POSLEDNJE PISMO IN PRITOŽBA (PRO)PADAJOČIM OBLASTNIKOM - ORGANIZIRANI KRIMINALNI ZDRUŽBI!

Bogdaj!

V prilogi pošiljam dva zapisnika, v katerih so navedene brutalne kršitve mojih pravic, ki izhajajo in jih ščitijo mednarodne Konvencije o človekovih pravicah in temeljnih svoboščinah, mednarodni pakti o državljanskih, ekonomskih, socialnih in kulturnih pravicah ter Ustava Republike Slovenije. 

Zahtevam, da se zoper osebe, ki so nad mano izvedle brutalno psihično in fizično nasilje, ter naročnike teh zavržnih dejanj ukrepa v skladu z mednarodno in slovensko zakonodajo. 

Tudi vi boste zdaj morali razkriti, kdo ste  v resnici, in dokončno dokazati, da ste v službi naroda. Še imate čas, a ura do končanja te vsesplošne tiranije nad slovenskim narodom se bliža hitreje kot si vi morda to predstavljate. 

Pričakujem kontinuirano obveščanje o vaših ukrepih zoper storilce kaznivih dejanj in to brez nepotrebnega odlašanja.

In naj vas še spomnim, ODVZEM PROSTOSTI je po vseh mednarodnih pravnih standardih najhujši poseg v svobodo in integriteto človeka, hujše od tega je samo usmrtitev. Ponižanja, ki sem jih kot svoboden človek doživel, bo od vas razumel vsak šele tedaj, ko bo sam padel v položaj, ko se mu bo to zgodilo. Z razliko, da bo za mnoge zoper vas ta ukrep temeljil na podlagi neizpodbitnih dokazov, da ste storili kazniva dejanja ali pa ste opustili dolžno ravnanje.

Bodo pa tisti, ki vas bodo obravnavali, tako visoko strokovno usposobljeni, da bo vaša obravnava povsem skladna z vsemi najvišjimi pravnimi akti Slovenije, Evrope in sveta, zato brez skrbi. To, kar se je zgodilo meni, mojim bližnjim ob protiustavni hišni preiskavi leta 2010 in v drugih primerih brutalnega fizičnega in predvsem fizičnega nasilja ter mnogim drugim državljanom, se ne bo nikdar več ponovilo nikomur. Zato ste lahko, kar se tiče tega dela, povsem mirni in že zdaj poiščete svoje zagovornike, če seveda tudi sami ne bodo obravnavani pred ustreznimi organi zaradi sodelovanja v organizirani kriminalni združbi, ki je Slovenijo pripeljala na rob prepada.


Vsi s čisto vestjo in zdravo pametjo LEPO POVABLJENI na VSESLOVENSKO ZBOROVANJE ZA: Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije

Kliknite na vabilo

IN TUKAJ ŠE OPOZORILO IN PREDLOG, DA BI SI KDO NE DOMISLIL KAKŠNIH PODLIH, HINAVSKIH, STRAHOPETNIH KRIMINALNIH DEJANJ ZOPER MIROLJUBEN SLOVENSKI NAROD V STILU BOSANSKIH ALI UKRAJINSKIH MINOMETNIH IZSTRELKOV NA ZBRANO MIROLJUBNO MNOŽICO, KER POTEM NE BOMO MOGLI PREPREČITI, DA NE BI JEZA NARODA VZKIPELA.

V OPOMIN PO STAREMU KARANTANSKEMU REKU: KDOR DVIGNE MEČ NAD MIROLJUBEN SLOVENSKI NAROD, BO Z NJIM POKONČAN!

