Virusov, ki bi skakali iz človeka na človeka NI! NE OBSTAJAJO!

DOVOLJ LAŽI, MASKE DOL!

PREVARA VIROLOGIJE IN CEPIV - ZAKAJ KORONA VIRUS NI NALEZLJIV!

Izvirna študija z navedenimi viri za raziskovanje

V nadaljevanju pa prevod, ki morda potrebuje popravke. Če kdo obvlada strokovne zdravstvene izraze, prosimo za pomoč, da prevede tekst in pošlje na naš naslov urejeno različico na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .

Objavljeno na reddit.com, nekje v sredini marca 2020

Ta objava gre čisto v bistvo virologije in cepljenja samega in v to, na čemer cepljenja slonijo – celotna virologija in znanost cepiv je predvidena na eni stvari – da so virusi »nalezljivi agenti«, ki povzročajo bolezni. Brez te teorije cepiva ne bi bila »efektivna« oz. ne bi delovala v glavah ljudi. Brez virusne teorije bi se cepiva sesula kot hiša iz kart. Pokazal bom psevdoznanost za teorijami, ki podpirajo virologijo, in velike težave z njo.

Najprej, virusi niso živi organizmi ali živi mikrobi. Nimajo respiratornega sistema, nimajo jedra in nimajo prebavnega sistema. Virusi niso živi in so nenalezljivi. Strah pred Korona virusom, na primer, je popolnoma neupravičen.

Pozabite vse, kar ste mislili, da veste o virusih in bakteriji – lagali so vam.

- Znanost o virologiji temelji na preučevanju virusov, vendar resnični posnetki virusne aktivnosti ne obstajajo, razen za nedavno objavljene kratke posnetke virusa HIV (2018), ki kažejo le 20% procesa teorije virusov. Takšni posnetki so zgolj 3D animacija in modeli.

Znanstvena enciklopedija navaja, da so bili virusi pridobljeni za eksperimentiranje z izredno močnimi centrifugami, ki jih je treba posebej izdelati. Virusi so tako majhni, da povprečno merijo približno 0,1 mikrona za tipičen virus.

Opazovanje virusov je že samo po sebi prepovedano

Virusi so opazovani v celičnih strukturah v okoljih petrijevk.
Celične strukture so gojene v kontroliranih pogojih izven njihovega naravnega okolja, kjer celice umetno vzdržujejo s toksičnimi tekočinami in škodijo celični aktivnosti. V tako sterilnem okolju celice ne morejo uporabiti celotne palete svojih običajnih načinov čiščenja kot bi jih uporabile v človeškem telesu.

Ti procesi so:

- Fagocitoza (in vsi njeni procesi)
- Bakterijski
- Glivični
- Parazitski
- Virusni

V procesih fagocitoze se celični odpadki, odmrlo in odmirajoče tkivo absorbirajo in zavržejo za izločitev iz telesa. To so bakterije, ki v prvi vrsti izvajajo ta postopek predvsem kot odstranjevalke. Glivice in paraziti so »poklicani«, če je potrebno, v posebnih primerih in v tem procesu v majhnih količinah kot pomoč vsem drugim procesom. Vsi ti procesi so živi, medtem ko virusi niso živi. V takem umetnem okolju, kjer vzdržujejo celice žive, a ne zdrave, v serumih, celice degenerirajo, in njihovi »virusni vratarji« postanejo vidni. Virusi se ne razmnožujejo sami od sebe. Ko se jih doda v petrijevke, ki vzdržujejo celično življenje, se ne pojavijo dodatne beljakovinske strukture. Šele ko so dodane celice, se množijo virusne beljakovinske strukture.

Vendar je to zato, ker petrijevke niso primerno ali zdravo okolje za celice, nastanejo virusni odpadki. Celice namreč morajo proizvajati viruse, da se v tako toksičnem okolju očistijo, saj ne morejo v popolnosti izkoristiti svojega čistilnega procesa, kakršen bi se dogajal v telesu. Pokazal bom, zakaj.

Opomba: Virusi so potrebni za razgradnjo odmrlih in odmirajočih tkiv, kadar je tkivo tako strupeno, da se živi mikrobi ne morejo prehraniti in uničiti tega tkiva, odpadkov in celičnih naplavin, ne da bi bili zastrupljeni do smrti.

Kdaj bi virusna aktivnost postala vidna?

Kot rečeno, virusi se pridružijo tem procesom v majhnih količinah. Vendar postanejo vidni, ko so vsi drugi množično onemogočeni zaradi:

- toksičnosti okolja
- onesnaženja
- kemičnega vdora
- slabega zraka
- slabe vode
- slabe hrane
- prehranskega primanjkljaja
- napačne kombinacije ali izbire hrane
- medicinskega zdravljenja kot so antibiotiki in zdravila.

