Kaj storiti, da pridemo Slovenci iz te blodnje v temi, razlaga prvega in drugega koraka za uresničitev VIZIJE za Slovenijo do leta 2024

Znova en lep pomladni pozdrav. V prejšnjem videu sem napovedal, da bom v tem NOVEM pojasnil, kaj naj Slovenci po našem prepričanju naredimo, da pridemo iz te blodnje v temi. Danes bom predstavil samo prvi in drugi korak, ki ju je nujno narediti, da bomo dobili zaupanje vase in potrebno samozavest, ko smo stopili na pravo pot.

Stari rek pravi,

Ravno to je eden ključnih problemov (če odmislimo vse ostale - kadrovske, finančne, gospodarske, socialne in moralne), da Slovenija kot država ni imela nikoli VIZIJE, kakšno državo sploh hočemo in kako naj ljudje v njej živimo. Še manj je bilo kdaj slišati, da politiki vedo, kako bomo dosegli, da bo Slovenija zgledna država, ko zdaj niti vzdržna ni več. Torej, v Gibanju OPS smo izdelali VIZIJO za naslednje 10 letno obdobje. Glasi takole:

Kako vam je všeč? Bi hoteli živeti v taki državi? V državi napredka, ko bi bila minimalna palača med 1200 in 1500 evri neto, prav take tudi najnižje pokojnine? Pa mir, sodelovanje in medsebojno spoštovanje, čisto okolje in ustvarjalni ljudje v sreči in veselju. Se zdi pravljica, kajne? Seveda, če si ne dopustimo sanjati in sanje uresničevati.

Čas je in to res skrajni, da vse skupaj obrnemo in začnemo graditi znova. Od temelja. Če bomo začeli v to verjeti, bomo to tudi dosegli. Kaj mislite, da so vsi svetovni pozitivni junaki na katerem koli področju verjeli v svoje sanje ali ne? Postavili so si vizijo, vmesne cilje in so zmagali. Seveda pa so za uspeh trdo delali, garali. Zakaj ne bi končno zmagali tudi Slovenci, ko nam nazorno kažejo, kako je to mogoče na primer športniki, uspešni podjetniki in drugi.

Kako zmagati??? Seveda je to ključno vprašanje, ampak na tega imamo v Gibanju OPS odgovor. Vsak naj opravi korektno in pošteno svoje delo. Vsak naj prinese svoj zidak in ga vzidamo v to novo gradnjo, za katero imamo načrt.  Samo 7 korakov smo zapisali, ki naj jih naredimo, a danes bomo, kot rečeno, omenili prva dva. Enega sem že povedal in to je VIZIJA.

Bravo, prvi korak smo že naredili in ta je tako rekoč temeljni, ki ga bomo imeli vedno v mislih, da vemo v vsakem trenutku, kaj sploh hočemo iz te države narediti in kam Slovenci sploh želimo, če rečemo, da je življenje posameznika in države eno dolgo potovanje.  Torej, korak številka ena je VIZIJA Slovenije za naslednjih 10 let. Karikirano, načrt za izgradnjo nove hiše – vile Slovenija imamo. Torej začnimo graditi. Drugi korak, brez katerega po našem prepričanju ne moremo storiti tretjega je najpomembnejši v nizu, ker bo pomenil zagrizniti v zelo kislo jabolko. Ta korak je:

drugi korak 2014.jpg - 27.27 Kb

UREDITEV KADROVSKIH PROBLEMOV, ti so zelo kompleksni in trdovratni, ker gre za spreminjanje miselnosti, ki je zakoreninjena kar dolgih najmanj 70 let. Negativna kadrovska selekcija je povzročila, da so na vsa odgovorna mesta v državi prišli ljudje brez pravega znanja in tudi brez prave morale. Če to ne bi držalo, bi bila danes Slovenija povsem drugačna, boljša, tako pa je na robu prepada. To zdaj razumejo že malčki v vrtcih.

Kako poteka kadrovanje danes in kakšna je zaradi tega hierarhična struktura, smo ponazorili na dveh shemah. Iz tega se da razumeti, kdo je pravzaprav resnični oblastnik v tej državi, ker mnogi mislite, da so oblastniki ljudje, ki jih vsak dan vidite na TV ekranih, jih slišite preko radijskih sprejemnikov ali pa so na naslovnicah časopisov in revij.

