Osupljiva dejstva o kršitvah Kemis d.o.o.: kdo bo prevzel odgovornost za zastrupljene gasilce, ki so brez zaščitnih mask gasili kemično tovarno?

JE ZA OBOLELE GASILCE ODGOVOREN ŽUPAN OBČINE VRHNIKA g. STOJAN JAKIN?

Včeraj, 10.07.2017, je medresorska komisija na čelu z gospodom Srečkom Šestanom sklicala tiskovno konferenco, na kateri je med drugim priobčila, da ima med 5 in 10% gasilcev, ki so gasili kemično tovarno Kemis, težave z zdravjem. To smo v Gibanju OPS tudi pričakovali, saj je večina gasilcev prišla na prizorišče požara, v katerem je gorelo skoraj 500 ton nevarnih strupenih snovi, brez zaščitnih mask z notranjim kroženjem zraka. Junaško dejanje, a tudi neumno, če smemo pripomniti in se gasilcem junakom opravičiti za to zapisano resnico. Seveda pa jih je treba podučiti in opogumiti, da se ne bodo skrivali po gasilskih domovih, ampak bodo stopili na plano in junaško spregovorili, kako je bilo, kako in kolikokrat so se usposabljali za primer požara kemične tovarne Kemis in kako so bili za tako posredovanje opremljeni. Zdravje je osrednja človekova vrednota. Ko ga človek izgubi, ne pomaga nobena medalja in noben denar.

V Gibanju OPS smo s temeljito preiskavo domala vseh relevantnih dejstev iz Načrta zaščite in reševanja v primeru požara v Kemisu, ki smo ga po nekaj intervencijah na Občino Vrhnika vendarle pridobili (Občina Vrhnika oz. župan Stojan Jakin je soglašal k načrtu) ugotovili, da se je zgodil požar najvišje III. stopnje, ki je bil po načrtu zaščite in reševanja predviden, in tudi, da tak požar pomeni splošno nevarnost.

Ko je povzročena splošna nevarnost, pa se tudi ve, kako je treba postopati, da se v čim večji meri zavaruje življenja in zdravje ljudi. Župan Jakin zopet sam sebi skače v škodo. Ponovno je včeraj v kamere izjavil, da smo jo Vrhničani zelo poceni odnesli, ker če gasilci ne bi tako dobro opravili svojega dela, bi bila lahko prava katastrofa. Se pravi, eksplodirali bi bazeni z nitro razredčili in topili, kar pomeni samo še hujšo težo odgovornosti, ker kot edini pristojni ni ukazal evakuirati širšega dela ali celotno Vrhniko, ker je grozila huda, še hujša ekološka katastrofa kot se je v resnici zgodila. Res odgovorno delovanje župana in šefa Civilne zaščite, ki nista odredila niti alarmiranja za splošno nevarnost, pa tudi ne zapiranje šol in vrtcev ter drugih javnih ustanov naslednje dni po požaru, ko je bil zrak hudo onesnažen (mejne vrednosti živega srebra so bile v zraku povečane za 1000x). V vsaki normalni državi se za tako pomanjkljivo delovanje sprejme odgovornost.

Zdaj pa k bistvu, kar se tiče gasilcev. I. stopnja požara je po načrtu predvidevala, da ga pogasijo zaposleni sami. Če se zgodi večji požar II. stopnje, se alarmira najbližjo gasilsko enoto VERD  in za to je bila predvidena gasilska enota iz Verda. Če se zgodi požar, ki se je dejansko zgodil, III. najhujše stopnje, pa je bilo po Načrtu za zaščito in reševanje v primeru požara v Kemisu predvideno, da pri gašenju sodeluje tudi Gasilska brigada iz Ljubljane. Druge enote po načrtu za gašenje niso bile predvidene.