Ko ima telo visoko stopnjo toksičnosti, se bakterije, ki se hranijo s to mrtvo strupeno snovjo in tkivom, zastrupijo do smrti. Kadar je telo na takšni točki sistemske toksičnosti, ko se je raven bakterij in vseh živih mikrobov v telesu zaradi zgoraj navedenih razlogov zmanjšala ali izničila, bo telo poklicalo na pomoč viruse, da se bodo telesu pomagali očistiti. Kadar telo ne more uporabiti blažjih metod kot je prehlad (ponavadi bakterijski), uporabi pomoč neživih proteinskih topil, poznanih kot virusi. Pokazal bom, zakaj je to edini logični odgovor.

Virusi pomagajo uporabiti in razgraditi snovi v majhne delce, ki se izločijo skozi sluznico, kožo ali črevesje. Celice proizvajajo viruse, ko so tkiva tako toksična, da fagociti, paraziti, bakterije in glive ne morejo pomagati pri čiščenju, obnovi in regeneraciji tkiv ter tekočin. Znanost napačno, nekorektno brez dokazov, navaja, da virusi izvirajo izven telesa, nato »ugrabijo« RNA ali DNK celice in se nato razmnožujejo, medtem ko napadejo celice brez razlikovanja. Če bi bilo to res, bi se virusi neskončno razmnoževali in sčasoma napadli vse zdrave celice, vendar tega ne storijo. Vemo, da protitelesa, vrsta belih krvnih celic, uravnavajo viruse. Nobenih video dokazov ni o tem, kako virusi ugrabijo celice, razen 3D upodabljanja in animacij, ki temeljijo na teoriji.

Resnično ustvarjanje virusov (poenostavljen pogled)

Od leve proti desni in navzdol
Skica 1: Proteini, ki že obstajajo v celici gostiteljici, vstopijo v jedro, kjer celica proizvede virus.
Skica 2: Virus je proizveden v celici gostiteljici. Virus se nato sprosti iz jedra in lahko zapusti celico.
Skica 3: Virus se replicira na enak način kot prvotno.
Skica 4: Nastanejo novi virusni delci in se sprostijo v medcelično tekočino. Celica, ki med procesom ni odmrla, nadaljuje s proizvodnjo novega virusa.

Zgornja ilustracija prikazuje poenostavljene korake nastanka virusa. Znanost lažno trdi, da se virusi razmnožujejo. V resnici je celica tista, ki proizvaja virus. Opazite, kako virus proizvede zdrava celica, a je virus ne uniči. RNA in / ali DNK daje gostiteljska celica za raztapljanje posebnih snovi v telesu. Če ne bi bilo tako, bi virus uničil celico, ki je virus ustvarila, vendar virus je ne uniči. Virus se izloči, poškoduje del celice, ne uniči pa ga v celoti. Celica se nato lahko pravočasno obnovi. Celice so kot enota za čiščenje sebe in okolice, tako da lahko uspeva nova celična aktivnost. Večje virusne aktivnosti so v telesu prisotne, kadar telo zaradi sistemske zastrupljenosti tkiv ne more uporabiti blažjih metod mikrobnega razstrupljanja za čiščenje tkiv, ki zastrupljajo žive mikrobe.

Koraki za ustvarjanje virusa:

V delovanje se sprožijo virusni proteini, ki so del vsakega genoma živega telesa, ki določa, katero vrsto beljakovin bo ustvarila celica.

V jedro celice vstopijo virusni proteini, ki obstajajo v celici. Virusi se proizvajajo v celotni obliki znotraj celice in zaporedno / kodirano prek direktiv o gostitelju RNA / DNK.

Virus zapusti jedro in se zadrži v celici, dokler ne zapusti celice.

Virus je izločen iz celice, poškoduje del celice, a je ne uniči.

Virusi se spreminjajo vsakih 72 ur. Razmnoževanje virusa se nadaljuje in vsakih 72 ur se prvi sev izčrpa, celice pa nato izdelajo povsem nov niz virusov, da nadaljujejo delo prejšnjega, dokler postopek ni končan.

Kako se virusi proizvajajo - resnični procesi virusa

Virusi ne okužijo zdravih stabilnih celic. Raztapljajo mrtve in razpadajoče celice ter tkiva, raztapljajo pa jih tako, da lahko uspeva nova celična aktivnost. Dobra analogija: muhe se pojavljajo na mrtvi materiji, vendar niso vzrok za mrtvo snov. So čistilci, ki razgrajujejo mrtvo snov. Na ta način v telesu delujejo enako natančno virusi in bakterije. Brez čistilcev na Zemlji za čiščenje odpadkov bi Zemljin zrak postal strupen.

Enaki procesi se izvajajo v telesu na mikroskopski makro ravni. Znanost pravi nasprotno od tistega, kar nam narekuje resničnost skozi lastno opazovanje narave. To je nemogoče, ker so naša telesa mikrokozmosi za način delovanja narave zunaj naših teles. Domnevamo, da je nasprotno od tega v nasprotju z našo opazljivo naravo in je neumno.

