Klic k RAZUMU! Deložacija otrok na cesto se ne sme zgoditi!

logo za ops dopis.jpg - 3.38 Kb

ZDRUŽENJE V GIBANJU OPS – Osveščeni Prebivalci Slovenije
Stara Vrhnika 116, 1360 VRHNIKA

Telefon: O31 274 419, e naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

Spletna stran: www.gibanje-ops.com

 

Predsednik Republike Slovenije, g. Borut Pahor

Predsednik Vlade RS, g. Miro Cerar

Predsednik Državnega zbora RS, g. Milan Brglez

Predsednik Državnega sveta RS, g. Mitja Bervar

Varuh človekovih pravic in temeljnih svoboščin, ga. Vlasta Nussdorfer

Predsednik Ustavnega sodišča RS, g. Miroslav Mozetič

Predsednik Vrhovnega sodišča RS, g. Branko Masleša

Predsednik Vrhovnega državnega tožilstva, g. Zvonko Fišer

Minister za pravosodje RS, g. Goran Klemenčič

Ministrica za notranje zadeve RS, ga. Vesna Gjoerkeš Žnidar

Zadeva: Prisilna deložacija družine Olah z malima otrokoma

Klic OBLASTNIKOM po razumu!

V sredo 18.05.2016 ob 9.00 uri naj bi se zgodila prisilna deložacija družine Olah na cesto. Družino sestavljata dve ženski (mati in hči) ter dva otroka stara 6 in 9 let. Po skrbnem pregledu dokumentacije smo v Gibanju OPS ugotovili, da je bil izvršilni postopek peljan tako, da je družina izgubila svoj edini dom, namesto da bi sodnica Tina Benčič prodala za poplačilo dolga 2.800,00 EUR garažo, ocenjeno po sodniški cenitvi na 18.000,00 EUR. Izgovor sodišča, da je poskušalo prodati garažo, a ni bilo interesentov, je privlečen za lase, ker bi morala sodnica, če ne bi hotela škodovati dolžnici gospe Olah, poskušati večkrat oglaševati prodajo garažnega ograjenega boksa v podkleteni etaži večstanovanjskega objekta. Skoraj neverjetno je, da ni bil nihče zainteresiran od sostanovalcev iz tega ali drugih stanovanjskih blokov kupiti tak garažni boks za polovico ali eno tretjino cene, zaradi katere bi se dolg gospe Olah poplačal.

Zgodila pa se je še ena ključna napaka. Po poplačilu dela dolga prvemu upniku je na njegov predlog sodišče dražbo stanovanja s 15.05.2014 preložilo na 4.07.2016, a je dražbo kljub preložitvi izvedlo 15.05.2014 ne da bi bila dolžnica oz. njen zastopnik na dražbi prisotna. V pritožbi na višje sodišče je zapisano, da se izvršilni postopek v primeru, da vodilni upnik predlaga preložitev dražbe, ne ustavi za vse ostale upnike, ČE SE ONI S TEM NE STRINJAJO, nikjer v dokumentaciji sodišča pa ni razvidno, ali je sodišče, potem, ko je vodilni upnik predlagal preložitev in jo je sodišče s sklepom 8.05.2014 odobrilo, pozvalo druge upnike, naj se izjasnijo, ali se z preložitvijo strinjajo, in je kljub temu izvedlo dražbo 15.05.2014. Dolžnica je v času odločanja višjega sodišča o njeni pritožbi poplačala tako vodilnega upnika kot vse ostale, razen upnika Petrol d.d., ki mu je ostala dolžna 2.800,00 evrov, in je še to hotela poplačati v treh obrokih, o čemer je bilo višje sodišče s strani njenega zastopnika sproti obveščeno. Med tem pa je sama našla tudi kupca, ki je hotel kupiti garažni boks za 10.000,00 EUR, a sodišče o tem, da bi ustavilo dražbo stanovanja in bi prodalo zgolj garažo, ni hotelo niti slišati. Kako je mogoče, da je sodišče izvedlo potem prodajo stanovanja in shrambe v kleti skupaj, tudi ni jasno. Zakaj ne samo stanovanja, če že?

