Dejavnosti Drugačna politika Začenjamo akcijo vračanja neplačanih položnic in odločb za plačilo RTV programov generalnemu direktorju RTV SLO in zahteva za vrnitev že vplačanega od leta 1990 dalje!

Začenjamo akcijo vračanja neplačanih položnic in odločb za plačilo RTV programov generalnemu direktorju RTV SLO in zahteva za vrnitev že vplačanega od leta 1990 dalje!

Spoštovani prisiljeni plačevalci RTV članarine, prispevka, davka, para davka ali kakorkoli že temu rečemo. Dejstvo je, da nas to vzdrževanje stanja, ki je milorečeno kriminalno, stane 152,40 EUR na letni ravni. Do sedaj pa smo plačali približno 3.800 EUR v 25-ih letih. Kaj smo v bistvu plačevali, pa preberite v zahtevi za zavrnitev vseh nadaljnjih položnic ali odločb ter zahtevi za povrnitev že pod prisilo vplačanega denarja.

 

S KLIKOM NA PLAKAT-položnico, (prej pa ga lahko preberete spodaj) PRIDETE DO OBRAZCA (ki ga natisnete, ga izpolnite, dodate neplačane položnice in odločbe ter vse skupaj pošljete na naslov, ki je v obrazcu (zgoraj) ZA ZAVRNITEV POLOŽNIC IN MOREBITNIH ODLOČB ZA PLAČILO RTV PROGRAMOV, ČE STE JIH ŽE DOBILI, KO NISTE MOREBITI REDNO PLAČEVALI TO VSILJENO ČLANARINO. AKCIJO SMO SPROŽILI, KER SO SE ODGOVORNI NA RTV SLOVENIJA OČITNO ODLOČILI, DA NAS BODO IGNORIRALI KLJUB OBLJUBI GENERALNEGA DIREKTORJA NA SESTANKU 01.06. 2016, DA BO SPOROČIL, KAKO SE BOMO NAPREJ POGOVARJALI.

OPOZARJAMO, DA SE JE TREBA ZAVEDATI, DA BO AKCIJA USPEŠNA, ČE BOSTE VRNILI Z OBRAZCEM POLOŽNICE IN KOT PRITOŽBO NA ODLOČBO VI IN BOSTE K TEMU POZVALI ŠE VSE SVOJE ZNANCE IN PRIJATELJE. SKORAJ 14.000 NAS JE PODPISALO PETICIJO ZA UKINITEV PRISILNE RTV ČLANARINE, VSI BOSTE/BODO OBVEŠČENI, DA JE AKCIJA STEKLA, IN ČE BO VRAČANJE MNOŽIČNO, BO TO POVZROČILO NEZMOŽNOST ORGANOV, DA BI SE ŠLI V NADALJEVANJU KARKOLI, TUDI KAR SE TIČE IZVRŠB. SICER PA BOMO V PRIMERU, DA SE NE USTAVIJO, SPROŽILI TOŽBE, RAVNO TAKO Z OBRAZCEM, KI BO NAREJEN TUKAJ.

TOREJ, KO NEKAJKRAT NE BOSTE PLAČALI POLOŽNIC, BOSTE DOBILI MORDA ODLOČBO, DA MORATE PLAČATI ZAPADLE OBVEZNOSTI, IN PRAVNI POUK O PRAVNEM SREDSTVU, DA SE NANJO LAHKO PRITOŽITE V ROKU 15 DNI, KAR BOSTE STORILI Z ISTIM OBRAZCEM, KI UTEMELJENO ZAVRAČA PLAČILO RTV SLO VSILJENE ČLANARINE. ZGODILO SE BO TISOČE PRAVD, SAJ BOMO NA GROŽNJO Z IZVRŠBO UGOVARJALI IN BODO MORALI SODNO ODLOČATI, KDO IMA PRAV. TAKRAT PA BOMO VSI ZA ENEGA, EDEN ZA VSE MNOŽIČNO PRIŠLI NA OBRAVNAVE. KDOR BO PRVI, BO SPOROČIL IN VERJAMEMO, DA NAS BO NEKAJ TISOČ PRIŠLO NA SOJENJE. GOVRIMO O NAJSLABŠEM MOŽNEM SCENARIJU, KI PA GA NE BO, ČE BO PET, DESET, STO TISOČ IN VEČ VRNILO POLOŽNICE IN POTEM ŠE ODLOČBE.

Na voljo sta dva načina vračanja položnic in odločb, če slednje nekateri že imate, da bi imeli evidenco, koliko nas je naredilo ta korak, da se znamo organizirati.

1. Izpolnjen obrazec ter neplačane položnice in morebitne odločbe lahko sami pošljete na RTV Slovenija, Kolodvorska 2, 1000 ljubljana in nas samo preko e-pošte obvestite ( Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ), da ste to storili. Potrebujemo samo vaše ime in priimek ter iz katerega kraja ste, ali ste poslali nazaj položnice, koliko, za katere mesece in ali ste poslali odločbo in kolikšen je bil terjani znesek ter vaš e-naslov, da vas bomo kot vse ostale obveščali o nadaljnjih korakih.

