Odstopite Predsednik Sami, ker LAŽETE!

Kar je preveč, je pa preveč. Tako pomemben kot je Državni načrt ravnanja v primeru epidemije ali pandemije nalezljive bolezni in ga predsednik Vlade RS enostavno jemlje kot neobstoječega, je nekaj, kar terja najmanj politično Odgovornost. Ne moreš kot predsednik Vlade RS lagati celemu svetu in vsem državljanom, da država nima načrtov za take primere.

DRŽAVNI NAČRT ZAŠČITE IN REŠEVANJA OB POJAVU EPIDEMIJE OZIROMA PANDEMIJE NALEZLJIVE BOLEZNI PRI LJUDEH


To je lahko samo posledica neizmerne želje ugajati ljudem, češ, jaz sem vaš odrešitelj, če bi ne imeli mene, bi vsi pomrli, ker ni nobenih načrtov. Zdaj mi pišemo vsak dokument sproti, da boste imeli, kar rabite, in bomo zaslužni, da vas ni umrlo več.

Mislimo, da je tak človek potreben psihiatrične obravnave, ne pa, da je že tretjič posajen na mesto predsednika Vlade.

DELITE, ker to je res nezaslišano in je takšnega patološkega narcisa treba takoj odsloviti. Postaviti začasno TEHNIČNO KRIZNO VLADO, urediti stvari v temelju, potem pa se iti resnično demokracijo.

Ekipa OPS

 

Komentarjev 

 
#5 Karel K 08:17 28-03-2020
V tem dokumentarcu so izjemno poudarili, da je diplomant Ljubljanske pravne fakultete tudi dr. Danilo Turk, ki da je bil nekoč celo pomočnik generalnega sekretarja združenih narodov Kofija Annana. Niso pa povedali, da ko so ga tam spoznali po človeški in strokovni plati so ga nagnali in potem je »prijokal«domov kjer so ga naredili za predsednika države, da nebi izgledal preveč degradiran. Ko je Kofi Annan nedavno umrl, se je dr. Türk zagotovo udeležil pogreba, ali pa ne, te novice nisem zasledil v medijih.
Upam, da v teh dneh ne bodo nadaljevali s to titoistično propagando s pomočjo televizije in bodo nehali prati možgane slovenskemu narodu in širiti virus imenovan TITOVID-37. V ta namen imajo zagotovo že pripravljenega mnogo materiala z prirejeno vsebino o funkcioniranju titoizma pred letom 1990 in po njem, tudi tisti o dogodkih okrog leta 1990 kateri je napovedan in v katerem se sprašujejo kje je kdo bil v teh časih. Eden takšnih je bil posredovan tudi o pobegu Kučanovih partijcev iz Beograda. Znano je, da svoje poraze vedno spremenijo v zmage vse od Dražgoš naprej.
Skoraj vse države in njihovi sedanji politiki na svetu katere so preživele diktature podobne titoizmu se sramujejo svoje diktatorske preteklosti in se opravičujejo svojim državljanom in svetu za zločine katere je povzročil njihov diktatorski sistem. Le v Sloveniji se Titoistični zločini in nasilje praznujejo in enačijo z demokratičnimi in mednarodnimi pravnimi standardi. S spretno medijsko podporo, titoisti in njihovi poliitčni potomci, razširjajo laži in na ta način prirejajo dogodke v smeri, da ta titoistični sistem prikažejo kot najbolj demokratičen in svoboden sistem, kateri je pač imel le posamezne napake, kot jih imajo vsi tovrstni sistemi.
Karel Kozic: 27.03.2020
Citat
 
