Dejavnosti Drugačna politika Dan D, ko začnemo z Osvoboditvijo, Očiščenjem in Preporodom Slovenije, je četrtek 3.03.2016 - POVEJ NAPREJ!

Dan D, ko začnemo z Osvoboditvijo, Očiščenjem in Preporodom Slovenije, je četrtek 3.03.2016 - POVEJ NAPREJ!

Kliknite na fotografijo in na vse ostale spodaj

Komentar na RTV SLO neznanega avtorja:

"Dolga leta, predvsem pa v času osamosvajanja, je bila Slovenija moj mati domovina in rad sem jo imel. Danes mi pomeni le še kraj, kjer sem se rodil in kjer bom umrl.

Pa sem ji bil vedno lojalen in zvest, nisem je nikoli zapustil, čeprav sem spoznaval tudi druge države in mesta evropskih držav. Lahko bi celo rekel, da sem storil več zanjo, ko ona zame. Ostal sem tu v šestdesetih letih, ko so se mnogi znanci podajali s trebuhom za kruhom (največ v Nemčijo - vendar legalno s potrebnimi dokumenti in preko Zavoda za zaposlovanje), nisem bil v partiji in sem bil kar svobodomiseln in kritičen do takratne oblasti, pa se nisem odselil v Argentino, ampak sem Sloveniji stal ob strani, tudi ko ji ni šlo dobro.

Ostal sem tudi takrat, ko se pri nas ni dalo dobiti otroške hrane, pralnega praška, olja, plina v jeklenka, bencina, kave in nisem šel niti enkrat v tujino po nakupih… Mojo edino domovino sem bil pripravljen braniti z vsemi sredstvi in svojim življenjem. In smo jo skupaj s sodržavljani leta 1991 tudi ubranili z življenji.

In, ko sedaj gledam nestrpne in srdite mladeniče iz tujih krajev, ki se obešajo in lomijo ograje ter na ves glas vpijejo »Open the borders!!!«, sem milo rečeno zgrožen. Kako lahko enostavno ZAHTEVAŠ (ne prosiš) da te pustim v svoj dom, svoj svet, za katerega sem delal in mu posvetil vse svoje življenje? Kako lahko z vpitjem in silo zahtevaš, da ti odprem vrata svojega edinega doma? S kakšno pravico ropotaš po vratih mojega doma, samo zaradi tega, ker v svoji lastni domovini težje živiš?

Kljub vsemu, kar se v naši Sloveniji dogaja in kako se preživljam s svojo majhno pokojnino, še vedno sodelujem pri dobrodelnih akcijah in doniram družinam, ki jim gre še slabše. Že na začetku tega dogajanja sem tudi povedal, da se zavedam, da je predvsem otrokom in ženskam, ki prihajajo iz vojnih območij potrebno pomagati. Motil pa me je način, kako prihajajo in odkod vse prihajajo. Preko koruznih polj, bredejo reko itd in se požvižgajo na naše spoštovanje zakonov in pravil, za katera smo se soglasno odločili skupaj z še ostalimi Evropejci.

Sedaj se resnici na ljubo, zaradi mnogih razlogov, že kar nekaj let moja domovina začne in konča edino na pragu mojega doma. Zgradil sem ga z lastnim denarjem in rokami. Tu gostim vnučke…

In, ko bo nekdo jezno in srdito ropotal po vratih mojega doma in vpil »Open the doors«, bom vedel, kako ravnati. Mu bom pa prisluhnil, če bo prijazno pozdravil in zaprosil."


LUBI SLOVENCI, CENJENI DRŽAVLJANI IN VSI DRUGI, KI TUKAJ ŽIVITE IN DELATE v MIRU IN HOČETE TO ŠE NAPREJ POČETI!

