Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

Spoštovani!

Sprenevedanje dveh vodji RTV SLO ne pozna meja. Na peticijo z zahtevo o prenehanju cenzure in diskriminacije, ki smo jo predali 30. 9. 2015 smo prejeli včeraj 6. 11. 2015, ta, do zdrave pameti žaljiv in podcenjujoč odgovor:

Kaj pomeni "V primeru bivše odgovorne urednice Ksenije Horvat Petrovčič" in kaj hoče gospa tovarišica povedati, ni jasno?

Jasno je, da je "ogromno" medijskega prostora na RTV SLO namenjenega raznim združenjem, društvom in izvenparlamentarnim strankam, a seveda takim, ki se ukvarjajo s posledicami in zelo redko, če sploh, omenjajo ali razpravljajo o vzrokih, ki negativne posledice povzročajo. Taki pa so do oblastniške oligarhije, ki desetletja uničuje Slovenijo, popolnoma nenevarni. Gibanje OPS je prejšnji teden prvič po 15-ih letih dobilo 50 minut na 3. programu TV SLO, da nas je voditelj izprašal, kaj imamo namen delati.

Oddajo si lahko ogledate tukaj in vas vabimo, da pomislite, ali ni na podlagi tega uvoda potrebno nekatere teme, ki smo jih odprli, razčistiti, se soočiti z drugimi, odgovornimi za stanje in predloge, ki jih imamo dodatno pojasniti in jih preizkusiti še z drugimi, ki imajo podobne ali povsem svoje?

Pravo sprenevedanje pa je napotilo, naj obveščamo RTV SLO o svojih dejavnostih, da se bodo skladno s svojo uredniško politiko odločali, kako jih bodo uvrščali v program, saj to počnemo polnih 15 let, a do sedaj nismo naleteli na to, da bi kakšno izmed naših dejavnosti predstavili javnosti korektno, celovito in brez manipulacije. Odzvali so se dvakrat: enkrat, ko smo jih tik pred zdajci obvestili, da bomo v Državni zbor vložili nekaj bombastičnega, šlo pa je za Zakon o odpravi privilegijev socializma in vse pridobljene v času 20 let trajajoče za večino škodljive tranzicije.

Posneli so, pobrali izjave, a teh posnetkov nikoli niste videli, ker so jih zaklenili v bunker, kjer skrivajo TABU teme. Lani po sestanku z glavno odgovorno urednico so prišli posnet, ko smo omenjeni, za večino tukajšnjega prebivalstva zelo pomemben, zakon vložili ponovno, a so o tem dogodku poročali tako, da večina sploh ni razumela, za kaj sploh gre. Manipulativno, brez dodatnih pojasnil, vsebine zakona, kaj prinaša večini in kdo bo izgubil privilegije.

Novinarji so tisti, ki bi morali biti radovedni, kdo kaj počne, kdo se v čem udejstvuje. Naše dejavnosti so vedno objavljene na naši spletni strani in na družbenih omrežjih. Če se sprehodite po spletnih straneh Gibanja OPS, boste videli, s čim vse smo se ukvarjali in kje bi po vašem mnenju rabili podporo medijev, da bi razčistili, kaj se je dogajalo, kdo je odgovoren itd.

Naredili smo analizo iz seznama UDBA.NET, s katero se jasno vidi, da je večina ljudi, ki imajo tako ali drugačno šifro udbe, na javnih položajih in igrajo pomembne vloge na javnem družbenem in političnem področju. RTV SLO ta tema ne zanima, ko bi bilo treba razčistiti, kaj kakšna šfra pomeni, kaj je kdo počel v bivšem režimu za zločinsko teroristično organizacijo, če je imel določeno šifro.

Ukvarjali smo se z arhivi in odgovornosti za izginotje predvsem v luči tega, da nihče od vrhovnih tožilcev in drugi niso sporožili zoper izvršitelje tega zločina nobenih kazenskih postopkov. Ta TABU tema RTV SLO ne zanima.

