Deložacije družine Olah iz Lucije pri Portorožu včeraj, 22.4. ni bilo, Okrajno sodišče v Piranu dela po sistemu REKLA KAZALA!

V poštne nabiralnike v Luciji, Portorožu in Piranu so aktivisti OPS in drugi obveščali meščane o avtoritarnem postopanju državnega organa -  Okrajnega sodišča v Piranu

 

Spoštovani!

Organi urejene demokratične in pravne države morajo delovati na podlagi Ustave RS in zakonov ter mednarodnih pogodb, konvencij in paktov. Pri svojem delu strankam v postopkih izdajajo sodbe, odločbe, odredbe, sklepe, uradne zaznamke in druge listine, da ima državljan na podlagi njih možnost ugovorov in pritožb oz. je v vsakem trenutku nedvoumno seznanjen, v kakšnem pravnem položaju se nahaja. Pravna gotovost je še posebej pomembna v kazenskih, pravdnih ali upravnih zadevah, kjer mora biti pisno poučen o možnem pravnem sredstvu.

V primeru izvršilnega postopka pod opravilno številko In 76/2015 Okrajnega sodišča v Piranu naj bi včeraj, 22.04. 2016, ob 9.00 izvršitelj opravil deložacijo družine Olah, a tega ni storil. Gospa Olah je dan prej preko telefona sprejela obvestilo, da deložacije ne bo. To ji je sporočila socialna delavka iz CSD Lucija. Včeraj,potem, ko v resnici ni bilo deložacije, pa smo skušali pridobiti pisno podlago za to sicer pravilno odločitev, saj bi bila prisilna deložacija družine z malimi otoki samo še pika na i državne tiranije nad "malim" človekom, čeprav je popolnoma jasno, da je sodnica z naklepom uporabila zoper dolžnico (2.800,00 EUR) Olah najneugodnejše izvršilno sredstvo, ko je namesto predloga odvetnika Olahove, da naj proda garažni boks v podetaži stanovanjskega bloka, v katerem biva, prodala na "črni" dražbi kar stanovanje in garažo skupaj (ocenjena vrednost stanovanja in garaže skupaj 155.500,00 EUR, prodaja na "črni" držabi za 79.000,00 EUR). Tako je naklepno s sumom zlorabe položaja in pravic, da bi sebi ali komu drugemu pridobila protipravno korist, odvzela edino bivališče družini, ki jo tvorita mati in hči z dvema mladoletnima otrokoma, starima 6 in 9 let.

Da bi pridobili listino, na podlagi katere je bila včerajšnja deložacija preklicana oz. odložena, smo člani Gibanja OPS in gospa Olah stopili na Okrajno sodišče v Piranu z namenom vpogleda v sodni spis. V sodnem spisu z opravilno števiko In 76/2015 smo namesto dokumenta, ki bi odrejal preklic deložacije in bi videli, na kateri zakonski podlagi je sodišče to odredilo in za koliko časa naj bi predložilo deložacijo, smo kot zadnji dokument našli e-sporočilo Okrajenga sodišča višjemu sodišču v Kopru, da naj jim posredujejo zadevni spis. Zanimiva je razlaga, zakaj ga potrebujejo.

 

KJE JE ODREDBA, ODLOČBA ALI SKLEP, DA SE PREKLIČE DELOŽACIJO? KAKO JE ZAGOTOVLJENA PRAVNA GOTOVOST IZVRŠITELJU, KI NI OPRAVIL DELOŽACIJE, IN KAKO NAJ DRUŽINA VE, NA KATERI ZAKONSKI PODLAGI IN ZA KOLIKO ČASA SE LAHKO ODDAHNEJO, DA NE BO IZVRŠITELJA? KDO BO SPREJEL ODGOVORNOST ZA TAKO POSLOVANJE MIMO ZAKONOV IN MIMO USTAVE, KI VSAKOMUR JAMČI PRAVNO GOTOVOST IN UPORABO PRAVNIH SREDSTEV? ČE NI DOKUMENTA, NI MOŽNOSTI ZA PRITOŽBO, KER NI PRAVNEGA POUKA. KDO JE TOREJ ODLOČIL, DA SE DELOŽACIJA NE IZVRŠI? KJE JE DOKUMENT?

