Ena svetovna VLADA, ena digitalna VALUTA, enotni sistem NADZORA!

RUSI OPOZARJAJO, POGLEJTE NAJPREJ KRATEK VIDEO!

https://www.youtube.com/watch?v=_0Qa5HOO1C8

Tudi slepi in gluhi bodo spregledali in slišali.

Ljudje, ste že prebujeni, da vidite vendar, da nas v resnici kuhajo kot žabe?!? Jemljejo nam ustavno zajamčene pravice kot so PRAVICA DO TAKOJŠNJE IN PRAVOČASNE ZDRAVSTVENE OSKRBE, PRAVICA DO DELA, PRAVICE DO SVOBODE GIBANJA, ZDRUŽEVANJA IN PRAVICA DO SVOBODE GOVORA.

KONEC JE, vedite in razumite, njihove osladne besede, češ, zdržite še malo, potrpite še malo, pa bo minilo in bo vse spet kot je bilo, so samo floskule, da bi ne vstali in ne rekli "dovolj je!" 

Kaj bi storili, sprašujemo, če bi vam nekdo, na primer nekdo, ki mu zaupate, javno povedal preko množičnih medijev, da gre za peklenski načrt, po katerem imajo tile na položajih samo dolžnost (če hočejo biti, kjer so) uresničiti dobljene ukaze??? Bi se zdrznili in bi ukrepali, če bi bili 100% prepričani, da gre za načrt uničenja?

Lahko zaupate nam, ker vam govorimo kruto resnici, ni potrebno čakati in nevarno je čakati, da boste to kruto resnico občutili na lastni koži, ko bo cela Slovenija postala koncentracijsko taborišče z več enotami. Najbolj neposlušni bodo izolirani kot nevarni in prikazani kot nevarni za vse poslušne, ubogljive in čipirane.

Uničeno bo gospodarstvo, večina obrtnikov, lastnikov malih in srednje velikih podjetij, pa tudi večji, če so konkurenca korporacijam. Odvzeto bo vse premoženje v zameno za odpis dolgov, uveden bo elektronski evro, na katerem bo slonel UTD, ampak samo za osnovne dobrine, seveda samo, kar bodo za koga določili gospodarji sužnjev.

Vsakogar (ker bo cepljen - čipiran) bodo lahko kadarkoli (ker bo dobil s tekočim čipom svojo ID številko) ugasnili ali pa mu povzročili bolezen, da bo umiral na obroke.

Kdor morda še ne razume, za kaj gre, naj se potrudi tukaj v povezavi raziskati: https://hr.sott.net/article/27943-Predznanje-o-plandemiji

LJUDJE, TO JE PIKA NA i GENOCIDU ALI RODOMORU, KI GA IZVAJAJO 30 LET NAD SLOVENCI.  NAMESTO, DA BI SE KOT NAROD PO LETU 1991, KO SMO ŠLI NA SVOJE, ZAČELI KREPITI, NAPREDOVATI IN VSE BOLJ NORMALNO ŽIVETI, SO NAM SPODKOPAVALI TEMELJE SAMOSTOJNOSTI IN NEODVISNOSTI, NAS DELALI VSE BOLJ ODVISNE OD TUJEGA DENARJA, KORPORACIJ, PREHRANSKIH VERIG, ENERGETSKIH RESURSOV IN TUJIH VARNOSTNIH SIL.

Zadnji trenutek je, da se vsi prebudite, da se zdrznete in razumete, za kaj gre. GRE ZA ZLOČIN ZOPER ČLOVEČNOST IN GENOCID ALI HOLOKAVST NAD NARODI. SLOVENSKI NAROD JE ŠE TOLIKO BOLJ MOTEČ, KER SMO V SRCU EVROPE IN SMO STAROSELCI. KO UBIJEŠ SRCE, UBIJEŠ CELOTNO EVROPO.

ZATO IMAMO TAKO ZAHTEVNO, A HKRATI ENOSTAVNO NALOGO, ČE BI LE RAZUMELI, DA SMO ZDRUŽENI NEUNIČLJIVI. VSAK BI MORAL TO RAZUMETI IN ZDAJ NAPETI VSE SILE ZA TO, DA SE ZDRUŽIMO IN REČEMO VSI KOT EDEN "NE GREMO SE VEČ, VAŠA IGRA JE KONČANA!" TUKAJ BOMO MI ODLOČALI POSLEJ O VSEM IN OD SLEJ BOMO VSI SVOBODNI LJUDJE.