Kdor je alarmiral še druge enote in jih poslal gasiti kemično tovarno brez primerne opreme, bo moral prevzeti odgovornost. To pa je poveljnik civilne zaščite oz. njegov nadrejeni župan Občine Vrhnika Stojan Jakin. Sicer pa smo zopet pri pretiravanju nakopičenih zalog nevarnih odpadkov preko zmogljivosti naprave, ki je bila projektirana za 6.500 ton letne predelave in 650 ton stalnih zalog dnevno, na dan požara pa je bilo v napravi preko 1.400 ton odpadkov, ki vsebujejo nevarne snovi. Če bi zagorelo 650 ton, bi najbrž požar res obvladali profesionalci iz Ljubljane in iz PGD Verd, ki so tudi primerno opremljeni. Požar pa je gasilo debelih 8 ur in več 250 gasilcev iz vseh razpoložljivih gasilskih enot Vrhnike, seveda tudi brez primerne opreme, predvsem za zaščito dihal. Izpostavljenost gasilcev nevarnim strupom je bila velika in zdravje vseh teh je brez dvoma močno ogroženo. Pri 5 do 10% je to že potrjeno.

Iz tega dela načrta se vidi, da je bilo predvidenih glede na dejansko stanje zalog premalo sil za gašenje. Kako to, da je inšpektor za zaščito in reševanje zapisal, da je načrt v redu, bo pa tudi treba vprašati.

Vodja medresorske komisije g. Srečko Šestan je izjavil, da so bile na tiskovno konferenco povabljene vse civilne iniciative. Gre za debelo laž, saj Gibanje OPS, ki se od samega začetka ukvarja s posledicami požara, na nobeno tiskovno konferenco do sedaj nismo bili povabljeni. Striktno nas ignorira medresorska komisija, župan občine Vrhnika Stojan Jakin in novinarji, ki nastavljajo mikrofone in vabijo pred kamere nekakšne neformalne civilne iniciative, ki do sedaj niso naredile še nič, kar bi koristilo oškodovancem. Seveda je pa znano, da je treba za zavajanje javnosti in oškodovancev formirati manipulatorje, ki se predstavljajo za predstavnike civilnih iniciativ, ko potem na dolgo in široko razlagajo nepomembne stvari. Nikoli iz njihovih ust ne boste slišali, da zahtevajo odgovornost, hitro pa dobijo dostop do davkoplačevalskega denarja, saj tesno sodelujejo z oblastniki, da se vse spelje v vode, kjer je veliko besed in nič oz. skoraj nič dejanj.

Cesar je gol. Znova smo sinoči pisali na Ministrstvo na okolje in prostor, tokrat kar ministrici Ireni Majcen, saj so se njeni kolegi in kolegice nehali odzivati, ko smo prišli do neprijetnih vprašanj. Nimamo namreč še odgovorov na naslednja vprašanja:

1. Kdo in na kateri podlagi je Kemisu izdal poskusno obratovalno dovoljenje?

2. Kdo je izvedel revizijo projekta Kemis pred izdajo gradbenega dovoljenja, ki je po zakonu obvezna, in kje lahko to revizijo vidimo? Namreč pri pregledu gradbene dokumentacije te revizije nismo našli.

3. Kje in kdaj lahko vidimo PID - projekt izvedenih del?

4. Kdo in na kateri podlagi je odločil, da Kemis lahko namesto 6.500 ton nevarnih odpadkov letno lahko predela kar štirikratno količino? GD namreč navaja 6.500 ton na leto.


VSI SLOVENSKI MEDIJI SO UGRABLJENI IN STRIKTNO IGNORIRAJO DELO NEODVISNE CIVILNE INICIATIVE OPS

Stvari se močno zapletajo in res je neverjetno obnašanje domala vseh medijev v državi, ki javnosti niso obvestili o tem, kaj smo spisali v kazenski prijavi zoper odgovorno osebo Kemis d.o.o. gospoda Emila Nanuta, ki javnost še naprej neumorno prepričuje v vseh možnih medijih, da je Kemis deloval v skladu z vsemi zakoni in dovoljenji. Niti na eno naše vprašanje pa od požara do danes ni odgovoril. Mediji niso nikogar obvestili, da smo vložili na Upravno sodišče utemljeno tožbo z zahtevo za začasno odredbo in zahtevo, da se Kemisu ne omogoči pridobitev gradbenega dovoljenja za sanacijo naprave in da se mu ne izda novega okoljevarstvenega dovoljenja.