Zdaj, ko je mera polna in je s KORONO PLAN-DEMIJO ŠLA KAPLJA ČEZ ROB, KAR SE TIČE POTRPLJENJA MIROLJUBNEGA SLOVENSKEGA NARODA, IMATE AKTERJI 30 LET TRAJAJOČE TIRANIJE NAD NARODOM 4 MOŽNOSTI: 

1. DA SE POGUMNO POSTAVITE PRED NAROD, POVESTE, ZAKAJ STE MORALI DELOVATI KOT STE IN KDO SO NAROČNIKI DOMA IN IZ TUJINE, KI STE JIH MORALI UBOGATI. SAMI VESTE, DA JE ŽE PO ZDAJŠNJI SLOVENSKI KAZENSKI ZAKONODAJI OLAJŠEVALNA OKOLIŠČINA ZA SKESANCE. PO DUHOVNI PLATI PA JE TO NEKAJ, KAR OLAJŠA DUŠO VSAKOGAR IN POMENI ODREŠITEV SAMEGA SEBE PRED POGUBO PO NARAVNIH ZAKONIH, KI - ČE MORDA NE VESTE, PRIHAJAJO V TEM NOVEM TISOČLETJU VSE BOLJ V VELJAVO. ZAKON VZROKA IN POSLEDICE JE NEKAJ, KAR VEDNO DELUJE, VSE SE VRAČA, VSE SE PLAČA. ZLATO PRAVILO JE: NE POČNI DRUGIM NEČESA, KAR NE BI ŽELEL, DA DRUGI POČNEJO TEBI. DIAMANTNO PA: Z DRUGIMI RAVNAJ TAKO, KAKOR BI ŽELEL, DA ONI RAVNAJO S TABO. SE V TEM DUHU DANES VZGAJA V DRUŽINAH, ŠOLI IN PREKO MEDIJEV? STE BILI VI DELEŽNI TAKE VZGOJE? JAZ SEM IMEL NA SREČO TAKA STARŠA IN STARE STARŠE, KI SO MI TO PRIVZGOJILI.

2. DA POBEGNETE IZ DRŽAVE, A NE ZA DOLGO, SAJ BOMO PO VZPOSTAVITVI PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE POSKRBELI, DA VAS INTERPOL PRIVEDE PRED OBLIČJE PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE POD TEŽO OBTOŽBE NARODOVEGA IZDAJSTVA. 

3. DA SE UBIJETE, MORDA NAREDITE KOLEKTIVNI SAMOMOR, AMPAK VAM TEGA NE SVETUJEM, KER VAS BO NEKJE, MORDA CELO V AFRIKI RODILA NEKA DRUGA ŽENA IN BOSTE PAČ MORALI DOŽIVETI PRAV TO, KAR STE POVZROČILI SOLJUDEM. BEDO, LAKOTO IN TRPLJENJE. 

Vaša četrta možnost, da se začasno rešite pred odgovornostjo za svoje pretekla dejanja, ki jo boste morali sprejeti, pa je ta, na kateri delate že ves čas. Delitev, razkol, razdor, jeza in nasilje med dvema poloma in celotnim narodom, Janšističnim in Kučanističnim, ki ste ju oblikovali potem, ko ste narod prepeljali žejnega čez vodo z odcepitvijo in navideznimi spremembami z uvajanjem DEMOKRATURE, namesto da bi v resnici sestopili in spustili iz rok vse položaje, s katerih se odloča o narodovi usodi. Seveda tega niste upali storiti, ker bi prišle na dan vse rabote vaših ideoloških prednikov, tako boljševističnih in vatikansko RKC-jevskih. Že davno nazaj sem vam nekaterim napisal, da je bila to velika napaka, saj ste si s tem samo podaljšali agonijo in se je v tem podaljšku v času 30 let nabralo še novih prevar, manipulacij in kraj (preko 200 milijard narodovega premoženja je postalo zasebnega), in bo zdaj pač še težje narodu razložiti, kaj ste se šli in kaj vas je gnalo v takšna grozodejstva, ki pomenijo GENOCID ali RODOMOR nad miroljubnim, delovnim, poštenim ter enim od, če ne najstarejšim evropskim narodom.

