ZADRUŽNIKI V PEKO KOOPERATIVA BODO IMELI UGODNOSTI

Z vsakim nakupom Peko kooperativa izdelka se bo za 10% od plačane neto cene izdelka povečal delež v Peko kooperativi;

permanentna možnost dokupa prostovoljnih deležev;

udeležba glede na višino deleža pri delitvi dodane vrednosti - dobička;

možnost vnovčevanja prostovoljnih deležev pri nakupih izdelkov Peko kooperativa z dodatnimi popusti;

možnost kooperacijskega sodelovanja z delom in idejami, z svojimi izdelki ali storitvami;

možnost patentne zaščite v nadaljevanju pa razvoj ideje zadružnika do končnega izdelka in procentualna udeležba od prodaje izumljenega izdelka;

prednost pri zaposlitvi in večjo možnosti pridobitve štipendije za otroke;

ne glede na višino deleža en glas pri odločanju o vseh pomembnih vprašanjih zadruge Peko kooperativa;

koriščenje počitniških destinacij, udeležba na športnih aktivnostih, potovanja, druženja, pohodi, pikniki itd;

deleže v Peko kooperativi boste lahko podarili vašim ljubim.

ŠTEVILO ZADRUŽNIKOV JE OMEJENO, ZATO NE ODLAŠAJTE!

PA BREZ SKRBI!

Da, zbiramo denar za ponovni zagon Peka. Če bomo morali odkupiti "ruševine" Peka bomo pač to storili. Saj obstaja še ena možnost. Zbrali smo vse dokumente iz registra sodišča v Kranju, da bi izvedli revizijo lastninjenja Peko, ko je bila to še OZD (Organizacija združenega dela) oz. malce kasneje d.o.o. Tudi, če bo revizija opravljena in bodo "ruševine" Peka dobili nazaj tisti, ki so dejanski lastniki, bo treba imeti zagonska sredstva in začeti delati pametno-produktivno-dobičkonosno. Zato se Peko kooperativa trudi že nakaj mesecev.

Nobenega vprašanja ni. Vsak, ki postane zadružnik ima vedno možnost pogledati v finance Peko kooperative z.o.o., saj je solastnik. Vedno lahko vidi, koliko denarja je bilo zbranega z donacijami in nakupi osnovnih in prostovoljnih deležev ter koliko je denarja na računu in za kaj je bilo kaj porabljnega. Nobenih skrivalnic ni in jih v Peko kooperativa ne bo.

Do takrat, dokler bodo zadružniki postavili vse organe, tudi nadzorne, ste vsi zadružniki nadzorniki. Prav veselimo se vaše najave, da bi radi videli kako se posluje. To je vaša pravica kot odgovornega zadružnika, da bdite nad tem kako ravnamo z vašimi 20 evri ali večjim zneskom, ki ste ga vložili.

DELAMO ZA SKUPNO DOBRO, KER SE ZAVEDAMO, DA BOMO ZARADI TEGA POSLEDIČNO IMELI VSI V SLOVENIJI KORISTI! TO JE ŠELE PRVO PODJETJE - ORGANIZIRANO KOT ZADRUGA, KI GA BOMO POSTAVILI. HOČETE NOVE DELOVNA MESTA? SODELUJTE!!! JUTRI BOMO GRADILI V VAŠEM KRAJU.

Predsednik zadruge, tudi zdajšnja v.d. odgovarja za poslovanje kazensko in materialno. Tako je zapisano in velja v zadružnih pravilih Peko kooperative z.o.o.

Če je kakšno vprašanje pa vedno lahko vprašate.


Najlepša HVALA, če ste odločili podpreti ta pilotni vseslovenski projekt!
Ekipa OPS za pomoč ekipi Peko kooperativa

 

Komentarjev 

 
#1 Sanja Fidler 14:18 11-08-2016
Pozdravljeni,
lahko prosim informacijo, koliko oz. kakšen % delavcev bivše tovarne Peko se je pridružilo kooperativi.
Hvala, lep pozdrav,
Sanja Fidler
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali ste za to, da se ukine prisilno plačevanje RTV dajatve, ker RTV SLO dokazano ne deluje v skladu z zakoni in USTAVO RS
 
Trenutno je na strani
Prisotni 140 gostov .
AKTUALNO

 

Ljudska pobuda - peticija za sprejem Zakona OPS - Zakon za Odpravo Privilegijev Socializma (komunizma) PROSIMO PODPIŠITE!

PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Podpišite, če želite živeti v najkrajšem možnem času najkasneje pa v 10-ih letih v taki državi Sloveniji!
****************************
****************************

Sprenevedanje oblastnika in novinarke, odlika takih ljudi je, da kar jim ne ustreza preprosto ignorirajo

Kazenska prijava zoper osumljenega g. Mira Cerarja

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 25-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Začnite RAZMIŠLJATI in DELOVATI!

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Po petnajstih letih aktivnega delovanja se Gibanje OPS prvič predstavi na RTV SLO


Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Zaseben pogovor z gospodom tovarišem Borisom Štefanecom, kdo je v resnici, si boste iz te korespondence vtis ustvarili sami

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

NEZASLIŠANO: Eden od elementov podtalnega genocida nad slovenskim narodom je tudi dvojno obdavčevanje slovenskih delovnih migrantov v Avstrijo!

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

BRUTALNA TIRANIJA NAD DRŽAVLJANI REPUBLIKE SLOVENIJE, KOT BI BILI KRIMINALCI

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Voz je boljševikom ušel po bregu!

Karakterne lastnosti BOLJŠEVIKOV

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Ustavimo mučenje gospe Milene Tanko!

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

IZJAVA ZA JAVNOST

1. dan gladovne stavke+DNEVNIK nadaljevanja

Ladislav Troha o svojem "incidentu" na RTV SLO, stavkovnih zahtevah in pričakovanih novih poizkusih diskreditacij režimskih medijskih trobil in udbovskih plačancev

Kratka kronologija

ZAHTEVAMO ODGOVORNOST OD LETA 1990 DO DANES - GLADOVNA STAVKA DO UVELJAVITVE ZAHTEV LADISLAVA TROHE

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

ZBOR SLOVENSKEGA NARODA ZA OSVOBODITEV RTV SLO

Združimo vse zdrave sile v Sloveniji in naše ljudi iz tujine v KOALICIJI KARANTANIJA

Bo Slovenija vstala od mrtvih?

slovenija na kriu1.bmp - 1.60 Mb

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

PETICIJA - REKLAMACIJA ZA ZAVRNITEV PLAČEVANJA VSILJENEGA RTV PRISPEVKA

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

Kaj storiti, da pridemo Slovenci iz te blodnje v temi, razlaga prvega in drugega koraka za uresničitev VIZIJE za Slovenijo do leta 2024

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Bo Ivan Janez Janša odšel v zapor?

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

Drugačne in boljše Slovenije ne moremo graditi brez vas

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

OPS srečanje v Mariboru

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

OBRAČAMO SE NA VAS, KER VEMO, DA BOSTE RAZUMELI IN BOSTE POMAGALI, ZAUPAMO VAM IN VAS SPOŠTUJEMO

Bili smo na srečanju OPS z odločnimi Ljudmi v Luciji pri Portorožu

O dobrodelnosti na slovenskem

DELAMO ZA SLOVENIJO, NAŠO ŠIRŠO DRUŽINO, KATERE ČLANI IN ČLANICE STE TUDI VI!

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

RESNICA NAS BO OSVOBODILA! PREDLOG DELOVANJA ODLOČNIH LJUDI ZA VNOVIČNO ZDRUŽITEV SLOVENSKEGA NARODA!

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Osvoboditev, Očiščenje, Preporod Slovenije!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

Ali ti veliki Čas je prešinil srce in razum, ali stoletni tvoj strah je izginil, prevzel te pogum?

Srečanje za dogovor KAJ STORITI

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

ZAKAJ MORA UPOKOJENI ŠVICARSKI PODJETNIK DR. ČANŽEK PRI SVOJIH 85 LETIH DEŽURATI NA INTERNETU IN BLATITI VSAKOGAR, KI JE TRN V PETI UDBO-KOMUNISTIČNI NOMENKLATURI?

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

OBVESTILO IN OPRAVIČILO!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 100 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?

Konstruktivna razprava o VIZIJI za Slovenijo - HVALA, spoštovana gospa Vakar Manfreda!

