OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

 

SPOŠTOVANI VSI, KI NISTE IZGUBILI UPANJA ZA SLOVENIJO IN SLOVENSKI NAROD!

No, končno rečemo in tudi zavriskamo na ves glas, PRIŠEL JE GLAS RAZUMA iz demokratične Evrope! Slovenija je ena redkih post komunističnih držav, ki ni izvedla nikakršne LUSTRACIJE in zato ni bilo katarze med prejšnjim totalitarnim komunističnim režimom in demokracijo, ki naj bi se vzpostavila. No, to ni res, ker LUSTRACIJA  v Sloveniji vseskozi poteka, ampak v obratnem vrstnem redu, ko komunistični stari oblastniki preko svojih nameščencev v celotnem državnem sistemu in njihovi pomagači LUSTRIRAJO vsa ta leta vsakogar, ki se jim postavi po robu, zdravo pamet, dobre predloge in vse, kar bi dalo Sloveniji vetra v jadra za napredek, razvoj, blaginjo in duhovno rast.

Se bo končno obrnilo in bomo naredili samo to, kar smo bili dolžni storiti, da se ne bi zgodilo to, kar se nam zdaj dogaja, in je na te nevarnosti nerazgradnje posledic totalitarnega režima opozarjala Resolucija Sveta EU 1096, ki jo lahko preberete TUKAJ?

Tukaj javno sprašujemo celotno slovensko in mednarodno javnost, zakaj je ta resolucija z zahtevo po LUSTRACIJI narejena šele zdaj, ko je Slovenija popolnoma izropana, predzadolžena in moralno na kolenih? Sprašujemo tudi stranko SDS, na čelu z Janezom Janšo, zakaj ta stranka ali katera druga (za katero se šteje, da ni kontinuiteta prejšnjih nedemokratičnih sil) ni nikoli do sedaj predlagala izvedbo LUSTRACIJE oziroma odprave neupravičenih privilegijev, ki se vlečejo še iz časov enoumja?

Sprašujemo in terjamo dogovor, zakaj SDS in drugi, ki se imajo za demokratične sile, niso skočili od veselja do stropa, ko jim je magister Šček dostavil predlog Zakona o Odpravi Privilegijev Socializma že davnega leta 1997, ali pa so ga lahko prebrali v njegovi knjigi z naslovom Gibanje novega tisočletja - OPS, Drugačna politika, ki je izšla leta 1998?

Zahtevamo dogovor SDS oziroma njenega vodje in vseh poslank in poslancev, ki so bili člani tedanjega DZ in so bili 1. maja 2011 javno pozvani (TUKAJ ZA OGLED), da se opredelijo do predloga Zakona o Odpravi Privilegijev Socializma in odprave privilegijev, ki so jih nekateri pridobili v času 20 let, za večino slovenskega naroda škodljive tranzicije in do brutalne medijske cenzure (TUKAJ ZA OGLED), ki se je zgodila, ko so vsi mediji posneli dogodek 28. aprila 2011, ko smo iz dveh civilnih iniciativ Zakon OPS vložili, dali izjave novinarjem, potem pa so vsi posnetki romali v medijske bunkerje, ničesar ni o tem zakonu, ki bo 80% ljudem izboljšal življenja, nihče objavil nič?

Sprašujemo vse, kako je možno, da iz Evrope zahtevajo LUSTRACIJO, ko vse stranke na slovenskem vedo in večina urednikov, da je t.i. LUSTRACIJSKI ZAKON v Državnem zboru blokiran že od 28. aprlila 2011 in je v medijih pogovor o tem stroga tabu tema?

In še zadnje vprašanje, na katerega bo treba dati odgovor, kje so podpisi vseh, ki so za LUSTRACIJO oziroma odpravo privilegijev, ko gospod tovariš Janša to na veliko razlaga že nekaj časa, pod PETICIJO ZA SPREJETJE ZAKONA OPS (TUKAJ ZA OGLED IN VAŠ PODPIS), ki jo vsak dan podpisujejo ljudje, ki že razumejo, da je nujno zarezati v rakasto tvorbo, odkrito v narodovem telesu, in jo z ostrim rezilom skalpela predlaganega Zakona OPS izrezati, da Slovenija in slovenski narod ne bosta končala v pogubi? 

 
PODPIŠITE PETICIJO ZA LUSTRACIJO IN OBVESTITE ČIM VEČ LJUDI IN JIH SPODBUDITE, DA STORIJO ENAKO (klik na sliko ZA Zakon OPS ali pa TUKAJ)!


