Pomni, da si ČLOVEK! TE HOMINEM ESSE MEMENTO (latinsko)!
ČLOVEČNOST je najvišja oblika INTELIGENCE. Vsak ČLOVEK ima pravico do ŽIVLJENJA. ČLOVEKOVE PRAVICE so pravice vseh LJUDI.

Vsak ČLOVEK ima pravico do vseh temeljnih ČLOVEKOVIH PRAVIC. Nobena pravica nobenega ČLOVEKA nikjer na svetu ne sme biti NIKOLI iz kakršnihkoli razlogov zanikana.

Nikomur si ni treba zaslužiti ali pridobiti ČLOVEKOVIH PRAVIC.  Vsako ČLOVEŠKO BITJE se z njimi rodi. Vsak ČLOVEK se rodi  POPOLN. Vsak ČLOVEK ima svoje ČLOVEŠKO DOSTOJANSTVO. DOSTOJANSTVO je temeljna ČLOVEŠKA VREDNOTA, povezana s spoštovanjem in položajem v družbi.

Vsak ČLOVEK se rodi SVOBODEN in ENAKOPRAVEN V DOSTOJANSTVU IN PRAVICAH. Vsak ČLOVEK je enkratna in neponovljiva psihofizična CELOTA.

Vsak  ČLOVEK je DRAGOCEN. Vsak ČLOVEK na tem planetu je EDINSTVEN. Vsak  ČLOVEK si zasluži le NAJBOLJŠE zanj. 

Vsak ČLOVEK ima pravico do SREČE.Vsak ČLOVEK ima pravico do VESELJA. Vsak ČLOVEK ima pravico do SMEHA.

Vsak ČLOVEK ima pravico do VARNOSTI. Vsak ČLOVEK ima pravico do SVOBODE. Vsak ČLOVEK ima pravico biti slišan in UPOŠTEVAN. Vsak ČLOVEK ima pravico do ŽIVLJENJA BREZ STRESA in STRAHU. Vsak ČLOVEK ima pravico do SVETOVNEGA MIRU na planetu. Vsak ČLOVEK si zasluži TOPLO BESEDO, DOBRODOŠLICO ali BESEDO ob SLOVESU. Vsak ČLOVEK v celem vesolju si zasluži LJUBEZEN in POZORNOST. Vsak ČLOVEK ima pravico biti BOGAT. Vsak ČLOVEK ima pravico do DELA, ki ga veseli. Vsak ČLOVEK ima pravico, da uresniči svoje TALENTE. Vsak ČLOVEK ima pravico do USPEHA. Vsak ČLOVEK ima pravico do najboljše kvalitete ŽIVLJENJA. Vsak ČLOVEK ima pravico do ZDRAVJA.

Vsak ČLOVEK ima dolžnost širiti LJUBEZEN. Vsak ČLOVEK ima pravico do SODELOVANJA PRI SPREJEMANJU ODLOČITEV, ki vplivajo na NAŠA ŽIVLJENJA. Vsak ČLOVEK mora biti pošten do sebe, tako si pošten do drugih. Vsak ČLOVEK je prišel na svet, da pomaga drugemu / drugim na svoji poti. Noben ČLOVEK ne sme početi DRUGIM  tistih stvari, katerih ne bi želel, da drugi počnejo njemu. Vsakega ČLOVEKA moramo naučiti SAMOSPOŠTOVANJA, to pomeni ZAUPANJA V LASTNO VREDNOST. Vsak ČLOVEK naj živi ŽIVLJENJE s temi ZAVEDANJI, tako bo vedno boljši ČLOVEK. To je edini način, da postanemo DRUŽBA, v kateri  bo najpomembnejše BITI ČLOVEK, ŽIVLJENJE vsakega ČLOVEKA  pa bo le še užitek in nič več  trpljenje. Tudi to je pravica vsakega ČLOVEKA in to je BISTVO ŽIVLJENJA, zato je ČLOVEK ustvarjen.


Zato ne pozabi, da si ČLOVEK!

ZATO ZAHTEVAJTE OD POLITIKOV SVOJE NEODTUJLJIVE PRAVICE IN POŠTENO  IZPOLNJUJ SVOJE DOLŽNOSTI!

OPOMINJAJTE POLITIKE NA VAŠE ČLOVEŠKE PRAVICE!

ZAHTEVAJTE OD POLITIKOV SPOŠTOVANJE VAŠIH ČLOVEŠKIH PRAVIC!

ZAHTEVAJTE OD POLITIKOV, DA SPOŠTUJEJO VAŠE ČLOVEŠKE PRAVICE!

SPOŠTUJMO VSI ČLOVEŠKE PRAVICE VSAKEGA ČLOVEKA!

NE DOVOLITE VEČ, DA BI VAM POLITIKI ŠE NAPREJ KRŠILI VAŠE ČLOVEŠKE PRAVICE!

USTAVIMO POLITIKE PRI KRŠENJU ČLOVEŠKIH PRAVIC!

POLITIKI NAM S KRŠENJEM NAŠIH ČLOVEŠKIH PRAVIC UNIČUJEJO NAŠA ŽIVLJENJA!

