Akcije OPS Neenakost pred zakonom Pred Državnim zborom Republike Slovenije se zbiramo oškodovanci tiranijskega režima. Gospa Olah iz Lucije bo šla iz svojega stanovanja samo mrtva!

Pred Državnim zborom Republike Slovenije se zbiramo oškodovanci tiranijskega režima. Gospa Olah iz Lucije bo šla iz svojega stanovanja samo mrtva!

ČE JE TUDI VAM DOVOLJ, ČE STE TUDI VI DOŽIVELI KRIVICO, JO DOŽIVLJATE ALI JO ČUTITE, KER JO DOŽIVLJAJO DRUGI, PRIDITE, DA SI SKUPAJ IZBORIMO PRAVICO IN ŽIVLJENJE, KER TO, KAR VEČINA DOŽIVLJA V TEJ DRŽAVI, JE ŽIVOTARJENJE ALI UMIRANJE NA OBROKE!

Gospo Zlatko Olah, njeno hčerko in dva otroka (5 in 9 let) hočejo deložirati 22. aprila kljub temu, da je pošteno vrnila že skoraj vse dolgove. Ti so nastali, ker so ji škodoželjni ljudje, ko je poslovala s štirimi lokali na obali, na vse načine nagajali, da je poslovanje upadlo in so nastali dolgovi za cca 40.000 EUR. Njena hči je s pridnim delom pomagala, da je poplačala že skoraj vse, zapletlo se je, ko je državno podjetje Petrol d.d. zlonamerno, ne da bi počakalo še malo, da vrne še, kar je ostalo dolga do njih (2.800,00 EUR), sprožilo izvršbo preko sodišča v Piranu, to pa je namesto da bi prodalo na dražbi (če že) od sodišča ocenjeno 17.000,00 EUR vredno garažo, prodalo kar oboje. Stanovanje in garažo skupaj, kar je še ena v nizu škodljivih sodb in izvršb v IMENU LJUDSTVA RS, ko ljudje izgubljajo svoja edina bivališča in postajajo brezdomci zaradi bagatelnega dolga do celo državnih podjetij, katerih lastniki smo vsi državljani.

Zgodila se je najprej ena "napaka" očitno motivirane sodnice gospe Tine Benčič, da odvzame preprostim ljudem njihovo edino bivališče, ker ni hotela na predlog odvetnika gospe Olah, naj proda 17.000,00 EUR vredno garažo. Če bi jo na dražbi prodala samo za 1/3 ocenjene sodniške vrednosti, bi se teh 2.800,00 EUR poplačalo. Podala je odgovor, da se upniki s tem izvršilnim sredstvom ne strinjajo, kot da bi samo upniki odločali, kaj naj se proda, da bo njihov dolg poplačan.

Nikakor, saj o tem lahko odloča samo sodišče, ki mora po uradni dolžnosti paziti, da se ne krši 15. člen Ustave RS, ki govori o sorazmernosti in nesorazmernosti, saj dolg 2.800,00 EUR ni v sorazmerju s 155.000,00 EUR vrednim stanovanjem in garažo, ki sta bila prodana na dražbi za okoli 80.000,00 EUR, da bi se s tem poravnal. Sodišče je bilo dolžno paziti po uradni dolžnosti, da dolžnico ne spravi v brezizhoden položaj in bi moralo izvršilna sredstva izvajati postopno od manjšega k večjemu, česar pa kljub predlogu odvetnika gospe Olah ni storilo, ko je predlagal, naj proda garažo oz. parkirni boks, ki pripada stanovanju pri stanovanjskem bloku.

Druga huda nepredstavljiva "napaka" sodišča oz. sodnice Tine Benčič je bila, da je uspel odvetnik dvakrat odložiti dražbo, ker je dolžnica uspela dobiti denar in je poplačala del dolga. Tudi tretjič mu je uspelo, ko je bilo samo še 2.800 EUR dolga in je sodnica ga. Benčič izdala sklep o preložitvi dražbe, ki pa jo je kljub izdanemu sklepu o preložitvi čez nekaj dni (kljub preloženemu roku) izvedla predčasno dražbo ne da bi o tem obvestila dolžnico in njenega odvetnika.

