Dejavnosti Drugačna politika Ustanovna izjava in statut nove politične skupine, Osveščeni Politiki Slovenije

Ustanovna izjava in statut nove politične skupine, Osveščeni Politiki Slovenije

Spoštovani Slovenci, cenjene Slovenke, lepo pozdravljeni vsi državljani in državljanke Republike Slovenije, doma in po svetu!

Prepričani smo, da smo v času našega delovanja in odkar imate možnost prebirati dejavnosti Gibanja OPS, mnogim odprli oči!? To je bil v vsem tem času naš osrednji namen. Ker smo prepričani tudi, da vas je vse več, ki razumete, za kaj v Sloveniji pri celotni stvari gre, smo se odločili, da dejavno posežemo tudi na politično področje. K temu dejanju nas vse bolj prepričujejo žal tudi vse slabše razmere in ljudje, ki so nas spodbudili že večkrat do sedaj, da je treba nekaj narediti na političnem prizorišču. Sfera civilne družbe ima zaenkrat omejen vpliv, saj bo treba do normalne in samoumevne uveljavitve neposrednega odločanja še marsikaj narediti. Tudi preurediti miselnost v marsikateri glavi.

Zavedamo se, da je potrebno delovati tudi politično, ker drugače, še posebej v zdajšnjih razmerah, ne moremo uvajati in izvajati potrebnih korenitih sprememb. Prepričani smo, da ste se že mnogi seznanili s smernicami drugačne politike, ki jo nameravamo izvajati. V mnogočem bo drugačna od zdajšnje, za katero skoraj vsi ugotavljamo, da je zašla v slepo ulico. Ta ista pa je v slepo ulico žal zavozila tudi Slovenijo in zdaj zaman išče bližnjice, da bi prišla na prave poti.

Žal je vedno tako, da kdor zavozi, težko najde rešitev za izhod. Zato je nujno in čimprej zamenjati posadko, ki je odgovorna za to, da smo obtičali v tej slepi ulici. Kar se tiče nas, nismo eni tistih, ki bi hoteli zamenjati obstoječe politike na njihovih stolčkih, da bi zgolj z manjšimi nijansami nadaljevali sedenje na njih. Temu potem lahko rečemo, da je samodržec zamenjal samodržca. Tudi nočemo v prerivanje za te t.i. stolčke, ker se zavedamo, kako veliko odgovornost prinese morebitno zaupanje ljudstva za vodenje države. 

Položaj vodenja jemljemo kot odgovornost za delo v skupno dobro in ne kot privilegij za svoje udobje. Ravno zaradi tega pristopamo k oblikovanju temeljev za novo politično skupino preudarno in z velikim premislekom. Pri takem delu se ne da prehitevati, zato ne bomo stihijsko in na vrat na nos snubili nekih kandidatk in kandidatov, da bi zasedli še nezasedena mesta v volilnih okrajih, temveč bomo v skladu s statutom, ki ne bo zgolj mrtva črka na papirju, izpeljali kadrovanje, kot bi to naredil najbolj skrben gospodar, ki želi v ospredju na primer gospodarske družbe najboljše možne kadre.

Nič hudega, če bodo predčasne volitve že čez tri mesece, se pač na teh volitvah ne bomo pojavili, morda nam ne bo uspelo niti do spomladi. Mimogrede lahko pošpekuliramo, da so zdajšnji oblastniki pohiteli z napovedjo predčasnih volitev tudi zaradi tega, ker se resnična njihova opozicija še ni oblikovala in organizirala do te mere, da bi celovito in uspešno nastopila na volitvah. Zato ni težav, če pride do ponovnega obrata med njimi in bo zopet prišel v ospredje Janez Janša s svojo garnituro nedemokratično izbranih sodelavcev. Veliko jih je v ozadju v njegovi stranki, ki ne bodo nikoli mogli pokazati svojih sposobnosti, ker so mesta, kjer to človek lahko počne, zasedena z razno raznimi zgolj Janševimi privrženci. Koliko so zares sposobni, pa je precej veliko vprašanje in to bi se pokazalo šele, ko bi znotraj stranke uvedli pozitivno kadrovsko selekcijo, ki jo tako kot v vseh drugih parlamentarnih strankah še nimajo.