Kot rečeno, ko se normalne »vratarjeve« funkcije telesa zaradi sistemske zastrupljenosti na splošno zmanjšajo ali celo onemogočijo, se celice ne morejo več vzdrževati. Rdeče krvne celice se združijo kot celotna enota, da se rešijo in se zavežejo, da se očistijo s proizvodnjo beljakovinskih konstrukcij (virusi), ki razstavijo in razgradijo mrtve ter umirajoče celice, celične odpadke, tkiva in tuje odpadke.

Celice proizvajajo viruse v celotni obliki celično. V tem postopku virusi nastanejo neposredno v celici z uporabo obstoječih virusnih beljakovin v celici in genomu in jih gostiteljska celica vgradi / kodira z RNA in / ali DNK. Celica izloči virus, ki ga prek tega kodiranja (protitelesa), ki nadzira procese virusa, uravnavajo bele krvne celice. To omogoča pravilno nadzorovanje in reguliranje virusne aktivnosti.

Dejstva o virusih:

 Virusi ne morejo priti skozi kožo ali oči. Takšni vektorji ne delujejo, ker sluznica in imunski sistem zavržeta majhne količine tujih beljakovin, kot so virusi.

 Virusi ne morejo skozi rane, ker krvavimo navzven, ne navznoter.

 Virusi ne obstajajo zunaj okolja petrijevk ali živega telesa.

 Virusi ne morejo delovati brez gostiteljske celice, ki jih izdeluje in kodira, in ne morejo se replicirati brez gostiteljske celice.

 Virusi ne 'okužijo' ali 'napadejo' celic. V prvi vrsti niso živi. Virusi skoraj nikoli ne raztopijo živega tkiva, razen v posebnih okoliščinah kot so polio (otroška paraliza) in degenerativne bolezni živčnega sistema, kjer je prisotna toksičnost zaradi kovin.

 Glavna funkcija virusov je razgradnja mrtve snovi.

 Celice proizvajajo različne virusne seve, odvisno od stanja vpletenega tkiva.

 Človeškemu telesu je značilnih 320.000 sevov virusov in vsaka celica vsebuje sestavine virusnih beljakovin za proizvodnjo vsakega seva, ko telo to zahteva.

 Virusi se prek RNA / DNK sekvencirajo / kodirajo, da razgradijo specifično odmrlo tkivo in odpadke. Virusi so zelo specifične strukture beljakovin.

 Kašljanje, kihanje in pljuvanje ni vektor za prenos virusov. Slina in sluznica razgradi vse take delce. Tudi koža ni vektor, ker virusi ne morejo prestopiti mrtvih plasti kože.

 Edini način za pridobitev virusa zunaj naravnih sredstev je z neposredno injekcijo (cepivo) ali transfuzijo krvi pacienta, ki ima virus. Vendar pa telo v takih primerih injicirano analizira le kot tuje tkivo, ki ga je treba izločiti. Ker virus ni izviral znotraj telesnega gostitelja, to telo ne ve, kdaj bo virus aktiven, niti nima ključa, da bi ga dekodiral (RNA ali DNK, ki ga kodira celica) in ne more najti časa njegova dejavnost. Kot tak se analizira kot tuja snov, ki jo je treba izločiti. Proteinska topila (virusi) so izdelana z različno jakostjo, da te odpadke zavržejo, če jih živi mikrobi ne morejo odpraviti.

 Virusi so posledica notranje zastrupljenosti, ki jo povzroča okolje. Virusi so ciklični pri živalih. Virusi se prehranjujejo z odpadnimi proizvodi v krvi in tkivu. Skozi vse leto, po letnih časih in podnebnih / temperaturnih spremembah, bo telo izločilo množične količine toksinov v kri za odstranjevanje. Nekateri od teh strupov so po naravi tako strupeni, kot so živo srebro, formaldehid in drugi kemični stranski proizvodi, da se živi mikrobi ne morejo z njimi prehraniti in jih izločati, ne da bi propadli.

Nežive beljakovine nato proizvede vsaka celica na ustreznem mestu telesa, kjer je to čiščenje potrebno. Te strupene snovi virusi razstavijo in razgradijo, tako da jih telo lahko izloči in obnovi homeostazo.  Edini način, da se virusi uporabljajo kot biološko orožje, je prek injekcije. Možno je, da so takšni umetni virusni sevi vključeni v običajna obstoječa cepiva, kar pa ne bi smelo biti izključeno kot možnost, vendar, kot je bilo že navedeno, virusni sevi zunaj telesa niso prepoznani. Vendar človeško ustvarjene substance, ki se injicirajo, so lahko ustvarjene zato, da izzovejo ekstremne reakcije v ljudeh preko različnih stopenj sterilizacije tkiv in dodatkov.

