Ustanovna izjava in statut nove politične skupine, Osveščeni Politiki Slovenije

Spoštovani Slovenci, cenjene Slovenke, lepo pozdravljeni vsi državljani in državljanke Republike Slovenije, doma in po svetu!

Prepričani smo, da smo v času našega delovanja in odkar imate možnost prebirati dejavnosti Gibanja OPS, mnogim odprli oči!? To je bil v vsem tem času naš osrednji namen. Ker smo prepričani tudi, da vas je vse več, ki razumete, za kaj v Sloveniji pri celotni stvari gre, smo se odločili, da dejavno posežemo tudi na politično področje. K temu dejanju nas vse bolj prepričujejo žal tudi vse slabše razmere in ljudje, ki so nas spodbudili že večkrat do sedaj, da je treba nekaj narediti na političnem prizorišču. Sfera civilne družbe ima zaenkrat omejen vpliv, saj bo treba do normalne in samoumevne uveljavitve neposrednega odločanja še marsikaj narediti. Tudi preurediti miselnost v marsikateri glavi.

Zavedamo se, da je potrebno delovati tudi politično, ker drugače, še posebej v zdajšnjih razmerah, ne moremo uvajati in izvajati potrebnih korenitih sprememb. Prepričani smo, da ste se že mnogi seznanili s smernicami drugačne politike, ki jo nameravamo izvajati. V mnogočem bo drugačna od zdajšnje, za katero skoraj vsi ugotavljamo, da je zašla v slepo ulico. Ta ista pa je v slepo ulico žal zavozila tudi Slovenijo in zdaj zaman išče bližnjice, da bi prišla na prave poti.

Žal je vedno tako, da kdor zavozi, težko najde rešitev za izhod. Zato je nujno in čimprej zamenjati posadko, ki je odgovorna za to, da smo obtičali v tej slepi ulici. Kar se tiče nas, nismo eni tistih, ki bi hoteli zamenjati obstoječe politike na njihovih stolčkih, da bi zgolj z manjšimi nijansami nadaljevali sedenje na njih. Temu potem lahko rečemo, da je samodržec zamenjal samodržca. Tudi nočemo v prerivanje za te t.i. stolčke, ker se zavedamo, kako veliko odgovornost prinese morebitno zaupanje ljudstva za vodenje države. 

Položaj vodenja jemljemo kot odgovornost za delo v skupno dobro in ne kot privilegij za svoje udobje. Ravno zaradi tega pristopamo k oblikovanju temeljev za novo politično skupino preudarno in z velikim premislekom. Pri takem delu se ne da prehitevati, zato ne bomo stihijsko in na vrat na nos snubili nekih kandidatk in kandidatov, da bi zasedli še nezasedena mesta v volilnih okrajih, temveč bomo v skladu s statutom, ki ne bo zgolj mrtva črka na papirju, izpeljali kadrovanje, kot bi to naredil najbolj skrben gospodar, ki želi v ospredju na primer gospodarske družbe najboljše možne kadre.

Nič hudega, če bodo predčasne volitve že čez tri mesece, se pač na teh volitvah ne bomo pojavili, morda nam ne bo uspelo niti do spomladi. Mimogrede lahko pošpekuliramo, da so zdajšnji oblastniki pohiteli z napovedjo predčasnih volitev tudi zaradi tega, ker se resnična njihova opozicija še ni oblikovala in organizirala do te mere, da bi celovito in uspešno nastopila na volitvah. Zato ni težav, če pride do ponovnega obrata med njimi in bo zopet prišel v ospredje Janez Janša s svojo garnituro nedemokratično izbranih sodelavcev. Veliko jih je v ozadju v njegovi stranki, ki ne bodo nikoli mogli pokazati svojih sposobnosti, ker so mesta, kjer to človek lahko počne, zasedena z razno raznimi zgolj Janševimi privrženci. Koliko so zares sposobni, pa je precej veliko vprašanje in to bi se pokazalo šele, ko bi znotraj stranke uvedli pozitivno kadrovsko selekcijo, ki jo tako kot v vseh drugih parlamentarnih strankah še nimajo.