Ukvarjali smo se z zrežirano afero JBTZ in dokazovali svoje trditve, a je ta tema tudi TABU tema za RTV SLO, še posebej za zdajšnjo direktorico TV Slovenija, dr. Ljerko Bizilj, ki je o tem spisala knjigo, v kateri je v zvezi s tem zapisala pomebne nepravilnosti, kar ji je predočil magister Janez Šček, a je na pozive dogovorila tako, da ga je ignorirala.

Ukvarjali smo se z montiranimi sodnimi procesi po letu 1990, ki jih nekateri doživljamo na svoji koži, saj je popolnoma jasno, da se kazensko pravo še vedno zlorablja za obračun s takimi, ki se ukvarjamo z razkrivanjem svinjarij boljševističnih oblastnikov, ki so po letu 1990 predali vidno polje oblasti vojim naslednikom, sami pa iz ozadja krojijo preko njih usodo naroda. Tudi to ni tema za vsa možna uredništva na RTV SLO.

Ukvarjali smo se z dokazovanjem laži in prevar pri delovanju službe Državne volilne komisije, ki jih je v smislu porabe našega denarja razkrilo kar Računsko sodišče RS. V smislu suma ponarejanja števila podpor volivk in volivcev za kandidata dr. Danila Tuerka pri predsedniških volitvah leta 2010, ko je tekla kriminalistična preiskava skoraj leto dni, pa prijaviteljev sploh niso zaslišali, smo obveščali o tem vse medije. Niti eden na čelu z RTV SLO o tem ni poročal. Niti o tem, kaj smo v rutinski kontroli odkrili, niti o tem, da so v srcu volilnega aparata, kjer štejejo vaše glasove kriminalisti, niti o tem, da nas je nekdo znotraj službe Državne volilne komisije obvestil o pravilnosti našega pregleda, pa to krininaliste ni zanimalo, niti o kriminalnem postopanju tožilstva, niti o tem, da člani Državne volilne komisije, ki so edini kompetentni prešteti in pregledati podpore, niso bili niti sklicani, ker so to delo opravili kar uslužbenci Službe na DVK, med njimi so bili v komisiji tudi zunanji sodelavci in študentje. Kar je že samo po sebi škandal prve vrste. Tudi to je za RTV SLO stroga TABU TEMA. O tem se ne poroča, o tem se tistega, ki je vložil trud in napor ne da bi mu kdo plačal cent, ne vpraša ničesar. Ne obstajamo.

Ukvarjali smo se z pripravo in vložitvijo zakona, ki bi za vedno odpravil neupravičene privilegije iz prejšnjega režima podpornikom enopartijskega režima, ki bi se morali končati takoj, ko smo razglasili demokratično državo. Celo posneli so, ker smo jih na slepilni manever, da bomo čez dve ure vložili v parlament nekaj bombastičnega, sprovocirali, da so prišli še z vsemi drugimi ekipami pred DZ. Poročal o tem, da smo zakon vložili v parlamentarno proceduro, ni poročal nihče niti s stavkom. To je korektno in celovito obveščanje janosti. Ukane smo se poslužili zato, ker smo že leta 2004 na to temo sklicali tiskovno konferenco, na katero smo pisno in osebno mnoge novinarje obvestili, da bomo razložili, kaj ta zelo pomemben zakon prinaša narodu, pa so poslali neko študentko iz Slovenske tiskovne agencije - STA, ko o tem ni potem nihče poročal. TABU tema. OPS ne obstaja.

O gladovni stavki predsednika OPS lani je RTV SLO pripravila minuto in pol dolg manipulativni prispevek po 23-ih dneh gladovne stavke, pa še to po mnogih napisanih pozivih prijateljev, znancev, sorodnikov družine stavkajočega ter drugih, tudi telefonskih klicih, češ, kako to, da jih gladovno stavkajoči na Gregorčičevi ne zanima. Za primerjavo nedavnega gladovnega protestnika - kulturnika, ko so o tem poročali s podporo protestniku vsak dan in to v več prispevkih, celo oddajah, ki so trajale vsaj 30 minut (Radio 1). Nek napovednik je bil, da g. Turšič gladovno stavka "že šesti dan". To je nediskriminatorno in korektno obveščanje javnosti po uredniških in programnskih kriterijih urednikov RTV SLO.