2. Ta možnost, ki nam je manj ljuba, je, da nam pošljete to dokumentacijo na naslov Gibanje OPS, Stara Vrhnika 116, 1360 Vrhnika, in bomo mi poskrbeli za evidentiranje in predajo dokumentacije na RTV SLO, ko se je bo nabralo večje število. Če imate rok 15 dni, ki je vezan na odločbo, nam tega ne pošiljajte, da bi ne zamudili zakonitega roka za pritožbo. V tem primeru izpolnite obrazec, ki velja kot pritožba na odločbo, in sami pošljete seveda priporočeno na RTV SLO. POLOŽNICE, ČIM VEČ NEPLAČANIH, NAM POŠLJITE Z IZPOLNJENIM OBRAZCEM.

Če karkoli ni jasno, pokličite, prosimo, na telefona: O40 165 015 in O31 274 419.

Iz vsega srca želimo, da akcija uspe, moramo pa vas obvestiti, da ne moremo prevzeti odgovornosti, če akcija ne bo množična in ljudje ne bodo sodelovali po principu vsi za enega - eden za vse. Vsak sam je odgovoren, kaj počne v svojem življenju, na nikogar ne more prenesti odgovornosti za svoje dejanje. Naša pobuda je dobronamerna in želimo, da se RTV SLO spremeni v temelju, kot tudi, da se prekine s prisilo plačevanja, kar mnogi sploh ne uporabljajo.  Odgovorni ljudje na položajih pa so tisti, ki morajo v državi upoštevati ljudsko voljo in predlagati spremembo zakonodaje, da bo z ljudsko voljo usklajena. Taka ureditev kot je danes ni v redu in to smo v popolnosti utemeljili v obrazcu. Že prej pa tudi v obrazcu za reklamacijo, ki so jo odgovorni na RTV SLO ignorirali, misleč, da se bomo ustavili.

V obrazcu za zavrnitev smo navedli le nekaj tem, ki so tabu teme za RTV SLO, tudi zaradi omejenega prostora, ker smo želeli vse pojasniti in argumentirati na dveh tiskanih straneh, nismo navajali še, da se na RTV SLO ne pogovarjamo o tem, kdo je odgovoren za naše onesnaženo nebo s "chemtraili" (kemičnimi sledmi), da se ne pogovarjamo o tem, da je Slovenija ena najbolj onesnaženih držav nasploh in kdo je odgovoren, da tukaj živeči ljudje ne vdihavamo čistejšega zraka, kako je potekal uspešen upor v Islandiji, ko je brez nasilja zmagalo ljudstvo, da vam RTV SLO nenehno prikazuje slabe dogodke, slabše države kot je naša, vojne, posledice razneslih bomb, naravnih nesreč in vojn, da  bi se bolje pučutili in mislili, da je tukaj še dobro, glede na kaos in bedo v drugih državah. Tabu tema je tudi, da so v Sloveniji nekateri poklici še kako nevarni, da staknete poklicno bolezen ali poškodbo (npr. medicinske sestre, ki leta dvigujejo težke bolnike), pa se to sistematično prikriva, ker se odgovorni bojijo, da bodo plačevali odškodnine, če bi se ljudje ozavestili nasploh in bi se tako začeli zavedati svojih pravic.

Za lažje branje vsebino obrazca objavljamo rahlo razčlenjenega tudi tukaj, za tiskanje pa dosežete TUKAJ.

 

 

Prisilni zavezanec za plačilo RTV članarine:

__________________________________ (ime in priimek)

__________________________________ (naslov)

__________________________________ (pošta)

Sklicna številka zavezanca: _________________________ (zapisana na računu RTV, ki ga prejmete vsak mesec)


V roke generalnemu direktorju

RADIO TELEVIZIJA SLOVENIJA

Kolodvorska 2

1550 LJUBLJANA

Datum:_____________________

ZADEVA: ZAVRNITEV NEPLAČANIH POLOŽNIC OZ. PRITOŽBA NA ODLOČBO RTV SLO ZA PRISILNO PLAČILO RTV ČLANARINE, KER RTV SLO KRŠI USTAVO IN ZAKONE RS ŽE 25 LET, IN ZAHTEVA ZA POVRNITEV ŽE PLAČANIH ZNESKOV OD LETA 1990 DALJE

Podpisani prisilni plačevalec RTV članarine vračam neplačano/e položnico/e oz. vlagam ta dopis kot pritožbo na odločbo št. ____________________ z dne, _______________o obveznosti plačila za programe RTV SLO, ko niti ne vemo, ali nam obračunavate plačilo programov RTV SLO ali opravljanje radijske in televizijske dejavnosti, o čemer govori prvi odstavek 31. člena Zakona o RTV SLO, iz razloga, ker RTV SLO krši Ustavo in zakone že od leta 1990, ko naj bi Slovenija postala demokratična država. Vljudno vas prosim, da mi ne pošiljate novih položnic ali vaših odločb, ki niti nimajo pravega naziva, in mi nemudoma, najkasneje pa v roku 15 dni vrnete vsa že prejeta plačila od leta 1990 dalje.