 
#4 Karel K 08:16 28-03-2020
Slovenski mediji so popolnoma v kremljih Janševe in Kučanovega skrajnega titoističnega virusa. Mediji in njihovi ustvarjalci kot so novinarji, kritiki in komentatorji se ne zavedajo, da poslanstvo resnih medijev ni to, da le hvalijo svoje gospodarje, ampak so kritični do vseh enako in oboje enako hvalijo in kritizirajo. V Sloveniji objektivna in pristna resnica ne more prodreti, le prirejena eni od obeh titoističnih poliitčnih opcij. Ne upajo objaviti resnice o obeh, katero napiše nevkalupljen državljan v eno ali drugo skupino. Namesto tega posamezni novinarji ali pisci komentarjev lojalni eni od obeh pripadajoči politični skrajnosti v Sloveniji, vsebino teh pisanj s strani nevkalupljenih državljanov priredi tako, da z njo kritizira le nasprotno stran, da je njegova stran angel, nasprotna pa jastreb.
V času izrednih razmer, ko so državljane priklenili med štiri stene na njihovih domovih zaradi preprečevanj širjenja COVID-19, Janševa opcija izvaja politično kadrovanje, Kučanova pa izkorišča sebi podrejene medije, posebej televizijo, za širjenje TITOVID-37 virusa in ljudem perejo možgane z predvajanjem propagande o funkcioniranju titoizma in državnih institucij funkcionirajoči h v času pred letom 1990 prenešeno v samostojno Slovenijo v zadnjih tridesetih letih. Zadnji takšen dogodek se je zgodil včeraj dne 25.03.2020, ko so predvajali dokumentarni film o nastanku in funkcioniranju Ljubljanske pravne fakultete s posebnim poudarkom v pozitivnem smislu na leta po letu 1945.
Kljub temu, da je leta 1991 bilo v »Temeljno ustavno listino.....« zapisano, »da SFRJ ne deluje kot pravno urejena država in se v njej hudo kršijo človekove pravice...«, danes slovenski titoisti predstavljajo to državo v tem dokumentarcu kot pravno in demokratično državo, kjer so se spoštovale človekove pravice in so z redkimi napakami pravosodne in v tej smeri izobraževalne institucije delovale v skladu z standardi, ki so veljali v demokratičnih državah.
Posebno so izpostavljali diplomante pravne fakultete kot so Kučan, Šturm, Jambrek, Jevšek, Bučar, ki so leta 1990 postali ustavni sodniki in vodilni politiki države in so v naslednjih letih pomagali k temu, da se je v Sloveniji titoizem kot politični sistem ohranil do današnjih dni. Omenjali so, kako so se posamezni njeni diplomanti v znanju izpopolnjevali v tujini, da so potem postali ugledni predstavniki titove Jugoslavije na predstavništvih v tujini in tujih misijah. Seveda so se morali izpopolnjevati v tujini za službe v diplomatskih službah in mednarodnih institucijah, saj z znanjem katerega so si takrat po letu 1945 pridobili doma, kjer je bilo temelj znanja titoistična ideologija, nebi mogli opravljati teh državniških in diplomatskih funkcij.
Jasno pa je, da so kljub temu bili v tujini v službi v korist titoističnega diktatorskega režima in so bili škodljivi za večino neprivilegirani h državljanov Titove Jugoslavije in s tem tudi Slovenije. S svojim delom ki je večinoma temeljilo na lažeh o funkcioniranju takratne SFRJ, so skrili večino nepravilnosti, kršenja človekovih pravic in svoboščin do zločinov, ki so se dogajali v tej državi in so jih izvajali udbovci in drugi represivni organi s pomočjo pravosodja katerega so vodili tudi diplomanti Ljubljanske pravne fakultete.
Žalostno je, da mnogi od teh diplomantov in drugi še danes svoje službe v tujini opravljajo po enakem kopitu v imenu samostojne slovenije, ko tujino ne seznanjajo o tem, da velja doma še vedno titoistični politični in pravosodni sistem, da država ni pravna in demokratična, da zakoni veljajo selektivno, da ni svobode medijev in govora, da se drugorazrednim in politično nepravovernim državljanom po tekočem traku kršijo človekove pravice in svoboščine. Da pojasnim, politično pravoverni so Kučanovi in Janševi titoisti. To sta dve dovoljeni politični eliti, ki sta navidezno enkrat pozicija, naslednjič opozicija, dejansko pa so Jnaševi vedno opozicija, tudi sedaj. Tako je pred letom ali dvema povedalo celo slovensko Ustavno sodišče, da so Janševi v opoziciji, da tako na mednarodni sceni Slovenija izgleda kot demokratična in pravna država.
Citat
 