Prepričani smo, da je tak partijski način kadrovanja že davno tega povozil čas in zato bomo s svojim vzgledom dokazali, da je možno delati tudi drugače. To je nujno, ker drugače ne bomo prišli iz te že kar blodnje v temi. Pa ne samo v strankah, na vseh področjih naše družbe bo potrebno urediti vse tako, da bodo v ospredje končno začeli prihajati le najboljši med najboljšimi. To bomo predlagali kot del novega družbenega dogovora.

Iz že zapisanega in še drugih izvajanj boste gotovo razumeli, da predlagamo in bomo izvajali ter bili vzgled, ko se bodo najboljši kadri morali izluščiti že ob snovanju programa stranke. Le delo, dejanja bodo pripeljala ljudi v ospredje, ko bodo potem naši TOP kandidati in kandidatke tudi za najbolj izpostavljena mesta v stranki, državi in lokalnih skupnostih. Nič ne bo tako pomembno, kot to kaj človek zna, česa je sposoben, kaj je naredil do sedaj in kakšne vizije ima za naprej oz. za razreševanje nakopičenih problemov. Gradili bomo; tiste, ki so bolj navajeni podirati, pa bomo s svojim vzgledom prepričali, naj se zgledujejo po nas in vseh, ki so zapriseženi graditelji.

Slovenija ima potenciale, tako doma kot v svetu. Mnogi so odšli po svetu s trebuhom za kruhom s culo ali pa s kovčkom in so si tam ustvarili domove, tovarne, podjetja in vse to, kar bi lahko doma, če bi bile razmere drugačne. Mar ni že čas, da tudi njih prosimo, naj pridejo in pomagajo postaviti Slovenijo na nove trdne temelje, na katerih bo moč graditi prihodnost tudi njihovih otrok, vnukov in pravnukov? Ni že čas, da uredimo vse tako, da bomo, kjerkoli se bomo pojavili, z veseljem in ponosom povedali drugim, da smo pripadniki slovenskega naroda? SLOVENCI. Prepričani smo, da lahko naredimo vse potrebno, da se bo tudi splačalo biti Slovenec.

Ampak za to in vse, kar je že zapisano v temeljnih programskih izhodiščih, potrebujemo samo to, da vsak član te družbe opravi svoje delo. Nekateri tisto najtežje, najzahtevnejše glede na njihove sposobnosti, spet drugi zgolj to, da bodo ob pravem trenutku obvestili sosede, znance, prijatelje po e-pošti, z letakom, plakatom ali pa kar od ust do ust, kaj je treba narediti.

Prav nič do sedaj se ni naredilo samo. Da smo tukaj, da lahko sporočamo naše namere in vas spodbujamo k sodelovanju, so zaslužni ljudje, ki so pomagali vzpostaviti spletno stran, jo dograjevati, se dobivati na sestankih, pripravljali so srečanja, se peljali na lastne stroške v Maribor, Koper, tudi v tujino. Zbrali so pogum in šli na TV soočenja, brez šol retorike, vaj, dodatnega učenja nastopanja, da bi ugajali množicam. Povedali pa so tako kot so čutili, da bi začutili to tudi drugi. Po svojih najboljših močeh, nesebično, iskreno brez dlake na jeziku. In to vse zato, ker smo odgovorni člani te družbe in verjamemo v veliko boljšo Slovenijo.

Zdaj je poteza tudi na vas, ki zagotovo razumete, da ne bo nihče naš odrešitelj iz teh zagat, ampak smo odrešitelji lahko samo sami sebi. Kot je že bilo zapisano, posredno demokracijo je že leta nazaj povozil čas, vse bolj bomo, če hočemo res napredovati,  sami tisti, ki bomo odločali o svoji usodi, ko bomo vse manj pripravljeni svojo usodo prepustiti v upravljanje nekim izbrancem, ki se lepo smehljajo s plakatov in s TV ekranov. Zato zdaj oblikujemo politično opcijo, ki bo vzgled preseganja takšne prakse. In pri tem lahko sodelujete tudi sami. S svojimi prepričanji, znanjem, sposobnostmi in izvirnimi rešitvami za razreševanje nakopičenih problemov. Nič drugega ne bo nihče od vas zahteval, le to, da se odločate na podlagi vaših strokovnih in etičnih prepričanj.

