Kaj storiti, da pridemo Slovenci iz te blodnje v temi, razlaga prvega in drugega koraka za uresničitev VIZIJE za Slovenijo do leta 2024

Znova en lep pomladni pozdrav. V prejšnjem videu sem napovedal, da bom v tem NOVEM pojasnil, kaj naj Slovenci po našem prepričanju naredimo, da pridemo iz te blodnje v temi. Danes bom predstavil samo prvi in drugi korak, ki ju je nujno narediti, da bomo dobili zaupanje vase in potrebno samozavest, ko smo stopili na pravo pot.

Stari rek pravi,

Ravno to je eden ključnih problemov (če odmislimo vse ostale - kadrovske, finančne, gospodarske, socialne in moralne), da Slovenija kot država ni imela nikoli VIZIJE, kakšno državo sploh hočemo in kako naj ljudje v njej živimo. Še manj je bilo kdaj slišati, da politiki vedo, kako bomo dosegli, da bo Slovenija zgledna država, ko zdaj niti vzdržna ni več. Torej, v Gibanju OPS smo izdelali VIZIJO za naslednje 10 letno obdobje. Glasi takole:

Kako vam je všeč? Bi hoteli živeti v taki državi? V državi napredka, ko bi bila minimalna palača med 1200 in 1500 evri neto, prav take tudi najnižje pokojnine? Pa mir, sodelovanje in medsebojno spoštovanje, čisto okolje in ustvarjalni ljudje v sreči in veselju. Se zdi pravljica, kajne? Seveda, če si ne dopustimo sanjati in sanje uresničevati.

Čas je in to res skrajni, da vse skupaj obrnemo in začnemo graditi znova. Od temelja. Če bomo začeli v to verjeti, bomo to tudi dosegli. Kaj mislite, da so vsi svetovni pozitivni junaki na katerem koli področju verjeli v svoje sanje ali ne? Postavili so si vizijo, vmesne cilje in so zmagali. Seveda pa so za uspeh trdo delali, garali. Zakaj ne bi končno zmagali tudi Slovenci, ko nam nazorno kažejo, kako je to mogoče na primer športniki, uspešni podjetniki in drugi.

Kako zmagati??? Seveda je to ključno vprašanje, ampak na tega imamo v Gibanju OPS odgovor. Vsak naj opravi korektno in pošteno svoje delo. Vsak naj prinese svoj zidak in ga vzidamo v to novo gradnjo, za katero imamo načrt.  Samo 7 korakov smo zapisali, ki naj jih naredimo, a danes bomo, kot rečeno, omenili prva dva. Enega sem že povedal in to je VIZIJA.

Bravo, prvi korak smo že naredili in ta je tako rekoč temeljni, ki ga bomo imeli vedno v mislih, da vemo v vsakem trenutku, kaj sploh hočemo iz te države narediti in kam Slovenci sploh želimo, če rečemo, da je življenje posameznika in države eno dolgo potovanje.  Torej, korak številka ena je VIZIJA Slovenije za naslednjih 10 let. Karikirano, načrt za izgradnjo nove hiše – vile Slovenija imamo. Torej začnimo graditi. Drugi korak, brez katerega po našem prepričanju ne moremo storiti tretjega je najpomembnejši v nizu, ker bo pomenil zagrizniti v zelo kislo jabolko. Ta korak je:

drugi korak 2014.jpg - 27.27 Kb

UREDITEV KADROVSKIH PROBLEMOV, ti so zelo kompleksni in trdovratni, ker gre za spreminjanje miselnosti, ki je zakoreninjena kar dolgih najmanj 70 let. Negativna kadrovska selekcija je povzročila, da so na vsa odgovorna mesta v državi prišli ljudje brez pravega znanja in tudi brez prave morale. Če to ne bi držalo, bi bila danes Slovenija povsem drugačna, boljša, tako pa je na robu prepada. To zdaj razumejo že malčki v vrtcih.

