ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

"...A v podpalubju nekaj cvili, škrta,
ni vstopa vanj, vsa vrata so zaprta,
posadka se prozorno spreneveda,
odveč je vsaka pametna beseda.

Zapiha veter, da preženeš meglo,
posije sonce naj v podganje leglo,
naj rjovejo vampirji in se cvrejo,
naj ljudje mirneje v prihodnost zrejo!..."
Tomaž Petauer

Spoštovani!

Ali se kdaj vprašate, zakaj se po nobenih volitvah v RS ni še nikoli nič spremenilo v korist večine?

Zakaj vedno ostane vse tako kot je bilo ali pa gre vsakič samo še na slabše, pa tudi, če pridejo v ospredje na vodilne funkcije novi obrazi? Vedno se zamenjajo samo ljudje na sedežnem redu okoli oblastniškega korita, za večino naroda pa sprememb na bolje ni, klub velikim obljubam pred volitvami.

No, pa razčistimo to, da bo vsakomur, ki ima kaj v glavi, s čimer je možno razmišljati, jasno.

Sloveniji vladajo ljudje iz ozadja. Pa ne samo domači, tudi tuji, ki so povezani v svetovno kriminalno združbo. To počnejo tako, da namestijo na vsa ključna in odgovorna mesta svoje poslušne in vodljive ljudi. Ti pred volitvami obljubljajo marsikaj, saj sploh ne vedo, kaj jih čaka, ko jih ustoličijo na položaje. Kako poteka nameščanje, smo že nekaj let priče. Močna medijska propaganda, ko je samo v Sloveniji možno, da nastane stranka v štirinajstih dneh in ravno ta zmaga na volitvah. K temu pomagajo mediji, ki na polno propagirajo "odrešitelja" in njegovo instant stranko, zlagane javnomnenjske ankete, katerim potem pri izračunavanju proporcev prilagodijo na Državni volilni komisji še rezultat volitev.

 

Tako se dogaja nameščanje njihovih marionet. Kot rečeno, ključno vlogo pri takem nameščanju igrajo mediji, saj pred vsakimi volitvami nastavljajo mikrofone in kamere samo tistim, ki so določeni za ustoličenje, vse druge pa diskriminirajo in cenzurirajo, da nimajo niti osnovnih možnosti, da bi ljudstvu predstavili svoje poglede in razložili svoje možne izvirne rešitve za razrešitev te vse slabše situacije.

Tisti, ki jih določijo v ozadju za prevzem ključnih mest, zelo dobro vedo, kdo so, vedo, da nimajo lastne hrbtenice in bodo ravnali po ukazih in se ravnali po pravilih, ki so na vseh pozicijah določene že dolgo let. Če ne bodo ubogljivi ali se ne bodo držali utečenih pravil, bodo nemudoma odstranjeni s položaja. Namreč, pazljivo kadrirajo take, ki so kompromitirani (imajo kakšen greh iz preteklosti) in jih zato v vsakem trenutku lahko odpihnejo mediji. Zaradi njihovega preteklega problematičnega življenja jih držijo na povodcu. Ali pa dobijo nalogo politični sopotniki, ki so tudi na povodcu, rušiti koalicijo tako ali drugače. Zakaj mislite, da se je Janezu Janši zgodila rušitev s strani KPK in protesti? Zato, ker je hotel narediti nekaj po svoje. Si podrediti banke in preko holdinga državna podjetja. No, so pa tudi taki, ki že v startu vedo, kako in za koga morajo delati, ker je od tega odvisna celotna nomenklatura, in ne bodo nikoli niti poskušali delati kaj po svoje, neodvisno, suvereno in v korist večine.

To je tako, kar se tiče vidnih figur na šahovnici, ko so te pod budnim nadzorom kadrov, ki so ob njih že nameščeni v institucijah. Tako ima na primer predsednik države najmanj dva do tri svetovalce, ki mu "pravilno" svetujejo, kako naj se odloča in se, ko razume, kakšna vloga mu je dodeljena, tako kot mu rečejo tudi odloča. Enako je pri predsedniku Vlade in pri vseh ministrih. Obstajajo sive eminence, ki so zvezde stalnice in jih nikoli ne zamenjajo, ko se zamenjajo vidne figure (novi obrazi).