Gospa Olah je 20.04.2016 na Okrožno državno tožilstvo v Ljubljani podala kazensko prijavo zoper dejanja sodnice Tine Benčič. Podobno je podala že marca lani na Policijski postaji v Luciji. In glej ga zlomka, isti dan je dobila pošto Vrhovnega državnega sodišča, katero se sklicuje na njeno prijavo sodnice lani marca, češ, da bodo opravili državno tožilski preizkus izvršilnega postopka. V katerem predalu je tičala kazenska prijava skoraj 13 mesecev, bo treba ugotoviti in tudi, zakaj policija ni ugotavljala dejstev, da bi v tem času že podala zoper sodnico kazensko ovadbo  ali pa samo poročilo pristojnemu tožilstvu o tem, kaj so ugotovili.

Naj obvestimo celotno slovensko javnost, da je samo v občini Piran odprtih okoli 900 izvršb samo iz naslova dolžnikov do družbe Petrol d.d., ki skrbi za ogrevanje naselij. Stroškov ogrevanja, ki dosegajo ceno za 70 m2 stanovanja od 100 do 250 EUR, mnogi ne morejo več plačevati, saj je gospodarska situacija vse bolj grozljiva. Zanimivo je, da so stroški za isto površino stanovanja lahko tudi do 150 EUR različni, ko nihče ne more ugotoviti, da nekdo za 70 m2 veliko stanovanje dobi položnico za 230 EUR, drugi, ki je v sosednjem bloku z enako kvadraturo pa 100 EUR. Očitno je s Petrol ogrevanjem nekaj hudo narobe. Ljudje so v obupu, saj mnogi takih stroškov ne zmorejo, roke si manejo pa že tisti, ki bodo na dražbah pokupili stanovanja za polovično ali pa še nižjo ceno od sodno ocenjene.

Trisobno stanovanje družine Olah je bilo ocenjeno na 155.500,00 EUR, tržna vrednost stanovanja, ki je v neposredni bližini morja, s pogledom nanj, z garažnim boksom pod pritlično etažo stanovansjkega bloka,  bi lahko dosegla ceno 200.000,00 EUR in več. Kupec, očitno edini dražitelj je elegantno, ne da bi bila gospa Olah in njen odvetnik sploh obveščena o dražbi, kupil omenjeno stanovanje z garažo za borih 79.000,00 EUR. Ni kaj, odlična kupčija. Bodo tako izgubili svoja bivališa tudi ostali navadni smrtniki, ki jih je razbojništvo privilegirane in kradljive kvazi elite pahnilo v bedo in obup? Slovenija je namreč oropana za preko 150 milijard evrov, uničeni pa so tudi mnogi potenciali, ki bi se lahko razvili v smislu uspešnih podjetij in bi si ljudje lahko zaslužili pošten kos kruha.

Naj omenimo še en primer, ki kaže na delo tega istega Okrajnega sodišča in iste sodnice in njene kolegice, ki so spravile v tako nečloveški položaj družino Olah z dvema mladoletnima otrokoma. Gre za gospoda, ki je zaradi svoje pokončnosti in poštenosti ter zaradi ene najlepših parcel na obali tarča napadov zlikavcev, katerim očitno asistira kar Okrajno sodišče v Piranu. Gospod je deležen nepravičnega sojenja, izmišljenih obtožb ter šikaniranja s strani napadalcev in s strani iste sodnice, ki je poskušala spraviti ob edino bivališče družino Olah. V primeru gospoda pa gre za stanovanjsko hišo, ki stoji na sanjski parceli z vrtom in sadovnjakom, kar mu skušajo odvzeti. 21 let skuša dokazati, da nimajo prav, da so bile v postopkih narejene hude naklepne napake in bi bilo treba zato vse razveljaviti, opraviti revizije in pravično ukrepati.