Kako poteka kadrovanje danes in kakšna je zaradi tega hierarhična struktura, smo ponazorili na dveh shemah. Iz tega se da razumeti, kdo je pravzaprav resnični oblastnik v tej državi, ker mnogi mislite, da so oblastniki ljudje, ki jih vsak dan vidite na TV ekranih, jih slišite preko radijskih sprejemnikov ali pa so na naslovnicah časopisov in revij.

Ko dobro premislimo, to sploh ne drži, ker so tisti pravi oblastniki nam nevidni in so nam tudi nedosegljivi. Njih ne volimo, ker jih ni na nobeni listi, ampak oni vplivajo, kdo bo kje na listi in na kakšnem pomembnem položaju. Ti tudi kadrujejo ključne kadre, ki jih vi potem izvolite v dobri veri, da bodo delali v naše dobro, a težava je, ker tudi, če bi hoteli, ne morejo, ker imajo zvezane roke, največkrat pa tudi premalo znanja in sposobnosti, da bi to sploh lahko počeli.

Takole zgleda hierarhična ureditev.

Dva strateška nivoja sta nam nedosegljiva in utopično je razmišljati, da bi šli do njih, jih polovili, onemogočili in zadeve bi se uredile. Ni mogoče, ker so pač zaščiteni in zavarovani v svojih utrdbah ter obkroženi z vsemi možnimi varnostnimi službami in takim ali drugačnim 24 urnim varovanjem.

Onemogočimo jih lahko samo tako, da jim prevzamemo v svoje roke (kar je logično tudi po ustavi, ki v tretjem členu pravi, da je v Sloveniji oblast v rokah ljudstva) vse institucije države, ki so nam jih s svojimi nameščenimi kadri tako rekoč ukradli. Torej oni izvršujejo svoje skrite dogovore in uresničujejo svoje sebične, največkrat materialne interese, preko svojih nameščencev v sistemu države. Preko njih imajo izvršilno moč in preko njih formalizirajo oblast.

Kot je bilo v prejšnjem videu rečeno, so vsa ključna mesta pokrili s svojimi kadri in ti delajo po njihovem  nareku. Kje so njihovi nameščenci?  V tretjem strateškem nivoju, kjer obvladujejo finance. To so banke, zavarovalnice, energijska podjetja in naftni posli, ter paradržavni skladi, kot sta KAD in SOD. V izvajalskem nivoju pa mediji, tožilstvo, sodstvo, ministrstva, parlament, DURS, carina, KPK, Državna volilna komisija, sindikati in druge celo stanovske organizacije.

Mediji na primer imajo zelo ključno vlogo, ko vemo, da ustvarjajo javno mnenje, spodbujajo ljudi, koga naj volijo, selekcionirajo informacije in pazijo, da neodvisna konkurenca ne dobi možnosti povedati, kar bi narod moral izvedeti in predstaviti morda najboljše rešitve. Zato nič ne pomaga, ko se nevedni ljudje spravijo nad parlament in nad vlade, ko morda celo z žrtvami podrejo trenutne vidne vladajoče figure.

Nevidnim oblastnikom podrejeni mediji takoj za tem, ko ljudje mislijo, da so uspeli in se napetosti sprostijo, znova naredijo propagando zaslužnim za revolucijo, ki so največkrat lansirani iz ozadja, in novim osebam, ki naj bi nadomestile padle politike. Revolucija se zato že kmalu znova ponovi. Mediji, še posebej nacionalni, so ključna utrdba vladajoče oligarhije, zato je najpomembneje, da narod prevzame nacionalne  medije, ki jih tudi plačujemo, v svoje roke.

Kliknite na plakat, da pridete do reklamcije RTV SLO

Ti bodo potem začeli delovati res nevtralno, ne diskriminatorno, da bodo vsi lahko predstavili svoje videnje stanja ter ideje in predloge za rešitev nakopičenih problemov in za naprej. Samo zato bodo voljeni in izvoljeni, ker imajo dobre programe in kadre.