 
#3 Karel K 08:14 28-03-2020
Zavajajoče govorijo o maskah, ko pravijo, da te niso nobeno zaščitno sredstvo, da jih ni treba uporabljari (kot izgleda so to svojo retoriko danes malo spremenili). Seveda vemo zakaj tako govorijo, ker jih nimajo na razpolago in jih morda tudi nabaviti ne morejo, ker za to nimajo denarja ali pa nabava ne steče prej preden ne bo politično privilegiranim posrednikom zagotovljen super dobiček. Da zavajajo jih je razkril vodja slovenske civilne zaščite, ko je povedal, da nosi masko zaradi tega, da zaščiti sebe in druge pred okužbo. Torej svojo nesposobnost in težave slovenskega zdravstvenega sistema skrivajo z zavajjaočimi trditvami
Druga zavajajoča cvetka Janševe vlade se nanaša na po njihovem njihovo požrtvovalno delo, ko baje morajo delati dnevno vsaj »30 ur« , da lahko pripravijo vse omejevalne in finančne ukrepe. Seveda so jih pripravili, saj so jih prepisali od podobno sprejetih v sosednjih Evropskih držav in Kitajske, Singapurja ali Južne Koreje. Predhodnik Šarec ni imel teh možnosti prepisovanja, zato tudi ni sprejel pravočasnih ukrepov. Da prihaja do teh zavajajočih sporočil ni presenečenje, saj sta dva glavna akterja »po njihovem sedanjega vojnega stanja« človeka iz leta 1991, iz časa vojnega stanja Janša in Kacin.
Zaradi tega prepisovanja so si za nekaj dni celo povišali plačo za 400 EUR, katero so si potem spet znižali za 30 odstokov, ko je javnost negativno reagirala. Brez te reakcije tega nebi storili, kar kaže na to kakšne težke človeške negativne moralne in etične vrednote imajo. Tudi leta 1991 v času tiste kratke zrežirane vojne so vsi tisti kateri so bili na oblasti bili za njihovo dejavnost dobro plačani iz državne blagajne, kljub temu so postali heroji in osamosvojitelji . Od teh sta tudi tedaj bila v glavnih vlogah kot sta sedaj Janša in Kacin. Zgodovina se ponavlja.
To, kar v tem trenutku delajo Janševi oblastniki, bi delali tudi Kučanovi, če bi bili na oblasti. Morda so ta drugi celo namerno oblast prepustili Janši. Oboji se peljejo na istem vlaku, le eni sedijo v levi vrsti, drugi v desni, v smeri vožnje Titovega plavega vlaka. Zato je katastrofa to, da je v Sloveniji sedaj na oblasti spet ista ideološko škodljiva politična opcija imenovana titoizem razdeljena na levi-desni titoizem. Titoizem je gorje, je prekletstvo za Slovenijo in slovenski narod v vsaki situaciji.
Kljub izrednemu stanju Janševi jurišniki pospešeno nastavljajo svoje ljudi, da bi si utrdili in podredili oblast. Torej izvajajo politično kadrovanje in so sposobni ter zares izobraženi ljudje spet izzviseli, spet nimajo besede in prihodnosti v Sloveniji. Enako kot do sedaj bodo državo masovno zapuščali in bodo priložnost iskali v tujih zahodnih demokratično in pravno urejenih državah. Spet imajo priložnost le opranoglavci in v Kučanov in Janšev kalup vkalupljeni kadri, nikakor pa ne svobodno razmišljajoči kadri. Le svobodno razmišljajoči kadri so garant, da bodo zrušili sedanji titoistični sistem in bodo tako izpeljali potrebne sistemske spremembe v Sloveniji.
Te svobodno razmišljajoče zdaj Janša, Pahor in tovarišija prosijo za nasvete, da bi obema in njuni za razmišljanje nesposobni privilegirani ekipi zastonj oddajali, ne prodajali, znanje. Tako bi s pomočjo njihovega znanja na koncu spet Janša, Pahor in tovarišija postali junaki, »osamosvojitelj i «, rešitelji državljanov pred izumrtjem zaradi virusa.
Novodobni Puckoti ali brodolomci so omogočili to vlado in vse kar se dogaja zdaj na področju kadrovanja. Na plan prihajajo Janševi jastrebi in ti odločajo o življenju in smrti državljanov Slovenije in se pri tem sklicujejo na mednarodno pogojeno izredno stanje zaradi koronavirusa. Tudi vlada, katero je z enako manipulacijo omogočil Pucko in jo je vodil Drnovšek, ni vzdržala do konca mandata. Samo upamo le lahko, da tudi ta ne bo dolgo trajala kljub sedanjim izrednim pogojem v državi, katerega so Janševi celo poimenovali vojno stanje, kar ni nobeno presenečenje. Že vseh trideset let le govorijo o vojski in svojo politično usmeritev utemeljujejo na vojski in vojaški doktrini, krepitev vpliva vojske na organizacijo funkcioniranja države Slovenije.
Citat
 