Fotografija s terase stanovanjske hiše, po kateri imajo nekateri apetite

Ljudje, predramite se, saj gre za socialni genocid ali kar splošni rodomor nad slovenskim življem. To nikamor ne pelje, zato je skrajni čas, da STOPIMO SKUPAJ in odpravimo vzroke, ki povzročajo vse te negativne posledice. Z reševanjem enega po enega, ki doživlja krivico, ne bomo prišli daleč. Saj, ko preprečimo eno tako deložacijo, se medtem po Sloveniji zgodi 10 drugih. Tukaj nam je sicer uspelo z akcijo začasno ustaviti deložiranje družine z malimi otroki, ko upamo, da bo tudi državno tožilski preizkus izvršilnega postopka pripeljal do tega, da bo celoten postopek razveljavljen. Toda takih in podobnih primerih je ogromno, gre za množično in sistematično kršenje človekovih pravic, ker v večini primerov si človek ni sam kriv, da je zaradi pohlepnežev in uničevalcev naše dobre prihodnosti, pahnjen na obrobje naše družbe, ki se širi nezadržno in zelo hitro.

Tukaj ponovno objavljamo obrazec, da se obvesti podjetja, ki nam izstavljajo položnice za povsem osnovne dobrine, do katerih smo upravičeni in nam jih mora zagotoviti državni sistem, ki se je zavezal k spoštovanju človekovih pravic in temeljnih svoboščin. Če tega odgovorni v državi niso sposobni uresničevati, naj to povedo javnosti in naj se umaknejo, da to naredimo ljudje, ki vemo, kaj storiti, da v najkrajšem možnem času izkoreninimo revščino in zaženemo vse potenciale, da bo Slovenija urejena in uspešna evropska držva. Načrt za to si lahko preberete TUKAJ. Nismo ljudje, ki bi samo kritizirali, kritiko podajamo argumentirano in predlagamo celovite rešitve, da se vsi trendi obrnejo v pozitivno smer. Mar ni že skrajni čas?

Vabljeni k sodelovanju tudi vi!

Ekipa OPS


Prenesite obrazec v word dokument in ga natisnite, izpolnjenega pa skupaj s položnicami pošljite podjetjem nazaj in na Vlado RS. Ta je odgovorna za vse večjo bedo naših ljudi.

 

 

Dodaj komentar


Varnostna koda
Osveži

OPS TV

ZA OGLED ODDAJ KLIKNITE NA EKRAN TV

Prijava
Anketa
Ali že razumete, da je KORONA PLAN-DEMIJA začetek ODKRITE vojne SATANISTOV zoper celotno človeštvo?
 
Trenutno je na strani
Prisotni 148 gostov .
AKTUALNO

 

Ljudska pobuda - peticija za sprejem Zakona OPS - Zakon za Odpravo Privilegijev Socializma (komunizma) PROSIMO PODPIŠITE!

OSVOBODILNI PROGRAM NARODNE ENOTNOSTI - OOPS (Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije)

Bodo težke besede predsednika Ustavnega sodišča sprožile Osvoboditev, Očiščenje in Preporod Slovenije?

Slovenija je pravna in socialna država smo pred 29-imi leti zapisali v našo USTAVO, dogaja se pa socialni genocid ali rodomor!

Zakaj Slovenci? Zakaj smo tako zelo nevedni in načrtno poneumljeni? Kdo želi in stremi k temu, da je tako?