Tako je dolga leta na Ministrstvu za obrambo opravljal delo državnega sekretarja tovariš Miran Bogataj, ki je to delo opravljal pri vseh ministrih ne glede na barvo, do svoje prerane smrti. Kdo ga je nadomestil, bi bilo treba malce bolj pogledati. Tako so vsi ministri lutke, ki sicer navzven zastopajo ministrstvo, a odločitve sprejemajo po utečenih poteh tisti, ki so tam že desetletja. Minister Grizold je odslovil omenjenega gospoda tovariša, a mu je ta ob odhodu dejal, da ne bo štirinajst dni, ko bo on nazaj, njega pa ne bo več na ministrskem položaju. Tako je potem tudi bilo.

Imamo pa tudi celoten državni sistem kadrovanja na način, da se ohranja nedotakljivost režima tako, da so na  vseh odgovornih mestih z enako miselnostjo ostali ljudje, ki so bili tam že v prejšnjem režimu ali pa so po svojem vrednotnem sistemu kadrovali svoje naslednike, preden so odšli drugam ali pa so se upokojili. 

Vprašati se morate, kako se v vseh strankah, po katerih znanih in strokovnih ter etičnih merilih pride na listo za izvolitev v Državni zbor, v evropski parlament, za predsednika države, za župana ali pa za svetnika v občini ali svetnika v Državni svet? Ni zgoraj omenjenih kriterijev, ker bi to pomenilo zmedo in padec kontrolirane demokrature, ampak vse poteka dogovorno, ko vsakogar, ki ga postavijo na listo, kadrovski štabi ocenijo, to predebatirajo z vodstvom stranke in po znanih kriterijih neoporečne ideološke pripadnosti, strankarske vdanosti ter vez in znanstev oblikujejo liste.

Ko so izvoljeni, pa so znova pod budnim očesom nameščencev, ki spremljajo njihovo delo. Zaukazana je stroga hierarhija in poslušnost. Če ga lomijo in želijo kaj po svoje, imajo problem takoj ter sledi kompromitacija v medijih ali pa na drugih volitvah niso več na spisku za izvolitev. Nič, spoštovani, ni prepuščeno naključju v tej državi, ker se eni zelo dobro zavedajo, kako pomembno je imeti vse v svojih rokah in pod kontrolo, da se jim ne zgodi sesutje sistema, ki je tak kot je že dolga desetletja. V bistvu se ni po letu 1990 nič spremenilo, le delegatski sistem, kateri je legitimiziral skrite dogovore iz ozadja, je zamenjal strankarski sistem parlamentarne farse.

Toda kaj to prinaša narodu, če moraš vse, ki hoče razmišljati s svojo glavo, diskriminirati, odriniti, onemogočiti? S takim početjem onemogočajo dober razvoj in v Sloveniji, iz katere pobegne na tisoče mladih sposobnih ljudi vsako leto v tujino, se to še kako vidi. Ne more biti uspeha, če so samo eni najbolj pametni in ne slišijo nobene pametne besede in ne prenesejo kritike na svoje delo. Ampak to tistih, ki odločajo iz ozadja in imajo preko nameščencev v celotnem sitemu v rokah izvršilno moč, ne zanima. Oni imajo od takega početja neposredne največkrat materialne koristi in lagodno življenje, kar bodo počeli, dokler jim bomo mi to dovolili. Težava je tudi v tem, da je pohlep vse večji in vse bolj zmanjkuje plena.

Tu je tudi odgovor na vprašanje v začetku, zakaj se v vašo korist nič ne spremeni, ko se zamenjajo vidne figure na položaju predsednika države, vlade in ministrov ter na vodenju nekaterih ključnih državnih služb. Zavedati se je treba, vsi, ki pridejo na položaje, so spuščeni med volkove, s katerimi morajo začeti tuliti v isti rog, če ne, jih volkovi požro. Nekaj časa najbrž še razmišljajo, kaj bi morali storiti, a potem jim ugodje, ki jim ga nudi funkcija, začne ugajati in kmalu pozabijo na to, kar so obljubljali narodu, ker je bolj pomembno njihovo ugodje in privilegiji. Mediji seveda tega ne problematizirajo, saj so v službi oligarhov, ki celotno hierarhijo oblikujejo in vodijo.

