VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

LJUBI SLOVENCI!

Praznika sta pred nami, DAN REFORMACIJE, SPOMIN NA MRTVE....SKRAJNI ČAS JE, DA REFORMIRAMO V TEMELJU TO DRŽAVO, KI JI TISTI, KI SO JO ZAVOZILI, BREZ SRAMU REČEJO SVOBODNA, DEMOKRATIČNA, PRAVNA IN SOCIALNA.

PRAV JE TUDI, DA SE OB DNEVU SPOMINA NA MRTVE SPOMNIMO NA VSE TISTE, KI SO ŽE LETA 1941 RAZUMELI, KAJ JE SVOBODA IN SO ZA TO, DA BI JO NEKOČ SLOVENCI IMELI, BREZ PODLIH NAČRTOV, KAKO BODO PREVZELI TOTALITARNO OBLAST, DAROVALI NAJVEČ, KAR ČLOVEK LAHKO DARUJE - SVOJE ŽIVLJENJE. POKLONIMO SE VSEM IN POMISLIMO NA VSE TISTE, KI SO LETA 1945 BILI UMORJENI S STRANI BOLJŠEVIKOV -KOMUNISTOV, KER SO NASPROTOVALI ALI PA SO SAMO BILI OCENJENI, DA BODO NASPROTNIKI BOLJŠEVIŠKEMU POHODU NA TOTALITARNO OBLAST, KI JE PO UMORU PREKO 40 TISOČ NEDOLŽNIH TRAJALA ODKRITA DO LETA 1990.

POKLONIMO SE VSEM, KI SO BILI UMORJENI V ČASU NEPOTREBNE KRVAVE BITKE ZA ODCEPITEV SLOVENIJE (šlo je za tajen dogovor med Jugo in našimi akterji, da Slovenija nastane iz krvi, da se narod dodatno prestraši, da si eni pripnejo medalje za zasluge, zasedejo odgovorne stolčke ter da nekateri ohranijo privilegije in si pridobijo nove) OD  PREJŠNJE DRŽAVE IN TUDI VSEM NAŠIM ROJAKOM, KI SO BILI UMORJENI V ČASU ZA VEČINO ŠKODLJIVE TRANZICIJE, KER SO DOJELI, DA SVOBODE NI, DA JE DEMOKRACIJA NAVIDEZNA, IN DA SE DOGAJA NAMESTO TRŽNEGA POŠTENEGA GOSPODARSTVA RAUB ŠPEKULATIVNI KAPITALIZEM.

POKLONIMO SE VSEM ŽRTVAM TE NORE TRANZICIJE, KI V TEJ BLODNJI DRŽAVE V TEMI NISO VIDELI VEČ NAPREJ, KER SO IZGUBLJALI ZAPOSLITVE, MOŽNOST ZA PREŽIVETJE, DRUŽINE, SO BILI ONEMOGOČANI ZARADI NEGATIVNE KADROVSKE SELEKCIJE, KER SO JIH ONEMOGOČILI POVZPETNIKI KAKO DRUGAČE, JIH PONIŽALI IN RAZŽALILI, A SO SI ZARADI SVOJE DOBROTE, DA NE BI PRIZADELI DRUGEGA, SAMI VZELI ŽIVLJENJE. V DVAJSETIH LETIH TE GROZLJIVE "ZGODBE O USPEHU NA KREDIT", KI JE ZA VEČINO KOT NOČNA MORA, SMO IZGUBILI SAMO ZARADI SAMOMOROV OKOLI 16 TISOČ NAŠIH BRATOV IN SESTER, MED NJIMI TUDI OGROMNO NENADOMESTLJIVIH POTENCIALOV, KI BI LAHKO BILI GONILO RAZVOJA IN ZGLEDI DRUGIM V POZITIVNEM SMISLU. IZGUBILI SMO JIH ZA VEDNO.

 

KER NE GRE OBUPATI, KLJUB VSEM TRAGEDIJAM KLIČEMO K ZDRUŽEVANJU NARODA NA SKUPNEM IMENOVALCU. BERITE, PROSIMO NAPREJ!

