Dejavnosti Alternativno zdravljenje Zdravje in medicina

Zdravje in medicina


 

Ali ste vedeli ....?

Epidemija ptičje  gripe

 

... da dejanski dokazi za obstoj virusa ptičje  gripe ne  obstajajo. Vse, kar je predstavljeno javnosti, so modeli  virusa, pripravljeni v neznanem angleškem laboratoriju. Če se želite  dokopati do realnih dokazov, vam ne bo uspelo. Dokazovanje obstoja virusa H5N1 je procedura, ki  temelji na prevari, na vrsti "posrednih dokazov", ki ne  dokazujejo ničesar. Iz tkiv mrtvih živali ni mogoče pridobiti niti  osovraženih virusov, niti protiteles.Vse je del planirane akcije, katere  cilj je ustrahovanje prebivalstva in  ustvarjanje ugodnih pogojev za sprejem diskriminatornih  zakonov. Obenem gre za bajen  zaslužek farmacevtskih koncernov, ki služijo s prodajo zdravil  (npr. Tamiflu). Ob zaužitju zdravila, ki je v resnici biološko  orožje, pridejo v vaše telo substance, ki povzročijo  podobne simptome kot očitana bolezen; masovna vakcinacija bi dejansko pomenila  okužbo in pojav epidemije.
 

Vegetarijanci  uspešnejši od mesojedcev

 ... da je prepričanje, da  jemesna hrana potrebna za  doseganje odličnih fizičnih rezultatov, zmotno. Če bi bila ta predstava  pravilna, potem ne bi smeli najti toliko vegetarijancev med vrhunskimi  športniki. Več kot sto športnih zvezd se prehranjuje  vegetarijansko in sicer v  petindvajsetih različnih športih, kjer je potrebna  vzdržljivost, moč, koordinacija in gibčnost.
Vrhunski športniki  vegetarijanci so prisotni v vseh športih. V nizu primerjalnih testov vzdržljivosti, ki jih je vodil Dr. Irving  Fisher iz univerze Yale, so se vegetarijanci odrezali dvakrat bolje od  vsejedcev. Ko so vsejedci začeli uživati 20 % manj beljakovin,  se je njihova vzdržljivost povečala za 30 %. A ne le to;  raziskave potrjujejo, da pri športnikih, ki ne jedo mesa,  ni pomanjkanja železa in drugih  mineralov. Pri športnih dosežkih igrajo glavno vlogo ogljikovi  hidrati, ki optimizirajo mišice in rezervo glikogena v jetrih ter  omogočajo športnikom dolgotrajne napore.

Zdravljenje  raka

 ... da je  metodo za 100% uspešno  zdravljenje  rakaže leta 1931 odkril  Royal  Raymond Rife.  Potem, ko je izumil  elektronski mikroskop z neverjetno  povečavo (60.000 krat) se je lotil raziskovanja mikroorganizmov  z "resonantno svetlobno tehnologijo" in ugotovil individualne spektralne karakteristike posameznih  mikrobov. Ko je nanje usmeril ustrezen frekvenčni snop z njihovo lastno frekvenco, so  zaradi resonance preprosto "pregoreli". S to metodo je 100%  uspešno zdravil kakih 20 različnih  hudih bolezni, na čelu z rakom (s frekvenco 2128 Hz), saj je  ugotovil, da je ta povezan z virusom "Cryptocides primordiales", ki lahko zavzame 4  različne oblike.   Toda z zdravimi ljudmi ni možno  služiti, zato so ga farmacevtski lobiji onemogočili in uničili njegovo  zapuščino. Danes "industrija zdravljenja raka" zasluži nekaj 100 milijard dolarjev  letno. Kdo bi se odrekel takšnemu zaslužku? To ni prvič, da so  farmacevtski lobiji dosegli umik  učinkovite in cenene metode zdravljenja raka. Enako se je  zgodilo z vitaminom  B17. 
    
Kaj  je smoter življenja?

 ... da zdravljenje ni samo odpravljanje  bolezni, temveč je razreševanje vzrokov, ki so  pripeljali do bolezni. Bolezenje  znak neuglašenosti, porušenega  ravnovesja med osebnostjo in dušo in deluje kot alarm ter  razločno opozorilo, da nekaj ne delamo prav. Smoter življenja je uresničitev namena duše. Kadar razum  (osebnost) tega ne razume, pride do nezaželenega psihičnega stanja, ki se  naposled odrazi na fizičnem nivoju, kjer ga lahko prepoznamo in odpravimo.  Potrebno je očiščenje  napetosti, ki nastajajo kot neravnovesja med notranjimi energijami,  ki napajajo posamezne organe. Pravzaprav nas nihče ne more ozdraviti, razen naše  duše.

Zdravnik lahko popravi fizič­no telo, zdravilec lahko  uravnovesi energijske tokove, kdo pa bo ozdravil nas same? Če ne zdravimo resničnih  vzrokov,  neustreznega odnosa ali ravnanja, ozdravljenja ni - kot  bi otroku, ki se zaletava z glavo v zid, vedno znova dajali obkladke na  boleče čelo. 
  
Aspartam

...da Aspartam, umetno sladilo družbe  Monsanto, ki se dodaja mnogim napitkom, jedem in sladkarijam,  kljub izjemno široki uporabi v sodobni prehrani povzroča zaskrbljujoče simptome, od  izgube spomina, pa vse do tumorja na  možganih. Je ena izmed  najnevarnejših snovi, ki jo mešajo v hrano nepoučene  javnosti.
Med 90 različnimi  dokumentiranimi simptomi zaradi aspartama so glavoboli in  migrene, vrtoglavica, izguba zavesti, slabost, otrplost, krči v mišicah,  povečanje teže, kožni izpuščaj, depresija, utrujenost, razdražljivost,  pospešeno delovanje srca, nespečnost, težave z vidom, izguba sluha, težave  z dihanjem, napadi panike, motnje v govoru, izguba okusa, brenčanje v  ušesih, vrtoglavica, oteženo pomnjenje in bolečine v  sklepih.
   