Gre za sum korupcije, saj naj bi bila sodničin oče in brat, lastnika turistične agencije na obali, povezana s kupcem iz Trebnjega, ki je kupil stanovanje in garažo na črni dražbi za 79.000,00 EUR (sodniško ocenjena vrednost 155.500,00 EUR), ki naj bi ga skupaj priredili za oddajanje turistom.

Poglejte, kaj je povedala gospa Olah v videoposnetku. Med drugim tudi to, da jo bodo iz stanovanja lahko deložirali samo mrtvo. Naj ponovimo, ne gre za to, da bo streho nad glavo izgubila samo gospa Olah, brez edinega bivališča bosta ostala tudi dva otroka, vnuka gospe Olah, stara 5 in 9 let ter njena hči, ki je samohranilka. In to zaradi 2.800,00 dolga državnemu podjetju Petrol d.d., ki ni (moglo) hotelo gospe omogočiti odlog plačila ali pa ga razdeliti na več obrokov, ker je videlo, da je večino dolga pošteno vrnila.

V stalni podpori je njena sestra gospa Magdalena Olah, ki je ogorčena, razočarana in ne more verjeti, da se to sploh lahko dogaja. Poglejte, kaj je povedala tudi o tem, kako čuti svoj položaj kot Romkinja. Pravi, da živimo Hitlerjeve sanje.

V neomajno podporo za dosego pravice gospe Olah se je nesebično pridružil njihov sosed. Gospod, ki ne prenese krivice, predvsem, če so udeleženi otroci, ki naj bi 22. tega meseca končali na cesti, vas povabi, da se združimo in končamo take in podobne primere tiranije nad navadnimi ljudmi.

Vsa čast gre gospodu Blažu Ždrnji, ki je brez dlake na jeziku povedal v našo kamero svoje grenke izkušnje s to isto o, gospo Tino Benčič, ki je brezrbrižno spravila ob njihov edini dom družino gospe Olah z malimi otroki. Kaj tako nepojmljivega si naj ogledajo vsi sodniki in pravosodni funkcionarji, da bodo morda razumeli, da imajo v svojih vrstah kolege, ki si naziva sodnik sploh ne zaslužijo. Gospod Ždrnja je vidno pretresen, razžaljen in prizadet, ker se nad njim znašajo, ga šikanirajo s podporo gospe Tine Benćič. Gospa Olah jo je prijavila policiji, ker je nanjo kričala v sodni dvorani in jo iz nje nagnala, a policija ni odreagirala, kljub temu, da je gospa Olah dobila policijski zapisnik o prijavi kaznivega dejanja. Vzemite si malce časa in prisluhnite izpovedi gospoda Ždrnje.

OD PONEDELJKA, 18. APRILA OD 11.55 URE NAPREJ, VAS VABIMO ŠE VSE OSTALE ŽRTVE KRIVOSODNEGA REŽIMA, DA PRIDETE PRED DRŽAVNI ZBOR RS POD OSREDNJO ZASTAVO NA TRGU REPUBLIKE v LUBLANI, DA SE ZDRUŽIMO IN SE BOMO VSAK DAN ZDRUŽEVALI VSI, KI SMO ŽRTVE TAKE ALI DRUGAČNE TIRANIJE NAD NAMI. PRIDITE IN POVABITE TUDI VSE ŽRTVE REVŠČINE, KAJTI, KDOR NIMA V TEJ DRŽAVI MINIMALNO VSAJ 597,00 EUR OSEBNEGA NETO PRIHODKA, JE SOCIALNO IZKLJUČEN ČLOVEK. TO PA POMENI GROBO KRŠENJE 2. ČLENA USTAVE, KI VSAKOMUR JAMČI SOCIALNO VKLJUČENOST, KI SE, KAR SE TIČE FINANC, ZAČNE, KO IMATE NAD 597,00 EUR DOHODKA NA OSEBO.