Zelo hitro se bo treba v začasni krizni Vladi RS dogovoriti, koga vzeti v svoj dom, pod kakšnimi pogoji in koliko ljudi, ki sploh hočejo, da jim pomagamo, ko imamo tudi sami zaradi razdejanja v državi zelo omejene možnosti. Kdor ne razume, da tukaj mi postavljamo pravila, bo moral doumeti, da je zašel, in takemu bomo samo še pomagali, da odide. A ne pozabite, sami bodimo zgled kakršnemu želimo, da tujci tukaj sledijo. Slovenska kultura ni zmerjati, preklinjati, se nasilno obnašati, lagati, nadkriljevati in se primitivno obnašati. Take navade so prinesli tujci in mnogi Slovenci so se jih nalezli in so velikokrat sami hujši pri takih dejanjih kot tujci sami. Zberimo se in o vsem se bomo kulturno pogovorili.

Zgoraj je vlak, ki v prispodobi prikazuje, kaj se lahko zgodi z našim vlakom, na katerem smo vsi, razen tistih, ki so zaradi norenja različnih strojevodij že padli ven, nekateri pa so sami skočili dol, ko so doumeli, da gre ta slovenski vlak v napačno smer. Smer proti prepadu po tračnicah, ki se končajo lahko kar naenkrat, ker je to slepa proga. Marionetna Vlada ni ljudska Vlada RS, zato je nujno da tovoriš-ija družno sestopi, kar bi morala storiti že leta 1990, a je samo navidezno, medtem, ko je vse vzvode odločanja obdržala v svojih rokah. 

Dan D je v četrtek, 3.03.2016, ko bomo družno začeli vleči ZAVORE V SILI, če jih trenutna posadka v sestavi g. Borut Pahor, predsednik RS, gospod Milan Brglez, predsednik DZ RS in gospod Miro Cerar, predsednik Vlade RS, ne bodo potegnili sami in izstopili do 24.00 jutri 2.03.2016. Če bodo na javen poziv, ki ga zopet z vso odgovornostjo ponavljamo, naj NEPREKLICNO PODAJO ODSTOPNE IZJAVE, se, kot rečeno, naslednji dan, to je pojutrišnjem, začne, kot že rečeno, vlečenje ZAVOR V SILI, to pomeni VSESLOVENSKA LJUDSKA VSTAJA.

Več nas bo to počelo, prej se bo vlak ustavil, ko upamo, še preden zgrmimo vsi skupaj v prepad, kar pomeni nasilje in vojno. Generalko za tak scenarij so v soboto, 27.02.2016, uprizorili levi in in desni ekstremisti teh dveh glav, izraščenih iz enega trupa, udbovsko klerovske kače strupenjače.

ROTIMO VAS, POSKUŠAJTE RAZUMETI, da je prišel čas, ko je treba vsaj za par dni osebne stvari dati nekoliko na stran. Pet pred dvanajsto je in priložnost zamujena – Slovenija izgubljena. Si bomo Slovenci to dovolili?! Si bomo SLOVENCI to dovolili??? USTAVIMO Slovenijo najprej, da se bomo potem dogovorili, kam. Treba bo vzvratno, do prvega obračališča in potem s postavitvijo nove VIZIJE v svetlo prihodnost, zdaj končno brez prevar, sprenevedanja in laži, in v ospredju z najboljšimi ljudmi, izbranimi po načelih stroke, morale in etike ter programov za razreševanje nakopičenih problemov.

NAM KAJ DRUGEGA PREOSTANE MORDA?

Posadki, ki je zavozila, bomo razložili, da nočemo naprej v prepad. Zamenjali jih bodo člani krizne vlade, izbrani po volji ljudstva direktno pred ali v Državnem zboru, rabili bomo tehnično, podjetniško, pravno, sociološko ter ekonomsko, kot tudi policijsko in vojaško inteligenco. Nobenih copy past nosilcev znanstvenih naslovov.

Izdelali bomo krizni načrt in prioritete našega delovanja, da se razmere v nobenem pogledu ne bodo poglabljale v negativo. Potrebno bo z udarniškim in prostovoljnim delom preorati vsa polja, kjer je mogoče pridelovati različne vrtnine, kar bo pomenilo, da se bomo začeli postavljati na lastne noge. Kar bomo sejali, to bomo želi. Verjemite, rodilo bo kot še ni nikoli. Začnemo lahko kar takoj, saj je tukaj pomlad.

