Hlapci svetovne in slovenske masonerije vam bodo s policijo vdirali v vaše domove!

jana nacistina poast.jpg - 47.50 Kb

TAKIM IZMEČKOM ČLOVEŠKE VRSTE SMO SE DOBRI LJUDJE DOLŽNI UPRETI Z VSEMI LEGITIMNIMI SREDSTVI! NJIHOVA zločinska SREDSTVA SO NJIHOV NIVO. NA NJIHOV NIVO PA NORMALEN ČLOVEK NIKOLI NE PADE.

ENEGA, DVA, TRI, MORDA STO NAS BODO OBVLADALI, TISOČE ORGANIZIRANIH IN ODLOČNIH PAČ NE. NIMAJO OROŽJA, RAZEN, ČE UPORABIJO OROŽJE ZA MNOŽIČNO UBIJANJE, SAJ SO OČITNO RAVNO PRAV NORI PSIHOPATI. VEDO, DA JE KONEC, DA JIH JE NAROD SPREGLEDAL, IN ZDAJ BODO SKUŠALI UPORABITI VSA SREDSTVA. AMPAK ZAMAN, GOTOVI SO!

ČE DOPUSTIMO NAPREDOVANJE POHODA TE POŠASTI IN NJEGOVIH OPROD, JE ENAKO KOT BI DELALI KOLEKTIVNI SAMOMOR.

ZATO LJUDJE, ČE VAM TOLE ZGORAJ OBJAVLJENO NI DOVOLJ DOBER RAZLOG ZA TO, DA VSTANETE, POTEM SE BOJIMO, DA STE SE VDALI V USODO KOT SO SE SVOJ ČAS ŽIDJE, KO SE JE NAD NJIMI IZVEDEL HOLOKAVST. NAD SLOVENCI PA JE TO, KAR SE ZDAJ DOGAJA, SKLEPNI DEL GENOCIDA ALI RODOMORA, KAR JE ENAKO! ČE NISTE OPAZILI, TO DELAJO ŽE 30 LET.

NI POMEMBNO, ALI STE BILI ŠE VČERAJ NA LEVI ALI DESNI STRANI NAVIJAČEV, ZDAJ MENDA VIDITE, DA SE LEVI IN DESNI HLAPCI SVOJIH DOMAČIH IN SVETOVNIH GOSPODARJEV POVSEM ENAKO OBNAŠAJO IN TUDI TA AMANDMA BODO POTRDILI SKUPAJ, KER TO JE UKAZ VIŠJEGA, O KATEREM PAJACI NE ODLOČAJO, SAMO POTRJUJEJO. 

USTAVA RS PRAVI

36. člen

(nedotakljivost stanovanja)

Stanovanje je nedotakljivo.

Nihče ne sme brez odločbe sodišča proti volji stanovalca vstopiti v tuje stanovanje ali v druge tuje prostore, niti jih ne sme preiskovati.


DELI TA PLAKAT OZ. VABILO NA VSE MOŽNE NAČINE!

Ekipa OPS

 

 

 

 

 

 

Komentarjev 

 
#5 Tomaz Štamcar 13:18 19-10-2020
NACIST JAnša uvaja policijsko uro za lažno epidemijo in neobstoječ virus! SLOVENCI SEDENJE DOMA V KARANTENAH-SAMOZAPORIH VAS NE BO VAROVALO PRED SATANISTI. PO NJIHOVIH ZAKONIH JE NEUPIRANJE PRISTANEK-SOGLASJE TERORJU, KI GA V BISTVU SAMI IZVAJATE NAD SEBOJ!
5. NOVEMBER JE DAN UPORA ALI POČASNEGA SAMOMORA! STAVKAJTE organizirano ZDAJ!
Citat
 
 
#4 Tomaz Štamcar 13:14 19-10-2020
Cizok Lerak Karel Kozic če zmaga človeštvo boste satanisti prepovedani in v karanteni za vedno zaradi zločinov in genocida, ki poteka pod DOKAZANO lažno epidemijo. Planirana je že desetletja. Rockefellerji so napisali scenarj zanjo in ga objavili leta 2010 pod imenom "Scenarios for the Future of Technology
and International Development.pdf" http://www.nommeraadio.ee/meedia/pdf/RRS/Rockefeller%20Foundation.pdf Vse ukrepe opisane v poglavju "Lock Step" NACIST JAnša izvaja po teh navodilih satanistov iz tujine. Torej karantena za NEIZVOLJENO lažno NACISTIČNO vlado. Cel svet se prebuja iz laži zaradi tega portali laži brišejo vse kanale resnice torej Boga.
Citat
 
 
#3 L. Troha 08:51 17-10-2020
Gospod Kozic, najbolje, da se vi klonirate in prevzamete vse položaje, da bo slovenski narod odrešen. Dajati v isti koš z mene z veleizdajalcem Janšo in ostalimi pripadniki Janšistov ali Kučanistov je pač norost prve vrste.