Perverznosti in sprenevedanja tako oblastniške pozicije kot kvazi opozicije ne poznajo meja

Sprenevedanje in opuščanje dolžnih ravnanj tovorišice Vlaste Nussdorfer v vlogi varuhinje oblastniških privilegijev v RS, se nadaljuje

Podcenjujoč in do zdrave pameti žaljiv odgovor vodstva RTV SLO na peticijo za prekinitev cenzure in diskriminacije, ki jo je podpisalo v nekaj dneh 1.000 ljudi

PRAVICA DO SVETOVNEGA MIRU JE PRAVICA VSEH LJUDI, VZPOSTAVITEV SVETOVNEGA MIRU JE DOLŽNOST IN NALOGA POLITIČNIH IN VERSKIH VODITELJEV

Politični triler o RTV SLO (Se boste vprašali, kaj plačujete?)

Izjava za javnost Gibanja Osveščeni Prebivalci Slovenije v zvezi z načrtno islamizacijo Evrope in Slovenije z dne 22.10.2015

Varuh človekovih pravic RS skuša z manipulacijami prikriti mednarodni škandal, zaradi katerega Slovenija množično krši otrokove in starševske pravice!

ZELO NUJNO! GRE ZA DRŽAVNI ŠKANDAL! SISTEMATIČNO KRŠENJE KONVENCIJE O OTROKOVIH PRAVICAH OZN!

Namesto povabila na sestanek dodatno zapletanje s kopiranimi odgovori - POZIVAMO PRENEHANJE PLAČEVANJA VSEH STROŠKOV IZHAJAJOČIH IZ OBVEZNEGA OSNOVNEGA IZOBRAŽEVANJA!

Financiranje obveznega osnovnega izobraževanja s strani staršev - pobuda za sestanek na Ministrstvu za šolstvo, znanost in šport

Odgovor Ministrstva za šolstvo glede financiranja osnovnega šolanja s strani staršev

Peticija za ukinitev CENZURE IN DISKRIMINACIJE predana vodstvu RTV SLO - zahtevamo odprtje medijskega prostora na stežaj!

Z vso odgovornostjo trdimo, da v Sloveniji nimamo demokracije, ampak imamo demokraturo! Zakaj?

ZBUDI SE, KRALJ MATJAŽ!

ONEMOGOČIMO STRICEM IZ OZADJA, DA BI ŠE NAPREJ IMELI IZVRŠILNO OBLAST!

KPK naše prijave še niti ni vzela v roke, so kadrovsko podhranjeni in očitno tudi na povodcu!

Odgovor na zavajajočo in sprenevedajočo zavrnitev REKLAMACIJE in neplačila vsiljenega RTV prispevka za vse, ki ste tak odgovor s strani RTV SLO dobili

Zgodovina se ponavlja in narod, ki ne pozna svoje prave zgodovine, tvega, da se mu ta ponovi tudi v najhujši obliki!

DO KDAJ ŠE SLOVENSKI NAROD?

ZGODOVINSKO "POLAGANJE RAČUNOV" SLOVENSKIM DAVKOPLAČEVALCEM JANŠA & KUČAN NA SOOČENJE!

Pobuda za sodelovanje z vami za ukinitev vsiljenega RTV prispevka!

Dokumenti, ki razkrivajo trgovce z orožjem, ko je bila mlada država pod embargom OZN

Kolikokrat boste še šli Slovenci na led, le osel gre menda dvakrat?

OPS komentarji novoletnih poslanic dveh predsednikov, ki sta zgolj podaljšana roka organizacije, ki je nastala pred skoraj 100 leti!

Kako je delovala UDBA in ali je lustracija prava rešitev za dosego prepotrebnih korenitih družbenih in političnih sprememb v Sloveniji?

KDO BO PLAČAL RAČUN ZA POVZROČENE KRIVICE JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI?

Obvestilo evropskim institucijam in evropskim ter svetovnim medijem

Javna vprašanja gospodu, tovarišu Miru Cerarju ml.

Kje je 80% izginulega arhovskega gradiva-listinskih dokazov o najhujših zločinih nad slovenskim narodom?