Brez generalnega očiščenja z vodilnih mest kadrovskih problemov ne bomo rešili. Zato v Gibanju OPS predlagamo Zakon OPS, ki ukinja enega ključnih socialističnih privilegijev, da so vsa odgovorna delovna mesta v celotni državni in javni upravi zasedli zgolj preverjeni kadri udbe in partije.  Seveda je tudi to razlog, da smo s tem ključnim zakonom, s katerim temeljito stopimo z drugim korakom do zastavljene vizije, v globoki medijski blokadi. Pa ne samo medijski, tudi parlamentarni, saj je zakon blokiran v DZ že tri leta, vložili smo ga ponovno 19. marca letos, a ni izgleda, da bi se premaknil iz blokade, da bi šel v parlamentarno obravnavo.

Gre za blokado demokratične poti za uveljavljanje ljudske volje, kar je vračanje v totalitarizem ali pa dokaz, da se ta nikoli ni končal.

Torej, če želimo kadrovske probleme v tej državi učinkovito urediti, to lahko storimo z Zakonom OPS ali pa s krvavo revolucijo. Mi smo za prvo različico in to na način, da se s tem problemov oziroma izzivom javno soočimo na nacionalnih medijih in razložimo vse to širši javnosti, ki se bo potem odločila ali imamo prav. Namreč negativna kadrovska selekcija je kot rak, Zakon OPS pa skalpel, ki ga naj narod prime v roke s katerim to rakasto tvorbo izreže.

Kliknite NA PLAKAT, da podpišete ZA ZAKON OPS

Morda se sliši kruto in se boste mnogi vprašali, kdo bo potem nadomestil vse vodje v sistemu, ko bodo z uveljavitvijo Zakona OPS stari morali oditi delati, kar pač znajo, ker voditi ne znajo. To so v 23 letih dokazali, ker je zaradi njih Slovenije kjer je. Nič skrbeti, odprli bomo samo zdaj zaprti večinski del 80% kadrovskega bazena, ker oni ves čas kadrujejo zgolj iz 20% privilegiranega. To se je pokazalo pri kadrovanju za novo vodstvo Proti korupcijske komisije, ko je v teh nemogočih razmerah za to mesto kandidiralo preko 70 kandidatk in kandidatov. Če bi imeli razmere v državi drugačne, bi se na razpis prijavilo nekaj 100 možnih res dobrih kandidatov.

Vsaka skrb je torej odveč, ko bo velik izziv postaviti za vsa vodilna mesta dobre kriterije in merila ter nevtralne kadrovske komisije, da ne bodo izbirale, kot je ta za KPK, ki je očitno izbirala znova po merilih, ni pomembno, kaj zna, pomembno je, da je naš.

Toliko o prvem in drugem koraku za uresničitev začrtane vizije, o naslednjih pa v novih video predstavitvah.

Ne pozabite za uresničitev drugega koraka – ureditev kadrovskih problemov je pomembno sprejeti Zakon OPS, ki smo ga 19. marca znova vložili v DZ. Zdaj čakamo, da si bo Predsednik državnega zbora blagovoljil razpisati 60 dnevi rok za zbiranje 5.000 podpore zakonu, da bo potem stekla javna razprava v DZ in sprejemanje.

Zakon OPS in nova ustava, ki bi ju bilo najbolje sprejeti na ustavnem referendumu sta temelj za nadgradnjo. Brez tega je VIZIJA za Slovenijo, kot smo jo zastavili zgolj mrtva črka na papirju.

Če ni kaj jasno ne odlašajte z vprašanji, konstruktivnimi kritikami in predlogi. Odgovorili bomo +na vsa morebitna vprašanja, ki nam jih boste zastavili in k temu vas spodbujam, saj več ljudi več ve.

Delujte, sodelujte in ukrepajte za Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije!

 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali že razumete, da je KORONA PLAN-DEMIJA začetek ODKRITE vojne SATANISTOV zoper celotno človeštvo?
 
Trenutno je na strani
Prisotni 103 gostov .
AKTUALNO

Prosimo, če pogledate še na našo Facebook stran, ker je vedno kaj novega

OSVOBODILNI PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Tako se je začelo: Pandemija KORONAVIRUS -VIRUSNI MARKETING!

CORONA PREVARA ŠE ENKRAT RAZKRINKANA - NAČRT ZA POHOD V LJUBLJANO 5.11.2020

HOČEMO BITI INFORMIRANI!