Obrazložitev:

Redno in sistematično kršite 38. člen ustave RS, ki nas varuje pred zlorabo osebnih podatkov, saj brez dovoljenja zbirate osebne podatke vseh, ki smo nosilci števcev za odjem električne energije s pomočjo elektro distributerjev, ki vam brez naše vednosti in privolitve posredujejo naše osebne podatke, ki vam služijo, da nam pošiljate položnice, ne da bi nas kadarkoli vprašali, ali želimo gledati ali poslušati oz. uporabljati vaše programe. Zaradi prisile, ki je v demokratični družbi nedopustna, nas glede na druge, ki niso nosilci števcev za odjem električne energije, obravnavate diskriminatorno glede na vse ostale državljanke in državljane, ki jim položnic ne pošiljate, kar pa je v neskladju s 14. členom Ustave RS, ki zagotavlja, da smo vsi enaki pred zakonom. Tukaj je tudi bistvena razlika, ko se sklicujete, da moramo vsi plačevati davke in prispevke, saj je jasno, da jih plačujemo vsi, ki smo zaposleni, smo podjetniki, delničarji ali pa kupujemo dobrine in storitve, za katere je treba plačati DDV.

RTV Slovenija sistematično krši 39. člen Ustave RS, saj nam vsem ta člen ustave daje pravico, da svobodno pridobivamo informacije, kar pomeni, da nas nihče ne sme prisiljevati, da informacije pridobivamo preko RTV SLO, kar RTV SLO počne s prisilnim plačevanjem programov, ki jih mnogi ne želijo spremljati. To mnogi ne želijo zato, ker RTV SLO, ki ima dolžnost obveščati vse državljanke in državljane kot javni zavod za informiranje, izobraževanje in osveščanje o vseh informacijah in problemih javnega značaja pa tega ne počne dosledno in sistematično, marveč selektivno in pomanjkljivo, celo manipulativno. Večkrat od leta 1990 naprej se je zgodilo, da  RTV SLO naklepno ni obvestila državljank in državljanov o pomembnih temah in problemih slovenskega naroda pomembnih, da bi se lahko pravilno odločali in bi se nerazčiščeni problemi ali celo travme razrešile.

RTV SLO ni problematizirala izginotja dokumentarnega in arhivskega gradiva OZNE in UDBE ter SDV ter KOS in kaj to pomeni za obveščenost državljank in državljanov, ker niso bili obveščeni o osebah, ki so se lahko potem, ko so arhivi izginili, razglasili za demokrate, čeprav so bili morda udeleženi v množičnih umorih naših rojakov po drugi svetovni vojni ali pa so bili člani tajne politične policije, ki je bila zločinska organizacija. RTV SLO ni nikoli problematizirala, da organi pregona niso storili ničesar, da bi odkrili storilce, ki so odtujili oz. uničili arhivsko in dokumentarno gradivo prej omenjenih tajnih organizacij.

Niti tega, da je bil glavni odgovorni za izginotje dokumentarnega in arhivskega gradiva zadnji šef CKZKS tovariš Milan Kučan. RTV SLO ni nikoli korektno in celovito predstavila javnosti, katere so glavne značilnosti totalitarnih režimov, da po letu 1945 v Sloveniji in Jugoslaviji nismo živeli v svobodi, in tudi še nismo doživeli, da bi nam celovito in objektivno predstavili resnico o Josipu Brozu Titu in zlorabi NOB za prevzem totalitarne oblasti leta 1945 s strani boljševističnih titoistov-komunistov. Največkrat je RTV SLO predstavljala bivši nedemokratični totalitarni režim kot nekaj lepega, diktatorja Broza pa kot dobrega človeka. Resnica je povsem drugačna. Kot je drugačna resnica o zrežirani aferi JBTZ s katero so po tem speljali zgolj navidezne demokratične spremembe. Ta tema je prav tako ena od TABU tem. 

RTV SLO ni celovito in dovolj dobro obvestila ter prosvetlila državljank in državljanov o tem, kakšen sistem je demokracija, kaj so glavne značilnosti demokracije, kakšne pravice imamo državljani in državljanke v demokratičnem sistemu po Ustavi RS in po mednarodnih konvencijah, paktih in pogodbah. Državljanke in državljani nismo bili celovito obveščeni, kaj šele prosvetljeni s strani RTV SLO in tudi ne vprašani o tem, kako bomo, če sploh, transformirali družbeno lastnino v zasebno, celo več, z napačnimi in zlonamernimi informacijami je RTV SLO zavajala nevedne državljanke in državljane, da se niso zavedali, kaj pomenijo lastninski certifikati in kam jih vložiti, saj je RTV SLO propagirala, naj vlagamo »ničvredne« certifikate (po profesor Mencingerju, ko so večkrat propagirali njegovo izjavo o ničvrednih certifikatih) v razne PIDE in SKLADE.

RTV SLO ni izvajala izobraževalnih oddaj, da bi državljanke in državljane prosvetlila v smislu vedenja, kaj pomenijo divje privatizacije in kdo so krivci, da se je divje lastninjenje lahko nemoteno izvajalo. Slovenski javnosti je prikrito, da so bila z Zakonom o lastninskem preoblikovanju iz leta 1995 podjetja tako rekoč ukradena delavcem, saj so večji del njihove lastnine dodelili KAD-u in SOD-u, kar je pomenilo nastavljanje političnih uprav in izčrpavanje podjetij, kasneje pa njihovo razprodajo tujcem in domačim tajkunom.