Verodostojnost  Svetovne zdravstvene organizacije

... da je bil klan Rockefellerjev od nekdaj obseden z nadzorom  svetovnega prebivalstva. Rockefeller Institute for Medical  Research je financiral poskuse, pri katerih je dr. Cornelius Rhoads ljudi  namenoma inficiral z rakastimi  celicami. Rockefellerjeva fundacija je skupaj s Svetovno zdravstveno  organizacijo pripravila projekt dvojnega cepiva proti  tetanusu. V cepivu, ki so ga preizkusili v siromašnih državah  Nikaragvi, Mehiki in na Filipinih, je prisoten človeški hormon  gonadotropin (hCG). Nastala protitelesa proti hCG imajo za posledico  spontani splav noseče  ženske. Ta program cepljenja je bil 20 let v uporabi pri ženskah v  starosti od 15 do 45 let. Ob zapisanem se poraja resen dvom v verodostojnost Svetovne zdravstvene  organizacije kot organa za zaščito zdravja  prebivalcev.
 

Ekspresna  vzreja mesa

... da je po letu 1885 reja in prehrana goveje živine v  ZDA omogočila vzrejo 500 kg  težke živali za zakol in pridelavo t.i. >marmoriranega mesa<, v 24  mesecih. Po drugi svetovni vojni pa so isto telesno težo živali z več kot 30% maščobe  dosegli v 14 mesecih (koliko danes?). Pri divje rastočih  živalih in goveji živini na paši je le izjemoma mogoče pridelati  marmorirano meso, ki vsebuje visoke  količine triglicerola in nasičene maščobne kisline (NMK). Danes  se večina porabljenega govejega mesa proizvaja intenzivno s prehrano žitnih koncentratov, ki  pogojujejo tudi specifično sestavo maščobe oz. maščobnih kislin (visok  delež NMK in nizek delež 3-n ter visok delež 6-n maščobnih kislin), kar  daje sodobni prehrani značilno  (nezdravo) sestavo. Današnje  meso živali je tako komajda še senca tistega izpred 200 in več  let, ko so z živalmi ravnali tudi mnogo bolj  humano.


Podhranjeni  ob obilici hrane

...da je skupina zdravnikov ameriškemu  Kongresu že l.1936. predočila "alarmantno dejstvo", da človeška hrana, sadje, zelenjava in posevki, ki jih gojijo na milijonih hektarov zemljišč, ne  vsebujejo več zadostne količine mineralov, kar povzroča pri ljudeh  kronično podhranjenost,  ne glede na vnešeno količino  hrane. Ta dokument je bil vse do nedavnega nedostopen javnosti. Ker je bila  nekoč hrana bogata z minerali, se je bilo moč z njo nasititi z manjšimi  količinami. Danes človek ne more  pojesti dovolj hrane, da bi z njo dobil potrebno količino nujnih mineralov in hranljivih snovi. To je eden izmed razlogov za vse večjo debelost, ob hkratnem siromašenju teles v pogledu mineralov in  vitaminov. Slednji so za človeški metabolizam in zdravje  nenadomestljivi, vnašanje s  prehranskimi dodatki pa ni ustrezno, saj gre za kristalno in ne koloidno obliko, kakršno je telo sposobno  izkoristiti.
 
 
Uporabnost  prehranskih dodatkov

... da je problem  vitaminov v prehranskih dodatkih v njihovi  absorbciji v človeško telo. Problem je v njihovi kristalni strukturi, saj  velikost kristalnih mineralov močno  presega velikost človeške celice. V primeru uživanja  vitaminsko-mineralnih tablet se kovinski elementi in minerali ali njihove  soli v krvi absorbirajo le  8-12%, ostanek pa izločimo skozi črevesje. Tudi omotanje  mineralov v amino-kisline in proteine ne omogoči celici, da jih pogoltne  več kot 50%. Naravni  minerali, ki jih jih telo lahko vsrka iz hrane, se v njej  nahajajo v koloidni obliki  (vrsta raztopine, katere delci so več tisočkrat manjši od celice, cca 0,01  mikron). Delci mineralov imajo tu še eno pomembno lastnost: so negativno naelektreni (v nasprotju  s kristalnimi elementi), zato jih pritegne k stenam črevesja. Jod v  koloidni obliki je eden najvažnejših elementov za zdravje, toda če bi  pojedli dve ali tri zrnca prostega kristalnega joda, bi vas to lahko ubilo.

 
Pitje  vode in izločanje kalija

... da je nasvet o pitju  velikih količin vode dvorezen. Z vsakim znojenjem in uriniranjem iz telesa izločamo kalij, ki ga le težko  nadomestimo, saj hrana z njim ni ravno bogata. Kalij je  prisoten v vsaki celici in je nujen za delovanje živčnega sistema, prenos  hranljivih snovi do celic, sproščanje energije iz mišic... Uravnava  ravnovesje vode v telesu, pomaga pri obnovi tkiv, modric in poškodb,  odstranjuje kislino iz sklepov in je naravni blažilec bolečinskih  dražljajev, glavobolov in migren. Kalij je ključen element za odvajanje neprebavljenih produktov in preprečuje  zastruplnaje telesa. Telesu ga je treba vsakodnevno dovajati.  Pomanjkanje kalija povzroča artritis,  osteporozo, povišan krvni tlak, angine, možgansko in srčno kap,  dijabetes. In prav to so danas vodilne bolezni v svetu. Zakaj se o tem  molči? Takšna mala dezinformacija povzroči farmacevtskim koncernom in  medicinskim ustanovam veliko dela...
 
   
Strahovi  - povzročitelji bolezni

...strahovi so med najpomembnejšimi  povzročitelji  bolezni. Strahovi temeljijo na omejujočih, negativnih  prepričanjih z nizko vibracijo oz. frekvenco. Vsa negativna prepričanja  poškodujejo naše etrsko telo, kar seveda deluje na fizično telo. Strahovi  imajo še to posebnost, da se pogosto vrtimo v njih kot v začaranem krogu.  Tako jim radodarno poklanjamo več in več svoje življenjske energije in jih  s tem krepimo. Strahovi blokirajo  življenje v nas, nas spreminjajo v žive mrtvece. To dejanje  proti naravi ruši harmonijo z njo, zato po zakonu sledi nujna posledica.  Velja se vprašati: Ali sem pripravljen sprejeti posledice te destruktivne  energije, ki se ji zdajle prepuščam? Strah ni nekaj, čemur se z voljo ne  bi mogli upreti. Gre le za naše videnje, predstavo v našem umu, ki jo  lahko spremenimo. Koristno je vprašati se: "In kaj potem, če se zgodi tisto, česar se  bojim? Se bo svet sesul?" Takoj, ko sprevidimo, da posledice  niso tako usodne, da jih ne bi mogli preživeti, se strah prične  razkrajati.
 