ODSLEJ BOMO VSI ŽIVELI KOT SMO ZAPISALI V VIZIJI SLOVENIJA 2030 IN OSVOBODILNEM PROGRAMU NARODONE ENOTNOSTI OOPS - Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije.

Bomo malce grdo rekli, seveda se bodo šli blokade in globe, če nas vstane 5, 10, 100, 1000. Nič pa jim ne bo pomagalo in nobenega orožja nimajo, ko nas vstane na en dan 10.000, 30.000, 50.000, 100.000, 500.000. Kolikor je slovenskih družin v Sloveniji in samo eden iz vsake se pripelje v Ljubljano in je zgodba zaključena. ZA VEDNO SI BOMO IZBORILI SVOBODO, ZA VEDNO ZATO, KER SI JO BO PO NAŠEM VZGLEDU PRIBORIL CELOTEN SVET.

In tukaj je to, zaradi česar je vredno vstati in se podati na pot, ki pelje, če to razume vsaj pol milijona ljudi, v svetlo prihodnost. Razumite, dragi rojaki, da tega ne bi pisali, če ne bi imeli predloga rešitve. Bili bi tiho kot večina in bi reševali svojo kožo, ki jo bomo zagotovo, če Slovenci ne bomo ENOTNO naredili, kar je pošteno in kar je prav.

http://www.gibanje-ops.com/prispevki-razlicnih-avtorjev/41-prispevki-razlicnih-avtorjev/1348-vseslovenski-zbor-osveenih-prebivalcev-slovenije-je-na-zborovanju-za-osvoboditev-oienje-in-preporod-slovenije-sprejel-vizijo-za-slovenijo-2030-in-osvobodilni-program-narodne-enotnosti-za-oops.html

Slovenski narod, lahko smo prvi, ki se osvobodimo te prevare in zarote v svetu! SAMO EN POGOJ JE, VSTATI VSI KOT EDEN IN GREMO SVOBODI NAPROTI!

NOBENA SILA NAS NE MORE USTAVITI NA TEJ POTI!

POVEJ NAPREJ, DA VIDIMO, ALI BODO RES UPALI USTAVITI INTERNET IN NAM PREKINITI TELEFONSKE ZVEZE, KER POTEM PA MENDA BO ŠE BOLJ JASNO, KAJ VSE SI DRZNEJO.

Zakon, da to lahko naredijo, so si sprejeli že leta 2017, hinavsko in na tiho, torej je jasno, kdaj že so načrtovali to barabijo. Tukaj imate dokaz.
https://arhiv.fokuspokus.si/article/2422?=vlada-vam-bo-lahko-med-izrednim-stanjem-izkljucila-internet-in-telefon

NI VEČ ČASA ČAKATI, ČAS JE ZA ORGANIZACIJO OSVOBODILNE FRONTE O.F. IN N.O.B. TODA ZDAJ Z ENO BISTVENO RAZLIKO. PO KONČANI VOJNI, KI JE V RESNICI NE BO, KER JO BOMO PREPREČILI Z MIROLJUBNO VSTAJO, BO TUKAJ VLADALA SVOBODA, RESNIČNA NEPOSREDNA DEMOKRACIJA - KAR NAROD SAM IN BLAGOSTANJE, NE PA ZNOVA KAKŠNI POVZPETNIKI, ZASLUŽNI ZA "REVOLUCIJO". NE BO NE REVOLUCIJE IN NE BO NOVIH POVZPETNIKOV, KI BI ZAMENJALI TE, KI JIH ZDAJ GLEDAMO NA TV EKRANIH. NAJODGOVORNEJŠA MESTA BODO PREVZELI NAJBOLJŠI KADRI IZBRANI PO STROGIH MERILIH DEJANSKE STROKE, DOBRE MORALE IN ETIKE TER ZARADI PROGRAMOV REŠEVANJA NAKOPIČENIH TEŽAV IN RAZVOJA PODROČJA, KI GA OBVLADAJO, IN JIH BODO KANDIDATKE IN KANDIDATI PREDSTAVILI V KANDIDACIJSKIH POSTOPKIH. 

