Dejavnosti Alternativno zdravljenje Cepljenje ena najbolj pogubnih katastrof v zgodovini človeštva?

Cepljenje ena najbolj pogubnih katastrof v zgodovini človeštva?

Čeprav uradna medicina pravi, da je cepljenje učinkovita in varna zaščita pred številnimi boleznimi, pa številne raziskave nasprotujejo tej trditvi.  Večina dokazov, ki govori proti imunizaciji kot o varnem in učinkovitem postopku, izvira iz medicinskih virov, glavni pobudniki proti tem metodam so prav ljudje iz medicinskih krogov – tisti, ki so odkrili resnico.

Veliko teh dejstev je opisanih v knjigi  "Cepljenje in imunizacija, nevarnosti, zablode in alternative", s podnaslovom: Dejstva, ki bi jih morali poznati vsi starši. Avtor Leon Chaitow se celo sprašuje ali ni morda cepljenje ena najbolj pogubnih katastrof v zgodovini človeštva. Objavljamo nekaj odlomkov iz knjige.

Katastrofalni rezultati cepljenja proti kozam.
V letih 1870-71 so koze razsajale v Nemčiji. Zbolelo je preko milijon oseb in 120 tisoč jih je umrlo. 96% teh je bilo cepljenih. Nemški kancler Bismarck je vladam različnih nemških držav poslal nagovor, v katerem je bilo navedeno, da so številne ekcemske bolezni posledica cepljenja in da so se »upi, ki smo jih gojili o učinkovitosti virusa govejih koz – kot preventive za koze – izkazale za popolnoma zmotne.«

Koze so v Veliki Britaniji močno upadle do konca druge svetovne vojne, tako da je več otrok umiralo zaradi cepljenja kot pa zaradi bolezni same. Poročila iz Splošnega registra z datumom 12. februar 1964 kažejo, da v 25-ih letih skoraj dve tretjini otrok, rojenih v Angliji in Walesu, ni bilo cepljenih proti kozam. V tem obdobju so zaradi koz umrli štirje otroci, mlajši od pet let, izmed preostale tretjine cepljenih otrok jih je zaradi reakcij na cepivo umrlo nič manj kot 86, še mnogo več jih je bilo zaradi  cepiva hudo prizadetih.

Že gole številke kažejo dovolj pošastno sliko. Cepljenje proti kozam se je nadaljevalo še vrsto let potem, ko je bolezen že izginila, zaradi tega je v obdobju osemindvajsetih let popolnoma po nepotrebnem umrlo 115 otrok, mlajših od pet let.

Cepljenje proti tuberkulozi povzročilo smrti.
Profesor Wallgren, ki je v precejšnji meri odgovoren za uvedbo cepiva BCG na Švedskem, je po raziskavi težkih reakcij pri petih pacientih, od katerih so štirje po tem cepljenju umrli, izjavil: »Doslej smo javno spodbujali, naj se BCG cepljenju podvrže kolikor je le mogoče veliko ljudi, četudi ni bilo očitnega vzroka za izpostavitev bolezni. Z nenevarnostjo, ki jo razglaša naša propaganda, se ne moremo več strinjati.«

Škandal s cepivom proti otroški paralizi.
Bilo je 12. Aprila 1955, ko je ustanova za otroško paralizo z uporabo vse mogoče reklame sporočila svetu, da je cepivo, ki ga je izumil dr. Jonas E. Salk, »varno, močno in učinkovito«.  Samo trinajst dni zatem, ko sta celotni ameriški tisk in radio glasno pozdravljala cepivo kot enega največjih medicinskih odkritij stoletja, in dva dni zatem, ko je angleški minister za zdravstvo najavil, da bo nemudoma začel s proizvodnjo cepiva, so prišle prve novice o katastrofi.

Otroci, cepljeni z eno znamko cepiva, so zboleli za poliomelitisom. V naslednjih dneh so prihajala poročila o vse več podobnih primerih. Med cepljenimi je bilo 168 potrjenih primerov poliomelitisa, s šestimi smrtnimi izidi, in šest smrtnih izidov pri tistih, ki so imeli stik z otroki, ki so prejeli Salkovo cepivo.

Zakaj je cepivo tako nevarno, ker pride direktno v kri?
Mnoge bakterijske infekcije, do katerih pride po naravni poti, izvedejo svoj napad v črevesju, cepitveni postopek pa napadalca ponavadi pripelje skozi krvotok. To lahko primerjamo z razliko med zaužitjem kačjega strupa, ki bi komaj imelo kakšen učinek, in z vnosom tega v krvotok, kar bi pripeljalo do zelo toksičnih posledic.

Prav tako bi se morali zavedati, da imunski sistem otroka še ni popolnoma razvit in da se do svojega polnega potenciala razvija počasi, z izpostavljanjem vrsti mikroorganizmov iz naravnega okolja. Napad na imunski sistem, preden je ta imel čas, da se razvije in dozori po naravni poti, naravnost izziva katastrofo.