Prepričani smo, da je tak partijski način kadrovanja že davno tega povozil čas in zato bomo s svojim vzgledom dokazali, da je možno delati tudi drugače. To je nujno, ker drugače ne bomo prišli iz te že kar blodnje v temi. Pa ne samo v strankah, na vseh področjih naše družbe bo potrebno urediti vse tako, da bodo v ospredje končno začeli prihajati le najboljši med najboljšimi. To bomo predlagali kot del novega družbenega dogovora.

Iz že zapisanega in še drugih izvajanj boste gotovo razumeli, da predlagamo in bomo izvajali ter bili vzgled, ko se bodo najboljši kadri morali izluščiti že ob snovanju programa stranke. Le delo, dejanja bodo pripeljala ljudi v ospredje, ko bodo potem naši TOP kandidati in kandidatke tudi za najbolj izpostavljena mesta v stranki, državi in lokalnih skupnostih. Nič ne bo tako pomembno, kot to kaj človek zna, česa je sposoben, kaj je naredil do sedaj in kakšne vizije ima za naprej oz. za razreševanje nakopičenih problemov. Gradili bomo; tiste, ki so bolj navajeni podirati, pa bomo s svojim vzgledom prepričali, naj se zgledujejo po nas in vseh, ki so zapriseženi graditelji.

Slovenija ima potenciale, tako doma kot v svetu. Mnogi so odšli po svetu s trebuhom za kruhom s culo ali pa s kovčkom in so si tam ustvarili domove, tovarne, podjetja in vse to, kar bi lahko doma, če bi bile razmere drugačne. Mar ni že čas, da tudi njih prosimo, naj pridejo in pomagajo postaviti Slovenijo na nove trdne temelje, na katerih bo moč graditi prihodnost tudi njihovih otrok, vnukov in pravnukov? Ni že čas, da uredimo vse tako, da bomo, kjerkoli se bomo pojavili, z veseljem in ponosom povedali drugim, da smo pripadniki slovenskega naroda? SLOVENCI. Prepričani smo, da lahko naredimo vse potrebno, da se bo tudi splačalo biti Slovenec.

Ampak za to in vse, kar je že zapisano v temeljnih programskih izhodiščih, potrebujemo samo to, da vsak član te družbe opravi svoje delo. Nekateri tisto najtežje, najzahtevnejše glede na njihove sposobnosti, spet drugi zgolj to, da bodo ob pravem trenutku obvestili sosede, znance, prijatelje po e-pošti, z letakom, plakatom ali pa kar od ust do ust, kaj je treba narediti.

Prav nič do sedaj se ni naredilo samo. Da smo tukaj, da lahko sporočamo naše namere in vas spodbujamo k sodelovanju, so zaslužni ljudje, ki so pomagali vzpostaviti spletno stran, jo dograjevati, se dobivati na sestankih, pripravljali so srečanja, se peljali na lastne stroške v Maribor, Koper, tudi v tujino. Zbrali so pogum in šli na TV soočenja, brez šol retorike, vaj, dodatnega učenja nastopanja, da bi ugajali množicam. Povedali pa so tako kot so čutili, da bi začutili to tudi drugi. Po svojih najboljših močeh, nesebično, iskreno brez dlake na jeziku. In to vse zato, ker smo odgovorni člani te družbe in verjamemo v veliko boljšo Slovenijo.

Zdaj je poteza tudi na vas, ki zagotovo razumete, da ne bo nihče naš odrešitelj iz teh zagat, ampak smo odrešitelji lahko samo sami sebi. Kot je že bilo zapisano, posredno demokracijo je že leta nazaj povozil čas, vse bolj bomo, če hočemo res napredovati,  sami tisti, ki bomo odločali o svoji usodi, ko bomo vse manj pripravljeni svojo usodo prepustiti v upravljanje nekim izbrancem, ki se lepo smehljajo s plakatov in s TV ekranov. Zato zdaj oblikujemo politično opcijo, ki bo vzgled preseganja takšne prakse. In pri tem lahko sodelujete tudi sami. S svojimi prepričanji, znanjem, sposobnostmi in izvirnimi rešitvami za razreševanje nakopičenih problemov. Nič drugega ne bo nihče od vas zahteval, le to, da se odločate na podlagi vaših strokovnih in etičnih prepričanj.

