To je razbojniško slovensko krivosodje, človek svojim očem ne more verjeti

 

Maščevanje krivično deložirani Zlatki Olah, ki jo na vse načine, z zlorabo kazenskega prava preganja njena krvnica, črnograditeljica, sodnica Tina Benčič asistirajo pa ji v kriminalno združbo povezani tožilci in sodniki, njeni stanovski kolegi -inkriminirani kvazi pravniki v lažni solidarnosti.

V neverjetni želji, da ubogo žensko, ki pač razkriva barabije na obali, od črnih gradenj mogočnežev, pridobivanje davkoplačevalskega denarja kar tako in razne povezave kriminalistov, tožilcev, odvetnikov in sodnikov tja gor do vrhovnega sodišča, delajo vse večje neznosne napake. Poglejte tole. Najprej jo motivirana tožilka obtoži in obtožbo kot relevantno sprejme Okrožno sodišče v Kopru, a brez obrazložitve prenese v obravnavo Okrožnemu sodišču v Novi Gorici. Seveda je razlog samo v tem, da bi Olahovi nabili potne stroške. Nima avtomobila, ne vozi in bo rabila prevoz. Avtobusne zveze vemo kakšne so iz Pirana do Nove Gorice, če sploh so? In pazite, obvestijo jo, da so premestili mesto sojenja v Novo Gorico z obtožbo "RAZŽALITVE PO 2. ODSTAVKU 314. ČLENA. Napaka, 314. člen govori o povsem drugi sankciji nekega povsem drugega kaznivega dejanja.

Potem je sodnica v Novi Gorici (da se ve) z imenom in priimkom Darinka Kogoj, višja sodnica, namesto, da bi tako norost -obtožnico tožilstva takoj zavrgla, poslala Olahovi ta pamflet, ki ga niti objavili ne bomo, ker je škoda prostora, a ji seveda ni dodelila zagovornika po uradni dolžnosti, ki bi ga ob sprejemu obtožnice po krivem obdolžena že morala imeti postavljenega, da bi lahko pravočasno spisal pritožbo. Kaznivo dejanje so v obtožnici kvalificirali kot povzročitev splošne nevarnosti za kar je zagrožena kazen kar do 8 let zapora. Za tako visoko zagroženo kazen 8 let, pripada obtoženki odvetnik po uradni dolžnosti, a je na to sodnica kar pozabila. Malomarno delo v službi je tudi kaznivo, če gre za naklep škodovati komu pa tudi. Veste na katerem temelju stoji ta njihova zlonamerna obtožba z brutalno zlorabo kazenskega prava, ki ima namen Olahovo utišati in vse vas prestrašiti? 

Na objavi na facebooku, kjer je Olahova pozvala narod, da naj se organizira in ji gre pomagat odstranit črno gradnjo, črnograditeljice Tine Benčič, na sliki pa je bil bager, ki je rušil leseno hišo v Bohinju o čemer so poročali vsi mediji, saj je bila to medijski spin, da se je narod zgražal in so takoj za tem uvedli moratorij na rušenje črnih gradenj. Seveda takim skorumpiranim privilegirancem kot je sodnica Tina Benčič, ki to od kar se je lotila uzurpiranja kmetijskega državnega zemljišča na katerem je zgradila vilo s pogledom na Jadransko morje - piranski zaliv, ne bi smela več biti niti v Bangladešu, Burmi ali kakšni še bolj eksotični državi. Bi morda morali črno gradnjo odstraniti državni in občinski organi? In zakaj ni dobila niti odločbe za rušenje??? Morda tukaj ne gre za brutalno korupcijo, ker pač si lahko neka sodnica dovoli vse, ko gre za kurnik, ki ga je zgradil brez dovoljenja navaden ne privilegiran smrtnik pa so takoj, odločbe, globe, izvršitelji...miličniki in še dodatni stroški, če tega zavezanec ne stori sam. Pa razumi kdor more. 