Katastrofa s cepivom proti tifusu.
18. septembra 1945 je Lancet objavil, da je prišlo do izbruha tifusa v vrstah zavezniške vojske, obolelo je 80 oseb, od katerih jih je moralo več kot polovica ostati v bolnišnici, dve osebi sta umrli. Vsi so bili cepljeni proti tifusu vsaj trikrat. Vojaški zdravnik, podpolkovnik Donegan, je priznal, da so jim njihovi nadrejeni zapovedali: tiste, ki so imeli tifus in so bili cepljeni, naj označijo z drugim imenom bolezni – in to so tudi storili.

Vse to pomeni, da so medicinske statistike nesmiselne – ustvarjene zgolj v podporo cepljenju. Dokazano je, da je tifusno cepivo še posebej neučinkovito, to nenazadnje potrjujejo tudi številne javne predstavitve, na katerih je bilo dokazano, da ogromne količine oralno zaužitih mikroorganizmov nujno ne povzročijo bolezni.

Leta 1916 je v Torontu »nemoč« mikroorganizmov demonstriral dr. Fraser s skupino svojih sodelavcev, zaužili so na milijone tifusnih bacilov, ne da bi zaradi tega utrpeli škodljive posledice. Tifusu se izognemo z javno in osebno higieno.

Cepljenje proti davici povečalo število bolnikov s to boleznijo.
V Nemčiji, kjer je bila imunizacija obvezna, je v zmedi in neredu leta 1945 prišlo do močnega povečanja števila obolenj. Kljub množičnemu imunizacijskem programu je število obolelih naraslo s 40 tisoč na več kot četrt milijona. V Parizu je leta 1944 – kljub obveznemu cepljenju – prišlo do 30-odstotnega povečanja števila obolelih.

Na Madžarskem, kjer je bilo obvezno cepljenje uzakonjeno leta 1938, je število primerov v dveh letih naraslo za 35%. V nevtralni Švici, kjer je bilo cepljenje obvezno od leta 1933, se je v ženevskem kantonu med letoma 1941 in 1943 število obolelih povečalo kar za trikrat. Na Norveškem, kjer niso cepili, je v istem času za davico obolelo le petdeset ljudi.

Oslovski kašelj in ošpice sta praktično izginila že pred uvedbo cepljenja.
Do trenutka, ko se je sredi petdesetih let začela množična imunizacija, se je stopnja smrtnosti zmanjšala za približno 80%. Od takrat se je upadanje nadaljevalo, čeprav manj opazno. Dr. Robert Mendelsohn: »Tveganje, ki je povezano s cepljenjem proti ošpicam, je po mojem mnenju nesprejemljivo – četudi bi obstajali prepričljivi dokazi o tem, da cepivo deluje."

A ne obstajajo. Leta 1900 je zaradi ošpic umrlo 13,3 ljudi na 100 tisoč prebivalcev. Do leta 1955, pred prvimi cepljenji proti ošpicam, je smrtnost upadla za 97,7%. »Te številke predstavljajo močan dokaz o tem, da so ošpice izginjale pred začetkom  cepljenja. Leta 1978 je preverjanje v 30 državah pokazalo, da je bila več kot polovica otrok, ki so oboleli za ošpicami, cepljena.«

Cepljenim otrokom uničijo imunski sistem.
Mnoge študije so pokazale, da ženske, ki so bile imunizirane v otroštvu, zelo pogosto nimajo protiteles. Dr. Mendelsohn: »Večina otrok pri krvnih testih, ki so narejeni le štiri do pet let po cepljenju, ne kaže nobenih znakov imunosti. Zaradi imunizacije velika večina žensk danes nikoli ne pridobi naravne imunosti.

Če se njihova imunost, ki je posledica cepljenja, izrabi, lahko obolijo za rdečkami prav med nosečnostjo, to ima seveda škodljive posledice za njihovega nerojenega otroka.« Nobelov nagrajenec, dr. John Elders, v New England Journal of Medicine navaja, da cepljenje mladih deklet poveča, ne pa zmanjša možnosti, da bodo kot odrasle osebe obolele za rdečkami, kajti cepljenje – za razliko od naravno pridobljene bolezni, ki nudi popolno zaščito pred ponovno okužbo – daje le delno zaščito.

Med leti 1963 in 1968 je bilo proti ošpicam cepljenih 750 tisoč otrok. Mnogi od njih so zdaj kot odrasli mladi ljudje izpostavljeni tveganju tako imenovanih »netipičnih ošpic«. Pojav »netipičnih« ošpic so odkrili še 16 let po cepljenju. Kot kaže ima okoli 50% tako cepljenih otrok okvarjene imunske sisteme, zaradi česar je njihova sposobnost ustreznega odziva na ta virus trajno spremenjena.

Skoraj vsi cepljeni vojaški naborniki zboleli za rdečkami.
V Australian Nurses Journal se je maja 1978 pojavil članek, ki je predstavil neovrgljive dokaze o neučinkovitosti cepljenja. Dr. Beverley Allan z univerzitetnega oddelka bolnišnice Austin, v Avstraliji, je opravila poskuse z vojaškimi naborniki, ki so bili, glede na krvne teste, slabo odporni na rdečke. Potem, ko so jih imunizirali z oslabljenim virusom, so se nastanili v vadbenem taboru, v katerem je v preteklosti redno prihajalo do epidemije rdečk. Štiri mesece po imunizaciji je prišlo do izbruha bolezni, ki je prizadel 80% »zaščitenih« moških.

