NEZASLIŠANO: Eden od elementov podtalnega genocida nad slovenskim narodom je tudi dvojno obdavčevanje slovenskih delovnih migrantov v Avstrijo!Tednik se je zgodil po tem, ko smo objavili ta zapis, pa poglejte kako se skladamo.

Glasovanje v Državnem zboru dne: 14.11.2013 Prisotnih: 84 Za : 49 Proti: 32

Naslov: Zakon o spremembah in dopolnitvah Zakona o dohodnini


S to spremembo Zakona o dohodnini so takratni koalicijski poslanci ukinili posebno olajšavo, ki je veljala po starem Zakonu o dohodnini za migrante. To se je še kako dotaknilo približno 18.000 delovnih migrantov, ki vstajajo vsak dan tudi ob treh zjutraj in se vozijo na delo več sto km daleč v Avstrijo, ki je v vseh pogledih veliko bolj urejena, napredna in uspešna država kot je Slovenija.

Vsi bi se morali vprašati, kako je to mogoče, saj ima Avstrija podobno podnebno klimo, podobno pokrajino, podobno gospodarsko tradicijo do leta 1941, podobno marljive ljudi, nima pa morja, svoje luke in ima precej manj pomembno geostrateško lego kot Slovenija. Res bi se morali vprašati, kaj je razlog, da je Slovenija tako globoko zabredla. Velika razlika je v tem, da Avstrija nikoli v svoji zgodovini ni prekinila ustvarjanja kapitala iz roda v rod in nikoli ni imela komunistične oblasti. 

S tem dejanjem ukinitve olajšave za delovne migrante so oblastniki še enkrat dokazali, da jim je figo mar za svoje državljane, ker so jih s tem dejanjem podvrgli dvojnemu obdavčevanju. Enkrat plačajo davke v Avstriji, drugič pa še dohodnino v Sloveniji. Večina pusti Sloveniji kar eno plačo, ki si jo mora prigarati v tujini. To pa je direkten napad na ljudi, ki so si morali poiskati kljub vsem potencialom, ki jih ima Slovenija, delo v tujini.

Ne smemo pozabiti, da bi vsi ti ljudje, ki so danes zaposleni v tuji državi, lahko predstavljali  breme slovenskega proračuna, če bi ždeli doma in bi si tukaj ne našli dela. Če pa gre za take, ki so sicer tukaj imeli delo, so delovno mesto izpraznili za brezposelne, če zunaj več zaslužijo pa pomeni, da tukaj več porabijo. Sicer pa se ne zavedajo ali pa se delajo, da se ne zavedajo, da bi:

1. Bili bi migranti lahko socialni problem in bi jim država morala dajati socialno pomoč;

2. Statistike o brezposelnosti bi kazale veliko bolj klavrno podobo, ker bi bilo lahko 20 tisoč več brezposelnih;

3. Posledično bi bile njihove družine revnejše, prav tako podvržene temu, da bi jim bilo treba pomagati s socialno pomočjo države, zdaj pa solidarno plačujejo glede na dohodke več kot bi sicer.

4. Ti ljudje, ki so si z delom v tujini izboljšali standard, v Sloveniji kupujejo dobrine (osnovne potrebščine za življenje, hrano, pijačo, registracijo vozil, cestnine, zavarovanje, nekateri kupujejo gradbeni material, storitve mojstrov itd.) za kar plačujejo DDV. Več trošijo, več DDV-ja pride v državno blagajno.


Gibanje OPS kot domoljubna neodvisna civilna organizacija obravnava tovrstno početje kot še en element podtalnega genocida nad slovenskim narodom, ker s tem nezaslišanim previsokim in dvojnim obdavčevanjem dela delovnih migrantov NARAVNOST SILIJO V SMER, DA SE SAMI IN S SVOJIMI DRUŽINAMI ODSELIJO IZ SLOVENIJE. K temu potem prispevajo tudi taki zapisi, ki ga lahko preberete TUKAJ. Ste pomislili, da gre za načrtno propagando?

To bi oblastnikom povsem ustrezalo, saj državljani RS, ki delajo zunaj, niso finančno podrejeni naši državi in se s tem osvobajajo strahu, da bodo jutri ostali brez zaposlitve, če bodo družbeno aktivni. Družbeno aktivnih, finančno neodvisnih državljanov pa obstoječa oblast nima rada, ker se boji kritik za to, kar se dogaja. Mnogi namreč vedo, da ne bi rabili vsak dan na delo v tujino, če bi tukaj vse delovalo vsaj približno kot deluje v Avstriji in drugih urejenih državah, tudi post komunističnih, ki so nas domala že vse prehitele.