AKCIJA DEPALA VAS V REŽIJI IVANA JANEZA JANŠE, KOT SE JE ZGODILA V RESNICI


Volitve v EU parlament s katastrofalno udeležbo 24%, gre za popoln poraz demokracije

Hrvaška TV odkrito o zločincu Brozu in zločinih komunizma

Predsednik Republike Slovenije leta 1988 vajenec prvega partijca in vodje totalitarnega režima, tovariša Milana Kučana

Poročilo kriminalistične policije NAVADNA FARSA!

Škandal na Državi volilni komisiji hočejo ugrabljeni državi organi pomesti pod preprogo - mediji molčijo, kot grob

CESAR JE GOL!

Ne veselite se, če je na Ustavnem sodišču padel davek na nepremičnine!

Glavna odgovorna urednica informativnega programa na RTV SLO mag. Ksenija Horvat Petrovčič SE JE ZLAGALA - POZIV K ODSTOPU!

NE NASEDAJTE USTRAHOVANJU IN ZAVAJANJU GENERALNEGA DIREKTORJA RTV SLO, g. MARKA FILLIJA

ZAKON OPS VNOVIČ VLOŽEN V DRŽAVNI ZBOR REPUBLIKE SLOVENIJE

Protest Gibanja OPS pred RTV SLO prekinjen! RTV SLO na preizkušnji!

ŠOK! Glavna odgovorna urednica v službi naroda na RTV SLO, Ksenija Horvat Petrovčič se je začela pogovarjati z neodvisno civilno družbo

KADROVSKA POLITIKA NA RTV: Res zaslužimo toliko, da vse to plačujemo?

VIDEO, KLIKNITE NA SLIKO

MNOŽIČNO VLAGANJE REKLAMACIJE ZA ZAVRAČILO PLAČILA RTV PRISPEVKA

ZAHTEVAMO VRNITEV DO 200 EVROV ZARADI REKLAMACIJE ZA ZAVRNITEV PLAČILA RTV PRISPEVKA!

NOV RAZLOG ZA ZAVRNITEV PLAČILA VSILJENEGA RTV PRIVPEVKA - KDO DRŽI V KREMPLJIH NARODOVO RTV SLO?

DOVOLJ JE PLAČEVANJA JAVNEGA SERVISA RTV SLO, KI NE DELUJE V NAŠO KORIST! Izpolnite vaše podatke v obrazec in zavrnite plačilo vsiljenega RTV prispevka!

STOP VSILJENEMU RTV PRISPEVKU - UVELJAVLJAMO REKLAMACIJO!

Vsak delovni dan smo pred in v RTV SLO

Hierarhična družbena struktura zdaj in kakršna bo v prerojeni Sloveniji

AKCIJA LJUDSTVA ZA OSVOBODITEV NACIONALNIH MEDIJEV!

ukinimo medisjko cenzuro.jpg - 159,78 Kb

Omamljeni od kultov osebnosti, zaslepljeni in prevarani od lažnih "resnic" komunistične propagande

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

O dobrodelnosti na slovenskem

ZADEVA: Medijska deblokada Zakona OPS in nasploh Gibanja OPS, od oblasti neodvisne in suverene civilne organizacije

Brez spoznanja resnične preteklosti ni razumevanja sedanjosti!

Ne bi si smeli dovoliti, da so nam oblastniki blokirali z Ustavo zajamčeno pot za uveljavljanje LJUDSKE VOLJE!

BOSTE TUDI V LETU, KI SE JE ZAČELO, DELOVALI ENAKO KOT POLITIKI, KI SO ZAVOZILI SLOVENIJO???

23 LET PO TEM: PRAVIČNE PRAVNE DRŽAVE ŠE VEDNO NI! KDO JE ŠVERCAL Z OROŽJEM?

Posnetek oddaje "VROČI STOL", ko je naša predstavnica ga. Andreja Repše povedala kar bi moral razumeti vsak, ki zna poslušati s srcem

Sporočilo za slovensko javnost iz Ukrajine - Vsaka podobnost s Slovenijo ni naključje!

http://www.araerin.com/soviet.html (zelo zanimiv video)

Vojna za Slovenijo plod tajnega dogovora Kučan - Milošević

OPS MISIJA - NA EVROKOMISIJI V BRUSLJU

RESNICA PRIHAJA NA DAN - DOGOVOR ZA VOJNO LETA 1991 KUČAN - MILOŠEVIĆ

NE NASEDAJTE PROVOKATORJEM IN NEVEDNEŽEM, KI HOČEJO NASILJE!!!