Cepljenje ustvarja velik dobiček.
Propaganda, ki je naklonjena cepljenju, je osvojila mišljenje množic in vplivala na medicinsko razmišljanje ter na merila oblasti in mednarodna merila o brzdanju bolezni. S tem začenjamo posegati v domeno politike in ekonomije, kajti dobički, ki jih je moč iztržiti na tem področju, so zares veliki.

Cepljenje lahko povzroči raka.
Zaradi vnosa tujih snovi iz cepiv v telo pa se zgodi najpomembnejša sprememba med vsemi: do določene mere se spremeni genetski material, ki skrbi za podvajanje celic v telesu. Morda je to celo najhujša od vseh dolgoročnih posledic imunizacije, lahko namreč pride do zapletov, zaradi katerih bi lahko rekli, da imunizacija spremeni celice. To vodi do nastanka raka in do telesnih sprememb, ki tako prizadete celice lahko prepoznajo kot »tuje«, lahko se sproži imunski odziv, ki se usmeri neposredno proti njim.

V ZDA naj bi letno zaradi cepiv umrlo deset tisoč otrok.
Dr. Mendelsohn: »Sumim – in ta sum delijo z menoj tudi drugi v mojem poklicu – da je skoraj 10 tisoč smrti zaradi NNSD (nenadna, nepričakovana smrt dojenčka) vsako leto v Združenih državah povezanih z eno ali več cepivi, ki jih otroci prejemajo rutinsko.

Najverjetnejši krivec je cepivo zoper oslovski kašelj, lahko pa gre tudi za katero od drugih.« Dr. William Torch z medicinske fakultete v Nevadi je opozoril, da je DPT (cepivo davice, oslovskega kašlja in tetanusa) lahko vzrok za NNSD. V enem od preučevanj je opazil, da sta bili dve tretjini od 103 otrok, ki so umrli zaradi NNSD, imunizirani tri tedne ali manj pred smrtjo. Mnogi so umrli v prvem dnevu po cepljenju.

Množična smrt otrok Aboridžinov zaradi cepljenja.
Smrtnost otrok Aboridžinov se je dramatično zvišala v začetku 70-ih, leta 1970 se je podvojila, še bolj pa se je povečala leta 1971, ko je na nekaterih območjih severnega teritorija od tisoč otrok umrlo kar 500. To je bilo seveda popolnoma nesprejemljivo, a vendar se je zdelo, da je problem nerešljiv.

Notranji minister za to področje je zaprosil za nasvet dr. Kalokerinosa. Ta opisuje, kako je odkril rešitev: »Nenadoma mi je bilo jasno. Pospešeno smo imunizirali otroke,« je dejal Ralph, minister. Moj bog! Že leta vem, da je cepljenje lahko nevarno, pa ne, da sem to tveganje še podcenjeval?«

Zaradi cepiv uničenih na tisoče življenj otrok in njihovih staršev.
Profesor Stewart je med leti 1951 in 1956 svoje štiri otroke cepil na običajen način, da pa zdaj – po vseh izkušnjah in opravljenih raziskavah – tega ne bi storil niti v sanjah. Njegova izjava o tem je jasna in nedvoumna: »Niti slučajno ne dvomim o tem, da je samo v Veliki Britaniji na stotine – če ne na tisoče – zdravih otrok brez potrebe utrpelo nepopravljive okvare možganov, zaradi česar so bila uničena njihova življenja in življenja njihovih staršev.«

Je lahko še kaj  bolj bridkega in žalostnega, kot videti uničeno življenje svojega otroka – uničeno zaradi postopka, ki naj bi ga zaščitil? Kakšno trpljenje in bolečine je to povzročilo! Nevrološke okvare so skoraj hujše kot smrt. »Živa smrt« otroka, ki je obsojen na vegetiranje, je za tiste, ki tega niso doživeli sami, nepredstavljiva.

Cepljenje lahko poškoduje genetski material.
Postopke cepljenja dolžimo za spremembe v genetskem materialu telesnih celic in sodelovanje pri oslabelosti celotne imunske učinkovitosti. Zaradi vseh teh posledic so množične imunizacije glavni osumljenec za čedalje več malignih bolezni pri otrocih.

V tovrstnih okoliščinah opazimo še eno spremembo, tako imenovano zmanjšano imunsko odpornost. Lahko je na primer, zmanjšana učinkovitost priželjca, ta je zadolžen za proizvodnjo hormonskih izločkov, ki so vitalnega pomena pri proizvodnji specializiranih sprememb v limfocitih, zadolženih za zaščito telesa.