LJUDJE, NA TISOČE NAS JE ŽRTEV SLOVENSKE OBLASTNIŠKE TIRANIJE, A DOKLER SE SAM POSAMEZNO BORI, GA NEDEMOKRATIČEN REŽIM, KI JE DEMOKRATIČEN SAMO NA PAPIRJU, MELJE IN UNIČUJE. SKUPAJ, ZDRUŽENI IN NEOMAJNI, DA DOSEŽEMO SVOBODO, OČIŠČENJE IN PREPOROD SLOVENIJE PA BOMO TO DOSEGLI. ZATO VAM NE SME BITI ŠKODA ČASA, OPUSTITE ZDAJ POSAMIČEN BOJ, SKRB SAMO ZA SVOJE PRAVICE. ZDRUŽENI BOMO TUDI VAŠ PROBLEM ZAGOTOVO IN HITRO REŠILI, KO BOMO DOSEGALI SISTEMATIČNO ODPRAVO KRIVC.

VSEM OSTALIM, KI MISLITE, DA KRIVIC NE DOŽIVLJATE, PA SPOROČAMO, DA SMO VSI ENO TELO, ČE BOLI V TEM TELESU EN UD ALI EN NAJMANJŠI DELČEK TELESA, TRPI CELO TELO. ZATO VEDITE, TUDI VI STE DEL TEGA TELESA, KI VAS BO BOLEČINA DRUGIH DELOV ZAGOTOVO DOSEGLA, ČE NE BOSTE POMAGALI, DA NEHA BOLETI TISTEGA, KI GA ŽE BOLI, IN BOLEČINA JE V MNOGIH LJUDEH. NE DOPUSTIMO, DA SE RAZŠIRI BOLEČINA NA CELO TELO, TUDI NA VAS.

NE DOPUSTIMO, DA ZARADI OČITNE KORUPCIJE IN NAMERNEGA UNIČEVANJA DRUŽINE OLAH S POVEZAVAMI PETROL d.d. - sodnica in turistična agencija ter slamnati kupec iz Trebnjega, IZGUBI SVOJE EDINO BIVALIŠČE, ZA KATEREGA JE GOSPA OLAH GARALA DOMA IN V TUJINI CELO ŽIVLJENJE, ONA, NJENA HČI SAMOHRANILKA IN NJUNA OTROKA IN VNUKA, KI STA KOMAJ DOBRO ZAČELA ŽIVETI V TEJ ZAVOŽENI SLOVENIJI, SAJ IMATA KOMAJ 5 IN 9 LET. TEGA SI NIHČE NE ZASLUŽI IN TO SMO DOLŽNI PREPREČITI.

SE VIDIMO V LUBLANI V PONEDELJEK IN NASLEDNJE DNI!

Ekipa OPS

SKUPINA OZ. DOGODEK

  

 

Komentarjev 

 
#3 Čebivedel 18:02 15-04-2016
Katera vlada,država,so dišče,kralj,kra ljica,materbožj a,kristus,alah, buda in še kaj so vas uspeli prepričati,da so več vredni od ostalih ljudi? Univerzalna resnica je samo ena in in ta pravi,da smo vsi ljudje tega sveta suvereni(tj.enakopravni)
Zato moramo prevzeti odgovornost za svoja dejanja
ampak resnično odgovornost!A nebojte se ljudje kar
se seje to se žanje in prišel je čas za žetev.
Žalostno je da se še večina državljanov ne obnaša nič boljše kot dojenček,ki čaka,da se ga nahrani.A uprašanje je:kaj boš storil ti,ki si v službi nadrejenih,ko boš ugotovil da izvršuješ neetične in nemoralne in predvsem napačne naloge,ki so ti bile naložene???A pazi kaj se odločiš,ker človek že po naravi ve kaj je moralno in prav.Zato nosiš sam posledice svojih dejanj in ne tvoj nadrejeni,ki nebo čutil posledic.Pazi za koliko boš dušo prodal,kajti kaj ti bo ves denar sveta,ko ostaneš brez duše.A to ti nebo povedal tvoj nadrejeni,ker je prezaposlen z igranjem vloge boga.Čas je da se odločiš in prevzameš odgovornost in rečeš negrem se te umazane igre in stopiš ven iz svojega navidezno udobnega balončka,kajti ko te bodo izrabili do konca bodo tudi tebe zavrgli kot smet.Ne boj se ostati brez službe neboš umrl od lakote in pravtako ne sprejemaj napačnih odločitev.To ti pravim iz lastnih izkušenj človeka,ki se že 30 let bori za preživetje izven sistema...
Citat
 