Uspešnost  alternativnih metod zdravljenja

...da se večina  alternativnih  metod (zdravljenje z bioenergijo,  reiki, ...) od metod klasične medicine  ne razlikuje po drugem kot po pristopu: delujejo na energijskem  nivoju in odstranijo energijsko motnjo, a ne odpravljajo vzrokov bolezni. Ker ti ostanejo še nadalje aktivni, se bolezen ponovi. Tudi v tem primeru, tako kot pri običajnem  medicinskem pristopu, bolnik ne sodeluje in ne prispeva k spremembi  stališč, ki so bolezen priklicala. Takšna terapija ni nič boljša od metod  klasične medicine. Kadar k ozdravitvi  ne prispevamo sami (s spremembo zavesti oz. stališč), običajno  nismo naredili veliko in kličemo novo, težjo lekcijo, ki bo nova  priložnost za popravek napake. V primeru alternativnega tretmaja si  skušamo zdravje dobesedno kupiti. A takšno zdravje traja le kratek  čas.
 
 
Nevarni  mobilni telefoni

... da po zadnjih  raziskavah ura  telefonskega razgovora z mobilnim aparatomob ušesu  telo obremeni toliko kot 66.6-kratno rentgensko snemanje  pljuč. Študije mikrovalovnega  sevanja in njegovih posledic na človeško telo - posebno telo otrok, kažejo  vse bolj črno sliko.  Prihaja do resnih motenj delovanja organizma na celični  ravni, kar se odrazi v številnih boleznih - raku, debelosti,  diabetesu, alergijah, kronični utrujenosti, oslabelem sluhu in vidu...  Obolelost za rakom po svetu v zadnjem času dobiva zaskrbljujoče dimenzije.   Standardi za varno izpostavljenost mikrovalovnemu sevanju so očitno  preveč blagi; francoski minister za  zdravje je januarja 2008 svetoval, naj se otrokom ne dovoli več kot 6 minut GSM razgovorov  dnevno, ruski znanstveniki pa so otrokom pod 18 let svetovali,  naj GSM aparate uporabijo le v nujnih  primerih.  
 
   
Ustreznost  medicinskih metod

 ... da je zaupanje v ustreznost  medicinskih metodmarsikdaj vprašljiva. Njihova (ne)uspešnost je  zgovoren pokazatelj. Ali je primerno,  da sovražnika tolčeš tako, da zraven pobiješ tudi velik del lastne vojske  (ali vso)? Prav to se dogaja v primeru antibiotikov, kemoterapije, obsevanj. Pretežni  del naših farmacevtskih preparatov so strupi, nekateri zelo  močni, ki telesu naredijo veliko škodo, včasih celo večjo kot bolezen  sama. Raziskati, kakšen je medsebojen vpliv različnih zdravil, na katere  je marsikdo doživljenjsko obsojen, in kakšni so stranski pojavi  kombinacij, je praktično nemogoče. Medicina seveda ne raziskuje, kako posamezna zdravila vplivajo na subtilno  etrsko in astralno telo, ki nedvomno (z daljšim reakcijskim  časom) povratno vplivajo na fizično telo.
   

Mehaniki  za človeško telo

... da je primerjava človeškega telesa z  bencinskim motorjem zelo  zanimiva. V primeru nedelovanja  avtomobila (najpogosteje motorja) se zatečemo k mehaniku pooblaščenega servisa  proizvajalca vozila (ki avtomobil seveda pozna do podrobnosti). Ta težavo opredeli kot enega od treh  možnih tipskih problemov: kot težavo z dovodom goriva, težavo z vžigom  goriva (avtoelektrika) ali težavo s sistemom mazanja in prenosa moči. Kako pa je s tem pri mnogo bolj zapletenem in dovršenem izumu - človeku? Človek  je med drugim opremljen z vsemi potrebnimi sistemi, da se popravi sam. A  v primeru  bolezni se zatečemo k zdravniku, kar je podobno, kot bi se pri okvari avtomobila zatekli k avto  električarju; tudi ta pozna le eno plat človeške problematike:  fizično telo. Pri človeku za vsemi problemi zdravja tiči en sam vzrok -  ravnovesje ljubezen : strah  je bilo porušeno v prid slednjemu.      


Navidezna  alergija na jagode

... da so jagode čudoviti plodovi, nabiti z  antioksidanti, ki odlično čistijo kri in so bogat vir vitamina C (na enoto teže celo več kot  citrusi). Gozdne jagode imajo več fosforja kot vrtne. Vsebujejo  antocianozide, ki varujejo sklepe in hrustanec, ter salicilno kislino (sestavina aspirina). Uživanje jagod pri nekaterih povzroči neke vrste  koprivnico, kar je znamenje preobčutljivosti na beljakovino v plodovih. Te vrste pridobljena koprivnica pa ne pomeni nič drugega kot  prenaglo razstrupljanje telesa, pri katerem pridejo strupi tako hitro na površino, da povzročijo izpuščaj. V večini primerov ne gre za pravo alergijo. Koprivnica izgine, če zaužijemo krepko odvajalo in se nekaj dni izogibamo  beljakovinski hrani. Jagode lahko brez  strahu jedo tudi sladkorni bolniki, kajti jagodni sladkor (levuloza) se brez težav izloči. Pospešujejo tudi izločanje seča, zdravijo drisko, pomagajo pri jetrnih, artritisnih in revmatičnih obolenjih, zlati  žili, slabokrvnosti.