Boste po tem razkritju medijske prevare še vedno razmišljali, da bi 5. novembra ostali doma?

Fašistična tiranija se že izvaja,revščina trka na vrata,JE TO NAŠA NOVA NORMALNOST,SLOVENCI?

SLOVENCI, ZDAJ NAŠA SODBA SE PIŠE, ZAPIŠIMO JO SAMI! ZDAJ ALI NIKOLI!

Slovenija na razpotju, ena pot
vodi v svetlo prihodnost, druga v pogubo!

Zažvižgala je gospa Sabina Senčar, dr. medicine, VSA ČAST!

OPOZORILO ČLOVEŠTVU!

Priče smo najhujši tiraniji po drugi svetovni vojni!

PSIHOLOŠKA VOJAŠKA OPERACIJA COVID19 - ob široki medijski propagandi se izvaja še načrtovana druga faza po scenariju EVENT201 že od oktobra 2019

REŠITEV JE SAMO ENA, SKUPAJ STOPITI IN IZVESTI ISLANDSKI MODEL OSVOBAJANJA!

Hlapci svetovne in slovenske masonerije vam bodo s policijo vdirali v vaše domove!

Upamo, drage Slovenke in Slovenci, da vam bo to, kar pravijo različni zdravniki sveta, združeni v World Doctors Alliance, dalo misliti!

Kaj pa sklep in pravni pouk, gospoda pravniki v Državnem zboru?

JA, PRETIRAVALI SMO, je izjavil glavni uradni nemški medij ARD...

GREMO, SLOVENIJA, NA POT, KI VODI V SVETLO PRIHODNOST!

Najpomembnejši video na planetu ZEMLJA zdaj!

PLES V MASKAH - ALI KAKO UBITI RESNICO?

Odgovor je tukaj! Kaj naj storimo Slovenci, da vsi zmagamo!

Dr. Uroš Dobnikar: COVID 19: Javni poziv zdravnikom in Zdravniški zbornici Slovenije

Poziv tožilcem in vidnim drugim oblastnikom, ki sodelujejo pri zločinu zoper človeštvo!


Dr. Reiner Füllmich: "CORONA škandal je zagotovo največji zločin zoper človeštvo."

26 LET OPTIMUMA, TOKRAT V ČASU ORGANIZIRANE PLANDEMIJE COVID-19

CORONA VIRUS NI NAJVEČJA LAŽ V ZGODOVINI ČLOVEŠTVA, JE LE OTROK MATERE VSEH LAŽI!

Poziv Vladi Janeza Janše Gospod Gregor Knafelc, dr.dent. medicine, si na Medicinski fakulteti ni pustil oprati možganov

DESET ZAPOVEDI — tokrat iz ZDA

Ne nasedajte novi kontrolirani opoziciji in ne bojujte se s sodržavljani, ki nosijo ali ne nosijo mask, ker mafija želi, da se pobijete med seboj!

SLOVENCI UMORJENI BOSTE!

Zakaj nas zastrupljajo z wi-fi in nevrotoksini, DR. DIETRICH KLINGHARDT

Naravna znanost o zdravju je bila tema na zborovanju ZA ŽIVLJENJE in OOPS

Teste in aparate KOVID 19 je svetovna mafija distribuirala že leta 2018!

Je to vaša nova fašistična normalnost, gospa tovorišica Simona Kustec?

POZOR, POZOR TO VELJA TUDI ZA SLOVENIJO, ZDRAVNIK OPOZARJA

David Icke pove, kar mora izvedeti svet!


Črni oblaki se zgrinjajo nad staroselski evropski slovenski narod! Se bliža bankrot in razkosanje?

KRIMINAL NA KRIMINAL, PANDEMIJA KORONA KRIMINALA!

Narod, DOPUSTOV JE KONEC, tudi v Sloveniji so hlapci domače in svetovne masonerije že začeli zaostrovati!

MASKERADA in SOCIALNO DISTANCIRANJE

UGASNIMO TELEVIZORJE IN DELUJMO PO SVOJI VESTI!