 
#2 sangrilapusa 14:29 15-04-2016
[youtube]sramot a, predsednik vlade Cerar je pred volitvami dejal da se primer Vaskrsić iz Litije ne sme več zgoditi. Pravnik Cerar nič niste storili. Lahko bi se malo zgledovali po svojem starejšem fer play športniku. V napačno smer greste saj že ime ministrstvo za pravosodje kaže da gre za omejeno pravo in še seveda inštitucija sodišča. Manjka v nazivih pravičnost npr ministrstvo za pravičnost in pravo. Celo v Italiji kjer imajo zloglasne kriminalne združbe že desetletja,nazi vajo inštitucijo pallazzo della giustizzia ali palača pravičnosti ali resnice. Vi pa imate sodišča seveda brez ljudskih porotnikov in sodite ter uničujete življenja ljudi kot je družina Olah iz Lucije kjer živijo mama in hčerka samohranilka z 5 in 9 letnima otrokoma - zbogom pamet. Prosim ljudstvo da najde v arhivih tv posnetek kjer pravnik zdajšnje vlade Cerar pravi da se primer Vaskršić ne bi smel zgoditi. SRAMOTA, PA ŠE KAKO SE DOGAJAJO KRIVICE , VI PRAVNIKI KI IMATE SEDAJ OBLAST PA ŠE VEDNO TO DOPUŠČATE , SRAMOTA [/youtube]
Citat
 
 
#1 sangrilapusa 22:51 14-04-2016
sramota,predsed nik vlade cerar je pred volitvami dejal da se zadeva vaskirič iz litije ne sme več zgoditi. pravnik cerar nic niste storili. lahko bi se malo zgledovali po svojem starejsem fer play športniku. v napačno smer greste saj že ime ministrstvo za pravosodje kaže da gre za omejeno pravo in pa seveda inštitucija sodišča. manjka v nazivih pravičnost npr ministrstvo za pravičnost in pravo. celo v italiji kjer imajo zloglasne kriminalne združbe že desetletja ,so se potrudili in dali ime zgradbam pallazzo della giustizzia ali palača pravičnosti ali resnice. vi pa imate sodišča seveda brez ljudskih porotnikov in sodite in uničujete življenja ljudi kot družina Olah iz Lucije kjer živijo mama in hćerka samohranilka z 4 in 9 letnima otrokoma. zbogom pamet. prosim ljudstvo da najde v arhivih tv posnetek predvolilne kampanje kjer pravniki zdajšnje vlade zatrjujejo da se zadeva Vaskršič iz Litije ne sme več zgoditi. SRAMOTA, PA ŠE KAKO SE DOGAJAJO KRIVICE
Citat
 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali ste za to, da se ukine prisilno plačevanje RTV dajatve, ker RTV SLO dokazano ne deluje v skladu z zakoni in USTAVO RS
 
Trenutno je na strani
Prisotni 97 gostov .
AKTUALNO

 

Ljudska pobuda - peticija za sprejem Zakona OPS - Zakon za Odpravo Privilegijev Socializma (komunizma) PROSIMO PODPIŠITE!

PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Podpišite, če želite živeti v najkrajšem možnem času najkasneje pa v 10-ih letih v taki državi Sloveniji!
****************************
****************************

Sprenevedanje oblastnika in novinarke, odlika takih ljudi je, da kar jim ne ustreza preprosto ignorirajo

Kazenska prijava zoper osumljenega g. Mira Cerarja

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 25-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Začnite RAZMIŠLJATI in DELOVATI!