DELIMO, DA SE NATANČNO VE, ZA KAJ SE ZAVZEMAMO IN BORIMO V GIBANJU OPS. ZA Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije!

SKUPAJ ZMAGAMO!
KDOR NI Z NAMI, JE ZA NAMI!
POSTANI SVOBODEN IN OSTANI SVOBODEN!

Ekipa OPS

 

Komentarjev 

 
#2 Tomaž Štamcar 13:54 15-11-2020
Danes se uvaja prepoved vsakršnega zbiranja.
Govori se tudi že o omejitvi gibanja na 1 (en) kilometer od doma.
Vprašanje je: "Do kam? Do kam bomo še dovolili vzpenjanje temu fašizmu".
Ne bom omenjal nobenih prehladov, kašljanja in povišane temperature. Vsak zdravnik z zdravo pametjo vam bo povedal, da to v naravi obstoja zato, da se organizmi ciklično notranje očistijo. Vse to smo imeli vsako leto in tudi letos imamo. Živimo pač nezdravo. Ljudje umirajo in vsako leto so.
Jej zdravo hrano, redno se aktivno gibaj in globoko dihaj svež zrak. Zelo preprosto je.
Vsaka nadaljna razprava o koroni - od tu dalje, je samo še za Butalce. Škoda besed.

Dejanska vsebina "ukrepov" je:
DEMOKRACIJE JE KONEC ! Mar ne vidite, ljudje?

Naši starši so doživeli svetovno vojno, stari starši celo dve. Za obstanek in svobodo se je treba boriti, mar ne razumete? Smo postali narod brez jajc?

Ponovno smo v vojnih razmerah - le da ne padajo bombe temveč Uredbe. Še zaenkrat.
Vlada NI na strani ljudstva, temveč na strani globalistične Mafije, ki jo je zmanipulirala in kupila. Banke, mega korporacije, farmacija in mediji so pod njihovo kontrolo.
Ob tem pa se po vsem svetu množi odpor in upor proti omejevanju svobode.

Slovenci, preprečimo sramoto hlapčevanja !!!
Ideja, da državo še imamo, pred našimi očmi postaja čisto navadna fikcija. Ko in če boste sprejeli še Gatesovo vakcino, pa boste s tem dobili še ovratnico okoli vratu. Zase, za svoje otroke in za vekomaj.

Pričevanje dveh udeležencev z zadnjega protesta v Ljubljani. Kot smo videli, na ta protest so bili poslani huligani, ki so s svojim plačanim nasiljem "upravičili" posledični napad zelo bojevito našemljene policije - na sicer mirne protestnike. Ne pustimo se ustrahovati Režimu, ki laže, da ravna v naše dobro in nas poziva na spoštovaje Uredb, medtem ko sam krši USTAVO !
https://youtu.be/IkhXvgKJcBc

Še enkrat - iz druge perspektive
Presenetljivo holistično razumevanje procesov, ki se dogajajo na svetu.Govorec je iz S. Makedonije, govori razumljivo, le v nekoliko trdi srbohrvaščini. Zares izjemno presenečenje nad globino razumevanja. Vse to in več je objavil v svoji knjigi že leta 2001. Tu - VSE bistveno povedano v eni uri.
https://youtu.be/BLEG75CVuTs

Pomagajmo si sami in Bog nam bo pomagal. Nikogar drugega ne bo.
Združimo našo energijo !
Kiron
Citat
 
 
#1 Tomaž Štamcar 22:24 14-11-2020
OPOZORILO PREBIVALSTVU!
NACIST JAnša JE PREPOVEDAL ZBIRANJE IN S TEM PROTESTE PROTI DOKAZANI DIKTATURI, KER JE LAŽNA EPIDEMIJA 100% DOKAZANA ŽE MESECE!
Z ukrepi terorja so povzročili kolone ljudi pred trgovinami KJER PA OMEJITVE OČITNO NISO POTREBNE!
COVID-19 je politično-satanistični virus in škodljive maske so politični nagobčniki.
Neznanci mi večinoma povedo: bojimo se kazni.
LJUDJE BOŽJI GROZI VAM SUŽENJSTVO IN GENOCID Z INJEKCIJAMI, ČE SE NE UPRETE! ZA VEDNO!
Smrklja pred Petrolom v uniformi nevarnostnice mi ukaže:
Ne smete se zadrževati pred trgovino! To sem zavrnil in sem jo fotografiral.
Nakar začne klicati nadrejene češ, da je ne smem fotografirati
in potem mi je poskušala preprečiti odhod.
NE SAMO NACIZEM TO JE ČISTI SATANIZEM!
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali že razumete, da je KORONA PLAN-DEMIJA začetek ODKRITE vojne SATANISTOV zoper celotno človeštvo?
 