Program Gibanja OPS uvaja neposredno demokracijo z tremi osrednjimi stebri utemeljeno, INICIATIVA, REFERENDUM in ODPOKLIC.

Kar pomeni, da bo poslej vladalo ljudstvo kar samo neposredno in preko predstavnikov, ki jih bo direktno ustoličilo in jih bo kadarkoli odpoklicalo.

Vaša podtikanja so še toliko bolj smešna, ker na vsakem koraku povem, da me ne zanima nobena politična funkcija in se ne potegujem za nobeno mesto s katerega bi komurkoli vladal. Ker vladati sebi je največja oblast.

Bo šlo to razumeti, da delamo vse, da v temelju uredimo to zavoženo državo, nadgradnjo na novem temelju nove USTAVE pa bomo delali vsi z najboljšimi mojstri gradnje na posamičnih področjih v ospredju.

Le kaj vam je tako hudega, da morate kar naprej naskakovati tukaj ljudi z svojimi paranoičnimi umotvori.

Živite v strahu, ker nasedate ugrabljenim medijem, ki dramatizirajo in zganjajo popolno enoumje. Kar ubogi ste vsi, ki jim nasedate. In vedite, česar nas je strah se uresniči. Zato pazite na svoje zdravje.

Lep dan želim!
Citat
 
 
#2 Cizok Lerak 19:27 16-10-2020
Če ta Štamcar res obstaja ali pa Troha piše pod tem psevdonimom je vseeno. To je norost kar je napisano. To bi bilo potrebno v tej državi prepovedati, takšno negativno neumno propagando. Cela Evropa je nora le Štamcar in Troha sta pametna in spcialista za zdravje in politiko. Troha kot prijatelj Janše kritizira njega, a njegove poliitčne smernice so enake Janševim, diktatorske absolutistične, avtokratske in fanatične. Zato se slovenski narod ne bo vsedel na nobenega od obeh vlakov kateri vodijo v ponor, pa tudi ne na tretjega katerega pod firmo Damijan snujejo Trohi in Janši enaki. To je problem Slovenije, saj si hočejo te tri titoistične diktatorske osebnosti uzurpirati državo Slovenijo in uničiti slovenski narod, slovensko državo. Le v čigavem imenu to delajo, kdo jih za to mastno plačuje.
Citat
 
 
#1 Tomaz Štamcar 12:00 16-10-2020
Psihopat Janez Janša s stisnjenimi zobmi GROZI z novimi vse hujšimi in hujšimi ukrepi za svoje gospodarje svetovno NWO mafijo! Pazljivo poslušajte njegovo izgovorjavo in boste prepoznali norca. Od stiskanja v grlu je prešel na sikanje groženj v mikrofon. Udeležil se je Rockefeller sestankov Act Tank-2016 in Trilateralne Komisije-2018 globalne mafije. Hvala Bogu sem jim vrgel SDS izkaznico na mizo že lani. Letos jim je padla maska dokončno s tem ko so jih nam Slovencem nataknili za lažno epidemijo. Maske so politični nagobčnik in škodljive psihično in fizično. So uvod v obvezne usmrtitvene injekcije pod imenom "cepivo". Preživeli bodo nadzirani kot živali s pomočjo vbrizganih nano delcev. 48 vrst cepiv je pripravljeno že od leta 2016 kar je razkrila bivša uslužbenka zloglasne FEMA kristjanka Celeste Bishop. ZAVRNITE VSE UKREPE LAŽNE EPIDEMIJE. Pridite zdaj v Gibanje OPS, da se lahko množično in organizirano branimo. COVID-19 je kodno ime za najhujši zločin proti človeštvu in tretja svetovna vojna po delih, kar je razkril njihov papež že pred leti. Končne cilje so nacistični zločinci vklesali na kamne Georgia Guidestones pod krinko plemenitih namenov. Pri "življenju" bodo pustili le o,5 milijarde sužnjev! Svobodna bo le psihopatska elita zla.
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali že razumete, da je KORONA PLAN-DEMIJA začetek ODKRITE vojne SATANISTOV zoper celotno človeštvo?
 
Trenutno je na strani
Prisotni 138 gostov .
AKTUALNO

 

Ljudska pobuda - peticija za sprejem Zakona OPS - Zakon za Odpravo Privilegijev Socializma (komunizma) PROSIMO PODPIŠITE!

OSVOBODILNI PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 29-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

O dobrodelnosti na slovenskem

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 200 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?

Konstruktivna razprava o VIZIJI za Slovenijo - HVALA, spoštovana gospa Vakar Manfreda!

Butalci iščejo izhod iz krize

"Pravljica" o Kuri

Kot smo v OPS napovedali, da bodo plonkali: Predsednik Pahor sklical prvo konferenco Slovenija 2030

Posvet na temo 90. člena Ustave Republike Slovenije pri Predsedniku Državnega Zbora, 3.04.2013

ZOPET NEZASLIŠANA MEDIJSKA CENZURA, CELO, KO GRE ZA SPREMINJANJE SLOVENSKE USTAVE

FB lustracija, diskreditacije,...kaj sledi??!