Se pravi, napišete objavo na Facebooku, da gremo zrušit parlament in naslikate dva bagerja v fotoshopu, da sta se tega lotila in glej ga zlomka, pričakujte obtožnico, da ste načrtovali rušenje javne hiše. No, kaj takega se niti v najbolj temačnih časih komunizma ni dogajalo. Da ni se kakšen od tožilcev ali sodnikov tako zelo spozabil. Bog se jih usmili, saj ne vedo kaj delajo.

Ko gre narobe, ker so prsti na tipkovnici hitrejši od pameti pa se jim potem, ko je Olahova napisala laično pritožbo na tožilski pamflet  katerem je zahtevala, če ne mislijo zavreči te neumnosti, odvetnika po uradni dolžnosti. In dodelili so ji ga na to intervencijo. 

Da jo bo branil pred obtožbo, katero že? Preberite v sklepu predsednika Okrožnega sodišča v Novi Gorici.

Človek gleda, razmišlja in se vpraša, ali so vsi ti visoki državni uradniki zafiksani, so še vedno niso streznili od novoletnega rajanja, popolnima jasno pa je, da mi davkoplačevalci plačujemo razbojniški aparat iz katerega je treba takoj nagnati vse take šalabajzerje, ki se takole igrajo z usodami ljudi.  Da bodo tožilstva in sodišča postala nekaj kar bo pojem urejenosti, natančnosti in v prvi vrsti pravičnosti. 

SPRAŠUJEMO JAVNO, MINISTRSTVO ZA PRAVOSODJE, DRŽAVNI SODNI SVET IN VSE, KI BI SE MOREBITI MORALI ZAMISLITI NA ODGOVORNIH MESTIH IN UKREPATI, DA SE VAM NE BODO KRAVE SMEJALE, KO GOVORITE O VELE DOSEŽKIH VAŠIH POVSEM NE KREDIBILNIH TOŽILSTEV IN  SODIŠČ. TO JE SLIKA KAKO IN KAJ POČNETE. KDO BO PREVZEL OSEBNO MATERIALNO IN KAZENSKO ODGOVORNOST ZA TO SRAMOTO ŠE ENEGA MONTIRANEGA KAZENSKEGA POSTOPKA??? BOSTE VPLETENE NA ČELU S TINO BENČIČ KAZENSKO PREGANJALI PO URADNI DOLŽNOSTI ALI BO MORALA GOSPA OLAH TO NAREDITI V SUBSIDIARNEM POSTOPKU?

AMPAK JE TUDI TO VAŠA FLOSKULA, DA JE TO MOGOČE IN CELO NEVEDNE NAPOTUJETE, KI SO JIM KRŠENE PRAVICE, DA NAJ TO STORIJO, DA JIM POTEM ZARAČUNAVATE SODNE TAKSE, NITI EN TOŽILEC ALI SODNIK PA V 30-IH LETIH NI NITI ODLETEL IZ SLUŽBE, ČE GA JE PREGANJAL NAVADEN SMRTNIK, KER DOBRO VESTE, DA TO SPLOH NI MOGOČE, KER LAHKO SAMO SODNI SVET PRELAGA ODVZEM IMUNITETE DRŽAVNEMU ZBORU, TEGA PA NIKOLI NE STORI, KER TRDIJO, DA ZA KAJ TAKEGA NIMAJO PRISTOJNOSTI. A vam objavimo nekaj njihovih pamfletov, ki so jih ljudje dobili, ko so zahtevali od Sodnega sveta, da zoper kriminalce v sodniških ali tožilskih togah ukrepa???


