Bo Ivan Janez Janša odšel v zapor?

Spoštovani!

Jutri, v sredo 19. marca 2014, bo za Slovenijo zelo pomemben dan. Videli bomo, kako bodo na višjem sodišču razsodili v primeru PATRIA, ko bo jasno, ali je morda Ivan Janez Janša opravil svojo misijo in bo lahko odkorakal s političnega parketa. Potrditev prvostopenjske sodbe bi pomenilo prav to. Če se zgodi oprostilna sodba oziroma vračanje zadeve v novo sojenje na prvo stopnjo, pa bo to pomenilo rehabilitacijo in Ivan Janez Janša bo vnovič veliki zmagovalec z vnovično možnostjo za prevzem vidne oblasti. Eni ne razumejo, da pajdaši z levice rabijo žrtev Ivana Janeza Janšo kar se je videlo tudi z namerno slabo spisanega obtožnega predloga, da so lahko 7 let vlekli veliki sodni proces zoper glavnega "antikomunista" Janšo. Z možnostjo oprostitve pa se zopet odpira možnost demonizacije, da aktivarijo levo volilno bazo, ki že leta hodi na volitve, da voli za kogarkoli samo zato, da voli proti Ivanu Janezu Janši. Razumete zakaj je v Sloveniji ustvarjen levo desni pol, ko gre za dve plati iste medalje in se tistih nekaj volivcev vedno znova odloča za po njihovem prepričanju manjše zlo? Lahko bi bil izbor tudi takšen, da bi se volivke in volivci odločali za najboljše med najboljšimi predlaganimi.

Če je v igri prvi scenarij in bo potrjena sodba nižjega sodišča je pričakovati Janševo zamenjavo na mestu vodje stranke, ko nekateri šepetajo, da ga bo zamenjal nihče drug kot dr. Vinko Gorenak, ki še posebej v zadnjih dneh na veliko govori o udbi, ki je še vedno med nami in ima vse pomembne vzvode odločanja v svojih rokah. To je vsekakor povsem res, a težava nastane, ker je tako že od leta 1945 in se tudi 1990 ni nič spremenilo, a gospod tovariš Gorenak in ostala tovarišija je vseskozi zraven in na veliko "laja" proti drugi strani, ampak nič se ne zgodi takega, da Slovenija ne bi bila talka levo desnih prerekanj in obtoževanj ter prerivanja med njimi za stolčke. Verjetno je, da imajo v predalu kakšen lustracijski zakon, ki bo namenjen žrtvovanju nekaj figur na šahovnici, ko bo v bistvu vse ostalo enako. Čutiti je, da imajo kaj takega v načrtu, ker jih k temu sili najnovejša resolucija največje evropske stranke v EU parlamentu EPP, ki jo lahko preberete TUKAJ.

 

Miličniški poveljnik tovariš Vinko Gorenak

 

Že v kratkem bo jasno vidno, kako so si režiserji iz ozadja zamislili tokratno režijo in scenografijo za izvedbo vnovičnega manipulatorskega manevra, ko se bo dogajalo veliko, da bi v bistvu vse ostalo enako. Naj spomnimo, da je Ivan Janez Janša polovico časa, odkar imamo Slovenci svojo državo, presedel v različnih vladah. Od leta 1988 nas rešuje pred komunisti in udbomafijo, ta pa je v tem času izvedla pravi roparski pohod in je še vedno trdno v sedlu. Torej je bilo ves čas z opozicijo v Sloveniji nekaj hudo narobe. Bila je kot pes, ki veliko laja, za katerega pa vemo, da malo oziroma nič ne ugrizne. Kdo je v resnici Ivan Janez Janša, smo že pisali in spomin si lahko osvežite s tem branjem TUKAJ.

Ključno pri slovenski opoziciji je to, da ni nikoli predlagala narodu poteze, ki so jih opozicije v postkomunističnih državah, da so ukinile moč komunistom, saj so v celotnem sistemu države in politike z zakonom prepovedale njihovo kandidiranje na pozicije, s katerih se odloča o narodovi usodi. Neodvisni novodobni politiki so se namreč zavedali, da ne moreš postati demokrat čez noč, če si prej pol stoletja kreiral in vzdrževal totalitarni enopartijski režim. Pri nas se je o tem veliko govorilo, a nič se ni storilo, da bi izvedli katarzo, s katero edino je možno potegniti ločnico med enoumjem in demokracijo.