Zdaj, ko veste, kako oz. na kakšen način in s pomočjo koga nam vladajo iz ozadja, pa je tudi čas, da jim onemogočimo, da bi to počeli še naprej. Katero je vaše logično vprašanje, ki terja logičen odgovor? KAKO TO STORITI? Odgovor je zapisan v prvi točki Programa narodne enotnosti OOPS


1. KADROVSKA PRENOVA SLOVENSKE DRUŽBE - Po premočni zmagi LJUDSTVA NA VOLITVAH, bodo vsi vodje in namestniki v celotnem državnem sistemu samo še vršilci dolžnosti. Po izvedenem poštenem kadrovanju iz celotnega kadrovskega bazena (danes kadrujejo iz zgolj 20% privilegiranega) pa bodo ali s potrditvijo svojih kompetenc potrdili ali pa bodo odšli delati, kar v resnici znajo. Rezultati, ki jih vidimo, so jasen znak, da je z vodenjem domala vseh resorjev in države nekaj hudo narobe.

Nikakor drugače stricev iz ozadja -  mafije ni možno onemogočiti drugače kot tako, da jim odvzamemo formalno odločevalsko moč, ki jo imajo preko nameščencev v celotnem državnem sistemu, kamor štejemo tudi gospodarske družbe v državni lasti, iz katerih se napajajo z našim denarjem in financirajo na črno celotno funkcioniranje svoje delovanje. Tudi špiclje za šanki in na spletnih forumih je treba plačati.

Zato smo zapisali, da bo SAMO VELIKA ZMAGA LJUDSTVA NA POŠTENIH VOLITVAH omogočila da bodo vsi vodje in njihovi namestniki v celotnem sistemu državne in javne uprave postali čez noč samo še vršilci dolžnosti. (Za ta korak imamo že prirapvljen zakon, ki bo pravno formalno omogočil operacionalizacijo te potrebne poteze) Po izvedbi poštenih kadrovanj samo še na podlagi zahtevnih strokovnih, etičnih in moralnih meril ter programov za razreševanje nakopičenih težav bodo njihova mesta zagotovo prevzeli ljudje, ki že danes razumejo, kaj pomeni delovati v dobro naroda.

Škodljive združbe, lobiji, klani in klike s skupnim imenovalcem mafija pa se bo po tem lahko še naprej dobivala na skrivnih lokacijah, a to ne bo nič več pomagalo, ker bodo povsem izgubili izvršilno moč, saj na položajih ne bo več njihovih ljudi, ampak bodo strokovnjaki, zavezani delovati za skupno dobro.

Ko zmaga NAROD bo vse drugače, a še eno težavo bomo imeli zaradi opisanega. Nimamo medijev, ko se to prebije in bodo morali začeti poročati o našem delu, ker bo preveč očitno (kar je že zdaj), da grdo diskriminirajo, bomo morali na vsa volišča in še posebej na Državno volilno komisijo postaviti svoje zastopnike, ki bodo izvajali natančno kontrolo štetja glasov in še posebej preračunavanja proporcev. Tudi proporcionalni volilni sistem je bil uveljavljen v Sloveniji samo z enim namenom, da je možno goljufati pri izračunavanju proporcev.

Upamo, da je dovolj razumljivo razloženo, kako deluje ta naš sistem, v katerem vedno znova kratko vleče večina drugorazrednih neprivilegiranih  državljank in državljanov, ki nas je cca 80%, 20% pa je takih, ki so privilegirani in spadajo med prvorazredne državljane.

Kaj naj storite, da jih tiste, ki iz ozadja vladajo nam vsem, onemogočimo???

