Akcije OPS Neenakost pred zakonom Deložacije družine Olah iz Lucije pri Portorožu včeraj, 22.4. ni bilo, Okrajno sodišče v Piranu dela po sistemu REKLA KAZALA!

Deložacije družine Olah iz Lucije pri Portorožu včeraj, 22.4. ni bilo, Okrajno sodišče v Piranu dela po sistemu REKLA KAZALA!

V poštne nabiralnike v Luciji, Portorožu in Piranu so aktivisti OPS in drugi obveščali meščane o avtoritarnem postopanju državnega organa -  Okrajnega sodišča v Piranu

 

Spoštovani!

Organi urejene demokratične in pravne države morajo delovati na podlagi Ustave RS in zakonov ter mednarodnih pogodb, konvencij in paktov. Pri svojem delu strankam v postopkih izdajajo sodbe, odločbe, odredbe, sklepe, uradne zaznamke in druge listine, da ima državljan na podlagi njih možnost ugovorov in pritožb oz. je v vsakem trenutku nedvoumno seznanjen, v kakšnem pravnem položaju se nahaja. Pravna gotovost je še posebej pomembna v kazenskih, pravdnih ali upravnih zadevah, kjer mora biti pisno poučen o možnem pravnem sredstvu.

V primeru izvršilnega postopka pod opravilno številko In 76/2015 Okrajnega sodišča v Piranu naj bi včeraj, 22.04. 2016, ob 9.00 izvršitelj opravil deložacijo družine Olah, a tega ni storil. Gospa Olah je dan prej preko telefona sprejela obvestilo, da deložacije ne bo. To ji je sporočila socialna delavka iz CSD Lucija. Včeraj,potem, ko v resnici ni bilo deložacije, pa smo skušali pridobiti pisno podlago za to sicer pravilno odločitev, saj bi bila prisilna deložacija družine z malimi otoki samo še pika na i državne tiranije nad "malim" človekom, čeprav je popolnoma jasno, da je sodnica z naklepom uporabila zoper dolžnico (2.800,00 EUR) Olah najneugodnejše izvršilno sredstvo, ko je namesto predloga odvetnika Olahove, da naj proda garažni boks v podetaži stanovanjskega bloka, v katerem biva, prodala na "črni" dražbi kar stanovanje in garažo skupaj (ocenjena vrednost stanovanja in garaže skupaj 155.500,00 EUR, prodaja na "črni" držabi za 79.000,00 EUR). Tako je naklepno s sumom zlorabe položaja in pravic, da bi sebi ali komu drugemu pridobila protipravno korist, odvzela edino bivališče družini, ki jo tvorita mati in hči z dvema mladoletnima otrokoma, starima 6 in 9 let.

Da bi pridobili listino, na podlagi katere je bila včerajšnja deložacija preklicana oz. odložena, smo člani Gibanja OPS in gospa Olah stopili na Okrajno sodišče v Piranu z namenom vpogleda v sodni spis. V sodnem spisu z opravilno števiko In 76/2015 smo namesto dokumenta, ki bi odrejal preklic deložacije in bi videli, na kateri zakonski podlagi je sodišče to odredilo in za koliko časa naj bi predložilo deložacijo, smo kot zadnji dokument našli e-sporočilo Okrajenga sodišča višjemu sodišču v Kopru, da naj jim posredujejo zadevni spis. Zanimiva je razlaga, zakaj ga potrebujejo.