V Gibanju OPS se tega še kako zavedamo in zato popravljamo napako iz leta 1990, ko si je udbopartija nastavila navidezno opozicijo v podobi njihovega podmladka - komsomolcev, ki so kompromitirani in sami do te mere obremenjeni, da niso mogli nikoli zares predlagati odpravo privilegijev, pridobljenih v prejšnjem režimu, ker bi, če bi to storili, odžagali vejo, na katero so se po letu 1990 sami usedli in tam sedijo že dolgo vrsto let. To je tudi edini razlog, zakaj v Sloveniji nismo po vzgledu drugih post komunističnih držav izvedli lustracije.

ČAS JE, A NE ZA IZVEDBO LUSTRACIJE, TEMVEČ ZA ODPRAVO OBLASTNIŠKIH PRIVILEGIJEV

Lustracija je beseda, ki ima negativen prizvok, ki jo obremenjeni politiki še kako v tem kontekstu zlorabljajo, češ, to je nedemokratično, da nekomu preprečiš, da bi izkoristil svojo ustavno pravico voliti in biti izvoljen. Zato je pomembno, da z uporabo pojma lustracija prenehamo in začnemo uporabljati pojem odprava privilegijev, kateri mnogim leta 1990, ko naj bi tukaj začela delovati demokracija brez diskriminacije kogarkoli, niso ugasnili. Kdo je v prejšnjem totalitarnem režimu lahko deloval v politiki in na vidnih položajih v celotnem sistemu države, kdo je dobil, kadarkoli je hotel, mikrofon in kamero v nacionalnih medijih, zelo dobro vemo. Sprašujemo, kaj se je po letu 1990 spremenilo? Nič in v tem je ključen problem diskriminacije oziroma lustracije vseh, ki niso bili na liniji leve ali desne udbokomunistične nomenklature, kajti samo ti dve opciji imata možnost se v politiki udejstvovati. Za vse druge od njih neodvisne, pa naj si bo za delovanje v politiki ali pa za udejstvovanje v krogih organizirane neodvisne civilne družbe, je delovanje močno omejeno, ker so mediji v njihovih rokah, ti pa so ključni za to, ali na sceni si ali pa te ni. Da o šikaniranju in napadih na politične nasprotnike s strani politično motiviranih organov niti ne govorimo. Živi dokaz, kako je delovanje po lastni pameti in prepričanju za dobro Slovenije nezaželjeno, smo člani Gibanja OPS in celotna organizacija, ki je v medijih striktno ignorirana, oz. če se pojavimo, smo predmet diskreditacije. Se diskriminacija in tudi kriminalizacija vseh, ki nismo za vstop v OF, nadaljuje kot se je začela leta 1941?

Kdo je že v startu leta 1990 imel nekaj kilometrov konkurenčne prednosti, ko je še naprej uporabljal vso partijsko infrastrukturo in je imel vse možnosti, da nastopa kjerkoli, da bi si delal reklamo za nadaljnje politično udejstvovanje, ko tisti, ki jih v politiki ni bilo do takrat, tudi po letu niso imeli nobenih dobrih možnosti, da predstavijo svoje ideje in program za korenite družbene in politične spremembe? Preprosta analiza pove, da so tudi po letu 1990 imeli glavno besedo samo preverjeni partijski kadri, a zdaj razporejeni na levi in desni pol. Kakor je bila vodilo vladanja v prejšnjem totalitarnem režimu negativna kadrovska selekcija, se je ta po letu 1990 samo še bolj razmahnila. Rezultat  takega početja pa je viden na vseh koncih in krajih v naši državi, katera vse bolj drsi v prepad.