 
#2 Karel K 08:13 28-03-2020
Ko je bilo vsega konec, ko je Slovenija postala samostojna in mednarodno priznana, so Janševi in Kučanovi titoisti postali za to zaslužni, da je Slovenija postala samostojna država, da je »porazila« JLA in so pobrali smetano uspeha drugih, ki so zares zmagali vendar so jih oni naredili za poražence s pomočjo institucij države. Ker so vedeli, da so dejanski pomladniki proti titoizmu in titoističnemu sistemu ureditve samostojne Slovenije, so te, tudi s pomočjo Janše, ki tudi sedaj ima glavno besedo, vrgli čez rob družbenih norm v prepad, kot so to leta 1945 počeli njihovi predniki, ko so politčno drugače misleče ljudi metali v fojbe, v Kočevske jame, zabetonirali v rudniške jaške ali so njihova razkosana trupla zmetali v tankovske jarke in druge prirodno ustvarjene jame in globeli po celi Sloveniji.
Ko ti niso v nevarnosti, niso ogroženi, zaman z njihove strani ogrožen človek njim sporoča, da trpi zaradi povzročenih krivic bolečino, tesnobo. Namesto pomoči mu v imenu titoističnega političnega sistema povzročajo še več krivic. Zaman se trpeči kot inficiranec z virusom TITOVID-37 sklicuje na zakone, na spoštovanje človekovih pravic in svoboščin, na Evropsko pravo, na pozitivno moralo in etiko.
Na žalost pa v tem primeru odpove tudi vseevropska solidarnost. Tudi voditelji EU zdaj pozivajo k skupni akciji v borbi proti koronavirusu. Če se človek z težavami iz Slovenije, zaradi težav s to slovensko titoistično elito in z njene strani povzročenim virusom TITOVID-37, obrne na njih po pomoč in zdravljenje, ta vseevreopska solidarnost, o kateri zdaj govorijo, odpove. Oni enostavno sporočijo, da mora inficiranec z TITOVID-37 pomoč in zdravljenje poiskati v Sloveniji pri tistih kateri so ga okužili s tem virusom oziroma mu povzročajo namerno krivice.
Ko pa bo vse mimo, ko v Sloveniji več ne bodo ogroženi politiki, uradniki, funkcionarji, cerkveni dostojanstvenik i in njim prijazni strokovnjaki pa za njih več ne bo potrebno vsega tega upoštevati. Neprivilegirani državljani bodo spet nepomembni, bodo postali kot makovo zrno v smislu pomembnosti. Zakoni bodo spet veljali selektivno, le za drugorazredne, ne pa za privilegirane kateri bodo spet po svoje kršili zakone, ustavo in druge predpise in za to ne bo nobeden odgovarjal, še več predčasno bo izpuščen iz zapora. Torej, ko bo konec razširjanja tega virusa, ali bo premagan, se pri slovenski titoisitčni politični eliti in njej prijazni stroki nič ne bo spremenilo. Vse bo spet potekalo po istih tirnicah kot je do sedaj, saj oni več ne bodo ogroženi. Na nas, na katere zdaj apelirajo, da naj ostanemo doma in naj sledimo njihovim dekretom, da nebi prenašali bolezni na njih, da bi jih zaščitili, bodo potem pozabili, več nas ne bodo rabili.
Zdaj angažirajo vse strokovnjake, da nas ti zavajajo na razne načine, ko pravijo, da je vse to nujno potrebno spoštovati zaradi naše bodočnosti. A res! Kaj pa, ko teh nevarnosti za privilegirance, politike, uradnike in funkcionarje ni, ko nas drugorazredne državljane ogroža politični virus v Sloveniji imenovan TITOVID-37, potem ni potrebno nujno spoštovati zakonov, Evropskega pravnega reda in demokratičnih pravil, človekovih pravic in svoboščin s strani oblastniške elite. Ko bo te nevarnosti konec, bodo ti elitneži sebe razglasili spet za heroje, da so spet oni zmagali, kot leta 1991. Tisti pa, ki so zdaj in tedaj zares zmagali, pa bodo za njih sovražniki države in naroda. Vedno morajo oni zmagati, ostali pa, ki dejansko zmagajo pa so poraženci in sovražniki za te vnaprej znane, predplačane in preplačane zmagovalce.
Citat
 