Ukvarjali smo se s skupinsko prijavo najhujših primerov korupcije na Komisijo za preprečevanje korupcije, ko je šlo za opuščanje dolžnih ravnanj najvišjih funkcionarjev države, generalnih državnih tožilcev in drugih, ki bi morali za ščitenje krininalcev odgovarjati, pa to RTV SLO ne zanima. Prijavili smo tudi veliko mednarodno korupcijo, saj so nekateri predsedniki vlad RS najemali kredite na račun nas in na račun naslednjih generacij po 6 in več % obrestnih merah, ko bi to lahko storili, če že, po 1% obrestni meri, pa to RTV SLO ne zanima. Je pač taka uredniška in programska politika.

Obvestili smo RTV urednike in novinarje, da odhajamo na sestanek na sedež Evropske komisije v Bruselj, ko smo javno objavili na spletu tudi poročilo o pogovorih, ki smo jih tam opravili. Obvestili smo jih tudi, da smo imeli skoraj dve-urni sestanek na Veleposlaništvu ZDA v Ljubljani, kjer je tekel pogovor o tem, kaj se dogaja v Sloveniji in kako jo Američani pomagajo uničevati. Tudi to niso teme, ki bi morala biti predstavljene slovenski in mednarodni javnosti preko oddaj RTV SLO. Gibanja OPS in njegoih dejavnosti ni.

Objavili pa so, da je na sodišču potekal narok, ko je eden izmed visokih uslužbencev RTV tožil Gibanje OPS in je bila dogovorjena izvensodna poravnava. To pa je bila tema in informacija, brez katere slovenski narod ne bi mogel preživeti.

Tema pa ni, ko smo morali 15 dni zapored vsak dan protestirati pred vhodnimi vrati RTV SLO, da smo po tem tako rekoč izsilili sestanek z glavno odgovorno urednico Ksenijo Horvat Petrovčič, ki se je v našo kamero zlagala o najmanj dveh stvareh, kot tudi ni bila tema, da smo sprožili upravičeno reklamacijo na plačevanje RTV vsiljenega prispeveka, s katero smo dokazali, da RTV SLO ne deluje v skladu z Ustavo RS in v skladu z zakoni in svojimi notranjimi pravili. To smo dokazali v smislu nekorektenega, izkrivljenega poročanja, cenzure in diskriminacije mi, Računsko sodišče pa v smislu nezakonitega trošenja milijonov evrov našega denarja.

Za RTV SLO ni tema, da smo skupinsko odšli na Urad varuha človekovih pravic do gospe tovori-šice Vlaste Nussdorfer, ki s svojimi skoraj 50 zaposlenimi dokazano varuje privilegije in rabote oblastniške oligarhije, in nam je na sestanku jasno povedala, da lahko tudi odidemo iz te države, če nam kaj ni po godu. V vsaki normalni državi bi javni funkcionar zaradi pritiska medijev moral s položaja oditi.

Skupinsko smo odšli po odgovore na pereča vprašanja posameznikov in naše skupnosti na Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, kjer smo naleteli na arogantnost, sprenevedanje in neodzivnost odgovornih ter lažne obljube, da bodo organizirali sestanek, pa so tako kot glavna odgovorna urednica obljubo o odprtju medijskega prostora in prenehanjem z diskriminacijo požrli.

Za RTV SLO ni tema, ki bi vznemirila urednike in novinarje, ko smo dokazali Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport, da starši plačujemo stroške za šolanje svojih otrok dvakratno (enkrat iz davkoplačevalskih sredstev in še enkrat neposredno iz žepa), ko je to v popolnem nasprotju z Ustavo RS. Tema bi zahtevala urgentno razčiščevanje, saj zadeva tisoče staršev svojih otrok, saj gre za že tako prekomerno obremenjene družinske proračune preko vsake razumne mere. Je to celovito in korektno delovanje RTV SLO v skladu z Ustavo RS, Zakonom o medijih in v skladu z Zakonom o RTV? Preberite člene Ustave, ki govori o tem, in člene omenjenih zakonov ter kodeksa novinarjev, pa se vprašajte končno, v kakšni državi živite.

