IZVRŠEN DRŽAVNI UDAR IN NAPOVED VOJNE NEPRIVILEGIRANIM LJUDEM!


https://www.youtube.com/watch?v=uJeaeEcaVAI

DELI, DA NE BO PREPOZNO!

 

Komentarjev 

 
#11 Troha 20:56 24-04-2020
Kaj je problem G. TOV. Kozic Karel, a bi vi pustili tukaj ljudi, da razmišljajo po svoje in se nehate zaletavati vame, ker se res nimam časa ukvarjati z vami.

Glede na vašo vsevednost bi bilo modro,da bi že pred vsaj 20-imi leti ustanovili vaš klub in bi popeljali naš narod v svetlo prihodnost.

Ste navaden mešalec megle, kar naprej eno in isto, a nobene rešitve. Ko drugi predlagamo pa ni v redu. POSREDNIŠKE DEMOKRATURE SO SE POVSOD IZRODILE, ker vaše poslance postavljajo strici iz ozadja pa ne samo v Sloveniji ampak povsod po Evropi, zato tako vsi pridno molčijo, ko gre za KORONA PLAN-DEMIJO KOVID 19 PREVARO.

Ampak vi žal še dolgo tega ne boste razumeli, ker niste sposobni žal pogledati resnici v oči in dajete za vzgled zahodno demokracijo.

Samoupravljanje pa ni moglo uspeti samo zaradi ene stvari. Zato, ker je partija postavljala vse vodje, da je imela preko njih vse pod kontrolo.

1000% pa bo uspela direktna demokracija z kooperativnimi podjetji v katerih bodo znani tudi lastniki vsakega centa. Imamo inovativni model, ki bo spremenil ne samo Slovenijo ampak celoten svet.

Kar veselite se vašega popolnega poloma, ker gremo SVOBODI NA PROTI. In vi z vašimi blodnjami, ko me kar označite za drugo osebo, mi res ne morete pomagati. In pomoči ne rabim jaz, ampak rabi strokovnjake slovenski načrtno poneumljen in zmanipuliran in prestrašen narod. Še dobro, da nas je nekaj ki nas niso uspeli podrediti in prav ti pomagajo drugim, da spregledajo.

Samo povejte, vas daje ljubosumje, ker vsak dan bolj vidite, da ideja OPS uspeva, ali ste plačanec morda kakšen prostozidar ali v resnici udbovec?

Pa res mislite, da se imam čas z vami ukvarjati? A res mislite, da ste tako pomemben, bolj kot ljudje, ki jim mediji in politikanti perejo možgane.

Lahko vam povem, da ste popolnoma zgrešili s temi napadi, kradete mi samo dragocen čas, ker očitno imate preveč časa in namesto, da bi pomagali mečete polena pod noge.

Kakšno obliko vladavine bomo imeli potem ko preženemo iz Slovenije škodljivce, viruse in parazite se bomo skupaj odločili v korektni razpravi v Državnem zboru, ko bomo zbrali vse predloge in bo zmagal najboljši pa magari na referendumu.

Noben ne bo nikoli več nikomur nič vsiljeval in prosim, da že nehate govoriti kaj je in kako bo vse kot je, ker nikoli ne bo drugače. To je ubogo in očitno imate nalogo tako govoriti. Da bi še drugi mislili, da se nič ne da.

Zdaj pa dovolj in prosi vas ne nadlegujte nas več, če je možno. ALI PA RAZLOŽITE KAJ SKUŠATE DOSEČI?
Citat
 
 
#10 Administrator 20:25 24-04-2020
Ker ima Karl K težave in alergijo na gospoda Troho in želi očitno tukaj zanetiti spopade s svojimi udbovskimi provokacijami,s mo zato njegov žaljiv komentar ugasnili in tako bo tudi v bodoče.

Drugače pa je gospod Jaka Košir naš član od 22, marca 2020 in se je v te času zelo dobro oglasil z našimi razmišljanji.

Upamo, da se Karlu K, ki je očitno motiviran za pljuvanje tukaj, ne bo gospod Troha začel prikazovati tudi v nočnih morah.

