Posega v Ustavo RS, konkretno v 90. člen, da bi zmanjšali pravice odločanja ljudstva, ne bomo dovolili!

 

Spoštovane Slovenke, cenjeni Slovenci in vsi, ki se zavedate, kaj pomeni vladavina ljudstva!

O tem pravi Ustava RS v svojem 3. členu:

"V Sloveniji ima oblast ljudstvo. Državljanke in državljani jo izvršujejo neposredno in z volitvami, po načelu delitve oblasti na zakonodajno, izvršilno in sodno."

Res je, da se tega zelo premalo zavedamo, ko je večina otopela in apatična. Seveda je to voda na mlin oblastnikom s staro miselnostjo, ki želijo o vsem še vedno odločati kar sami. V ta namen je vse organizirano tako, da bi bilo ljudstvo neaktivno, torej pasivno, da ne bi vedelo, za kaj gre, in bi prepuščalo vse odločitve tistim, ki so na pozicijah oblasti.

Lahko bi bilo tudi drugače. Ko bi lahko že v osnovnih šolah začeli z vzgojo mladih ljudi v aktivno državljanstvo, da bi postali čim bolj aktivni člani te družbe in bi se navadili prevzeti odgovornost za to, da bi sami odločali o svoji usodi. Za to pa bi morali biti vzpostavljeni tudi mehanizmi neposredne demokracije. Kar pomeni, da bi o vseh perečih vprašanjih te družbe potekale organizirane javne razprave in bi v končni fazi na najbolj prikladen, enostaven in poceni način o njih odločili in to izmed več predlaganih različic.

V Švici enkrat na pol leta odločijo neposredno na referendumu o več odprtih družbenih vprašanjih, ko poprej o tem potekajo plodne in koristne javne razprave. Za primer naj povemo, da so se o nedavnem Švicarji na referendumu odločili, da ne bodo odprli zlatega rudnika, ker bi bil to prevelik poseg v naravno okolje.

Že leta pa uvajajo odločanje preko SMS sporočil, ko je vsak dobil kartico za telefon s svojo kodo, da bi glasovanje čim bolj pocenili. Čeprav je pri nas govorjenje o tem, kako je neposredno odločanje z referendumov drago, na letni ravni pa je to do zdaj pomenilo za vsakega državljana ceno ene kave. Je pa zagotovo res, da se je s strani računskega sodišča ugotovilo, da so na Državni volilni komisiji delali z našim denarjem, kot svinja z mehom, ko so ugotavljali šokantne nepravilnosti. Ampak seveda za to ni še nihče odgovarjal. Zagotovo je možno že zdaj zmanjšati stroške za najmanj 50%.

Pri nas pa gre očitno vse v nasprotno smer, ko hočejo tisti, ki so Slovenijo pripeljali na rob propada, ukiniti oz. omejiti možnost neposrednega odločanja na najnižjo možno raven. Zavedati se je treba, da so to postopoma počeli že ves čas od leta 1990, ko je bila razglašena Ustava. Velika prelomnica se je zgodila, ko je Ustavno sodišče ugotovilo, da je zbiranje podpisov na Upravnih enotah neustavno in je to izkoristilo tudi zato, da je iz Zakona o referendumu in ljudski iniciativi črtalo zakone o zakonodajnem referendumu, kar pomeni, da ljudstvo ne more na referendumu sprejeti nobenega zakona, ki bi ga samo tudi predlagalo.

O zlorabi referendumov pa govori sam po sebi podatek, da sta se v zgodovini, odkar imamo Slovenci svojo državo, zgodila dva referenduma, ki ju je predlagalo ljudstvo, vse ostale pa so predlagale te ali one politične grupacije. Torej kdo je zlorabljal institut neposrednega odločanja, ko smo morali na referendume tudi zaradi vprašanj, ki so bila namenjena direktni provokaciji in netenju razkola med narodom ter podpihovanjem delitev. Samo spomnimo se referenduma o tem, ali bodo samske ženske lahko dobile zdravniško pomoč, da bi jih umetno oplojevali. In še je bilo tem, ki so bile namenjene temu, da bi se čim bolj kregali in se delili, medtem pa so predlagatelji nabirali politične glasove nekaterih marginalnih skupin, ki jim edine zaradi pihanja na dušo zagotavljajo obstoj v udobnih foteljih.

Zdaj smo v situaciji, ko nam hočejo vzeti še zadnje demokratično orodje, s katerim smo do sedaj na nek način vsaj ključne zakone, ki so jih sprejeli proti ljudstvu, preprečili, da bi stopili v veljavo. To je še zadnji in edini mogoč demokratičen način, da se s strani ljudstva vzpostavi blokada, da bi nek zakon začel veljati in je usmerjen proti ljudstvu. Cela kopica zakonov je bila sprejetih po tekočem traku, ki so potem povzročili tudi legalne kraje in ropanje, ko so šli v veljavo ne da bi kdo to opazil, kaj šele preprečil. Enostavno je tega preveč, premalo pa je bdečih državljank in državljanov, ki bi kontrolirali, kaj vse sprejmejo v našem imenu predstavniki ljudstva v parlamentu. Zanje je tako in tako značilno, da sprejmejo vse, kar jim naročijo, saj si s tem podaljšujejo sedenje na udobnih poslanskih foteljih. Tako kot so včasih v skupščini delegati potrjevali skrivne dogovore pravih oblastnikov iz ozadja, se ta praksa nadaljuje zgolj z drugačnimi imeni in drugačno formo tudi po letu 1990.