Čisto sveža tema, o kateri smo obvestili vse odgovorne v državi in vse novinarske hiše, je množično in sistematično kršenje otrokovih pravic, ko smo nedvomno dokazali, da bi morali o odvzemu otrok iz matičnih družin potekati sodni postopki oziroma sodni nadzor, ker tako zapoveduje 1. odstavek 9. člena Konvencije o otrokovh opravicah Organizacije združenih narodov.  Gre za mednarodni škandal, da se je ta pristojnost predala kar Centrom za socialno delo, kar je nedopustno in škandalozno. Najbolj škandalozno pa je, da varuhinja človekovih pravic ne zaščiti otrok, ampak je iznašla genijalen izgovor, češ, da je bila Konvencija o otrokovih pravicah OZN prevedena v omenjenem členu napačno in je pravilno, da otroke odvzemajo iz matičnih družin brez nadzora sodišča kar uradniki, zaposleni na Centrih za socialno delo. Še ena nova TABU tema tudi za javno RTV SLO, podrobnosti pa preberite TUKAJ.

Konec koncev pa RTV SLO ni poročala o tem, da smo jim prinesli peticijo, s katero želimo odpraviti tako v nebo vpijočo diskriminacijo, cenzuro, ki traja, odkar smo Gibanje OPS ustanovili pred 15-imi leti. Seveda glavni vladalci te države vedo, na čigavem delu temelji naše delo, ko niti en medij, kaj šele nacionalna RTV SLO, ni poročala, da je magister Janez Šček v samozaložbi leta 1998 izdal dve knjigi in je ena od ne tako pogostih političnih knjig, s katero je naš rojak slekel cesarju hlače in predstavil načrt rešitve slovenskega naroda, s čimer si je skopal prerani grob, saj so ga umorili kmalu za tem, ko sta njegovi knjigi zagledali luč sveta, med meditacijo na Šmarni gori, kamor je redno zahajal, poln življenja in načrtov za prihodnost.

Marsikaj prenesemo pripadniki Gibanja OPS, preziramo pa blefiranje, sprenevedanje in izgovarjanja ter laži ljudi, ki bi morali delati v korist slovenskega naroda, od katerih so plačani in jih zavezuje delovanje v skladu s pozitivnimi mednarodnimi normami, obče človeškimi vredotami, strokovnimi standardi in Ustava RS, zakoni, ter notranja pravila organizacij, v katerih delajo.

Zgornji dopis jemljemo kot popolno norčevanje in ubogi izgovor, ko si nam ne upajo pogledati v oči, saj smo želeli srečanje na sestanku, da predstavimo naše poglede in podamo predloge, kako naj deluje RTV SLO, da bo v korist odprtosti, pluralnosti in strokovnosti medijskega prostora, ker to, kar se dogaja danes, je v realnosti to, kar predstavlja film, ki ga je naredil človek, ki se zaveda, kaj se dogaja in kaj bi se moralo dogajati.

Sramujte se sebe in vaše nečimrnosti, arogance in bleferstva. S tem samo pomagate, da vas ljudje spoznajo v pravi luči in ne v tisti z masko, ki jih nosite pred kamerami. Še malo, pa bodo vaša dobro plačana mesta prevzeli ljudje, ki vedo, kaj je medčloveški odnos, strokovnost, etika, morala in srčnost človeka, ki zaseda direktorsko, uredniško ali novinarsko mesto v tako pomembnem mediju kot je RTV SLO.