 Virusi ne morejo preko živali na človeka. Človek ne more razviti živalske gripe (A), ker virusi niso nalezljivi (B). Namreč živalska RNA / DNK ni združljiva s človeško RNA / DNK. Edini način, kako lahko živalsko tkivo opazimo v krvi, je z injiciranjem živalskih tkiv, ki se prebijejo v kri in obidejo prebavni trakt. Šele takrat se bo v telesu pojavilo prašičje tkivo ali ptičje tkivo ali kakršno koli takšno živalsko tkivo. Kadar človek uživa meso, se ta pretvori v človeško tkivo. Človeške celice ne morejo proizvajati živalskih celic ali virusov. Če razvijemo viruse, so to človeški virusi. Tudi če živalski virusi "ugrabijo" človeške celice, človeške celice ne morejo proizvajati
živalskih virusov.

Tu bom prikazal pomembne razlike med tistim, kar je danes močno sprejeto v mainstream znanosti, ki je znano kot "teorija zarodka/seva", in teorijo Antoine-a Béchamp-a 'Teorijo terena':

Teorija klica/seva in Teorija terena

Razpredelnica g. Seun-a Ayoade-a. The Differences Between Germ Theory & Terrain Theory, JOJ Nurse Health Care. 2017; 4(2): 555631.

Koronavirus je respiratorni virus, ki ga proizvajajo celice v pljučih in dihalih, da se očistijo sistemske zastrupljenosti.

Tak prehladni virus se pojavi in deluje na naslednji način:

 Coronavirus MERS-CoV (2019-nCoV) je vrsta akutnega respiratornega sindroma (SARS) z blagimi, gripi podobnimi simptomi. SARS povzroča človeško povzročena onesnaženost okolja > Kemično strupene snovi se usedejo na površino pljuč in v z zrakom napolnjene vrečke v pljučih (alveole), kjer jih živi mikrobi zaradi toksičnosti ne morejo odstraniti ali raztopiti > Celice v dihalnem sistemu proizvedejo posebne nežive strukture beljakovin (virusi), da razstavijo in razgradijo te snovi v pljučih > To rezultira v blagi gripi podobne simptome, vključno s kašljem in vročino, kar sproži proces čiščenja in zdravljenja. Kašelj prinaša kri in hranila v dihala. Simptomi, povezani z njihovo odstranitvijo, so tisto, kar se pojavi med SARS.

Takšne strupene snovi v zraku povzročajo: gorenje plastike, formaldehid in tovarniško onesnažen zrak, ki zajema širok spekter zelo strupenih stranskih produktov. Starejši posamezniki z že oslabljenim imunskim sistemom so nagnjeni k naprednejšemu razstrupljanju virusov dihal in bodo povzročili večino smrti. Ta bolezen se lahko pojavi med milijoni ljudi zaradi gostega prebivalstva, kot je Kitajska, ki vsak dan diha takšen zrak. To ne pomeni, da je nalezljivo - ni.

Štirje glavni koraki za nastanek koronavirusa:

- Kemično strupene snovi iz zraka se vdihavajo v pljuča in dihala.

- Strupeni delci pristanejo na površini pljuč in v vrečkah, napolnjenih s tekočino (alveole), kjer jih živi mikrobi zaradi svoje strupenosti in narave ne morejo razgraditi ali raztopiti.

- Nato celice v dihalnem sistemu proizvajajo specifične strukture neživih beljakovin (virus), da te snovi razstavijo in razgradijo v pljučih.

- Običajno se pojavijo blagi gripi, vključno s kašljem in vročino, ki sprožijo proces čiščenja in zdravljenja.


Naslednje slike prikazujejo spremembe ravni onesnaženosti v preteklem mesecu, kar soupada s padcem števila virusnih primerov:

 Satelitske slike kažejo drastične padce onesnaženja v zadnjem mesecu v Wuhanu. Zlahka opazite, kako močno onesnaževanje je bilo v Wuhanu in preostali Kitajski.

Zakaj virusi nastanejo v telesu (povzetek):

Kot smo že omenili, so procesi fagocitoze, glivični, parazitski in bakterijski procesi, ki so vsi živi mikrobi, odgovorni za potrošnjo in odstranjevanje odmrlih celic, celičnih odpadkov in tujih naplavin. Ko pa je tkivo tako strupeno, da se ti živi mikrobi ne morejo hraniti s temi snovmi in izločati teh snovi, ne da bi jih zastrupile do smrti, se celice zarodijo, da se očistijo, na način, da izdelajo specifična neživa topila, znana kot virusi, ki te snovi razgradijo in razstavijo na delce. Vse to se izloči skozi kožo, sluznice in črevesje.