KAJ BOSTE STORILI, JE NA VAS, DA SE ODLOČITE, PREDLAGAMO PA, DA TO ZADNJO ČETRTO MOŽNOST TAKOJ OPUSTITE. VSE POLICISTE V MILIČNIŠKIH VRSTAH IN VSE VOJŠČAKE V VOJAŠKIH VRSTAH PA POZIVAMO, DA PREPREČIJO IN V KALI ZATREJO VSAK NAJMANJŠI POSKUS ORGANIZACIJE KOGARKOLI V SMER UPORABE SILE NAD MIROLJUBNIM NARODOM IN MOREBITNI POSKUS DRŽAVNEGA UDARA, KAR JE BILO TIK PRED TEM LETA 1993, KO SO LEVO DESNI PAJACI OLIGARHIJE IMELI RAZGRETE GLAVE IN BI SE SKORAJ SPOZABILI, DA IMAMO ZA UREJANJE NAELEKTRENIH RAZMER MOŽNOST, KI JE EDINA PRAVA, SE USESTI DOL V PROSTORIH DRŽAVNEGA ZBORA IN VLADE OB PRISOTNOSTI MEDIJEV, DA SE TAM V MIRU RAZREŠIJO VSI ŠE TAKO VELIKI KONFLIKTI. ŽE ZARADI TISTEGA, KAR SE JE DOGAJALO LETA 1993, BI MORALI NEKATERI DANES SPREMLJATI IZZA OGRAD EKO POLJ, NA KATERIH BI DELALI S POLJEDELJSKIM ROČNIM ORODJEM, KAKO SE SLOVENIJA RAZVIJA V MODERNO, NAPREDNO IN DUHOVNE TER GMOTNE BLAGINJE POLNO DRŽAVO SREČNIH LJUDI.

KULTUREN IN STRPEN DIALOG JE NAJBOLJŠA MOŽNOST, DA RAZREŠIMO VSE NAKOPIČENE PROBLEME, ZATO VAM IZ SRCA VSE ČLANICE IN ČLANI GIBANJA OPS PREDLAGAMO, DA IZBERETE PRVO MOŽNOST. TAKO BOSTE SEBI, SVOJIM OTROKOM, VSEM SLOVENKAM IN SLOVENCEM DOKAZALI, DA STE KLJUB VSEMU OHRANILI V SEBI TOLIKO ČLOVEŠKEGA, DA STE SPOSOBNI PRIZNATI SVOJA ZLA DEJANJA, SE OPRAVIČITI, SE POKESATI IN PREVZETI ODGOVORNOST ZA NASTALO ŠKODO TER JO POPRAVITI, KOLIKO BO SPLOH MOGOČE.

ZBOGOM IN NAJ VAM PRI VAŠI ODLOČITVI STOJI OB STRANI BOG!

Se vidimo!

Bog živi Slovenijo!

Ladislav Troha

P.S. 

Vabim vas, da si (če si še niste) ogledate nagovor ljudstvu in vam, da se ne boste kdaj izgovarjali, da niste vedeli. 
https://www.youtube.com/watch?v=uJeaeEcaVAI


Kliknite na vabilo

PRILOGA:

PROTIUSTAVNA ARETACIJA VIDEO 1

PROTIUSTAVNA ARETACIJA VIDEO 2

https://www.youtube.com/watch?v=gNbJdyM09pg


Ko "protestirajo" oblastnške skupine ni nobeih ukrepov, ko se pojavi kdo iz OPS so pa aretacije.

KLIKNITE NA ZGORNJO SLIKO, DA SE PODUČITE KDO SO TOLE KOLESARJI IN KDO JE LAŽNI ŽVIŽGAČ IVAN GALE!

OBA ZAPISNIKA STA NASTALA PO TEM, KO SO MAJORJA TROHO IZPUSTILI NA PROSTOST, KER JE ZAHTEVAL, DA MILIČNIKI SPIŠEJO PRIOTOŽBO NA ZAPISNIK DO ČESAR IMA VSAK DRŽAVLJAN RS PRAVICO V SKLADU Z ZAKONOM O UPRAVNEM POSTOPKU IN V SKLADU Z ZAKONOM O NALOGAH IN POOBLASTILIH POLICIJE.

Ekipa OPS

 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali razumete, da je corona plan-demija največji zločin zoper človeštvo
 
Trenutno je na strani
Prisotni 247 gostov .
AKTUALNO

Naša NOVA spletna stran

Prosimo, če pogledate še na našo Facebook stran, ker je vedno kaj novega

OSVOBODILNI PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Tako se je začelo: Pandemija KORONAVIRUS -VIRUSNI MARKETING!