Trenutno je na strani
Prisotni 76 gostov .
AKTUALNO

OSVOBODILNI PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Tako se je začelo: Pandemija KORONAVIRUS -VIRUSNI MARKETING!

CORONA PREVARA ŠE ENKRAT RAZKRINKANA - NAČRT ZA POHOD V LJUBLJANO 5.11.2020

HOČEMO BITI INFORMIRANI!

Boste po tem razkritju medijske prevare še vedno razmišljali, da bi 5. novembra ostali doma?

Fašistična tiranija se že izvaja,revščina trka na vrata,JE TO NAŠA NOVA NORMALNOST,SLOVENCI?

SLOVENCI, ZDAJ NAŠA SODBA SE PIŠE, ZAPIŠIMO JO SAMI! ZDAJ ALI NIKOLI!

Slovenija na razpotju, ena pot
vodi v svetlo prihodnost, druga v pogubo!

Zažvižgala je gospa Sabina Senčar, dr. medicine, VSA ČAST!

OPOZORILO ČLOVEŠTVU!

Priče smo najhujši tiraniji po drugi svetovni vojni!

PSIHOLOŠKA VOJAŠKA OPERACIJA COVID19 - ob široki medijski propagandi se izvaja še načrtovana druga faza po scenariju EVENT201 že od oktobra 2019

REŠITEV JE SAMO ENA, SKUPAJ STOPITI IN IZVESTI ISLANDSKI MODEL OSVOBAJANJA!

Hlapci svetovne in slovenske masonerije vam bodo s policijo vdirali v vaše domove!

Upamo, drage Slovenke in Slovenci, da vam bo to, kar pravijo različni zdravniki sveta, združeni v World Doctors Alliance, dalo misliti!

Kaj pa sklep in pravni pouk, gospoda pravniki v Državnem zboru?

JA, PRETIRAVALI SMO, je izjavil glavni uradni nemški medij ARD...

GREMO, SLOVENIJA, NA POT, KI VODI V SVETLO PRIHODNOST!

Najpomembnejši video na planetu ZEMLJA zdaj!

PLES V MASKAH - ALI KAKO UBITI RESNICO?

Odgovor je tukaj! Kaj naj storimo Slovenci, da vsi zmagamo!

Dr. Uroš Dobnikar: COVID 19: Javni poziv zdravnikom in Zdravniški zbornici Slovenije

Poziv tožilcem in vidnim drugim oblastnikom, ki sodelujejo pri zločinu zoper človeštvo!


Dr. Reiner Füllmich: "CORONA škandal je zagotovo največji zločin zoper človeštvo."

26 LET OPTIMUMA, TOKRAT V ČASU ORGANIZIRANE PLANDEMIJE COVID-19

CORONA VIRUS NI NAJVEČJA LAŽ V ZGODOVINI ČLOVEŠTVA, JE LE OTROK MATERE VSEH LAŽI!

Poziv Vladi Janeza Janše Gospod Gregor Knafelc, dr.dent. medicine, si na Medicinski fakulteti ni pustil oprati možganov

DESET ZAPOVEDI — tokrat iz ZDA

Ne nasedajte novi kontrolirani opoziciji in ne bojujte se s sodržavljani, ki nosijo ali ne nosijo mask, ker mafija želi, da se pobijete med seboj!

SLOVENCI UMORJENI BOSTE!

Zakaj nas zastrupljajo z wi-fi in nevrotoksini, DR. DIETRICH KLINGHARDT

Naravna znanost o zdravju je bila tema na zborovanju ZA ŽIVLJENJE in OOPS

Teste in aparate KOVID 19 je svetovna mafija distribuirala že leta 2018!

Je to vaša nova fašistična normalnost, gospa tovorišica Simona Kustec?

POZOR, POZOR TO VELJA TUDI ZA SLOVENIJO, ZDRAVNIK OPOZARJA

David Icke pove, kar mora izvedeti svet!