KOALICIJA KARANTANIJA OPERIRA Z LAŽNIMI PODATKI PRAVIJO NEKATERI, KI SE BOJIJO, DA BI SLOVENSKI NAROD SPREGLEDAL IN ZMAGAL!

LADISLAV TROHA POJASNI KAKO SE JE UGRABIL SAM

PRIHAJA ČAS ZA TRDNO, NEOMAJNO IN ODLOČNO ALTERNATIVO VSEM OBSTOJEČIM LEVO DESNO ANGAŽIRANIM STRANKAM, KI SO V 22 LETIH DELOVANJA SPRAVILE SLOVENIJO IN SLOVENSKI NAROD V GROZLJIV POLOŽAJ

Butalci iščejo izhod iz krize

"Pravljica" o Kuri

POZIV ZA ORGANIZACIJO PREDSTAVITEV VIZIJE ZA SLOVENIJO ZA NASLEDNJE DESETLETNO OBDOBJE! 2013 - 2023

Kot smo v OPS napovedali, da bodo plonkali: Predsednik Pahor sklical prvo konferenco Slovenija 2030

Nov poizkus diskreditacije iz obupa, lakaji uničevalcev Slovenije pisarijo ostudne pamflete

Posvet na temo 90. člena Ustave Republike Slovenije pri Predsedniku Državnega Zbora, 3.04.2013

ZOPET NEZASLIŠANA MEDIJSKA CENZURA, CELO, KO GRE ZA SPREMINJANJE SLOVENSKE USTAVE

FB lustracija, diskreditacije,...kaj sledi??!

VIZIJA ZA SLOVENIJO 2014 - 2024

korak 1 - 27.paril.jpg - 50.40 Kb

KORAK ŠTEVILKA 1 ZA URESNIČITEV VIZIJE ZA SLOVENIJO ZA OBDOBJE 2014 - 2024


KORAK ŠTEVILKA 2 - KADROVSKA PRENOVA SLOVENSKE DRUŽBE

VIZIJA ZA SLOVENIJO 2014 - 2024, KORAK ZA URESNIČITEV ŠT. 2 - DODATNA ARGUMENTACIJA IN OPIS


KORAK ŠTEVILKA 3 - POSTAVITEV PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE, ONEMOGOČANJE PRAVIH TATOV, VRAČANJE POKRADNEGA, ODPRAVA KRIVIC


KORAK ŠTEVILKA 4 - UVEDBA VSE BOLJ NEPOSREDNE DEMOKRACIJE - VLADAVINE LJUDSTVA


korak t. 5.jpg - 30.37 Kb

KORAK ŠTEVILKA 5 - ZAGON VSEH INTELEKTUALNIH IN GOSPODARSKIH POTENCIALOV, RAZCVET SLOVENSKEGA GOSPODARSTVA

KORAK ŠTEVILKA 6 - PREHRANSKA, VODOOSKRBNA IN ENERGIJSKA SAMOZADOSTNOST IN ČISTEJŠE OKOLJE

KORAK ŠTEVILKA 7 - DUHOVNI, ETIČNI IN MORALNI PREPOROD SLOVENSKE DRUŽBE

opslogo.jpg - 5.00 Kb

cirk1.jpg - 3.18 Kb

Z nakupom izjemno zanimive knjige za razumevanje sedanjosti, pomagate delovanju Gibanja OPS

Intervju Ladislava Trohe za internetni kanal "ZDAJ PA DOST!"

V samo sedmih minutah gospod dr. Dužević iz sosednje Hrvaške razloži pošteno in iz srca kaj je njihova težava

ŠOKANTNO!!! Pa dober tek!

ČAST, SPOMIN, ČLOVEK

Novinarska profesionalnost

Demonstracije ljudi se obračajo zoper tiste, ki so jih podpihnili in usmerjali za svoje interese

KOALICIJA KARANTANIJA ZA ZMAGO NA PARLAMENTARNIH VOLITVAH

OPS dobil odgovor iz EU Parlamenta

Nismo (še) objavili vsega, kar se tiče ŠKANDALA na Državni volilni komisiji!!!

Zakaj ljudje vse bolj množično pristopajo v OPS?

Kaj pa zdaj, gospe in gospodje?