Vse odgovorne ponovno pozivamo, da ustavijo to nesmiselno in zlonamerno uničevanje družine z malimi otroki. V sredo, če se bo zgodila prisilna deložacija, bosta tudi otroka brezdomca, kar je protiustavno in kar je proti vsem konvencijam in paktom o človekovih pravicah in še posebej zoper Konvencijo o otrokovih pravicah. Gospa Olah vam je že pisala o tem, a glede na suhoparne in klišejske odgovore se zdi, da v tej državi nihče od vodilnih ne sliši klicev po spoštovanju prej omenjenih najvišjih pravnih aktov države in sveta. Vsi se sklicujete pri odgovorih na nekakšne zakone, ki so v hierarhiji nižji od krovnih pravnih aktov. Tako je povsem jasno, da gre za grobo kršenje 3. odstavka 15. člena Ustave RS, ki varuje vsakega državljana RS pred nesorazmernimi posegi v njegove temeljne človekove pravice. Tako dolg do družbenega podjetja Petrol d.d. 2.800,00 Eur ne more biti v sorazmerju, da se ga poplača s prodajo edinega doma družine z malima otokoma, ki je bil ocenjen s sodno cenitvijo v višini 155.500,00 EUR. Gre za popolno nesorazmerje, ki je podobno temu, kot bi vam rekli, da ste vi vsi zmešani, vi pa odredite za to kazen s streljanjem vojaškega voda v hrbet. Kličemo po streznitvi in razumu. V 2. členu Ustave RS piše, da je Republika Slovenija pravna in socialna država. Mar med to socialno državo ne spada tudi streha nad glavo? Po mednarodnem paktu o državljanski pravicah Organizacije združenih narodov je zapisano tole:

"Države pogodbenice tega Pakta so se v prepričanju, da pomeni po načelih, razglašenih v Ustanovni listini Združenih narodov, priznanje dostojanstva, ki je prirojeno vsem članom človeške družine, ter priznanje njihovih enakih in neodtujljivih pravic, temelj svobode, pravičnosti in miru na svetu, v spoznanju, da izvirajo te pravice iz dostojanstva, ki je prirojeno človekovi osebnosti, v spoznanju, da je po Splošni deklaraciji človekovih pravic mogoče doseči ideal svobodnega človeškega bitja, ki uživa državljanske in politične svoboščine in je prosto strahu in revščine, le tedaj, če so ustvarjeni pogoji, ki omogočajo vsakomur, da uživa svoje državljanske in politične pravice ter svoje ekonomske, socialne in kulturne pravice, v prepričanju, da nalaga Ustanovna listina Združenih narodov državam obveznost pospeševati splošno in dejansko spoštovanje človekovih pravic in temeljnih svoboščin, in upoštevaje dejstvo, da ima posameznik dolžnosti do drugega in do skupnosti, kateri pripada, in da je dolžan zavzemati se za napredek in spoštovanje pravic, ki so priznane v tem Paktu.«

Se mar res vsi požvižgate na tako zavezujoče pakte in pogodbe, katerih podpisnica je tudi Republika Slovenija, da zaradi bagatelnih dolgov, ki jih ljudje zaradi splošnega katastrofalnega finančnega, gospodarskega in socialnega stanja, v katerega ste pripeljali in ste zanj odgovorni, preprosto ne morejo plačevati, mečete slovenske družine na cesto??? Se zavedate sploh svojega početja, ko se togo izgovarjate, da je pač tako in vse v skladu z zakonodajo, da se ne morete vmešavati v delo drugih, ob tem pa se sprenevedate, ko gledate, kako je vse več ljudi v bedi in obupu? Kdaj vsaj s kančkom svojega uma pomislite, kako bi se vi počutili, če bi se znašli v taki situaciji? Kdaj pomislite, kaj si državljani mislimo o vašem delu, ko vsi dobro vemo, da so romale milijarde našega denarja iz države, tukaj pa se za par sto evrov uničuje cele družine z malimi otroki?

Sporočamo vam, da je gospa Olah ogorčena in prizadeta, jemljete njej, njeni hčerki in otrokoma edini skromni dom, ki ga je prigarala skozi celotno njeno delovno dobo, tudi z 11 let garanja v tujini. Ali so lahko stvari tako preproste, da nek navaden birokrat vzame usodo štirih oseb, tudi dveh otrok, v svoje roke in odloči, da se jih vrže na cesto, ker v naših predpisih ni nobene meje, kdaj je dosežena tista meja dolga, ko se lahko država spravi tudi na nepremično premoženje in ga odproda za poplačilo na primer več kot 10.000,00 EUR dolga upnikom?! Kot že rečeno, je treba sorazmernost upoštevati po 3. odstavku 15. člena Ustave RS, a so to za vse le mrtve črke na papirju.