 

KJE JE ODREDBA, ODLOČBA ALI SKLEP, DA SE PREKLIČE DELOŽACIJO? KAKO JE ZAGOTOVLJENA PRAVNA GOTOVOST IZVRŠITELJU, KI NI OPRAVIL DELOŽACIJE, IN KAKO NAJ DRUŽINA VE, NA KATERI ZAKONSKI PODLAGI IN ZA KOLIKO ČASA SE LAHKO ODDAHNEJO, DA NE BO IZVRŠITELJA? KDO BO SPREJEL ODGOVORNOST ZA TAKO POSLOVANJE MIMO ZAKONOV IN MIMO USTAVE, KI VSAKOMUR JAMČI PRAVNO GOTOVOST IN UPORABO PRAVNIH SREDSTEV? ČE NI DOKUMENTA, NI MOŽNOSTI ZA PRITOŽBO, KER NI PRAVNEGA POUKA. KDO JE TOREJ ODLOČIL, DA SE DELOŽACIJA NE IZVRŠI? KJE JE DOKUMENT?

Gospa Olah je 20.04.2016 na Okrožno državno tožilstvo v Ljubljani podala kazensko prijavo zoper dejanja sodnice Tine Benčič. Podobno je podala že marca lani na Policijski postaji v Luciji. In glej ga zlomka, isti dan je dobila pošto Vrhovnega državnega sodišča, katero se sklicuje na njeno prijavo sodnice lani marca, češ, da bodo opravili državno tožilski preizkus izvršilnega postopka. V katerem predalu je tičala kazenska prijava skoraj 13 mesecev, bo treba ugotoviti in tudi, zakaj policija ni ugotavljala dejstev, da bi v tem času že podala zoper sodnico kazensko ovadbo  ali pa samo poročilo pristojnemu tožilstvu o tem, kaj so ugotovili.

Naj obvestimo celotno slovensko javnost, da je samo v občini Piran odprtih okoli 900 izvršb samo iz naslova dolžnikov do družbe Petrol d.d., ki skrbi za ogrevanje naselij. Stroškov ogrevanja, ki dosegajo ceno za 70 m2 stanovanja od 100 do 250 EUR, mnogi ne morejo več plačevati, saj je gospodarska situacija vse bolj grozljiva. Zanimivo je, da so stroški za isto površino stanovanja lahko tudi do 150 EUR različni, ko nihče ne more ugotoviti, da nekdo za 70 m2 veliko stanovanje dobi položnico za 230 EUR, drugi, ki je v sosednjem bloku z enako kvadraturo pa 100 EUR. Očitno je s Petrol ogrevanjem nekaj hudo narobe. Ljudje so v obupu, saj mnogi takih stroškov ne zmorejo, roke si manejo pa že tisti, ki bodo na dražbah pokupili stanovanja za polovično ali pa še nižjo ceno od sodno ocenjene.

Trisobno stanovanje družine Olah je bilo ocenjeno na 155.500,00 EUR, tržna vrednost stanovanja, ki je v neposredni bližini morja, s pogledom nanj, z garažnim boksom pod pritlično etažo stanovansjkega bloka,  bi lahko dosegla ceno 200.000,00 EUR in več. Kupec, očitno edini dražitelj je elegantno, ne da bi bila gospa Olah in njen odvetnik sploh obveščena o dražbi, kupil omenjeno stanovanje z garažo za borih 79.000,00 EUR. Ni kaj, odlična kupčija. Bodo tako izgubili svoja bivališa tudi ostali navadni smrtniki, ki jih je razbojništvo privilegirane in kradljive kvazi elite pahnilo v bedo in obup? Slovenija je namreč oropana za preko 150 milijard evrov, uničeni pa so tudi mnogi potenciali, ki bi se lahko razvili v smislu uspešnih podjetij in bi si ljudje lahko zaslužili pošten kos kruha.

Naj omenimo še en primer, ki kaže na delo tega istega Okrajnega sodišča in iste sodnice in njene kolegice, ki so spravile v tako nečloveški položaj družino Olah z dvema mladoletnima otrokoma. Gre za gospoda, ki je zaradi svoje pokončnosti in poštenosti ter zaradi ene najlepših parcel na obali tarča napadov zlikavcev, katerim očitno asistira kar Okrajno sodišče v Piranu. Gospod je deležen nepravičnega sojenja, izmišljenih obtožb ter šikaniranja s strani napadalcev in s strani iste sodnice, ki je poskušala spraviti ob edino bivališče družino Olah. V primeru gospoda pa gre za stanovanjsko hišo, ki stoji na sanjski parceli z vrtom in sadovnjakom, kar mu skušajo odvzeti. 21 let skuša dokazati, da nimajo prav, da so bile v postopkih narejene hude naklepne napake in bi bilo treba zato vse razveljaviti, opraviti revizije in pravično ukrepati.