Ampak to še ni vse, predstavili bomo v naslednji objavi v zvezi z gospo Olah še eno vrhunsko odločitev in to kar Vrhovnega sodišča, ki jo je spisal senat na čelu z zelo znanim vrhovnim sodnikom Brankom Maslešo, ki je bil kljub temu, da je v takrat še povsem odkritem totalitarnem režimu kot sodnik brutalno kršil temeljne človekove pravice, prilezel v demokraciji celo do šefa Vrhovnega državnega sodišča. Smo mnenja, da se boste zjokali, ko boste prebrali kako je še en, po mnenju gospe Mejak, najbolj butasti pripravnik iz takratne generacije pravnikov, Ferlinc v pritožbi dosegel, da bodo najbrž ponovno sodili, ker sta kar dva sodišča, prvostopenjsko in višje, preprečila kazenski pregon gospe Olah, ker sta obrazložila v zavrnilni sodbi, da sedenje na skoraj prazni plinski gospodinjski jeklenki, ni kaznivo dejanje.

V obrazložitvi kršitelja temeljnih človekovih pravic Masleše pa najdete tudi tako cvetko: Da je "obdolženka grozila z nevarnim predmetom, to je plinsko jeklenko, saj jo je uporabila na način, ki je v nasprotju z navodili proizvajalca". O Bog, s katere planine je ta ravnokar prišel (Po Srbohrvaško, da nas cel svet razume: sa koje si ti planine sišo Branko Masleša???), da take piše kot vrhovni sodnik, saj najbrž v teh navodilih, ki jih pozna samo vrhovni sodnik res piše, da je sedenje na skoraj prazni jeklenki ravnanje v nasprotju z navodili proizvajalca. Ta navodila bi pa res bilo dobro prebrati, da se ljudje podučimo kaj proizvajalci navajajo v njih in naj bi se nikomur več zgodilo, da bi sedel na prazno jeklenko, ker je to grožnja splošni varnosti.  

Ampak ni to bistveno, je samo ilustracija tega kaj se jim dogaja v glavah in bo morala prihajajoča LUSTRACIJA zajeti vse take, ki ne razumejo, da nismo več v TITO-ističnem zločinskem režimu v katerem se pa vseeno, razen takih Masleš, ki takrat še niso imeli vodilnih vlog in niso videli višjih sodišč niti od zunaj, niso tako sramotili. Prebrali boste kako pretkano je potem speljal manever, da je dal prav pajdašu na Vrhovnem državnem tožilstvu in je postalo dejanje, ki ni kaznivo dejanja po mnenju dveh nižjih sodišča pač kaznivo dejanje, ki ga je treba preganjati po uradni dolžnosti. Zakaj tak motiv, morda zato, ker gospa Olah razkriva rabote njegovih sinov, ki sta po njenih besedah v enemu od piranskih pomorskih društev-klubov in kjer prijateljujeta še posebej z možem črnograditeljice Tine Benčič, ki si je pred kamero Planet TV pridušal, da sta si z ženo, hja pač čisto tako življenjsko zgradila sobo za sobo kar na črno in to na državnem kmetijskem, nezazidljivem zemljišču, ki sta ga nedavno kupila, zdaj pa manjka samo še par skorumpiranih pajdašev na stolčkih, da se črno gradnjo legalizira. Bo morda predsednik KPK, ki bi rabil se promovirati za še en mandat, končno naredil kaj za navadnega človeka in bo udaril po mizi ter bo končno razkrinkal skorumpirano, da ne rečemo mafijsko leglo, ki jim je korupcija, hja čisto tako način življenja. 

In glej ga zlomka, namesto, da bi Vrhovno sodišče takoj, ko je zvedelo, da njihova podrejena kolegica sama krši zakone, sodi pa navadnim smrtnikom in jih meče na cesto, po teh istih ali podobnih zakonih Republike Slovenije, se zdaj lovijo za vsako bilko, da bi kaznovali žrtev te skorumpirana sodnice, ki se pač bori kakor zna in zmore, da dobi nazaj kar ji je dobesedno ukradla ta kršiteljica zakonov v sodniški togi. 