Svarimo vas, ustavite tiranijo nad družino z malima otrokoma in vedite, če bo prišlo do tragedije, ker gospa Olah je kljub tudi našim svarilom neomajna, da bo storila nekaj groznega, da bo pomnila Slovenija in Svet. Je res nemogoče razumeti, da človek, če mu vzamemo nekaj, za kar je celo življenje garal, ima občutek, da nima več kaj izgubiti? Gospa Olah se ni izogibala svoji odgovornosti za nastali dolg, ko ni kot samostojna podjetnica najemnica treh lokalov zmogla več uspešno poslovati. Ni uveljavljala instituta osebnega stečaja, vse je jamčila s svojim premoženjem, ne da bi karkoli špekulativno prepisovala na druge osebe. Celoten dolg, ki ga je bilo okoli 40.000,00 EUR, je poplačala s pomočjo sorodnikov, zalomilo pa se je pri zadnjem še neodplačanem dolgu 2.800,00 EUR, ker se je sodnici Tini Benčič zelo mudilo prodati njen edini dom na dražbi, za katero je verjela, da je preložena na 4.07.2016, ko je hotela v tem času poplačati še, kar je ostalo in bi bila rešena.

Mar nismo ljudje, mar se ne zavedamo, da smo celotno narodovo telo in če boli en ud bi moralo trpeti in boleti celo telo? Ljudje na položajih, Slovenci, spomnimo naj vas na besede našega rojaka Antona Martina Slomška, ko je pred mnogo leti v svoji pridigi dejal:

"Prizadevajmo si, vsak po svojem stanu, pošteno in prav po krščansko živeti, kakor so naši predniki, stari Slovenci, živeli. Slovenci so bili od nekdaj dobrega, usmiljenega srca; radi so potrebnim pomagali in sosedom dobro storili. Slovenci so bili od nekdaj pridni delavci, ki so polje marljivo obdelovali in živino lepo redili. Krivico komu storiti, jih je bilo strah. Pokažimo tudi mi, da smo POŠTENIH OČETOV, POŠTENI SINOVI!"

»Krivico komu storiti, jih je bilo strah.« To pa zagotovo zato, ker so poznali in spoštovali zakone matere narave, ki je vedno pravična in dobra dela z dobrim poplača, slaba pa še z več slabega. Si upate krivico storiti tema dvema ženskama, ki se borita skozi to piškavo življenje, tema dvema otrokoma, ki že okušata delovanje tega norega sveta? Ne sveta, ljudi, ki imajo moč in vpliv, da krojijo usode drugih, ko se ne zavedajo, da je vladati sebi največja oblast.

Dajte, pošljite svoje izvrševalce vaših paragrafov, ko tako in tako slepo ubogajo, pa tudi če gre za to, da bi nekomu, ki si je za pol cene prilastil sadove žuljev drugih, četudi preko trupel. Pravno formalno pravite, da je vse v redu. Tudi Hitler je imel pravno državo, ampak za to pravno državo je obležalo na milijone nedolžnih ljudi. Mar tukaj danes Slovenci živimo sanje najbolj znane svetovne zveri? Ste vi nadaljevalci njegovega dela? V sredo bomo videli, ko se bomo z živim ščitom postavili v bran nemočnima ženskama in njunima nič krivima otrokoma.

Za karkoli slabega, če se bo zgodilo, boste morali sprejeti osebno odgovornost, saj lažna solidarnost do vaših skorumpiranih birokratov je tista, ki je zelo škodljiva in bo v končni posledica škodila prav vam ali vašim bližnjim. Še je čas, da spremenite svojo držo, krivico komu storiti bi vas moralo biti strah. Če mislite, da ni nikogar nad vami, ker ste na družbeni lestvici po napaki povsem na vrhu, se hudo motite.

Vse dobro vam in vsem, ki jih imate radi!

Ladislav Troha, predsednikNa Vrhniki, 16.05.2016
 

 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali že razumete, da je KORONA PLAN-DEMIJA začetek ODKRITE vojne SATANISTOV zoper celotno človeštvo?
 
Trenutno je na strani
Prisotni 106 gostov .
AKTUALNO

 

Ljudska pobuda - peticija za sprejem Zakona OPS - Zakon za Odpravo Privilegijev Socializma (komunizma) PROSIMO PODPIŠITE!

OSVOBODILNI PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 29-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

O dobrodelnosti na slovenskem

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 200 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?

Konstruktivna razprava o VIZIJI za Slovenijo - HVALA, spoštovana gospa Vakar Manfreda!

Butalci iščejo izhod iz krize

"Pravljica" o Kuri

Kot smo v OPS napovedali, da bodo plonkali: Predsednik Pahor sklical prvo konferenco Slovenija 2030

Posvet na temo 90. člena Ustave Republike Slovenije pri Predsedniku Državnega Zbora, 3.04.2013

ZOPET NEZASLIŠANA MEDIJSKA CENZURA, CELO, KO GRE ZA SPREMINJANJE SLOVENSKE USTAVE

FB lustracija, diskreditacije,...kaj sledi??!