Kaj so to avtoimunske bolezni, ki jih tudi povzročajo cepiva?
Dr. Robert Mendelsohn: »Avtoimunsko bolezen lahko preprosto razložimo, če rečemo, da telo – ko njegov obrambni sistem ne more več razlikovati med tujimi napadalci in navadnimi telesnimi tkivi – začne uničevati samega sebe. Smo mumps in ošpice prodali za raka in levkemijo?«

Zaradi  cepljenja ljudje ne prevzamejo odgovornost za svoje zdravje.
Splošne ugotovitve o imunizacijskih postopkih: so vzrok za dolgoročne spremembe v imunskem sistemu, v celični in genetski strukturi, kar ima za prihodnje zdravje nepredstavljive posledice. To je glavni dejavnik pri tem, da so ljudje prepustili odgovornost za svoje zdravstveno stanje medicinski stroki, zaradi tega se tudi izogibajo dejavnostim, ki koristijo dobremu zdravju: zdravi prehrani, ustrezni vadbi…

WHO priznala, da je najboljše »cepivo« zdrava prehrana.
Študija Svetovne zdravstvene organizacije pravi: »Najboljše cepivo proti običajnim infekcijskim boleznim je ustrezna dieta.« Slaba prehrana je verjetno najpogostejši vzrok oslabljenega imunskega sistema.

Nemški zdravnik ima slabo vest zaradi cepiv.
Wolfgang Ehrengut, nemški zdravnik in imunolog: »Ne sme biti res, da cepivo, ki naj bi reševalo življenja, že štirideset let ubija in povzroča možganske okvare pri tolikih otrocih, da je to preprosto nesprejemljivo. Kaj bomo storili, če je temu res tako? Kako bodo lahko zdravniki, ki so z nevrotoksičnimi cepivi rutinsko cepili že na milijone otrok, s tem spoznanjem še kdajkoli živeli?«

Čas je, da zavpijemo: dovolj!
Nevarnosti cepljenja segajo od pretenj pred možgansko okvaro in smrtjo, do raka in drugih hudih bolezni destruktivne narave. Prav tako lahko vidimo, kako se razdiralna sila imunizacije kljub neuspehom in katastrofi vali naprej, opotekajoč se od polomov in razprtij znotraj »medicinske bratovščine«,  kljub temu še vedno uspeva dajati vtis rešitelja človeštva. Čas je, da zavpijemo: dovolj.

Pri zdravem človeku virusi nimajo moči.
Doktorja Kalokerinos in Dettman: »Odgovornosti ne gre iskati v tem, kar povzročijo virusi in bakterije, temveč v tem, kar povzroči, da se virusi in bakterije razvijejo v patogene in postanejo napadalni.« Usodno poudarjanje pomembnosti mikroorganizma kot najpomembnejšega dejavnika – namesto spoznanja, da je njegova sposobnost povzročiti škodo odvisna od tega, ali je gostitelj zdrav ali ne – je pripeljalo do zmanjšanja odgovornosti posameznika za vzdrževanje lastnega zdravja.

Higiena in zdravje ter doseganje tega s pomočjo optimalne prehrane in osredotočanjem na tiste dejavnike, ki podpirajo in zvišujejo naravne obrambne sposobnosti telesa – to so najbolj zaželeni cilji preventivne medicine. Pasteurjevo zapuščino pa lahko označimo kot tisto, ki je človeka odvrnila od tega cilja.

Pojedel ogromno virusov in ostal zdrav.
Dokaze za nesposobnost zelo nevarnih mikroorganizmov, da bi »povzročili« bolezen v nenaravnih okoliščinah, so številni pionirji imunologije demonstrirali na nenavaden način. Dr. Max von Pettenkofer, pionir na področju higiene, je zaužil milijone patogenih bacilov kolere, te so vzeli osebi, oboleli za to usodno boleznijo.

Da bi predstavil svoje poglede, se je istemu poskusu podvrgel tudi veliki ruski patolog Elie Mechnikoff, enako so na začetku 20. stoletja storili tudi številni drugi eksperimentatorji. Najhujše, kar se je zgodilo, je bila blaga diareja. Zdravo telo lahko prenaša in obvladuje večino patogenih snovi. Veliko ljudi zaradi revščine, podhranjenosti, slabe higiene in nevednosti ne more vzdrževati obrambnih sposobnosti, ki bi se uspešno upirale napadom mikroorganizmov.

Zdravje je odvisno od pravilnega življenja.
Pionir naravnega zdravljenja Henry Lindlaher: »Zdravje je odvisno od pravilnega življenja, kar pomeni naše navade: razmišljanja, čutenja, dihanja, prehranjevanja, pitja, vadbe, umivanja, oblačenja in tudi naše spolne in družbene aktivnosti, ki morajo biti v harmoničnem odnosu z zakoni našega bitja.« Prehrana in drugi vidiki psihološke in fiziološke narave človeka so vredni precej večje pozornosti kot virus ali mikrob, ki lahko – v zanj ustreznih pogojih – povzroči razdejanje.

Cepljenje lahko povzroči raka.
Zaradi vnosa tujih snovi iz cepiv v telo pa se zgodi najpomembnejša sprememba med vsemi: do določene mere se spremeni genetski material, ki skrbi za podvajanje celic v telesu. Morda je to celo najhujša od vseh dolgoročnih posledic imunizacije, lahko namreč pride do zapletov, zaradi katerih bi lahko rekli, da imunizacija spremeni celice. To vodi do nastanka raka in do telesnih sprememb, ki tako prizadete celice lahko prepoznajo kot »tuje«, lahko se sproži imunski odziv, ki se usmeri neposredno proti njim.