Se nadaljuje z analizo Sodbe Vrhovnega sodišča z dne, 7.11.2019 in razkritjem butalstva Vrhovnega državnega tožilca Ferlinca in vseh v hierarhiji, ki bodo očitno morali še enkrat v kakšno šolo prava, ker jim slovensko tovrstno šolanje ni razložilo in vcepilo v glavo osnovnih postulatov  prava. 

TUKAJ si poglejte primer korektnega poročanja novinarja v zvezi s to zadevo

Ekipa OPS
 

 

Komentarjev 

 
#2 K51/96 Nova Gorica 09:15 20-01-2020
SKRATKA
mafijska tranzicija je potekala po vzoru komunistične nacionalizacije
LJUDJE POVSEM BREZ PRAVNE ASISTENCE ALI S ŠKODLJIVO PRAVNO ASISTENCO ALI S NESORAZMERNO PRAVNO ASISTENCO SO UDEJANJALI USTAVO IN TAJNE URADNE LISTE TER TČP.
PREVEDENO! REŽIM JE NAKLEPNO UNIČEVAL LJUDI ZA SVOJE KRIMINALNE POTREBE.

Ker kot vemo je priner Novič potreboval 3 ODVETNIKE
Berlusconi kot priča potreboval 5 odvetnikov, da izjvil, da ne bo pričal JANEZ pa ne potrebuje odvetnikov ker mu ga utakne partija od 1991 do 2020 s togiranimi partijci na čelu.
Citat
 
 
#1 K51/96 Nova Gorica 09:11 20-01-2020
SKRATKA
mafijska tranzicija je potekala po vzoru komunistične nacionalizacije
LJUDJE POVSEM BREZ PRAVNE ASISTENCE ALI S ŠKODLJIVO PRAVNO ASISTENCO ALI S NESORAZMERNO PRAVNO ASISTENCO SO UDEJANJALI USTAVO IN TAJNE URADNE LISTE TER TČP.
PREVEDENO! REŽIM JE NAKLEPNO UNIČEVAL LJUDI ZA SVOJE KRIMINALNE POTREBE.
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali že razumete, da je KORONA PLAN-DEMIJA začetek ODKRITE vojne SATANISTOV zoper celotno človeštvo?
 
Trenutno je na strani
Prisotni 79 gostov .
AKTUALNO

 

Ljudska pobuda - peticija za sprejem Zakona OPS - Zakon za Odpravo Privilegijev Socializma (komunizma) PROSIMO PODPIŠITE!

OSVOBODILNI PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 29-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

O dobrodelnosti na slovenskem

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 200 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?

Konstruktivna razprava o VIZIJI za Slovenijo - HVALA, spoštovana gospa Vakar Manfreda!

Butalci iščejo izhod iz krize

"Pravljica" o Kuri

Kot smo v OPS napovedali, da bodo plonkali: Predsednik Pahor sklical prvo konferenco Slovenija 2030

Posvet na temo 90. člena Ustave Republike Slovenije pri Predsedniku Državnega Zbora, 3.04.2013

ZOPET NEZASLIŠANA MEDIJSKA CENZURA, CELO, KO GRE ZA SPREMINJANJE SLOVENSKE USTAVE

FB lustracija, diskreditacije,...kaj sledi??!

V samo sedmih minutah gospod dr. Dužević iz sosednje Hrvaške razloži pošteno in iz srca kaj je njihova težava

ŠOKANTNO!!! Pa dober tek!

ČAST, SPOMIN, ČLOVEK

Novinarska profesionalnost

Demonstracije ljudi se obračajo zoper tiste, ki so jih podpihnili in usmerjali za svoje interese

OPS dobil odgovor iz EU Parlamenta

Nismo (še) objavili vsega, kar se tiče ŠKANDALA na Državni volilni komisiji!!!

Zakaj ljudje vse bolj množično pristopajo v OPS?

Kaj pa zdaj, gospe in gospodje?