Sloveniji vladajo HLAPCI slovenske in svetovne MAFIJE!


Španski zdravnik brez dlake na jeziku o SVETOVNI KORONA PREVARI!


640 zdravnikov trdi, da je KOVID 19 SVETOVNA PREVARA! (VIDEO in prevod v SLO jezik)

Predsednik Belorusije odločno zoper NWO, razkril vsote podkupnine, če bi igral igro KORONA PLANDEMIJA

Dokumentarni film o KORONA PREVARI na največji angleški internetni medijski platformi LONDON REAL

Je WHO hotela podkupiti beloruskega predsednika Lukašenka z 92 milijoni USD?

Ponovno smo pisali vodstvu RTV SLO in prejeli smo odgovor!

Kdaj torej pridemo, glavna urednica Televizije SLO, gospa Manica Janežič Ambrožič?

Zastrašujoča RESNICA, razkrita s strani enega od nekdanjih vodilnih v VODAFONE-u

Potrebujete Slovenci še dokazov iz sveta, da prihaja POGROM NAD VAS IN VAŠE OTROKE?

RTV SLO: Tomo Križnar, "NEKAJ JE ZADAJ ZA KORONA VIRUSOM"

V Ameriki se je že začelo, otroci zbolevajo za nepoznanimi boleznimi!

Aplikacija "OSTANI ZDRAV", še ena prevara za uvedbo popolnega nadzora!

Kaj šele prihaja v novih cepivih "proti" KORONA "VIRUSU"!?

Avstralija ječi pod tiranijo fašističnh državnih organov. To čaka tudi Slovenijo!

TO BO POVZROČILO CEPLJENJE-ČIPIRANJE - POVRATKA NAZAJ NI!

Ker jim ni uspelo z EBOLO, skušajo doseči popolno kontrolo nad ljudstvom s KORONO!

Nemci so odvrgli maske, pravijo, da je za njih KORONA PREVARA KONČANA!

V Nemčiji vstalo preko 1.2 milijona ljudi!

Bill Gates: "Cepiti je treba celotno svetovno populacijo!"

Erdoganov cilj je "VELIKA TURČIJA"!

Kje so slovenski duhovniki, v službi vatikanske RKC, ki so menda zavezani širiti RESNICO?

Gripa sovražnica ali naša prijateljica?

Vloga Ministrstvu za zdravje za vpogled v obdukcijske izvide umrlih zaradi bolezni KOVID 19

(VIDEO) Predstavniki Gibanja OPS s predstavniki Slovenske ljudske stranke (SLS)

Čipirali so živali, zdaj smo na vrsti ljudje!

Ubijalski RESPIRATORJI nas stanejo preko 15 milijonov evrov!

Zakaj morate nositi "ZAŠČITNE" maske?

Naša nova članica, gospa profesorica Monika Maku sporoča oblastnikom

Kako je mogoče, da domala vse vlade in mediji lažejo o KORONA pandemiji?

Od samega začetka govorimo, kaj je v ozadju KORONA prevare, že jeseni na voljo 400 milijonov doz cepiv zoper COVID-19

Predsednik Vlade Ivan Janez Janša se je znova zlagal

Šokantno, kako je Rockefeller mafija maja 2010 objavila svoj načrt poteka epidemije

Ivan Janez Janša dvojni tajni agent UDBE in nemške BND?

CEPIVO SMRTI ZA LAŽNO PANDEMIJO KORONA PLAN-DEMIJO!

Razlaga resničnega pomena "KOVID 19"

Zelo zanimive informacije o zaroti zoper človeštvo KORONA PLAN-DEMIJI

Novinarji imajo po Ustavi in zakonu dolžnost posredovati javnosti informacije javnega značaja!

Vseslovenski zbor Osveščenih Prebivalcev Slovenije je na ZBOROVANJU ZA Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije sprejel VIZIJO ZA SLOVENIJO 2030 in Osvobodilni Program narodne enotnosti ZA OOPS

Prijava suma storitve kaznivih dejanj v zvezi z razglasitvijo in ukrepi KORONA PLAN-DEMIJE

UPOR ZOPER ČIPIRANJE IN 5G JE NAŠA PRAVICA IN DOLŽNOST!