Slika bo popolnoma jasna, ko pridobimo še odgovore na zgornja enostavna vprašanja. Prvič pa lahko v povezavi preberete vse, kar smo odkrili do sedaj, kar je grozljivo in nezaslišano. Nalijmo si čiste vode, vsi odgovorni vse do predsednika Vlade so si zaslužili, da jih Vrhničani dobimo in jih lastnoročno za ušesa odvlečemo v zapore, kjer se trenutno nahajajo predvsem kurji tatovi. Obnašanje medijev v primeru Kemis pa samo nazorno kaže, da udbomafija vse drži na povodcu. SRAMOTA VSEH SRAMOT, da je v 21. stoletju kaj takega sploh možno. Medtem ko se Slovenija razglaša za svobodno in demokratično državo, ki je članica svobodne Evrope že več kot 10 let, je vse v resnici še najbolj podobno Severni Koreji, kjer je vse pod kontrolo in nihče ne naredi ničesar, če ne dobi odobritve iz vrha hierarhične piramide, kjer je še vedno večna komunistična partija. Za bruhat.

V tej povezavi TUKAJ

si lahko ogledate osupljiva dejstva, o katerih noben slovenski medij ne govori in ne piše, ker gre za očitno gre za podjetje, ki spada med nedotakljiva podjetja, varovana s strani tistih, ki obvladujejo Slovenijo, vključno z vsemi relevantnimi mediji, ki zavajajo, relativizirajo in prikrivajo bistvene nedopustne stvari. Te argumente smo nedavno poslali tudi na Okrožno tožilstvo v Ljubljano in kot dodatek h kazenski prijavi na policijo.

Tekst pa smo dali v prevajanje, da bomo o mahinacijah lahko obvestili tudi evropske institucije, saj če bodo prevajali tam, obstaja velika verjetnost, da ne bo prav prevedeno!

Zavedamo se, da smo z zavzetim in sistematičnim delom (ki bi ga morale opraviti inšpekcijske službe, raziskovalni novinarji in še kdo) dregnili v sfero nedovoljenega. Ampak nas to ne zanima, zahtevamo pa od organov pregona, da opravijo svoje delo. Do danes nas ni še nihče nič vprašal, nobenega poročila o kriminalistični preiskavi (še) ni, pa vse skupaj poteka od 16.05.2017, torej skoraj dva meseca. Glede na to, da smo prijavitelji, bi pričakovali odziv in sodelovanje. Praksa je, da organi pošljejo po prijavi dopis, da so prijavo sprejeli in da bomo o izsledkih obveščeni. Niti tega v tem primeru ni bilo. Zanimivo, kako se prakse lahko spremenijo in so odvisne od primera do primera.


O dogajanju bomo te dni obvestili, glede na to, da smo zbrali pod peticijo za odhod tempirane kemične bombe Kemis skoraj 3.000 popisov, Komisijo za peticije, človekove pravice in enake možnosti v Državnem zboru RS s pozivom, da gospa Eva Irgl skliče javno sejo komisije, da si bomo tam nalili čiste vode z odgovornimi in pred javnostjo.

Opravili smo veliko delo, ki še zdaleč ni končano. Če kdo čuti potrebo, da bi kako pomagal, naj se oglasi na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali na telefona: 031 274 419 in 040 165 015. Če kdo lahko pomaga finančno vsaj z minimalno donacijo, naj to stori.

Transakcijski račun (BIC): SI56 1914 6501 1737 734 SWIFT: SZKBSI2X

Namen: Tožba za odhod Kemisa
Koda namena: OTHR

Gibanje OPS (Osveščeni Prebivalci Slovenije)

Ruska ulica 2 (Naslov za obveščanje: Stara Vrhnika 116, Vrhnika)

1000 Ljubljana

Hvala za sodelovanje!

Ekipa OPS, zanje Lado Troha

 

 

 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali razumete, da je corona plan-demija največji zločin zoper človeštvo
 
Trenutno je na strani
Prisotni 262 gostov .
AKTUALNO

Naša NOVA spletna stran

Prosimo, če pogledate še na našo Facebook stran, ker je vedno kaj novega

OSVOBODILNI PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Tako se je začelo: Pandemija KORONAVIRUS -VIRUSNI MARKETING!

