Ne nasedajte novi kontrolirani opoziciji in ne bojujte se s sodržavljani, ki nosijo ali ne nosijo mask, ker mafija želi, da se pobijete med seboj!

Tudi mi smo se zahvalili gospodu Potrču, ker se je izpostavil in je povedal nekaj zanimivih podatkov narodu in trdi, da so ukrepi okoli KORONE pretirani. To pa je tudi vse, kar nenehno ponavlja, ker je očitno na misiji.

 

Ampak smo možakarja preverili kot to naredimo z vsakim, ki se izpostavi, in zgleda, da je to naredil iskreno, da bi narodu pomagal. Takoj smo mu napisali zasebno sporočilo na Facebook-u s povabilom, da se dobimo na sestanku in bi sodelovali ZA SKUPNO DOBRO. Glej ga zlomka, kljub svoji izobrazbi, uglajenosti, lepemu govorjenju, v skoraj mesecu dni ni našel časa, da bi nam odgovoril vsaj z vljudnostnim odgovorom ali izgovorom. Kdo ponavadi ignorira dobronamerne ljudi? Samodržci, povzpetniki, diktatorji, naduteži in šarlatani. Pomanjkljivo vzgojeni ljudje, ki ne poznajo občega bontona.

 

Opazili smo aktivno delovanje gospe Tanje Ribič Đurić, znane slovenske igralke in pevke. Pisali smo ji prav tako na njen profil Facebook-a. Po nekaj dneh je odgovorila, da dobro delamo, ampak ona nima časa sodelovati, je pa dala kontakt nekega gospoda, ki menda podobno razmišlja.

Opazili smo aktivnega estradnika Wernerja Brozovića, njemu še nismo pisali, smo ga pa javno pozvali, naj se obrne na Gibanje OPS in bomo skupaj naredili kaj pametnega. Ljudje z glasbene scene bi bili lahko zelo dobri buditelji naroda, da skupaj stopi in odpravi vzroke, nato pa tudi vse negativne posledice z maskami vred. OPS, smo pozabili malce, pisali smo mu preko kontakta na njegovi spletni strani s povabilom, da pride nastopati na naša zborovanja. Odgovora ni bilo. Dopuščamo možnost, da je gospod Werner povsem srčno nastopil za pravico in resnico, a morda še ne pozna popolnoma situacije in ga znajo nekateri uporabiti za mobilizacijo antimaskarjev, da bodo netili spopade z tistimi, ki so popolni verniki Janeza Janše in njegove kvazi stroke, ki sprejemajo fašistične ukrepe za omejevanje ljudi. Upamo, da se z gospodom borimo ZA isti cilj, Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije in Sveta.

Danes smo opazili in povsem se pokriva z našo napovedjo nekaj dni nazaj, da je blizu dan, ko bo kdo iz parlamenta moral igrati vlogo odpadnikov. Smo se zmotili? Ne, tukaj je prvi, nakazujejo se pa tudi drugi.

Poslanec Möderndorfer poskrbel za škandal, saj se je upiral nošenju zaščitne maske v Državnem zboru in ni upošteval distance – v njegovi poslanski skupini pa 12 oseb v karanteni!

Še kdo iz Levice ali SD-ja se bo najbrž pojavil in bo takole demonstriral zavračanje ukrepov - mask. Ampak pazite, ne bodo govorili, da je KORONA PREVARA, trdili bodo samo, da so ukrepi pretirani. Seveda so jih zato v zadnjih tednih zaostrili in nabili maske še otrokom v šolah, da bi se vnel prepir in delitve. In glej jih, odrešitelji, za vas se borijo, da bi ukrepe omilili. Na polno zoper poslanca Möderndorferja natolcujejo desni mediji. Ti citirajo estradnico Oriano Girotto, ki seveda mora navijati ZA nošenje mask.

Zakaj že?! Seveda, da razvnemajo čustva Janšistov in se znova deli narod na tiste, ki slepo ubogajo ukaze "stroke" in hlapčevske Vlade, da najbrž še spijo doma z maskami, in na tiste, ki maske zavračajo. Je treba pajdašem pomagati, da se ohranja razdor in razkol med narodom in se netijo čustva. Gremo v finale počasi, ko bo treba, ker se bo KORONA povsem izrodila in se ne bo hotelo cepiti dovolj veliko število ljudi, vklopiti plan B, netenje nasilja, uvajanje izrednih razmer in prisilno čipiranje.