Hvala za razumevanje!
Citat
 
 
#9 Jaka Košir 14:23 24-04-2020
Ne brišemo kar je drugačno mnenje, če ni žaljivo. bilo bi pa lepo, če bi odprli razpravo o uvedbi neposredne demokracije, ki nikakor ne more biti titoistična, kučanistična ali janšistična demokratura.

In to, da podtikaš, da naj bi bil OPS neka naslednica teh zgoraj naštetih kriminalcev ni samo neumno ampak je celo zelo nesramno.

Osrednji trije stebri neposredne demokracije so: INICIATIVA - REFERENDUM - ODPOKLIC.

Torej nekdo da iniciativo, to se oblikuje v zakon, ki se ga da v javno obravnavo stroki in laični javnosti, potem se izvede čistopis in na e-referendumu se predlog ali sprejme ali se ga zvrne. Lahko se predložijo celo dve ali tri različice pa se narod odloči kaj bi imel raje.

Slovenija je ravno prav mala ali velika, da bi lahko o vseh pomembnih vprašanjih za skupnost odločali neposredno. Tudi o tem kdo bo zavzemal kakšno pomembno funkcijo, seveda za mehanizmom glasovanja, da se ga tudi odpokliče, če ne izpolnjuje pričakovanj volivk in volivcev.

Veliko bolje bo, da razpravljamo kaj narediti, ne pa o tem kaj je kdo prej ugotovil ali napisal.

Očitno pa nisi pogledal videa, da bi razumel zakaj si je g. major simbolično oblekel vojaško uniformo.

Glede na tvoje znanje, sposobnosti itd. bi bilo pa res koristno, da si na BOLHI kupiš za par deset evrov en rabljen računalnik, ki ti bo predvajal filme.

Če gledaš samo TV programe, domače ali tuje vedi, da ti perejo vsebino za razmišljanje v glavi, ker so zadevo KOVID 19 zelo dolgo načrtovali, najmanj tri leta in vsi določeni igralci odlično opravljajo svojo nalogo.

Ampak je to super, ker se zaradi tega narod prebuja.

In potrebuje rešitve, da si bo lahko vladal sam, na mestu, da mu vlada peščica kriminalcev, kot je to zdaj.

Bo pa do neposredne demokracije daljša pot, ker bo treba povsem reformirati šolski sistem, da bo vzgajal aktivnega državljana. Ne pa prestrašenega butastega potrošnika.

Dajmo, rešitve, ideje, predloge na mizo.
Citat
 
 
#8 Karel K 13:36 24-04-2020
Jaka, jaz sem se demokracije učil v zahodnih demokratičnih državah in se nočem zdaj učiti tvojih postulatov katere mi ti narekuješ. Ni nobenega podtikanja z moje strani, sem funkcionalno pismen človek, nisem maloumen in ubogi, če si ti pa potem sebe očiščuj in se mswši.

Frenkl, jaz sem že takrat "streljqal nazaj", ker sem videl prevaro in to direktno, ko so prevzemali stranke slovenske pomladi Kučanovi vrinjenci, dejanski pomladniki pa smo ostali na čistini postavljeni v nemilost.

Kar pa se tiče vojske, ne delajte slovenski narod za narod vojske, da bi bilo 2 milijona uniformiranih vojakov ampak ta narod mora postati ustavrjqalni narod. Nekoč ne tako davno so naši predniki kot vojaki masovno služili svojim gospodarjem.
A je to vaša neposredna demokracija?

Vesel pa sem, da ste vsaj končno dovolili na tem portalu dialog in ne brišete mojega drugačnega mnenja, ki služi v dobrobit Sloveniji in slovenskemu narpodu ne pa v korist dobrobiti enega človeka kot se to dogaja v Sloveniji že 30 let na 45 let podlage, najprej Josip Broz potem Kučan in priključeno ves čas in trenutno jANŠA.
Citat
 
 
#7 Jaka Košir 12:13 24-04-2020
Korel, a ti si totalno funkcionalno nepismen. Če bi prebral Osvobodilni program narodne enotnosti OOPS in bi ga razumel, bi zaštekal, da OPS predlaga uvedbo neposredne demokracije, ne pa Kučanov ali Janšev totalitarizem.