CORONA PREVARA ŠE ENKRAT RAZKRINKANA - NAČRT ZA POHOD V LJUBLJANO 5.11.2020

HOČEMO BITI INFORMIRANI!

Boste po tem razkritju medijske prevare še vedno razmišljali, da bi 5. novembra ostali doma?

Fašistična tiranija se že izvaja,revščina trka na vrata,JE TO NAŠA NOVA NORMALNOST,SLOVENCI?

SLOVENCI, ZDAJ NAŠA SODBA SE PIŠE, ZAPIŠIMO JO SAMI! ZDAJ ALI NIKOLI!

Slovenija na razpotju, ena pot
vodi v svetlo prihodnost, druga v pogubo!

Zažvižgala je gospa Sabina Senčar, dr. medicine, VSA ČAST!

OPOZORILO ČLOVEŠTVU!

Priče smo najhujši tiraniji po drugi svetovni vojni!

PSIHOLOŠKA VOJAŠKA OPERACIJA COVID19 - ob široki medijski propagandi se izvaja še načrtovana druga faza po scenariju EVENT201 že od oktobra 2019

REŠITEV JE SAMO ENA, SKUPAJ STOPITI IN IZVESTI ISLANDSKI MODEL OSVOBAJANJA!

Hlapci svetovne in slovenske masonerije vam bodo s policijo vdirali v vaše domove!

Upamo, drage Slovenke in Slovenci, da vam bo to, kar pravijo različni zdravniki sveta, združeni v World Doctors Alliance, dalo misliti!

Kaj pa sklep in pravni pouk, gospoda pravniki v Državnem zboru?

JA, PRETIRAVALI SMO, je izjavil glavni uradni nemški medij ARD...

GREMO, SLOVENIJA, NA POT, KI VODI V SVETLO PRIHODNOST!

Najpomembnejši video na planetu ZEMLJA zdaj!

PLES V MASKAH - ALI KAKO UBITI RESNICO?

Odgovor je tukaj! Kaj naj storimo Slovenci, da vsi zmagamo!

Dr. Uroš Dobnikar: COVID 19: Javni poziv zdravnikom in Zdravniški zbornici Slovenije

Poziv tožilcem in vidnim drugim oblastnikom, ki sodelujejo pri zločinu zoper človeštvo!


Dr. Reiner Füllmich: "CORONA škandal je zagotovo največji zločin zoper človeštvo."

26 LET OPTIMUMA, TOKRAT V ČASU ORGANIZIRANE PLANDEMIJE COVID-19

CORONA VIRUS NI NAJVEČJA LAŽ V ZGODOVINI ČLOVEŠTVA, JE LE OTROK MATERE VSEH LAŽI!

Poziv Vladi Janeza Janše Gospod Gregor Knafelc, dr.dent. medicine, si na Medicinski fakulteti ni pustil oprati možganov

DESET ZAPOVEDI — tokrat iz ZDA

Ne nasedajte novi kontrolirani opoziciji in ne bojujte se s sodržavljani, ki nosijo ali ne nosijo mask, ker mafija želi, da se pobijete med seboj!

SLOVENCI UMORJENI BOSTE!

Zakaj nas zastrupljajo z wi-fi in nevrotoksini, DR. DIETRICH KLINGHARDT

Naravna znanost o zdravju je bila tema na zborovanju ZA ŽIVLJENJE in OOPS

Teste in aparate KOVID 19 je svetovna mafija distribuirala že leta 2018!

Je to vaša nova fašistična normalnost, gospa tovorišica Simona Kustec?

POZOR, POZOR TO VELJA TUDI ZA SLOVENIJO, ZDRAVNIK OPOZARJA

David Icke pove, kar mora izvedeti svet!


Črni oblaki se zgrinjajo nad staroselski evropski slovenski narod! Se bliža bankrot in razkosanje?

KRIMINAL NA KRIMINAL, PANDEMIJA KORONA KRIMINALA!

Narod, DOPUSTOV JE KONEC, tudi v Sloveniji so hlapci domače in svetovne masonerije že začeli zaostrovati!