Cilj očitno te nove združbe pa je narodu podkuriti čustva, da bodo ljudje naskakovali drug drugega v trgovini, na ulici, kjerkoli, če ne bomo nosili mask in obratno. Drugi cilj pa je znova vas peljati žejne čez vodo z oblikovanjem nekakšne nove politikantske kontrolirane opozicije, ker je nevarno, da spregledate in sami postanete končno prava opozicija vsem tem levo desnim nameščencem slovenske in svetovne mafije, ki zasedajo položaje že 30 let.

Sestavljajo vaše nove odrešenike odpadnike iz parlamenta, estradnike, kakšnega novinarja in kakšne civilne ali politične skupine, celo nekatere zdravnike, ki razglašajo, da so maske nepotrebne, da ne ščitijo in se gredo celo nekakšne peticije in predloge zakonov, da bi jim vi verjeli, da v resnici želijo dobro vam.

PREDVČERAJŠNJIM JE ZAČEL KROŽITI VIDEO ZDRAVNIKOV, VČERAJ 17.09.2020 PA SO SE ODLOČILI ZAOSTRITI UKREPE, DA BODO CELO OTROCI OD SEDMEGA RAZREDA NAPREJ MORALI V ŠOLI NOSITI MASKE, GOSTINSKE LOKALE PA BODO MORALI ZAPRETI OB 22.URI.

Kako prikladno za ustvarjanje razdora, kako pretkana režija. Po družbenih omrežjih (v večjih medijih si več ne upajo, ker vedo, da si je narod gor prišel, da kar se promovira preko medijev, je zadaj režija) razširiš, da strokovnjaki (pošteni zdravniki) trdijo, da so maske nepotrebne, da so ukrepi pretirani, po drugi strani pa druga stroka predlaga zaostritev ukrepov. Na katero stran se boste postavili, za koga boste navijali, s kom boste šli na ulice in trge, s tistimi, ki trdijo, da maske niso zaščita, ali s tistimi, ki propagirajo stroge ukrepe?

V nadaljevanju pa bodo novi obrazi ali stari obrazi estrade, politike, novinarstva in iz zdravstva dejali, volite nas, pa boste imeli maske naprimer samo še v avtobusu. Ko se boste pa cepili, seveda prostovoljno, pa boste odrešeni. Če komu delamo krivico, naj se oglasi, pa bomo sodelovali za odpravo vzrokov, ki so nam pokradli za preko 200 milijard premoženja, so krivi za sesutje vojske, zdravstvenega sistema, za ropanje naravnih virov, da so ljudem nataknili nagobčnike in imajo namen vse čipirati, ker, ko odpravimo odločevalce, bodo tudi maske takoj padle in vse druge negativne posledice bomo odpravili, novih pa več ne bo.

KAJ JE NAROBE Z ZDRAVNIKI, KI SO SE IZPOSTAVILI PAR DNI NAZAJ? Dopuščamo možnost, da so se nekateri povsem iskreno, le ne vedo, da jih nekdo zlorablja za netenje novih delitev med že tako skreganim in razdeljenim narodom. Narobe je že to, da niso v en glas kot so to storili nemški zdravniki, povedali narodu, da gre za svetovno prevaro.

Že to je pokazatelj nove režije, ker se nemški zdravniki za razliko od naših niso dobili v nekem temnem prostoru, na neki okrogli mizi, kamor novinarjev niso povabili. (Slaba režija strici iz ozadja je bila to.) Nemški zdravniki so sklicali tiskovno konferenco, da so tudi s tem slekli hlače pokorjenim urednikom in novinarjem vseh velikih medijev v Nemčiji, saj nikogar na konferenco ni bilo. Zakaj tega niste naredili slovenski zdravniki in sporočili narodu tega, kar so nemški zdravniki sporočili svetu iz Združenja preko 1000 zdravnikov za izobraževanje v Berlinu:

"Želim vam toplo dobrodošlico na konferenci za novinarje!