Takole pa pravijo v največji stranki v evropskem parlamentu, ko upam, da ne mislijo s pomočjo tukajšnjih udbovskih prišepetovalcev se prinesti okoli, da bo predlagana kakšna druga lustracijska zakonodaja, kot jo predlagamo mi, da bi bil to slepilni manever udbokomunističnih premetencev za nekakšno kvazi lustracijo. Slovenija nujno potrebuje dosledno izrezati rakasto tvorbo, sicer ozdravitve ne bo.


EPP Resolution on the Situation in Slovenia (EPP Resolucija o stanju v Sloveniji)


1. Slovenia is in a difficult economic situation and needs a broad support in the Slovenian population to tackle the consequences of the financial crisis and to pursue the economic and other necessary reforms to overcame the crisis and conclude the transition. In May 2013, the European Commission stressed that the state of the Slovenian judicial system is unsatisfactory. It imposed a series of corrective measures to the Slovenian government.

(Slovenija se nahaja v težki gospodarski situaciji in potrebuje široko podporo slovenske populacije za reševanje posledic finančne krize in za izpeljavo gospodarskih in drugih nujnih reform za zmago nad krizo in za končanje tranzicije. Maja 2013 je Evropska komisija izjavila, da je stanje slovenskega pravosodja nezadovoljivo. Zato so slovenski vladi bili naloženi korektivni ukrepi v zvezi s tem).

2. Expresses its concerns regarding the condemnation of the President of the Slovenian Democratic Party (SDS), Janez Janša in first instance. Takes note of Janez Janša ́s appeal to second instance which will hopefully take place within prescribed term of 3 months. Reminds that the guarantee of a fair trial and presumption of innocence as fundamental rights. Expects that the on-going procedure will not lead to the exclusion of Janez Janša from political competition.

(Izraža zaskrbljenost glede na obsodbo predsednika Slovenske demokratske stranke (SDS), Janeza Janše na prvi stopnji. Izpostavlja, da se bo pritožba Janeza Janše zgodila v predpisanem trimesečnem roku in opominja, da bo v pritožbenem postopku upoštevana temeljna človekova pravica do poštenega sojenja in presumpcija nedolžnosti kot osnovne pravice. Pričakuje, da nadeljevanje sodnega procesa ni namenjen izločitvi predsednika SDS iz politične konkurence.)

3. Invites independent organisations, such as the Council of Europe and the OSCE, to follow closely the compatibility of the on-going procedure with the rule of law and international standards.

(Apelira na neodvisne organizacije kot sta Svet Evrope in OVSE, da spremljajo nadaljnji potek procesa ter skrbijo za skladnost postopkov z vladavino prava in s splošnimi evropskimi sodnimi standardi.)

4. The EPP fully supports its member party, Slovenian Democratic Party (SDS), which is a major player in Slovenian politics, as well as New Slovenia – Christian Democrats (N.Si) and Slovenian People ́s Party
(SLS).

(EPP v celoti podpira svojo članico Slovensko demokratsko stranko (SDS), ki je glavni igralec v slovenski politiki, kot tudi Novo Slovenijo – krščanske demokrate (NSi) in Slovensko ljudsko stranko (SLS).)

5. The EPP underlines the need of an impartial and independent judiciary in all Member States. In this context calls for the swift adoption of rigid lustration laws in all Member States which have not yet done so, as well as their thorough implementation, and for a transparent and public scrutiny of this process.

(EPP poudarja potrebo po nepristranskem in neodvisnem sodstvu v vseh državah EU. V tem kontekstu pozivamo na sprejem striktnih lustracijskih zakonov v vseh državah EU, ki tega še niso storile, kakor tudi na transparentnost in javno preglednost pri procesu implementacije takšnih zakonov).

6. Calls on the Commission to ensure that public procurement procedures in all Member States are following the requirements laid down in EU law, thus ensuring transparency and efficiency.

(Poziv Komisiji, da zagotovi, da so postopki javnih naročil v vseh državah članicah skladni z evropskimi zakoni, zaradi zagotavljanja preglednosti in učinkovitosti).

 

Vodilni člani EPP stranke

 

Vse dobro vam želi!

Ekipa OPS

DELUJMO, SODELUJMO in UKREPAJMO za Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije!