RTV SLO s svojimi raziskovalnimi novinarji ni razkrila, kako sta se Kučan in Milošević ter njuni zaupni sodelavci dogovorili za mahinacije okoli vojne za Slovenijo, in tudi ne, kako je potekala ilegalna trgovina z orožjem, v katero je bil vpleten celoten državni vrh, in zakaj znova organi pregona niso opravili svojega dela, ker niso po črki zakona zares procesirali nobenega od glavnih osumljencev v ilegalni trgovini z orožjem, ko je bila Slovenija pod embargom OZN. Ropanje naših bank in vedno nove dokapitalizacije niso dobile prostora v razpravah na RTV SLO s pravimi sogovorniki, ki bi predstavili krivce za stanje, ki so nedvomno vsi nadzorniki na čelu z Banko Slovenije.

Prav tako državljanke in državljani niso bili nikoli korektno obveščeni o neupravičenih privilegijih, ki izhajajo iz zaslug določene skupine ljudi, ki so kreirali in vzdrževali nedemokratičen komunistični režim, ki bi jih navadni neprivilegirani državljani morali po letu 1990 nehati plačevati, a nas še vedno stanejo stotine milijone evrov na letni ravni. Na RTV SLO ni bilo nobene razprave o tem, da sta dve civilni iniciativi aprila 2011 v Državni zbor vložili zakon, ki bi vse neupravičene privilegije, pridobljene tudi v času 25 let trajajoče za večino škodljive tranzicije, odpravil. To je za RTV SLO ena od TABU tem.

Kot je tabu tema tudi, da je bila leta 2012 neposredno po predsedniških volitvah ugotovljena na Državni volilni komisiji goljufija, ki so jo skoraj eno leto preiskovali kriminalisti. Državljanke o tem škandalu niso nikoli dobili niti ene informacije. Informacije in korektnih razprav ni bilo na RTV SLO tudi o tem, da Slovenija množično in sistematično krši Konvencijo o otrokovih pravicah v 9. členu, ker o odvzemu otrok iz matičnih družin ne odločajo v Sloveniji sodišča v sodnem postopku kot zahteva omenjena konvencija OZN, ampak o tem odločajo in otroke dobesedno staršem kradejo kar uradniki iz Centrov za socialno delo.

RTV SLO ne osvešča starše šoloobveznih otrok, da po Ustavi RS niso dolžni za obvezno osnovno šolanje svojih otrok plačati niti centa, ker je po 57. členu Ustave RS osnovno šolanje obvezno in se financira iz javnih sredstev. Vse to in še več je tem in informacij javnega značaja, katere bi morala RTV SLO celovito in korektno podati državljankam in državljanom in o njih odpirati javne razprave ter jih vsak dan spodbujati, da bi postajali vse bolj aktivni člani te družbe, vsestransko informirani in osveščeni v smislu poznavanja svojih državljanskih pravic, pravih resnic kot tudi dolžnosti, ki so nujne, da se lahko v demokratični družbi državljanke in državljani pravilno odločajo in sodelujejo pri soodločanju, ker sicer demokracija ne more delovati.

RTV SLO prikriva vsem nam državljankam in državljanom, da se v Sloveniji dogaja genocid ali rodomor, še posebej v gospodarskem, socialnem in zgodovinskem smislu. O tem je nedavno v Ljubljani potekala konferenca v organizaciji Gibanja OPS, a se kljub izrecnemu povabilu ni odzval noben novinar RTV SLO. Povrhu vsega pa RTV SLO deluje pristransko in navijaško z diskriminacijo vseh, ki niso po meri stare oblastniške boljševistične nomenklature, ki ima še vedno vse vzvode v svojih rokah, propagira pa tiste, ki so poslani od kreatorjev iz ozadja v zrežirane predvolilne tekme, da tudi v pičlih štirinajstih dneh ustvarijo svoje stranke in na volitvah zmagajo.

RTV SLO je osrednja odgovorna za polarizacijo naše družbe, ki povzroča vsa ta leta delitve in razdor. Svoje uravnoteženje medijskega prostora si odgovorni predstavljajo tako, da na večino soočenj povabijo leve in desne akterje politične scene, da se tako formirata dva kluba levih in desnih navijačev med ljudmi, ko se prepirajo pred kamerami, iz takih razprav pa izključijo vsakršno tretje mnenje, mnenje civilne družbe in strokovne ter laične javnosti. Moč medijev na čelu z RTV SLO je neverjetna, a ob dejstvu, da na volitve hodi samo še manjšina volivk in volivcev, za kar so še kako soodgovorni na RTV SLO, saj so s škandali in aferami brez epiloga politiko ljudem priskutili, se ni čuditi, da je tako. Seveda to počno s ciljem, da čim manj ljudi spremlja medije in hoče soodločati, ker množice k temu ne spodbujajo, saj je dovolj, da odloča o usodi večine pravilno, tudi medijsko manipulirana in motivirana manjšina, ker kvoruma za volitve tako in tako ni. Ko odloči o zmagovalcih manjšina, RTV SLO ne problematizira nelegitimnosti takih izidov volitev z vse manjšo volilno udeležbo.

Nenazadnje pa je svojo strokovnost in profesionalnost RTV SLO dokazala tudi z obveščanjem državljank in državljanov v zvezi s pričujočo peticijo, na podlagi katere je nastal ta dopis in akcija, peticijo za ukinitev prisilnega plačevanja 152,40 EUR članarine RTV, ko obveščanja, kaj šele razprave na RTV SLO v bistvu sploh ni bilo.