Mi zdravniki želimo pojasniti. Da so ukrepi v zvezi s KOVIDOM 19 pretirane. Ukrepi, ki so uvedeni, da bi preprečili širjenje epidemije, nimajo nobene zveze z virusom. Vprašanje je, kaj se tukaj v resnici preprečuje? Nimamo kuge. Poleg tega, ta t.i. KORONA virus SARS-KOV-2 je isti kot vsak sezonski virus gripe, kateri prihaja vsako leto in v tem ni nič slabega. Slabo je, ker mi živimo v paniki.

Korona panika je inscinirana, to je ena običajna prevara. Zelo pomembno je, da razumemo, da se nahajamo v središču velikega mafijskega zločina."... Vir. TUKAJ

Oligarhija, če hoče spuščati meglo in zavajati, mora vedno ob vsaki krizi poslati na parket svoje nove igralce, da ljudje nasedate in jim slepo sledite. Še posebej takim, ki jih poznate in jim zaupate, ker mislite, da niso omadeževani in vas bodo rešili. Pa še najlažje je, da si nekoga od ponujenih izberete, da vas bo rešil, ker vam še nihče, razen ekipa OPS ni razložil, da ste si odrešitelji lahko samo sami. Tako, da se dvignete iz cone lažnega udobja in začnete aktivno sodelovati pri delu ZA SKUPNO DOBRO.

Bodite pozorni, koga bodo še poslali na sceno, da bi predstavljal nove limanice za naivne. Da ne boste šli znova na led, jih take vprašajte po celovitih načrtih za rešitev naših nakopičenih problemov. Če ni VIZIJE in programa za uresničitev vizije, se takih politikantov ali lažnih prerokov ter novih obrazov pazite, saj so ali povzpetniki ali pa angažirani plačanci. V najnovejšem videu televizijec Marko Potrč že razlaga in ponavlja za nami, naj se nehamo deliti na leve in desne, da je čas, da gremo samo naprej.

Vau, bravo, kje ste se to naučili, gospod Potrč, kar eni poudarjamo že desetletja, ker vemo, da nas politikanti namerno delijo? A to vas do sedaj, ko ste zajemali iz razno raznih vreč, ki jih polni v večini obubožan narod, ni motilo? Sodelovati z ljudmi, ki smo naredili tudi program, ki bo onemogočil levo desno nadaljnjo prevaro in bomo vsi združeni za pohod v svetlo prihodnost, pa nočete?

Osel gre samo enkrat na led, Slovenci ste šli že večkrat. Zato menimo, da je čas, da se s tem preneha. NE SLEDITE SLEPO, VEDNO VKLOPITE RAZUM, KER BOMO SAMO TAKO PRIŠLI DO ISKRENIH LJUDI, KI V RESNICI HOČEJO DOBRO SLOVENSKEMU NARODU. TAKI SE ZLAHKA POVEZUJEJO Z GIBANJEM OPS IN ISKRENO SODELUJEJO PRI DELU ZA SKUPNO DOBRO. VSAK NA PODROČJU, KI GA NAJBOLJE OBVLADA. BREZ PRERIVANJA ZA STOLČKE, KER BO VSAK PRIŠEL NA POLOŽAJ SAMO ZATO, KER BO DOKAZAL, DA ZNA DELATI, DA IMA USTREZNE IZKUŠNJE, RESNIČNO ZNANJE IN SRCE NA PRAVEM MESTU, KI UTRIPA ZA SLOVENIJO.

MALIKOVANJE IN GRADNJA NOVIH KULTOV OSEBNOSTI SO STVAR PREJŠNJIH STOLETIJ, ZDAJ PRIHAJA DOBA, KO BO ŠTELO SAMO RESNIČNO ZNANJE, SPOSOBNOSTI, SRČNA KULTURA, ZDRAVA KMEČKA PAMET IN PROGRAMI ZA UREJANJE TE RAZMETANE ŠTALE, KI BO POSTALA ENA NAJUSPEŠNEJŠIH DRŽAV NA SVETU. AMPAK NE NA ŠKODO NARAVNEGA STVARSTVA, SOLJUDI ALI KATEREGAKOLI DRUGEGA NARODA.

SLOVENIJA POTUJE V NEVARNE VODE, JUGOSLAVIJA SE (KER IMAMO ŠE VEDNO ISTE STARE GOSPODARJE) LAHKO PONOVI.