 
#1 Karel K 08:11 28-03-2020
Stisko državljanov zlorabljajo za svojo promocijo, spet bodo postali junaki in rešitelji

Potrebno jih je zdaj spomniti na njihovo dvoličnost, dvojna merila in dvojno moralo ter hinavščino, kar vse uporabljajo pri svojem delu. Iz svoje kože ne morejo in je nikoli ne bodo zapustili. Kako so bili izobraženi in potem vzgojeni tako bodo delali do konca svojih dni, kar bo še kar trajalo. Seveda so nepoboljšljivi in bodo tako kot vedno v teh 30. letih na 45 let podlage spet poskrbeli le zase, za svoje podjetnike in ostale privilegirane posameznike in skupine. Kljub temu jim je treba naznaniti, da drugorazredni državljani poznamo njihova prevarantska in izkoriščevalska sredstva ter metode.
Pravijo, da zdaj ni čas za obračunavanje, da ni čas za ideološke delitve ampak je treba reševati problem. To pomeni, da se zavedajo, da so s svojim delom do sedaj državljanom povzročali namerno krivice, zato se bojijo teh državljanov, da bi jim zdaj obrnili hrbet in jih nebi hoteli zaščititi pred razširjanjem korona virusa na njih na privilegirance, na politike, državne uradnike in funkcionarje, njim prijazne strokovnjake in privilegiran sloj državljanov, kateri so si sami s pomočjo politikov titoističnega sistema določili privilegiran status v državi. Ja tovariši, časa za ideološke delitve nikoli ne sme biti, ne samo zdaj, ko potrebujete pomoč in mir vi, privilegiranci, politiki, uradniki in premožni na temelju prevar.
Torej zdaj velja poziv, da je treba reševati problem, ko so ogroženi tudi privilegirani, ko so pa bili v teh 30. Letih ogroženi drugorazredni državljani, pa so ti iskali načine kako prizadetim dokazati, da so oni krivi za svoje težave, zato niso upravičeni do pomoči in reševanja njihovih problemov. Zdaj, ko so ogroženi politiki, državni uradniki in funkcionarji, gre vse po hitrem postopku. Ko pa se delajo posamezniku in drugorazrednim državljanom krivice zaradi TITOVID-37 virusa, pa se zavlačuje z odločanjem v upravnih in sodnih postopkih vse tja do Ustavnega sodišča. Eni se zgovarjajo na druge, da niso pristojni, da ta človek nima pravnega interesa, ker ni pravnik, se nima pravice pritožiti brez odvetnika in podobno.
V zahodnih demokratičmnih državah se v trenutku boja proti korona virusu tudi sprejemajo rigorozni ukrepi in se tudi kršilci kaznujejo, če naredijo napako. V Avstriji preiskujejo primer v kraju Ischgl na Tirolskem zaradi nespoštovanja pravil s strani odgovornih za ukrepanje, v zvezi z korona virusom. V teh državah se oblastniki in institucije države enako obnašajo tudi v času mira, ko življenje poteka v normalnih okoliščinah. Tam zakoni veljajo vedno in za vse enako.
V Sloveniji pa zdaj politika in celo cerkev besni, da moramo biti enotni in spoštovati njihove napotke in dekrete in se sklicujejo na sočutje, enotnost in solidarnost. Vsega tega v teh tridesetih letih, ko oni niso bili v nevarnosti niso izražali, ko so s svojim poslanstvom, svojo oblastniško močjo sebi pripisano po svoji volji, namerno povzročali krivice neprivilegirani m samo zaradi tega, da so na ta način ohranjali svoje privilegije in da je obveljala le njihova volja.
Vedno, ko gre za potrebe spredaj naštetih kategorij privilegirancev , kličejo na enotnost in prosijo za pomoč. Tako je bilo tudi leta 1990-91 ob plebiscitu in kratki vojni. Tudi tedaj so prosili za pomoč in so celo obljubljali, da bodo Slovenijo naredili za Švico. Dejanski pomladniki smo lahko agitirali in povedali svoje mnenje s pomočjo njim podrejenih medijev. Državljanom smo zagotavljali, da bo samostojna Slovenija brez titoističnega totalitarnega političnega sistema, demokratično in pravno urejena, brez cenzure, brez 133. člena Kazenskega zakonika, spoštovale se bodo človekove pravice in svoboščine. To se dejansko ni uresničilo, tudi 133. Člen je skrbno skrit v veljavnem kazenskem zakoniku.
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali razumete, da je corona plan-demija največji zločin zoper človeštvo
 