Tančica se odkriva. Počasi, počasi nastaja jasno nebo.
Nasmej se dnevu in dan se ti bo nasmejal.

 

Komentarjev 

 
#9 FRAN 09:36 30-01-2014
V razmislek: zakaj je bila včasih velika umrljivost otrok? Morda zato, ker otroci niso bili dovolj prehranjeni z kvalitetnimi beljakovinami in so zato imeli slabši imunski sistem? Sicer pa vemo, da so beljakovine osnove življenja.
Citat
 
 
#8 andrej 08:31 30-01-2014
Zaskrbljeni starši,
ne nasedajte nikakršnim člankom, sami raziščite dejstva. Številke ne lažejo. Zavedat se moramo, da je večinoma študij financirana s strani farmacevtskih družb, torej so rezultati že vnaprej znani. Dejstvo je, da ne boste nikjer našli študije glede zdravja cepljenih in necepljenih otrok (vsaj jaz je nisem). Zakaj? Našli pa boste študijo, narejeno v Ameriki, ki je analizirala zdravje otrok Amišev, ki svojih otrok ne cepijo. Samo za informacijo: skoraj ne poznajo otroške paralize in avtizma ter so splošno veliko bolj zdravi kot naši otroci.
Po drugi strani pa lahko najdete podatke, koliko denarja farmacevtske družbe letno plačajo za kazni zaradi zavajanja, lažnih trditev itd. Pa še ena stvar v razmislek: ali se vam zdi normalno, da so se farmacevtske družbe z zakonom zaščitile, da ne odgovarjajo za morebitne posledice ali celo smrti pacientov zaradi njihovih cepiv.
Vsak se naj sam odloči, kako bo postopal in kaj se mu zdi pravilno. Glede statističnih podatkov, pa je zadeva realno čisto drugačna kot predstavljeno. Vsaj pri najinem otroku je pediater gladko zavrnil kakršnokoli povezavo s cepljenjem, čeprav sva kasneje dobila navodila o cepivu (ki nama jih pediater ni predal pred cepljenjem, niti po cepljenju), kjer je navedeno, da bi pri takšni reakciji pediater moral razmisliti, ali še sploh cepiti. Takšne zgodbe staršev pa sploh niso redke.

Srečno in pamet v roke
Citat
 
 
#7 šeeden 00:52 16-05-2013
po služenju vojaškega roka imam tudi jaz probleme z ekcemom...da ni bilo tudi za to krivo cepljenje v vojski...
Citat
 
 
#6 mico 14:26 06-02-2013
Zaskrbljeni starši!
Prosim, zaradi vaših otrok, ne nasedajte takšnim člankom. Na internetu in v knjigah vam je na voljno ogromno informacij v zvezi s cepljenjem. Preberite sami in videli boste, da je velika verjetnost da je cepljenje tudi vam rešilo življenje ali pa prizaneslo s hudo boleznijo. Na strani IVZ-ja, na strani Svetovne zdravstvene organizacije ali pa na strani katerekoli potrjene institucije si lahko preberete vse o cepljenjih, tudi nekaterih izjemno redkih stranskih učinkih in prredvsem - o tem, da je odstotek ljudi ki so doživeli stranske učinke POPOLNOMA neprimeljiv z visokim odstotkom ljudi, ki so umrli ali bili ob zdravje pred cepljenjem proti določeni bolezni.

Verjamem, da se boste za svoje otroke potrudili in poiskali zaupanja vredne informacije neodvisnih zdravstvenih insitucij.
Za kratko ilustracijo pa si lahko pogledate lušten strip v katerem je predstavljena zgodovina ene izmed otroških bolezni proti kateri cepijo otroke:
http://www.scq.ubc.ca/polio.pdf

LP in pamet v roke
Citat
 
 
#5 FRAN 11:09 11-10-2012
S cepljenjem je verjetno tako: marsikatero nalezljivo bolezen je človeštvu s pomočjo cepljenja uspelo omejiti! 100% varnosti ni nikjer. Nekateri svojih otrok ne pustijo cepiti in njihovi otroci ostanejo zdravi. To pa je verjetno zato, ker so otroci okrog njih cepljeni, zato ne razsaja nalezljiva bolezen! Poglejte še na en račun, ki nam ga izdaja narava in ga je potrebno plačati: zaradi raznih zdravljenj veliko otrok preživi, ki sicer nebi! Na tak način je zelo zmanjšana naravna selekcija in je zato potrebno vedno več zdravljenj v naslednjih generacijah! Primer: vedno več ljudi se zdravi zaradi neplodnosti…Za konec pisanja, ali boste odpeljali svojega otroka k zdravniku, če bo zbolel?
Citat
 
 
#4 mumps 23:45 24-09-2012
Kdo mi bo razložil, zakaj sem kljub cepljenju 2x prebolel mumps??? Morda pa prav zaradi cepljenja.
Citat
 