Boni namesto denarja za socialno pomoč? To predlaga Zmago Jelinčič
Na družbenem omrežju Facebook je slovenski poslanec (DOSJE) Zmago Jelinčič Plemeniti danes objavil nov video posnetek, v katerem je predstavil zadnjo pobudo stranke SNS.

Namesto denarja pri socialni pomoči stranka SNS predlaga bone, ki bi jih lahko porabili zgolj za hrano, oblačila in ostale nujne potrebščine.

Ničesar udbovec Jelinčič ne lansira v javnost kar tako, če to ni dogovorjeno s tistimi, ki ga imajo na povodcu. To z boni že poleti je bilo samo preizkušanje, kako bodo ljudje odreagirali. Zdaj je možno, da bodo s tem nadaljevali. Namesto gotovine elektronski boni. Pridete v trgovino, poveste davčno številko, se identificirate in vam trgovec odračuna kupnino za nakup blaga od zneska, ki ga imate v elektronski obliki na e računu FURS.

Trgovec potem enostavno sploh ne dobi od FURS-a denarja nazaj na račun, ampak mu preprosto odštejejo od DDV-ja, ki ga je dolžan plačati. Izvedejo kompenzacijo. To pa je seveda čisti poseg v monetarni sistem, kar je enako kot bi tiskali denar brez pokritja, kot so to nekaj časa počeli na Topčiderju v Beogradu, ko so "veliki" prenehali dajati kredite bankrotirani Jugoslaviji. Roko na srce, saj so jo pomagali bankrotirati z norimi obrestmi za najete kredite. Na koncu, ko se ni več obneslo tiskanje, se je zgodilo kaj? Vojna. Narodi, ki se nič ne naučijo iz svoje lastne zgodovine, tvegajo, da se jim ta v tistih slabih delih ponovi še v hujši obliki.

Po drugi strani pa lahko uvedejo že kmalu tudi pokojnine v bonih, pa plače javnih uslužbencev in vseh ostalih iz razloga, da se z gotovino prenaša okužba in bo tako v trenutku vse elektronsko in pod kontrolo. Taki manevri pa tudi kažejo, da denarja zmanjkuje, zato je treba najti neko rešitev, da takoj ne kolapsira celotna država. Z boni ima Jelinčič že kar nekaj izkušenj, saj menda hrani zbirko tistih originalov, ki so jih potem natisnili ob prehodu z dinarjev na tolarje. Kakšne mahinacije so se takrat dogajale, bo pa narod še izvedel.

Narod, ne slepite se več, ne nasedajte hlapcem slovenske in svetovne mafije, da ne boste znova opeharjeni. Največja nevarnost je, da vas besne spravijo na ulice in trge in se tam v jezi in besu spopadete med sabo. Napad na policista je napad na svojega brata. Ne pozabite tega. Brez skrbi, tudi tak scenarij imajo pripravljen in v ta namen urijo svoje provokatorje in izgrednike, ki jih lahko tudi nove kadarkoli uvozijo. Vemo nekateri, kako deluje ANTIFA po celem svetu.

Ne nasedajte, sledite svojemu srcu in Osvobodilnemu programu narodne enotnosti OOPS - Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije. Ne pozabite, leta 1991 smo se odcepili od prejšnje naše skupne države Jugoslavije. Namesto, da bi se res osamosvojili in bi postali resnično suvereni v vseh pogledih, smo vsak dan bolj izgubljali ključne dele suverenosti in neodvisnosti.

Torej odcepitev ni prinesla tudi OSVOBODITVE izpod škornja organizirane kriminalne združbe, ki nas je držala v šahu že v prejšnjem totalitarnem režimu, leta 1990 in po tem pa se je samo zakrila z barvami demokrature in si ustvarila vašo naklonjenost z ustanavljanjem nove države. V resnici smo Slovenci znova ustanovili svojo državo, katero smo že imeli in se je imenovala Karantanija. To je bila samo kulisa, za katero so se skrili, da so potem izvedli roparski pohod stoletja.