Ko dobro premislimo, to sploh ne drži, ker so tisti pravi oblastniki nam nevidni in so nam tudi nedosegljivi. Njih ne volimo, ker jih ni na nobeni listi, ampak oni vplivajo, kdo bo kje na listi in na kakšnem pomembnem položaju. Ti tudi kadrujejo ključne kadre, ki jih vi potem izvolite v dobri veri, da bodo delali v naše dobro, a težava je, ker tudi, če bi hoteli, ne morejo, ker imajo zvezane roke, največkrat pa tudi premalo znanja in sposobnosti, da bi to sploh lahko počeli.

Takole zgleda hierarhična ureditev.

Dva strateška nivoja sta nam nedosegljiva in utopično je razmišljati, da bi šli do njih, jih polovili, onemogočili in zadeve bi se uredile. Ni mogoče, ker so pač zaščiteni in zavarovani v svojih utrdbah ter obkroženi z vsemi možnimi varnostnimi službami in takim ali drugačnim 24 urnim varovanjem.

Onemogočimo jih lahko samo tako, da jim prevzamemo v svoje roke (kar je logično tudi po ustavi, ki v tretjem členu pravi, da je v Sloveniji oblast v rokah ljudstva) vse institucije države, ki so nam jih s svojimi nameščenimi kadri tako rekoč ukradli. Torej oni izvršujejo svoje skrite dogovore in uresničujejo svoje sebične, največkrat materialne interese, preko svojih nameščencev v sistemu države. Preko njih imajo izvršilno moč in preko njih formalizirajo oblast.

Kot je bilo v prejšnjem videu rečeno, so vsa ključna mesta pokrili s svojimi kadri in ti delajo po njihovem  nareku. Kje so njihovi nameščenci?  V tretjem strateškem nivoju, kjer obvladujejo finance. To so banke, zavarovalnice, energijska podjetja in naftni posli, ter paradržavni skladi, kot sta KAD in SOD. V izvajalskem nivoju pa mediji, tožilstvo, sodstvo, ministrstva, parlament, DURS, carina, KPK, Državna volilna komisija, sindikati in druge celo stanovske organizacije.

Mediji na primer imajo zelo ključno vlogo, ko vemo, da ustvarjajo javno mnenje, spodbujajo ljudi, koga naj volijo, selekcionirajo informacije in pazijo, da neodvisna konkurenca ne dobi možnosti povedati, kar bi narod moral izvedeti in predstaviti morda najboljše rešitve. Zato nič ne pomaga, ko se nevedni ljudje spravijo nad parlament in nad vlade, ko morda celo z žrtvami podrejo trenutne vidne vladajoče figure.

Nevidnim oblastnikom podrejeni mediji takoj za tem, ko ljudje mislijo, da so uspeli in se napetosti sprostijo, znova naredijo propagando zaslužnim za revolucijo, ki so največkrat lansirani iz ozadja, in novim osebam, ki naj bi nadomestile padle politike. Revolucija se zato že kmalu znova ponovi. Mediji, še posebej nacionalni, so ključna utrdba vladajoče oligarhije, zato je najpomembneje, da narod prevzame nacionalne  medije, ki jih tudi plačujemo, v svoje roke.

Kliknite na plakat, da pridete do reklamcije RTV SLO

Ti bodo potem začeli delovati res nevtralno, ne diskriminatorno, da bodo vsi lahko predstavili svoje videnje stanja ter ideje in predloge za rešitev nakopičenih problemov in za naprej. Samo zato bodo voljeni in izvoljeni, ker imajo dobre programe in kadre.

Brez generalnega očiščenja z vodilnih mest kadrovskih problemov ne bomo rešili. Zato v Gibanju OPS predlagamo Zakon OPS, ki ukinja enega ključnih socialističnih privilegijev, da so vsa odgovorna delovna mesta v celotni državni in javni upravi zasedli zgolj preverjeni kadri udbe in partije.  Seveda je tudi to razlog, da smo s tem ključnim zakonom, s katerim temeljito stopimo z drugim korakom do zastavljene vizije, v globoki medijski blokadi. Pa ne samo medijski, tudi parlamentarni, saj je zakon blokiran v DZ že tri leta, vložili smo ga ponovno 19. marca letos, a ni izgleda, da bi se premaknil iz blokade, da bi šel v parlamentarno obravnavo.

Gre za blokado demokratične poti za uveljavljanje ljudske volje, kar je vračanje v totalitarizem ali pa dokaz, da se ta nikoli ni končal.