In zdaj je čas za dejanja, govorjenja je bilo v vseh teh letih veliko. Upamo, da ne zaman, ker smo sproti tudi trdo delali in to nameravamo početi tudi naprej, da naše delo postaja ljubezen, ki bo vidna povsod.

Izvolite, če tako že čutite, natisniti USTANOVNO IZJAVO, da bomo lahko tudi pravno formalno ustavnovili novo politično skupino, ki bo trdno in neomajno zaradi našega dela za skupno dobro napredovala in se razvijala, zaradi nje pa tudi in predvsem Slovenija. Ustanovno izjavo je treba izpolniti in Vaš podpis overiti na katerikoli Upravni enoti ter jo poslati na naš naslov, ki je sicer:

Gibanje OPS, Stara Vrhnika 116, 1360 vrhnika.

Ustanovno izjavo lahko prinesete izpolnjeno in overjeno tudi na ustanovni zbor, ki bo predvidoma v drugi polovici meseca Vinotoka (oktobra). O natančnem kraju in času boste obveščeni pravočasno.

Na spletni strani pod poglavjem "Drugačna politika" pa si lahko natisnete ali preberete STATUT in temeljna PROGRAMSKA IZHODIŠČA, ki so podlaga, da, če se z njimi strinjate, pristopite k Stranki Osveščenih Politikov Slovenije oz. ste njen ustanovni član/članica. Ti zapisi vam bodo pomagali, da boste obvestili še koga in ga navdušili za pomoč pri ustanovitvi za pristop in delovanje v njej, ali pa zgolj zato, da bo podprl naše delo.

Vsak sam je močan, skupaj smo nepremagljivi!

Osvobodimo, Očistimo in Prenovimo Slovenijo!

 

 

Komentarjev 

 
#4 Troha 23:45 14-10-2011
No fino, da ste se oglasili še tukaj. No pa nanizajte nekaj mojih izpadov,spoštov ani gospod "skeptik" in podpišite se s svojim imenom in priimkom. Bo šlo, saj če nekoga obtožite da ima izpade, morate za to navesti tudi argumente. Kakšne izpade, kdaj, kje, kako itd. No z besedo na dan in ne se bati, ne bom vas tožil, nisem Janez Janša, ki toži vsakogar, ko tudi ve, da kar je povedal je čista resnica. Še več, dobi tudi priče, ki pridejo za njega lagat na sodišče pod prisego, da ne rečem, da so med njimi celo častniki slovenske vojske. No, da slišimo zbrana publika, gospod se bo v skladu z temeljno človeško kulturo predstavil in potem bo opisal moje zaenkrat še domnevne izpade.

Izvolite gospod junak, beseda je vaša!



Izvolite,
Citat
 
 
#3 skeptik 10:24 14-10-2011
Žal,me ne prepričate,nise m pozabil trohovih
izpadov,dobro naj si izpraša vest,skratka
temu bi lahko rekli MORBIDNOST!
Citat
 
 
#2 CZPNN-1 08:48 31-08-2011
Še ena stranka, ki ji bomo ostra opozidija, vseeno čestotamo tudi mi.
Citat
 
 
#1 Gaja Leskovec 18:32 27-08-2011
Tako se dela, ČESTITAM!
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali ste za to, da se ukine prisilno plačevanje RTV dajatve, ker RTV SLO dokazano ne deluje v skladu z zakoni in USTAVO RS
 
Trenutno je na strani
Prisotni 98 gostov .
AKTUALNO

 

Ljudska pobuda - peticija za sprejem Zakona OPS - Zakon za Odpravo Privilegijev Socializma (komunizma) PROSIMO PODPIŠITE!

PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Podpišite, če želite živeti v najkrajšem možnem času najkasneje pa v 10-ih letih v taki državi Sloveniji!
****************************
****************************

Sprenevedanje oblastnika in novinarke, odlika takih ljudi je, da kar jim ne ustreza preprosto ignorirajo

Kazenska prijava zoper osumljenega g. Mira Cerarja

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 25-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Začnite RAZMIŠLJATI in DELOVATI!