Napačen odgovor gospoda tovariša DR. Gregorja Viranta, predsednika DZ RS

Vloga za sestanek z Predsednikom Državnega zbora RS - Čakamo odgovor

KRIMINALISTI "SLOVENSKE POLICIJE" NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI S SKORAJ 14 DNEVNO ZAMUDO!

KAMORKOLI SE OZREŠ, JE UDBA POVSOD!

Zdaj vas bodo strički iz ozadja zavrgli kot obrabljen kos garderobe!

Pred našimi očmi se dogaja NOVA prevara!

NEZASLIŠAN ŠKANDAL NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI RS! VPRAŠLJIVI VSI REZULTATI VOLITEV IN REFERENDUMOV DO SEDAJ?

Zavodi za kulturo, turizem in šport ter podobne institucije...

Gibanje OPS dobilo ODLOČBO za nadzor dela Državne volilne komisije

UDBA - SDV - MONTIRANI SODNI PROCESI, KI SO PRAKSA ZOPER OPOREČNIKE ŠE DANES!

Posega v Ustavo RS kar se tiče 90. člena ne bomo dovolili

Neuspešen civilni nadzor Državne volilne komisije

Kaj nam preostane drugega, kot prezir, ignoranca in bojkot njihovih iger?

Sporočilo vsem, ki mislite, da ste svobodni

Spodbujanje podjetništva in samozaposlovanja v Sloveniji

Liberalna anatomija

STEČAJNA HOBOTNICA SODNIKOV IN SODELAVCEV Z IMENI IN PRIIMKI

Slovenija v gospodarski blokadi in vsebinsko konkretni izhodi za takojšen razvoj

Hočemo, zmoremo, znamo...Očistiti in Preporoditi Slovenijo!

Posnetka s tiskovne konference Gibanja OPS, ki so jo vsi osrednji mediji IGNORIRALI

Vabilo na tiskovno konferenco OPS, ki so ga vsi povabljeni medij, urednice, uredniki, novinarke, novinarji IGNORIRALI

Obvestilo in opozorilo za slovensko javnost

VSAKA PODOBNOST Z DOGAJANEM V ZDA S SLOVENIJO JE ZGOLJ NAKLJUČNA, MAR RES?

SE SPLOH ZAVEDATE KAJ POMENI OBLASTNIŠKI POSEG V 90. ČLEN USTAVE?

REFLEKSIJA OB PRVOMAJSKIH PRAZNIKIH

VLAK NOROSTI

V SLOVENIJI SMO SOOČENI Z MAFIJSKO OBLASTNIŠKO STRUKTURO

ČAS JE ZA DRUGAČNO REPUBLIKO!

Združevanje znanstvenikov/raziskovalcev v javnem sektorju kot nuja za rešitev nakopičenih problemov javnih raziskovalnih in visokošolskih zavodov

NAJPREJ USTAVIMO UNIČEVANJE SLOVENIJE IN SLOVENSKEGA NARODA! POTEM PA NAREDIMO KAR SMO DOLŽNI NAREDITI ZA POZITIVEN PREPOROD SLOVENIJE!

JAVNI POZIV PREDSEDNIKU VLADE IN RKC

Zadeva, ko je državljan te države za 124,38 € dolga izgubil svoj dom, še zdaleč ni zaključena

Slovenija je še vedno TOTALITARNA KOMUNISTIČNA država s politično policijo, ki zganja tiranijo nad svojimi državljani!!!

Odprto pismo evropskim in slovenskim demokratom

Kučan-kebab-bosanski lonac... in pohabljena nacija

Od predsednika nove slovenske Vlade RC Ivana Janeza Janše povsem upravičeno pričakujemo in zahtevamo

Koga čakate? Odrešitelje? To ste lahko samo vi, sami sebi in v pomoč celotni družbi

Pa jo imamo, novo staro vlado Ivana Janeza Janše

Zakaj v Sloveniji nismo izvedli LUSTRACIJE

Kdo bo nadziral kakovost naše hrane, vode,zraka,...?