RECIMO  TEMU "STOP"!

SLOVENIJA JE V SAMEM VRHU EU PO NESPOŠTOVANJU ČLOVEKOVIH PRAVIC.

ČE NIMATE NA MESEC VSAJ 620 EVROV OSEBNEGA DOHODKA NETO KOT POSAMEZNIK, STE POD PRAGOM REVŠČINE. STE REVEŽ, KAR POMENI, DA SO VAM KRŠENE TEMELJNE ČLOVEKOVE PRAVICE. V PODUK IN BODOČE RAVNANJE. 

ČE IMATE MED 620 IN 1.000 EVRI OSEBNEGA DOHODKA, STE V SKUPINI, KI JE V TVEGANJU, DA REVNI POSTANETE. KDOR IMA NAD 1.000 EVRI NETO DOHODKA, LAHKO ŠELE REČE, DA ŽIVI ČLOVEKA DOSTOJNO ŽIVLJENJE. SE ZAVEDTE, DA NI ŽIVLJENJE SESTAVLJATI KONEC S KONCEM SKOZI MESEC, DA PREŽIVOTARITE TO PIŠKAVO ŽIVLJENJE? ŽIVLJENJE JE ŠE KAJ DRUGEGA KOT ITI DO NAKUPOVALNEGA CENTRA IN SI KUPITI OSNOVNE DOBRINE.

ŽVILJENJE JE ITI NA DOPUST DVAKRAT NA LETO. ODPOTOVATI V SVET, DA VIDIMO KAJ, ITI ENKRAT NA TEDEN V GLEDALIŠČE, V OPERO ALI NA ŠPORTNO IN NA GLASBENO PRIREDITEV. DATI VSE STROŠKE NA TRAJNIKE, DA DOMA NE PREKLADAMO POLOŽNIC, KO NE VEMO, KATERO NAJPREJ PLAČATI, DA NAM NE BODO ČESA IZKLOPILI.

ITI V TOPLICE, NA MASAŽO HRBTENICE, KI NAS BOLI OD DOLGOLETNEGA DELA ITD, ITD...OTROKOM PRIVOŠČITI RAZVOJ TALENTOV V DODATNIH ŠOLAH, SEBI TEČAJ TUJEGA JEZIKA. TUDI VI SI TO ZASLUŽITE. DRŽAVA - OBASTNIKI SO DOLŽNI ZAGOTOVITI RAZVOJ, DELOVNA MESTA, POŠTENO PLAČILO ZA OPRAVLJENO DELO. ČE NE ZMOREJO, NE ZNAJO, NOČEJO, NE SMEJO, NAJ ODIDEJO, DA BODO TO STORILI LJUDJE, KI SE ZAVEDAJO, KAKO BI MORALI VSI ŽIVETI POLNO ŽIVLJENJE.

Ne se tolažiti s tem, ko vam mediji kažejo lakoto, bedo, vojne, tragedije iz drugih delov sveta, s tem vas skušajo prepričati, da vam je dobro. Vprašajte se, zakaj vam vsak dan nekajkrat ne pokažejo, kako povsem normalno in udobno živijo Švicarji, Avstrijci, Lichtensteinci, Nemci, Francozi, celo Italijani in drugi.

NE SPRIJAZNITE SE S SVOJO BEDO IN REVŠČINO, BORITE SE ZA SVOJE PRAVICE, KER SI TUDI VI ZASLUŽITE ŽIVETI IN NE ŽIVOTARITI. ZASLUŽITE SI RAVNO TAKO ŽIVETI KOT ŽIVI PAHOR, CERAR, JANŠA, BRATUŠKOVA, VSI POSLANCI IN DRUGI, KI SO ODGOVORNI ZA TO, KAKO ŽIVIMO DRUGI. ČE BI POSKRBELI ZA MOŽNOSTI IN BI BILE MOŽNOSTI, PA ČLOVEK NOČE, KER SE MU NE DA, JE LEN ALI KAJ DRUGEGA, JE TO DRUGA STVAR. ONI PREJEMAJO PLAČE, GLEDE NA SPLOŠNE RAZMERE, PREVISOKE, DA USTVARJAJO VSEM ENAKE MOŽNOSTI. PA TEGA NE POČNEJO.


Dragica Marešić, dipl. soc. delavka, članica Gibanja OPS in drugi iz OPS

 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali že razumete, da je KORONA PLAN-DEMIJA začetek ODKRITE vojne SATANISTOV zoper celotno človeštvo?
 
Trenutno je na strani
Prisotni 113 gostov .
AKTUALNO

 

Ljudska pobuda - peticija za sprejem Zakona OPS - Zakon za Odpravo Privilegijev Socializma (komunizma) PROSIMO PODPIŠITE!

OSVOBODILNI PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 29-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

O dobrodelnosti na slovenskem

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 200 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?

Konstruktivna razprava o VIZIJI za Slovenijo - HVALA, spoštovana gospa Vakar Manfreda!