Resnična, pristna slovenska pomlad.

In še enkrat opozorilo, ker je to zdaj najbolj pomembno. MIRNO, DOSTOJANSTVENO, A ODLOČNO. Objavimo še enkrat, kaj so nam priporočili Islandci. Mi imamo bolj izvirno rešitev, ko jo imate zapisano zgoraj na plakatu.

Izjava za javnost št. 3 v zvezi z migrantsko krizo v Evropi in Sloveniji ter JAVNI POZIV VLADI RS K TAKOJŠNJEMU ODSTOPU OZIROMA DO SREDE, 02.03.2016 DO 24.00

NE ODLAŠAJTE, OPUSTITE ZA EN TEDEN SVOJE PRIMARNE OBVEZNOSTI, ZDAJ JE OBVEZNO NAREDITI ZA SKUPNO DOBRO.

IN NE POSLUŠAJTE MEDIJEV, NE PUSTITE SI VPLIVATI, NAJ SE VAS NE DOTAKNEJO NJIHOVE MANIPULACIJE, KO ZDAJ SKUŠAJO UMIRJATI, PRIKAZOVATI, KAKO SE POLITIKI DOGOVARJAJO, DA MIRIJO ITD. NE PRIČAKUJTE PA, DA BODO ZDAJ TAKO KOT SO LETA 2012 IZ VSEH ZVOČNIKOV KRIČALI, DA SE PO CELI SLOVENIJI DOGAJAJO VSESLOVENSKE VSTAJE. TEGA NE BO, MOLČIJO KOT GROB. TEGA NI, KER VEDO, DA JE NEVARNO IN ČUTIJO V PODZAVESTI, DA JE KONEC IN JIM BOMO IZSTAVILI RAČUN ZA 25 LET NORENJA IN BURŽUJSKEGA ŽIVLJENJA NA NAŠ RAČUN. ČAS JE DOZOREL.

PONOVNO OPOZARJAMO, DA DIREKTORJI, UREDNIKI IN NOVINARJI PREVZEMAJO ZA SVOJA DEJANJA ZOPER NAROD IN RAVNANJE MIMO USTAVE IN ZAKONOV TER ETIČNIH KODEKSOV NOVINARSTVA POPOLNO MORALNO IN KAZENSKO ODGOVORNOST. ŠE JE ČAS, DA SE ZAVEDO, KER BODO SICER PROGLAŠENI ZA NARODNE VELEIZDAJALCE IN ČLANE ORGANIZIRANE KRIMINALNE ZDRUŽBE.

Narodu (Anton Debeljak)

Ali ti veliki Čas je prešinil
srce in razum,
ali stoletni strah tvoj je izginil,
prevzel te pogum?
Narod, o narod, sodba zdaj tvoja se piše,
zapiši jo sam.

Bode li volja ti jaka, jeklena,
pa jasen pogled,
ali pa stro te ko vrata steklena
in vržejo v smet?
Narod, o narod, sodba zdaj tvoja se piše,
zapiši jo sam.

Bratje, vsi eno, vsi strašna veriga,
vsak člen plemenit;
ogenj in otrov sovrag naj le riga,
naš zid – kremenit.
Narod, o narod, sodba zdaj tvoja se piše,
zapiši jo sam.

Vere, še vere! V pest zdaj desnice,
noht orje naj dlan,
skupaj čeljusti, ne spusti resnice
na veliki dan.
Narod, o narod, sodba zdaj tvoja se piše,
zapiši jo sam.

 

POBUDA VSEM!

ORGANIZIRAJTE VSTAJE V SVOJEM KRAJU, pokažite tudi lokalnim šerifom, da vam je dovolj arogance in sprenevedanja. In pazite na plačance - provokatorje.

IMAMO NA VOLJO 5 KOMPLETOV OZVOČENJA, OGLASITE SE NA Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali na O31 274 419

LEPO SE IMEJTE, POMLAD JE TUKAJ! VESELITE SE SVOBODE, OČIŠČENJA IN PREPORODA SLOVENIJE

Ekipa OPS

P.S.