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Po petnajstih letih aktivnega delovanja se Gibanje OPS prvič predstavi na RTV SLO


Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Zaseben pogovor z gospodom tovarišem Borisom Štefanecom, kdo je v resnici, si boste iz te korespondence vtis ustvarili sami

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

NEZASLIŠANO: Eden od elementov podtalnega genocida nad slovenskim narodom je tudi dvojno obdavčevanje slovenskih delovnih migrantov v Avstrijo!

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

BRUTALNA TIRANIJA NAD DRŽAVLJANI REPUBLIKE SLOVENIJE, KOT BI BILI KRIMINALCI

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Voz je boljševikom ušel po bregu!

Karakterne lastnosti BOLJŠEVIKOV

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Ustavimo mučenje gospe Milene Tanko!

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

IZJAVA ZA JAVNOST

1. dan gladovne stavke+DNEVNIK nadaljevanja

Ladislav Troha o svojem "incidentu" na RTV SLO, stavkovnih zahtevah in pričakovanih novih poizkusih diskreditacij režimskih medijskih trobil in udbovskih plačancev

Kratka kronologija

ZAHTEVAMO ODGOVORNOST OD LETA 1990 DO DANES - GLADOVNA STAVKA DO UVELJAVITVE ZAHTEV LADISLAVA TROHE

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

ZBOR SLOVENSKEGA NARODA ZA OSVOBODITEV RTV SLO

Združimo vse zdrave sile v Sloveniji in naše ljudi iz tujine v KOALICIJI KARANTANIJA

Bo Slovenija vstala od mrtvih?

slovenija na kriu1.bmp - 1.60 Mb

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

PETICIJA - REKLAMACIJA ZA ZAVRNITEV PLAČEVANJA VSILJENEGA RTV PRISPEVKA

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

Kaj storiti, da pridemo Slovenci iz te blodnje v temi, razlaga prvega in drugega koraka za uresničitev VIZIJE za Slovenijo do leta 2024

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Bo Ivan Janez Janša odšel v zapor?

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

Drugačne in boljše Slovenije ne moremo graditi brez vas

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

OPS srečanje v Mariboru

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

OBRAČAMO SE NA VAS, KER VEMO, DA BOSTE RAZUMELI IN BOSTE POMAGALI, ZAUPAMO VAM IN VAS SPOŠTUJEMO

Bili smo na srečanju OPS z odločnimi Ljudmi v Luciji pri Portorožu

O dobrodelnosti na slovenskem

DELAMO ZA SLOVENIJO, NAŠO ŠIRŠO DRUŽINO, KATERE ČLANI IN ČLANICE STE TUDI VI!

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

RESNICA NAS BO OSVOBODILA! PREDLOG DELOVANJA ODLOČNIH LJUDI ZA VNOVIČNO ZDRUŽITEV SLOVENSKEGA NARODA!

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Osvoboditev, Očiščenje, Preporod Slovenije!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

Ali ti veliki Čas je prešinil srce in razum, ali stoletni tvoj strah je izginil, prevzel te pogum?

Srečanje za dogovor KAJ STORITI

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

ZAKAJ MORA UPOKOJENI ŠVICARSKI PODJETNIK DR. ČANŽEK PRI SVOJIH 85 LETIH DEŽURATI NA INTERNETU IN BLATITI VSAKOGAR, KI JE TRN V PETI UDBO-KOMUNISTIČNI NOMENKLATURI?

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

OBVESTILO IN OPRAVIČILO!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 100 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?

Konstruktivna razprava o VIZIJI za Slovenijo - HVALA, spoštovana gospa Vakar Manfreda!

KOALICIJA KARANTANIJA OPERIRA Z LAŽNIMI PODATKI PRAVIJO NEKATERI, KI SE BOJIJO, DA BI SLOVENSKI NAROD SPREGLEDAL IN ZMAGAL!