Tako podtikanje je maloumno in ubogo Karli.

Tukaj si preberi kaj so temeljni postulati direktne demokracije in se nehaj smešiti.

https://sl.wikipedia.org/wiki/Neposredna_demokracija
Citat
 
 
#6 Frenk Novak 11:39 24-04-2020
BRAVO, tudi jaz sem bil udeležen v vojni za Slovenijo, a če bi vedel kaj se bo zgodilo, bi streljal nazaj na tiste, ki so nas pote tako grdo oropali, celo dostojanstva.

Še malo pa bomo vsi klošarji, če se ne dvignemo znova a tokrat vemo kdo mora končati v zaporih. ČLANI GLOBOKO DRŽAVE OZ. PRAVILNO REČENO UDBOMAFIJE.

Gospod major, PRIPRAVLJEN SEM!, širim med svoje znance in prijatelje, da se zdramijo. DOVOLJ JE TIRANIJE.
Citat
 
 
#5 Karel K 11:36 24-04-2020
Samo v diktaturah in diktatorskih državah se voditelji oblačijo v vojaške obleke zato nehajte vi eni in isti pisati neke neumne pripombe. Mislim, da ste vi ubogi. Troha ni nobeden problem za mene, se poznava in sva se večkrat srečala, bil je celo pri meni doma pred leti in mi je tedaj predlagal, naj udbovca s katerim sem imel sodni spor, pri miru. Jaz o slovenski Kučanovi in Janševi mafiji razglabljam in odkrivam resnico že 30 let, na pa samo danes kot to počne Troha po potrebi. To kar je Troha povedal zdaj že vem na pamet, saj to že leta govori , isto vsebino ponavlja. Z mnogočem se strinjam, nikakor pa ne s tem, da bi slovenski narod tako daleč poneumil, da bi ga spravil na skupni imenovalec razmišljanja. To so delali Kučamnovi in Janševi titoisti s Titom na čelu, ko je bilo nujno, da je ves narod mislil le z eno glavo in enimi možgani. To pa vodi v propad v Sevrno Korejo.
Citat
 
 
#4 Jožica Marko 11:33 24-04-2020
BRAVO gospod major! Če bi vas slišali že leta nazaj, ko ste stal v uniformi pred Državnim zborom, ko ste napovedali propad Slovenske vojske, bi bilo že zdavnaj vse urejeno v tej državi.

Upam, širim in želim, da vas slišijo vsaj zdaj, 20 let kasneje, ko stojimo Slovenci pred prepadom. Ali bomo zgrmeli vanj pa je kot ste dejali odgovor v vsakem izmed nas.

JAZ PRIDEM, če ne bo šlo po eni poti pa bomo udarili po drugi. Potoke, reke avtomobilov ne bodo mogli ustaviti, če tudi tanke postavijo v barikade zoper lastni narod.

GREMO SLOVENIJA! DOVOLJ JE TEGA!
Citat
 
 
#3 Franc Jenko 10:41 24-04-2020
Karel K. a je vaša težava gospod Troha, ali mafija, ki nam uničuje državo. Zaradi mene, če bi bil oblečen v samo spodnjo majico, veliko bolj je pomembno kaj nam je povedal. A si ti ubogi in ne slišiš, če je tako povej pa bomo uredili podnapise.

Ne razumeš, da gre za svetovni udar MASONOV, ki vodijo tudi KUČANA in JANŠO. Nerazgledani ste in to zelo. TITO-isti niso brez gospodarjev, če ne veste.

ČLAN GIBANJA OPS, vam to sporoča
Citat
 
 
#2 Jaka Košir 10:36 24-04-2020
Korli, kaj ko bi ti pogledal kaj je povedal naš g. MAJOR v videu, tudi zakaj si je oblekel uniformo pa bi potem morda drugače piskal.

UBOGI SI!
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali razumete, da je corona plan-demija največji zločin zoper človeštvo
 
Trenutno je na strani
Prisotni 208 gostov in 1 član .
AKTUALNO

Naša NOVA spletna stran

Prosimo, če pogledate še na našo Facebook stran, ker je vedno kaj novega

OSVOBODILNI PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Tako se je začelo: Pandemija KORONAVIRUS -VIRUSNI MARKETING!