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Po petnajstih letih aktivnega delovanja se Gibanje OPS prvič predstavi na RTV SLO


Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Zaseben pogovor z gospodom tovarišem Borisom Štefanecom, kdo je v resnici, si boste iz te korespondence vtis ustvarili sami

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

NEZASLIŠANO: Eden od elementov podtalnega genocida nad slovenskim narodom je tudi dvojno obdavčevanje slovenskih delovnih migrantov v Avstrijo!

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

BRUTALNA TIRANIJA NAD DRŽAVLJANI REPUBLIKE SLOVENIJE, KOT BI BILI KRIMINALCI

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Voz je boljševikom ušel po bregu!

Karakterne lastnosti BOLJŠEVIKOV

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Ustavimo mučenje gospe Milene Tanko!

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

IZJAVA ZA JAVNOST

1. dan gladovne stavke+DNEVNIK nadaljevanja

Ladislav Troha o svojem "incidentu" na RTV SLO, stavkovnih zahtevah in pričakovanih novih poizkusih diskreditacij režimskih medijskih trobil in udbovskih plačancev

Kratka kronologija

ZAHTEVAMO ODGOVORNOST OD LETA 1990 DO DANES - GLADOVNA STAVKA DO UVELJAVITVE ZAHTEV LADISLAVA TROHE

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

ZBOR SLOVENSKEGA NARODA ZA OSVOBODITEV RTV SLO

Združimo vse zdrave sile v Sloveniji in naše ljudi iz tujine v KOALICIJI KARANTANIJA

Bo Slovenija vstala od mrtvih?

slovenija na kriu1.bmp - 1.60 Mb

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

PETICIJA - REKLAMACIJA ZA ZAVRNITEV PLAČEVANJA VSILJENEGA RTV PRISPEVKA

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

Kaj storiti, da pridemo Slovenci iz te blodnje v temi, razlaga prvega in drugega koraka za uresničitev VIZIJE za Slovenijo do leta 2024

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Bo Ivan Janez Janša odšel v zapor?

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

Drugačne in boljše Slovenije ne moremo graditi brez vas

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

OPS srečanje v Mariboru

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

OBRAČAMO SE NA VAS, KER VEMO, DA BOSTE RAZUMELI IN BOSTE POMAGALI, ZAUPAMO VAM IN VAS SPOŠTUJEMO

Bili smo na srečanju OPS z odločnimi Ljudmi v Luciji pri Portorožu

O dobrodelnosti na slovenskem

DELAMO ZA SLOVENIJO, NAŠO ŠIRŠO DRUŽINO, KATERE ČLANI IN ČLANICE STE TUDI VI!

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

RESNICA NAS BO OSVOBODILA! PREDLOG DELOVANJA ODLOČNIH LJUDI ZA VNOVIČNO ZDRUŽITEV SLOVENSKEGA NARODA!

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Osvoboditev, Očiščenje, Preporod Slovenije!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

Ali ti veliki Čas je prešinil srce in razum, ali stoletni tvoj strah je izginil, prevzel te pogum?

Srečanje za dogovor KAJ STORITI

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

ZAKAJ MORA UPOKOJENI ŠVICARSKI PODJETNIK DR. ČANŽEK PRI SVOJIH 85 LETIH DEŽURATI NA INTERNETU IN BLATITI VSAKOGAR, KI JE TRN V PETI UDBO-KOMUNISTIČNI NOMENKLATURI?

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

OBVESTILO IN OPRAVIČILO!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 100 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?

Konstruktivna razprava o VIZIJI za Slovenijo - HVALA, spoštovana gospa Vakar Manfreda!

KOALICIJA KARANTANIJA OPERIRA Z LAŽNIMI PODATKI PRAVIJO NEKATERI, KI SE BOJIJO, DA BI SLOVENSKI NAROD SPREGLEDAL IN ZMAGAL!