Fotografija s terase stanovanjske hiše, po kateri imajo nekateri apetite

Ljudje, predramite se, saj gre za socialni genocid ali kar splošni rodomor nad slovenskim življem. To nikamor ne pelje, zato je skrajni čas, da STOPIMO SKUPAJ in odpravimo vzroke, ki povzročajo vse te negativne posledice. Z reševanjem enega po enega, ki doživlja krivico, ne bomo prišli daleč. Saj, ko preprečimo eno tako deložacijo, se medtem po Sloveniji zgodi 10 drugih. Tukaj nam je sicer uspelo z akcijo začasno ustaviti deložiranje družine z malimi otroki, ko upamo, da bo tudi državno tožilski preizkus izvršilnega postopka pripeljal do tega, da bo celoten postopek razveljavljen. Toda takih in podobnih primerih je ogromno, gre za množično in sistematično kršenje človekovih pravic, ker v večini primerov si človek ni sam kriv, da je zaradi pohlepnežev in uničevalcev naše dobre prihodnosti, pahnjen na obrobje naše družbe, ki se širi nezadržno in zelo hitro.

Tukaj ponovno objavljamo obrazec, da se obvesti podjetja, ki nam izstavljajo položnice za povsem osnovne dobrine, do katerih smo upravičeni in nam jih mora zagotoviti državni sistem, ki se je zavezal k spoštovanju človekovih pravic in temeljnih svoboščin. Če tega odgovorni v državi niso sposobni uresničevati, naj to povedo javnosti in naj se umaknejo, da to naredimo ljudje, ki vemo, kaj storiti, da v najkrajšem možnem času izkoreninimo revščino in zaženemo vse potenciale, da bo Slovenija urejena in uspešna evropska držva. Načrt za to si lahko preberete TUKAJ. Nismo ljudje, ki bi samo kritizirali, kritiko podajamo argumentirano in predlagamo celovite rešitve, da se vsi trendi obrnejo v pozitivno smer. Mar ni že skrajni čas?

Vabljeni k sodelovanju tudi vi!

Ekipa OPS


Prenesite obrazec v word dokument in ga natisnite, izpolnjenega pa skupaj s položnicami pošljite podjetjem nazaj in na Vlado RS. Ta je odgovorna za vse večjo bedo naših ljudi.

 

 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali ste za to, da se ukine prisilno plačevanje RTV dajatve, ker RTV SLO dokazano ne deluje v skladu z zakoni in USTAVO RS
 
Trenutno je na strani
Prisotni 73 gostov .
AKTUALNO

 

Ljudska pobuda - peticija za sprejem Zakona OPS - Zakon za Odpravo Privilegijev Socializma (komunizma) PROSIMO PODPIŠITE!

PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Podpišite, če želite živeti v najkrajšem možnem času najkasneje pa v 10-ih letih v taki državi Sloveniji!
****************************
****************************

Sprenevedanje oblastnika in novinarke, odlika takih ljudi je, da kar jim ne ustreza preprosto ignorirajo

Kazenska prijava zoper osumljenega g. Mira Cerarja

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 25-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Začnite RAZMIŠLJATI in DELOVATI!

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Po petnajstih letih aktivnega delovanja se Gibanje OPS prvič predstavi na RTV SLO


Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Zaseben pogovor z gospodom tovarišem Borisom Štefanecom, kdo je v resnici, si boste iz te korespondence vtis ustvarili sami

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

NEZASLIŠANO: Eden od elementov podtalnega genocida nad slovenskim narodom je tudi dvojno obdavčevanje slovenskih delovnih migrantov v Avstrijo!