V samo sedmih minutah gospod dr. Dužević iz sosednje Hrvaške razloži pošteno in iz srca kaj je njihova težava

ŠOKANTNO!!! Pa dober tek!

ČAST, SPOMIN, ČLOVEK

Novinarska profesionalnost

Demonstracije ljudi se obračajo zoper tiste, ki so jih podpihnili in usmerjali za svoje interese

OPS dobil odgovor iz EU Parlamenta

Nismo (še) objavili vsega, kar se tiče ŠKANDALA na Državni volilni komisiji!!!

Zakaj ljudje vse bolj množično pristopajo v OPS?

Kaj pa zdaj, gospe in gospodje?

Napačen odgovor gospoda tovariša DR. Gregorja Viranta, predsednika DZ RS

Vloga za sestanek z Predsednikom Državnega zbora RS - Čakamo odgovor

KRIMINALISTI "SLOVENSKE POLICIJE" NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI S SKORAJ 14 DNEVNO ZAMUDO!

KAMORKOLI SE OZREŠ, JE UDBA POVSOD!

Zdaj vas bodo strički iz ozadja zavrgli kot obrabljen kos garderobe!

Pred našimi očmi se dogaja NOVA prevara!

NEZASLIŠAN ŠKANDAL NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI RS! VPRAŠLJIVI VSI REZULTATI VOLITEV IN REFERENDUMOV DO SEDAJ?

Zavodi za kulturo, turizem in šport ter podobne institucije...

Gibanje OPS dobilo ODLOČBO za nadzor dela Državne volilne komisije

UDBA - SDV - MONTIRANI SODNI PROCESI, KI SO PRAKSA ZOPER OPOREČNIKE ŠE DANES!

Posega v Ustavo RS kar se tiče 90. člena ne bomo dovolili

Neuspešen civilni nadzor Državne volilne komisije

Kaj nam preostane drugega, kot prezir, ignoranca in bojkot njihovih iger?

Sporočilo vsem, ki mislite, da ste svobodni

Spodbujanje podjetništva in samozaposlovanja v Sloveniji

Liberalna anatomija

STEČAJNA HOBOTNICA SODNIKOV IN SODELAVCEV Z IMENI IN PRIIMKI

Slovenija v gospodarski blokadi in vsebinsko konkretni izhodi za takojšen razvoj

Hočemo, zmoremo, znamo...Očistiti in Preporoditi Slovenijo!

Posnetka s tiskovne konference Gibanja OPS, ki so jo vsi osrednji mediji IGNORIRALI

Vabilo na tiskovno konferenco OPS, ki so ga vsi povabljeni medij, urednice, uredniki, novinarke, novinarji IGNORIRALI

Obvestilo in opozorilo za slovensko javnost

VSAKA PODOBNOST Z DOGAJANEM V ZDA S SLOVENIJO JE ZGOLJ NAKLJUČNA, MAR RES?

SE SPLOH ZAVEDATE KAJ POMENI OBLASTNIŠKI POSEG V 90. ČLEN USTAVE?

REFLEKSIJA OB PRVOMAJSKIH PRAZNIKIH

VLAK NOROSTI

V SLOVENIJI SMO SOOČENI Z MAFIJSKO OBLASTNIŠKO STRUKTURO

ČAS JE ZA DRUGAČNO REPUBLIKO!

Združevanje znanstvenikov/raziskovalcev v javnem sektorju kot nuja za rešitev nakopičenih problemov javnih raziskovalnih in visokošolskih zavodov

NAJPREJ USTAVIMO UNIČEVANJE SLOVENIJE IN SLOVENSKEGA NARODA! POTEM PA NAREDIMO KAR SMO DOLŽNI NAREDITI ZA POZITIVEN PREPOROD SLOVENIJE!

JAVNI POZIV PREDSEDNIKU VLADE IN RKC

Zadeva, ko je državljan te države za 124,38 € dolga izgubil svoj dom, še zdaleč ni zaključena

Slovenija je še vedno TOTALITARNA KOMUNISTIČNA država s politično policijo, ki zganja tiranijo nad svojimi državljani!!!

Odprto pismo evropskim in slovenskim demokratom

Kučan-kebab-bosanski lonac... in pohabljena nacija

Od predsednika nove slovenske Vlade RC Ivana Janeza Janše povsem upravičeno pričakujemo in zahtevamo

Koga čakate? Odrešitelje? To ste lahko samo vi, sami sebi in v pomoč celotni družbi

Pa jo imamo, novo staro vlado Ivana Janeza Janše

Zakaj v Sloveniji nismo izvedli LUSTRACIJE

Kdo bo nadziral kakovost naše hrane, vode,zraka,...?