CORONA PREVARA ŠE ENKRAT RAZKRINKANA - NAČRT ZA POHOD V LJUBLJANO 5.11.2020

HOČEMO BITI INFORMIRANI!

Boste po tem razkritju medijske prevare še vedno razmišljali, da bi 5. novembra ostali doma?

Fašistična tiranija se že izvaja,revščina trka na vrata,JE TO NAŠA NOVA NORMALNOST,SLOVENCI?

SLOVENCI, ZDAJ NAŠA SODBA SE PIŠE, ZAPIŠIMO JO SAMI! ZDAJ ALI NIKOLI!

Slovenija na razpotju, ena pot
vodi v svetlo prihodnost, druga v pogubo!

Zažvižgala je gospa Sabina Senčar, dr. medicine, VSA ČAST!

OPOZORILO ČLOVEŠTVU!

Priče smo najhujši tiraniji po drugi svetovni vojni!

PSIHOLOŠKA VOJAŠKA OPERACIJA COVID19 - ob široki medijski propagandi se izvaja še načrtovana druga faza po scenariju EVENT201 že od oktobra 2019

REŠITEV JE SAMO ENA, SKUPAJ STOPITI IN IZVESTI ISLANDSKI MODEL OSVOBAJANJA!

Hlapci svetovne in slovenske masonerije vam bodo s policijo vdirali v vaše domove!

Upamo, drage Slovenke in Slovenci, da vam bo to, kar pravijo različni zdravniki sveta, združeni v World Doctors Alliance, dalo misliti!

Kaj pa sklep in pravni pouk, gospoda pravniki v Državnem zboru?

JA, PRETIRAVALI SMO, je izjavil glavni uradni nemški medij ARD...

GREMO, SLOVENIJA, NA POT, KI VODI V SVETLO PRIHODNOST!

Najpomembnejši video na planetu ZEMLJA zdaj!

PLES V MASKAH - ALI KAKO UBITI RESNICO?

Odgovor je tukaj! Kaj naj storimo Slovenci, da vsi zmagamo!

Dr. Uroš Dobnikar: COVID 19: Javni poziv zdravnikom in Zdravniški zbornici Slovenije

Poziv tožilcem in vidnim drugim oblastnikom, ki sodelujejo pri zločinu zoper človeštvo!


Dr. Reiner Füllmich: "CORONA škandal je zagotovo največji zločin zoper človeštvo."

26 LET OPTIMUMA, TOKRAT V ČASU ORGANIZIRANE PLANDEMIJE COVID-19

CORONA VIRUS NI NAJVEČJA LAŽ V ZGODOVINI ČLOVEŠTVA, JE LE OTROK MATERE VSEH LAŽI!

Poziv Vladi Janeza Janše Gospod Gregor Knafelc, dr.dent. medicine, si na Medicinski fakulteti ni pustil oprati možganov

DESET ZAPOVEDI — tokrat iz ZDA

Ne nasedajte novi kontrolirani opoziciji in ne bojujte se s sodržavljani, ki nosijo ali ne nosijo mask, ker mafija želi, da se pobijete med seboj!

SLOVENCI UMORJENI BOSTE!

Zakaj nas zastrupljajo z wi-fi in nevrotoksini, DR. DIETRICH KLINGHARDT

Naravna znanost o zdravju je bila tema na zborovanju ZA ŽIVLJENJE in OOPS

Teste in aparate KOVID 19 je svetovna mafija distribuirala že leta 2018!

Je to vaša nova fašistična normalnost, gospa tovorišica Simona Kustec?

POZOR, POZOR TO VELJA TUDI ZA SLOVENIJO, ZDRAVNIK OPOZARJA

David Icke pove, kar mora izvedeti svet!


Črni oblaki se zgrinjajo nad staroselski evropski slovenski narod! Se bliža bankrot in razkosanje?

KRIMINAL NA KRIMINAL, PANDEMIJA KORONA KRIMINALA!

Narod, DOPUSTOV JE KONEC, tudi v Sloveniji so hlapci domače in svetovne masonerije že začeli zaostrovati!