LADISLAV TROHA POJASNI KAKO SE JE UGRABIL SAM

PRIHAJA ČAS ZA TRDNO, NEOMAJNO IN ODLOČNO ALTERNATIVO VSEM OBSTOJEČIM LEVO DESNO ANGAŽIRANIM STRANKAM, KI SO V 22 LETIH DELOVANJA SPRAVILE SLOVENIJO IN SLOVENSKI NAROD V GROZLJIV POLOŽAJ

Butalci iščejo izhod iz krize

"Pravljica" o Kuri

POZIV ZA ORGANIZACIJO PREDSTAVITEV VIZIJE ZA SLOVENIJO ZA NASLEDNJE DESETLETNO OBDOBJE! 2013 - 2023

Kot smo v OPS napovedali, da bodo plonkali: Predsednik Pahor sklical prvo konferenco Slovenija 2030

Nov poizkus diskreditacije iz obupa, lakaji uničevalcev Slovenije pisarijo ostudne pamflete

Posvet na temo 90. člena Ustave Republike Slovenije pri Predsedniku Državnega Zbora, 3.04.2013

ZOPET NEZASLIŠANA MEDIJSKA CENZURA, CELO, KO GRE ZA SPREMINJANJE SLOVENSKE USTAVE

FB lustracija, diskreditacije,...kaj sledi??!

VIZIJA ZA SLOVENIJO 2014 - 2024

korak 1 - 27.paril.jpg - 50.40 Kb

KORAK ŠTEVILKA 1 ZA URESNIČITEV VIZIJE ZA SLOVENIJO ZA OBDOBJE 2014 - 2024


KORAK ŠTEVILKA 2 - KADROVSKA PRENOVA SLOVENSKE DRUŽBE

VIZIJA ZA SLOVENIJO 2014 - 2024, KORAK ZA URESNIČITEV ŠT. 2 - DODATNA ARGUMENTACIJA IN OPIS


KORAK ŠTEVILKA 3 - POSTAVITEV PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE, ONEMOGOČANJE PRAVIH TATOV, VRAČANJE POKRADNEGA, ODPRAVA KRIVIC


KORAK ŠTEVILKA 4 - UVEDBA VSE BOLJ NEPOSREDNE DEMOKRACIJE - VLADAVINE LJUDSTVA


korak t. 5.jpg - 30.37 Kb

KORAK ŠTEVILKA 5 - ZAGON VSEH INTELEKTUALNIH IN GOSPODARSKIH POTENCIALOV, RAZCVET SLOVENSKEGA GOSPODARSTVA

KORAK ŠTEVILKA 6 - PREHRANSKA, VODOOSKRBNA IN ENERGIJSKA SAMOZADOSTNOST IN ČISTEJŠE OKOLJE

KORAK ŠTEVILKA 7 - DUHOVNI, ETIČNI IN MORALNI PREPOROD SLOVENSKE DRUŽBE

opslogo.jpg - 5.00 Kb

cirk1.jpg - 3.18 Kb

Z nakupom izjemno zanimive knjige za razumevanje sedanjosti, pomagate delovanju Gibanja OPS

Intervju Ladislava Trohe za internetni kanal "ZDAJ PA DOST!"

V samo sedmih minutah gospod dr. Dužević iz sosednje Hrvaške razloži pošteno in iz srca kaj je njihova težava

ŠOKANTNO!!! Pa dober tek!

ČAST, SPOMIN, ČLOVEK

Novinarska profesionalnost

Demonstracije ljudi se obračajo zoper tiste, ki so jih podpihnili in usmerjali za svoje interese

KOALICIJA KARANTANIJA ZA ZMAGO NA PARLAMENTARNIH VOLITVAH

OPS dobil odgovor iz EU Parlamenta

Nismo (še) objavili vsega, kar se tiče ŠKANDALA na Državni volilni komisiji!!!

Zakaj ljudje vse bolj množično pristopajo v OPS?

Kaj pa zdaj, gospe in gospodje?

Napačen odgovor gospoda tovariša DR. Gregorja Viranta, predsednika DZ RS

Vloga za sestanek z Predsednikom Državnega zbora RS - Čakamo odgovor

KRIMINALISTI "SLOVENSKE POLICIJE" NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI S SKORAJ 14 DNEVNO ZAMUDO!