Bili smo na dveh sejah Programskega Sveta zavoda RTV SLO, na katerega nas napotujete, tudi pisali smo odgovornim o TABU temah, ki ste jih prikrili javnosti, a sploh nismo prišli do besede pri točki "razno", na dopise pa nismo prejeli nobenega odgovora. Aroganca in ignoranca je odlika boljševističnega in fašistoidnega obnašanja, sicer pa nismo od včeraj, da ne bi vedeli, kdo sestavlja te vaše prorgamske in nadzorne svete. Strankarski in ideološko pravilno usmerjeni bleferji. Čast izjemam, če sploh so, mi jih pri naših aktivnostih nismo prepoznali, saj so vsi vedeli za protest, pa nikogar ni bilo blizu, da bi ga kot člana programskega sveta zanimalo, kaj je problem. Tukaj v filmu si poglejte, kdo v bistvu ste.

Čas je za korenite spremembe na naši RTV SLO, zato vas s tega mesta pozivamo, da vsi trije direktorji takoj nepreklicno odstopite. Tudi zaradi vašega pamfleta, ki mu niste dali niti naslova, da bi se vedelo, za katero problematiko gre in ste ga uspeli spisati v enem mesecu, pa še to se ne bi zgodilo, če ne bi znova organizirali protesta. Niste dorasli svojim funkcijam, ker ne znate, ne zmorete, ne smete ali nočete organizirati RTV SLO, da bi delovala v skladu s svojim temeljnim poslanstvom. Korektno, nepristransko, strokovno, celovito, objektivno obveščanje slovenskega naroda. Da tega ne počnete, priča tudi ta zapis, ko smo našteli le manjši del vseh naših dejavnosti, ki so izrednega pomena za naš narod in ste jih brez sramu vedno in dosledno ignorirali.

Za takšno odkrito in brezsramno cenzuro in diskriminacijo ni opravičila, je pa za tako ogabno početje treba sprejeti odgovornost in nepreklicno odstopiti in sprostiti prostor ljudem, ki ne bodo na povodcu svojih gospodarjev, ampak bo nad njimi samo ljudstvo, kateremu bodo odgovorni za svoje delo.

Naredili bomo vse, kar je v naših močeh, da boste na koncu končali tudi v zaporih, saj ste eni glavnih odgovornih, ki ste z organizacijo za cenzuro, diskriminacijo in propagando članom oblastniške oligarhije načrtno škodili interesom slovenskega naorda in slovenske države, kar je možno v vsakem trenutku dokazati in so dokazi spisani že na teh straneh.

Narod vam bo sodil, ker ste ga s svojim početjem in početjem tistih, ki jim služite, spravili v grozljiv položaj.

Ekipa OPS

 

 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali že razumete, da je KORONA PLAN-DEMIJA začetek ODKRITE vojne SATANISTOV zoper celotno človeštvo?
 
Trenutno je na strani
Prisotni 105 gostov .
AKTUALNO

 

Ljudska pobuda - peticija za sprejem Zakona OPS - Zakon za Odpravo Privilegijev Socializma (komunizma) PROSIMO PODPIŠITE!

OSVOBODILNI PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 29-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

O dobrodelnosti na slovenskem

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 200 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?

Konstruktivna razprava o VIZIJI za Slovenijo - HVALA, spoštovana gospa Vakar Manfreda!

Butalci iščejo izhod iz krize

"Pravljica" o Kuri

Kot smo v OPS napovedali, da bodo plonkali: Predsednik Pahor sklical prvo konferenco Slovenija 2030

Posvet na temo 90. člena Ustave Republike Slovenije pri Predsedniku Državnega Zbora, 3.04.2013

ZOPET NEZASLIŠANA MEDIJSKA CENZURA, CELO, KO GRE ZA SPREMINJANJE SLOVENSKE USTAVE

FB lustracija, diskreditacije,...kaj sledi??!

V samo sedmih minutah gospod dr. Dužević iz sosednje Hrvaške razloži pošteno in iz srca kaj je njihova težava

ŠOKANTNO!!! Pa dober tek!

ČAST, SPOMIN, ČLOVEK

Novinarska profesionalnost

Demonstracije ljudi se obračajo zoper tiste, ki so jih podpihnili in usmerjali za svoje interese

OPS dobil odgovor iz EU Parlamenta

Nismo (še) objavili vsega, kar se tiče ŠKANDALA na Državni volilni komisiji!!!

Zakaj ljudje vse bolj množično pristopajo v OPS?