MASKERADA in SOCIALNO DISTANCIRANJE

UGASNIMO TELEVIZORJE IN DELUJMO PO SVOJI VESTI!

Sloveniji vladajo HLAPCI slovenske in svetovne MAFIJE!


Španski zdravnik brez dlake na jeziku o SVETOVNI KORONA PREVARI!


640 zdravnikov trdi, da je KOVID 19 SVETOVNA PREVARA! (VIDEO in prevod v SLO jezik)

Predsednik Belorusije odločno zoper NWO, razkril vsote podkupnine, če bi igral igro KORONA PLANDEMIJA

Dokumentarni film o KORONA PREVARI na največji angleški internetni medijski platformi LONDON REAL

Je WHO hotela podkupiti beloruskega predsednika Lukašenka z 92 milijoni USD?

Ponovno smo pisali vodstvu RTV SLO in prejeli smo odgovor!

Kdaj torej pridemo, glavna urednica Televizije SLO, gospa Manica Janežič Ambrožič?

Zastrašujoča RESNICA, razkrita s strani enega od nekdanjih vodilnih v VODAFONE-u

Potrebujete Slovenci še dokazov iz sveta, da prihaja POGROM NAD VAS IN VAŠE OTROKE?

RTV SLO: Tomo Križnar, "NEKAJ JE ZADAJ ZA KORONA VIRUSOM"

V Ameriki se je že začelo, otroci zbolevajo za nepoznanimi boleznimi!

Aplikacija "OSTANI ZDRAV", še ena prevara za uvedbo popolnega nadzora!

Kaj šele prihaja v novih cepivih "proti" KORONA "VIRUSU"!?

Avstralija ječi pod tiranijo fašističnh državnih organov. To čaka tudi Slovenijo!

TO BO POVZROČILO CEPLJENJE-ČIPIRANJE - POVRATKA NAZAJ NI!

Ker jim ni uspelo z EBOLO, skušajo doseči popolno kontrolo nad ljudstvom s KORONO!

Nemci so odvrgli maske, pravijo, da je za njih KORONA PREVARA KONČANA!

V Nemčiji vstalo preko 1.2 milijona ljudi!

Bill Gates: "Cepiti je treba celotno svetovno populacijo!"

Erdoganov cilj je "VELIKA TURČIJA"!

Kje so slovenski duhovniki, v službi vatikanske RKC, ki so menda zavezani širiti RESNICO?

Gripa sovražnica ali naša prijateljica?

Vloga Ministrstvu za zdravje za vpogled v obdukcijske izvide umrlih zaradi bolezni KOVID 19

(VIDEO) Predstavniki Gibanja OPS s predstavniki Slovenske ljudske stranke (SLS)

Čipirali so živali, zdaj smo na vrsti ljudje!

Ubijalski RESPIRATORJI nas stanejo preko 15 milijonov evrov!

Zakaj morate nositi "ZAŠČITNE" maske?

Naša nova članica, gospa profesorica Monika Maku sporoča oblastnikom

Kako je mogoče, da domala vse vlade in mediji lažejo o KORONA pandemiji?

Od samega začetka govorimo, kaj je v ozadju KORONA prevare, že jeseni na voljo 400 milijonov doz cepiv zoper COVID-19

Predsednik Vlade Ivan Janez Janša se je znova zlagal

Šokantno, kako je Rockefeller mafija maja 2010 objavila svoj načrt poteka epidemije

Ivan Janez Janša dvojni tajni agent UDBE in nemške BND?

CEPIVO SMRTI ZA LAŽNO PANDEMIJO KORONA PLAN-DEMIJO!

Razlaga resničnega pomena "KOVID 19"

Zelo zanimive informacije o zaroti zoper človeštvo KORONA PLAN-DEMIJI

Novinarji imajo po Ustavi in zakonu dolžnost posredovati javnosti informacije javnega značaja!

Vseslovenski zbor Osveščenih Prebivalcev Slovenije je na ZBOROVANJU ZA Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije sprejel VIZIJO ZA SLOVENIJO 2030 in Osvobodilni Program narodne enotnosti ZA OOPS

Prijava suma storitve kaznivih dejanj v zvezi z razglasitvijo in ukrepi KORONA PLAN-DEMIJE

UPOR ZOPER ČIPIRANJE IN 5G JE NAŠA PRAVICA IN DOLŽNOST!