Za spodbudo, da boste začeli videti luč na koncu tunela, eni jo že:

Slovenija, naša ljuba dežela, ima toliko potenciala, da si po našem prepričanju niti predstavljati ne moremo! Koliko pridnih in spretnih rok, koliko srčnih ljudi, koliko bistrih, inovativnih, ustvarjalnih, pametnih glav!!! Uspehi naši športnikov v zadnjem času govorijo tiho sporočilo: na pravi poti smo, samo naprej!

Da ne govorimo o naravnih danostih, ki so danes mnoge žal v upravljanju popolnoma nepravih ljudi, ki vse to izkoriščajo le zaradi svojega neusahljivega pohlepa. Slovenski človek je znal živeti z zemljo, znal je živeti z naravo. Uredimo to deželo, da bo spet tako!

DRAGE NAŠE SLOVENKE, CENJENI SLOVENCI IN OSTALI LOJALNI DRŽAVLJANI TE DEŽELE, STOPIMO ODLOČNO SKUPAJ IN POVEJMO OB-LASTNIKOM, DA IMAMO TE NJIHOVE AROGANCE IN IGNORANCE, TE NJIHOVE SAMOVOLJE, TE NJIHOVE BLAMAŽE, TEGA NJIHOVEGA ROPANJA, PONIŽEVANJA, TEPTANJA ČLOVEŠKEGA DOSTOJANSTVA IN TIRANIJE DOVOLJ!!! IZSTAVIMO JIM RAČUN, SAJ JE VSAKO TAKO BURŽUJSKO POJEDINO NA TUJ-NAŠ RAČUN, TREBA ENKRAT PLAČATI.

VSAKO TAKO NORENJE KOT SO GA UPRIZARJALI DESETLETJA, PA SE PONAVADI TUDI TAKO KONČA - NORO! VELIKO LJUDI JIH JE OPOZARJALO, PA SO DOBRONAMERNA OPOZORILA IGNORIRALI IN SE SPRENEVEDALI V SVOJI BREZBRIŽNI, SAMOPAŠNI SAMOVŠEČNOSTI. KAJ BO PA ZDAJ? GLEJTE JIH, KAKO BODO VSAK DAN BOLJ NEBOGLJENI IN UBOGI, ČE BODO SPLOH ŠE PRIŠLI PRED OBLIČJE KAMER.

In še obvestilo:

VČERAJ SMO TA VELIČASTEN ZBOR NARODA PRIJAVILI V SKLADU Z ZAKONOM NA POLICIJSKI POSTAJI LJUBLJANA CENTER, ZATO PRIČAKUJEMO STROKOVNO IN MORALNO PRAVILNO DELOVANJE POLICIJE, DA BODO VSAK NAJMANJŠI POSKUS NASILJA ALI VANDALIZMA ZATRLI V KALI. IN ŠE ENKRAT OPOZORILO OBLASTNIKOM IZ OSPREDJA IN POSEBEJ TISTIM IZ OZADJA, KDOR DVIGNE MEČ, BO Z NJIM POKONČAN!

OBVEŠČAJTE, DELITE IN SE VIDIMO, ALI PA TO ISTO ORGANIZIRAJTE V SVOJEM KRAJU. 5 KOMPLETOV OZVOČENJ JE NA VOLJO PRI NAS. Pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali pokličite na telefon O31 274 417.

 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali ste za to, da se ukine prisilno plačevanje RTV dajatve, ker RTV SLO dokazano ne deluje v skladu z zakoni in USTAVO RS
 
Trenutno je na strani
Prisotni 57 gostov .
AKTUALNO

 

Ljudska pobuda - peticija za sprejem Zakona OPS - Zakon za Odpravo Privilegijev Socializma (komunizma) PROSIMO PODPIŠITE!

PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Podpišite, če želite živeti v najkrajšem možnem času najkasneje pa v 10-ih letih v taki državi Sloveniji!
****************************
****************************

Sprenevedanje oblastnika in novinarke, odlika takih ljudi je, da kar jim ne ustreza preprosto ignorirajo

Kazenska prijava zoper osumljenega g. Mira Cerarja

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 25-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Začnite RAZMIŠLJATI in DELOVATI!