CORONA PREVARA ŠE ENKRAT RAZKRINKANA - NAČRT ZA POHOD V LJUBLJANO 5.11.2020

HOČEMO BITI INFORMIRANI!

Boste po tem razkritju medijske prevare še vedno razmišljali, da bi 5. novembra ostali doma?

Fašistična tiranija se že izvaja,revščina trka na vrata,JE TO NAŠA NOVA NORMALNOST,SLOVENCI?

SLOVENCI, ZDAJ NAŠA SODBA SE PIŠE, ZAPIŠIMO JO SAMI! ZDAJ ALI NIKOLI!

Slovenija na razpotju, ena pot
vodi v svetlo prihodnost, druga v pogubo!

Zažvižgala je gospa Sabina Senčar, dr. medicine, VSA ČAST!

OPOZORILO ČLOVEŠTVU!

Priče smo najhujši tiraniji po drugi svetovni vojni!

PSIHOLOŠKA VOJAŠKA OPERACIJA COVID19 - ob široki medijski propagandi se izvaja še načrtovana druga faza po scenariju EVENT201 že od oktobra 2019

REŠITEV JE SAMO ENA, SKUPAJ STOPITI IN IZVESTI ISLANDSKI MODEL OSVOBAJANJA!

Hlapci svetovne in slovenske masonerije vam bodo s policijo vdirali v vaše domove!

Upamo, drage Slovenke in Slovenci, da vam bo to, kar pravijo različni zdravniki sveta, združeni v World Doctors Alliance, dalo misliti!

Kaj pa sklep in pravni pouk, gospoda pravniki v Državnem zboru?

JA, PRETIRAVALI SMO, je izjavil glavni uradni nemški medij ARD...

GREMO, SLOVENIJA, NA POT, KI VODI V SVETLO PRIHODNOST!

Najpomembnejši video na planetu ZEMLJA zdaj!

PLES V MASKAH - ALI KAKO UBITI RESNICO?

Odgovor je tukaj! Kaj naj storimo Slovenci, da vsi zmagamo!

Dr. Uroš Dobnikar: COVID 19: Javni poziv zdravnikom in Zdravniški zbornici Slovenije

Poziv tožilcem in vidnim drugim oblastnikom, ki sodelujejo pri zločinu zoper človeštvo!


Dr. Reiner Füllmich: "CORONA škandal je zagotovo največji zločin zoper človeštvo."

26 LET OPTIMUMA, TOKRAT V ČASU ORGANIZIRANE PLANDEMIJE COVID-19

CORONA VIRUS NI NAJVEČJA LAŽ V ZGODOVINI ČLOVEŠTVA, JE LE OTROK MATERE VSEH LAŽI!

Poziv Vladi Janeza Janše Gospod Gregor Knafelc, dr.dent. medicine, si na Medicinski fakulteti ni pustil oprati možganov

DESET ZAPOVEDI — tokrat iz ZDA

Ne nasedajte novi kontrolirani opoziciji in ne bojujte se s sodržavljani, ki nosijo ali ne nosijo mask, ker mafija želi, da se pobijete med seboj!

SLOVENCI UMORJENI BOSTE!

Zakaj nas zastrupljajo z wi-fi in nevrotoksini, DR. DIETRICH KLINGHARDT

Naravna znanost o zdravju je bila tema na zborovanju ZA ŽIVLJENJE in OOPS

Teste in aparate KOVID 19 je svetovna mafija distribuirala že leta 2018!

Je to vaša nova fašistična normalnost, gospa tovorišica Simona Kustec?

POZOR, POZOR TO VELJA TUDI ZA SLOVENIJO, ZDRAVNIK OPOZARJA

David Icke pove, kar mora izvedeti svet!


Črni oblaki se zgrinjajo nad staroselski evropski slovenski narod! Se bliža bankrot in razkosanje?

KRIMINAL NA KRIMINAL, PANDEMIJA KORONA KRIMINALA!

Narod, DOPUSTOV JE KONEC, tudi v Sloveniji so hlapci domače in svetovne masonerije že začeli zaostrovati!