MASKERADA in SOCIALNO DISTANCIRANJE

UGASNIMO TELEVIZORJE IN DELUJMO PO SVOJI VESTI!

Sloveniji vladajo HLAPCI slovenske in svetovne MAFIJE!


Španski zdravnik brez dlake na jeziku o SVETOVNI KORONA PREVARI!


640 zdravnikov trdi, da je KOVID 19 SVETOVNA PREVARA! (VIDEO in prevod v SLO jezik)

Predsednik Belorusije odločno zoper NWO, razkril vsote podkupnine, če bi igral igro KORONA PLANDEMIJA

Dokumentarni film o KORONA PREVARI na največji angleški internetni medijski platformi LONDON REAL

Je WHO hotela podkupiti beloruskega predsednika Lukašenka z 92 milijoni USD?

Ponovno smo pisali vodstvu RTV SLO in prejeli smo odgovor!

Kdaj torej pridemo, glavna urednica Televizije SLO, gospa Manica Janežič Ambrožič?

Zastrašujoča RESNICA, razkrita s strani enega od nekdanjih vodilnih v VODAFONE-u

Potrebujete Slovenci še dokazov iz sveta, da prihaja POGROM NAD VAS IN VAŠE OTROKE?

RTV SLO: Tomo Križnar, "NEKAJ JE ZADAJ ZA KORONA VIRUSOM"

V Ameriki se je že začelo, otroci zbolevajo za nepoznanimi boleznimi!

Aplikacija "OSTANI ZDRAV", še ena prevara za uvedbo popolnega nadzora!

Kaj šele prihaja v novih cepivih "proti" KORONA "VIRUSU"!?

Avstralija ječi pod tiranijo fašističnh državnih organov. To čaka tudi Slovenijo!

TO BO POVZROČILO CEPLJENJE-ČIPIRANJE - POVRATKA NAZAJ NI!

Ker jim ni uspelo z EBOLO, skušajo doseči popolno kontrolo nad ljudstvom s KORONO!

Nemci so odvrgli maske, pravijo, da je za njih KORONA PREVARA KONČANA!

V Nemčiji vstalo preko 1.2 milijona ljudi!

Bill Gates: "Cepiti je treba celotno svetovno populacijo!"

Erdoganov cilj je "VELIKA TURČIJA"!

Kje so slovenski duhovniki, v službi vatikanske RKC, ki so menda zavezani širiti RESNICO?

Gripa sovražnica ali naša prijateljica?

Vloga Ministrstvu za zdravje za vpogled v obdukcijske izvide umrlih zaradi bolezni KOVID 19

(VIDEO) Predstavniki Gibanja OPS s predstavniki Slovenske ljudske stranke (SLS)

Čipirali so živali, zdaj smo na vrsti ljudje!

Ubijalski RESPIRATORJI nas stanejo preko 15 milijonov evrov!

Zakaj morate nositi "ZAŠČITNE" maske?

Naša nova članica, gospa profesorica Monika Maku sporoča oblastnikom

Kako je mogoče, da domala vse vlade in mediji lažejo o KORONA pandemiji?

Od samega začetka govorimo, kaj je v ozadju KORONA prevare, že jeseni na voljo 400 milijonov doz cepiv zoper COVID-19

Predsednik Vlade Ivan Janez Janša se je znova zlagal

Šokantno, kako je Rockefeller mafija maja 2010 objavila svoj načrt poteka epidemije

Ivan Janez Janša dvojni tajni agent UDBE in nemške BND?

CEPIVO SMRTI ZA LAŽNO PANDEMIJO KORONA PLAN-DEMIJO!

Razlaga resničnega pomena "KOVID 19"

Zelo zanimive informacije o zaroti zoper človeštvo KORONA PLAN-DEMIJI

Novinarji imajo po Ustavi in zakonu dolžnost posredovati javnosti informacije javnega značaja!

Vseslovenski zbor Osveščenih Prebivalcev Slovenije je na ZBOROVANJU ZA Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije sprejel VIZIJO ZA SLOVENIJO 2030 in Osvobodilni Program narodne enotnosti ZA OOPS

Prijava suma storitve kaznivih dejanj v zvezi z razglasitvijo in ukrepi KORONA PLAN-DEMIJE

UPOR ZOPER ČIPIRANJE IN 5G JE NAŠA PRAVICA IN DOLŽNOST!