Skrajni čas bi bil, da to prakso presežemo. Seveda pa je popolnoma pravi čas, da se spreminjanju Ustave RS na način, kot se ga gredo zdaj, odločno UPREMO. Na ta način, ko skušajo zmanjšati oziroma kar ukiniti neposredno odločanje s posegom v 90. člen Ustave RS, jim ne bomo dovolili, NIKOLI!!!

Lahko se pogovarjamo o tem, kako bomo nadgradili možnosti neposrednega odločanja, ko bi za začetek vsaj enkrat zares naredili nekaj podobno kot to počnejo Švicarji, če so že vse obljube o švicarskem standardu in kako bomo tukaj naredili drugo Švico splavale po vodi, da vsaj vnesemo elemente neposrednega odločanja po njihovem zgledu. Naprimer referendum na pol leta, ko se bo odločalo o več odprtih vprašanjih, kar zagotavlja potreben kvorum in o tem ne bo več debat, kako bi ga postavili na neko raven na primer 40% nujne udeležbe, da bi bil referendum veljaven. Iz zdajšnjih 40.000 podpisov na Upravnih enotah to spremenimo na zbiranje 80.000 podpisov na ulici, da je to tisto potrebno število, zaradi katerih mora biti na tej podlagi razpisan referendum.

Tako bi bilo treba spreminjati 90. člen in začeti končno vse programe vzgoje v šolah in medijih naravnati v smer ozaveščanja mladine in starejših s primernimi spodbudami, da bodo sčasoma postali aktivni člani te družbe, ne pa kot je sedaj, ko je večina popolnoma pasivnih. Brez aktivnega posameznika, ki se povezuje v organizacije civilne družbe, ni demokracije.

Lepo prosimo, da si preberete o tej zelo pomembni temi še več na spletnih straneh naših kolegov iz ZVEZE DOMOLJUBNIH DRUŠTEV HERVARDI - TUKAJ

In TUKAJ nagovor njihovega predsednika gospoda Šiška.

Javna razprava, ki se je v Parlamentu na to temo zgodila 17. oktobra 2012 in je pokazala veliko enotnost organizacij civilne družbe, da ne dovolimo posega na predlagan način v 90. člen ustave, je v posnetku zabeležena TUKAJ

PROSIMO, DA O TEM GROBEM POSEGANJU V NAŠE PRAVICE OBVEŠČATE VSO SLOVENSKO IN TUJO JAVNOST. ČE BI KLJUB TEMU, DA SE ŽE IZ TEH RAZPRAV VIDI, DA CIVILNA DRUŽBA DRUŽNO, BREZ VNAPREJŠNJEGA DOGOVORA ZAVRAČA TAK POSEG V 90. ČLEN USTAVE, OBLASTNIKI, KLJUB TEMU SKUŠALI SPREJETI, KAR SO SI ZASTAVILI, SE BOMO Z VSEMI DEMOKRATIČNIMI SREDSTVI TEMU NAJOSTREJE UPRLI. TUDI Z ORGANIZACIJO NOVEGA REFERENDUMA, KI BI GA MORALI TAKO IN TAKO ŽE ONI SAMI, SAJ GRE ZA SPREMINJANJE USTAVE, MIRNIH PROTESTOV IN V KONČNI FAZI Z BLOKADO LJUBLJANE.

NE, TEGA NE BOMO DOVOLILI! KAR JE PREVEČ, JE PREVEČ.

Ekipa OPS

p.s.

Pred časom smo o tem pisali že tudi na naši spletni strani in ta prispevek si lahko preberete TUKAJ

 

 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali že razumete, da je KORONA PLAN-DEMIJA začetek ODKRITE vojne SATANISTOV zoper celotno človeštvo?
 
Trenutno je na strani
Prisotni 63 gostov .
AKTUALNO

 

Ljudska pobuda - peticija za sprejem Zakona OPS - Zakon za Odpravo Privilegijev Socializma (komunizma) PROSIMO PODPIŠITE!

OSVOBODILNI PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 29-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

O dobrodelnosti na slovenskem

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 200 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?

Konstruktivna razprava o VIZIJI za Slovenijo - HVALA, spoštovana gospa Vakar Manfreda!