ZAVAJANJE IN SPRENEVEDANJE DAVČNE UPRAVE RS

Pogovarjali se bomo o LUSTRACIJSKEM Zakonu OPS, ko LUSTRACIJO ZAHTEVA TUDI NAJVEČJA STRANKA V EU PARLAMENTU EPP

OPS v popolnem sozvočju z demokrati Evrope (EPP), ki so sprejeli Resolucijo o Sloveniji in zahtevajo LUSTRACIJO

NAKAZILA V DAVČNE OAZE NAD 30 TISOČ EVRI

ZELO POMEMBNO OBVESTILO IN SVARILO!

KDO NI ZA TO, DA UKINEMO NEUPRAVIČENE PRIVILEGIJE?

VSTATI INU OBSTATI - DAN REFORMACIJE IN DAN SPOMINA NA MRTVE, NOVO UPANJE IN NOVO HREPENENJE!

SKUPNI IMENOVALEC ZA ZDRUŽITEV IN UKREPANJE SLOVENSKEGA NARODA - ZAKON OPS!

OPEHARILI SO VAS in PREVARA ŠE VEDNO TRAJA! Grdo se bomo izrazili, oprostite: BUT(AL)CI, SOOČITE SE ŽE VENDAR Z RESNICO IN UKREPAJTE!

Je bil način lastninjenja Geopilna formula za izvedbo celotne pri(h)vatizacije oziroma formula za izvedbo ropa stoletja v Sloveniji?

Kriminalistična preiskava po skoraj enem letu končana - s poročilom tožilstvu, da ni nič narobe.

BO JANEZ JANŠA POSTAL RESNIČNI JUNAK SLOVENSKEGA NARODA?

Profesionalnost "velikih" imen nacionalne radiotelevizije RTV SLO. Jim je mucheck snedel jezik?

KJE JE NAŠIH UKRADENIH PREKO 200 MILIJARD?

Se sploh zavedate, kaj se dogaja v vaši širši družini - državi Sloveniji?

Konstruktivna razprava o VIZIJI za Slovenijo - HVALA, spoštovana gospa Vakar Manfreda!

Butalci iščejo izhod iz krize

"Pravljica" o Kuri

Kot smo v OPS napovedali, da bodo plonkali: Predsednik Pahor sklical prvo konferenco Slovenija 2030

Posvet na temo 90. člena Ustave Republike Slovenije pri Predsedniku Državnega Zbora, 3.04.2013

ZOPET NEZASLIŠANA MEDIJSKA CENZURA, CELO, KO GRE ZA SPREMINJANJE SLOVENSKE USTAVE

FB lustracija, diskreditacije,...kaj sledi??!

V samo sedmih minutah gospod dr. Dužević iz sosednje Hrvaške razloži pošteno in iz srca kaj je njihova težava

ŠOKANTNO!!! Pa dober tek!

ČAST, SPOMIN, ČLOVEK

Novinarska profesionalnost

Demonstracije ljudi se obračajo zoper tiste, ki so jih podpihnili in usmerjali za svoje interese

OPS dobil odgovor iz EU Parlamenta

Nismo (še) objavili vsega, kar se tiče ŠKANDALA na Državni volilni komisiji!!!

Zakaj ljudje vse bolj množično pristopajo v OPS?

Kaj pa zdaj, gospe in gospodje?