...Zapihaj veter, da preženeš meglo,

posije sonce naj v podganje leglo,

naj rjovejo vampirji in se cvrejo,

naj ljudje mirneje v prihodnost zrejo!

Tomaž Petauer


Ta svet je še vedno prežet z materializmom, naj najprej vprašamo o denarju, ki nas vse tako zelo pesti. To zagotovo veliko ljudi zanima. Kako priti do več denarja, mnoge pa, kako sploh zaslužiti toliko, da bi se dalo preživeti. Sprašujemo vas, vi pa si shranjujte odgovore v spomin.

ALI STE ZA 1.500 € MINIMALNE PLAČE? DO TEGA PRIDEMO LAHKO, SAMO PREBERITE KAKO!

1. Ali ste za to, da z vseh odgovornih mest v državi na miren in demokratičen način odstranimo vse škodljivce naše družbe, ki so jih zasedli na nepošten način po partijski liniji ali kakšnih drugih VIP? (veze in poznanstva)

2. Ali ste za to, da vzpostavimo pravično pravno državo, tudi s sprejetjem nove družbene pogodbe USTAVE - z novimi strokovnimi in etičnimi ljudmi v ospredju, izbranimi preko javnih transparetnih izborov, ki se bodo zavedali, kdo jih plačuje in v čigavo korist morajo delovati?

In v tem sklopu ali ste za to, da se po postavitvi pošteno izbrane nove kadrovske zasedbe v vrhovih celotnega sistema pravne države opravijo vse potrebne revizije, na podlagi katerih bo narodu povrnjeno pokradeno premoženje in bodo res pravi tatovi -roparji in njihovi pomagači obsojeni, da bodo gledali nov in kakovosten razvoj Slovenije izza rešetk zaporov, kadar bodo imeli odmore, ker bodo v okviru zaporov delali, da povrnejo vsaj del škode, ki so jo slovenskemu narodu povzročili?

3. Ali ste za to, da z vrnjenim pokradenim denarjem in denarjem, ki bo pridobljen zaradi pametnih racionalizacij državnega sistema, zaženemo vse naše gospodarske in druge potenciale, zaradi katerih bomo uresničili vse mogoče dobre ideje, odlične projekte in bo zaradi tega na voljo veliko novih delovnih mest? To bo posledično pomenilo razcvet slovenskega gospodarstva, znižanje dajatev in konstantno dvigovanje dohodkov narodu in s tem standarda naših ljudi. Minimalna plača bo najkasneje v 10-ih letih dosegla najmanj 1.500 evrov.

4. Ali ste za to, da se v Sloveniji posvetimo razvoju v tri smeri?

a.) Drobno gospodarstvo z visoko dodano vrednostjo s koriščenjem surovin, ki jih imamo v izobilju doma (les na primer, konoplja, ki bo postala industrijska rastlina pri nas) ter visoko tehnološko napredne proizvodnje z vrhunskimi izdelki, ki jih svet še nima.

b.) Vrhunski eko turizem.

c.) Eko pridelava zdrave hrane za svoje potrebe in izvoz viškov v tujino.

5. Ali ste za to, da v Sloveniji vzpostavimo vodooskrbno, energetsko ter prehransko samozadostnost?

6. Ali ste za to, da uvedemo v naše šole programe in usposobimo učitelje in profesorje, da bodo vzgajali naše otroke za ŽIVLJENJE ter, da bodo iz šole prihajali samostojni aktivni državljani naše države, ki se bodo o vseh pomembnih vprašanjih za narod odločali neposredno preko e-referendumov?

7. Ali ste za to, da se začnemo v Sloveniji drug do drugega znova spoštljivo obnašati, se kulturno pogovarjati konstruktivno z argumenti, skupaj iskati najboljše rešitve, se ne prepirati, prenehati lagati, krasti, se pretepati, sovražiti kogarkoli, lenuhariti, izkoriščati, se prerivati, biti zavistni, blefirati, manipulirati in se kakorkoli neprimerno vesti do sočloveka in nasploh do narave? Ali želimo v Sloveniji duhovni in moralni ter etični preporod, kar je sploh pogoj, če hočemo uresničiti vse zgoraj naštete točke?