Vsekakor pa ni problem zgolj kadrovanje z negativno kadrovsko selekcijo v strankah, temveč je ključen problem kadrovanja na vodilna mesta po principu "pomembno je, da je naš" v celotnem sistemu javne in državne uprave ter gospodarskih družbah v večinski državni lasti. Ta praksa se je pokazala nedavno pri kadrovanju za vodjo KPK, ko je že povsem nekredibilna kadrovska komisija od skoraj 70 prijavljenih kandidatk in kandidatov predlagala predsedniku države zgolj enega kandidata z zelo pomanjkljivimi referencami in še obremenjenostjo s članstvom v instant stranki Pozitivna Slovenija. Mar res mislite, da od vseh skoraj 70-ih ni bilo med njimi nekaj ljudi s povsem čisto preteklostjo in tudi z odlikami, ki bi jih lahko predstavili kot reference v minulem boju zoper korupcijo?

Ustavimo to norijo in sprejmimo Zakon OPS, ki v resnici popravlja napako iz leta 1990, ko je zdaj skrajni čas, da to popravimo in zarežemo z njim tja, ko je za to danes še več razlogov, da izkoreninimo komunistično miselnost vladanja, ki ima za prioriteto postaviti na vse ključne položaje svoje preverjene in pripadne kadre. Zakon OPS ukinja v prvi vrsti prav ta privilegij, ki omogoča, da mimo javnih kriterijev stroke, morale in etike nameščajo na položaje svoje kadre, ki jih potem plačuje narod, oni pa skrbijo za obstoj in krepitev oblastniške oligarhije, ki vse bolj zajeda narodovo telo in ga izčrpava. Zakon OPS je skalpel naroda, da še v zadnjem trenutku izreže z njim rakasto tvorbo, ki se nevarno zajeda v narodovo telo in ga uničuje kot najhujši parazit.

Če tega ne storimo, verjemite, bo po nas, saj vsi kazalci jasno kažejo, kam gremo. Vso govorjenje o izboljšavah in nekakšni vnovični gospodarski rasti je zgolj podaljševanje agonije, ko naj bi v zadnjem dejanju razprodali tujcem, kar je še ostalo, da bomo postali res hlapci, ampak ne na svoji zemlji. Se zavedate, v kako prelomnem času se nahajamo, ko je naša pravica in dolžnost do naših prednikov ter do naših zanamcev, da Slovenijo obdržimo, jo okrepimo in jo trdno in močno predamo našim naslednikom?!

Zategadelj se, prosimo, začnite zavedati tudi svoje lastne odgovornosti, ko je treba samo razumeti, o čem pišemo in začeti delovati ter sodelovati, da izpeljemo načrt, ki je na teh straneh predstavljen. Ni uperjen proti nikomur, je načrt za to, da pridemo Slovenci iz te blodnje v temi in si ustvarimo državo, v kateri bomo lahko mirno živeli in ustvarjali, sodelovali, se med sabo, se spet spoštovali, se kot narod krepili in bogatili tako materialno, kot predvsem duhovno. Ima kdo kaj proti temu, če rečemo na glas "tako naprej ne gre" in predlagamo rešitve, ki so v korist večine, manjšina pa se bo morala nekaterih neupravičenih ugodnosti -privilegijev odpovedati in se prilagoditi končno na razmere, ko bomo vsi enaki pred zakonom z vsemi pravicami in dolžnostmi ter popolno odgovornostjo za svoja pretekla dejanja ali pa sprejeti odgovornost za opustitev dolžnih ravnanj.

Da bo tako, vas vabimo jutri, v SREDO, 19.marca 2014 OB 11.55 PRED DRŽAVNI ZBOR RS, kjer bomo ponovno razložili, zakaj je nujno sprejeti ZAKON OPS, in ga bomo potem vnovič vložili v Državni zbor, ko pričakujemo, da tokrat ne bo znova medijsko in parlamentarno blokiran kot je od 28.04.2011 njegova prejšnja različica. Tokrat bomo skupaj z Zakonom OPS posredovali Predsedniku DZ, gospodu tovarišu Janku Vebru tudi okoli 1500 podpisov zbranih na peticiji, ki so jih oddali ljudje, ki ta zakon hočejo sprejeti.