Virusi zapustijo celico in poškodujejo le del celice, a je ne uničijo. Ko izstopijo iz celice, jih uravnavajo protitelesa belih krvnih celic, da raztopijo specifična tkiva in naplavine, potrebne za obnovo relativne homeostaze. Virusi ne uničijo celice, v kateri se razmnožujejo, vendar znanost navaja, da okužijo druge celice in da uničujejo druge celice nepopisno, kar nima dokazov in nima logičnega smisla. Takšna teorija je očitno neresnična, ker bi takrat virusi brez vzroka napadali vsako živo celico in vsakokrat ubili telo, vendar se to ne zgodi. Virusi v skoraj vseh okoliščinah raztapljajo mrtve in umirajoče odpadke.

Edini primer, ko se zdi, da virus lahko napada živo tkivo, je, ko se kovine vgradijo v tkivo, na primer otroška paraliza, ko se virusi morajo spraviti na območja hrbtenice in očistiti tkivo. Ker je kovine težko odstraniti iz telesa, je naravno, da virusi razgradijo živo tkivo, da odstranijo te kovine, kar daje iluzijo, da virus nekako deluje proti telesu. V resnici virus poskuša zdraviti sistemsko zastrupljenost telesa in ga pozdraviti. Kovine se nabirajo v telesu iz številnih različnih virov, med katerimi so tudi DODATKI V CEPIVIH.

Zaključek:

Druge razlage o tem, kako se človeško telo vzdržuje, NI. Je edini logični odgovor. Resnico je znanost skrivala že skoraj 200 let, vendar jo je že zdavnaj v 1800-ih razkril znanstvenik kot je Antoine Béchamp, ki je v lastnih poskusih dokumentiral, da so virusi odvisni od okolja, nežive snovi, ki razgrajujejo odpadne snovi, prihajajo od znotraj, ne od zunaj. Virusi niso nič drugega kot beljakovine, ki očistijo.

Enako velja za raka. Rak je še en način, kako se telo poskuša ozdraviti, in sicer s prekrivanjem mrtvih celic v tumorju, katerega telo ne more pravilno odstraniti, da bi pozneje razpadel in bi očistilo te celice iz telesa. Telo je čudežno in najde načine za zdravljenje, ne glede na okoliščine. V času težav ima načine za kratko usmerjanje in
bližnjice. Žalostno je, da je sodobna znanost toliko zmedla svoje razmišljanje glede lastnih teles in tega, kako deluje, da ne ustvarja ničesar drugega kot strah in paniko, medtem ko žanje ogromne količine denarja za oblast oz. farmacijo.

Takšen strah povzroča nezaupanje v lastna telesa in samo naravo, zaradi česar se zdi, da smo nemočni; da je zunaj našega nadzora in samo zdravstvena ustanova nas lahko reši, preden to lahko naredimo sami. Kako lahko tistim, ki imajo moč, koristi takšen kaos? Raziščite to misel. Ta zmeda je privedla do "izbruha" koronavirusa in do rezultirajočega strahu in kaosa, ki obdaja to proizvedeno in razpihnjeno dogajanje. Ta virus se uporablja za določanje policijskih zakonov in ukrepov po vsem svetu, povečal pa se bo le, če se večina ne bo prebudila od laži, ki obkrožajo naravo virusov in bolezni.

Viri:

 The Poisoned Needle: Suppressed Facts About Vaccination, 1956, by Eleanor McBean M.D., N.D.(shows the many dangers of vaccinations, manipulated statistics throughout history, how polio arose, and the nature of virus and disease.)

 Béchamp Or Pasteur? A Lost Chapter in the History of Biology by E. Douglas Hume, 1923

 The Blood and Its Third Element by Antoine Béchamp, 1912

 Immunization: The Reality Behind the Myth, by Walene James, 1942 (discusses Béchamp's 'Terrain Theory' of bacteria and viruses.)

 The Dream & Lie of Louis Pasteur, R.B. Pearson, 1942 (First published in 1942 under the title 'Pasteur Plagiarist Imposter!-the Germ Theory Exploded'. Shows that Louis Pasteur plagiarized and distorted the work of professor Antoine Béchamp. The author propounds the viewpoint that bacteria in the body are a result, not a cause of disease, that vaccinations are harmful or at best, ineffective, and that Pasteur did not realize the consequences of the vaccines he and his followers created.)

"The microbe is nothing. The terrain is everything"; — Claude Bernard 1813-1878 (widely regarded to be the father of modern physiology).

“The primary cause of disease is in us, always in us” — Professor Pierre Antoine Bechamp, 1883.

ŠE SLOVENSKA ŠTUDIJA, DA BO VSE SAMO ŠE BOLJ RAZJASNJENO!