ALI STE ZA TO, DA NAŠIM OTROKOM VRNEMO PRIHODNOST IN JIM JO NAREDIMO VARNO, USPEŠNO IN SREČNO?


Če je vaš odgovor na vsa vprašanja DA, ste dober človek, ki se bo seveda vprašal, kako to narediti. Vsaka sprememba sveta se začne pri sebi, samo človek si naj reče, da se bo trudil vsak dan postajati boljši ČLOVEK. Ko je ta obljuba pri posamezniku sklenjena, se bo začelo učenje, napredovanje, srečevanje drugih dobrih ljudi, ki so na višji duhovni ravni in na višji stopnji zavedanja in se bomo od njih naučili dobrih dejanj. V ospredju bo vse več pozitivnih zgledov, ki bodo zgled ostalim, da se izboljšujejo. (Kakšne zglede imamo danes???) Nobene velike filozofije ni tukaj in zelo preprosto je, biti pripravljen se izboljševati in se učiti za napredek iz knjig, zapisov na internetu in drug od drugega. Si dopustiti tudi, da nam kdo nastavi ogledalo.

Da bi nam šlo lažje in hitreje, pa smo pripravili skupni imenovalec za naše združevanje, da skupaj začnemo veliko delo, ki smo si ga zastavili in bomo začeli kar s prvo točko programa, ki je pred vami zastavljen v obliki vprašanj. Ste za to ali ne, da to naredimo?

Prva točka pomeni v bistvu ALI STE ZA TO, DA ODPRAVIMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE, ko smo prepričani, da bo slej ko prej vsaj 80% ne-privilegiranih državljank in državljanov za to, da privilegije ukinemo. Ker vemo, da je to rak rana naše družbe tako iz finančnega, kot predvsem iz moralnega in etičnega vidika, bo to SKUPNI IMENOVALEC, DA STOPIMO SKUPAJ IN UKREPAMO, kot je v navadi v razvitih demokratičnih družbah. Z zakonom.

V povezavi, ki je TUKAJ v nadaljevanju preberite, kje ima v tem trenutku vsakdo izmed nas pomembno vlogo. Gre za združevanje DOBRIH LJUDI, ki naj povabijo v našo družbo še ostale, da bomo skupaj močnejši, znova povezani in enotni v zavedanju in v skupnjem delovanju za lepšo sedanjost in prihodnost.

ZAGOTOVO POZNATE REK, DA ZLO VEDNO ZMAGA TAM, KJER DOBRI LJUDJE NE UKREPAJO. ZATO JE SKRAJNI ČAS, DA DOBRI LJUDJE STOPIMO SKUPAJ IN UKREPAMO.

VSAK SAM JE MOČAN, SKUPAJ SMO NEPREMAGLJIVI IN ZATO VAS VLJUDNO PROSIMO, DA TA ZAPIS OZIROMA TO POVEZAVO DELITE NA VSE MOŽNE NAČINE.

DELUJMO, SODELUJMO IN UKREPAJMO ZA Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije!

 

vse dobro vam želi ekipa Gibanja OPS in KO-KA
Koalicija Karantanija


 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali razumete, da je corona plan-demija največji zločin zoper človeštvo
 
Trenutno je na strani
Prisotni 249 gostov .
AKTUALNO

Naša NOVA spletna stran

Prosimo, če pogledate še na našo Facebook stran, ker je vedno kaj novega

OSVOBODILNI PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Tako se je začelo: Pandemija KORONAVIRUS -VIRUSNI MARKETING!

CORONA PREVARA ŠE ENKRAT RAZKRINKANA - NAČRT ZA POHOD V LJUBLJANO 5.11.2020

HOČEMO BITI INFORMIRANI!

Boste po tem razkritju medijske prevare še vedno razmišljali, da bi 5. novembra ostali doma?