In zdaj je čas za dejanja, govorjenja je bilo v vseh teh letih veliko. Upamo, da ne zaman, ker smo sproti tudi trdo delali in to nameravamo početi tudi naprej, da naše delo postaja ljubezen, ki bo vidna povsod.

Izvolite, če tako že čutite, natisniti USTANOVNO IZJAVO, da bomo lahko tudi pravno formalno ustavnovili novo politično skupino, ki bo trdno in neomajno zaradi našega dela za skupno dobro napredovala in se razvijala, zaradi nje pa tudi in predvsem Slovenija. Ustanovno izjavo je treba izpolniti in Vaš podpis overiti na katerikoli Upravni enoti ter jo poslati na naš naslov, ki je sicer:

Gibanje OPS, Stara Vrhnika 116, 1360 vrhnika.

Ustanovno izjavo lahko prinesete izpolnjeno in overjeno tudi na ustanovni zbor, ki bo predvidoma v drugi polovici meseca Vinotoka (oktobra). O natančnem kraju in času boste obveščeni pravočasno.

Na spletni strani pod poglavjem "Drugačna politika" pa si lahko natisnete ali preberete STATUT in temeljna PROGRAMSKA IZHODIŠČA, ki so podlaga, da, če se z njimi strinjate, pristopite k Stranki Osveščenih Politikov Slovenije oz. ste njen ustanovni član/članica. Ti zapisi vam bodo pomagali, da boste obvestili še koga in ga navdušili za pomoč pri ustanovitvi za pristop in delovanje v njej, ali pa zgolj zato, da bo podprl naše delo.

Vsak sam je močan, skupaj smo nepremagljivi!

Osvobodimo, Očistimo in Prenovimo Slovenijo!

 

 

Komentarjev 

 
#4 Troha 23:45 14-10-2011
No fino, da ste se oglasili še tukaj. No pa nanizajte nekaj mojih izpadov,spoštov ani gospod "skeptik" in podpišite se s svojim imenom in priimkom. Bo šlo, saj če nekoga obtožite da ima izpade, morate za to navesti tudi argumente. Kakšne izpade, kdaj, kje, kako itd. No z besedo na dan in ne se bati, ne bom vas tožil, nisem Janez Janša, ki toži vsakogar, ko tudi ve, da kar je povedal je čista resnica. Še več, dobi tudi priče, ki pridejo za njega lagat na sodišče pod prisego, da ne rečem, da so med njimi celo častniki slovenske vojske. No, da slišimo zbrana publika, gospod se bo v skladu z temeljno človeško kulturo predstavil in potem bo opisal moje zaenkrat še domnevne izpade.

Izvolite gospod junak, beseda je vaša!Izvolite,
Citat
 
 
#3 skeptik 10:24 14-10-2011
Žal,me ne prepričate,nise m pozabil trohovih
izpadov,dobro naj si izpraša vest,skratka
temu bi lahko rekli MORBIDNOST!
Citat
 
 
#2 CZPNN-1 08:48 31-08-2011
Še ena stranka, ki ji bomo ostra opozidija, vseeno čestotamo tudi mi.
Citat
 
 
#1 Gaja Leskovec 18:32 27-08-2011
Tako se dela, ČESTITAM!
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali že razumete, da je KORONA PLAN-DEMIJA začetek ODKRITE vojne SATANISTOV zoper celotno človeštvo?
 
Trenutno je na strani
Prisotni 109 gostov .
AKTUALNO

OSVOBODILNI PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Tako se je začelo: Pandemija KORONAVIRUS -VIRUSNI MARKETING!

CORONA PREVARA ŠE ENKRAT RAZKRINKANA - NAČRT ZA POHOD V LJUBLJANO 5.11.2020

HOČEMO BITI INFORMIRANI!