Trenutno je na strani
Prisotni 198 gostov in 1 član .
AKTUALNO

Naša NOVA spletna stran

Prosimo, če pogledate še na našo Facebook stran, ker je vedno kaj novega

OSVOBODILNI PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Tako se je začelo: Pandemija KORONAVIRUS -VIRUSNI MARKETING!

CORONA PREVARA ŠE ENKRAT RAZKRINKANA - NAČRT ZA POHOD V LJUBLJANO 5.11.2020

HOČEMO BITI INFORMIRANI!

Boste po tem razkritju medijske prevare še vedno razmišljali, da bi 5. novembra ostali doma?

Fašistična tiranija se že izvaja,revščina trka na vrata,JE TO NAŠA NOVA NORMALNOST,SLOVENCI?

SLOVENCI, ZDAJ NAŠA SODBA SE PIŠE, ZAPIŠIMO JO SAMI! ZDAJ ALI NIKOLI!

Slovenija na razpotju, ena pot
vodi v svetlo prihodnost, druga v pogubo!

Zažvižgala je gospa Sabina Senčar, dr. medicine, VSA ČAST!

OPOZORILO ČLOVEŠTVU!

Priče smo najhujši tiraniji po drugi svetovni vojni!

PSIHOLOŠKA VOJAŠKA OPERACIJA COVID19 - ob široki medijski propagandi se izvaja še načrtovana druga faza po scenariju EVENT201 že od oktobra 2019

REŠITEV JE SAMO ENA, SKUPAJ STOPITI IN IZVESTI ISLANDSKI MODEL OSVOBAJANJA!

Hlapci svetovne in slovenske masonerije vam bodo s policijo vdirali v vaše domove!

Upamo, drage Slovenke in Slovenci, da vam bo to, kar pravijo različni zdravniki sveta, združeni v World Doctors Alliance, dalo misliti!

Kaj pa sklep in pravni pouk, gospoda pravniki v Državnem zboru?

JA, PRETIRAVALI SMO, je izjavil glavni uradni nemški medij ARD...

GREMO, SLOVENIJA, NA POT, KI VODI V SVETLO PRIHODNOST!

Najpomembnejši video na planetu ZEMLJA zdaj!

PLES V MASKAH - ALI KAKO UBITI RESNICO?

Odgovor je tukaj! Kaj naj storimo Slovenci, da vsi zmagamo!

Dr. Uroš Dobnikar: COVID 19: Javni poziv zdravnikom in Zdravniški zbornici Slovenije

Poziv tožilcem in vidnim drugim oblastnikom, ki sodelujejo pri zločinu zoper človeštvo!


Dr. Reiner Füllmich: "CORONA škandal je zagotovo največji zločin zoper človeštvo."

26 LET OPTIMUMA, TOKRAT V ČASU ORGANIZIRANE PLANDEMIJE COVID-19

CORONA VIRUS NI NAJVEČJA LAŽ V ZGODOVINI ČLOVEŠTVA, JE LE OTROK MATERE VSEH LAŽI!

Poziv Vladi Janeza Janše Gospod Gregor Knafelc, dr.dent. medicine, si na Medicinski fakulteti ni pustil oprati možganov

DESET ZAPOVEDI — tokrat iz ZDA

Ne nasedajte novi kontrolirani opoziciji in ne bojujte se s sodržavljani, ki nosijo ali ne nosijo mask, ker mafija želi, da se pobijete med seboj!

SLOVENCI UMORJENI BOSTE!

Zakaj nas zastrupljajo z wi-fi in nevrotoksini, DR. DIETRICH KLINGHARDT

Naravna znanost o zdravju je bila tema na zborovanju ZA ŽIVLJENJE in OOPS

Teste in aparate KOVID 19 je svetovna mafija distribuirala že leta 2018!

Je to vaša nova fašistična normalnost, gospa tovorišica Simona Kustec?

POZOR, POZOR TO VELJA TUDI ZA SLOVENIJO, ZDRAVNIK OPOZARJA

David Icke pove, kar mora izvedeti svet!