Fašistična tiranija se že izvaja,revščina trka na vrata,JE TO NAŠA NOVA NORMALNOST,SLOVENCI?

SLOVENCI, ZDAJ NAŠA SODBA SE PIŠE, ZAPIŠIMO JO SAMI! ZDAJ ALI NIKOLI!

Slovenija na razpotju, ena pot
vodi v svetlo prihodnost, druga v pogubo!

Zažvižgala je gospa Sabina Senčar, dr. medicine, VSA ČAST!

OPOZORILO ČLOVEŠTVU!

Priče smo najhujši tiraniji po drugi svetovni vojni!

PSIHOLOŠKA VOJAŠKA OPERACIJA COVID19 - ob široki medijski propagandi se izvaja še načrtovana druga faza po scenariju EVENT201 že od oktobra 2019

REŠITEV JE SAMO ENA, SKUPAJ STOPITI IN IZVESTI ISLANDSKI MODEL OSVOBAJANJA!

Hlapci svetovne in slovenske masonerije vam bodo s policijo vdirali v vaše domove!

Upamo, drage Slovenke in Slovenci, da vam bo to, kar pravijo različni zdravniki sveta, združeni v World Doctors Alliance, dalo misliti!

Kaj pa sklep in pravni pouk, gospoda pravniki v Državnem zboru?

JA, PRETIRAVALI SMO, je izjavil glavni uradni nemški medij ARD...

GREMO, SLOVENIJA, NA POT, KI VODI V SVETLO PRIHODNOST!

Najpomembnejši video na planetu ZEMLJA zdaj!

PLES V MASKAH - ALI KAKO UBITI RESNICO?

Odgovor je tukaj! Kaj naj storimo Slovenci, da vsi zmagamo!

Dr. Uroš Dobnikar: COVID 19: Javni poziv zdravnikom in Zdravniški zbornici Slovenije

Poziv tožilcem in vidnim drugim oblastnikom, ki sodelujejo pri zločinu zoper človeštvo!


Dr. Reiner Füllmich: "CORONA škandal je zagotovo največji zločin zoper človeštvo."

26 LET OPTIMUMA, TOKRAT V ČASU ORGANIZIRANE PLANDEMIJE COVID-19

CORONA VIRUS NI NAJVEČJA LAŽ V ZGODOVINI ČLOVEŠTVA, JE LE OTROK MATERE VSEH LAŽI!

Poziv Vladi Janeza Janše Gospod Gregor Knafelc, dr.dent. medicine, si na Medicinski fakulteti ni pustil oprati možganov

DESET ZAPOVEDI — tokrat iz ZDA

Ne nasedajte novi kontrolirani opoziciji in ne bojujte se s sodržavljani, ki nosijo ali ne nosijo mask, ker mafija želi, da se pobijete med seboj!

SLOVENCI UMORJENI BOSTE!

Zakaj nas zastrupljajo z wi-fi in nevrotoksini, DR. DIETRICH KLINGHARDT

Naravna znanost o zdravju je bila tema na zborovanju ZA ŽIVLJENJE in OOPS

Teste in aparate KOVID 19 je svetovna mafija distribuirala že leta 2018!

Je to vaša nova fašistična normalnost, gospa tovorišica Simona Kustec?

POZOR, POZOR TO VELJA TUDI ZA SLOVENIJO, ZDRAVNIK OPOZARJA

David Icke pove, kar mora izvedeti svet!


Črni oblaki se zgrinjajo nad staroselski evropski slovenski narod! Se bliža bankrot in razkosanje?

KRIMINAL NA KRIMINAL, PANDEMIJA KORONA KRIMINALA!

Narod, DOPUSTOV JE KONEC, tudi v Sloveniji so hlapci domače in svetovne masonerije že začeli zaostrovati!

MASKERADA in SOCIALNO DISTANCIRANJE

UGASNIMO TELEVIZORJE IN DELUJMO PO SVOJI VESTI!

Sloveniji vladajo HLAPCI slovenske in svetovne MAFIJE!