Napačen odgovor gospoda tovariša DR. Gregorja Viranta, predsednika DZ RS

Vloga za sestanek z Predsednikom Državnega zbora RS - Čakamo odgovor

KRIMINALISTI "SLOVENSKE POLICIJE" NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI S SKORAJ 14 DNEVNO ZAMUDO!

KAMORKOLI SE OZREŠ, JE UDBA POVSOD!

Zdaj vas bodo strički iz ozadja zavrgli kot obrabljen kos garderobe!

Pred našimi očmi se dogaja NOVA udbofašistoidna prevara!

NEZASLIŠAN ŠKANDAL NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI RS! VPRAŠLJIVI VSI REZULTATI VOLITEV IN REFERENDUMOV DO SEDAJ?

Stare igralce je treba umakniti, nastaviti pa mlade-"nove obraze", a sistem bo šel naprej svojo pot kot do sedaj...?

Zavodi za kulturo, turizem in šport ter podobne institucije...

Gibanje OPS dobilo ODLOČBO za nadzor dela Državne volilne komisije

UDBA - SDV - MONTIRANI SODNI PROCESI, KI SO PRAKSA ZOPER OPOREČNIKE ŠE DANES!

Vlado RS nove revolucionarne tehnologije za izboljšanje kakovosti življenja ne zanimajo

Posega v Ustavo RS kar se tiče 90. člena ne bomo dovolili


Neuspešen civilni nadzor Državne volilne komisije

Kaj nam preostane drugega, kot prezir, ignoranca in bojkot njihovih iger?

Sporočilo vsem, ki mislite, da ste svobodni

Spodbujanje podjetništva in samozaposlovanja v Sloveniji

Radio LASER iz Slovenj gradca podira slovenski medijski zid

Liberalna anatomija

STEČAJNA HOBOTNICA SODNIKOV IN SODELAVCEV Z IMENI IN PRIIMKI

Slovenija v gospodarski blokadi in vsebinsko konkretni izhodi za takojšen razvoj

Hočemo, zmoremo, znamo...Očistiti in Preporoditi Slovenijo!

Posnetka s tiskovne konference Gibanja OPS, ki so jo vsi osrednji mediji IGNORIRALI

Vabilo na tiskovno konferenco OPS, ki so ga vsi povabljeni medij, urednice, uredniki, novinarke, novinarji IGNORIRALI

Obvestilo in opozorilo za slovensko javnost

VSAKA PODOBNOST Z DOGAJANEM V ZDA S SLOVENIJO JE ZGOLJ NAKLJUČNA, MAR RES?

SE SPLOH ZAVEDATE KAJ POMENI OBLASTNIŠKI POSEG V 90. ČLEN USTAVE?

REFLEKSIJA OB PRVOMAJSKIH PRAZNIKIH

VLAK NOROSTI

V SLOVENIJI SMO SOOČENI Z MAFIJSKO OBLASTNIŠKO STRUKTURO

ČAS JE ZA DRUGAČNO REPUBLIKO!

Združevanje znanstvenikov/raziskovalcev v javnem sektorju kot nuja za rešitev nakopičenih problemov javnih raziskovalnih in visokošolskih zavodov

NAJPREJ USTAVIMO UNIČEVANJE SLOVENIJE IN SLOVENSKEGA NARODA! POTEM PA NAREDIMO KAR SMO DOLŽNI NAREDITI ZA POZITIVEN PREPOROD SLOVENIJE!

JAVNI POZIV PREDSEDNIKU VLADE IN RKC

Zadeva, ko je državljan te države za 124,38 € dolga izgubil svoj dom, še zdaleč ni zaključena

Slovenija je še vedno TOTALITARNA KOMUNISTIČNA država s politično policijo, ki zganja tiranijo nad svojimi državljani!!!

Odprto pismo evropskim in slovenskim demokratom

Kučan-kebab-bosanski lonac... in pohabljena nacija

Od predsednika nove slovenske Vlade RC Ivana Janeza Janše povsem upravičeno pričakujemo in zahtevamo

Koga čakate? Odrešitelje? To ste lahko samo vi, sami sebi in v pomoč celotni družbi

Pa jo imamo, novo staro vlado Ivana Janeza Janše

Zakaj v Sloveniji nismo izvedli LUSTRACIJE

Kdo bo nadziral kakovost naše hrane, vode,zraka,...?