 

 

 

Komentarjev 

 
#3 web page 12:40 22-10-2020
This iis a really good tip especijally too those fresh to thee
blogosphere. Simple but very precise information… Thanks for sharing
this one. A must read article!
web page: https://victims.wiki/index.php/%C3%90%E2%80%94%C3%90%C2%B0%C3%90%C2%BC%C3%90%C2%B5%C3%91%E2%80%9A%C3%90%C2%BA%C3%90%C2%B0_N44_:_%C3%90%E2%80%BA%C3%90%C2%B5%C3%90%C2%B3%C3%90%C2%B0%C3%90%C2%BB%C3%91%C5%92%C3%90%C2%BD%C3%91%E2%80%B9%C3%90%C2%B5_%C3%90%E2%80%98%C3%91%C6%92%C3%90%C2%BA%C3%90%C2%BC%C3%90%C2%B5%C3%90%C2%BA%C3%90%C2%B5%C3%91%E2%82%AC%C3%91%C3%90%C2%BA%C3%90%C2%B8%C3%90%C2%B5_%C3%90%C5%A1%C3%90%C2%BD%C3%91%E2%80%9A%C3%90%C2%BE%C3%91%E2%82%AC%C3%91%E2%80%B9_%C3%90%C3%A2%E2%82%AC%E2%84%A2_%C3%90_%C3%90%C2%BE%C3%91%C3%91%C3%90%C2%B8%C3%90%C2%B8
Citat
 
 
#2 Jana 18:53 15-11-2013
http://www.gibanje-ops.com/prispevki-
Janša se je s tem predlogom EPP, ko upam, da so mu to zlobirali kolegi, ki ne vejo zakaj gre, USTRELIL V KOLENO.

Namreč, lustracije v Sloveniji ni bilo nikoli resno predlagane za to, ker so v vrhovih levih in desnih sami udbopartijci. Janša pač ni izjema, ko je samo vprašanje ali je delal za udbo že pred afero JBTZ ali takoj po tem, ko so ga pomotoma zaprli in je potem igral žrtev. Branil ga je pa trikratni udbaš Bavčar.

Je pa žalostno, da eni zdaj kričite, da ste za LUSTRACIJO, ko EU pravi, da jo treba izvesti, OPS pa vam kriči že od pamtiveka,najma nj od leta 1996 odkar je izšla Resolucija 1096, da jo je treba storiti. Pa še zdaj eni ne podpišete peticija za lustracijski Zakon, ki je že več, kot dve leti blokiran v DZ.

razlicnih-avtorjev/41-prispevki-razlicnih-avtorjev/375-zakaj-v-sloveniji-nismo-izvedli-lustracije-

http://www.gibanje-ops.com/prispevki-razlicnih-avtorjev/41-prispevki-razlicnih-avtorjev/167-afera-jbtz-noe-izpod-udbovske-preproge
Citat
 
 
#1 Slovenec 1 14:16 15-11-2013
Nad Slovenijo se je zablestelo obzorje svobode za politično zatirane Slovence in okupirano domovino Slovenijo od krutega režima titoizma!Hvala Demokratom,ki so osamosvojili SLO,a ni bilo dovolj,rdeči sfrj režim je še povečal diktaturo in izničil narod in deželo.Hvala Evropa,hvala Amerika za pomoč svobode naroda in domovine Slovenije!Zdaj je na vrsti čiščenje rdečega satanizma!
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali že razumete, da je KORONA PLAN-DEMIJA začetek ODKRITE vojne SATANISTOV zoper celotno človeštvo?
 
Trenutno je na strani
Prisotni 146 gostov .
AKTUALNO

 

Ljudska pobuda - peticija za sprejem Zakona OPS - Zakon za Odpravo Privilegijev Socializma (komunizma) PROSIMO PODPIŠITE!

OSVOBODILNI PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 29-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

O dobrodelnosti na slovenskem

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 200 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?

Konstruktivna razprava o VIZIJI za Slovenijo - HVALA, spoštovana gospa Vakar Manfreda!

Butalci iščejo izhod iz krize

"Pravljica" o Kuri

Kot smo v OPS napovedali, da bodo plonkali: Predsednik Pahor sklical prvo konferenco Slovenija 2030

Posvet na temo 90. člena Ustave Republike Slovenije pri Predsedniku Državnega Zbora, 3.04.2013

ZOPET NEZASLIŠANA MEDIJSKA CENZURA, CELO, KO GRE ZA SPREMINJANJE SLOVENSKE USTAVE

FB lustracija, diskreditacije,...kaj sledi??!

V samo sedmih minutah gospod dr. Dužević iz sosednje Hrvaške razloži pošteno in iz srca kaj je njihova težava

ŠOKANTNO!!! Pa dober tek!