Iz naštetega je neizpodbitno, da RTV SLO grobo krši tudi 1., 2., 4., 5. in 10. člen, ki nam jamči, da bo RTV SLO zadovoljevala demokratične, socialne ter kulturne potrebe nas državljanov, da bodo uredniki in novinarji neodvisni, da ne bo politične propagande za kogarkoli in bo RTV SLO v skladu s 4. in 5. členom Zakona o RTV se trudila zlasti:

– zagotavljati verodostojne in nepristranske informativne oddaje, s katerimi celovito obvešča o političnem dogajanju doma in v zamejstvu, o pomembnih dogodkih v preostalih evropskih državah, zlasti članicah Evropske unije, in o pomembnih svetovnih temah tako, da posredovane vsebine omogočajo objektivno javno obveščenost državljanov Republike Slovenije, Slovencev po svetu, pripadnikov slovenskih narodnih manjšin v Italiji, Avstriji in Madžarski, avtohtone italijanske in madžarske narodne skupnosti v Republiki Sloveniji ter romske skupnosti, ki živi v Sloveniji;

- zagotavljati oddaje, ki odražajo življenje in probleme različnih struktur prebivalstva, pri čemer izhaja iz načela enakopravnega obveščanja o dogajanjih v vseh delih Slovenije in zamejstva, zagotavlja ustvarjanje dokumentarnih oddaj nacionalnega pomena, ki predstavljajo dokument preteklega časa in časa, v katerem živimo;

– zagotavlja kakovostne informacije o vseh pomembnih kulturnih, političnih, zgodovinskih, športnih, socialnih in ekonomskih dogodkih;

– spoštovati načelo resničnosti, nepristranskosti in celovitosti informacij;

– zagotavljati nepristransko in celovito obveščenost tako, da imajo državljani možnost svobodnega oblikovanja mnenj; – spoštovati načelo politične neodvisnosti in avtonomnosti novinarjev;

– uveljavljati profesionalno etiko poročevalcev, dosledno razločevanje informacij in komentarjev v novinarskih prispevkih.

Tega RTV SLO ne počne v mnogih primerih, ki so z zlahka dokazljivi. Iz vseh navedenih razlogov RTV SLO oziroma odgovorne direktorje, urednike in politično ter ideološko motivirane novinarje obtožujem narodnega izdajstva, ki zahteva kazensko in materialno odgovornost. Slednjo bom dosegel na sodišču neposredno od oseb z imeni in priimki, ki so vsa ta leta sodelovali pri uničevanju Slovenije in slovenskega naroda.

Nobena barabija in prevara v škodo slovenskega naroda se ne bi mogla zgoditi, če bi svoje delo opravili od nas plačani direktorji RTV SLO, uredniki in novinarji, ki bi morali problematizirati negativne pojave in konkretne primere uničevalskih praks v naši družbi, razkrivati prave vzroke, ki so povzročili vse to razdejanje, ter vztrajati, da se odgovorne za stanje pripelje pred roko pravice, potem pa vztrajno problematizirati, če odgovorni s področja organov pregona niso opravili svojega dela po črki zakona in v skladu z Ustavo RS ter v skladu z mednarodnimi pogodbami, konvencijami in pakti.

Odgovorni na RTV pa ste tudi odgovorni, odgovarjal ni še nihče, da ste po izvedeni reviziji s strani Računskega sodišča za obdobje poslovanja 2009 -2010 protizakonito porabili za cca 50 milijonov našega (od prisilnih plačevalcev) vplačanega denarja. Dokaz najdete na: http://www.rs-rs.si/rsrs/rsrs.nsf/I/K23E9482C24302E67C125772600315617. Torej odgovorni na RTV SLO ne spoštujete niti pravil poslovanja, izhajajočih iz svojih lastnih pravil RTV zavoda, kršite pa tudi Zakon o medijih v delih, ki vas zavezujejo k profesionalnemu in moralnemu poštenemu delovanju in odnosu do javnosti.

Kadrovanje na RTV SLO poteka v večini ves čas primarno po kriterijih ideološke, strankarske ali sorodstvene pripadnosti in preko vez in poznanstev. Samo v letošnjem in lanskem letu ste s 1.900 redno zaposlenih število svojega kolektiva povečali na 2.100. Kdo vse poleg redno zaposlenih, med katerimi so tudi taki, ki javno priznavajo, da jim ne date dela, prejemajo honorarje, bo morala ugotoviti nova revizija pristojne institucije.

S TEM JE MOJA ODLOČITEV ZA PRENEHANJE PLAČEVANJA PRISILNEGA PLAČEVANJA RTV SLO OBRAZLOŽENA.  V KOLIKOR ME BOSTE ŠE NADLEGOVALI Z NOVIMI POLOŽNICAMI, ODLOČBAMI ALI CELO MOREBITNIMI IZVRŠBAMI, BOM NEMUDOMA VLOŽIL/A TOŽBO IN SKUPAJ Z DRUGIMI SOMIŠLJENIKI NAREDIL/A VSE, KAR JE NA VOLJO V DEMOKRATIČNIH DRUŽBAH, DA S PSIHIČNO TIRANIJO PRENEHATE!