Španski zdravnik brez dlake na jeziku o SVETOVNI KORONA PREVARI!


640 zdravnikov trdi, da je KOVID 19 SVETOVNA PREVARA! (VIDEO in prevod v SLO jezik)

Predsednik Belorusije odločno zoper NWO, razkril vsote podkupnine, če bi igral igro KORONA PLANDEMIJA

Dokumentarni film o KORONA PREVARI na največji angleški internetni medijski platformi LONDON REAL

Je WHO hotela podkupiti beloruskega predsednika Lukašenka z 92 milijoni USD?

Ponovno smo pisali vodstvu RTV SLO in prejeli smo odgovor!

Kdaj torej pridemo, glavna urednica Televizije SLO, gospa Manica Janežič Ambrožič?

Zastrašujoča RESNICA, razkrita s strani enega od nekdanjih vodilnih v VODAFONE-u

Potrebujete Slovenci še dokazov iz sveta, da prihaja POGROM NAD VAS IN VAŠE OTROKE?

RTV SLO: Tomo Križnar, "NEKAJ JE ZADAJ ZA KORONA VIRUSOM"

V Ameriki se je že začelo, otroci zbolevajo za nepoznanimi boleznimi!

Aplikacija "OSTANI ZDRAV", še ena prevara za uvedbo popolnega nadzora!

Kaj šele prihaja v novih cepivih "proti" KORONA "VIRUSU"!?

Avstralija ječi pod tiranijo fašističnh državnih organov. To čaka tudi Slovenijo!

TO BO POVZROČILO CEPLJENJE-ČIPIRANJE - POVRATKA NAZAJ NI!

Ker jim ni uspelo z EBOLO, skušajo doseči popolno kontrolo nad ljudstvom s KORONO!

Nemci so odvrgli maske, pravijo, da je za njih KORONA PREVARA KONČANA!

V Nemčiji vstalo preko 1.2 milijona ljudi!

Bill Gates: "Cepiti je treba celotno svetovno populacijo!"

Erdoganov cilj je "VELIKA TURČIJA"!

Kje so slovenski duhovniki, v službi vatikanske RKC, ki so menda zavezani širiti RESNICO?

Gripa sovražnica ali naša prijateljica?

Vloga Ministrstvu za zdravje za vpogled v obdukcijske izvide umrlih zaradi bolezni KOVID 19

(VIDEO) Predstavniki Gibanja OPS s predstavniki Slovenske ljudske stranke (SLS)

Čipirali so živali, zdaj smo na vrsti ljudje!

Ubijalski RESPIRATORJI nas stanejo preko 15 milijonov evrov!

Zakaj morate nositi "ZAŠČITNE" maske?

Naša nova članica, gospa profesorica Monika Maku sporoča oblastnikom

Kako je mogoče, da domala vse vlade in mediji lažejo o KORONA pandemiji?

Od samega začetka govorimo, kaj je v ozadju KORONA prevare, že jeseni na voljo 400 milijonov doz cepiv zoper COVID-19

Predsednik Vlade Ivan Janez Janša se je znova zlagal

Šokantno, kako je Rockefeller mafija maja 2010 objavila svoj načrt poteka epidemije

Ivan Janez Janša dvojni tajni agent UDBE in nemške BND?

CEPIVO SMRTI ZA LAŽNO PANDEMIJO KORONA PLAN-DEMIJO!

Razlaga resničnega pomena "KOVID 19"

Zelo zanimive informacije o zaroti zoper človeštvo KORONA PLAN-DEMIJI

Novinarji imajo po Ustavi in zakonu dolžnost posredovati javnosti informacije javnega značaja!

Vseslovenski zbor Osveščenih Prebivalcev Slovenije je na ZBOROVANJU ZA Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije sprejel VIZIJO ZA SLOVENIJO 2030 in Osvobodilni Program narodne enotnosti ZA OOPS

Prijava suma storitve kaznivih dejanj v zvezi z razglasitvijo in ukrepi KORONA PLAN-DEMIJE

UPOR ZOPER ČIPIRANJE IN 5G JE NAŠA PRAVICA IN DOLŽNOST!