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

BRUTALNA TIRANIJA NAD DRŽAVLJANI REPUBLIKE SLOVENIJE, KOT BI BILI KRIMINALCI

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Voz je boljševikom ušel po bregu!

Karakterne lastnosti BOLJŠEVIKOV

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Ustavimo mučenje gospe Milene Tanko!

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

IZJAVA ZA JAVNOST

1. dan gladovne stavke+DNEVNIK nadaljevanja

Ladislav Troha o svojem "incidentu" na RTV SLO, stavkovnih zahtevah in pričakovanih novih poizkusih diskreditacij režimskih medijskih trobil in udbovskih plačancev

Kratka kronologija

ZAHTEVAMO ODGOVORNOST OD LETA 1990 DO DANES - GLADOVNA STAVKA DO UVELJAVITVE ZAHTEV LADISLAVA TROHE

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

ZBOR SLOVENSKEGA NARODA ZA OSVOBODITEV RTV SLO

Združimo vse zdrave sile v Sloveniji in naše ljudi iz tujine v KOALICIJI KARANTANIJA

Bo Slovenija vstala od mrtvih?

slovenija na kriu1.bmp - 1.60 Mb

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

PETICIJA - REKLAMACIJA ZA ZAVRNITEV PLAČEVANJA VSILJENEGA RTV PRISPEVKA

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

Kaj storiti, da pridemo Slovenci iz te blodnje v temi, razlaga prvega in drugega koraka za uresničitev VIZIJE za Slovenijo do leta 2024

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Bo Ivan Janez Janša odšel v zapor?

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

Drugačne in boljše Slovenije ne moremo graditi brez vas

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

OPS srečanje v Mariboru

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

OBRAČAMO SE NA VAS, KER VEMO, DA BOSTE RAZUMELI IN BOSTE POMAGALI, ZAUPAMO VAM IN VAS SPOŠTUJEMO

Bili smo na srečanju OPS z odločnimi Ljudmi v Luciji pri Portorožu

O dobrodelnosti na slovenskem

DELAMO ZA SLOVENIJO, NAŠO ŠIRŠO DRUŽINO, KATERE ČLANI IN ČLANICE STE TUDI VI!

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

RESNICA NAS BO OSVOBODILA! PREDLOG DELOVANJA ODLOČNIH LJUDI ZA VNOVIČNO ZDRUŽITEV SLOVENSKEGA NARODA!

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Osvoboditev, Očiščenje, Preporod Slovenije!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

Ali ti veliki Čas je prešinil srce in razum, ali stoletni tvoj strah je izginil, prevzel te pogum?

Srečanje za dogovor KAJ STORITI

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

ZAKAJ MORA UPOKOJENI ŠVICARSKI PODJETNIK DR. ČANŽEK PRI SVOJIH 85 LETIH DEŽURATI NA INTERNETU IN BLATITI VSAKOGAR, KI JE TRN V PETI UDBO-KOMUNISTIČNI NOMENKLATURI?

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

OBVESTILO IN OPRAVIČILO!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 100 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?

Konstruktivna razprava o VIZIJI za Slovenijo - HVALA, spoštovana gospa Vakar Manfreda!

KOALICIJA KARANTANIJA OPERIRA Z LAŽNIMI PODATKI PRAVIJO NEKATERI, KI SE BOJIJO, DA BI SLOVENSKI NAROD SPREGLEDAL IN ZMAGAL!