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Po petnajstih letih aktivnega delovanja se Gibanje OPS prvič predstavi na RTV SLO


Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Zaseben pogovor z gospodom tovarišem Borisom Štefanecom, kdo je v resnici, si boste iz te korespondence vtis ustvarili sami

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

NEZASLIŠANO: Eden od elementov podtalnega genocida nad slovenskim narodom je tudi dvojno obdavčevanje slovenskih delovnih migrantov v Avstrijo!

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

BRUTALNA TIRANIJA NAD DRŽAVLJANI REPUBLIKE SLOVENIJE, KOT BI BILI KRIMINALCI

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Voz je boljševikom ušel po bregu!

Karakterne lastnosti BOLJŠEVIKOV

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Ustavimo mučenje gospe Milene Tanko!

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

IZJAVA ZA JAVNOST

1. dan gladovne stavke+DNEVNIK nadaljevanja

Ladislav Troha o svojem "incidentu" na RTV SLO, stavkovnih zahtevah in pričakovanih novih poizkusih diskreditacij režimskih medijskih trobil in udbovskih plačancev

Kratka kronologija

ZAHTEVAMO ODGOVORNOST OD LETA 1990 DO DANES - GLADOVNA STAVKA DO UVELJAVITVE ZAHTEV LADISLAVA TROHE

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

ZBOR SLOVENSKEGA NARODA ZA OSVOBODITEV RTV SLO

Združimo vse zdrave sile v Sloveniji in naše ljudi iz tujine v KOALICIJI KARANTANIJA

Bo Slovenija vstala od mrtvih?

slovenija na kriu1.bmp - 1.60 Mb

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

PETICIJA - REKLAMACIJA ZA ZAVRNITEV PLAČEVANJA VSILJENEGA RTV PRISPEVKA

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

Kaj storiti, da pridemo Slovenci iz te blodnje v temi, razlaga prvega in drugega koraka za uresničitev VIZIJE za Slovenijo do leta 2024

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Bo Ivan Janez Janša odšel v zapor?

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

Drugačne in boljše Slovenije ne moremo graditi brez vas

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

OPS srečanje v Mariboru

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

OBRAČAMO SE NA VAS, KER VEMO, DA BOSTE RAZUMELI IN BOSTE POMAGALI, ZAUPAMO VAM IN VAS SPOŠTUJEMO

Bili smo na srečanju OPS z odločnimi Ljudmi v Luciji pri Portorožu

O dobrodelnosti na slovenskem

DELAMO ZA SLOVENIJO, NAŠO ŠIRŠO DRUŽINO, KATERE ČLANI IN ČLANICE STE TUDI VI!

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

RESNICA NAS BO OSVOBODILA! PREDLOG DELOVANJA ODLOČNIH LJUDI ZA VNOVIČNO ZDRUŽITEV SLOVENSKEGA NARODA!

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Osvoboditev, Očiščenje, Preporod Slovenije!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

Ali ti veliki Čas je prešinil srce in razum, ali stoletni tvoj strah je izginil, prevzel te pogum?

Srečanje za dogovor KAJ STORITI

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

ZAKAJ MORA UPOKOJENI ŠVICARSKI PODJETNIK DR. ČANŽEK PRI SVOJIH 85 LETIH DEŽURATI NA INTERNETU IN BLATITI VSAKOGAR, KI JE TRN V PETI UDBO-KOMUNISTIČNI NOMENKLATURI?

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

OBVESTILO IN OPRAVIČILO!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 100 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?

Konstruktivna razprava o VIZIJI za Slovenijo - HVALA, spoštovana gospa Vakar Manfreda!

KOALICIJA KARANTANIJA OPERIRA Z LAŽNIMI PODATKI PRAVIJO NEKATERI, KI SE BOJIJO, DA BI SLOVENSKI NAROD SPREGLEDAL IN ZMAGAL!