LADISLAV TROHA POJASNI KAKO SE JE UGRABIL SAM

PRIHAJA ČAS ZA TRDNO, NEOMAJNO IN ODLOČNO ALTERNATIVO VSEM OBSTOJEČIM LEVO DESNO ANGAŽIRANIM STRANKAM, KI SO V 22 LETIH DELOVANJA SPRAVILE SLOVENIJO IN SLOVENSKI NAROD V GROZLJIV POLOŽAJ

Butalci iščejo izhod iz krize

"Pravljica" o Kuri

POZIV ZA ORGANIZACIJO PREDSTAVITEV VIZIJE ZA SLOVENIJO ZA NASLEDNJE DESETLETNO OBDOBJE! 2013 - 2023

Kot smo v OPS napovedali, da bodo plonkali: Predsednik Pahor sklical prvo konferenco Slovenija 2030

Nov poizkus diskreditacije iz obupa, lakaji uničevalcev Slovenije pisarijo ostudne pamflete

Posvet na temo 90. člena Ustave Republike Slovenije pri Predsedniku Državnega Zbora, 3.04.2013

ZOPET NEZASLIŠANA MEDIJSKA CENZURA, CELO, KO GRE ZA SPREMINJANJE SLOVENSKE USTAVE

FB lustracija, diskreditacije,...kaj sledi??!

VIZIJA ZA SLOVENIJO 2014 - 2024

korak 1 - 27.paril.jpg - 50.40 Kb

KORAK ŠTEVILKA 1 ZA URESNIČITEV VIZIJE ZA SLOVENIJO ZA OBDOBJE 2014 - 2024


KORAK ŠTEVILKA 2 - KADROVSKA PRENOVA SLOVENSKE DRUŽBE

VIZIJA ZA SLOVENIJO 2014 - 2024, KORAK ZA URESNIČITEV ŠT. 2 - DODATNA ARGUMENTACIJA IN OPIS


KORAK ŠTEVILKA 3 - POSTAVITEV PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE, ONEMOGOČANJE PRAVIH TATOV, VRAČANJE POKRADNEGA, ODPRAVA KRIVIC


KORAK ŠTEVILKA 4 - UVEDBA VSE BOLJ NEPOSREDNE DEMOKRACIJE - VLADAVINE LJUDSTVA


korak t. 5.jpg - 30.37 Kb

KORAK ŠTEVILKA 5 - ZAGON VSEH INTELEKTUALNIH IN GOSPODARSKIH POTENCIALOV, RAZCVET SLOVENSKEGA GOSPODARSTVA

KORAK ŠTEVILKA 6 - PREHRANSKA, VODOOSKRBNA IN ENERGIJSKA SAMOZADOSTNOST IN ČISTEJŠE OKOLJE

KORAK ŠTEVILKA 7 - DUHOVNI, ETIČNI IN MORALNI PREPOROD SLOVENSKE DRUŽBE

opslogo.jpg - 5.00 Kb

cirk1.jpg - 3.18 Kb

Z nakupom izjemno zanimive knjige za razumevanje sedanjosti, pomagate delovanju Gibanja OPS

Intervju Ladislava Trohe za internetni kanal "ZDAJ PA DOST!"

V samo sedmih minutah gospod dr. Dužević iz sosednje Hrvaške razloži pošteno in iz srca kaj je njihova težava

ŠOKANTNO!!! Pa dober tek!

ČAST, SPOMIN, ČLOVEK

Novinarska profesionalnost

Demonstracije ljudi se obračajo zoper tiste, ki so jih podpihnili in usmerjali za svoje interese

KOALICIJA KARANTANIJA ZA ZMAGO NA PARLAMENTARNIH VOLITVAH

OPS dobil odgovor iz EU Parlamenta

Nismo (še) objavili vsega, kar se tiče ŠKANDALA na Državni volilni komisiji!!!

Zakaj ljudje vse bolj množično pristopajo v OPS?

Kaj pa zdaj, gospe in gospodje?

Napačen odgovor gospoda tovariša DR. Gregorja Viranta, predsednika DZ RS

Vloga za sestanek z Predsednikom Državnega zbora RS - Čakamo odgovor

KRIMINALISTI "SLOVENSKE POLICIJE" NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI S SKORAJ 14 DNEVNO ZAMUDO!