Butalci iščejo izhod iz krize

"Pravljica" o Kuri

Kot smo v OPS napovedali, da bodo plonkali: Predsednik Pahor sklical prvo konferenco Slovenija 2030

Posvet na temo 90. člena Ustave Republike Slovenije pri Predsedniku Državnega Zbora, 3.04.2013

ZOPET NEZASLIŠANA MEDIJSKA CENZURA, CELO, KO GRE ZA SPREMINJANJE SLOVENSKE USTAVE

FB lustracija, diskreditacije,...kaj sledi??!

V samo sedmih minutah gospod dr. Dužević iz sosednje Hrvaške razloži pošteno in iz srca kaj je njihova težava

ŠOKANTNO!!! Pa dober tek!

ČAST, SPOMIN, ČLOVEK

Novinarska profesionalnost

Demonstracije ljudi se obračajo zoper tiste, ki so jih podpihnili in usmerjali za svoje interese

OPS dobil odgovor iz EU Parlamenta

Nismo (še) objavili vsega, kar se tiče ŠKANDALA na Državni volilni komisiji!!!

Zakaj ljudje vse bolj množično pristopajo v OPS?

Kaj pa zdaj, gospe in gospodje?

Napačen odgovor gospoda tovariša DR. Gregorja Viranta, predsednika DZ RS

Vloga za sestanek z Predsednikom Državnega zbora RS - Čakamo odgovor

KRIMINALISTI "SLOVENSKE POLICIJE" NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI S SKORAJ 14 DNEVNO ZAMUDO!

KAMORKOLI SE OZREŠ, JE UDBA POVSOD!

Zdaj vas bodo strički iz ozadja zavrgli kot obrabljen kos garderobe!

Pred našimi očmi se dogaja NOVA prevara!

NEZASLIŠAN ŠKANDAL NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI RS! VPRAŠLJIVI VSI REZULTATI VOLITEV IN REFERENDUMOV DO SEDAJ?

Zavodi za kulturo, turizem in šport ter podobne institucije...

Gibanje OPS dobilo ODLOČBO za nadzor dela Državne volilne komisije

UDBA - SDV - MONTIRANI SODNI PROCESI, KI SO PRAKSA ZOPER OPOREČNIKE ŠE DANES!

Posega v Ustavo RS kar se tiče 90. člena ne bomo dovolili

Neuspešen civilni nadzor Državne volilne komisije

Kaj nam preostane drugega, kot prezir, ignoranca in bojkot njihovih iger?

Sporočilo vsem, ki mislite, da ste svobodni

Spodbujanje podjetništva in samozaposlovanja v Sloveniji

Liberalna anatomija

STEČAJNA HOBOTNICA SODNIKOV IN SODELAVCEV Z IMENI IN PRIIMKI

Slovenija v gospodarski blokadi in vsebinsko konkretni izhodi za takojšen razvoj

Hočemo, zmoremo, znamo...Očistiti in Preporoditi Slovenijo!

Posnetka s tiskovne konference Gibanja OPS, ki so jo vsi osrednji mediji IGNORIRALI

Vabilo na tiskovno konferenco OPS, ki so ga vsi povabljeni medij, urednice, uredniki, novinarke, novinarji IGNORIRALI

Obvestilo in opozorilo za slovensko javnost

VSAKA PODOBNOST Z DOGAJANEM V ZDA S SLOVENIJO JE ZGOLJ NAKLJUČNA, MAR RES?

SE SPLOH ZAVEDATE KAJ POMENI OBLASTNIŠKI POSEG V 90. ČLEN USTAVE?

REFLEKSIJA OB PRVOMAJSKIH PRAZNIKIH

VLAK NOROSTI

V SLOVENIJI SMO SOOČENI Z MAFIJSKO OBLASTNIŠKO STRUKTURO

ČAS JE ZA DRUGAČNO REPUBLIKO!

Združevanje znanstvenikov/raziskovalcev v javnem sektorju kot nuja za rešitev nakopičenih problemov javnih raziskovalnih in visokošolskih zavodov

NAJPREJ USTAVIMO UNIČEVANJE SLOVENIJE IN SLOVENSKEGA NARODA! POTEM PA NAREDIMO KAR SMO DOLŽNI NAREDITI ZA POZITIVEN PREPOROD SLOVENIJE!

JAVNI POZIV PREDSEDNIKU VLADE IN RKC

Zadeva, ko je državljan te države za 124,38 € dolga izgubil svoj dom, še zdaleč ni zaključena

Slovenija je še vedno TOTALITARNA KOMUNISTIČNA država s politično policijo, ki zganja tiranijo nad svojimi državljani!!!

Odprto pismo evropskim in slovenskim demokratom

Kučan-kebab-bosanski lonac... in pohabljena nacija

Od predsednika nove slovenske Vlade RC Ivana Janeza Janše povsem upravičeno pričakujemo in zahtevamo

Koga čakate? Odrešitelje? To ste lahko samo vi, sami sebi in v pomoč celotni družbi

Pa jo imamo, novo staro vlado Ivana Janeza Janše

Zakaj v Sloveniji nismo izvedli LUSTRACIJE

Kdo bo nadziral kakovost naše hrane, vode,zraka,...?