V samo sedmih minutah gospod dr. Dužević iz sosednje Hrvaške razloži pošteno in iz srca kaj je njihova težava

ŠOKANTNO!!! Pa dober tek!

ČAST, SPOMIN, ČLOVEK

Novinarska profesionalnost

Demonstracije ljudi se obračajo zoper tiste, ki so jih podpihnili in usmerjali za svoje interese

OPS dobil odgovor iz EU Parlamenta

Nismo (še) objavili vsega, kar se tiče ŠKANDALA na Državni volilni komisiji!!!

Zakaj ljudje vse bolj množično pristopajo v OPS?

Kaj pa zdaj, gospe in gospodje?

Napačen odgovor gospoda tovariša DR. Gregorja Viranta, predsednika DZ RS

Vloga za sestanek z Predsednikom Državnega zbora RS - Čakamo odgovor

KRIMINALISTI "SLOVENSKE POLICIJE" NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI S SKORAJ 14 DNEVNO ZAMUDO!

KAMORKOLI SE OZREŠ, JE UDBA POVSOD!

Zdaj vas bodo strički iz ozadja zavrgli kot obrabljen kos garderobe!

Pred našimi očmi se dogaja NOVA prevara!

NEZASLIŠAN ŠKANDAL NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI RS! VPRAŠLJIVI VSI REZULTATI VOLITEV IN REFERENDUMOV DO SEDAJ?

Zavodi za kulturo, turizem in šport ter podobne institucije...

Gibanje OPS dobilo ODLOČBO za nadzor dela Državne volilne komisije

UDBA - SDV - MONTIRANI SODNI PROCESI, KI SO PRAKSA ZOPER OPOREČNIKE ŠE DANES!

Posega v Ustavo RS kar se tiče 90. člena ne bomo dovolili

Neuspešen civilni nadzor Državne volilne komisije

Kaj nam preostane drugega, kot prezir, ignoranca in bojkot njihovih iger?

Sporočilo vsem, ki mislite, da ste svobodni

Spodbujanje podjetništva in samozaposlovanja v Sloveniji

Liberalna anatomija

STEČAJNA HOBOTNICA SODNIKOV IN SODELAVCEV Z IMENI IN PRIIMKI

Slovenija v gospodarski blokadi in vsebinsko konkretni izhodi za takojšen razvoj

Hočemo, zmoremo, znamo...Očistiti in Preporoditi Slovenijo!

Posnetka s tiskovne konference Gibanja OPS, ki so jo vsi osrednji mediji IGNORIRALI

Vabilo na tiskovno konferenco OPS, ki so ga vsi povabljeni medij, urednice, uredniki, novinarke, novinarji IGNORIRALI

Obvestilo in opozorilo za slovensko javnost

VSAKA PODOBNOST Z DOGAJANEM V ZDA S SLOVENIJO JE ZGOLJ NAKLJUČNA, MAR RES?

SE SPLOH ZAVEDATE KAJ POMENI OBLASTNIŠKI POSEG V 90. ČLEN USTAVE?

REFLEKSIJA OB PRVOMAJSKIH PRAZNIKIH

VLAK NOROSTI

V SLOVENIJI SMO SOOČENI Z MAFIJSKO OBLASTNIŠKO STRUKTURO

ČAS JE ZA DRUGAČNO REPUBLIKO!

Združevanje znanstvenikov/raziskovalcev v javnem sektorju kot nuja za rešitev nakopičenih problemov javnih raziskovalnih in visokošolskih zavodov

NAJPREJ USTAVIMO UNIČEVANJE SLOVENIJE IN SLOVENSKEGA NARODA! POTEM PA NAREDIMO KAR SMO DOLŽNI NAREDITI ZA POZITIVEN PREPOROD SLOVENIJE!

JAVNI POZIV PREDSEDNIKU VLADE IN RKC

Zadeva, ko je državljan te države za 124,38 € dolga izgubil svoj dom, še zdaleč ni zaključena

Slovenija je še vedno TOTALITARNA KOMUNISTIČNA država s politično policijo, ki zganja tiranijo nad svojimi državljani!!!

Odprto pismo evropskim in slovenskim demokratom

Kučan-kebab-bosanski lonac... in pohabljena nacija

Od predsednika nove slovenske Vlade RC Ivana Janeza Janše povsem upravičeno pričakujemo in zahtevamo

Koga čakate? Odrešitelje? To ste lahko samo vi, sami sebi in v pomoč celotni družbi

Pa jo imamo, novo staro vlado Ivana Janeza Janše

Zakaj v Sloveniji nismo izvedli LUSTRACIJE

Kdo bo nadziral kakovost naše hrane, vode,zraka,...?