Črni oblaki se zgrinjajo nad staroselski evropski slovenski narod! Se bliža bankrot in razkosanje?

KRIMINAL NA KRIMINAL, PANDEMIJA KORONA KRIMINALA!

Narod, DOPUSTOV JE KONEC, tudi v Sloveniji so hlapci domače in svetovne masonerije že začeli zaostrovati!

MASKERADA in SOCIALNO DISTANCIRANJE

UGASNIMO TELEVIZORJE IN DELUJMO PO SVOJI VESTI!

Sloveniji vladajo HLAPCI slovenske in svetovne MAFIJE!


Španski zdravnik brez dlake na jeziku o SVETOVNI KORONA PREVARI!


640 zdravnikov trdi, da je KOVID 19 SVETOVNA PREVARA! (VIDEO in prevod v SLO jezik)

Predsednik Belorusije odločno zoper NWO, razkril vsote podkupnine, če bi igral igro KORONA PLANDEMIJA

Dokumentarni film o KORONA PREVARI na največji angleški internetni medijski platformi LONDON REAL

Je WHO hotela podkupiti beloruskega predsednika Lukašenka z 92 milijoni USD?

Ponovno smo pisali vodstvu RTV SLO in prejeli smo odgovor!

Kdaj torej pridemo, glavna urednica Televizije SLO, gospa Manica Janežič Ambrožič?

Zastrašujoča RESNICA, razkrita s strani enega od nekdanjih vodilnih v VODAFONE-u

Potrebujete Slovenci še dokazov iz sveta, da prihaja POGROM NAD VAS IN VAŠE OTROKE?

RTV SLO: Tomo Križnar, "NEKAJ JE ZADAJ ZA KORONA VIRUSOM"

V Ameriki se je že začelo, otroci zbolevajo za nepoznanimi boleznimi!

Aplikacija "OSTANI ZDRAV", še ena prevara za uvedbo popolnega nadzora!

Kaj šele prihaja v novih cepivih "proti" KORONA "VIRUSU"!?

Avstralija ječi pod tiranijo fašističnh državnih organov. To čaka tudi Slovenijo!

TO BO POVZROČILO CEPLJENJE-ČIPIRANJE - POVRATKA NAZAJ NI!

Ker jim ni uspelo z EBOLO, skušajo doseči popolno kontrolo nad ljudstvom s KORONO!

Nemci so odvrgli maske, pravijo, da je za njih KORONA PREVARA KONČANA!

V Nemčiji vstalo preko 1.2 milijona ljudi!

Bill Gates: "Cepiti je treba celotno svetovno populacijo!"

Erdoganov cilj je "VELIKA TURČIJA"!

Kje so slovenski duhovniki, v službi vatikanske RKC, ki so menda zavezani širiti RESNICO?

Gripa sovražnica ali naša prijateljica?

Vloga Ministrstvu za zdravje za vpogled v obdukcijske izvide umrlih zaradi bolezni KOVID 19

(VIDEO) Predstavniki Gibanja OPS s predstavniki Slovenske ljudske stranke (SLS)

Čipirali so živali, zdaj smo na vrsti ljudje!

Ubijalski RESPIRATORJI nas stanejo preko 15 milijonov evrov!

Zakaj morate nositi "ZAŠČITNE" maske?

Naša nova članica, gospa profesorica Monika Maku sporoča oblastnikom

Kako je mogoče, da domala vse vlade in mediji lažejo o KORONA pandemiji?

Od samega začetka govorimo, kaj je v ozadju KORONA prevare, že jeseni na voljo 400 milijonov doz cepiv zoper COVID-19

Predsednik Vlade Ivan Janez Janša se je znova zlagal

Šokantno, kako je Rockefeller mafija maja 2010 objavila svoj načrt poteka epidemije

Ivan Janez Janša dvojni tajni agent UDBE in nemške BND?

CEPIVO SMRTI ZA LAŽNO PANDEMIJO KORONA PLAN-DEMIJO!

Razlaga resničnega pomena "KOVID 19"

Zelo zanimive informacije o zaroti zoper človeštvo KORONA PLAN-DEMIJI

Novinarji imajo po Ustavi in zakonu dolžnost posredovati javnosti informacije javnega značaja!