Črni oblaki se zgrinjajo nad staroselski evropski slovenski narod! Se bliža bankrot in razkosanje?

KRIMINAL NA KRIMINAL, PANDEMIJA KORONA KRIMINALA!

Narod, DOPUSTOV JE KONEC, tudi v Sloveniji so hlapci domače in svetovne masonerije že začeli zaostrovati!

MASKERADA in SOCIALNO DISTANCIRANJE

UGASNIMO TELEVIZORJE IN DELUJMO PO SVOJI VESTI!

Sloveniji vladajo HLAPCI slovenske in svetovne MAFIJE!


Španski zdravnik brez dlake na jeziku o SVETOVNI KORONA PREVARI!


640 zdravnikov trdi, da je KOVID 19 SVETOVNA PREVARA! (VIDEO in prevod v SLO jezik)

Predsednik Belorusije odločno zoper NWO, razkril vsote podkupnine, če bi igral igro KORONA PLANDEMIJA

Dokumentarni film o KORONA PREVARI na največji angleški internetni medijski platformi LONDON REAL

Je WHO hotela podkupiti beloruskega predsednika Lukašenka z 92 milijoni USD?

Ponovno smo pisali vodstvu RTV SLO in prejeli smo odgovor!

Kdaj torej pridemo, glavna urednica Televizije SLO, gospa Manica Janežič Ambrožič?

Zastrašujoča RESNICA, razkrita s strani enega od nekdanjih vodilnih v VODAFONE-u

Potrebujete Slovenci še dokazov iz sveta, da prihaja POGROM NAD VAS IN VAŠE OTROKE?

RTV SLO: Tomo Križnar, "NEKAJ JE ZADAJ ZA KORONA VIRUSOM"

V Ameriki se je že začelo, otroci zbolevajo za nepoznanimi boleznimi!

Aplikacija "OSTANI ZDRAV", še ena prevara za uvedbo popolnega nadzora!

Kaj šele prihaja v novih cepivih "proti" KORONA "VIRUSU"!?

Avstralija ječi pod tiranijo fašističnh državnih organov. To čaka tudi Slovenijo!

TO BO POVZROČILO CEPLJENJE-ČIPIRANJE - POVRATKA NAZAJ NI!

Ker jim ni uspelo z EBOLO, skušajo doseči popolno kontrolo nad ljudstvom s KORONO!

Nemci so odvrgli maske, pravijo, da je za njih KORONA PREVARA KONČANA!

V Nemčiji vstalo preko 1.2 milijona ljudi!

Bill Gates: "Cepiti je treba celotno svetovno populacijo!"

Erdoganov cilj je "VELIKA TURČIJA"!

Kje so slovenski duhovniki, v službi vatikanske RKC, ki so menda zavezani širiti RESNICO?

Gripa sovražnica ali naša prijateljica?

Vloga Ministrstvu za zdravje za vpogled v obdukcijske izvide umrlih zaradi bolezni KOVID 19

(VIDEO) Predstavniki Gibanja OPS s predstavniki Slovenske ljudske stranke (SLS)

Čipirali so živali, zdaj smo na vrsti ljudje!

Ubijalski RESPIRATORJI nas stanejo preko 15 milijonov evrov!

Zakaj morate nositi "ZAŠČITNE" maske?

Naša nova članica, gospa profesorica Monika Maku sporoča oblastnikom

Kako je mogoče, da domala vse vlade in mediji lažejo o KORONA pandemiji?

Od samega začetka govorimo, kaj je v ozadju KORONA prevare, že jeseni na voljo 400 milijonov doz cepiv zoper COVID-19

Predsednik Vlade Ivan Janez Janša se je znova zlagal

Šokantno, kako je Rockefeller mafija maja 2010 objavila svoj načrt poteka epidemije

Ivan Janez Janša dvojni tajni agent UDBE in nemške BND?

CEPIVO SMRTI ZA LAŽNO PANDEMIJO KORONA PLAN-DEMIJO!

Razlaga resničnega pomena "KOVID 19"

Zelo zanimive informacije o zaroti zoper človeštvo KORONA PLAN-DEMIJI

Novinarji imajo po Ustavi in zakonu dolžnost posredovati javnosti informacije javnega značaja!