S klikom na sliko zgoraj si preberite celotno študio

"Resne bolezni so posledica stanj, v katerih skušajo mikrobi razgrajevati in odstranjevati najtežje strupe; rakotvorne razpadne produkte presnove, težke kovine (npr. aluminij, živo srebro, svinec), toksične ostanke cepiv in zdravil, strupe iz zraka, izlužene strupe iz plastične posode, kozmetike, oblačil, čistil, pohištvene kemikalije, strupe iz otroških igrač, talnih oblog idr.. Naučeni smo, da se teh snovi ne bojimo pretirano, so pač del našega potrošniškega vsakdanjika. Bojimo pa se mikrobov, katerih naloga je, da te snovi odstranijo iz telesa."

"Morda bomo v bližnji prihodnosti odkrili, kar znanost počasi že domneva: da so virusi v resnici sestavni del razgradnega procesa, ki ga sprožijo celice same, da bi se očistile in obnovile dedni material."

"V primerih, ko imunski mehanizmi ne delujejo dobro, ali ko ni na voljo dovolj naravnih hranil, ali ko blokiramo simptome (denimo zbijamo vročino), bolezen pogosto ubere napačno pot. Težave naraščajo, bolezen se ponavlja, postane kronična. Resnično zdravljenje je tisto, pri katerem preobremenjeno telo z boleznijo odstrani odpadke in strupe ter ob podpori naravne polnovredne prehrane tvori nove celice, ki nadomestijo poškodovana in odmrla tkiva. Kadar telo v času bolezni ne more učinkovito odstranjevati strupov in tvoriti novih celic (zaradi prehranskih pomanjkanj, zavrtega imunskega sistema, dodatnega vnosa strupov iz zdravil, zaradi fizične ali psihične travme), zdravljenje ne uspe. Mogoči so zapleti in v skrajnem primeru smrt."

VIR: Naravnaimunost.siEkipa OPS 

 

 

 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali razumete, da je corona plan-demija največji zločin zoper človeštvo
 
Trenutno je na strani
Prisotni 201 gostov .
AKTUALNO

Naša NOVA spletna stran

Prosimo, če pogledate še na našo Facebook stran, ker je vedno kaj novega

OSVOBODILNI PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Tako se je začelo: Pandemija KORONAVIRUS -VIRUSNI MARKETING!

CORONA PREVARA ŠE ENKRAT RAZKRINKANA - NAČRT ZA POHOD V LJUBLJANO 5.11.2020

HOČEMO BITI INFORMIRANI!

Boste po tem razkritju medijske prevare še vedno razmišljali, da bi 5. novembra ostali doma?

Fašistična tiranija se že izvaja,revščina trka na vrata,JE TO NAŠA NOVA NORMALNOST,SLOVENCI?

SLOVENCI, ZDAJ NAŠA SODBA SE PIŠE, ZAPIŠIMO JO SAMI! ZDAJ ALI NIKOLI!

Slovenija na razpotju, ena pot
vodi v svetlo prihodnost, druga v pogubo!

Zažvižgala je gospa Sabina Senčar, dr. medicine, VSA ČAST!

OPOZORILO ČLOVEŠTVU!

Priče smo najhujši tiraniji po drugi svetovni vojni!

PSIHOLOŠKA VOJAŠKA OPERACIJA COVID19 - ob široki medijski propagandi se izvaja še načrtovana druga faza po scenariju EVENT201 že od oktobra 2019

REŠITEV JE SAMO ENA, SKUPAJ STOPITI IN IZVESTI ISLANDSKI MODEL OSVOBAJANJA!

Hlapci svetovne in slovenske masonerije vam bodo s policijo vdirali v vaše domove!

Upamo, drage Slovenke in Slovenci, da vam bo to, kar pravijo različni zdravniki sveta, združeni v World Doctors Alliance, dalo misliti!

Kaj pa sklep in pravni pouk, gospoda pravniki v Državnem zboru?

JA, PRETIRAVALI SMO, je izjavil glavni uradni nemški medij ARD...

GREMO, SLOVENIJA, NA POT, KI VODI V SVETLO PRIHODNOST!

Najpomembnejši video na planetu ZEMLJA zdaj!

PLES V MASKAH - ALI KAKO UBITI RESNICO?

Odgovor je tukaj! Kaj naj storimo Slovenci, da vsi zmagamo!

Dr. Uroš Dobnikar: COVID 19: Javni poziv zdravnikom in Zdravniški zbornici Slovenije

Poziv tožilcem in vidnim drugim oblastnikom, ki sodelujejo pri zločinu zoper človeštvo!


Dr. Reiner Füllmich: "CORONA škandal je zagotovo največji zločin zoper človeštvo."

26 LET OPTIMUMA, TOKRAT V ČASU ORGANIZIRANE PLANDEMIJE COVID-19

CORONA VIRUS NI NAJVEČJA LAŽ V ZGODOVINI ČLOVEŠTVA, JE LE OTROK MATERE VSEH LAŽI!