LADISLAV TROHA POJASNI KAKO SE JE UGRABIL SAM

PRIHAJA ČAS ZA TRDNO, NEOMAJNO IN ODLOČNO ALTERNATIVO VSEM OBSTOJEČIM LEVO DESNO ANGAŽIRANIM STRANKAM, KI SO V 22 LETIH DELOVANJA SPRAVILE SLOVENIJO IN SLOVENSKI NAROD V GROZLJIV POLOŽAJ

Butalci iščejo izhod iz krize

"Pravljica" o Kuri

POZIV ZA ORGANIZACIJO PREDSTAVITEV VIZIJE ZA SLOVENIJO ZA NASLEDNJE DESETLETNO OBDOBJE! 2013 - 2023

Kot smo v OPS napovedali, da bodo plonkali: Predsednik Pahor sklical prvo konferenco Slovenija 2030

Nov poizkus diskreditacije iz obupa, lakaji uničevalcev Slovenije pisarijo ostudne pamflete

Posvet na temo 90. člena Ustave Republike Slovenije pri Predsedniku Državnega Zbora, 3.04.2013

ZOPET NEZASLIŠANA MEDIJSKA CENZURA, CELO, KO GRE ZA SPREMINJANJE SLOVENSKE USTAVE

FB lustracija, diskreditacije,...kaj sledi??!

VIZIJA ZA SLOVENIJO 2014 - 2024

korak 1 - 27.paril.jpg - 50.40 Kb

KORAK ŠTEVILKA 1 ZA URESNIČITEV VIZIJE ZA SLOVENIJO ZA OBDOBJE 2014 - 2024


KORAK ŠTEVILKA 2 - KADROVSKA PRENOVA SLOVENSKE DRUŽBE

VIZIJA ZA SLOVENIJO 2014 - 2024, KORAK ZA URESNIČITEV ŠT. 2 - DODATNA ARGUMENTACIJA IN OPIS


KORAK ŠTEVILKA 3 - POSTAVITEV PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE, ONEMOGOČANJE PRAVIH TATOV, VRAČANJE POKRADNEGA, ODPRAVA KRIVIC


KORAK ŠTEVILKA 4 - UVEDBA VSE BOLJ NEPOSREDNE DEMOKRACIJE - VLADAVINE LJUDSTVA


korak t. 5.jpg - 30.37 Kb

KORAK ŠTEVILKA 5 - ZAGON VSEH INTELEKTUALNIH IN GOSPODARSKIH POTENCIALOV, RAZCVET SLOVENSKEGA GOSPODARSTVA

KORAK ŠTEVILKA 6 - PREHRANSKA, VODOOSKRBNA IN ENERGIJSKA SAMOZADOSTNOST IN ČISTEJŠE OKOLJE

KORAK ŠTEVILKA 7 - DUHOVNI, ETIČNI IN MORALNI PREPOROD SLOVENSKE DRUŽBE

opslogo.jpg - 5.00 Kb

cirk1.jpg - 3.18 Kb

Z nakupom izjemno zanimive knjige za razumevanje sedanjosti, pomagate delovanju Gibanja OPS

Intervju Ladislava Trohe za internetni kanal "ZDAJ PA DOST!"

V samo sedmih minutah gospod dr. Dužević iz sosednje Hrvaške razloži pošteno in iz srca kaj je njihova težava

ŠOKANTNO!!! Pa dober tek!

ČAST, SPOMIN, ČLOVEK

Novinarska profesionalnost

Demonstracije ljudi se obračajo zoper tiste, ki so jih podpihnili in usmerjali za svoje interese

KOALICIJA KARANTANIJA ZA ZMAGO NA PARLAMENTARNIH VOLITVAH

OPS dobil odgovor iz EU Parlamenta

Nismo (še) objavili vsega, kar se tiče ŠKANDALA na Državni volilni komisiji!!!

Zakaj ljudje vse bolj množično pristopajo v OPS?

Kaj pa zdaj, gospe in gospodje?

Napačen odgovor gospoda tovariša DR. Gregorja Viranta, predsednika DZ RS

Vloga za sestanek z Predsednikom Državnega zbora RS - Čakamo odgovor

KRIMINALISTI "SLOVENSKE POLICIJE" NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI S SKORAJ 14 DNEVNO ZAMUDO!