Zato je zdaj na vrsti OSVOBODITEV, v nadaljevanju pa Očiščenje in Preporod Slovenije.

razlaga pomena kratice oops.jpg - 54.91 Kb

Naša kokoška je vse bolj uboga, zdaj pa je tik pred tem, da ji zadajo smrtni udarec. To je končni cilj masonov, ki jim gremo Slovenci zaradi svoje neomadeževane preteklosti, ker nismo nikoli nikogar napadali, saj smo miroljuben narod, zelo na živce. Tragedija je, da smo enkrat dopustili, da so nas do te mere skregali med sabo, da smo se med sabo pobijali. Zdaj sledijo istemu cilju, vse nas čipirati, in če to ne uspe, nas bodo skušali stepsti med sabo.

V izrednih razmerah pa se ve, kdo lahko pobegne pred obveznim cepljenjem - čipiranjem. NIHČE! Hlapec svetovne in slovenske mafije Ivan Janez Janša že razlaga, da so v Sloveniji vojaki ameriške vojske povsem dobrodošli. Leta 1991 oktobra pa je razlagal, da smo suvereni šele zdaj, ko je zadnji vojak JA - tuje vojske zapustil Slovenijo.

Zavedati se začnite in ukrepajte skupaj z nami, ki že delujemo. Ker, če uničijo staroselski evropski slovenski narod, bo nadaljevanje uničevanja Evrope enostavno. Zato smo tako pomembni, dragi Slovenci.

Velika nevarnost nam grozi tudi z juga, saj psihopat Erdogan, ki javno razglaša, da bo ustvaril veliko Turčijo, samo čaka ukaz masonov, da spusti proti zahodu v prvem valu vsaj 5 milijonov mladih mož, ki jih evropski davkoplačevalci hranimo. To je del podlega načrta. Zato je nujno, da odstranimo z ARETACIJAMI IN Z ZAKONOM vse hlapce, narodne izdajalce ter pomagače svetovnim masonom s položajev, kar bo pomenilo zgled tudi drugim narodom v nekdanjih republikah nekdanje Jugoslavije, in gremo potem družno pomagati Grkom s svojimi vojskami, da se invazija Turkov ne bo zgodila.

NE OKLEVAJTE NITI TRENUTKA VEČ, PONOVIMO ROŠKO 1988, A TOKRAT V RESNICI Z REŽIJO NARODA, SPONTANO IN SAMODEJNO. NOBENEGA ESTRADNIKA, NOVEGA OBRAZA IN NE VEMO ŠE KOGA NE RABIMO, DA NAS BO ODREŠIL, KER SE BOMO TOKRAT ODREŠILI VSAK SEBE IN VSI SE BOMO SKUPAJ. PAMET IMAMO, LASTNE MOŽGANE, DA Z NJIMI RAZMIŠLJAMO, INTELIGENCA VSAKOGAR, INTUICIJA IN LJUBEZEN VSEH Z ODKRIVANJEM IN GOVORJENJEM RESNICE, NAS BO OSVOBODILA KAKRŠNEGAKOLI STRAHU IN TAKO BOMO KONČNO SLOVENCI ZMAGALI.

VSAK DAN, RAZEN NEDELJE SMO OD 12. URE NAPREJ DO VEČERA NA TRGU REPUBLIKE POD OSREDNJO ZASTAVO. ZDRUŽUJEMO SE ZA Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije. Navdušeni smo nad vsemi, ki prihajajo redno, in tistimi, ki pridejo na novo. Koliko idej, predlogov, dobrih misli, načrtov za prihodnost in modrosti prinašajo. Slovenci in ne-Slovenci, državljani, ki imajo radi svojo drugo domovino. Nadgradimo to, v miru, s pesmijo in trdno odločenostjo in vztrajnostjo, da gremo po tej poti, ki vodi v SVETLO PRIHODNOST. Nočemo več nasilja, tiranije, prevar in laži. Nočemo delitev, razdora, razkola, ki si ga oblastniki tako želijo in to počno že 30 let, da delijo, vladajo in plenijo vse, kar narod ustvari. DOVOLJ JE, ČAS JE ZA VSE SLOVENKE IN SLOVENCE TER VSE LOJALNE DRŽAVLJANE V REPUBLIKI SLOVENIJI, KI DOBRO V SRCU MISLIMO. ČAS JE ZA SVOBODO!

SKUPAJ ZMAGAMO!

KDOR NI Z NAMI, JE ZA NAMI!