Napačen odgovor gospoda tovariša DR. Gregorja Viranta, predsednika DZ RS

Vloga za sestanek z Predsednikom Državnega zbora RS - Čakamo odgovor

KRIMINALISTI "SLOVENSKE POLICIJE" NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI S SKORAJ 14 DNEVNO ZAMUDO!

KAMORKOLI SE OZREŠ, JE UDBA POVSOD!

Zdaj vas bodo strički iz ozadja zavrgli kot obrabljen kos garderobe!

Pred našimi očmi se dogaja NOVA prevara!

NEZASLIŠAN ŠKANDAL NA DRŽAVNI VOLILNI KOMISIJI RS! VPRAŠLJIVI VSI REZULTATI VOLITEV IN REFERENDUMOV DO SEDAJ?

Zavodi za kulturo, turizem in šport ter podobne institucije...

Gibanje OPS dobilo ODLOČBO za nadzor dela Državne volilne komisije

UDBA - SDV - MONTIRANI SODNI PROCESI, KI SO PRAKSA ZOPER OPOREČNIKE ŠE DANES!

Posega v Ustavo RS kar se tiče 90. člena ne bomo dovolili

Neuspešen civilni nadzor Državne volilne komisije

Kaj nam preostane drugega, kot prezir, ignoranca in bojkot njihovih iger?

Sporočilo vsem, ki mislite, da ste svobodni

Spodbujanje podjetništva in samozaposlovanja v Sloveniji

Liberalna anatomija

STEČAJNA HOBOTNICA SODNIKOV IN SODELAVCEV Z IMENI IN PRIIMKI

Slovenija v gospodarski blokadi in vsebinsko konkretni izhodi za takojšen razvoj

Hočemo, zmoremo, znamo...Očistiti in Preporoditi Slovenijo!

Posnetka s tiskovne konference Gibanja OPS, ki so jo vsi osrednji mediji IGNORIRALI

Vabilo na tiskovno konferenco OPS, ki so ga vsi povabljeni medij, urednice, uredniki, novinarke, novinarji IGNORIRALI

Obvestilo in opozorilo za slovensko javnost

VSAKA PODOBNOST Z DOGAJANEM V ZDA S SLOVENIJO JE ZGOLJ NAKLJUČNA, MAR RES?

SE SPLOH ZAVEDATE KAJ POMENI OBLASTNIŠKI POSEG V 90. ČLEN USTAVE?

REFLEKSIJA OB PRVOMAJSKIH PRAZNIKIH

VLAK NOROSTI

V SLOVENIJI SMO SOOČENI Z MAFIJSKO OBLASTNIŠKO STRUKTURO

ČAS JE ZA DRUGAČNO REPUBLIKO!

Združevanje znanstvenikov/raziskovalcev v javnem sektorju kot nuja za rešitev nakopičenih problemov javnih raziskovalnih in visokošolskih zavodov

NAJPREJ USTAVIMO UNIČEVANJE SLOVENIJE IN SLOVENSKEGA NARODA! POTEM PA NAREDIMO KAR SMO DOLŽNI NAREDITI ZA POZITIVEN PREPOROD SLOVENIJE!

JAVNI POZIV PREDSEDNIKU VLADE IN RKC

Zadeva, ko je državljan te države za 124,38 € dolga izgubil svoj dom, še zdaleč ni zaključena

Slovenija je še vedno TOTALITARNA KOMUNISTIČNA država s politično policijo, ki zganja tiranijo nad svojimi državljani!!!

Odprto pismo evropskim in slovenskim demokratom

Kučan-kebab-bosanski lonac... in pohabljena nacija

Od predsednika nove slovenske Vlade RC Ivana Janeza Janše povsem upravičeno pričakujemo in zahtevamo

Koga čakate? Odrešitelje? To ste lahko samo vi, sami sebi in v pomoč celotni družbi

Pa jo imamo, novo staro vlado Ivana Janeza Janše

Zakaj v Sloveniji nismo izvedli LUSTRACIJE

Kdo bo nadziral kakovost naše hrane, vode,zraka,...?