 

Gibanje OPS poziva Civilno iniciativo Apače, ki se že od leta 2006 trudi, da bi stanje uredili, a se je vmes žal to še poslabšalo, saj je bila leta 2013 ukinjena posebna olajšava, da se nemudoma sestanemo, ugotovimo, kaj je do sedaj doseženega, zastavimo konkretna vprašanja odgovornim za takšno početje z našimi ljudmi, ki so tepeni večkrat, terjamo takojšnje odgovore in rešitve. Če teh ne bo v najkrajšem možnem času pa pripravimo vse potrebno za konkretne akcije, ki bodo oblastnike prisilile v takojšnje ukrepanje ukinitve nečloveškega odiranja ljudi, ki so prisiljeni za svoje in za preživetje svojih družin, ki jih sestavljajo tudi mali otroci, delati v tujini vstran od svojih družin, ki jih videvajo samo čez vikende.

Zagotovo pa, kar se tiče Gibanja OPS, ne bomo predlagali boja za ukinitev dvojnega obdavčevanja v telovadnicah in na mejnih prehodih, saj se je to pokazalo precej neučinkovito, kar je logično, saj so odločevalci preko malih ekranov gledali in se najbrž nasmihali ubogim ljudem, ki so se trudili pojasniti svoje povsem upravičeno ogorčenje. Obljubljamo, da se bomo organizirali tako in bomo pozvali še druge nezadovoljne državljanke in državljane, da STOPIMO SKUPAJ in odpravimo vzroke za tako nezaslišano in nehumano početje, da bo oblastnikom žal, da so kadarkoli sprejeli tako nesramno zakonodajo in druge ukrepe zoper svoje lastno ljudstvo. 

Gibanje OPS namreč deluje po sistemu VSI ZA ENEGA, EDEN ZA VSE. Žrtve tega početja pa niso samo tisti, ki morajo dvakratno plačevati davke, marveč smo žrtve takega barbarskega početja vsi neprivilegirani državljani, saj smo oropani za preko 150 milijard evrov, prezadolženi, ko je dolg že 33 mlrd evrov, vsako leto se iz države odseli tudi do 10.000 ljudi in tudi do 600 jih stori samomor, da o razbitih družinah, zasvojenih z alkoholom in drogami, niti ne govorimo.

Dragi rojaki, glave pokonci in naredimo, kar smo dolžni in imamo pravico narediti. Obeta se nov davek, davek na nepremičnine in nov davek na gorivo, s katerim bodo krpali uničene slovenske ceste. Tudi tisti, ki mislite, da danes še lahko shajate, vedite, da se vaš vrtiček manjša, ko se že jutri lahko zgodi, da vam bodo razložili, da ni več vaš. Ne si tega dovoliti, zato danes stopite skupaj z nami, da že jutri obrnemo Slovenijo vstran od prepada, kamor so nas usmerili neodgovorni in celo pokvarjeni ljudje na položajih. 

Obvestite vse, ki imajo probleme, včlanite se v Gibanje OPS, kar je brezplačno, a bo v končni posledici zelo donosno, ker bomo skupaj, zedinjeni, organizirani in usmerjeni k pozitivnim ciljem, naredili vse, da bo Slovenija postala svobodna, uspešna, res demokratična in blagostanja polna dežela zadovoljnih ljudi. Ne govorimo na pamet, saj smo vse potrebne osnovne načrte že izdelali skupaj z VIZIJO za naslednjih 10 let, ki jo bomo dosledno skupaj z vami uresničili po natančno začrtanih korakih.

Zares je sramota, da mora glede na naravne danosti in druge potenciale, kdorkoli s trebuhom za kruhom. Sram nas je lahko, da smo si kaj takega dovolili Slovenci!

Tukaj pa je cel prispevek iz Tednika

 


Hvala za sodelovanje!

Ekipa OPS

P.S.

Pišite na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.
Ali pa pokličite na telefon: 031-274-419

 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali že razumete, da je KORONA PLAN-DEMIJA začetek ODKRITE vojne SATANISTOV zoper celotno človeštvo?
 
Trenutno je na strani
Prisotni 161 gostov .
AKTUALNO

 

Ljudska pobuda - peticija za sprejem Zakona OPS - Zakon za Odpravo Privilegijev Socializma (komunizma) PROSIMO PODPIŠITE!

OSVOBODILNI PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 29-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

O dobrodelnosti na slovenskem

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 200 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?

Konstruktivna razprava o VIZIJI za Slovenijo - HVALA, spoštovana gospa Vakar Manfreda!

Butalci iščejo izhod iz krize

"Pravljica" o Kuri

Kot smo v OPS napovedali, da bodo plonkali: Predsednik Pahor sklical prvo konferenco Slovenija 2030

Posvet na temo 90. člena Ustave Republike Slovenije pri Predsedniku Državnega Zbora, 3.04.2013

ZOPET NEZASLIŠANA MEDIJSKA CENZURA, CELO, KO GRE ZA SPREMINJANJE SLOVENSKE USTAVE

FB lustracija, diskreditacije,...kaj sledi??!