Ekipa OPS


 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali razumete, da je corona plan-demija največji zločin zoper človeštvo
 
Trenutno je na strani
Prisotni 214 gostov .
AKTUALNO

Naša NOVA spletna stran

Prosimo, če pogledate še na našo Facebook stran, ker je vedno kaj novega

OSVOBODILNI PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Tako se je začelo: Pandemija KORONAVIRUS -VIRUSNI MARKETING!

CORONA PREVARA ŠE ENKRAT RAZKRINKANA - NAČRT ZA POHOD V LJUBLJANO 5.11.2020

HOČEMO BITI INFORMIRANI!

Boste po tem razkritju medijske prevare še vedno razmišljali, da bi 5. novembra ostali doma?

Fašistična tiranija se že izvaja,revščina trka na vrata,JE TO NAŠA NOVA NORMALNOST,SLOVENCI?

SLOVENCI, ZDAJ NAŠA SODBA SE PIŠE, ZAPIŠIMO JO SAMI! ZDAJ ALI NIKOLI!

Slovenija na razpotju, ena pot
vodi v svetlo prihodnost, druga v pogubo!

Zažvižgala je gospa Sabina Senčar, dr. medicine, VSA ČAST!

OPOZORILO ČLOVEŠTVU!

Priče smo najhujši tiraniji po drugi svetovni vojni!

PSIHOLOŠKA VOJAŠKA OPERACIJA COVID19 - ob široki medijski propagandi se izvaja še načrtovana druga faza po scenariju EVENT201 že od oktobra 2019

REŠITEV JE SAMO ENA, SKUPAJ STOPITI IN IZVESTI ISLANDSKI MODEL OSVOBAJANJA!

Hlapci svetovne in slovenske masonerije vam bodo s policijo vdirali v vaše domove!

Upamo, drage Slovenke in Slovenci, da vam bo to, kar pravijo različni zdravniki sveta, združeni v World Doctors Alliance, dalo misliti!

Kaj pa sklep in pravni pouk, gospoda pravniki v Državnem zboru?

JA, PRETIRAVALI SMO, je izjavil glavni uradni nemški medij ARD...

GREMO, SLOVENIJA, NA POT, KI VODI V SVETLO PRIHODNOST!

Najpomembnejši video na planetu ZEMLJA zdaj!

PLES V MASKAH - ALI KAKO UBITI RESNICO?

Odgovor je tukaj! Kaj naj storimo Slovenci, da vsi zmagamo!

Dr. Uroš Dobnikar: COVID 19: Javni poziv zdravnikom in Zdravniški zbornici Slovenije

Poziv tožilcem in vidnim drugim oblastnikom, ki sodelujejo pri zločinu zoper človeštvo!


Dr. Reiner Füllmich: "CORONA škandal je zagotovo največji zločin zoper človeštvo."

26 LET OPTIMUMA, TOKRAT V ČASU ORGANIZIRANE PLANDEMIJE COVID-19

CORONA VIRUS NI NAJVEČJA LAŽ V ZGODOVINI ČLOVEŠTVA, JE LE OTROK MATERE VSEH LAŽI!

Poziv Vladi Janeza Janše Gospod Gregor Knafelc, dr.dent. medicine, si na Medicinski fakulteti ni pustil oprati možganov

DESET ZAPOVEDI — tokrat iz ZDA

Ne nasedajte novi kontrolirani opoziciji in ne bojujte se s sodržavljani, ki nosijo ali ne nosijo mask, ker mafija želi, da se pobijete med seboj!

SLOVENCI UMORJENI BOSTE!

Zakaj nas zastrupljajo z wi-fi in nevrotoksini, DR. DIETRICH KLINGHARDT

Naravna znanost o zdravju je bila tema na zborovanju ZA ŽIVLJENJE in OOPS

Teste in aparate KOVID 19 je svetovna mafija distribuirala že leta 2018!

Je to vaša nova fašistična normalnost, gospa tovorišica Simona Kustec?

POZOR, POZOR TO VELJA TUDI ZA SLOVENIJO, ZDRAVNIK OPOZARJA

David Icke pove, kar mora izvedeti svet!


Črni oblaki se zgrinjajo nad staroselski evropski slovenski narod! Se bliža bankrot in razkosanje?