Torej, če želimo kadrovske probleme v tej državi učinkovito urediti, to lahko storimo z Zakonom OPS ali pa s krvavo revolucijo. Mi smo za prvo različico in to na način, da se s tem problemov oziroma izzivom javno soočimo na nacionalnih medijih in razložimo vse to širši javnosti, ki se bo potem odločila ali imamo prav. Namreč negativna kadrovska selekcija je kot rak, Zakon OPS pa skalpel, ki ga naj narod prime v roke s katerim to rakasto tvorbo izreže.

Kliknite NA PLAKAT, da podpišete ZA ZAKON OPS

Morda se sliši kruto in se boste mnogi vprašali, kdo bo potem nadomestil vse vodje v sistemu, ko bodo z uveljavitvijo Zakona OPS stari morali oditi delati, kar pač znajo, ker voditi ne znajo. To so v 23 letih dokazali, ker je zaradi njih Slovenije kjer je. Nič skrbeti, odprli bomo samo zdaj zaprti večinski del 80% kadrovskega bazena, ker oni ves čas kadrujejo zgolj iz 20% privilegiranega. To se je pokazalo pri kadrovanju za novo vodstvo Proti korupcijske komisije, ko je v teh nemogočih razmerah za to mesto kandidiralo preko 70 kandidatk in kandidatov. Če bi imeli razmere v državi drugačne, bi se na razpis prijavilo nekaj 100 možnih res dobrih kandidatov.

Vsaka skrb je torej odveč, ko bo velik izziv postaviti za vsa vodilna mesta dobre kriterije in merila ter nevtralne kadrovske komisije, da ne bodo izbirale, kot je ta za KPK, ki je očitno izbirala znova po merilih, ni pomembno, kaj zna, pomembno je, da je naš.

Toliko o prvem in drugem koraku za uresničitev začrtane vizije, o naslednjih pa v novih video predstavitvah.

Ne pozabite za uresničitev drugega koraka – ureditev kadrovskih problemov je pomembno sprejeti Zakon OPS, ki smo ga 19. marca znova vložili v DZ. Zdaj čakamo, da si bo Predsednik državnega zbora blagovoljil razpisati 60 dnevi rok za zbiranje 5.000 podpore zakonu, da bo potem stekla javna razprava v DZ in sprejemanje.

Zakon OPS in nova ustava, ki bi ju bilo najbolje sprejeti na ustavnem referendumu sta temelj za nadgradnjo. Brez tega je VIZIJA za Slovenijo, kot smo jo zastavili zgolj mrtva črka na papirju.

Če ni kaj jasno ne odlašajte z vprašanji, konstruktivnimi kritikami in predlogi. Odgovorili bomo +na vsa morebitna vprašanja, ki nam jih boste zastavili in k temu vas spodbujam, saj več ljudi več ve.

Delujte, sodelujte in ukrepajte za Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije!

 

Komentarjev 

 
#1 happy fun friday 07:36 05-08-2020
A fascinating discussion is worth comment. I think that you need to publish more about this subject matter, it might not be
a taboo subject but generally people do not discuss these
topics. To the next! Best wishes!!
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali že razumete, da je KORONA PLAN-DEMIJA začetek vojne SATANISTOV zoper celotno človeštvo?
 
Trenutno je na strani
Prisotni 173 gostov .
AKTUALNO

 

Ljudska pobuda - peticija za sprejem Zakona OPS - Zakon za Odpravo Privilegijev Socializma (komunizma) PROSIMO PODPIŠITE!

OSVOBODILNI PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 29-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

O dobrodelnosti na slovenskem

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 200 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?

Konstruktivna razprava o VIZIJI za Slovenijo - HVALA, spoštovana gospa Vakar Manfreda!

Butalci iščejo izhod iz krize

"Pravljica" o Kuri

Kot smo v OPS napovedali, da bodo plonkali: Predsednik Pahor sklical prvo konferenco Slovenija 2030

Posvet na temo 90. člena Ustave Republike Slovenije pri Predsedniku Državnega Zbora, 3.04.2013

ZOPET NEZASLIŠANA MEDIJSKA CENZURA, CELO, KO GRE ZA SPREMINJANJE SLOVENSKE USTAVE

FB lustracija, diskreditacije,...kaj sledi??!

V samo sedmih minutah gospod dr. Dužević iz sosednje Hrvaške razloži pošteno in iz srca kaj je njihova težava

ŠOKANTNO!!! Pa dober tek!