V samo sedmih minutah gospod dr. Dužević iz sosednje Hrvaške razloži pošteno in iz srca kaj je njihova težava

ŠOKANTNO!!! Pa dober tek!

ČAST, SPOMIN, ČLOVEK

Novinarska profesionalnost

Demonstracije ljudi se obračajo zoper tiste, ki so jih podpihnili in usmerjali za svoje interese

OPS dobil odgovor iz EU Parlamenta

Nismo (še) objavili vsega, kar se tiče ŠKANDALA na Državni volilni komisiji!!!

Zakaj ljudje vse bolj množično pristopajo v OPS?

Kaj pa zdaj, gospe in gospodje?

Napačen odgovor gospoda tovariša DR. Gregorja Viranta, predsednika DZ RS

Vloga za sestanek z Predsednikom Državnega zbora RS - Čakamo odgovor

KRIMINALISTI "SLOVENSKE POLICIJE" NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI S SKORAJ 14 DNEVNO ZAMUDO!

KAMORKOLI SE OZREŠ, JE UDBA POVSOD!

Zdaj vas bodo strički iz ozadja zavrgli kot obrabljen kos garderobe!

Pred našimi očmi se dogaja NOVA prevara!

NEZASLIŠAN ŠKANDAL NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI RS! VPRAŠLJIVI VSI REZULTATI VOLITEV IN REFERENDUMOV DO SEDAJ?

Zavodi za kulturo, turizem in šport ter podobne institucije...

Gibanje OPS dobilo ODLOČBO za nadzor dela Državne volilne komisije

UDBA - SDV - MONTIRANI SODNI PROCESI, KI SO PRAKSA ZOPER OPOREČNIKE ŠE DANES!

Posega v Ustavo RS kar se tiče 90. člena ne bomo dovolili

Neuspešen civilni nadzor Državne volilne komisije

Kaj nam preostane drugega, kot prezir, ignoranca in bojkot njihovih iger?

Sporočilo vsem, ki mislite, da ste svobodni

Spodbujanje podjetništva in samozaposlovanja v Sloveniji

Liberalna anatomija

STEČAJNA HOBOTNICA SODNIKOV IN SODELAVCEV Z IMENI IN PRIIMKI

Slovenija v gospodarski blokadi in vsebinsko konkretni izhodi za takojšen razvoj

Hočemo, zmoremo, znamo...Očistiti in Preporoditi Slovenijo!

Posnetka s tiskovne konference Gibanja OPS, ki so jo vsi osrednji mediji IGNORIRALI

Vabilo na tiskovno konferenco OPS, ki so ga vsi povabljeni medij, urednice, uredniki, novinarke, novinarji IGNORIRALI

Obvestilo in opozorilo za slovensko javnost

VSAKA PODOBNOST Z DOGAJANEM V ZDA S SLOVENIJO JE ZGOLJ NAKLJUČNA, MAR RES?

SE SPLOH ZAVEDATE KAJ POMENI OBLASTNIŠKI POSEG V 90. ČLEN USTAVE?

REFLEKSIJA OB PRVOMAJSKIH PRAZNIKIH

VLAK NOROSTI

V SLOVENIJI SMO SOOČENI Z MAFIJSKO OBLASTNIŠKO STRUKTURO

ČAS JE ZA DRUGAČNO REPUBLIKO!

Združevanje znanstvenikov/raziskovalcev v javnem sektorju kot nuja za rešitev nakopičenih problemov javnih raziskovalnih in visokošolskih zavodov

NAJPREJ USTAVIMO UNIČEVANJE SLOVENIJE IN SLOVENSKEGA NARODA! POTEM PA NAREDIMO KAR SMO DOLŽNI NAREDITI ZA POZITIVEN PREPOROD SLOVENIJE!

JAVNI POZIV PREDSEDNIKU VLADE IN RKC

Zadeva, ko je državljan te države za 124,38 € dolga izgubil svoj dom, še zdaleč ni zaključena

Slovenija je še vedno TOTALITARNA KOMUNISTIČNA država s politično policijo, ki zganja tiranijo nad svojimi državljani!!!

Odprto pismo evropskim in slovenskim demokratom

Kučan-kebab-bosanski lonac... in pohabljena nacija

Od predsednika nove slovenske Vlade RC Ivana Janeza Janše povsem upravičeno pričakujemo in zahtevamo

Koga čakate? Odrešitelje? To ste lahko samo vi, sami sebi in v pomoč celotni družbi

Pa jo imamo, novo staro vlado Ivana Janeza Janše

Zakaj v Sloveniji nismo izvedli LUSTRACIJE

Kdo bo nadziral kakovost naše hrane, vode,zraka,...?