KAKO GLOBOKO SEŽE CENZURA V SLOVENSKEM PROSTORU

NEMŠKI ZDRAVNIKI RAZKRINKAJO KORONA PLANDEMIJO PREVARO!

Poziv policistom, vojakom, gasilcem, novinarjem, odvetnikom, poslancem in zdravnikom!

"ZAŠČITNE" MASKE VOJNIH DOBIČKARJEV

Virusov, ki bi skakali iz človeka na človeka NI! NE OBSTAJAJO!

Da bo še bolj jasna svetovna prevara PLAN-DEMIJA KORONA NORIJA!

Javno OPOZORILO IN POZIV vodstvu RTV SLOVENIJA!

Ugledna podjetnica transportnega podjetja zaradi OBLASTNIŠKE NOROSTI KORONA PLAN-DEMIJA, NAREDILA SAMOMOR!

POSLEDNJE PISMO IN PRITOŽBA (PRO)PADAJOČIM OBLASTNIKOM - ORGANIZIRANI KRIMINALNI ZDRUŽBI!

"Žvižgač" Gale fake kot korona plan-demija, enako kolesarski kvazi protestniki

KONEC JE, MASKE SO PADLE - RDEČI VIRUS KOVID 19 JE RAZKRINKAN

Pozabili so ugasniti mikrofon in spet je RESNICA prišla na dan, KORONA PLAN-DEMIJA je svetovna prevara!

Poziv miličnikom in vojakom!

IZVRŠEN DRŽAVNI UDAR IN NAPOVED VOJNE NEPRIVILEGIRANIM LJUDEM!

Strupi v cepivih v Italiji, predstavitev italijanskih strokovnjakov

VKLOPI RAZUM, še ena potrditev SVETOVNE PREVARE!

Dovolj je vaših laži, prevar, zvijač, manipulacij in ropanja narodovega denarja!

Še ena potrditev, da je KOVID 19 PLAN-DEMIJA svetovna prevara!

Tako nas hočejo ČIPIRATI (cepiti), nas imeti na povodcu in nas ubijati!

Ugrabljena RTV SLO zahtevala umik našega videa z YOUTOOBE-a!

"NOVI" KORONA VIRUS, je brez najmanjšega dvoma, zločin nad človeštvom!

Kacinu ušlo v mikrofon, ko bo narod dokončno spregledal bo pa njemu in še komu ušlo
tudi v hlače!

Slovenci, ki nasedate KORONA VIRUS MARKETINGU pazite se, kmalu bodo ukazali obvezno cepljenje

Bill Gates o tisoče milijardah USD, ki jih je vložil v fake teste za KORONO in za razvoj cepiva

Brutalna CENZURA UGRABLJENE RTV SLO, mag. Karin Rižner

EPIDEMIJE KORONA VIRUSA NI: Trdi nemški dr. med. Claus Köhnlein

Janša že 30 let naklada o nujnosti LUSTRACIJE!

Zgodba tvojega suženjstva Pamet PREPOVEDANA! Možen bo tudi državni udar!

Pozdravljeni v Sloveniji KORONA NOROSTI!

Odstopite Predsednik Sami, ker LAŽETE!

"MODI" - SARS Originalni nemški dokument o scenariju KORONA virusa

Hud zdrs RTV SLO, RESNICA je ušla na dan!

Kje ste slovenski intelektualci, profesorji, docenti, doktorji, zdravniki, ali ste vsi padli v histerijo medijskega marketinga
korona norosti?

Dr. Lidija Gajski - KORONA HISTERIJA JE PREVARA!

12 uglednih svetovnih strokovnjakov o CoVid - 19 PANIKI

Nalijmo si čiste vode, KORONA VIRUS je največja
prevara človeštva!

Smrtonosni virus pohlep in corona virus

Vse več pametnih ljudi meni, da gre pri KORONAVIRUSU za novi nateg stoletja!

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 29-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

O dobrodelnosti na slovenskem

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 200 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?