Če še niste podpisali ZA Zakon OPS, kliknite na sliko in to storiteTudi za vašo morebitno jutrišnjo prisotnostjo bo akt vnovičnega vlaganja Zakona OPS dobil večjo težo, saj s tem pokažete, da ste za to, da po mirni in demokratični poti pridemo v Sloveniji končno do pozitivnih, a korenitih družbenih in političnih sprememb.  Zavedati se je treba, da se med ljudmi vse bolj govori, da je nastale probleme potrebno reševati z nasiljem. Temu se ne gre čuditi, ker nam v medijih vseskozi predstavljajo, kaj se dogaja v drugih državah, kjer divjajo državljanske vojne, krvave revolucije in nasilna rušenja, zažiganja in vandalizmi.

Ne pozabimo, da smo eno bratomorno vojno v Sloveniji že imeli, ko smo se v njej Slovenci pobijali med sabo in takrat, leta 1941, jo je zanetila enaka miselnost, ki nam danes še vedno vlada iz ozadja. Zato svarimo, naj ljudje ne nasedajo raznim provokacijam in vabilom preko medijskih trobil za udeležbe raznih protestov v podporo nekakšnim osebnostim (kultom osebnostim) ali proti nekakšnim čudnim potezam vidne oblasti, s katerimi bodo želeli ustvariti povod, da bi narod vse bolj lačen in jezen ter neorganiziran in povrhu še skregan med sabo planil na trge in ulice. Potem manjka samo še delo usposobljenih, izurjenih ter plačanih provokatorjev in ogenj bo v strehi. NIKAR!!!

Vse dobro, se vidimo pred Državnim zborom v ravno pravšnjem številu in z dobro voljo ter plemenitimi mislimi za Slovenijo, našo širšo skupno družino, katere smo vsi enakopravni člani z enako odgovornostjo.

Ekipa OPS

Delujmo, sodelujmo za Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije!

 

 

Komentarjev 

 
#1 Jon Zyvikull 07:56 05-06-2014
1 Jon Zyvikull 07:47 05-06-2014
Zahtevam , da Kučan , B učar, Stanovnik odgovarjajo za zločine in poboje.Za sežigalnico do leta 91 na primorskem kjer so kurili politicne nasprotnike.Za zastrupljanje politicnih nasprotnikov kot sem jaz.Za groznje kriminalsitov in agentov sove s smrtjo, norsnico, zaporom za groznje s smrtjo moje sestre.Kriminalisti mi sledijo na vskem koraku že 3 x jim je spodletelo izvesti napad na uradno osebo dve smrtonosni zastrupitvi -sodolujejo z nekaterimi lokali ki imajo pripravljen strup za politicne nasprotnike za strice iz ozadja skrbno hlapčujejo kriminalisti in agenteje sove katere face že skoraj vse poznam.
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali že razumete, da je KORONA PLAN-DEMIJA začetek ODKRITE vojne SATANISTOV zoper celotno človeštvo?
 
Trenutno je na strani
Prisotni 108 gostov .
AKTUALNO

 

Ljudska pobuda - peticija za sprejem Zakona OPS - Zakon za Odpravo Privilegijev Socializma (komunizma) PROSIMO PODPIŠITE!

OSVOBODILNI PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 29-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

O dobrodelnosti na slovenskem

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 200 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?

Konstruktivna razprava o VIZIJI za Slovenijo - HVALA, spoštovana gospa Vakar Manfreda!

Butalci iščejo izhod iz krize

"Pravljica" o Kuri

Kot smo v OPS napovedali, da bodo plonkali: Predsednik Pahor sklical prvo konferenco Slovenija 2030

Posvet na temo 90. člena Ustave Republike Slovenije pri Predsedniku Državnega Zbora, 3.04.2013

ZOPET NEZASLIŠANA MEDIJSKA CENZURA, CELO, KO GRE ZA SPREMINJANJE SLOVENSKE USTAVE

FB lustracija, diskreditacije,...kaj sledi??!

V samo sedmih minutah gospod dr. Dužević iz sosednje Hrvaške razloži pošteno in iz srca kaj je njihova težava

ŠOKANTNO!!! Pa dober tek!

ČAST, SPOMIN, ČLOVEK

Novinarska profesionalnost

Demonstracije ljudi se obračajo zoper tiste, ki so jih podpihnili in usmerjali za svoje interese

OPS dobil odgovor iz EU Parlamenta

Nismo (še) objavili vsega, kar se tiče ŠKANDALA na Državni volilni komisiji!!!