Vseslovenski zbor Osveščenih Prebivalcev Slovenije je na ZBOROVANJU ZA Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije sprejel VIZIJO ZA SLOVENIJO 2030 in Osvobodilni Program narodne enotnosti ZA OOPS

Prijava suma storitve kaznivih dejanj v zvezi z razglasitvijo in ukrepi KORONA PLAN-DEMIJE

UPOR ZOPER ČIPIRANJE IN 5G JE NAŠA PRAVICA IN DOLŽNOST!

KAKO GLOBOKO SEŽE CENZURA V SLOVENSKEM PROSTORU

NEMŠKI ZDRAVNIKI RAZKRINKAJO KORONA PLANDEMIJO PREVARO!

Poziv policistom, vojakom, gasilcem, novinarjem, odvetnikom, poslancem in zdravnikom!

"ZAŠČITNE" MASKE VOJNIH DOBIČKARJEV

Virusov, ki bi skakali iz človeka na človeka NI! NE OBSTAJAJO!

Da bo še bolj jasna svetovna prevara PLAN-DEMIJA KORONA NORIJA!

Javno OPOZORILO IN POZIV vodstvu RTV SLOVENIJA!

Ugledna podjetnica transportnega podjetja zaradi OBLASTNIŠKE NOROSTI KORONA PLAN-DEMIJA, NAREDILA SAMOMOR!

POSLEDNJE PISMO IN PRITOŽBA (PRO)PADAJOČIM OBLASTNIKOM - ORGANIZIRANI KRIMINALNI ZDRUŽBI!

"Žvižgač" Gale fake kot korona plan-demija, enako kolesarski kvazi protestniki

KONEC JE, MASKE SO PADLE - RDEČI VIRUS KOVID 19 JE RAZKRINKAN

Pozabili so ugasniti mikrofon in spet je RESNICA prišla na dan, KORONA PLAN-DEMIJA je svetovna prevara!

Poziv miličnikom in vojakom!

IZVRŠEN DRŽAVNI UDAR IN NAPOVED VOJNE NEPRIVILEGIRANIM LJUDEM!

Strupi v cepivih v Italiji, predstavitev italijanskih strokovnjakov

VKLOPI RAZUM, še ena potrditev SVETOVNE PREVARE!

Dovolj je vaših laži, prevar, zvijač, manipulacij in ropanja narodovega denarja!

Še ena potrditev, da je KOVID 19 PLAN-DEMIJA svetovna prevara!

Tako nas hočejo ČIPIRATI (cepiti), nas imeti na povodcu in nas ubijati!

Ugrabljena RTV SLO zahtevala umik našega videa z YOUTOOBE-a!

"NOVI" KORONA VIRUS, je brez najmanjšega dvoma, zločin nad človeštvom!

Kacinu ušlo v mikrofon, ko bo narod dokončno spregledal bo pa njemu in še komu ušlo
tudi v hlače!

Slovenci, ki nasedate KORONA VIRUS MARKETINGU pazite se, kmalu bodo ukazali obvezno cepljenje

Bill Gates o tisoče milijardah USD, ki jih je vložil v fake teste za KORONO in za razvoj cepiva

Brutalna CENZURA UGRABLJENE RTV SLO, mag. Karin Rižner

EPIDEMIJE KORONA VIRUSA NI: Trdi nemški dr. med. Claus Köhnlein

Janša že 30 let naklada o nujnosti LUSTRACIJE!

Zgodba tvojega suženjstva Pamet PREPOVEDANA! Možen bo tudi državni udar!

Pozdravljeni v Sloveniji KORONA NOROSTI!

Odstopite Predsednik Sami, ker LAŽETE!

"MODI" - SARS Originalni nemški dokument o scenariju KORONA virusa

Hud zdrs RTV SLO, RESNICA je ušla na dan!

Kje ste slovenski intelektualci, profesorji, docenti, doktorji, zdravniki, ali ste vsi padli v histerijo medijskega marketinga
korona norosti?

Dr. Lidija Gajski - KORONA HISTERIJA JE PREVARA!

12 uglednih svetovnih strokovnjakov o CoVid - 19 PANIKI

Nalijmo si čiste vode, KORONA VIRUS je največja
prevara človeštva!

Smrtonosni virus pohlep in corona virus

Vse več pametnih ljudi meni, da gre pri KORONAVIRUSU za novi nateg stoletja!

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 29-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

O dobrodelnosti na slovenskem

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 200 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?