Boste po tem razkritju medijske prevare še vedno razmišljali, da bi 5. novembra ostali doma?

Fašistična tiranija se že izvaja,revščina trka na vrata,JE TO NAŠA NOVA NORMALNOST,SLOVENCI?

SLOVENCI, ZDAJ NAŠA SODBA SE PIŠE, ZAPIŠIMO JO SAMI! ZDAJ ALI NIKOLI!

Slovenija na razpotju, ena pot
vodi v svetlo prihodnost, druga v pogubo!

Zažvižgala je gospa Sabina Senčar, dr. medicine, VSA ČAST!

OPOZORILO ČLOVEŠTVU!

Priče smo najhujši tiraniji po drugi svetovni vojni!

PSIHOLOŠKA VOJAŠKA OPERACIJA COVID19 - ob široki medijski propagandi se izvaja še načrtovana druga faza po scenariju EVENT201 že od oktobra 2019

REŠITEV JE SAMO ENA, SKUPAJ STOPITI IN IZVESTI ISLANDSKI MODEL OSVOBAJANJA!

Hlapci svetovne in slovenske masonerije vam bodo s policijo vdirali v vaše domove!

Upamo, drage Slovenke in Slovenci, da vam bo to, kar pravijo različni zdravniki sveta, združeni v World Doctors Alliance, dalo misliti!

Kaj pa sklep in pravni pouk, gospoda pravniki v Državnem zboru?

JA, PRETIRAVALI SMO, je izjavil glavni uradni nemški medij ARD...

GREMO, SLOVENIJA, NA POT, KI VODI V SVETLO PRIHODNOST!

Najpomembnejši video na planetu ZEMLJA zdaj!

PLES V MASKAH - ALI KAKO UBITI RESNICO?

Odgovor je tukaj! Kaj naj storimo Slovenci, da vsi zmagamo!

Dr. Uroš Dobnikar: COVID 19: Javni poziv zdravnikom in Zdravniški zbornici Slovenije

Poziv tožilcem in vidnim drugim oblastnikom, ki sodelujejo pri zločinu zoper človeštvo!


Dr. Reiner Füllmich: "CORONA škandal je zagotovo največji zločin zoper človeštvo."

26 LET OPTIMUMA, TOKRAT V ČASU ORGANIZIRANE PLANDEMIJE COVID-19

CORONA VIRUS NI NAJVEČJA LAŽ V ZGODOVINI ČLOVEŠTVA, JE LE OTROK MATERE VSEH LAŽI!

Poziv Vladi Janeza Janše Gospod Gregor Knafelc, dr.dent. medicine, si na Medicinski fakulteti ni pustil oprati možganov

DESET ZAPOVEDI — tokrat iz ZDA

Ne nasedajte novi kontrolirani opoziciji in ne bojujte se s sodržavljani, ki nosijo ali ne nosijo mask, ker mafija želi, da se pobijete med seboj!

SLOVENCI UMORJENI BOSTE!

Zakaj nas zastrupljajo z wi-fi in nevrotoksini, DR. DIETRICH KLINGHARDT

Naravna znanost o zdravju je bila tema na zborovanju ZA ŽIVLJENJE in OOPS

Teste in aparate KOVID 19 je svetovna mafija distribuirala že leta 2018!

Je to vaša nova fašistična normalnost, gospa tovorišica Simona Kustec?

POZOR, POZOR TO VELJA TUDI ZA SLOVENIJO, ZDRAVNIK OPOZARJA

David Icke pove, kar mora izvedeti svet!


Črni oblaki se zgrinjajo nad staroselski evropski slovenski narod! Se bliža bankrot in razkosanje?

KRIMINAL NA KRIMINAL, PANDEMIJA KORONA KRIMINALA!

Narod, DOPUSTOV JE KONEC, tudi v Sloveniji so hlapci domače in svetovne masonerije že začeli zaostrovati!

MASKERADA in SOCIALNO DISTANCIRANJE

UGASNIMO TELEVIZORJE IN DELUJMO PO SVOJI VESTI!