KRIMINAL NA KRIMINAL, PANDEMIJA KORONA KRIMINALA!

Narod, DOPUSTOV JE KONEC, tudi v Sloveniji so hlapci domače in svetovne masonerije že začeli zaostrovati!

MASKERADA in SOCIALNO DISTANCIRANJE

UGASNIMO TELEVIZORJE IN DELUJMO PO SVOJI VESTI!

Sloveniji vladajo HLAPCI slovenske in svetovne MAFIJE!


Španski zdravnik brez dlake na jeziku o SVETOVNI KORONA PREVARI!


640 zdravnikov trdi, da je KOVID 19 SVETOVNA PREVARA! (VIDEO in prevod v SLO jezik)

Predsednik Belorusije odločno zoper NWO, razkril vsote podkupnine, če bi igral igro KORONA PLANDEMIJA

Dokumentarni film o KORONA PREVARI na največji angleški internetni medijski platformi LONDON REAL

Je WHO hotela podkupiti beloruskega predsednika Lukašenka z 92 milijoni USD?

Ponovno smo pisali vodstvu RTV SLO in prejeli smo odgovor!

Kdaj torej pridemo, glavna urednica Televizije SLO, gospa Manica Janežič Ambrožič?

Zastrašujoča RESNICA, razkrita s strani enega od nekdanjih vodilnih v VODAFONE-u

Potrebujete Slovenci še dokazov iz sveta, da prihaja POGROM NAD VAS IN VAŠE OTROKE?

RTV SLO: Tomo Križnar, "NEKAJ JE ZADAJ ZA KORONA VIRUSOM"

V Ameriki se je že začelo, otroci zbolevajo za nepoznanimi boleznimi!

Aplikacija "OSTANI ZDRAV", še ena prevara za uvedbo popolnega nadzora!

Kaj šele prihaja v novih cepivih "proti" KORONA "VIRUSU"!?

Avstralija ječi pod tiranijo fašističnh državnih organov. To čaka tudi Slovenijo!

TO BO POVZROČILO CEPLJENJE-ČIPIRANJE - POVRATKA NAZAJ NI!

Ker jim ni uspelo z EBOLO, skušajo doseči popolno kontrolo nad ljudstvom s KORONO!

Nemci so odvrgli maske, pravijo, da je za njih KORONA PREVARA KONČANA!

V Nemčiji vstalo preko 1.2 milijona ljudi!

Bill Gates: "Cepiti je treba celotno svetovno populacijo!"

Erdoganov cilj je "VELIKA TURČIJA"!

Kje so slovenski duhovniki, v službi vatikanske RKC, ki so menda zavezani širiti RESNICO?

Gripa sovražnica ali naša prijateljica?

Vloga Ministrstvu za zdravje za vpogled v obdukcijske izvide umrlih zaradi bolezni KOVID 19

(VIDEO) Predstavniki Gibanja OPS s predstavniki Slovenske ljudske stranke (SLS)

Čipirali so živali, zdaj smo na vrsti ljudje!

Ubijalski RESPIRATORJI nas stanejo preko 15 milijonov evrov!

Zakaj morate nositi "ZAŠČITNE" maske?

Naša nova članica, gospa profesorica Monika Maku sporoča oblastnikom

Kako je mogoče, da domala vse vlade in mediji lažejo o KORONA pandemiji?

Od samega začetka govorimo, kaj je v ozadju KORONA prevare, že jeseni na voljo 400 milijonov doz cepiv zoper COVID-19

Predsednik Vlade Ivan Janez Janša se je znova zlagal

Šokantno, kako je Rockefeller mafija maja 2010 objavila svoj načrt poteka epidemije

Ivan Janez Janša dvojni tajni agent UDBE in nemške BND?

CEPIVO SMRTI ZA LAŽNO PANDEMIJO KORONA PLAN-DEMIJO!

Razlaga resničnega pomena "KOVID 19"

Zelo zanimive informacije o zaroti zoper človeštvo KORONA PLAN-DEMIJI

Novinarji imajo po Ustavi in zakonu dolžnost posredovati javnosti informacije javnega značaja!