LADISLAV TROHA POJASNI KAKO SE JE UGRABIL SAM

PRIHAJA ČAS ZA TRDNO, NEOMAJNO IN ODLOČNO ALTERNATIVO VSEM OBSTOJEČIM LEVO DESNO ANGAŽIRANIM STRANKAM, KI SO V 22 LETIH DELOVANJA SPRAVILE SLOVENIJO IN SLOVENSKI NAROD V GROZLJIV POLOŽAJ

Butalci iščejo izhod iz krize

"Pravljica" o Kuri

POZIV ZA ORGANIZACIJO PREDSTAVITEV VIZIJE ZA SLOVENIJO ZA NASLEDNJE DESETLETNO OBDOBJE! 2013 - 2023

Kot smo v OPS napovedali, da bodo plonkali: Predsednik Pahor sklical prvo konferenco Slovenija 2030

Nov poizkus diskreditacije iz obupa, lakaji uničevalcev Slovenije pisarijo ostudne pamflete

Posvet na temo 90. člena Ustave Republike Slovenije pri Predsedniku Državnega Zbora, 3.04.2013

ZOPET NEZASLIŠANA MEDIJSKA CENZURA, CELO, KO GRE ZA SPREMINJANJE SLOVENSKE USTAVE

FB lustracija, diskreditacije,...kaj sledi??!

VIZIJA ZA SLOVENIJO 2014 - 2024

korak 1 - 27.paril.jpg - 50.40 Kb

KORAK ŠTEVILKA 1 ZA URESNIČITEV VIZIJE ZA SLOVENIJO ZA OBDOBJE 2014 - 2024


KORAK ŠTEVILKA 2 - KADROVSKA PRENOVA SLOVENSKE DRUŽBE

VIZIJA ZA SLOVENIJO 2014 - 2024, KORAK ZA URESNIČITEV ŠT. 2 - DODATNA ARGUMENTACIJA IN OPIS


KORAK ŠTEVILKA 3 - POSTAVITEV PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE, ONEMOGOČANJE PRAVIH TATOV, VRAČANJE POKRADNEGA, ODPRAVA KRIVIC


KORAK ŠTEVILKA 4 - UVEDBA VSE BOLJ NEPOSREDNE DEMOKRACIJE - VLADAVINE LJUDSTVA


korak t. 5.jpg - 30.37 Kb

KORAK ŠTEVILKA 5 - ZAGON VSEH INTELEKTUALNIH IN GOSPODARSKIH POTENCIALOV, RAZCVET SLOVENSKEGA GOSPODARSTVA

KORAK ŠTEVILKA 6 - PREHRANSKA, VODOOSKRBNA IN ENERGIJSKA SAMOZADOSTNOST IN ČISTEJŠE OKOLJE

KORAK ŠTEVILKA 7 - DUHOVNI, ETIČNI IN MORALNI PREPOROD SLOVENSKE DRUŽBE

opslogo.jpg - 5.00 Kb

cirk1.jpg - 3.18 Kb

Z nakupom izjemno zanimive knjige za razumevanje sedanjosti, pomagate delovanju Gibanja OPS

Intervju Ladislava Trohe za internetni kanal "ZDAJ PA DOST!"

V samo sedmih minutah gospod dr. Dužević iz sosednje Hrvaške razloži pošteno in iz srca kaj je njihova težava

ŠOKANTNO!!! Pa dober tek!

ČAST, SPOMIN, ČLOVEK

Novinarska profesionalnost

Demonstracije ljudi se obračajo zoper tiste, ki so jih podpihnili in usmerjali za svoje interese

KOALICIJA KARANTANIJA ZA ZMAGO NA PARLAMENTARNIH VOLITVAH

OPS dobil odgovor iz EU Parlamenta

Nismo (še) objavili vsega, kar se tiče ŠKANDALA na Državni volilni komisiji!!!

Zakaj ljudje vse bolj množično pristopajo v OPS?

Kaj pa zdaj, gospe in gospodje?

Napačen odgovor gospoda tovariša DR. Gregorja Viranta, predsednika DZ RS

Vloga za sestanek z Predsednikom Državnega zbora RS - Čakamo odgovor

KRIMINALISTI "SLOVENSKE POLICIJE" NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI S SKORAJ 14 DNEVNO ZAMUDO!

KAMORKOLI SE OZREŠ, JE UDBA POVSOD!