ČAST, SPOMIN, ČLOVEK

Novinarska profesionalnost

Demonstracije ljudi se obračajo zoper tiste, ki so jih podpihnili in usmerjali za svoje interese

OPS dobil odgovor iz EU Parlamenta

Nismo (še) objavili vsega, kar se tiče ŠKANDALA na Državni volilni komisiji!!!

Zakaj ljudje vse bolj množično pristopajo v OPS?

Kaj pa zdaj, gospe in gospodje?

Napačen odgovor gospoda tovariša DR. Gregorja Viranta, predsednika DZ RS

Vloga za sestanek z Predsednikom Državnega zbora RS - Čakamo odgovor

KRIMINALISTI "SLOVENSKE POLICIJE" NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI S SKORAJ 14 DNEVNO ZAMUDO!

KAMORKOLI SE OZREŠ, JE UDBA POVSOD!

Zdaj vas bodo strički iz ozadja zavrgli kot obrabljen kos garderobe!

Pred našimi očmi se dogaja NOVA prevara!

NEZASLIŠAN ŠKANDAL NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI RS! VPRAŠLJIVI VSI REZULTATI VOLITEV IN REFERENDUMOV DO SEDAJ?

Zavodi za kulturo, turizem in šport ter podobne institucije...

Gibanje OPS dobilo ODLOČBO za nadzor dela Državne volilne komisije

UDBA - SDV - MONTIRANI SODNI PROCESI, KI SO PRAKSA ZOPER OPOREČNIKE ŠE DANES!

Posega v Ustavo RS kar se tiče 90. člena ne bomo dovolili

Neuspešen civilni nadzor Državne volilne komisije

Kaj nam preostane drugega, kot prezir, ignoranca in bojkot njihovih iger?

Sporočilo vsem, ki mislite, da ste svobodni

Spodbujanje podjetništva in samozaposlovanja v Sloveniji

Liberalna anatomija

STEČAJNA HOBOTNICA SODNIKOV IN SODELAVCEV Z IMENI IN PRIIMKI

Slovenija v gospodarski blokadi in vsebinsko konkretni izhodi za takojšen razvoj

Hočemo, zmoremo, znamo...Očistiti in Preporoditi Slovenijo!

Posnetka s tiskovne konference Gibanja OPS, ki so jo vsi osrednji mediji IGNORIRALI

Vabilo na tiskovno konferenco OPS, ki so ga vsi povabljeni medij, urednice, uredniki, novinarke, novinarji IGNORIRALI

Obvestilo in opozorilo za slovensko javnost

VSAKA PODOBNOST Z DOGAJANEM V ZDA S SLOVENIJO JE ZGOLJ NAKLJUČNA, MAR RES?

SE SPLOH ZAVEDATE KAJ POMENI OBLASTNIŠKI POSEG V 90. ČLEN USTAVE?

REFLEKSIJA OB PRVOMAJSKIH PRAZNIKIH

VLAK NOROSTI

V SLOVENIJI SMO SOOČENI Z MAFIJSKO OBLASTNIŠKO STRUKTURO

ČAS JE ZA DRUGAČNO REPUBLIKO!

Združevanje znanstvenikov/raziskovalcev v javnem sektorju kot nuja za rešitev nakopičenih problemov javnih raziskovalnih in visokošolskih zavodov

NAJPREJ USTAVIMO UNIČEVANJE SLOVENIJE IN SLOVENSKEGA NARODA! POTEM PA NAREDIMO KAR SMO DOLŽNI NAREDITI ZA POZITIVEN PREPOROD SLOVENIJE!

JAVNI POZIV PREDSEDNIKU VLADE IN RKC

Zadeva, ko je državljan te države za 124,38 € dolga izgubil svoj dom, še zdaleč ni zaključena

Slovenija je še vedno TOTALITARNA KOMUNISTIČNA država s politično policijo, ki zganja tiranijo nad svojimi državljani!!!

Odprto pismo evropskim in slovenskim demokratom

Kučan-kebab-bosanski lonac... in pohabljena nacija

Od predsednika nove slovenske Vlade RC Ivana Janeza Janše povsem upravičeno pričakujemo in zahtevamo

Koga čakate? Odrešitelje? To ste lahko samo vi, sami sebi in v pomoč celotni družbi

Pa jo imamo, novo staro vlado Ivana Janeza Janše

Zakaj v Sloveniji nismo izvedli LUSTRACIJE

Kdo bo nadziral kakovost naše hrane, vode,zraka,...?