KAKO GLOBOKO SEŽE CENZURA V SLOVENSKEM PROSTORU

NEMŠKI ZDRAVNIKI RAZKRINKAJO KORONA PLANDEMIJO PREVARO!

Poziv policistom, vojakom, gasilcem, novinarjem, odvetnikom, poslancem in zdravnikom!

"ZAŠČITNE" MASKE VOJNIH DOBIČKARJEV

Virusov, ki bi skakali iz človeka na človeka NI! NE OBSTAJAJO!

Da bo še bolj jasna svetovna prevara PLAN-DEMIJA KORONA NORIJA!

Javno OPOZORILO IN POZIV vodstvu RTV SLOVENIJA!

Ugledna podjetnica transportnega podjetja zaradi OBLASTNIŠKE NOROSTI KORONA PLAN-DEMIJA, NAREDILA SAMOMOR!

POSLEDNJE PISMO IN PRITOŽBA (PRO)PADAJOČIM OBLASTNIKOM - ORGANIZIRANI KRIMINALNI ZDRUŽBI!

"Žvižgač" Gale fake kot korona plan-demija, enako kolesarski kvazi protestniki

KONEC JE, MASKE SO PADLE - RDEČI VIRUS KOVID 19 JE RAZKRINKAN

Pozabili so ugasniti mikrofon in spet je RESNICA prišla na dan, KORONA PLAN-DEMIJA je svetovna prevara!

Poziv miličnikom in vojakom!

IZVRŠEN DRŽAVNI UDAR IN NAPOVED VOJNE NEPRIVILEGIRANIM LJUDEM!

Strupi v cepivih v Italiji, predstavitev italijanskih strokovnjakov

VKLOPI RAZUM, še ena potrditev SVETOVNE PREVARE!

Dovolj je vaših laži, prevar, zvijač, manipulacij in ropanja narodovega denarja!

Še ena potrditev, da je KOVID 19 PLAN-DEMIJA svetovna prevara!

Tako nas hočejo ČIPIRATI (cepiti), nas imeti na povodcu in nas ubijati!

Ugrabljena RTV SLO zahtevala umik našega videa z YOUTOOBE-a!

"NOVI" KORONA VIRUS, je brez najmanjšega dvoma, zločin nad človeštvom!

Kacinu ušlo v mikrofon, ko bo narod dokončno spregledal bo pa njemu in še komu ušlo
tudi v hlače!

Slovenci, ki nasedate KORONA VIRUS MARKETINGU pazite se, kmalu bodo ukazali obvezno cepljenje

Bill Gates o tisoče milijardah USD, ki jih je vložil v fake teste za KORONO in za razvoj cepiva

Brutalna CENZURA UGRABLJENE RTV SLO, mag. Karin Rižner

EPIDEMIJE KORONA VIRUSA NI: Trdi nemški dr. med. Claus Köhnlein

Janša že 30 let naklada o nujnosti LUSTRACIJE!

Zgodba tvojega suženjstva Pamet PREPOVEDANA! Možen bo tudi državni udar!

Pozdravljeni v Sloveniji KORONA NOROSTI!

Odstopite Predsednik Sami, ker LAŽETE!

"MODI" - SARS Originalni nemški dokument o scenariju KORONA virusa

Hud zdrs RTV SLO, RESNICA je ušla na dan!

Kje ste slovenski intelektualci, profesorji, docenti, doktorji, zdravniki, ali ste vsi padli v histerijo medijskega marketinga
korona norosti?

Dr. Lidija Gajski - KORONA HISTERIJA JE PREVARA!

12 uglednih svetovnih strokovnjakov o CoVid - 19 PANIKI

Nalijmo si čiste vode, KORONA VIRUS je največja
prevara človeštva!

Smrtonosni virus pohlep in corona virus

Vse več pametnih ljudi meni, da gre pri KORONAVIRUSU za novi nateg stoletja!

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 29-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

O dobrodelnosti na slovenskem

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 200 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?