ČAST, SPOMIN, ČLOVEK

Novinarska profesionalnost

Demonstracije ljudi se obračajo zoper tiste, ki so jih podpihnili in usmerjali za svoje interese

OPS dobil odgovor iz EU Parlamenta

Nismo (še) objavili vsega, kar se tiče ŠKANDALA na Državni volilni komisiji!!!

Zakaj ljudje vse bolj množično pristopajo v OPS?

Kaj pa zdaj, gospe in gospodje?

Napačen odgovor gospoda tovariša DR. Gregorja Viranta, predsednika DZ RS

Vloga za sestanek z Predsednikom Državnega zbora RS - Čakamo odgovor

KRIMINALISTI "SLOVENSKE POLICIJE" NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI S SKORAJ 14 DNEVNO ZAMUDO!

KAMORKOLI SE OZREŠ, JE UDBA POVSOD!

Zdaj vas bodo strički iz ozadja zavrgli kot obrabljen kos garderobe!

Pred našimi očmi se dogaja NOVA prevara!

NEZASLIŠAN ŠKANDAL NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI RS! VPRAŠLJIVI VSI REZULTATI VOLITEV IN REFERENDUMOV DO SEDAJ?

Zavodi za kulturo, turizem in šport ter podobne institucije...

Gibanje OPS dobilo ODLOČBO za nadzor dela Državne volilne komisije

UDBA - SDV - MONTIRANI SODNI PROCESI, KI SO PRAKSA ZOPER OPOREČNIKE ŠE DANES!

Posega v Ustavo RS kar se tiče 90. člena ne bomo dovolili

Neuspešen civilni nadzor Državne volilne komisije

Kaj nam preostane drugega, kot prezir, ignoranca in bojkot njihovih iger?

Sporočilo vsem, ki mislite, da ste svobodni

Spodbujanje podjetništva in samozaposlovanja v Sloveniji

Liberalna anatomija

STEČAJNA HOBOTNICA SODNIKOV IN SODELAVCEV Z IMENI IN PRIIMKI

Slovenija v gospodarski blokadi in vsebinsko konkretni izhodi za takojšen razvoj

Hočemo, zmoremo, znamo...Očistiti in Preporoditi Slovenijo!

Posnetka s tiskovne konference Gibanja OPS, ki so jo vsi osrednji mediji IGNORIRALI

Vabilo na tiskovno konferenco OPS, ki so ga vsi povabljeni medij, urednice, uredniki, novinarke, novinarji IGNORIRALI

Obvestilo in opozorilo za slovensko javnost

VSAKA PODOBNOST Z DOGAJANEM V ZDA S SLOVENIJO JE ZGOLJ NAKLJUČNA, MAR RES?

SE SPLOH ZAVEDATE KAJ POMENI OBLASTNIŠKI POSEG V 90. ČLEN USTAVE?

REFLEKSIJA OB PRVOMAJSKIH PRAZNIKIH

VLAK NOROSTI

V SLOVENIJI SMO SOOČENI Z MAFIJSKO OBLASTNIŠKO STRUKTURO

ČAS JE ZA DRUGAČNO REPUBLIKO!

Združevanje znanstvenikov/raziskovalcev v javnem sektorju kot nuja za rešitev nakopičenih problemov javnih raziskovalnih in visokošolskih zavodov

NAJPREJ USTAVIMO UNIČEVANJE SLOVENIJE IN SLOVENSKEGA NARODA! POTEM PA NAREDIMO KAR SMO DOLŽNI NAREDITI ZA POZITIVEN PREPOROD SLOVENIJE!

JAVNI POZIV PREDSEDNIKU VLADE IN RKC

Zadeva, ko je državljan te države za 124,38 € dolga izgubil svoj dom, še zdaleč ni zaključena

Slovenija je še vedno TOTALITARNA KOMUNISTIČNA država s politično policijo, ki zganja tiranijo nad svojimi državljani!!!

Odprto pismo evropskim in slovenskim demokratom

Kučan-kebab-bosanski lonac... in pohabljena nacija

Od predsednika nove slovenske Vlade RC Ivana Janeza Janše povsem upravičeno pričakujemo in zahtevamo

Koga čakate? Odrešitelje? To ste lahko samo vi, sami sebi in v pomoč celotni družbi

Pa jo imamo, novo staro vlado Ivana Janeza Janše

Zakaj v Sloveniji nismo izvedli LUSTRACIJE

Kdo bo nadziral kakovost naše hrane, vode,zraka,...?