MASKERADA in SOCIALNO DISTANCIRANJE

UGASNIMO TELEVIZORJE IN DELUJMO PO SVOJI VESTI!

Sloveniji vladajo HLAPCI slovenske in svetovne MAFIJE!


Španski zdravnik brez dlake na jeziku o SVETOVNI KORONA PREVARI!


640 zdravnikov trdi, da je KOVID 19 SVETOVNA PREVARA! (VIDEO in prevod v SLO jezik)

Predsednik Belorusije odločno zoper NWO, razkril vsote podkupnine, če bi igral igro KORONA PLANDEMIJA

Dokumentarni film o KORONA PREVARI na največji angleški internetni medijski platformi LONDON REAL

Je WHO hotela podkupiti beloruskega predsednika Lukašenka z 92 milijoni USD?

Ponovno smo pisali vodstvu RTV SLO in prejeli smo odgovor!

Kdaj torej pridemo, glavna urednica Televizije SLO, gospa Manica Janežič Ambrožič?

Zastrašujoča RESNICA, razkrita s strani enega od nekdanjih vodilnih v VODAFONE-u

Potrebujete Slovenci še dokazov iz sveta, da prihaja POGROM NAD VAS IN VAŠE OTROKE?

RTV SLO: Tomo Križnar, "NEKAJ JE ZADAJ ZA KORONA VIRUSOM"

V Ameriki se je že začelo, otroci zbolevajo za nepoznanimi boleznimi!

Aplikacija "OSTANI ZDRAV", še ena prevara za uvedbo popolnega nadzora!

Kaj šele prihaja v novih cepivih "proti" KORONA "VIRUSU"!?

Avstralija ječi pod tiranijo fašističnh državnih organov. To čaka tudi Slovenijo!

TO BO POVZROČILO CEPLJENJE-ČIPIRANJE - POVRATKA NAZAJ NI!

Ker jim ni uspelo z EBOLO, skušajo doseči popolno kontrolo nad ljudstvom s KORONO!

Nemci so odvrgli maske, pravijo, da je za njih KORONA PREVARA KONČANA!

V Nemčiji vstalo preko 1.2 milijona ljudi!

Bill Gates: "Cepiti je treba celotno svetovno populacijo!"

Erdoganov cilj je "VELIKA TURČIJA"!

Kje so slovenski duhovniki, v službi vatikanske RKC, ki so menda zavezani širiti RESNICO?

Gripa sovražnica ali naša prijateljica?

Vloga Ministrstvu za zdravje za vpogled v obdukcijske izvide umrlih zaradi bolezni KOVID 19

(VIDEO) Predstavniki Gibanja OPS s predstavniki Slovenske ljudske stranke (SLS)

Čipirali so živali, zdaj smo na vrsti ljudje!

Ubijalski RESPIRATORJI nas stanejo preko 15 milijonov evrov!

Zakaj morate nositi "ZAŠČITNE" maske?

Naša nova članica, gospa profesorica Monika Maku sporoča oblastnikom

Kako je mogoče, da domala vse vlade in mediji lažejo o KORONA pandemiji?

Od samega začetka govorimo, kaj je v ozadju KORONA prevare, že jeseni na voljo 400 milijonov doz cepiv zoper COVID-19

Predsednik Vlade Ivan Janez Janša se je znova zlagal

Šokantno, kako je Rockefeller mafija maja 2010 objavila svoj načrt poteka epidemije

Ivan Janez Janša dvojni tajni agent UDBE in nemške BND?

CEPIVO SMRTI ZA LAŽNO PANDEMIJO KORONA PLAN-DEMIJO!

Razlaga resničnega pomena "KOVID 19"

Zelo zanimive informacije o zaroti zoper človeštvo KORONA PLAN-DEMIJI

Novinarji imajo po Ustavi in zakonu dolžnost posredovati javnosti informacije javnega značaja!

Vseslovenski zbor Osveščenih Prebivalcev Slovenije je na ZBOROVANJU ZA Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije sprejel VIZIJO ZA SLOVENIJO 2030 in Osvobodilni Program narodne enotnosti ZA OOPS

Prijava suma storitve kaznivih dejanj v zvezi z razglasitvijo in ukrepi KORONA PLAN-DEMIJE

UPOR ZOPER ČIPIRANJE IN 5G JE NAŠA PRAVICA IN DOLŽNOST!