 
#3 Feri Naf 08:00 24-09-2012
Marsikdo lahko pobrska po zgodovinskih virih ali pa morda po spominih svojih babic in dedkov, ki niso bili sistematično cepljeni. To so bili časi, ko je tipično 5 leto dočakalo manj kot polovica otrok. In ravno cepljenja so pomagala izkoreniniti nekaj hudih nalezljivih bolezni.
Vsa ta dejstva kažejo na to, da je verjetno bolje zaupati znanosti, kot raznim teorijam zarote ali pa člankom polnim fiktivnih zgodbic, kot je zgornji ...
Citat
 
 
#2 Borut 21:24 23-09-2012
Prjateljev sin je na vozičku zaradi cepljenja ... kaj je šlo narobe raje nebi ...
Citat
 
 
#1 rebeka konc 22:40 21-09-2012
Rada bi povedala da se strinjam z tem clankom in da cepljenje sploh ni porebno. Jaz sem imela sreco da so me moje prijateljice opzorile na slabe stranske ucinke cepljenja. Takrat sem zivela na Nizozemskem in sem se odlocila da svojega sina ne bom niti enkrat cepila. To se je izkazalo za zelo koristno odlocitev. Imela sem tezave kadar sem pri pediatru odklonila kakrsno koli cepivo.Na vsak nacin so mi hoteli vsiliti svoja cepiva, ceprav je to prostovoljno na Nizozemskem. Ljudje sploh niso obvesceni o stranskih ucinkih cepiv. Jaz sem ostala trdna glede svobodne odølocitve celjenja in nisem dovolila da mi sina cepijo.V celem zivljenju ga niti enkrat niso cepili in je zelo zdrav.Zdaj ima ze skoraj 17 let in ce dobi kaksno gripo ali prehlad se v dveh dnevih pozdravi brez zdravil...Njegovi prijatelji, sosolci pa rabijo cel teden in se vec da se pozdravijo. To je jasen dokaz da necepljeni otroci imajo boljsi imunski sistem.
Upam da bodo Slovenci dosegli da se bodo lahko prostovoljno odlocili za cepljenje svojh otrok. Veliko uspeha van zelim!
lep pozdrav,Rebeka
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali ste za to, da se ukine prisilno plačevanje RTV dajatve, ker RTV SLO dokazano ne deluje v skladu z zakoni in USTAVO RS
 
Trenutno je na strani
Prisotni 125 gostov in 1 član .
AKTUALNO

 

Ljudska pobuda - peticija za sprejem Zakona OPS - Zakon za Odpravo Privilegijev Socializma (komunizma) PROSIMO PODPIŠITE!

PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Podpišite, če želite živeti v najkrajšem možnem času najkasneje pa v 10-ih letih v taki državi Sloveniji!
****************************
****************************

Sprenevedanje oblastnika in novinarke, odlika takih ljudi je, da kar jim ne ustreza preprosto ignorirajo

Kazenska prijava zoper osumljenega g. Mira Cerarja

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 25-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Začnite RAZMIŠLJATI in DELOVATI!

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Po petnajstih letih aktivnega delovanja se Gibanje OPS prvič predstavi na RTV SLO


Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Zaseben pogovor z gospodom tovarišem Borisom Štefanecom, kdo je v resnici, si boste iz te korespondence vtis ustvarili sami

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

NEZASLIŠANO: Eden od elementov podtalnega genocida nad slovenskim narodom je tudi dvojno obdavčevanje slovenskih delovnih migrantov v Avstrijo!

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

BRUTALNA TIRANIJA NAD DRŽAVLJANI REPUBLIKE SLOVENIJE, KOT BI BILI KRIMINALCI

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Voz je boljševikom ušel po bregu!

Karakterne lastnosti BOLJŠEVIKOV

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Ustavimo mučenje gospe Milene Tanko!

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

IZJAVA ZA JAVNOST

1. dan gladovne stavke+DNEVNIK nadaljevanja

Ladislav Troha o svojem "incidentu" na RTV SLO, stavkovnih zahtevah in pričakovanih novih poizkusih diskreditacij režimskih medijskih trobil in udbovskih plačancev

Kratka kronologija

ZAHTEVAMO ODGOVORNOST OD LETA 1990 DO DANES - GLADOVNA STAVKA DO UVELJAVITVE ZAHTEV LADISLAVA TROHE

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

ZBOR SLOVENSKEGA NARODA ZA OSVOBODITEV RTV SLO

Združimo vse zdrave sile v Sloveniji in naše ljudi iz tujine v KOALICIJI KARANTANIJA

Bo Slovenija vstala od mrtvih?

slovenija na kriu1.bmp - 1.60 Mb

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

PETICIJA - REKLAMACIJA ZA ZAVRNITEV PLAČEVANJA VSILJENEGA RTV PRISPEVKA

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

Kaj storiti, da pridemo Slovenci iz te blodnje v temi, razlaga prvega in drugega koraka za uresničitev VIZIJE za Slovenijo do leta 2024

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Bo Ivan Janez Janša odšel v zapor?