Vseslovenski zbor Osveščenih Prebivalcev Slovenije je na ZBOROVANJU ZA Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije sprejel VIZIJO ZA SLOVENIJO 2030 in Osvobodilni Program narodne enotnosti ZA OOPS

Prijava suma storitve kaznivih dejanj v zvezi z razglasitvijo in ukrepi KORONA PLAN-DEMIJE

UPOR ZOPER ČIPIRANJE IN 5G JE NAŠA PRAVICA IN DOLŽNOST!

KAKO GLOBOKO SEŽE CENZURA V SLOVENSKEM PROSTORU

NEMŠKI ZDRAVNIKI RAZKRINKAJO KORONA PLANDEMIJO PREVARO!

Poziv policistom, vojakom, gasilcem, novinarjem, odvetnikom, poslancem in zdravnikom!

"ZAŠČITNE" MASKE VOJNIH DOBIČKARJEV

Virusov, ki bi skakali iz človeka na človeka NI! NE OBSTAJAJO!

Da bo še bolj jasna svetovna prevara PLAN-DEMIJA KORONA NORIJA!

Javno OPOZORILO IN POZIV vodstvu RTV SLOVENIJA!

Ugledna podjetnica transportnega podjetja zaradi OBLASTNIŠKE NOROSTI KORONA PLAN-DEMIJA, NAREDILA SAMOMOR!

POSLEDNJE PISMO IN PRITOŽBA (PRO)PADAJOČIM OBLASTNIKOM - ORGANIZIRANI KRIMINALNI ZDRUŽBI!

"Žvižgač" Gale fake kot korona plan-demija, enako kolesarski kvazi protestniki

KONEC JE, MASKE SO PADLE - RDEČI VIRUS KOVID 19 JE RAZKRINKAN

Pozabili so ugasniti mikrofon in spet je RESNICA prišla na dan, KORONA PLAN-DEMIJA je svetovna prevara!

Poziv miličnikom in vojakom!

IZVRŠEN DRŽAVNI UDAR IN NAPOVED VOJNE NEPRIVILEGIRANIM LJUDEM!

Strupi v cepivih v Italiji, predstavitev italijanskih strokovnjakov

VKLOPI RAZUM, še ena potrditev SVETOVNE PREVARE!

Dovolj je vaših laži, prevar, zvijač, manipulacij in ropanja narodovega denarja!

Še ena potrditev, da je KOVID 19 PLAN-DEMIJA svetovna prevara!

Tako nas hočejo ČIPIRATI (cepiti), nas imeti na povodcu in nas ubijati!

Ugrabljena RTV SLO zahtevala umik našega videa z YOUTOOBE-a!

"NOVI" KORONA VIRUS, je brez najmanjšega dvoma, zločin nad človeštvom!

Kacinu ušlo v mikrofon, ko bo narod dokončno spregledal bo pa njemu in še komu ušlo
tudi v hlače!

Slovenci, ki nasedate KORONA VIRUS MARKETINGU pazite se, kmalu bodo ukazali obvezno cepljenje

Bill Gates o tisoče milijardah USD, ki jih je vložil v fake teste za KORONO in za razvoj cepiva

Brutalna CENZURA UGRABLJENE RTV SLO, mag. Karin Rižner

EPIDEMIJE KORONA VIRUSA NI: Trdi nemški dr. med. Claus Köhnlein

Janša že 30 let naklada o nujnosti LUSTRACIJE!

Zgodba tvojega suženjstva Pamet PREPOVEDANA! Možen bo tudi državni udar!

Pozdravljeni v Sloveniji KORONA NOROSTI!

Odstopite Predsednik Sami, ker LAŽETE!

"MODI" - SARS Originalni nemški dokument o scenariju KORONA virusa

Hud zdrs RTV SLO, RESNICA je ušla na dan!

Kje ste slovenski intelektualci, profesorji, docenti, doktorji, zdravniki, ali ste vsi padli v histerijo medijskega marketinga
korona norosti?

Dr. Lidija Gajski - KORONA HISTERIJA JE PREVARA!

12 uglednih svetovnih strokovnjakov o CoVid - 19 PANIKI

Nalijmo si čiste vode, KORONA VIRUS je največja
prevara človeštva!

Smrtonosni virus pohlep in corona virus

Vse več pametnih ljudi meni, da gre pri KORONAVIRUSU za novi nateg stoletja!

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 29-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

O dobrodelnosti na slovenskem

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 200 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?