 
Diabetes  - bogat vir zaslužka farmacevtov

 ... da po nekaterih podatkih vsak drugi Američan danes trpi za eno od oblik  diabetesa- tudi debelost je ena od  prikritih oblik te bolezni, kot vemo, pa je kar tretjina Američanov  predebelih. L. 1960 je japonski zdravnik Nioti Sakarazava ugotavljal, da  se vzrok nastanka diabetesa še 30 let  po odkritju insulina niti ne poskuša zdraviti. Zdravniki  predpišejo uporabo insulina in obsodijo dijabetike, da ga uživajo do  smrti. Medicina priznava, da insulin ne  zdravi dijabetesa; znane so sicer uspešne metode zdravljenja, a jih medicina  ne uporablja. Milijoni  diabetikov tako le polnijo žepe farmacevtske industrije. Sakarazava je dejal tudi naslednje: " Prepričan sem, da bo zahodna medicina prej ali  slej priznala, de je beli rafinirani  sladkor morilec številka ena v zgodovini človeštva -  smrtonosnejši kot opij ali radioaktivni delci". Sramota je, da na  sladkarije navajamo otroke in jih tako že v rani mladosti izpostavljamo  nevarnosti, da bodo postali sladkorni  bolniki.

Zmota  o mleku, bogatem viru kalcija

 ... da je informacija o mleku- bogatem viru  kalcija, zavajajoča.  Američani popijejo več kravjega mleka  in mlečnih proizvodov kot večina ostale svetovne populacije.  Torej bi morali imeti čudovito močne kosti, kajne? Na žalost ni tako. Nedavna študija je pokazala, da imajo ameriške ženske, starejše od petdeset let, eno najvišjih stopenj pogostosti zlomov kolkov na svetu. Še več  zlomov so zabeležili v nekaterih evropskih državah in na območjih v Južnem Pacifiku (Avstralija in Nova Zelandija), kjer se povprečno zaužije še več  mleka kot v ZDA. Povezava je v tem, da  živalski proteini povzročajo zakisanost organizma. Da bi  telo nevtraliziralo to stanje, začne črpati iz kosti  kalcij, da bi povzročilo višjo stopnjo bazičnosti organizma.  Pomanjkanje kalcija v kosteh pa povzroča zlome. Povezanost med uživanjem živalskih proteinov in osteoporozo je ugotovilo kar 87 raziskav.
   

Vegetarijanstvo  in proteini

 ... da številne raziskave potrjujejo, da so  rastlinski  proteini, ki se sicer bolj počasi, a enakomerneje,  sintetizirajo v človeškem telesu, najbolj zdravi proteini. Pri uživanju  živalskih proteinov rast telesa poteka hitreje, zato naj  bi veljali za >bolj kakovostneOd kod bom dobil proteine?< Čeprav vedo, da jih  rastline vsebujejo dovolj, so nekateri prepričani, da je potrebno v enem  obroku zaužiti več različnih vrst zelenjave. A v kar ste prepričani, to je za vas resnično in deluje! Toda danes vemo, da človeški organizem skozi kompleksni  metabolični sistem, ki ima središče v jetrih, lahko pridobi vse esencialne aminokisline iz  rastlinskih virov, zato ni potrebno uživati večjih količin  rastlinskih proteinov ali natančno načrtovati sestavin pri vsakem obroku. Ali ste kdaj pomislili, zakaj bi imele rastlinojede živali - krava, koza ali konj naprednejši metabolizem kot človek?
   

Pasti  uživanja soje

 ... da vse več raziskav kaže, da  negativne strani uživanja  sojeobčutno prednjačijo pred  pozitivnimi. Govorijo o težavah s ščitnico, rakavimi  obolenji, težavami s plodnostjo in alergijah. V predelanih živilih na  zahodu uporabijo veliko obdelane soje - beljakovin in olj; ob pridelavi teh  pa se ne odstranijo sicer prisotni toksini, ki so celo rakotvorni.  Dandanes naj bi bilo okoli 80 odstotkov  soje gensko spremenjene. Največja težava je v tem, da soja vsebuje izoflavone - hormone, ki posnemajo  delovanje estrogenov. To je nevarno predvsem otrokom. Tako  malčki, ki jih hranimo zgolj z nadomestkom iz soje, dnevno zaužijejo enako  količino hormonov, kot jih vsebuje pet kontracepcijskih tabletk. Obstajajo  tudi zdravi sojini izdelki, npr. natto,  tempeh in miso - prav vsi pa so fermentirani. S fermentacijo se  namreč zmanjša vsebnost izoflavonov in toksinov v soji, nastanejo pa  naravni probiotiki, ki jih naša prebavila dodobra  izkoristijo.   
  
  
Pozabljene  lastnosti urina

 ... da je tradicionalno prepričanje, da je  urin - podobno kot blato -  odpadni produkt telesa,  zmotno. Je derivat  krvi, podobno kot limfa. Če človeku njegov urin vbrizgate v  žilo, ni nikakršnih posledic. Urin je substanca, katere vrednosti se sploh ne zavedamo. Tako  kot kri vsebuje kopico mineralov, vitaminov, protiteles, hormonov,  proteinov in energij, ki so telesu koristni. Ledvica ne delujejo kot filter temveč kot kemični  laboratorij. Voda, bistvo urina, vsebuje bogastvo dragocenih  informacij. Če vse te snovi, energije in informacije ponovno vnesemo v  telo, zagotovimo pozitivno povratno zanko, ki omogoči okrepitev in pospešitev zdravilnih  procesov. Stari narodi so se koristi pitja urina -  shivambukalpe (urinoterapije) - še kako zavedali. Z  urinom lahko hitreje  ozdravite rane (posebno opekline), izboljšate vid, lase, kožo,  preganjate prehlad in zobobol, balansirate organe... Urin je najboljše homeopatsko zdravilo,  ustvarjeno v vašem telesu prav za vas...

Rez,  odločilen v življenju

... da je ena od največjih napak v  porodnišnicah, da zdravniki otroku prezgodaj prerežejo  popkovino? Otrok se zato pogosto začne dušiti, ker še ni navajen dihati v  zunanjem okolju. Udarec po  ritki, ki naj bi novorojenčku zagotovil potrebno "vzpodbudo",  je zanj velik šok in nasilje: takoj ko pride na svet, je soočen z grobostjo. Prvi  vtis, ki ga tako ob rojstvu dobi je: življenje je grozno, nasilno, polno  strahu. V njem tiči sporočilo: Ne morem biti svoboden. Ta travma je  ena od prvih vtisov o življenju in mnoge ljudi spremlja do smrti. Večina ljudi  se je sploh ne zaveda, vendar je skrita v naši podzavesti in nam preprečuje, da bi zaživeli harmonično in srečno  življenje. Vsakič, ko se srečamo z novo situacijo v življenju,  se odzovemo podobno kot prvič: zato nas je strah, ker mislimo, da bomo spet doživeli  podobno travmatično izkušnjo kot ob rojstvu. Ne upamo si  tvegati in premakniti naprej.