TAKŠNEGA DELOVANJA JAVNEGA ZAVODA POSEBNEGA KULTURNEGA POMENA, KI PRIKRIVA POMEMBNE INFORMACIJE JAVNEGA ZNAČAJA, NE PROBLEMATIZIRA OČITNIH NEPRAVILNOSTI IN CELO DRŽAVNEGA KRIMINALA V NAŠI DRUŽBI, NE OSVEŠČA IN NE SPODBUJA DRŽAVLJANK IN DRŽAVLJANOV K AKTIVNEMU DRŽAVLJANSTVU, DISKRIMINIRA, IGNORIRA IN DISKREDITIRA VSAKOGAR, KI HOČE LJUDEM POVEDATI RESNICO IN PREDLAGATI REŠITVE, UPRAVIČENO KRITIZIRATI OBLAST, PO DRUGI STRANI PA PROPAGIRATE ŽE OD NEKDAJ ENO IN ISTO IDEOLOGIJO (BOLJŠEVISTIČNO) IN VEDNO ENE IN ISTE IZBRANCE LOBIJEV, KLANOV IN ŠKODLJIVIH ZDRUŽB, TER MANIPULIRATE MNOŽICE IN JIH ZAVAJATE S PRIKAZOVANJEM IZKRIVLJENEGA DEJANSKEGA STANJA IN NE TAKŠNEGA KOT V RESNICI JE, NISEM DOLŽAN PLAČEVATI IN ME V TO NIHČE NE MORE IN NE SME PRISILITI.


VSE ODGOVORNE NA POLOŽAJIH TAKO V RTV SLO KOT TUDI V PROGRAMSKEM SVETU IN NADZORNEM SVETU PA POZIVAM K TAKOJŠNJEMU ODSTOPU, SAJ RTV SLO POTREBUJE POVSEM NOVO VODENJE TER NEPOSREDEN NADZOR STROKOVNE IN LAIČNE JAVNOSTI IN TO S STRANI LJUDI – DEJANSKIH STROKOVNJAKOV IN LAIKOV, KI BODO IZBRANI POŠTENO NA PODLAGI JAVNIH MERIL IN KRITERIJEV IN S POMOČJO JAVNIH RAZPISOV TER NA PODLAGI PREDLAGANIH PROGRAMOV PRESTRUKTURIRANJA, RACIONALIZACIJ IN OPTIMIZACIJ TEGA JAVNEGA ZAVODA IN PREDLOGOV ZA VSESPLOŠNI DVIG PROFESIONALNIH IN MORALNIH STANDARDOV VSEH, KI BODO KADARKOLI POSLEJ DELALI V RTV SLO SAMO ŠE ZA DOBROBIT SLOVENSKEGA NARODA.

Hvala za razumevanje , vse dobro in lep pozdrav!Podpis zavezanca ali pooblaščenca: _____________________________Priloga: _________________________

(vpišete položnice po mesecih ali odločbo, če ste jo že prejeli)

 

 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali ste za to, da se ukine prisilno plačevanje RTV dajatve, ker RTV SLO dokazano ne deluje v skladu z zakoni in USTAVO RS
 
Trenutno je na strani
Prisotni 70 gostov .
AKTUALNO

 

Ljudska pobuda - peticija za sprejem Zakona OPS - Zakon za Odpravo Privilegijev Socializma (komunizma) PROSIMO PODPIŠITE!

PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Podpišite, če želite živeti v najkrajšem možnem času najkasneje pa v 10-ih letih v taki državi Sloveniji!
****************************
****************************

Sprenevedanje oblastnika in novinarke, odlika takih ljudi je, da kar jim ne ustreza preprosto ignorirajo

Kazenska prijava zoper osumljenega g. Mira Cerarja

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 25-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Začnite RAZMIŠLJATI in DELOVATI!

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Po petnajstih letih aktivnega delovanja se Gibanje OPS prvič predstavi na RTV SLO


Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Zaseben pogovor z gospodom tovarišem Borisom Štefanecom, kdo je v resnici, si boste iz te korespondence vtis ustvarili sami

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

NEZASLIŠANO: Eden od elementov podtalnega genocida nad slovenskim narodom je tudi dvojno obdavčevanje slovenskih delovnih migrantov v Avstrijo!

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

BRUTALNA TIRANIJA NAD DRŽAVLJANI REPUBLIKE SLOVENIJE, KOT BI BILI KRIMINALCI

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Voz je boljševikom ušel po bregu!

Karakterne lastnosti BOLJŠEVIKOV

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Ustavimo mučenje gospe Milene Tanko!

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

IZJAVA ZA JAVNOST

1. dan gladovne stavke+DNEVNIK nadaljevanja

Ladislav Troha o svojem "incidentu" na RTV SLO, stavkovnih zahtevah in pričakovanih novih poizkusih diskreditacij režimskih medijskih trobil in udbovskih plačancev

Kratka kronologija

ZAHTEVAMO ODGOVORNOST OD LETA 1990 DO DANES - GLADOVNA STAVKA DO UVELJAVITVE ZAHTEV LADISLAVA TROHE

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

ZBOR SLOVENSKEGA NARODA ZA OSVOBODITEV RTV SLO

Združimo vse zdrave sile v Sloveniji in naše ljudi iz tujine v KOALICIJI KARANTANIJA

Bo Slovenija vstala od mrtvih?

slovenija na kriu1.bmp - 1.60 Mb

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

PETICIJA - REKLAMACIJA ZA ZAVRNITEV PLAČEVANJA VSILJENEGA RTV PRISPEVKA

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

Kaj storiti, da pridemo Slovenci iz te blodnje v temi, razlaga prvega in drugega koraka za uresničitev VIZIJE za Slovenijo do leta 2024

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Bo Ivan Janez Janša odšel v zapor?