KAMORKOLI SE OZREŠ, JE UDBA POVSOD!

Zdaj vas bodo strički iz ozadja zavrgli kot obrabljen kos garderobe!

Pred našimi očmi se dogaja NOVA udbofašistoidna prevara!

NEZASLIŠAN ŠKANDAL NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI RS! VPRAŠLJIVI VSI REZULTATI VOLITEV IN REFERENDUMOV DO SEDAJ?

Stare igralce je treba umakniti, nastaviti pa mlade-"nove obraze", a sistem bo šel naprej svojo pot kot do sedaj...?

Zavodi za kulturo, turizem in šport ter podobne institucije...

Gibanje OPS dobilo ODLOČBO za nadzor dela Državne volilne komisije

UDBA - SDV - MONTIRANI SODNI PROCESI, KI SO PRAKSA ZOPER OPOREČNIKE ŠE DANES!

Vlado RS nove revolucionarne tehnologije za izboljšanje kakovosti življenja ne zanimajo

Posega v Ustavo RS kar se tiče 90. člena ne bomo dovolili


Neuspešen civilni nadzor Državne volilne komisije

Kaj nam preostane drugega, kot prezir, ignoranca in bojkot njihovih iger?

Sporočilo vsem, ki mislite, da ste svobodni

Spodbujanje podjetništva in samozaposlovanja v Sloveniji

Radio LASER iz Slovenj gradca podira slovenski medijski zid

Liberalna anatomija

STEČAJNA HOBOTNICA SODNIKOV IN SODELAVCEV Z IMENI IN PRIIMKI

Slovenija v gospodarski blokadi in vsebinsko konkretni izhodi za takojšen razvoj

Hočemo, zmoremo, znamo...Očistiti in Preporoditi Slovenijo!

Posnetka s tiskovne konference Gibanja OPS, ki so jo vsi osrednji mediji IGNORIRALI

Vabilo na tiskovno konferenco OPS, ki so ga vsi povabljeni medij, urednice, uredniki, novinarke, novinarji IGNORIRALI

Obvestilo in opozorilo za slovensko javnost

VSAKA PODOBNOST Z DOGAJANEM V ZDA S SLOVENIJO JE ZGOLJ NAKLJUČNA, MAR RES?

SE SPLOH ZAVEDATE KAJ POMENI OBLASTNIŠKI POSEG V 90. ČLEN USTAVE?

REFLEKSIJA OB PRVOMAJSKIH PRAZNIKIH

VLAK NOROSTI

V SLOVENIJI SMO SOOČENI Z MAFIJSKO OBLASTNIŠKO STRUKTURO

ČAS JE ZA DRUGAČNO REPUBLIKO!

Združevanje znanstvenikov/raziskovalcev v javnem sektorju kot nuja za rešitev nakopičenih problemov javnih raziskovalnih in visokošolskih zavodov

NAJPREJ USTAVIMO UNIČEVANJE SLOVENIJE IN SLOVENSKEGA NARODA! POTEM PA NAREDIMO KAR SMO DOLŽNI NAREDITI ZA POZITIVEN PREPOROD SLOVENIJE!

JAVNI POZIV PREDSEDNIKU VLADE IN RKC

Zadeva, ko je državljan te države za 124,38 € dolga izgubil svoj dom, še zdaleč ni zaključena

Slovenija je še vedno TOTALITARNA KOMUNISTIČNA država s politično policijo, ki zganja tiranijo nad svojimi državljani!!!

Odprto pismo evropskim in slovenskim demokratom

Kučan-kebab-bosanski lonac... in pohabljena nacija

Od predsednika nove slovenske Vlade RC Ivana Janeza Janše povsem upravičeno pričakujemo in zahtevamo

Koga čakate? Odrešitelje? To ste lahko samo vi, sami sebi in v pomoč celotni družbi

Pa jo imamo, novo staro vlado Ivana Janeza Janše

Zakaj v Sloveniji nismo izvedli LUSTRACIJE

Kdo bo nadziral kakovost naše hrane, vode,zraka,...?