KAKO GLOBOKO SEŽE CENZURA V SLOVENSKEM PROSTORU

NEMŠKI ZDRAVNIKI RAZKRINKAJO KORONA PLANDEMIJO PREVARO!

Poziv policistom, vojakom, gasilcem, novinarjem, odvetnikom, poslancem in zdravnikom!

"ZAŠČITNE" MASKE VOJNIH DOBIČKARJEV

Virusov, ki bi skakali iz človeka na človeka NI! NE OBSTAJAJO!

Da bo še bolj jasna svetovna prevara PLAN-DEMIJA KORONA NORIJA!

Javno OPOZORILO IN POZIV vodstvu RTV SLOVENIJA!

Ugledna podjetnica transportnega podjetja zaradi OBLASTNIŠKE NOROSTI KORONA PLAN-DEMIJA, NAREDILA SAMOMOR!

POSLEDNJE PISMO IN PRITOŽBA (PRO)PADAJOČIM OBLASTNIKOM - ORGANIZIRANI KRIMINALNI ZDRUŽBI!

"Žvižgač" Gale fake kot korona plan-demija, enako kolesarski kvazi protestniki

KONEC JE, MASKE SO PADLE - RDEČI VIRUS KOVID 19 JE RAZKRINKAN

Pozabili so ugasniti mikrofon in spet je RESNICA prišla na dan, KORONA PLAN-DEMIJA je svetovna prevara!

Poziv miličnikom in vojakom!

IZVRŠEN DRŽAVNI UDAR IN NAPOVED VOJNE NEPRIVILEGIRANIM LJUDEM!

Strupi v cepivih v Italiji, predstavitev italijanskih strokovnjakov

VKLOPI RAZUM, še ena potrditev SVETOVNE PREVARE!

Dovolj je vaših laži, prevar, zvijač, manipulacij in ropanja narodovega denarja!

Še ena potrditev, da je KOVID 19 PLAN-DEMIJA svetovna prevara!

Tako nas hočejo ČIPIRATI (cepiti), nas imeti na povodcu in nas ubijati!

Ugrabljena RTV SLO zahtevala umik našega videa z YOUTOOBE-a!

"NOVI" KORONA VIRUS, je brez najmanjšega dvoma, zločin nad človeštvom!

Kacinu ušlo v mikrofon, ko bo narod dokončno spregledal bo pa njemu in še komu ušlo
tudi v hlače!

Slovenci, ki nasedate KORONA VIRUS MARKETINGU pazite se, kmalu bodo ukazali obvezno cepljenje

Bill Gates o tisoče milijardah USD, ki jih je vložil v fake teste za KORONO in za razvoj cepiva

Brutalna CENZURA UGRABLJENE RTV SLO, mag. Karin Rižner

EPIDEMIJE KORONA VIRUSA NI: Trdi nemški dr. med. Claus Köhnlein

Janša že 30 let naklada o nujnosti LUSTRACIJE!

Zgodba tvojega suženjstva Pamet PREPOVEDANA! Možen bo tudi državni udar!

Pozdravljeni v Sloveniji KORONA NOROSTI!

Odstopite Predsednik Sami, ker LAŽETE!

"MODI" - SARS Originalni nemški dokument o scenariju KORONA virusa

Hud zdrs RTV SLO, RESNICA je ušla na dan!

Kje ste slovenski intelektualci, profesorji, docenti, doktorji, zdravniki, ali ste vsi padli v histerijo medijskega marketinga
korona norosti?

Dr. Lidija Gajski - KORONA HISTERIJA JE PREVARA!

12 uglednih svetovnih strokovnjakov o CoVid - 19 PANIKI

Nalijmo si čiste vode, KORONA VIRUS je največja
prevara človeštva!

Smrtonosni virus pohlep in corona virus

Vse več pametnih ljudi meni, da gre pri KORONAVIRUSU za novi nateg stoletja!

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 29-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

O dobrodelnosti na slovenskem

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 200 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?