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

Drugačne in boljše Slovenije ne moremo graditi brez vas

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

OPS srečanje v Mariboru

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

OBRAČAMO SE NA VAS, KER VEMO, DA BOSTE RAZUMELI IN BOSTE POMAGALI, ZAUPAMO VAM IN VAS SPOŠTUJEMO

Bili smo na srečanju OPS z odločnimi Ljudmi v Luciji pri Portorožu

O dobrodelnosti na slovenskem

DELAMO ZA SLOVENIJO, NAŠO ŠIRŠO DRUŽINO, KATERE ČLANI IN ČLANICE STE TUDI VI!

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

RESNICA NAS BO OSVOBODILA! PREDLOG DELOVANJA ODLOČNIH LJUDI ZA VNOVIČNO ZDRUŽITEV SLOVENSKEGA NARODA!

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Osvoboditev, Očiščenje, Preporod Slovenije!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

Ali ti veliki Čas je prešinil srce in razum, ali stoletni tvoj strah je izginil, prevzel te pogum?

Srečanje za dogovor KAJ STORITI

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

ZAKAJ MORA UPOKOJENI ŠVICARSKI PODJETNIK DR. ČANŽEK PRI SVOJIH 85 LETIH DEŽURATI NA INTERNETU IN BLATITI VSAKOGAR, KI JE TRN V PETI UDBO-KOMUNISTIČNI NOMENKLATURI?

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

OBVESTILO IN OPRAVIČILO!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 100 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?

Konstruktivna razprava o VIZIJI za Slovenijo - HVALA, spoštovana gospa Vakar Manfreda!

KOALICIJA KARANTANIJA OPERIRA Z LAŽNIMI PODATKI PRAVIJO NEKATERI, KI SE BOJIJO, DA BI SLOVENSKI NAROD SPREGLEDAL IN ZMAGAL!

LADISLAV TROHA POJASNI KAKO SE JE UGRABIL SAM

PRIHAJA ČAS ZA TRDNO, NEOMAJNO IN ODLOČNO ALTERNATIVO VSEM OBSTOJEČIM LEVO DESNO ANGAŽIRANIM STRANKAM, KI SO V 22 LETIH DELOVANJA SPRAVILE SLOVENIJO IN SLOVENSKI NAROD V GROZLJIV POLOŽAJ

Butalci iščejo izhod iz krize

"Pravljica" o Kuri

POZIV ZA ORGANIZACIJO PREDSTAVITEV VIZIJE ZA SLOVENIJO ZA NASLEDNJE DESETLETNO OBDOBJE! 2013 - 2023

Kot smo v OPS napovedali, da bodo plonkali: Predsednik Pahor sklical prvo konferenco Slovenija 2030

Nov poizkus diskreditacije iz obupa, lakaji uničevalcev Slovenije pisarijo ostudne pamflete

Posvet na temo 90. člena Ustave Republike Slovenije pri Predsedniku Državnega Zbora, 3.04.2013

ZOPET NEZASLIŠANA MEDIJSKA CENZURA, CELO, KO GRE ZA SPREMINJANJE SLOVENSKE USTAVE

FB lustracija, diskreditacije,...kaj sledi??!

VIZIJA ZA SLOVENIJO 2014 - 2024

korak 1 - 27.paril.jpg - 50.40 Kb

KORAK ŠTEVILKA 1 ZA URESNIČITEV VIZIJE ZA SLOVENIJO ZA OBDOBJE 2014 - 2024


KORAK ŠTEVILKA 2 - KADROVSKA PRENOVA SLOVENSKE DRUŽBE

VIZIJA ZA SLOVENIJO 2014 - 2024, KORAK ZA URESNIČITEV ŠT. 2 - DODATNA ARGUMENTACIJA IN OPIS


KORAK ŠTEVILKA 3 - POSTAVITEV PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE, ONEMOGOČANJE PRAVIH TATOV, VRAČANJE POKRADNEGA, ODPRAVA KRIVIC


KORAK ŠTEVILKA 4 - UVEDBA VSE BOLJ NEPOSREDNE DEMOKRACIJE - VLADAVINE LJUDSTVA


korak t. 5.jpg - 30.37 Kb

KORAK ŠTEVILKA 5 - ZAGON VSEH INTELEKTUALNIH IN GOSPODARSKIH POTENCIALOV, RAZCVET SLOVENSKEGA GOSPODARSTVA

KORAK ŠTEVILKA 6 - PREHRANSKA, VODOOSKRBNA IN ENERGIJSKA SAMOZADOSTNOST IN ČISTEJŠE OKOLJE

KORAK ŠTEVILKA 7 - DUHOVNI, ETIČNI IN MORALNI PREPOROD SLOVENSKE DRUŽBE

opslogo.jpg - 5.00 Kb

cirk1.jpg - 3.18 Kb

Z nakupom izjemno zanimive knjige za razumevanje sedanjosti, pomagate delovanju Gibanja OPS

Intervju Ladislava Trohe za internetni kanal "ZDAJ PA DOST!"