Butalci iščejo izhod iz krize

"Pravljica" o Kuri

Kot smo v OPS napovedali, da bodo plonkali: Predsednik Pahor sklical prvo konferenco Slovenija 2030

Posvet na temo 90. člena Ustave Republike Slovenije pri Predsedniku Državnega Zbora, 3.04.2013

ZOPET NEZASLIŠANA MEDIJSKA CENZURA, CELO, KO GRE ZA SPREMINJANJE SLOVENSKE USTAVE

FB lustracija, diskreditacije,...kaj sledi??!

V samo sedmih minutah gospod dr. Dužević iz sosednje Hrvaške razloži pošteno in iz srca kaj je njihova težava

ŠOKANTNO!!! Pa dober tek!

ČAST, SPOMIN, ČLOVEK

Novinarska profesionalnost

Demonstracije ljudi se obračajo zoper tiste, ki so jih podpihnili in usmerjali za svoje interese

OPS dobil odgovor iz EU Parlamenta

Nismo (še) objavili vsega, kar se tiče ŠKANDALA na Državni volilni komisiji!!!

Zakaj ljudje vse bolj množično pristopajo v OPS?

Kaj pa zdaj, gospe in gospodje?

Napačen odgovor gospoda tovariša DR. Gregorja Viranta, predsednika DZ RS

Vloga za sestanek z Predsednikom Državnega zbora RS - Čakamo odgovor

KRIMINALISTI "SLOVENSKE POLICIJE" NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI S SKORAJ 14 DNEVNO ZAMUDO!

KAMORKOLI SE OZREŠ, JE UDBA POVSOD!

Zdaj vas bodo strički iz ozadja zavrgli kot obrabljen kos garderobe!

Pred našimi očmi se dogaja NOVA prevara!

NEZASLIŠAN ŠKANDAL NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI RS! VPRAŠLJIVI VSI REZULTATI VOLITEV IN REFERENDUMOV DO SEDAJ?

Zavodi za kulturo, turizem in šport ter podobne institucije...

Gibanje OPS dobilo ODLOČBO za nadzor dela Državne volilne komisije

UDBA - SDV - MONTIRANI SODNI PROCESI, KI SO PRAKSA ZOPER OPOREČNIKE ŠE DANES!

Posega v Ustavo RS kar se tiče 90. člena ne bomo dovolili

Neuspešen civilni nadzor Državne volilne komisije

Kaj nam preostane drugega, kot prezir, ignoranca in bojkot njihovih iger?

Sporočilo vsem, ki mislite, da ste svobodni

Spodbujanje podjetništva in samozaposlovanja v Sloveniji

Liberalna anatomija

STEČAJNA HOBOTNICA SODNIKOV IN SODELAVCEV Z IMENI IN PRIIMKI

Slovenija v gospodarski blokadi in vsebinsko konkretni izhodi za takojšen razvoj

Hočemo, zmoremo, znamo...Očistiti in Preporoditi Slovenijo!

Posnetka s tiskovne konference Gibanja OPS, ki so jo vsi osrednji mediji IGNORIRALI

Vabilo na tiskovno konferenco OPS, ki so ga vsi povabljeni medij, urednice, uredniki, novinarke, novinarji IGNORIRALI

Obvestilo in opozorilo za slovensko javnost

VSAKA PODOBNOST Z DOGAJANEM V ZDA S SLOVENIJO JE ZGOLJ NAKLJUČNA, MAR RES?

SE SPLOH ZAVEDATE KAJ POMENI OBLASTNIŠKI POSEG V 90. ČLEN USTAVE?

REFLEKSIJA OB PRVOMAJSKIH PRAZNIKIH

VLAK NOROSTI

V SLOVENIJI SMO SOOČENI Z MAFIJSKO OBLASTNIŠKO STRUKTURO

ČAS JE ZA DRUGAČNO REPUBLIKO!

Združevanje znanstvenikov/raziskovalcev v javnem sektorju kot nuja za rešitev nakopičenih problemov javnih raziskovalnih in visokošolskih zavodov

NAJPREJ USTAVIMO UNIČEVANJE SLOVENIJE IN SLOVENSKEGA NARODA! POTEM PA NAREDIMO KAR SMO DOLŽNI NAREDITI ZA POZITIVEN PREPOROD SLOVENIJE!

JAVNI POZIV PREDSEDNIKU VLADE IN RKC

Zadeva, ko je državljan te države za 124,38 € dolga izgubil svoj dom, še zdaleč ni zaključena

Slovenija je še vedno TOTALITARNA KOMUNISTIČNA država s politično policijo, ki zganja tiranijo nad svojimi državljani!!!

Odprto pismo evropskim in slovenskim demokratom

Kučan-kebab-bosanski lonac... in pohabljena nacija

Od predsednika nove slovenske Vlade RC Ivana Janeza Janše povsem upravičeno pričakujemo in zahtevamo

Koga čakate? Odrešitelje? To ste lahko samo vi, sami sebi in v pomoč celotni družbi

Pa jo imamo, novo staro vlado Ivana Janeza Janše

Zakaj v Sloveniji nismo izvedli LUSTRACIJE

Kdo bo nadziral kakovost naše hrane, vode,zraka,...?