Zdaj vas bodo strički iz ozadja zavrgli kot obrabljen kos garderobe!

Pred našimi očmi se dogaja NOVA udbofašistoidna prevara!

NEZASLIŠAN ŠKANDAL NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI RS! VPRAŠLJIVI VSI REZULTATI VOLITEV IN REFERENDUMOV DO SEDAJ?

Stare igralce je treba umakniti, nastaviti pa mlade-"nove obraze", a sistem bo šel naprej svojo pot kot do sedaj...?

Zavodi za kulturo, turizem in šport ter podobne institucije...

Gibanje OPS dobilo ODLOČBO za nadzor dela Državne volilne komisije

UDBA - SDV - MONTIRANI SODNI PROCESI, KI SO PRAKSA ZOPER OPOREČNIKE ŠE DANES!

Vlado RS nove revolucionarne tehnologije za izboljšanje kakovosti življenja ne zanimajo

Posega v Ustavo RS kar se tiče 90. člena ne bomo dovolili


Neuspešen civilni nadzor Državne volilne komisije

Kaj nam preostane drugega, kot prezir, ignoranca in bojkot njihovih iger?

Sporočilo vsem, ki mislite, da ste svobodni

Spodbujanje podjetništva in samozaposlovanja v Sloveniji

Radio LASER iz Slovenj gradca podira slovenski medijski zid

Liberalna anatomija

STEČAJNA HOBOTNICA SODNIKOV IN SODELAVCEV Z IMENI IN PRIIMKI

Slovenija v gospodarski blokadi in vsebinsko konkretni izhodi za takojšen razvoj

Hočemo, zmoremo, znamo...Očistiti in Preporoditi Slovenijo!

Posnetka s tiskovne konference Gibanja OPS, ki so jo vsi osrednji mediji IGNORIRALI

Vabilo na tiskovno konferenco OPS, ki so ga vsi povabljeni medij, urednice, uredniki, novinarke, novinarji IGNORIRALI

Obvestilo in opozorilo za slovensko javnost

VSAKA PODOBNOST Z DOGAJANEM V ZDA S SLOVENIJO JE ZGOLJ NAKLJUČNA, MAR RES?

SE SPLOH ZAVEDATE KAJ POMENI OBLASTNIŠKI POSEG V 90. ČLEN USTAVE?

REFLEKSIJA OB PRVOMAJSKIH PRAZNIKIH

VLAK NOROSTI

V SLOVENIJI SMO SOOČENI Z MAFIJSKO OBLASTNIŠKO STRUKTURO

ČAS JE ZA DRUGAČNO REPUBLIKO!

Združevanje znanstvenikov/raziskovalcev v javnem sektorju kot nuja za rešitev nakopičenih problemov javnih raziskovalnih in visokošolskih zavodov

NAJPREJ USTAVIMO UNIČEVANJE SLOVENIJE IN SLOVENSKEGA NARODA! POTEM PA NAREDIMO KAR SMO DOLŽNI NAREDITI ZA POZITIVEN PREPOROD SLOVENIJE!

JAVNI POZIV PREDSEDNIKU VLADE IN RKC

Zadeva, ko je državljan te države za 124,38 € dolga izgubil svoj dom, še zdaleč ni zaključena

Slovenija je še vedno TOTALITARNA KOMUNISTIČNA država s politično policijo, ki zganja tiranijo nad svojimi državljani!!!

Odprto pismo evropskim in slovenskim demokratom

Kučan-kebab-bosanski lonac... in pohabljena nacija

Od predsednika nove slovenske Vlade RC Ivana Janeza Janše povsem upravičeno pričakujemo in zahtevamo

Koga čakate? Odrešitelje? To ste lahko samo vi, sami sebi in v pomoč celotni družbi

Pa jo imamo, novo staro vlado Ivana Janeza Janše

Zakaj v Sloveniji nismo izvedli LUSTRACIJE

Kdo bo nadziral kakovost naše hrane, vode,zraka,...?