Pravijo, da živimo v demokraciji 25 let. Če je tako, potem se pa vključite v delo Gibanja OPS v vašem kraju in direktno v Gibanju (klik) obvestite o tem, da obstajamo, vse doma in po svetu, všečkajte objave in jih delite ter spodbujajte drug drugega, da po celi Sloveniji postavimo društva OPS, nato pa še lokalne odbore nove politične skupine Osveščenih Politikov Slovenije, da se bo začelo zgledno kadrovanje po merilih OPS, da bodo najboljši kadri prevzeli odgovorna mesta, da bomo čim prej dosegli uresničitev Programa narodne enostnosti  in Vizije do leta 2026.

Menda si ne želite še naprej živeti v državi, ki jo ima v oblasti mafija, ker tudi od najetih kreditov, ki jih njihovi nameščenci na naš račun najemajo že skoraj vsak mesec, 80% denarja ponikne v njihove žepe???
Si znate predstavljati, kako bomo zaživeli Slovenci, ko tega spodjedanja več ne bo? Garantiramo, v nekaj letih bo Slovenija pokala po šivih od uspehov, napredka in blagostanja. GARANTIRAMO!!!

Toda brez vaše pomoči tega ne bo in bo Slovenija  pogubljena.

Deluj, sodeluj in ukrepaj, ampak ne zoper nikogar, z vso silo pa za Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije!!!

Če vas je strah, ker to veste, pomislite, kako vas bo šele, če nam bodo zaradi naraščajoče jeze med ljudmi, če pride do protestov, skušali zanetiti nasilje in morebitno vojno, ker jezen, lačen in med sabo skregan narod ni težko stepsti med sabo. Za to imajo izšolane in dobro plačane provokatorje. Tisti v ozadju, ki kreirajo vse to že 25 let na mnogo let podlage, zelo dobro vedo, kako se kakšni situaciji streže.

Se sploh zavedate, kako pomembno delo delamo za naše otroke in zase? Delite, brez odlašanja, da se ve, da nismo butasti in vemo, kako delujejo.

Kliknite na fotografijo za dostop do več informacij na Facebook-u

VSAK SAM JE MOČAN, SKUPAJ SMO NEPREMGLJIVI!

VSTOPITE V VAŠE GIBANJE, DA VAS POVEŽEMO Z DRUGIMI IZ VAŠEGA KRAJA IN OKOLICE, TUDI VI.

Ekipa OPS

p.s.

Prebreite še:

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije ampak imamo demokraturo.

 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali že razumete, da je KORONA PLAN-DEMIJA začetek ODKRITE vojne SATANISTOV zoper celotno človeštvo?
 
Trenutno je na strani
Prisotni 81 gostov .
AKTUALNO

 

Ljudska pobuda - peticija za sprejem Zakona OPS - Zakon za Odpravo Privilegijev Socializma (komunizma) PROSIMO PODPIŠITE!

OSVOBODILNI PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 29-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

O dobrodelnosti na slovenskem

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 200 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?

Konstruktivna razprava o VIZIJI za Slovenijo - HVALA, spoštovana gospa Vakar Manfreda!

Butalci iščejo izhod iz krize

"Pravljica" o Kuri

Kot smo v OPS napovedali, da bodo plonkali: Predsednik Pahor sklical prvo konferenco Slovenija 2030

Posvet na temo 90. člena Ustave Republike Slovenije pri Predsedniku Državnega Zbora, 3.04.2013

ZOPET NEZASLIŠANA MEDIJSKA CENZURA, CELO, KO GRE ZA SPREMINJANJE SLOVENSKE USTAVE

FB lustracija, diskreditacije,...kaj sledi??!

V samo sedmih minutah gospod dr. Dužević iz sosednje Hrvaške razloži pošteno in iz srca kaj je njihova težava

ŠOKANTNO!!! Pa dober tek!

ČAST, SPOMIN, ČLOVEK

Novinarska profesionalnost

Demonstracije ljudi se obračajo zoper tiste, ki so jih podpihnili in usmerjali za svoje interese

OPS dobil odgovor iz EU Parlamenta

Nismo (še) objavili vsega, kar se tiče ŠKANDALA na Državni volilni komisiji!!!

Zakaj ljudje vse bolj množično pristopajo v OPS?