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

Drugačne in boljše Slovenije ne moremo graditi brez vas

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

OPS srečanje v Mariboru

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

OBRAČAMO SE NA VAS, KER VEMO, DA BOSTE RAZUMELI IN BOSTE POMAGALI, ZAUPAMO VAM IN VAS SPOŠTUJEMO

Bili smo na srečanju OPS z odločnimi Ljudmi v Luciji pri Portorožu

O dobrodelnosti na slovenskem

DELAMO ZA SLOVENIJO, NAŠO ŠIRŠO DRUŽINO, KATERE ČLANI IN ČLANICE STE TUDI VI!

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

RESNICA NAS BO OSVOBODILA! PREDLOG DELOVANJA ODLOČNIH LJUDI ZA VNOVIČNO ZDRUŽITEV SLOVENSKEGA NARODA!

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Osvoboditev, Očiščenje, Preporod Slovenije!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

Ali ti veliki Čas je prešinil srce in razum, ali stoletni tvoj strah je izginil, prevzel te pogum?

Srečanje za dogovor KAJ STORITI

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

ZAKAJ MORA UPOKOJENI ŠVICARSKI PODJETNIK DR. ČANŽEK PRI SVOJIH 85 LETIH DEŽURATI NA INTERNETU IN BLATITI VSAKOGAR, KI JE TRN V PETI UDBO-KOMUNISTIČNI NOMENKLATURI?

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

OBVESTILO IN OPRAVIČILO!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 100 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?

Konstruktivna razprava o VIZIJI za Slovenijo - HVALA, spoštovana gospa Vakar Manfreda!

KOALICIJA KARANTANIJA OPERIRA Z LAŽNIMI PODATKI PRAVIJO NEKATERI, KI SE BOJIJO, DA BI SLOVENSKI NAROD SPREGLEDAL IN ZMAGAL!

LADISLAV TROHA POJASNI KAKO SE JE UGRABIL SAM

PRIHAJA ČAS ZA TRDNO, NEOMAJNO IN ODLOČNO ALTERNATIVO VSEM OBSTOJEČIM LEVO DESNO ANGAŽIRANIM STRANKAM, KI SO V 22 LETIH DELOVANJA SPRAVILE SLOVENIJO IN SLOVENSKI NAROD V GROZLJIV POLOŽAJ

Butalci iščejo izhod iz krize

"Pravljica" o Kuri

POZIV ZA ORGANIZACIJO PREDSTAVITEV VIZIJE ZA SLOVENIJO ZA NASLEDNJE DESETLETNO OBDOBJE! 2013 - 2023

Kot smo v OPS napovedali, da bodo plonkali: Predsednik Pahor sklical prvo konferenco Slovenija 2030

Nov poizkus diskreditacije iz obupa, lakaji uničevalcev Slovenije pisarijo ostudne pamflete

Posvet na temo 90. člena Ustave Republike Slovenije pri Predsedniku Državnega Zbora, 3.04.2013

ZOPET NEZASLIŠANA MEDIJSKA CENZURA, CELO, KO GRE ZA SPREMINJANJE SLOVENSKE USTAVE

FB lustracija, diskreditacije,...kaj sledi??!

VIZIJA ZA SLOVENIJO 2014 - 2024

korak 1 - 27.paril.jpg - 50.40 Kb

KORAK ŠTEVILKA 1 ZA URESNIČITEV VIZIJE ZA SLOVENIJO ZA OBDOBJE 2014 - 2024


KORAK ŠTEVILKA 2 - KADROVSKA PRENOVA SLOVENSKE DRUŽBE

VIZIJA ZA SLOVENIJO 2014 - 2024, KORAK ZA URESNIČITEV ŠT. 2 - DODATNA ARGUMENTACIJA IN OPIS


KORAK ŠTEVILKA 3 - POSTAVITEV PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE, ONEMOGOČANJE PRAVIH TATOV, VRAČANJE POKRADNEGA, ODPRAVA KRIVIC


KORAK ŠTEVILKA 4 - UVEDBA VSE BOLJ NEPOSREDNE DEMOKRACIJE - VLADAVINE LJUDSTVA


korak t. 5.jpg - 30.37 Kb

KORAK ŠTEVILKA 5 - ZAGON VSEH INTELEKTUALNIH IN GOSPODARSKIH POTENCIALOV, RAZCVET SLOVENSKEGA GOSPODARSTVA

KORAK ŠTEVILKA 6 - PREHRANSKA, VODOOSKRBNA IN ENERGIJSKA SAMOZADOSTNOST IN ČISTEJŠE OKOLJE

KORAK ŠTEVILKA 7 - DUHOVNI, ETIČNI IN MORALNI PREPOROD SLOVENSKE DRUŽBE

opslogo.jpg - 5.00 Kb

cirk1.jpg - 3.18 Kb

Z nakupom izjemno zanimive knjige za razumevanje sedanjosti, pomagate delovanju Gibanja OPS

Intervju Ladislava Trohe za internetni kanal "ZDAJ PA DOST!"