Poziv Vladi Janeza Janše Gospod Gregor Knafelc, dr.dent. medicine, si na Medicinski fakulteti ni pustil oprati možganov

DESET ZAPOVEDI — tokrat iz ZDA

Ne nasedajte novi kontrolirani opoziciji in ne bojujte se s sodržavljani, ki nosijo ali ne nosijo mask, ker mafija želi, da se pobijete med seboj!

SLOVENCI UMORJENI BOSTE!

Zakaj nas zastrupljajo z wi-fi in nevrotoksini, DR. DIETRICH KLINGHARDT

Naravna znanost o zdravju je bila tema na zborovanju ZA ŽIVLJENJE in OOPS

Teste in aparate KOVID 19 je svetovna mafija distribuirala že leta 2018!

Je to vaša nova fašistična normalnost, gospa tovorišica Simona Kustec?

POZOR, POZOR TO VELJA TUDI ZA SLOVENIJO, ZDRAVNIK OPOZARJA

David Icke pove, kar mora izvedeti svet!


Črni oblaki se zgrinjajo nad staroselski evropski slovenski narod! Se bliža bankrot in razkosanje?

KRIMINAL NA KRIMINAL, PANDEMIJA KORONA KRIMINALA!

Narod, DOPUSTOV JE KONEC, tudi v Sloveniji so hlapci domače in svetovne masonerije že začeli zaostrovati!

MASKERADA in SOCIALNO DISTANCIRANJE

UGASNIMO TELEVIZORJE IN DELUJMO PO SVOJI VESTI!

Sloveniji vladajo HLAPCI slovenske in svetovne MAFIJE!


Španski zdravnik brez dlake na jeziku o SVETOVNI KORONA PREVARI!


640 zdravnikov trdi, da je KOVID 19 SVETOVNA PREVARA! (VIDEO in prevod v SLO jezik)

Predsednik Belorusije odločno zoper NWO, razkril vsote podkupnine, če bi igral igro KORONA PLANDEMIJA

Dokumentarni film o KORONA PREVARI na največji angleški internetni medijski platformi LONDON REAL

Je WHO hotela podkupiti beloruskega predsednika Lukašenka z 92 milijoni USD?

Ponovno smo pisali vodstvu RTV SLO in prejeli smo odgovor!

Kdaj torej pridemo, glavna urednica Televizije SLO, gospa Manica Janežič Ambrožič?

Zastrašujoča RESNICA, razkrita s strani enega od nekdanjih vodilnih v VODAFONE-u

Potrebujete Slovenci še dokazov iz sveta, da prihaja POGROM NAD VAS IN VAŠE OTROKE?

RTV SLO: Tomo Križnar, "NEKAJ JE ZADAJ ZA KORONA VIRUSOM"

V Ameriki se je že začelo, otroci zbolevajo za nepoznanimi boleznimi!

Aplikacija "OSTANI ZDRAV", še ena prevara za uvedbo popolnega nadzora!

Kaj šele prihaja v novih cepivih "proti" KORONA "VIRUSU"!?

Avstralija ječi pod tiranijo fašističnh državnih organov. To čaka tudi Slovenijo!

TO BO POVZROČILO CEPLJENJE-ČIPIRANJE - POVRATKA NAZAJ NI!

Ker jim ni uspelo z EBOLO, skušajo doseči popolno kontrolo nad ljudstvom s KORONO!

Nemci so odvrgli maske, pravijo, da je za njih KORONA PREVARA KONČANA!

V Nemčiji vstalo preko 1.2 milijona ljudi!

Bill Gates: "Cepiti je treba celotno svetovno populacijo!"

Erdoganov cilj je "VELIKA TURČIJA"!

Kje so slovenski duhovniki, v službi vatikanske RKC, ki so menda zavezani širiti RESNICO?

Gripa sovražnica ali naša prijateljica?

Vloga Ministrstvu za zdravje za vpogled v obdukcijske izvide umrlih zaradi bolezni KOVID 19

(VIDEO) Predstavniki Gibanja OPS s predstavniki Slovenske ljudske stranke (SLS)

Čipirali so živali, zdaj smo na vrsti ljudje!

Ubijalski RESPIRATORJI nas stanejo preko 15 milijonov evrov!

Zakaj morate nositi "ZAŠČITNE" maske?

Naša nova članica, gospa profesorica Monika Maku sporoča oblastnikom

Kako je mogoče, da domala vse vlade in mediji lažejo o KORONA pandemiji?

Od samega začetka govorimo, kaj je v ozadju KORONA prevare, že jeseni na voljo 400 milijonov doz cepiv zoper COVID-19

Predsednik Vlade Ivan Janez Janša se je znova zlagal

Šokantno, kako je Rockefeller mafija maja 2010 objavila svoj načrt poteka epidemije

Ivan Janez Janša dvojni tajni agent UDBE in nemške BND?