KAKO GLOBOKO SEŽE CENZURA V SLOVENSKEM PROSTORU

NEMŠKI ZDRAVNIKI RAZKRINKAJO KORONA PLANDEMIJO PREVARO!

Poziv policistom, vojakom, gasilcem, novinarjem, odvetnikom, poslancem in zdravnikom!

"ZAŠČITNE" MASKE VOJNIH DOBIČKARJEV

Virusov, ki bi skakali iz človeka na človeka NI! NE OBSTAJAJO!

Da bo še bolj jasna svetovna prevara PLAN-DEMIJA KORONA NORIJA!

Javno OPOZORILO IN POZIV vodstvu RTV SLOVENIJA!

Ugledna podjetnica transportnega podjetja zaradi OBLASTNIŠKE NOROSTI KORONA PLAN-DEMIJA, NAREDILA SAMOMOR!

POSLEDNJE PISMO IN PRITOŽBA (PRO)PADAJOČIM OBLASTNIKOM - ORGANIZIRANI KRIMINALNI ZDRUŽBI!

"Žvižgač" Gale fake kot korona plan-demija, enako kolesarski kvazi protestniki

KONEC JE, MASKE SO PADLE - RDEČI VIRUS KOVID 19 JE RAZKRINKAN

Pozabili so ugasniti mikrofon in spet je RESNICA prišla na dan, KORONA PLAN-DEMIJA je svetovna prevara!

Poziv miličnikom in vojakom!

IZVRŠEN DRŽAVNI UDAR IN NAPOVED VOJNE NEPRIVILEGIRANIM LJUDEM!

Strupi v cepivih v Italiji, predstavitev italijanskih strokovnjakov

VKLOPI RAZUM, še ena potrditev SVETOVNE PREVARE!

Dovolj je vaših laži, prevar, zvijač, manipulacij in ropanja narodovega denarja!

Še ena potrditev, da je KOVID 19 PLAN-DEMIJA svetovna prevara!

Tako nas hočejo ČIPIRATI (cepiti), nas imeti na povodcu in nas ubijati!

Ugrabljena RTV SLO zahtevala umik našega videa z YOUTOOBE-a!

"NOVI" KORONA VIRUS, je brez najmanjšega dvoma, zločin nad človeštvom!

Kacinu ušlo v mikrofon, ko bo narod dokončno spregledal bo pa njemu in še komu ušlo
tudi v hlače!

Slovenci, ki nasedate KORONA VIRUS MARKETINGU pazite se, kmalu bodo ukazali obvezno cepljenje

Bill Gates o tisoče milijardah USD, ki jih je vložil v fake teste za KORONO in za razvoj cepiva

Brutalna CENZURA UGRABLJENE RTV SLO, mag. Karin Rižner

EPIDEMIJE KORONA VIRUSA NI: Trdi nemški dr. med. Claus Köhnlein

Janša že 30 let naklada o nujnosti LUSTRACIJE!

Zgodba tvojega suženjstva Pamet PREPOVEDANA! Možen bo tudi državni udar!

Pozdravljeni v Sloveniji KORONA NOROSTI!

Odstopite Predsednik Sami, ker LAŽETE!

"MODI" - SARS Originalni nemški dokument o scenariju KORONA virusa

Hud zdrs RTV SLO, RESNICA je ušla na dan!

Kje ste slovenski intelektualci, profesorji, docenti, doktorji, zdravniki, ali ste vsi padli v histerijo medijskega marketinga
korona norosti?

Dr. Lidija Gajski - KORONA HISTERIJA JE PREVARA!

12 uglednih svetovnih strokovnjakov o CoVid - 19 PANIKI

Nalijmo si čiste vode, KORONA VIRUS je največja
prevara človeštva!

Smrtonosni virus pohlep in corona virus

Vse več pametnih ljudi meni, da gre pri KORONAVIRUSU za novi nateg stoletja!

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 29-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

O dobrodelnosti na slovenskem

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 200 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?