Kaj pa zdaj, gospe in gospodje?

Napačen odgovor gospoda tovariša DR. Gregorja Viranta, predsednika DZ RS

Vloga za sestanek z Predsednikom Državnega zbora RS - Čakamo odgovor

KRIMINALISTI "SLOVENSKE POLICIJE" NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI S SKORAJ 14 DNEVNO ZAMUDO!

KAMORKOLI SE OZREŠ, JE UDBA POVSOD!

Zdaj vas bodo strički iz ozadja zavrgli kot obrabljen kos garderobe!

Pred našimi očmi se dogaja NOVA prevara!

NEZASLIŠAN ŠKANDAL NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI RS! VPRAŠLJIVI VSI REZULTATI VOLITEV IN REFERENDUMOV DO SEDAJ?

Zavodi za kulturo, turizem in šport ter podobne institucije...

Gibanje OPS dobilo ODLOČBO za nadzor dela Državne volilne komisije

UDBA - SDV - MONTIRANI SODNI PROCESI, KI SO PRAKSA ZOPER OPOREČNIKE ŠE DANES!

Posega v Ustavo RS kar se tiče 90. člena ne bomo dovolili

Neuspešen civilni nadzor Državne volilne komisije

Kaj nam preostane drugega, kot prezir, ignoranca in bojkot njihovih iger?

Sporočilo vsem, ki mislite, da ste svobodni

Spodbujanje podjetništva in samozaposlovanja v Sloveniji

Liberalna anatomija

STEČAJNA HOBOTNICA SODNIKOV IN SODELAVCEV Z IMENI IN PRIIMKI

Slovenija v gospodarski blokadi in vsebinsko konkretni izhodi za takojšen razvoj

Hočemo, zmoremo, znamo...Očistiti in Preporoditi Slovenijo!

Posnetka s tiskovne konference Gibanja OPS, ki so jo vsi osrednji mediji IGNORIRALI

Vabilo na tiskovno konferenco OPS, ki so ga vsi povabljeni medij, urednice, uredniki, novinarke, novinarji IGNORIRALI

Obvestilo in opozorilo za slovensko javnost

VSAKA PODOBNOST Z DOGAJANEM V ZDA S SLOVENIJO JE ZGOLJ NAKLJUČNA, MAR RES?

SE SPLOH ZAVEDATE KAJ POMENI OBLASTNIŠKI POSEG V 90. ČLEN USTAVE?

REFLEKSIJA OB PRVOMAJSKIH PRAZNIKIH

VLAK NOROSTI

V SLOVENIJI SMO SOOČENI Z MAFIJSKO OBLASTNIŠKO STRUKTURO

ČAS JE ZA DRUGAČNO REPUBLIKO!

Združevanje znanstvenikov/raziskovalcev v javnem sektorju kot nuja za rešitev nakopičenih problemov javnih raziskovalnih in visokošolskih zavodov

NAJPREJ USTAVIMO UNIČEVANJE SLOVENIJE IN SLOVENSKEGA NARODA! POTEM PA NAREDIMO KAR SMO DOLŽNI NAREDITI ZA POZITIVEN PREPOROD SLOVENIJE!

JAVNI POZIV PREDSEDNIKU VLADE IN RKC

Zadeva, ko je državljan te države za 124,38 € dolga izgubil svoj dom, še zdaleč ni zaključena

Slovenija je še vedno TOTALITARNA KOMUNISTIČNA država s politično policijo, ki zganja tiranijo nad svojimi državljani!!!

Odprto pismo evropskim in slovenskim demokratom

Kučan-kebab-bosanski lonac... in pohabljena nacija

Od predsednika nove slovenske Vlade RC Ivana Janeza Janše povsem upravičeno pričakujemo in zahtevamo

Koga čakate? Odrešitelje? To ste lahko samo vi, sami sebi in v pomoč celotni družbi

Pa jo imamo, novo staro vlado Ivana Janeza Janše

Zakaj v Sloveniji nismo izvedli LUSTRACIJE

Kdo bo nadziral kakovost naše hrane, vode,zraka,...?