CEPIVO SMRTI ZA LAŽNO PANDEMIJO KORONA PLAN-DEMIJO!

Razlaga resničnega pomena "KOVID 19"

Zelo zanimive informacije o zaroti zoper človeštvo KORONA PLAN-DEMIJI

Novinarji imajo po Ustavi in zakonu dolžnost posredovati javnosti informacije javnega značaja!

Vseslovenski zbor Osveščenih Prebivalcev Slovenije je na ZBOROVANJU ZA Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije sprejel VIZIJO ZA SLOVENIJO 2030 in Osvobodilni Program narodne enotnosti ZA OOPS

Prijava suma storitve kaznivih dejanj v zvezi z razglasitvijo in ukrepi KORONA PLAN-DEMIJE

UPOR ZOPER ČIPIRANJE IN 5G JE NAŠA PRAVICA IN DOLŽNOST!

KAKO GLOBOKO SEŽE CENZURA V SLOVENSKEM PROSTORU

NEMŠKI ZDRAVNIKI RAZKRINKAJO KORONA PLANDEMIJO PREVARO!

Poziv policistom, vojakom, gasilcem, novinarjem, odvetnikom, poslancem in zdravnikom!

"ZAŠČITNE" MASKE VOJNIH DOBIČKARJEV

Virusov, ki bi skakali iz človeka na človeka NI! NE OBSTAJAJO!

Da bo še bolj jasna svetovna prevara PLAN-DEMIJA KORONA NORIJA!

Javno OPOZORILO IN POZIV vodstvu RTV SLOVENIJA!

Ugledna podjetnica transportnega podjetja zaradi OBLASTNIŠKE NOROSTI KORONA PLAN-DEMIJA, NAREDILA SAMOMOR!

POSLEDNJE PISMO IN PRITOŽBA (PRO)PADAJOČIM OBLASTNIKOM - ORGANIZIRANI KRIMINALNI ZDRUŽBI!

"Žvižgač" Gale fake kot korona plan-demija, enako kolesarski kvazi protestniki

KONEC JE, MASKE SO PADLE - RDEČI VIRUS KOVID 19 JE RAZKRINKAN

Pozabili so ugasniti mikrofon in spet je RESNICA prišla na dan, KORONA PLAN-DEMIJA je svetovna prevara!

Poziv miličnikom in vojakom!

IZVRŠEN DRŽAVNI UDAR IN NAPOVED VOJNE NEPRIVILEGIRANIM LJUDEM!

Strupi v cepivih v Italiji, predstavitev italijanskih strokovnjakov

VKLOPI RAZUM, še ena potrditev SVETOVNE PREVARE!

Dovolj je vaših laži, prevar, zvijač, manipulacij in ropanja narodovega denarja!

Še ena potrditev, da je KOVID 19 PLAN-DEMIJA svetovna prevara!

Tako nas hočejo ČIPIRATI (cepiti), nas imeti na povodcu in nas ubijati!

Ugrabljena RTV SLO zahtevala umik našega videa z YOUTOOBE-a!

"NOVI" KORONA VIRUS, je brez najmanjšega dvoma, zločin nad človeštvom!

Kacinu ušlo v mikrofon, ko bo narod dokončno spregledal bo pa njemu in še komu ušlo
tudi v hlače!

Slovenci, ki nasedate KORONA VIRUS MARKETINGU pazite se, kmalu bodo ukazali obvezno cepljenje

Bill Gates o tisoče milijardah USD, ki jih je vložil v fake teste za KORONO in za razvoj cepiva

Brutalna CENZURA UGRABLJENE RTV SLO, mag. Karin Rižner

EPIDEMIJE KORONA VIRUSA NI: Trdi nemški dr. med. Claus Köhnlein

Janša že 30 let naklada o nujnosti LUSTRACIJE!

Zgodba tvojega suženjstva Pamet PREPOVEDANA! Možen bo tudi državni udar!

Pozdravljeni v Sloveniji KORONA NOROSTI!

Odstopite Predsednik Sami, ker LAŽETE!

"MODI" - SARS Originalni nemški dokument o scenariju KORONA virusa

Hud zdrs RTV SLO, RESNICA je ušla na dan!

Kje ste slovenski intelektualci, profesorji, docenti, doktorji, zdravniki, ali ste vsi padli v histerijo medijskega marketinga
korona norosti?

Dr. Lidija Gajski - KORONA HISTERIJA JE PREVARA!

12 uglednih svetovnih strokovnjakov o CoVid - 19 PANIKI

Nalijmo si čiste vode, KORONA VIRUS je največja
prevara človeštva!

Smrtonosni virus pohlep in corona virus

Vse več pametnih ljudi meni, da gre pri KORONAVIRUSU za novi nateg stoletja!

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 29-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

O dobrodelnosti na slovenskem

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 200 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?