Vseslovenski zbor Osveščenih Prebivalcev Slovenije je na ZBOROVANJU ZA Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije sprejel VIZIJO ZA SLOVENIJO 2030 in Osvobodilni Program narodne enotnosti ZA OOPS

Prijava suma storitve kaznivih dejanj v zvezi z razglasitvijo in ukrepi KORONA PLAN-DEMIJE

UPOR ZOPER ČIPIRANJE IN 5G JE NAŠA PRAVICA IN DOLŽNOST!

KAKO GLOBOKO SEŽE CENZURA V SLOVENSKEM PROSTORU

NEMŠKI ZDRAVNIKI RAZKRINKAJO KORONA PLANDEMIJO PREVARO!

Poziv policistom, vojakom, gasilcem, novinarjem, odvetnikom, poslancem in zdravnikom!

"ZAŠČITNE" MASKE VOJNIH DOBIČKARJEV

Virusov, ki bi skakali iz človeka na človeka NI! NE OBSTAJAJO!

Da bo še bolj jasna svetovna prevara PLAN-DEMIJA KORONA NORIJA!

Javno OPOZORILO IN POZIV vodstvu RTV SLOVENIJA!

Ugledna podjetnica transportnega podjetja zaradi OBLASTNIŠKE NOROSTI KORONA PLAN-DEMIJA, NAREDILA SAMOMOR!

POSLEDNJE PISMO IN PRITOŽBA (PRO)PADAJOČIM OBLASTNIKOM - ORGANIZIRANI KRIMINALNI ZDRUŽBI!

"Žvižgač" Gale fake kot korona plan-demija, enako kolesarski kvazi protestniki

KONEC JE, MASKE SO PADLE - RDEČI VIRUS KOVID 19 JE RAZKRINKAN

Pozabili so ugasniti mikrofon in spet je RESNICA prišla na dan, KORONA PLAN-DEMIJA je svetovna prevara!

Poziv miličnikom in vojakom!

IZVRŠEN DRŽAVNI UDAR IN NAPOVED VOJNE NEPRIVILEGIRANIM LJUDEM!

Strupi v cepivih v Italiji, predstavitev italijanskih strokovnjakov

VKLOPI RAZUM, še ena potrditev SVETOVNE PREVARE!

Dovolj je vaših laži, prevar, zvijač, manipulacij in ropanja narodovega denarja!

Še ena potrditev, da je KOVID 19 PLAN-DEMIJA svetovna prevara!

Tako nas hočejo ČIPIRATI (cepiti), nas imeti na povodcu in nas ubijati!

Ugrabljena RTV SLO zahtevala umik našega videa z YOUTOOBE-a!

"NOVI" KORONA VIRUS, je brez najmanjšega dvoma, zločin nad človeštvom!

Kacinu ušlo v mikrofon, ko bo narod dokončno spregledal bo pa njemu in še komu ušlo
tudi v hlače!

Slovenci, ki nasedate KORONA VIRUS MARKETINGU pazite se, kmalu bodo ukazali obvezno cepljenje

Bill Gates o tisoče milijardah USD, ki jih je vložil v fake teste za KORONO in za razvoj cepiva

Brutalna CENZURA UGRABLJENE RTV SLO, mag. Karin Rižner

EPIDEMIJE KORONA VIRUSA NI: Trdi nemški dr. med. Claus Köhnlein

Janša že 30 let naklada o nujnosti LUSTRACIJE!

Zgodba tvojega suženjstva Pamet PREPOVEDANA! Možen bo tudi državni udar!

Pozdravljeni v Sloveniji KORONA NOROSTI!

Odstopite Predsednik Sami, ker LAŽETE!

"MODI" - SARS Originalni nemški dokument o scenariju KORONA virusa

Hud zdrs RTV SLO, RESNICA je ušla na dan!

Kje ste slovenski intelektualci, profesorji, docenti, doktorji, zdravniki, ali ste vsi padli v histerijo medijskega marketinga
korona norosti?

Dr. Lidija Gajski - KORONA HISTERIJA JE PREVARA!

12 uglednih svetovnih strokovnjakov o CoVid - 19 PANIKI

Nalijmo si čiste vode, KORONA VIRUS je največja
prevara človeštva!

Smrtonosni virus pohlep in corona virus

Vse več pametnih ljudi meni, da gre pri KORONAVIRUSU za novi nateg stoletja!

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 29-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

O dobrodelnosti na slovenskem

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 200 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?