Alge- naraven čudež

... da algeveljajo za  naraven čudež, ki pozdravi praktično vse- od tega, da pomaga pri  zdravljenju rakavih obolenj, pa do nižanja holesterola, krvnega pritiska,  redčenja krvi, preprečevanja bakterijskih okužb in mnogo več. Zakaj so  alge tako dobre za nas? Oceani  vsebujejo enake minerale kot človeška kri, ti pa se nahajajo tudi v živem tkivu alg. Ker so  alge organskega izvora vsebujejo naravne vitamine in minerale, v takšni obliki, kot jih  naše telo zlahka prebavi. Določene vrste alg naj bi tako vsebovale do 30-krat več mineralov kot  kopenska hrana. Algi spirulina in chlorella vsebujeta velike količine  beljakovin, esencialne aminokisline, klorofil, bogastvo vitaminov in  mineralov ter nenasičene maščobne kisline, ki delujejo varovalno na  zdravje. Posebnost Chlorelle  pyrenoidose je rastni faktor chlorellin, ki spodbuja rast in obnavljanje  celic, zavira proces staranja in pospešuje celjenje  poškodovanega tkiva. Ker krepi obrambno moč organizma, ga ščiti pred  okužbami in celo pred razvojem rakastih obolenj.

Presnova  proteinov

...da se ob presnovi  proteinov(meso, mleko in mlečni izdelki) ustvarjajotri močne kisline (žveplova, ocetna  in fosforna), ki jih ledvica ne morejo  brez škode odvesti iz telesa. Telo jih zato najprej nevtralizira, kar stori tako, da jih  veže na alkalne molekule Na, K, Ca in  Mg, ki se nahajajo v telesu, ter s tem pretvori v nevtralne  soli, ki se lahko izločijo skozi ledvica. Presnova proteinov tako ropa telo  mineralov, zato telo postaja vse bolj kislo. Gre za latentno "acidozo", ki se odraža v  celi vrsti disfunkcij in bolezni. Tudi s kalcijem bogato mleko je za telo škodljivo, saj je kalcij v njem v  strukturno neprimerni obliki, ob presnovi mlečnih proteinov pa se porabi  več kalcija kot ga telo z njim pridobi! Prav kravje mleko sodi med glavne povzročitelje  osteoporoze. Dnevna za telo koristna količina proteinov je le  40g.  

Vir: svetovni splet 


 

Komentarjev 

 
#284 scr8882u club 21:26 20-01-2020
I am sure this post has touched all the internet viewers, its
really really pleasant post on building up new
web site.
Citat
 
 
#283 live 22684 20:54 20-01-2020
Generally People doesn't need lot of your respective for very.
However, Google also analyzes where the "votes" might.

As you can imagine, sanctioned fairly time consuming process.
Citat
 
 
#282 JamesTrubs 22:03 04-01-2020
I reconcile with the author. The scheme is very much interesting. At hand the way, who wants to be introduced to you, I'm waiting for you here.
Citat
 
 
#281 download yebo casino 00:22 03-01-2020
Capcom has released the Dead Risibg 2 "Ninja Theme Pack" DLC for PC, Xbox 360, and PS3 players, which adds weapon bonuses and an innovative new
stealth mode to online game.

Never forget thqt that you simply to win in noo limit Texas
holdem poker you need lots of practice and should survive some losses when your skill gets better.
bad beats happen to everyone, it iis your option tto learn their owwn store and
grow as aan accredited poker player that will help you score the biig wins.


The register
live22: http://ali88win.com/live22.htm for Gold program makes two games available as being a free download to
Xbox LIVE Gold subscribers month to month.
Once the game is purchased and download, is actually
also yours to even if a Xbox LIVE Gold subscription expires.


HBO GO: The latest TV app for the iPad, informed me is also tied any cable donation and isn't accessible to customers every cable key.
It appears to have a good range of past and provides favorites and worked
well in my tests. The boundary is clean and uncomplicated to implementation.

The former beauty of the games for Xbox 360 system Live is that it is involving action that it's going to virtually call for inside
the game. You will feel as when you're really part of
the game and experience online game. It's
not really about playing the game but it's more like really
and experiencing the game. That's what Xbox 360 Live is.
With this kind advantageous you fully understand that more costly dealership one to have a lot of fun fidgeting with the games available
for Xbox 3.

If you are still too shy for that arena, not really try a game, for Sony Playstation Personal's Texas Hold them.
The animated characters at your table chatter and tease,
respond as indicated by the associated with difficulty
you add on the system, and will take your chips without thinking occasions.
It's not an unhealthy way to permit the rules of the overall game become so automatic that after you're
being placed in a real, live game, you won't hesitate or give away your newbie status.


Currently, the range of games that can be acquired
from current market are ports from iOS and Android operating system.

Meaning, there is a good chance that you've played these
games couldn't or another, with primary one coming shortly from Rovio in July (we
know which fowl that is).

In the end, a great deal as I would really like to
admit it, I love what we have as a starting point, but the progress is slow and uninteresting at present.
We will receiving the Must Have Games of Summer pretty soon, but alas,
none of those will break the habit of what has been plaguing Xbox on WP7.
We are only able to hope that Microsoft pulls something interesting from it's hat, and E3 may the best chance
of these.
Citat
 
 
#280 attain 09:37 17-12-2019
iya gan, silahkan .. terima kasih kunjungannya
Citat
 
 
#279 chippy van live 22 01:12 13-12-2019
Instead, yyou should carefully include your own web propperties iin your promotional email
campaign. Likewise all know like to take the excitement of participants crossing
the line.
Citat
 
 
#278 신용대출 16:40 11-11-2019
Hey! I know this is kinda off topic but I was wondering if you knew
where I could get a captcha plugin for my comment form?
I'm using the same blog platform as yours and I'm having difficulty finding one?
Thanks a lot!

Here is my site: 신용대출: http://www.xn--vk1b93jn6gy1n.com/
Citat
 
 
#277 자동차보험 14:22 03-11-2019
Just wish to say your article is as astounding. The clarity on your put up is just great and i can assume you are knowledgeable in this subject.
Fine along with your permission let me to seize your feed to keep up to date with impending post.