KAMORKOLI SE OZREŠ, JE UDBA POVSOD!

Zdaj vas bodo strički iz ozadja zavrgli kot obrabljen kos garderobe!

Pred našimi očmi se dogaja NOVA udbofašistoidna prevara!

NEZASLIŠAN ŠKANDAL NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI RS! VPRAŠLJIVI VSI REZULTATI VOLITEV IN REFERENDUMOV DO SEDAJ?

Stare igralce je treba umakniti, nastaviti pa mlade-"nove obraze", a sistem bo šel naprej svojo pot kot do sedaj...?

Zavodi za kulturo, turizem in šport ter podobne institucije...

Gibanje OPS dobilo ODLOČBO za nadzor dela Državne volilne komisije

UDBA - SDV - MONTIRANI SODNI PROCESI, KI SO PRAKSA ZOPER OPOREČNIKE ŠE DANES!

Vlado RS nove revolucionarne tehnologije za izboljšanje kakovosti življenja ne zanimajo

Posega v Ustavo RS kar se tiče 90. člena ne bomo dovolili


Neuspešen civilni nadzor Državne volilne komisije

Kaj nam preostane drugega, kot prezir, ignoranca in bojkot njihovih iger?

Sporočilo vsem, ki mislite, da ste svobodni

Spodbujanje podjetništva in samozaposlovanja v Sloveniji

Radio LASER iz Slovenj gradca podira slovenski medijski zid

Liberalna anatomija

STEČAJNA HOBOTNICA SODNIKOV IN SODELAVCEV Z IMENI IN PRIIMKI

Slovenija v gospodarski blokadi in vsebinsko konkretni izhodi za takojšen razvoj

Hočemo, zmoremo, znamo...Očistiti in Preporoditi Slovenijo!

Posnetka s tiskovne konference Gibanja OPS, ki so jo vsi osrednji mediji IGNORIRALI

Vabilo na tiskovno konferenco OPS, ki so ga vsi povabljeni medij, urednice, uredniki, novinarke, novinarji IGNORIRALI

Obvestilo in opozorilo za slovensko javnost

VSAKA PODOBNOST Z DOGAJANEM V ZDA S SLOVENIJO JE ZGOLJ NAKLJUČNA, MAR RES?

SE SPLOH ZAVEDATE KAJ POMENI OBLASTNIŠKI POSEG V 90. ČLEN USTAVE?

REFLEKSIJA OB PRVOMAJSKIH PRAZNIKIH

VLAK NOROSTI

V SLOVENIJI SMO SOOČENI Z MAFIJSKO OBLASTNIŠKO STRUKTURO

ČAS JE ZA DRUGAČNO REPUBLIKO!

Združevanje znanstvenikov/raziskovalcev v javnem sektorju kot nuja za rešitev nakopičenih problemov javnih raziskovalnih in visokošolskih zavodov

NAJPREJ USTAVIMO UNIČEVANJE SLOVENIJE IN SLOVENSKEGA NARODA! POTEM PA NAREDIMO KAR SMO DOLŽNI NAREDITI ZA POZITIVEN PREPOROD SLOVENIJE!

JAVNI POZIV PREDSEDNIKU VLADE IN RKC

Zadeva, ko je državljan te države za 124,38 € dolga izgubil svoj dom, še zdaleč ni zaključena

Slovenija je še vedno TOTALITARNA KOMUNISTIČNA država s politično policijo, ki zganja tiranijo nad svojimi državljani!!!

Odprto pismo evropskim in slovenskim demokratom

Kučan-kebab-bosanski lonac... in pohabljena nacija

Od predsednika nove slovenske Vlade RC Ivana Janeza Janše povsem upravičeno pričakujemo in zahtevamo

Koga čakate? Odrešitelje? To ste lahko samo vi, sami sebi in v pomoč celotni družbi

Pa jo imamo, novo staro vlado Ivana Janeza Janše

Zakaj v Sloveniji nismo izvedli LUSTRACIJE

Kdo bo nadziral kakovost naše hrane, vode,zraka,...?