Sloveniji vladajo HLAPCI slovenske in svetovne MAFIJE!


Španski zdravnik brez dlake na jeziku o SVETOVNI KORONA PREVARI!


640 zdravnikov trdi, da je KOVID 19 SVETOVNA PREVARA! (VIDEO in prevod v SLO jezik)

Predsednik Belorusije odločno zoper NWO, razkril vsote podkupnine, če bi igral igro KORONA PLANDEMIJA

Dokumentarni film o KORONA PREVARI na največji angleški internetni medijski platformi LONDON REAL

Je WHO hotela podkupiti beloruskega predsednika Lukašenka z 92 milijoni USD?

Ponovno smo pisali vodstvu RTV SLO in prejeli smo odgovor!

Kdaj torej pridemo, glavna urednica Televizije SLO, gospa Manica Janežič Ambrožič?

Zastrašujoča RESNICA, razkrita s strani enega od nekdanjih vodilnih v VODAFONE-u

Potrebujete Slovenci še dokazov iz sveta, da prihaja POGROM NAD VAS IN VAŠE OTROKE?

RTV SLO: Tomo Križnar, "NEKAJ JE ZADAJ ZA KORONA VIRUSOM"

V Ameriki se je že začelo, otroci zbolevajo za nepoznanimi boleznimi!

Aplikacija "OSTANI ZDRAV", še ena prevara za uvedbo popolnega nadzora!

Kaj šele prihaja v novih cepivih "proti" KORONA "VIRUSU"!?

Avstralija ječi pod tiranijo fašističnh državnih organov. To čaka tudi Slovenijo!

TO BO POVZROČILO CEPLJENJE-ČIPIRANJE - POVRATKA NAZAJ NI!

Ker jim ni uspelo z EBOLO, skušajo doseči popolno kontrolo nad ljudstvom s KORONO!

Nemci so odvrgli maske, pravijo, da je za njih KORONA PREVARA KONČANA!

V Nemčiji vstalo preko 1.2 milijona ljudi!

Bill Gates: "Cepiti je treba celotno svetovno populacijo!"

Erdoganov cilj je "VELIKA TURČIJA"!

Kje so slovenski duhovniki, v službi vatikanske RKC, ki so menda zavezani širiti RESNICO?

Gripa sovražnica ali naša prijateljica?

Vloga Ministrstvu za zdravje za vpogled v obdukcijske izvide umrlih zaradi bolezni KOVID 19

(VIDEO) Predstavniki Gibanja OPS s predstavniki Slovenske ljudske stranke (SLS)

Čipirali so živali, zdaj smo na vrsti ljudje!

Ubijalski RESPIRATORJI nas stanejo preko 15 milijonov evrov!

Zakaj morate nositi "ZAŠČITNE" maske?

Naša nova članica, gospa profesorica Monika Maku sporoča oblastnikom

Kako je mogoče, da domala vse vlade in mediji lažejo o KORONA pandemiji?

Od samega začetka govorimo, kaj je v ozadju KORONA prevare, že jeseni na voljo 400 milijonov doz cepiv zoper COVID-19

Predsednik Vlade Ivan Janez Janša se je znova zlagal

Šokantno, kako je Rockefeller mafija maja 2010 objavila svoj načrt poteka epidemije

Ivan Janez Janša dvojni tajni agent UDBE in nemške BND?

CEPIVO SMRTI ZA LAŽNO PANDEMIJO KORONA PLAN-DEMIJO!

Razlaga resničnega pomena "KOVID 19"

Zelo zanimive informacije o zaroti zoper človeštvo KORONA PLAN-DEMIJI

Novinarji imajo po Ustavi in zakonu dolžnost posredovati javnosti informacije javnega značaja!

Vseslovenski zbor Osveščenih Prebivalcev Slovenije je na ZBOROVANJU ZA Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije sprejel VIZIJO ZA SLOVENIJO 2030 in Osvobodilni Program narodne enotnosti ZA OOPS

Prijava suma storitve kaznivih dejanj v zvezi z razglasitvijo in ukrepi KORONA PLAN-DEMIJE

UPOR ZOPER ČIPIRANJE IN 5G JE NAŠA PRAVICA IN DOLŽNOST!