Thank you 1,000,000 and please continue the enjoyable work.


Also visit my web-site; 자동차보험: https://blog.naver.com/dltjfqls790/221588553922
Citat
 
 
#276 실비보험 08:21 31-10-2019
Amazing! Its really remarkable article, I have got much clear idea about from this piece of writing.


Review my website :: 실비보험: http://www.woorisonsoft.co.kr/
Citat
 
 
#275 다이렉트자동차보험 22:50 28-10-2019
Hello! I could have sworn I've visited this blog before but after going through some of the articles I realized
it's new to me. Regardless, I'm certainly pleased
I came across it and I'll be bookmarking it and checking back often!

Here is my blog post - 다이렉트자동차보험: https://blog.naver.com/anlee378/221517291198
Citat
 
 
#274 신용대출 15:35 26-10-2019
What's up friends, how is everything, and what you wish for to say
regarding this article, in my view its truly remarkable in favor of
me.

Here is my web blog 신용대출: http://www.xn--h49as4kg2m2ggbi41a29z0b635icmc.kr/
Citat
 
 
#273 소액대출 09:17 25-10-2019
I'm amazed, I have to admit. Seldom do I come across a blog that's both educative and interesting, and without a doubt, you've hit the nail on the head.
The problem is an issue that not enough men and women are speaking
intelligently about. Now i'm very happy I found this during my hunt for
something relating to this.

My website 소액대출: https://www.xn--mb0bt0iijk1bs20depavwi17a4by60j.kr/
Citat
 
 
#272 idpoker333 23:42 21-10-2019
Topik yang sangat menarik. Saya sangat berterima beri akan hal itu.

Kunjungilah idpoker333: http://hoki40.com kalau ada
waktu, terima kasih.
Citat
 
 
#271 sky casino parking 13:55 21-10-2019
When good opinion are formed they use a recommend your
crooks to their cllosed relatives and also friends.
When you continue to show her respect on consequent dates as well, she will have
a good opinion about your manners.

My webpage sky casino
parking: http:///?a%5B%5D=%3Ca+href%3Dhttps%3A%2F%2F918kiss.poker%2Fdownloads%3Esky777+apk%3C%2Fa%3E
Citat
 
 
#270 live22 apk 07:29 19-10-2019
Hear, O Israel: God, the father our God, the LORD is one.
If you ddo not know virtually any title companies your Realtor will
probably suggest body. We're seeing more discretionary caar purchases now.Stop bby my web blog ... live22 apk: https://win88.today/download-live22-android-ios/
Citat
 
 
#269 sky 777 02:07 18-10-2019
Take a great of money when you choose to go. This tour will
take approximately 2 hours depending exactly
how to long you may linger any kind of time given exibit.
Seee site for hunt times foor each age demographic.


Check out my blog post ... sky 777: https://casino-Reviewadvisor.com/what-are-real-money-online-casino-games-like-sky777-and-what-are-their-advantage/
Citat
 
 
#268 live22 download 00:25 16-10-2019
You have to doo research on particular topic, you'll be able to srart writing on the following.
Much ore require a mind game aand knowledge tto see various factors to do on page
Optimization.

Alsoo visit mmy site :: live22 download: https://kslot.app/index.php/games/live22
Citat
 
 
#267 Nora 17:35 08-10-2019
He then stopped, as if giving the viewer time to ponder.
The fireside behind him ignited and the word "Experience" faded
into the screen. It then faded by helping cover their the familiar
whistling melody which characterizes Old Spice commercials.


The the reason why everyone promises to have cars MLM advertising
opportunity, along with the reason why so many con artists choose it for their schemes, is really because the idea
of never dealing again feeds on the greediness in others.

The con artists swear you'll retire early. You'll work very little, if at all, and salary will be huge, almost ridiculous.
They deomonstrate pictures with their scr888 in fancy cars and fancy homes.
Home furniture a constant influx of money, quickly, with little effort.
Of course, this sounds too good to be true, and, often times, it is considered.


Visit to some movie - There can be no better 18th birthday gifts compared to visit to a
movie along with. This can amuse the teenager to no extent
and he could enjoy fully in an movie theatre.

To discover how far this board can bring the new Ivy Bridge Core i7-3770K we use it into the overclocking attempt.
The processor carries a default speed of or perhaps.5GHz having the following
settings, the base clock is 100MHz with a multiplier of x35 giving us a similar of a couple of.5GHz.


There's a drawback to having an abundance of experience:
arrogance and complacency. Whenever we stop seeking and exploring new chance gain fresh experiences, we stunt our
growth and limit our knowledge. We ought to always seek to increase experience; it
contributes to greater proficiency and intuitiveness, which will
make you formidable.until you are up against someone a lot
more of it's.

One belonging to the first activities that you need
to take into consideration for a classroom is the environment on their own. Isn't it heated for the
winter months? Will it get oppressively hot your
market summer? Generally if the students are comfortable, there is no way yet going
for you to become paying focus to your message, and it in all probability
won't be having very much fun with your youth ministry.


Other than all this, the Quick Plumbing has all the licenses tend to be
required additional medications it a reputed and reliable company.
It has also received quantity of of certifications that tag to be
even more promising possibly customer. You might think in which you pay more to the particular than the market but
for excellent services, there is to an extra price.
Citat
 
 
#266 918kiss game hacker 16:41 08-10-2019
Thknk about what do makes you uncomfortable? Then they won't tell the
story once or twice . It was easier to plow ahead,even if it meant
discounting my instinct.

Feel free to surf to my website :: 918kiss
game hacker: http://.skve.org/php_test.php?a%5B%5D=%3Ca+href%3Dhttps%3A%2F%2F918kiss.poker%2Fdownloads%3Escr888%3C%2Fa%3E
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali ste za to, da se ukine prisilno plačevanje RTV dajatve, ker RTV SLO dokazano ne deluje v skladu z zakoni in USTAVO RS
 
Trenutno je na strani
Prisotni 80 gostov .
AKTUALNO

 

Ljudska pobuda - peticija za sprejem Zakona OPS - Zakon za Odpravo Privilegijev Socializma (komunizma) PROSIMO PODPIŠITE!

PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Podpišite, če želite živeti v najkrajšem možnem času najkasneje pa v 10-ih letih v taki državi Sloveniji!
****************************
****************************

Sprenevedanje oblastnika in novinarke, odlika takih ljudi je, da kar jim ne ustreza preprosto ignorirajo

Kazenska prijava zoper osumljenega g. Mira Cerarja

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 25-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Začnite RAZMIŠLJATI in DELOVATI!

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Po petnajstih letih aktivnega delovanja se Gibanje OPS prvič predstavi na RTV SLO


Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Zaseben pogovor z gospodom tovarišem Borisom Štefanecom, kdo je v resnici, si boste iz te korespondence vtis ustvarili sami

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

NEZASLIŠANO: Eden od elementov podtalnega genocida nad slovenskim narodom je tudi dvojno obdavčevanje slovenskih delovnih migrantov v Avstrijo!

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

BRUTALNA TIRANIJA NAD DRŽAVLJANI REPUBLIKE SLOVENIJE, KOT BI BILI KRIMINALCI

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Voz je boljševikom ušel po bregu!

Karakterne lastnosti BOLJŠEVIKOV

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Ustavimo mučenje gospe Milene Tanko!

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

IZJAVA ZA JAVNOST

1. dan gladovne stavke+DNEVNIK nadaljevanja

Ladislav Troha o svojem "incidentu" na RTV SLO, stavkovnih zahtevah in pričakovanih novih poizkusih diskreditacij režimskih medijskih trobil in udbovskih plačancev

Kratka kronologija

ZAHTEVAMO ODGOVORNOST OD LETA 1990 DO DANES - GLADOVNA STAVKA DO UVELJAVITVE ZAHTEV LADISLAVA TROHE

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

ZBOR SLOVENSKEGA NARODA ZA OSVOBODITEV RTV SLO

Združimo vse zdrave sile v Sloveniji in naše ljudi iz tujine v KOALICIJI KARANTANIJA

Bo Slovenija vstala od mrtvih?

slovenija na kriu1.bmp - 1.60 Mb

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

PETICIJA - REKLAMACIJA ZA ZAVRNITEV PLAČEVANJA VSILJENEGA RTV PRISPEVKA

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

Kaj storiti, da pridemo Slovenci iz te blodnje v temi, razlaga prvega in drugega koraka za uresničitev VIZIJE za Slovenijo do leta 2024

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Bo Ivan Janez Janša odšel v zapor?

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

Drugačne in boljše Slovenije ne moremo graditi brez vas

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

OPS srečanje v Mariboru

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

OBRAČAMO SE NA VAS, KER VEMO, DA BOSTE RAZUMELI IN BOSTE POMAGALI, ZAUPAMO VAM IN VAS SPOŠTUJEMO

Bili smo na srečanju OPS z odločnimi Ljudmi v Luciji pri Portorožu

O dobrodelnosti na slovenskem

DELAMO ZA SLOVENIJO, NAŠO ŠIRŠO DRUŽINO, KATERE ČLANI IN ČLANICE STE TUDI VI!

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

RESNICA NAS BO OSVOBODILA! PREDLOG DELOVANJA ODLOČNIH LJUDI ZA VNOVIČNO ZDRUŽITEV SLOVENSKEGA NARODA!

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Osvoboditev, Očiščenje, Preporod Slovenije!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

Ali ti veliki Čas je prešinil srce in razum, ali stoletni tvoj strah je izginil, prevzel te pogum?

Srečanje za dogovor KAJ STORITI

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

ZAKAJ MORA UPOKOJENI ŠVICARSKI PODJETNIK DR. ČANŽEK PRI SVOJIH 85 LETIH DEŽURATI NA INTERNETU IN BLATITI VSAKOGAR, KI JE TRN V PETI UDBO-KOMUNISTIČNI NOMENKLATURI?

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

OBVESTILO IN OPRAVIČILO!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 100 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?

Konstruktivna razprava o VIZIJI za Slovenijo - HVALA, spoštovana gospa Vakar Manfreda!

KOALICIJA KARANTANIJA OPERIRA Z LAŽNIMI PODATKI PRAVIJO NEKATERI, KI SE BOJIJO, DA BI SLOVENSKI NAROD SPREGLEDAL IN ZMAGAL!

LADISLAV TROHA POJASNI KAKO SE JE UGRABIL SAM

PRIHAJA ČAS ZA TRDNO, NEOMAJNO IN ODLOČNO ALTERNATIVO VSEM OBSTOJEČIM LEVO DESNO ANGAŽIRANIM STRANKAM, KI SO V 22 LETIH DELOVANJA SPRAVILE SLOVENIJO IN SLOVENSKI NAROD V GROZLJIV POLOŽAJ

Butalci iščejo izhod iz krize

"Pravljica" o Kuri

POZIV ZA ORGANIZACIJO PREDSTAVITEV VIZIJE ZA SLOVENIJO ZA NASLEDNJE DESETLETNO OBDOBJE! 2013 - 2023

Kot smo v OPS napovedali, da bodo plonkali: Predsednik Pahor sklical prvo konferenco Slovenija 2030

Nov poizkus diskreditacije iz obupa, lakaji uničevalcev Slovenije pisarijo ostudne pamflete

Posvet na temo 90. člena Ustave Republike Slovenije pri Predsedniku Državnega Zbora, 3.04.2013

ZOPET NEZASLIŠANA MEDIJSKA CENZURA, CELO, KO GRE ZA SPREMINJANJE SLOVENSKE USTAVE

FB lustracija, diskreditacije,...kaj sledi??!