Zakaj ljudje vse bolj množično pristopajo v OPS?

Kaj pa zdaj, gospe in gospodje?

Napačen odgovor gospoda tovariša DR. Gregorja Viranta, predsednika DZ RS

Vloga za sestanek z Predsednikom Državnega zbora RS - Čakamo odgovor

KRIMINALISTI "SLOVENSKE POLICIJE" NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI S SKORAJ 14 DNEVNO ZAMUDO!

KAMORKOLI SE OZREŠ, JE UDBA POVSOD!

Zdaj vas bodo strički iz ozadja zavrgli kot obrabljen kos garderobe!

Pred našimi očmi se dogaja NOVA prevara!

NEZASLIŠAN ŠKANDAL NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI RS! VPRAŠLJIVI VSI REZULTATI VOLITEV IN REFERENDUMOV DO SEDAJ?

Zavodi za kulturo, turizem in šport ter podobne institucije...

Gibanje OPS dobilo ODLOČBO za nadzor dela Državne volilne komisije

UDBA - SDV - MONTIRANI SODNI PROCESI, KI SO PRAKSA ZOPER OPOREČNIKE ŠE DANES!

Posega v Ustavo RS kar se tiče 90. člena ne bomo dovolili

Neuspešen civilni nadzor Državne volilne komisije

Kaj nam preostane drugega, kot prezir, ignoranca in bojkot njihovih iger?

Sporočilo vsem, ki mislite, da ste svobodni

Spodbujanje podjetništva in samozaposlovanja v Sloveniji

Liberalna anatomija

STEČAJNA HOBOTNICA SODNIKOV IN SODELAVCEV Z IMENI IN PRIIMKI

Slovenija v gospodarski blokadi in vsebinsko konkretni izhodi za takojšen razvoj

Hočemo, zmoremo, znamo...Očistiti in Preporoditi Slovenijo!

Posnetka s tiskovne konference Gibanja OPS, ki so jo vsi osrednji mediji IGNORIRALI

Vabilo na tiskovno konferenco OPS, ki so ga vsi povabljeni medij, urednice, uredniki, novinarke, novinarji IGNORIRALI

Obvestilo in opozorilo za slovensko javnost

VSAKA PODOBNOST Z DOGAJANEM V ZDA S SLOVENIJO JE ZGOLJ NAKLJUČNA, MAR RES?

SE SPLOH ZAVEDATE KAJ POMENI OBLASTNIŠKI POSEG V 90. ČLEN USTAVE?

REFLEKSIJA OB PRVOMAJSKIH PRAZNIKIH

VLAK NOROSTI

V SLOVENIJI SMO SOOČENI Z MAFIJSKO OBLASTNIŠKO STRUKTURO

ČAS JE ZA DRUGAČNO REPUBLIKO!

Združevanje znanstvenikov/raziskovalcev v javnem sektorju kot nuja za rešitev nakopičenih problemov javnih raziskovalnih in visokošolskih zavodov

NAJPREJ USTAVIMO UNIČEVANJE SLOVENIJE IN SLOVENSKEGA NARODA! POTEM PA NAREDIMO KAR SMO DOLŽNI NAREDITI ZA POZITIVEN PREPOROD SLOVENIJE!

JAVNI POZIV PREDSEDNIKU VLADE IN RKC

Zadeva, ko je državljan te države za 124,38 € dolga izgubil svoj dom, še zdaleč ni zaključena

Slovenija je še vedno TOTALITARNA KOMUNISTIČNA država s politično policijo, ki zganja tiranijo nad svojimi državljani!!!

Odprto pismo evropskim in slovenskim demokratom

Kučan-kebab-bosanski lonac... in pohabljena nacija

Od predsednika nove slovenske Vlade RC Ivana Janeza Janše povsem upravičeno pričakujemo in zahtevamo

Koga čakate? Odrešitelje? To ste lahko samo vi, sami sebi in v pomoč celotni družbi

Pa jo imamo, novo staro vlado Ivana Janeza Janše

Zakaj v Sloveniji nismo izvedli LUSTRACIJE

Kdo bo nadziral kakovost naše hrane, vode,zraka,...?