Kaj pa zdaj, gospe in gospodje?

Napačen odgovor gospoda tovariša DR. Gregorja Viranta, predsednika DZ RS

Vloga za sestanek z Predsednikom Državnega zbora RS - Čakamo odgovor

KRIMINALISTI "SLOVENSKE POLICIJE" NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI S SKORAJ 14 DNEVNO ZAMUDO!

KAMORKOLI SE OZREŠ, JE UDBA POVSOD!

Zdaj vas bodo strički iz ozadja zavrgli kot obrabljen kos garderobe!

Pred našimi očmi se dogaja NOVA prevara!

NEZASLIŠAN ŠKANDAL NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI RS! VPRAŠLJIVI VSI REZULTATI VOLITEV IN REFERENDUMOV DO SEDAJ?

Zavodi za kulturo, turizem in šport ter podobne institucije...

Gibanje OPS dobilo ODLOČBO za nadzor dela Državne volilne komisije

UDBA - SDV - MONTIRANI SODNI PROCESI, KI SO PRAKSA ZOPER OPOREČNIKE ŠE DANES!

Posega v Ustavo RS kar se tiče 90. člena ne bomo dovolili

Neuspešen civilni nadzor Državne volilne komisije

Kaj nam preostane drugega, kot prezir, ignoranca in bojkot njihovih iger?

Sporočilo vsem, ki mislite, da ste svobodni

Spodbujanje podjetništva in samozaposlovanja v Sloveniji

Liberalna anatomija

STEČAJNA HOBOTNICA SODNIKOV IN SODELAVCEV Z IMENI IN PRIIMKI

Slovenija v gospodarski blokadi in vsebinsko konkretni izhodi za takojšen razvoj

Hočemo, zmoremo, znamo...Očistiti in Preporoditi Slovenijo!

Posnetka s tiskovne konference Gibanja OPS, ki so jo vsi osrednji mediji IGNORIRALI

Vabilo na tiskovno konferenco OPS, ki so ga vsi povabljeni medij, urednice, uredniki, novinarke, novinarji IGNORIRALI

Obvestilo in opozorilo za slovensko javnost

VSAKA PODOBNOST Z DOGAJANEM V ZDA S SLOVENIJO JE ZGOLJ NAKLJUČNA, MAR RES?

SE SPLOH ZAVEDATE KAJ POMENI OBLASTNIŠKI POSEG V 90. ČLEN USTAVE?

REFLEKSIJA OB PRVOMAJSKIH PRAZNIKIH

VLAK NOROSTI

V SLOVENIJI SMO SOOČENI Z MAFIJSKO OBLASTNIŠKO STRUKTURO

ČAS JE ZA DRUGAČNO REPUBLIKO!

Združevanje znanstvenikov/raziskovalcev v javnem sektorju kot nuja za rešitev nakopičenih problemov javnih raziskovalnih in visokošolskih zavodov

NAJPREJ USTAVIMO UNIČEVANJE SLOVENIJE IN SLOVENSKEGA NARODA! POTEM PA NAREDIMO KAR SMO DOLŽNI NAREDITI ZA POZITIVEN PREPOROD SLOVENIJE!

JAVNI POZIV PREDSEDNIKU VLADE IN RKC

Zadeva, ko je državljan te države za 124,38 € dolga izgubil svoj dom, še zdaleč ni zaključena

Slovenija je še vedno TOTALITARNA KOMUNISTIČNA država s politično policijo, ki zganja tiranijo nad svojimi državljani!!!

Odprto pismo evropskim in slovenskim demokratom

Kučan-kebab-bosanski lonac... in pohabljena nacija

Od predsednika nove slovenske Vlade RC Ivana Janeza Janše povsem upravičeno pričakujemo in zahtevamo

Koga čakate? Odrešitelje? To ste lahko samo vi, sami sebi in v pomoč celotni družbi

Pa jo imamo, novo staro vlado Ivana Janeza Janše

Zakaj v Sloveniji nismo izvedli LUSTRACIJE

Kdo bo nadziral kakovost naše hrane, vode,zraka,...?