V samo sedmih minutah gospod dr. Dužević iz sosednje Hrvaške razloži pošteno in iz srca kaj je njihova težava

ŠOKANTNO!!! Pa dober tek!

ČAST, SPOMIN, ČLOVEK

Novinarska profesionalnost

Demonstracije ljudi se obračajo zoper tiste, ki so jih podpihnili in usmerjali za svoje interese

KOALICIJA KARANTANIJA ZA ZMAGO NA PARLAMENTARNIH VOLITVAH

OPS dobil odgovor iz EU Parlamenta

Nismo (še) objavili vsega, kar se tiče ŠKANDALA na Državni volilni komisiji!!!

Zakaj ljudje vse bolj množično pristopajo v OPS?

Kaj pa zdaj, gospe in gospodje?

Napačen odgovor gospoda tovariša DR. Gregorja Viranta, predsednika DZ RS

Vloga za sestanek z Predsednikom Državnega zbora RS - Čakamo odgovor

KRIMINALISTI "SLOVENSKE POLICIJE" NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI S SKORAJ 14 DNEVNO ZAMUDO!

KAMORKOLI SE OZREŠ, JE UDBA POVSOD!

Zdaj vas bodo strički iz ozadja zavrgli kot obrabljen kos garderobe!

Pred našimi očmi se dogaja NOVA udbofašistoidna prevara!

NEZASLIŠAN ŠKANDAL NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI RS! VPRAŠLJIVI VSI REZULTATI VOLITEV IN REFERENDUMOV DO SEDAJ?

Stare igralce je treba umakniti, nastaviti pa mlade-"nove obraze", a sistem bo šel naprej svojo pot kot do sedaj...?

Zavodi za kulturo, turizem in šport ter podobne institucije...

Gibanje OPS dobilo ODLOČBO za nadzor dela Državne volilne komisije

UDBA - SDV - MONTIRANI SODNI PROCESI, KI SO PRAKSA ZOPER OPOREČNIKE ŠE DANES!

Vlado RS nove revolucionarne tehnologije za izboljšanje kakovosti življenja ne zanimajo

Posega v Ustavo RS kar se tiče 90. člena ne bomo dovolili


Neuspešen civilni nadzor Državne volilne komisije

Kaj nam preostane drugega, kot prezir, ignoranca in bojkot njihovih iger?

Sporočilo vsem, ki mislite, da ste svobodni

Spodbujanje podjetništva in samozaposlovanja v Sloveniji

Radio LASER iz Slovenj gradca podira slovenski medijski zid

Liberalna anatomija

STEČAJNA HOBOTNICA SODNIKOV IN SODELAVCEV Z IMENI IN PRIIMKI

Slovenija v gospodarski blokadi in vsebinsko konkretni izhodi za takojšen razvoj

Hočemo, zmoremo, znamo...Očistiti in Preporoditi Slovenijo!

Posnetka s tiskovne konference Gibanja OPS, ki so jo vsi osrednji mediji IGNORIRALI

Vabilo na tiskovno konferenco OPS, ki so ga vsi povabljeni medij, urednice, uredniki, novinarke, novinarji IGNORIRALI

Obvestilo in opozorilo za slovensko javnost

VSAKA PODOBNOST Z DOGAJANEM V ZDA S SLOVENIJO JE ZGOLJ NAKLJUČNA, MAR RES?

SE SPLOH ZAVEDATE KAJ POMENI OBLASTNIŠKI POSEG V 90. ČLEN USTAVE?

REFLEKSIJA OB PRVOMAJSKIH PRAZNIKIH

VLAK NOROSTI

V SLOVENIJI SMO SOOČENI Z MAFIJSKO OBLASTNIŠKO STRUKTURO

ČAS JE ZA DRUGAČNO REPUBLIKO!

Združevanje znanstvenikov/raziskovalcev v javnem sektorju kot nuja za rešitev nakopičenih problemov javnih raziskovalnih in visokošolskih zavodov

NAJPREJ USTAVIMO UNIČEVANJE SLOVENIJE IN SLOVENSKEGA NARODA! POTEM PA NAREDIMO KAR SMO DOLŽNI NAREDITI ZA POZITIVEN PREPOROD SLOVENIJE!

JAVNI POZIV PREDSEDNIKU VLADE IN RKC

Zadeva, ko je državljan te države za 124,38 € dolga izgubil svoj dom, še zdaleč ni zaključena

Slovenija je še vedno TOTALITARNA KOMUNISTIČNA država s politično policijo, ki zganja tiranijo nad svojimi državljani!!!

Odprto pismo evropskim in slovenskim demokratom

Kučan-kebab-bosanski lonac... in pohabljena nacija

Od predsednika nove slovenske Vlade RC Ivana Janeza Janše povsem upravičeno pričakujemo in zahtevamo

Koga čakate? Odrešitelje? To ste lahko samo vi, sami sebi in v pomoč celotni družbi

Pa jo imamo, novo staro vlado Ivana Janeza Janše

Zakaj v Sloveniji nismo izvedli LUSTRACIJE

Kdo bo nadziral kakovost naše hrane, vode,zraka,...?