KAMORKOLI SE OZREŠ, JE UDBA POVSOD!

Zdaj vas bodo strički iz ozadja zavrgli kot obrabljen kos garderobe!

Pred našimi očmi se dogaja NOVA udbofašistoidna prevara!

NEZASLIŠAN ŠKANDAL NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI RS! VPRAŠLJIVI VSI REZULTATI VOLITEV IN REFERENDUMOV DO SEDAJ?

Stare igralce je treba umakniti, nastaviti pa mlade-"nove obraze", a sistem bo šel naprej svojo pot kot do sedaj...?

Zavodi za kulturo, turizem in šport ter podobne institucije...

Gibanje OPS dobilo ODLOČBO za nadzor dela Državne volilne komisije

UDBA - SDV - MONTIRANI SODNI PROCESI, KI SO PRAKSA ZOPER OPOREČNIKE ŠE DANES!

Vlado RS nove revolucionarne tehnologije za izboljšanje kakovosti življenja ne zanimajo

Posega v Ustavo RS kar se tiče 90. člena ne bomo dovolili


Neuspešen civilni nadzor Državne volilne komisije

Kaj nam preostane drugega, kot prezir, ignoranca in bojkot njihovih iger?

Sporočilo vsem, ki mislite, da ste svobodni

Spodbujanje podjetništva in samozaposlovanja v Sloveniji

Radio LASER iz Slovenj gradca podira slovenski medijski zid

Liberalna anatomija

STEČAJNA HOBOTNICA SODNIKOV IN SODELAVCEV Z IMENI IN PRIIMKI

Slovenija v gospodarski blokadi in vsebinsko konkretni izhodi za takojšen razvoj

Hočemo, zmoremo, znamo...Očistiti in Preporoditi Slovenijo!

Posnetka s tiskovne konference Gibanja OPS, ki so jo vsi osrednji mediji IGNORIRALI

Vabilo na tiskovno konferenco OPS, ki so ga vsi povabljeni medij, urednice, uredniki, novinarke, novinarji IGNORIRALI

Obvestilo in opozorilo za slovensko javnost

VSAKA PODOBNOST Z DOGAJANEM V ZDA S SLOVENIJO JE ZGOLJ NAKLJUČNA, MAR RES?

SE SPLOH ZAVEDATE KAJ POMENI OBLASTNIŠKI POSEG V 90. ČLEN USTAVE?

REFLEKSIJA OB PRVOMAJSKIH PRAZNIKIH

VLAK NOROSTI

V SLOVENIJI SMO SOOČENI Z MAFIJSKO OBLASTNIŠKO STRUKTURO

ČAS JE ZA DRUGAČNO REPUBLIKO!

Združevanje znanstvenikov/raziskovalcev v javnem sektorju kot nuja za rešitev nakopičenih problemov javnih raziskovalnih in visokošolskih zavodov

NAJPREJ USTAVIMO UNIČEVANJE SLOVENIJE IN SLOVENSKEGA NARODA! POTEM PA NAREDIMO KAR SMO DOLŽNI NAREDITI ZA POZITIVEN PREPOROD SLOVENIJE!

JAVNI POZIV PREDSEDNIKU VLADE IN RKC

Zadeva, ko je državljan te države za 124,38 € dolga izgubil svoj dom, še zdaleč ni zaključena

Slovenija je še vedno TOTALITARNA KOMUNISTIČNA država s politično policijo, ki zganja tiranijo nad svojimi državljani!!!

Odprto pismo evropskim in slovenskim demokratom

Kučan-kebab-bosanski lonac... in pohabljena nacija

Od predsednika nove slovenske Vlade RC Ivana Janeza Janše povsem upravičeno pričakujemo in zahtevamo

Koga čakate? Odrešitelje? To ste lahko samo vi, sami sebi in v pomoč celotni družbi

Pa jo imamo, novo staro vlado Ivana Janeza Janše

Zakaj v Sloveniji nismo izvedli LUSTRACIJE

Kdo bo nadziral kakovost naše hrane, vode,zraka,...?