KAKO GLOBOKO SEŽE CENZURA V SLOVENSKEM PROSTORU

NEMŠKI ZDRAVNIKI RAZKRINKAJO KORONA PLANDEMIJO PREVARO!

Poziv policistom, vojakom, gasilcem, novinarjem, odvetnikom, poslancem in zdravnikom!

"ZAŠČITNE" MASKE VOJNIH DOBIČKARJEV

Virusov, ki bi skakali iz človeka na človeka NI! NE OBSTAJAJO!

Da bo še bolj jasna svetovna prevara PLAN-DEMIJA KORONA NORIJA!

Javno OPOZORILO IN POZIV vodstvu RTV SLOVENIJA!

Ugledna podjetnica transportnega podjetja zaradi OBLASTNIŠKE NOROSTI KORONA PLAN-DEMIJA, NAREDILA SAMOMOR!

POSLEDNJE PISMO IN PRITOŽBA (PRO)PADAJOČIM OBLASTNIKOM - ORGANIZIRANI KRIMINALNI ZDRUŽBI!

"Žvižgač" Gale fake kot korona plan-demija, enako kolesarski kvazi protestniki

KONEC JE, MASKE SO PADLE - RDEČI VIRUS KOVID 19 JE RAZKRINKAN

Pozabili so ugasniti mikrofon in spet je RESNICA prišla na dan, KORONA PLAN-DEMIJA je svetovna prevara!

Poziv miličnikom in vojakom!

IZVRŠEN DRŽAVNI UDAR IN NAPOVED VOJNE NEPRIVILEGIRANIM LJUDEM!

Strupi v cepivih v Italiji, predstavitev italijanskih strokovnjakov

VKLOPI RAZUM, še ena potrditev SVETOVNE PREVARE!

Dovolj je vaših laži, prevar, zvijač, manipulacij in ropanja narodovega denarja!

Še ena potrditev, da je KOVID 19 PLAN-DEMIJA svetovna prevara!

Tako nas hočejo ČIPIRATI (cepiti), nas imeti na povodcu in nas ubijati!

Ugrabljena RTV SLO zahtevala umik našega videa z YOUTOOBE-a!

"NOVI" KORONA VIRUS, je brez najmanjšega dvoma, zločin nad človeštvom!

Kacinu ušlo v mikrofon, ko bo narod dokončno spregledal bo pa njemu in še komu ušlo
tudi v hlače!

Slovenci, ki nasedate KORONA VIRUS MARKETINGU pazite se, kmalu bodo ukazali obvezno cepljenje

Bill Gates o tisoče milijardah USD, ki jih je vložil v fake teste za KORONO in za razvoj cepiva

Brutalna CENZURA UGRABLJENE RTV SLO, mag. Karin Rižner

EPIDEMIJE KORONA VIRUSA NI: Trdi nemški dr. med. Claus Köhnlein

Janša že 30 let naklada o nujnosti LUSTRACIJE!

Zgodba tvojega suženjstva Pamet PREPOVEDANA! Možen bo tudi državni udar!

Pozdravljeni v Sloveniji KORONA NOROSTI!

Odstopite Predsednik Sami, ker LAŽETE!

"MODI" - SARS Originalni nemški dokument o scenariju KORONA virusa

Hud zdrs RTV SLO, RESNICA je ušla na dan!

Kje ste slovenski intelektualci, profesorji, docenti, doktorji, zdravniki, ali ste vsi padli v histerijo medijskega marketinga
korona norosti?

Dr. Lidija Gajski - KORONA HISTERIJA JE PREVARA!

12 uglednih svetovnih strokovnjakov o CoVid - 19 PANIKI

Nalijmo si čiste vode, KORONA VIRUS je največja
prevara človeštva!

Smrtonosni virus pohlep in corona virus

Vse več pametnih ljudi meni, da gre pri KORONAVIRUSU za novi nateg stoletja!

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 29-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

O dobrodelnosti na slovenskem

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 200 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?