VIZIJA ZA SLOVENIJO 2014 - 2024

korak 1 - 27.paril.jpg - 50.40 Kb

KORAK ŠTEVILKA 1 ZA URESNIČITEV VIZIJE ZA SLOVENIJO ZA OBDOBJE 2014 - 2024


KORAK ŠTEVILKA 2 - KADROVSKA PRENOVA SLOVENSKE DRUŽBE

VIZIJA ZA SLOVENIJO 2014 - 2024, KORAK ZA URESNIČITEV ŠT. 2 - DODATNA ARGUMENTACIJA IN OPIS


KORAK ŠTEVILKA 3 - POSTAVITEV PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE, ONEMOGOČANJE PRAVIH TATOV, VRAČANJE POKRADNEGA, ODPRAVA KRIVIC


KORAK ŠTEVILKA 4 - UVEDBA VSE BOLJ NEPOSREDNE DEMOKRACIJE - VLADAVINE LJUDSTVA


korak t. 5.jpg - 30.37 Kb

KORAK ŠTEVILKA 5 - ZAGON VSEH INTELEKTUALNIH IN GOSPODARSKIH POTENCIALOV, RAZCVET SLOVENSKEGA GOSPODARSTVA

KORAK ŠTEVILKA 6 - PREHRANSKA, VODOOSKRBNA IN ENERGIJSKA SAMOZADOSTNOST IN ČISTEJŠE OKOLJE

KORAK ŠTEVILKA 7 - DUHOVNI, ETIČNI IN MORALNI PREPOROD SLOVENSKE DRUŽBE

opslogo.jpg - 5.00 Kb

cirk1.jpg - 3.18 Kb

Z nakupom izjemno zanimive knjige za razumevanje sedanjosti, pomagate delovanju Gibanja OPS

Intervju Ladislava Trohe za internetni kanal "ZDAJ PA DOST!"

V samo sedmih minutah gospod dr. Dužević iz sosednje Hrvaške razloži pošteno in iz srca kaj je njihova težava

ŠOKANTNO!!! Pa dober tek!

ČAST, SPOMIN, ČLOVEK

Novinarska profesionalnost

Demonstracije ljudi se obračajo zoper tiste, ki so jih podpihnili in usmerjali za svoje interese

KOALICIJA KARANTANIJA ZA ZMAGO NA PARLAMENTARNIH VOLITVAH

OPS dobil odgovor iz EU Parlamenta

Nismo (še) objavili vsega, kar se tiče ŠKANDALA na Državni volilni komisiji!!!

Zakaj ljudje vse bolj množično pristopajo v OPS?

Kaj pa zdaj, gospe in gospodje?

Napačen odgovor gospoda tovariša DR. Gregorja Viranta, predsednika DZ RS

Vloga za sestanek z Predsednikom Državnega zbora RS - Čakamo odgovor

KRIMINALISTI "SLOVENSKE POLICIJE" NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI S SKORAJ 14 DNEVNO ZAMUDO!

KAMORKOLI SE OZREŠ, JE UDBA POVSOD!

Zdaj vas bodo strički iz ozadja zavrgli kot obrabljen kos garderobe!

Pred našimi očmi se dogaja NOVA udbofašistoidna prevara!

NEZASLIŠAN ŠKANDAL NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI RS! VPRAŠLJIVI VSI REZULTATI VOLITEV IN REFERENDUMOV DO SEDAJ?

Stare igralce je treba umakniti, nastaviti pa mlade-"nove obraze", a sistem bo šel naprej svojo pot kot do sedaj...?

Zavodi za kulturo, turizem in šport ter podobne institucije...

Gibanje OPS dobilo ODLOČBO za nadzor dela Državne volilne komisije

UDBA - SDV - MONTIRANI SODNI PROCESI, KI SO PRAKSA ZOPER OPOREČNIKE ŠE DANES!

Vlado RS nove revolucionarne tehnologije za izboljšanje kakovosti življenja ne zanimajo

Posega v Ustavo RS kar se tiče 90. člena ne bomo dovolili


Neuspešen civilni nadzor Državne volilne komisije

Kaj nam preostane drugega, kot prezir, ignoranca in bojkot njihovih iger?

Sporočilo vsem, ki mislite, da ste svobodni

Spodbujanje podjetništva in samozaposlovanja v Sloveniji

Radio LASER iz Slovenj gradca podira slovenski medijski zid

Liberalna anatomija

STEČAJNA HOBOTNICA SODNIKOV IN SODELAVCEV Z IMENI IN PRIIMKI

Slovenija v gospodarski blokadi in vsebinsko konkretni izhodi za takojšen razvoj

Hočemo, zmoremo, znamo...Očistiti in Preporoditi Slovenijo!

Posnetka s tiskovne konference Gibanja OPS, ki so jo vsi osrednji mediji IGNORIRALI

Vabilo na tiskovno konferenco OPS, ki so ga vsi povabljeni medij, urednice, uredniki, novinarke, novinarji IGNORIRALI

Obvestilo in opozorilo za slovensko javnost

VSAKA PODOBNOST Z DOGAJANEM V ZDA S SLOVENIJO JE ZGOLJ NAKLJUČNA, MAR RES?

SE SPLOH ZAVEDATE KAJ POMENI OBLASTNIŠKI POSEG V 90. ČLEN USTAVE?

REFLEKSIJA OB PRVOMAJSKIH PRAZNIKIH

VLAK NOROSTI

V SLOVENIJI SMO SOOČENI Z MAFIJSKO OBLASTNIŠKO STRUKTURO

ČAS JE ZA DRUGAČNO REPUBLIKO!

Združevanje znanstvenikov/raziskovalcev v javnem sektorju kot nuja za rešitev nakopičenih problemov javnih raziskovalnih in visokošolskih zavodov

NAJPREJ USTAVIMO UNIČEVANJE SLOVENIJE IN SLOVENSKEGA NARODA! POTEM PA NAREDIMO KAR SMO DOLŽNI NAREDITI ZA POZITIVEN PREPOROD SLOVENIJE!

JAVNI POZIV PREDSEDNIKU VLADE IN RKC

Zadeva, ko je državljan te države za 124,38 € dolga izgubil svoj dom, še zdaleč ni zaključena

Slovenija je še vedno TOTALITARNA KOMUNISTIČNA država s politično policijo, ki zganja tiranijo nad svojimi državljani!!!

Odprto pismo evropskim in slovenskim demokratom

Kučan-kebab-bosanski lonac... in pohabljena nacija

Od predsednika nove slovenske Vlade RC Ivana Janeza Janše povsem upravičeno pričakujemo in zahtevamo

Koga čakate? Odrešitelje? To ste lahko samo vi, sami sebi in v pomoč celotni družbi

Pa jo imamo, novo staro vlado Ivana Janeza Janše

Zakaj v Sloveniji nismo izvedli LUSTRACIJE

Kdo bo nadziral kakovost naše hrane, vode,zraka,...?