KAKO GLOBOKO SEŽE CENZURA V SLOVENSKEM PROSTORU

NEMŠKI ZDRAVNIKI RAZKRINKAJO KORONA PLANDEMIJO PREVARO!

Poziv policistom, vojakom, gasilcem, novinarjem, odvetnikom, poslancem in zdravnikom!

"ZAŠČITNE" MASKE VOJNIH DOBIČKARJEV

Virusov, ki bi skakali iz človeka na človeka NI! NE OBSTAJAJO!

Da bo še bolj jasna svetovna prevara PLAN-DEMIJA KORONA NORIJA!

Javno OPOZORILO IN POZIV vodstvu RTV SLOVENIJA!

Ugledna podjetnica transportnega podjetja zaradi OBLASTNIŠKE NOROSTI KORONA PLAN-DEMIJA, NAREDILA SAMOMOR!

POSLEDNJE PISMO IN PRITOŽBA (PRO)PADAJOČIM OBLASTNIKOM - ORGANIZIRANI KRIMINALNI ZDRUŽBI!

"Žvižgač" Gale fake kot korona plan-demija, enako kolesarski kvazi protestniki

KONEC JE, MASKE SO PADLE - RDEČI VIRUS KOVID 19 JE RAZKRINKAN

Pozabili so ugasniti mikrofon in spet je RESNICA prišla na dan, KORONA PLAN-DEMIJA je svetovna prevara!

Poziv miličnikom in vojakom!

IZVRŠEN DRŽAVNI UDAR IN NAPOVED VOJNE NEPRIVILEGIRANIM LJUDEM!

Strupi v cepivih v Italiji, predstavitev italijanskih strokovnjakov

VKLOPI RAZUM, še ena potrditev SVETOVNE PREVARE!

Dovolj je vaših laži, prevar, zvijač, manipulacij in ropanja narodovega denarja!

Še ena potrditev, da je KOVID 19 PLAN-DEMIJA svetovna prevara!

Tako nas hočejo ČIPIRATI (cepiti), nas imeti na povodcu in nas ubijati!

Ugrabljena RTV SLO zahtevala umik našega videa z YOUTOOBE-a!

"NOVI" KORONA VIRUS, je brez najmanjšega dvoma, zločin nad človeštvom!

Kacinu ušlo v mikrofon, ko bo narod dokončno spregledal bo pa njemu in še komu ušlo
tudi v hlače!

Slovenci, ki nasedate KORONA VIRUS MARKETINGU pazite se, kmalu bodo ukazali obvezno cepljenje

Bill Gates o tisoče milijardah USD, ki jih je vložil v fake teste za KORONO in za razvoj cepiva

Brutalna CENZURA UGRABLJENE RTV SLO, mag. Karin Rižner

EPIDEMIJE KORONA VIRUSA NI: Trdi nemški dr. med. Claus Köhnlein

Janša že 30 let naklada o nujnosti LUSTRACIJE!

Zgodba tvojega suženjstva Pamet PREPOVEDANA! Možen bo tudi državni udar!

Pozdravljeni v Sloveniji KORONA NOROSTI!

Odstopite Predsednik Sami, ker LAŽETE!

"MODI" - SARS Originalni nemški dokument o scenariju KORONA virusa

Hud zdrs RTV SLO, RESNICA je ušla na dan!

Kje ste slovenski intelektualci, profesorji, docenti, doktorji, zdravniki, ali ste vsi padli v histerijo medijskega marketinga
korona norosti?

Dr. Lidija Gajski - KORONA HISTERIJA JE PREVARA!

12 uglednih svetovnih strokovnjakov o CoVid - 19 PANIKI

Nalijmo si čiste vode, KORONA VIRUS je največja
prevara človeštva!

Smrtonosni virus pohlep in corona virus

Vse več pametnih ljudi meni, da gre pri KORONAVIRUSU za novi nateg stoletja!

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 29-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

O dobrodelnosti na slovenskem

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 200 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?