V samo sedmih minutah gospod dr. Dužević iz sosednje Hrvaške razloži pošteno in iz srca kaj je njihova težava

ŠOKANTNO!!! Pa dober tek!

ČAST, SPOMIN, ČLOVEK

Novinarska profesionalnost

Demonstracije ljudi se obračajo zoper tiste, ki so jih podpihnili in usmerjali za svoje interese

KOALICIJA KARANTANIJA ZA ZMAGO NA PARLAMENTARNIH VOLITVAH

OPS dobil odgovor iz EU Parlamenta

Nismo (še) objavili vsega, kar se tiče ŠKANDALA na Državni volilni komisiji!!!

Zakaj ljudje vse bolj množično pristopajo v OPS?

Kaj pa zdaj, gospe in gospodje?

Napačen odgovor gospoda tovariša DR. Gregorja Viranta, predsednika DZ RS

Vloga za sestanek z Predsednikom Državnega zbora RS - Čakamo odgovor

KRIMINALISTI "SLOVENSKE POLICIJE" NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI S SKORAJ 14 DNEVNO ZAMUDO!

KAMORKOLI SE OZREŠ, JE UDBA POVSOD!

Zdaj vas bodo strički iz ozadja zavrgli kot obrabljen kos garderobe!

Pred našimi očmi se dogaja NOVA udbofašistoidna prevara!

NEZASLIŠAN ŠKANDAL NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI RS! VPRAŠLJIVI VSI REZULTATI VOLITEV IN REFERENDUMOV DO SEDAJ?

Stare igralce je treba umakniti, nastaviti pa mlade-"nove obraze", a sistem bo šel naprej svojo pot kot do sedaj...?

Zavodi za kulturo, turizem in šport ter podobne institucije...

Gibanje OPS dobilo ODLOČBO za nadzor dela Državne volilne komisije

UDBA - SDV - MONTIRANI SODNI PROCESI, KI SO PRAKSA ZOPER OPOREČNIKE ŠE DANES!

Vlado RS nove revolucionarne tehnologije za izboljšanje kakovosti življenja ne zanimajo

Posega v Ustavo RS kar se tiče 90. člena ne bomo dovolili


Neuspešen civilni nadzor Državne volilne komisije

Kaj nam preostane drugega, kot prezir, ignoranca in bojkot njihovih iger?

Sporočilo vsem, ki mislite, da ste svobodni

Spodbujanje podjetništva in samozaposlovanja v Sloveniji

Radio LASER iz Slovenj gradca podira slovenski medijski zid

Liberalna anatomija

STEČAJNA HOBOTNICA SODNIKOV IN SODELAVCEV Z IMENI IN PRIIMKI

Slovenija v gospodarski blokadi in vsebinsko konkretni izhodi za takojšen razvoj

Hočemo, zmoremo, znamo...Očistiti in Preporoditi Slovenijo!

Posnetka s tiskovne konference Gibanja OPS, ki so jo vsi osrednji mediji IGNORIRALI

Vabilo na tiskovno konferenco OPS, ki so ga vsi povabljeni medij, urednice, uredniki, novinarke, novinarji IGNORIRALI

Obvestilo in opozorilo za slovensko javnost

VSAKA PODOBNOST Z DOGAJANEM V ZDA S SLOVENIJO JE ZGOLJ NAKLJUČNA, MAR RES?

SE SPLOH ZAVEDATE KAJ POMENI OBLASTNIŠKI POSEG V 90. ČLEN USTAVE?

REFLEKSIJA OB PRVOMAJSKIH PRAZNIKIH

VLAK NOROSTI

V SLOVENIJI SMO SOOČENI Z MAFIJSKO OBLASTNIŠKO STRUKTURO

ČAS JE ZA DRUGAČNO REPUBLIKO!

Združevanje znanstvenikov/raziskovalcev v javnem sektorju kot nuja za rešitev nakopičenih problemov javnih raziskovalnih in visokošolskih zavodov

NAJPREJ USTAVIMO UNIČEVANJE SLOVENIJE IN SLOVENSKEGA NARODA! POTEM PA NAREDIMO KAR SMO DOLŽNI NAREDITI ZA POZITIVEN PREPOROD SLOVENIJE!

JAVNI POZIV PREDSEDNIKU VLADE IN RKC

Zadeva, ko je državljan te države za 124,38 € dolga izgubil svoj dom, še zdaleč ni zaključena

Slovenija je še vedno TOTALITARNA KOMUNISTIČNA država s politično policijo, ki zganja tiranijo nad svojimi državljani!!!

Odprto pismo evropskim in slovenskim demokratom

Kučan-kebab-bosanski lonac... in pohabljena nacija

Od predsednika nove slovenske Vlade RC Ivana Janeza Janše povsem upravičeno pričakujemo in zahtevamo

Koga čakate? Odrešitelje? To ste lahko samo vi, sami sebi in v pomoč celotni družbi

Pa jo imamo, novo staro vlado Ivana Janeza Janše

Zakaj v Sloveniji nismo izvedli LUSTRACIJE

Kdo bo nadziral kakovost naše hrane, vode,zraka,...?